Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2014 02:22
- Nahlásit

Dnes v Kapse oslavil náš kamarád narozeniny (4xX), samozřejmě i s rodinou. Večerní venčení Erwínka starší děvčátko přivítalo. Takže "bylo" nás tři (o psu nemluvě), návrh na vycházku se ovšem setkal s úspěchem i u dětí vietnamských obchodníků "odnaproti" (prvňáček Hanička Alenku vždycky spěchá obejmout a volá "paní učitelko, paní učitelko" a její mladší bratr ji napodobuje), bylo nás tedy pět (a pes). Tak jdeme - Alenka pravou rukou drží zlatovlásku (dcerka našeho kamaráda), levou rukou drží černovlasé okaté vietnamské děvče a sestřičky se přidržuje její bráška - podsaditý pořízek. Erwínek střídá pozice pod Alenčinou levou a pravou rukou, občas oběhne celou smečku. Spousta lidí, kteří nás potkali, se usmívala. Vypadali jsme tak trochu jako pohlednice UNICEF. Když jsme přešli silnici, na začátku parku nás doběhla ještě dvě romská děvčata (starší, mimochodem velmi sympatická a komunikativní, je z Alenčiny třídy), bylo nás tedy sedm plus pes. Tři Češi, dva Vietnamci, dvě Romky a jeden švýcarský pes; třeba se časem přidá i někdo z Afriky. I díky pozitivním reakcím okolí to byl moc příjemný večer. V Americe, v Norsku nebo v Anglii by Ája zřejmě skončila v kriminálu. - píše Yura

worick
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2014 10:51 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Vypadali jsme tak trochu jako pohlednice UNICEF -

Včera odpoledne jsem složitě zadrátovala obr díru v plotu po Argovi, protože Tom už předevčírem o půlnoci vyháněl ze zahrady Dášu. Dneska jdu zkontrolovat a naštěstí nebyla obnovená, protože to už bych tam snad musela nadrátovat nové pletivo Vzadu vidím zdupanou trávu, kouknu k plotu a jasně - nová díra, malá, od Dášeny. Už to vypuklo Pak jsme potkali Dášu na potoce: Worka po ní skáče, Dášena po něm vyjíždí...zatím(ale lozit k nám to jo ) Včera k večeru jsme byli na výletě tady nedaleko, kolem Moravy a Baťova kanálu. Kluci skoro žádná klíšťata, nějaký ten kloš včetně mně a mamky. Berunek opravdu kulhá míň. Šli jsme asi 7km a nekulhal(když se rozejde, to už jde dobře) a nijak výrazně nekulhá ani dnes Je tam sušší zem, písková. Sice tam asi i přešly nějaké bouřky, ale taky to tam poznat není. Pole tam byli rozpraskané puklinama 3cm širokýma a 25cm do hloubky. Chvílema jsem měla divný pocit, že to pukne a pohltí nás. U nás je to taky, ale na tom rovném vyschlém poli, to bylo tak nějak víc vidět

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:04
- Nahlásit

Tady je zataženo, ale neprší a v parku pod stromy, kde není tolik tráva, se suchem práší. Ráno hulákaly straky, až jsme se zastavili pozorovat, co se děje - zaháněly veverku. Veverka běhala kolem dokola stromu, přebíhala k dalšímu a zpět a straky na ní nalétávaly. Nevím, co si řekly.

Včera dostal Erwin pochvalu před nastoupenou jednotkou:
Při ranním venčení k naší korzující skupině (cca 6 psů) přicházela zespoda od oploceného parku mladá paní s malým černým psem Maxem a ani ne dvouletým chlapečkem Samem. Ten nadšeně mával rukama a metelil do houfu našich psů. Jenže právě to mávání se nelíbilo Ediemu (JRT) a vyjel mu po ruce. A než kdokoliv na něj houkl, vystartoval po Ediem Erwin a se zlobným vrčením ho hnal pryč. To se přeci nedělá

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2014 16:44
- Nahlásit

worick
Pole tam byli rozpraskané puklinama 3cm širokýma a 25cm do hloubky.

Možná si tam chtěla veverka schovat žalud. - píše Yura

Noemi
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2014 19:33
- Nahlásit

vystartoval po Ediem Erwin a se zlobným vrčením ho hnal pryč
Oni to mají úplně neuvěřitelně v sobě. Medvídě dětí hlídá a chrání. Chodí k nám i poměrně malé děti a kolikrát zabránil třeba skřípnutí prstů do polohovací zahradní židle. Co se dětí týče, tak je na něj 100 % spolehnutí.

Dnes jsme se byly na Pankráci na Pes fest (ovšem v našem případě bez psa). Kromě agility tam byly i další soutěže... Suverénně vedlo aportování párku hozeného páníčkem. Takhle už jsem se dlouho nezasmála.

Teď jsme odpoledne dospávali, protože jsme včera byly na trabantím seriálovém maratonu ve Světozoru. Vzali jsme bráchu, neb jsme mysleli, že to bude tak do půlnoci a odcházeli jsme skoro ve tři ráno. Ale stálo to za to....

worick
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 11:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Noemi
Včera dostal Erwin pochvalu... - to já právě vůbec nevím, protože tohle u nás všechno ošéfuje Woriček, hlavní to mazla a vtěrka...Berunek nemá šanci se zapojit Ale ani se nijak necpe. Myslím, že ho děti až tak moc neberou. Worka jde a děcko zkontroluje, pokud jeví zájem, tak ho olíže K Berunkovi děcko přijde, on se nechá pohladit, ale tváří se celkem...hmmm, řekla bych nejistě. Nevyhledává to. Jestli by v případě problému zakročil netuším. Včera jsme nechali večer puštěnou závlahu tady na kytky(zatlučenou trubku do země a v ní strčený rozprašovač) no a Worka před půlnocí stál ve vchodu a štěkal. Tak se Tom sebral a šel je krmit a zkontrolovat s baterkou tu závlahu a ano....ležela na zemi Musím říct, že na tohle je Woriček moc šikovný, když je nějaký problém, tak přijde upozornit. To Berunka nedělá, on je z toho spíš nervní a jen se vyděšeně tváří, jako že on za to opravdu nemůže myslím ale, že je to tím, že Worka ho k ničemu nepustí. Kdyby byl Berrynek sám, bylo by to asi jiné

na trabantím seriálovém maratonu
- my jsme to sledovali v telce na CT
to dávali, poslední tuším před 14dny. Moc nás to bavilo, fakt super reportáž Ale jinak - jsou to cvoci, já jsem na tohle strašná posera, nedostal by mne nikdo do jihoamerické,,divočiny" jen tak s batůžkem...ani za nic Radši se kouknu v telce. Nebojím se ničeho, ze zvířat by mi nevadili ani ti obr pavouci (pavouků se štítím, to jo) bojím se jen zlých lidí a že tam různých pošuků je

Možná si tam chtěla veverka schovat žalud. - píše Yura
- tak metráky žaludů...

Dášena už hárá Dneska byl u ní na dvoře nějaký pejsa(galán) tak jsem jí přetočila bránu, aby nemohla ven a nedotáhnula zase k nám, i s ním Říkala jsem si, že až ho tam páníčci objeví, tak ať ho vypustí...alespoň jim docvakne, že ji mají hlídat. No a další sousedka mi hlásila, že Dášini páníčci odjeli někam na dovolenou, že je viděla se balit do auta, tak se ptala. No nazdar, to jsem to vymňouk Takže je tam zavřená Dáša s pejsou a předpokládám, že o hladu budou oba I když....chodil jim tam pomáhat jeden kluk, třeba mu dali klíče, aby se postaral...Uvidím, co bude zítra

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 12:45
- Nahlásit

Noemi
Oni to mají úplně neuvěřitelně v sobě.
worick
to já právě vůbec nevím
Myslím, že to je jak píše Noemi. Když je na zahradě kočár, a někdo z lidí u kočáru, tak to Sally pozoruje. Jak zůstane kočár bez člověka, sedne si k němu Sally.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 15:18
- Nahlásit

Strejda
Před měsícem Ela ve vchodu spala v kočáru, my jsme z obyvču přes záclonu koukali, jestli v kočáru ještě není pohyb. Kluci chrněli na svých místečkách u komína. Jakmile se začala vrtět, Worka zaštěkal u okna. Berry nic. Není na mimina zvyknutý, je mu to šumák a když tak, má tam toho Worku. Nevím, třeba ho tam posílá

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 18:28
- Nahlásit

Víkend byl totálně psí.
V sobotu jsme se byli podívat na závodech, aby adepti věděli, že to opravdu není žádná věda a není čeho se bát...
A v neděli byla výstava , taková voříškiáda.

Tá ta
Jste připraveni i na tuto možnost?
URL

worick
Nevím, třeba ho tam posílá No, to si buď jistá, přeci se nebude zvedat, má na to psy....

worick
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 21:48 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Tá ta
Jste připraveni i na tuto možnost? - boha

To jsi mi nahrála do karet: ráno volala mamčina sousedka, že se tam už dva dny potuloval pejsa, takové odrostlé skorolabrador štěně, ale moc milý pejsek, jestli nevím, čí by to mohl být. To jsem fakt nevěděla, nikde si na takového nevzpomínám. Potom, že se jí zdá, že jedna moje spolužačka s takovým nějakým pejsou loni v létě chodila. Sehnala jsem číslo, volala jí a dozvěděla jsem se že: má kříženku kokr-bígl(vražedná kombinace ) a je těhotná. Na otázku, jestli nemíní kastrovat mi odpověděla, že míní, ale veterinářka jí říkala, že je lepší, aby měla alespoň jednou štěňátka, že se zklidní a bla, bla...Se mi otevírala kudla v kapse Za tohle bych jí sebrala diplom...a nebo: když je tak chytrá, tak až se jim narodí (snad ne 16! ) ale třeba 12 štěnat, tak ať jim jich minimálně polovinu umístí...koza jedna

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 05:55
- Nahlásit

worick
Za tohle bych jí sebrala diplom...
To by se mohla udělat celorepubliková sběrná kampaň. Něco jak na cukrovku. Ve vedlejším městečku to vet taky radí.

worick
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 10:25
- Nahlásit

Strejda
To by se mohla udělat celorepubliková sběrná kampaň. Něco jak na cukrovku -
I kdyby si to zrovna myslela, radši ať drží hubu. Lepší jedna nervní fena, než dalších 12 těžko umístitelných štěňat...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:14 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Byla jsem s dětmi v 3D kině na Jak vycvičit draka 2 - drak Bezzubka se až na to lítání choval jak náš Erwin) Bylo to skvělé

worick
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 22:56
- Nahlásit

Drakopes
drak Bezzubka se až na to lítání choval jak náš Erwin - a on vám, Erwín nelítá?! se teda divím....to Worka lítá furt

Zrovna jsem dneska četla recenzi v novinách. Celkem pozitivní ohlas od Spáčilové. Že moc dobře udělané. Akorát prý zbytečně už moc lidí a málo draků

worick
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 23:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Apropos Worka Nevím, jestli je to Dášiným háráním(dnes jsme ji ale vůbec neviděli) ale už dva dny Worka nic nejí, včera odpoledne si pokadil nohavice a dneska byl od rána ,,divný" Táhnul se pomalu se mnou, vůbec nelítal (no jo, čichali háravé značky) poslouchal. Celý den spal, dokonce když jsme se přesunuli jinam, on zůstal spát na místě. Večer jsem instalovala závlahu na ulici před zdí, čichali s Berrynkem jen kolem, vůbec neutekl za muldu k potoku, neřkuli zkontrolovat Dášu....je prostě nějaký přešlý a nevím, čím to. Normálně, když Dáša hárala, hlídkoval a vyl celé dny a noci před garáží, aby něco neprošvihnul, teď nic, nezájem To se mi fakt nezdá. Ráno jsme Dášu v humně vůbec neviděli, ale radši jsem ji nevolala, aby pak nejašili. Ale mamka šla za nějaké dvě hoďky kolem a hlásila, že Dášena tam je.

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 13:52
- Nahlásit

A prší a prší a prší.
worick
je prostě nějaký přešlý a nevím, čím to. Nemohl sežrat něco na zahradě?

worick
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 20:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
A prší a prší a prší. - byli jsme v Hodoníně a Skalici, tam přešly bouřky. Teď se blížíme k domovu a u nás šedivo, mokro. Mamka jásá: hurá u nás popršelo, jsou kaluže, to je paráda U benzínky už nepršelo, ale za náma pořád černo, takže jsme doufali, že ještě něco bude. Tom rozjel comp a dvě obr bouřky: jedna vlevo, jedna vpravo...my jsme to volno mezi nima Doteď napršelo půl milimetru a už asi moc nepřibude. Já mamce říkala, že by byl zázrak, kdyby to byly vůbec dva

Nemohl sežrat něco na zahradě? - ne, ne. Ani neměl co, ale on ani takto nic nesežere. Snad je v tom ta Dášena, je uvrčený, celkově bez nálady, ale blbě mu snad není, kokina si bere.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 11:23 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Ahoj,
jak se tady máte? Jsem pořád zanořená v účtu a na nic není čas. Včera tady trošku sprchlo, ale to hlavní neřádstvo nás přešlo severně a teda i Eninku, která bydlí poblíž. Akorát tam měla větší vichr než my, tak se jí pes Eninka bál. Normálně ho vozí mamce, jenže mamka nebyla u sebe, tak se chudák pesan bál doma.To je zajímavé, že za bouřky se ten pes doma bojí víc než v bytě u mamky, kde se to možná tak nerozléhá, protože kolem stojí vyšší domy. Jednou jsem byla při větru u Eninky-člověka a Eninka-pes mě katastrofálně na kanapi zdupala strachy.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 11:50 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
Evey
No, takže včera jen to co ukápnulo bokem z těch bouřek 2.7mm V kytkách je nadále sucho
Dneska od rána den blbec!
:nic nenapršelo, zima. Pak se chystám ven s klukama a volá šokovaný brácha. Odbavoval v Budějovicích dva ultralighty do Chorvatska. Za dvacet minut jeden spadnul u Trhových Svinů. Posádka(dva chlapi) mrtví. V tom druhém chlap s ženskou, ztratili je z dohledu i vysílačky, pak je už jen viděli rozpláclé na zemi. Brácha čekali, až se vrátí na letiště. Byl z toho pěkně zdrclý, že ještě s nima půl hodiny před startem kecali, vykládali jim zážitky z toho cestování a ještě ti dva chlapi, že jim to pořád blbě startuje...a že to má pro případ nehody vystřelovací padák, ale je lepší ho vystřelit až těsně nad zemí, že se to letadlo pak tak nepomlátí, ale se to blbě odhaduje...Padák byl vystřelený, ale očividně to neodhadnuli
Pak jdu potokem a soused ob jedno od Dáši mi hlásí, že v 5h ráno, tahal zpod Dášiny brány šprajcnutého kvičícího Woricka!!! Že jestli vím, že utekl?!? Houby, ráno byl doma, jako by nic! Ale se mi zdálo, že ta poslední Dášina díra, co jsem tam jen hodila kámen, měla nějak jinak vytažené dráty, ještě jsem se jich ptala, jestli tady neměli v noci Dášenu? A Worka se tvářil velice provinile, protože myslel, že jsem na ten jeho útěk přišla...a já prdlajz, vůbec mne to nenapadlo Berry tam prý ale nebyl. Včera jsme byli v OBI a koupili drát (neb už nám došel ) takže budu zase drátovat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 12:24
- Nahlásit

worick
Ona jim spadla obě letadla?

worick
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 14:43
- Nahlásit

Vlčáčková
ne, jsem to asi blbě popsala: ta druhá posádka je ztratila z dohledu i vysílačky a pak je uviděli na zemi. Sami se museli vrátit na letiště do Budějek. Nevím, jestli s nima brácha ještě i mluvil, asi těžko předpokládám, že nejspíš skončili s šokem u doktorů...
Koukala jsem na NETu na Zprávy a našla jsem to. Podle bráchy jsem myslela, že byli mladší. Ročník 51 a 57.

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 15:01
- Nahlásit

worick
Houby, ráno byl doma, jako by nic! No ty brďo. Ještě že se vrátil...
Posádka(dva chlapi) mrtví.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2014 17:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
No ty brďo. Ještě že se vrátil... - no ještě, že je to jen kousek potokem, žádná silnice, krom té naší nefrekventované před barákem. Spíš jsem si říkala:,,ještě, že se tam nějak nezadusil"...blbec jeden A to jste ho ještě neviděli, když mi to soused vykládal, jak Worka seděl provinile proti mě, hlavu sklopenou a podával mi packu, ať se nezlobím. Vůbec nechápu, ale ať mi nikdo nevykládá, že psi nerozumí a neví, co udělali před 5 minutama. Vůbec jsem mu nic neříkala, chodili kolem Dášiny brány a když jsme o tom začali vykládat, soused na něj kouká, jak jde kolem a říká:,,jo fakt, je to určitě on"....tak přišel a začal se takto provinile chovat, jako by přesně věděl:,,a sákryš, už jí to žaluje"

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 06:30
- Nahlásit

a sákryš, už jí to žaluje
Alfréd si stoupal mezi takové lidi a mě a štěkal na ně, aby nemohli mluvit

worick
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 10:37
- Nahlásit

Dneska ráno: kluci urousaní až hrůza, Worick na tlamici krvavý šrám. Bylo mi jasné, že to zavání průs...Šla jsem dozadu. Oba zůstali stát za barákem a jen Worka se nenápadně plížil, 20m za mnou a načumoval zpoza kytek. Když jsem našla tu obr díru, kterou jsem mimochodem včera nejmíň hodinu drátovala a začala jsem nadávat, Worka mne sledoval z bezpečné vzdálenosti od domku a radši se zdekoval, pronásledovaný mýma peprnýma nadávkama. U baráku utekl do boudy, Berry se klepal na svém místě u zdi a taky si vyslechl svoje Na potoce se táhnuli jak smradi, prtoože si mysleli, že to poznám(jako včera ) že byli u Dášeny. Ptala jsem se souseda, ale ten nebyl ráno doma, tak nevěděl nic. Sousedka hned vedle Dáši hlásila, že Dášena už lítá venku dva dny, takže už se přes bránu dostala: psi ji asi podhrabali(už vím, na co vytáhnul Worick ven i toho Berunu ) Dáša za chvilku vyběhnula za náma, kluci zájem celkem měli, ale ona ne, vyjížděla po nich. Takže nevím, kdo tu díru udělal, jestli ona nebo kluci, protože důkazy nemám, ale venku byli určitě, protože ta díra je fakt velká, Dášeně by stačila poloviční. Teď ovšem nevím co s tím, protože jestli díry dělají už i oni, tak nemám šanci, jelikož Beruna tou tlapou zabere a plot je na cimpr-campr Mám tam ještě kousek kari sítě, ten tam dám, ale co to pomůže nevím, když stejně bude díra o dva metry dál

worick
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 10:53
- Nahlásit

Jo a včerejší večerní prochajda..tak napolovic. Vyšli jsme a kousek od koupáku mají oplocený sad-zahradu, celkem veliký prostor a spadnul jim na více místech už vloni plot, tak to Worka s oblibou probíhá a hledá, koho by prohnal. Včera slyším, že tam pán seče křoviňákem, tak jsem na Worku volala, ať tam neleze. Pěkně šlapal po cestě, ale na konci mají bránu, která je taky už pořád otevřená a to nevydržel a vletěl tam. Říkala jsem si, že na této straně ho pán ani přes ty husté stromy a keře neuvidí, jenže najednou vyletí Worka jak střela podél zadního plotu(až u náhonu) směrem k pánovi, před ním jsem pak zaregistrovala metelit zajdu. Jen jsem slyšela, jak křoviňák na chvíli sichnul, zařvala jsem na Worku, ať toho okamžitě nechá a už jsem viděla, jak zajíc přeletěl přes cestu, Worka se zastavil ještě vevnitř té zahrady a šlapal podél předního plotu směrem k nám do té brány. Dobré, celkem úspěch, jenže ten pán je lesník a viděl, že Worka žene zajíce, ke všemu u nich v zahradě Nevím, jestli viděl i to, že ho nechal A o dalších sto metrů dál, byla u cesty z potoka vytažená mrtvá ondatra Nepoznala jsem, co se jí stalo...nejspíš asi nějaký pes

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 11:21
- Nahlásit

worick
To je tak na průšvih... Worka někde chytne stopu a bude fuč. Zdrhají jen v noci? Co třeba je zavřít? Anebo prostě nový plot s podhrabovýma deskama...

worick
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2014 11:56
- Nahlásit

Evey
jo, jen v noci a ráno dělají ,,jako, že nikde nebyli" Myslím, že Worku v tu dobu nezajímá ani stádo srnek jediné nebezpečí jsou auta, občas tady, nedej bože lézt s Dášou na hlavní silnici. Nový plot s podhrabovýma deska....no, ten obyč do toho zadu jsme dávali z důvodu šetření právě Neb ten svařovaný, co je na většině pozemku, je drahý jako prase. Taktéž podhrabové desky

worick
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2014 21:37 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Pokračování ,,Dášostorry": celou noc jsem hlídala kluky, protože jsk jsem byla nervní, stejně jsem se co hodinu budila a šla na terasu kouknout, kde jsou Ještě k tomu, se nám ,,jak na sviňu" pokazila velká baterka, takže na akutní použití máme jen čelovku, což mi v této situaci bylo k ničemu. Ale nechala jsem si svítit světla na baráku. Celou noc, aby viděli, že jsou hlídaní naposled jsem koukala před 6h a to jsem tam mezi tím chrápala 2h v kuse. A uviděla jsem Berunu, jak šmatlá po trávníku s rypákem u země, takže jsem měla podezření, že je u nás Dáša. Ale Worku jsem po chvíli hledání našla chrnět za barákem, tak jsem zase blaženě usnula. Ráno jsem ovšem našla díru v bočním plotě(pro změnu zase tam, to je to místo, kde ji prvně udělal Argo) Ale malou, a vytlačenou ven, takže mi bylo jasné, že tam ta Dáša byla, ale odešla a kluci s ní ne, protože to by byl plot vtlačený dovnitř, jak by se tím rvali domů. Na potoce za náma doběhnula, Worka zájem neměl, zato Beruna jo ale Dášena po něm vyjížděla.
Dneska jsme měli v plánu výlet, protože Tom zrušil účast na turnaji, jelikož ho začalo bolet rameno (teda obě, ale u pravého to je důležité)...přetenisovaný Já ho varovala, ať to nepřehání, byly dny, kdy hrál každý den právě, i tři dny po sobě....a to jsem mu právě nadávala, že si tělo neodpočine, nestihne zregenerovat a něco si užene. A je to tu Ale bylo strašně horko u nás, 28st, to by kluci nemohli trajdat, tak jsme to zrušili a risknem to zítra, tady stejně nejspíš pršet nebude Radši jsem tchýni naobírala vědro třešní (mají krásné, ale u nich tam nikdo nevyleze ) Už jí něco taťka obral ze žebříku, na vdolek a na sušení. Jo zkusila je dát odpeckované do sušky...a bomba! Fakt je to moc dobré, sladké, měkké Jenom se neví, jestli nebudou plesnivět, když nejsou nějak moc vyschlé. Ale možná nestihnou, misku jsme stlápali jen zahučelo Dnešek jsem vůbec měla takový ,,tvořivý". Ráno jsem zaběhnula s klukama až k mamce, protože mi obrala trochu černého a bílého rybízu na marmeládu. Tom nemá černý rád tak ten bílý na ,,zjemnění" chuti Takže jsme vařili. Taky si dodala jahody s pár malinama, tak jsem jí vyrobila zmrzku. Nakonec jsem ještě ostříhala mateřídoušku a budu vařit sirup - zatím se luhuje.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2014 07:16
- Nahlásit

worick
bolí mě koleno, nevím, kde jsem k tomu přišla, tak jen popocházím, poposedávám a hlavně spím. Určitě nic nedělám

<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání