Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2014 18:19
- Nahlásit

worick
cibule jim shnije
Ono nejde tu cibuli šoupnout na kopeček čili udělat jí záhonek v nějakém zvýšeném místě (jakoby velkém květináči... - to je blbý to takhle říct) a nad ní udělat stříšku?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2014 23:31
- Nahlásit

http://www.gazeta.ru/social/video/v_zooparke_budap eshta_medved_spas_voronu.shtml - zdraví Yura

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2014 00:39
- Nahlásit

Drakopes
A ona ho zato klobla do rypáku.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2014 01:02
- Nahlásit

Vlčáčková
A ona ho zato klobla do rypáku.

asi zpanikařila, měla nárok; třeba mu v budoucnu přinese za odměnu něco k jídlu (ořech, žalud, myš...), až se jí to rozleží v hlavě, vrány jsou velmi inteligentní; a méďa je frajer a sekáč, protože zachránil život a to se cení, někteří méďové jsou jiní http://www.kp.ru/daily/26263.4/3141355/ - píše Yura

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2014 03:38
- Nahlásit

Drakopes
Asi neměl tak ostrý zobák jako ta vrána. Dobře, že to přežil.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 03:51
- Nahlásit

Vlčáčková

zobák lidský je na prd, nicméně mobil je mobil

Когда медведь вцепился зубами мне в грудь и прикусил эту кнопку. «Восемь сорок. Восемь сорок...», - сказал металлическим голосом мой аппарат. Зверь испугался и убежал.

možná prošvihnul rande «Восемь сорок. Восемь сорок...», třeba ho medvědice profackuje - zdraví Yura

Evey
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 07:22
- Nahlásit

Drakopes
Ještě, že jsou ty překladače. Chápu správně, že ho ten medvěd kousnul do mobilu?
Strejda Rostou u Vás houby? Abych věděla jestli má význam někam vyrážet...

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 08:07
- Nahlásit

Evey
Rostou u Vás houby? - nebylo to na mne, ale u nás ne. V telce říkal mykolog, že 10dní po deštích. Ale zase nesmí být taková vedra jako u nás. Sestřenky byly někdy ve středu a ani ň.

Jsem si myslela, že když mají ty úči prázdniny, že tu budou pečené-vařené. U Alenky to naštěstí zvládá alespoň Jirka, ale kde je Kessie, to by mne teda celkem zajímalo?! Ne, že nevleze se aby jsme se dozvěděli, co u nich nového, ale taky stále čekám, kdy bude mít cestu kolem Omlouvá pouze dovolenkový pobyt někde...Tátovi...tak ti jistě zase někde brázdí minimálně Evropu

U nás se toho momentálně také moc neděje(zaplaťpánbů, vloni jsme celé léto jezdili s mamkou po doktorech s tím upáleným prstem od elektriky ) aha, že nedržím hubu! právě majznul do okna ledňáček!...dopr.... Naštěstí snad ne moc, jen zůstal ležet, ale hýbal se. Než jsem doběhla pro krabici, abych ho tam před Gůčou schovala, než se vzpamatuje, tak odletěl, uf
Včera v 17h byl u nás běh - Slovácká 25. Bylo 30st. Chodíme fandit k mamce na balkon, běhají kolem. Alespoň potleskem. Její soused ob barak kdysi taky běhal, tak jim tam teď dává alespoň mísu s vodou na osvěžení. Když proběhnuli, tak jsem s klukama šla obejít vesnici(Tom šel domů, dosekat trávníky) kolem potoka a přes sídliště zpátky a ještě jsem u sportovní haly viděla doběh posledních 20.závodníků. Vůbec nepochopím, jak v takovém vedru může někdo někam běžet. Já to nesnáším nikdy, ale v tomhle mám problém vůbec jít Strašně je obdivuju

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 12:53
- Nahlásit

Drakopes
«Восемь сорок. Восемь сорок...»
Taky mě napadlo, že s tím číslem bude něco významného pro medvěda.

......
Vtipný je, když zapomenu zdejší složité heslo. Sedím jak hňup a ... nic! Prostě ňyc! A pak to z ničeho nic naskočí. Totéž mám u banky. Ale to mě tedy napotřetí nenaskočilo, takže jsem si blokla internetbanking.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 12:59 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Jinak Eninka, která na cz-pes už moc nechodí, byla zase včera v televizi. Už asi po sedmé. A jak se jí to přihodilo? Účinkovat s neučesanou hlavou a v hadrech (podle ní - podle mě to bylo dobrý). Prostě se sebrala a šla na houby do Brna-Kohoutovic, protože tam hlásila kolegyně od péče o nechtěné psíky výskyt hub za panelákem. Eninka zabalila mamku a vyrazila směr panelák. A opravdu tam našla asi 3 houby.

Pročež došla k závěru, že za Rosicemi u vesnice Zbraslav (tam jsem taky párkrát byla na houbách) bude hub jako maku, protože normálně tam vždy jezdili a houby tam byly. Ve Zbraslavi u lesa narazila na chlapíka, který zrovna poskytoval rozhovor České televizi, že houby vůbec nerostou a u Zbraslavi není ani hovno...

TV tedy odchytla od večera neučesanou Eninku s jejími třemi muchomůrami od paneláku z Kohoutovic a udělala s ní (vedením ČT zadaný) povinný rozhovor o houbách, jak (ne)rostou.

Tohleto prostě svět neviděl!

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 16:49
- Nahlásit

Evey
Rostou u Vás houby?
Myslím, že nerostou, protože kolem lesa nejsou auta. My chodíme až po prázdninách, protože v lese nad námi je jeden dětský a jeden skautský tábor. O prázdninách je to v lese jak na dětském hřišti a houby rozkopané.
Když jsme jeli z Bioslavností, našli jsme jednu houbu u Vojtíškova. Snad to není všechno.

Evey
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 17:14
- Nahlásit

No, ráno jsem vyběhla do lesa s Elzou na krátkou prochajdu. Vedro, dusno, hříbek žádný. Pak jsme moštovali jablka v dáli začalo hřmět, vedro bylo k padnutí. Stihli jsme to tak tak...Tak asi od 13 hod. leje jako z konve, nedá se ani vylézt. V ptačím krmítku sedí už asi hodinu 2 sýkorky, evidentně se jim nikam letět taky nechce. Alespoň na chvilku kdyby chtělo přestat ať můžu roznést po sousedech ten mošt. Nemám to kde skladovat. Tipuju že řeka bude ráno pěkně rozdivočená.

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 17:21
- Nahlásit

Vlčáčková
a Eninku je možno vidět kde, v čem to dávali? Jinak jsem tedy nepochopila, jak jsi to myslela s tou cibulí a květináčích? Cibule míváme dva záhony, dejme tomu 100ks cibule. Už je víceméně narostlá, musí jen vyzrát a uschnout. Až uschnou a slehnou natě, tahá se a věší pod střechu, aby doschla. Jenže teďka natě neschnou a je tak mokro, že je možné, že začne hnít. Tedy všichni se bojí zblblí tím, že letos poprvé po dlouhé době o prázdninách i prší
Byli jsme se koupat v Ostrožské na štěrku a hnala se bouřka jako kráva, všichni zdrhali. Tak jsme jeli domů také, stejně jde Tom hrát tenis a ještě potřeboval před tím i něco pojíst. Přijedem domů, kouknem na radar a jako vždy: obr mrak se najednou před náma doslova vypaří, část se přeskupí a naroste až za náma U nás dál svítí sluníčko

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 18:50
- Nahlásit

worick
O bouřce mi ani nemluv. Mám zatečno na mnoha místech do bytu. V kuse tu lilo asi 4 nebo víc hodin. A když normálně lije, tak to v téhle bouřce byl ten nejmírnější deštík! Jinak povětšinou dobu otočený vědro dnem nahoru. Psiska se bála celkem umírněně. Ve sklepě mám dvě loužičky spodní vody, ale mám dojem, že sousedi vodu ze sklepa čerpají. Také při bouřce byl děsnej smrádek, jestli nějaký ozon(???).
No a aby toho nebylo málo, tak se to vrací...
Jo a taky byly kroupy. Ty centimetrové sly, ale ty, které měly cca 3 cm, ty už teda dělaly rachot strašlivej.
Sousedovi se zatopily brambory.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 19:45
- Nahlásit

Vlčáčková

Eninka, která na cz-pes už moc nechodí, byla zase včera v televizi. Už asi po sedmé. A jak se jí to přihodilo? Účinkovat s neučesanou hlavou a v hadrech (podle ní - podle mě to bylo dobrý). Prostě se sebrala a šla na houby do Brna-Kohoutovic, protože tam hlásila kolegyně od péče o nechtěné psíky výskyt hub za panelákem. Eninka zabalila mamku a vyrazila směr panelák. A opravdu tam našla asi 3 houby.

Pročež došla k závěru, že za Rosicemi u vesnice Zbraslav (tam jsem taky párkrát byla na houbách) bude hub jako maku, protože normálně tam vždy jezdili a houby tam byly. Ve Zbraslavi u lesa narazila na chlapíka, který zrovna poskytoval rozhovor České televizi, že houby vůbec nerostou a u Zbraslavi není ani hovno...

TV tedy odchytla od večera neučesanou Eninku s jejími třemi muchomůrami od paneláku z Kohoutovic a udělala s ní (vedením ČT zadaný) povinný rozhovor o houbách, jak (ne)rostou.

děcka, to je děsný, ráno vstanete, ani se neučešete, dáte strašné vlasy do sponky a na sebe hadry jako do lesa, no...kdo by se do lesa čančal a já věděla, že vyběhneme s mamkou jen za ten panelák a jedem dom. Tam jsme našli asi tak 30-40 kousků (nikoliv 3, jak píše vtipná Vlčáčková) a že jeden domů. Nakonec jsme s mamkou ještě zajely kus dál do lesa s tím, že když rostou pár metrů za barákem v Brně, že v lese určitě budou. Zbytek znáte ale ten pocit, že člověk vypadá vážně jako čarodějnice a někdo vás přemluví, ať dáte reportáž protože do lesa se chodí všelijak, tak jsem "dala", a dneska v sedm večer (cca 30 minut po začátku) na ČT 1 hádejte co...JE TO TAM

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 19:46
- Nahlásit

worick

Eninku je možno vidět kde, v čem to dávali

woričku ani se na to radši nedívej jsem tam fakt jako jedubaba, 4T to bude mít jako dnešní hlavní zprávy v archivu

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 20:39
- Nahlásit

Eninka
woričku ani se na to radši nedívej jsem tam fakt jako jedubaba - podívám se ráda a budu škodolibě doufat, že mi to zvedne sebevědomí a běda Ti, jestli tam budeš vypadat jako královna krásy Já totiž pravidelně s klukama ráno chodím takhle a co čert nechce....povětšinou potkám toho, před kým bych dobrovolně bez make-upu nevyšla ani za nic doufaje, že si o mně bude stále myslet, že vypadám celkem dobře...na svůj věk no a pak je to už v pr...příště si můžu na ksicht vymalovat i ,,poslední večeři páně"...stejně už za tím uvidí tu čarodějnici, co onehdá potkal

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 20:44
- Nahlásit

Vlčáčková
no hnaly se tam na vás hrozné věci jsem to na radaru viděla Ono to totiž šlo původně i na nás, těsně u nás najednou blik a bylo po....a narostlo to kousek dál znova....ten náš ale spíš někde u Vyškova...vzhledem k pohybu oblačnosti. K vám to šlo tak nějak přímo z jihu, k nám spíš ze Slovenska. U nás zatím a tuším už nic, ještě jsem do teďka vyplela kus zahrady

Aha, tak nevím, ještě to vzalo jiný směr, točí se to od vás k nám, ale tipla bych, že u nás to zase bude mít rychlý konec

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2014 22:09
- Nahlásit

Eninka
Ha, jak já mám vědět, která je Eninka, když jsem hledala dvě...tedy ,,s mamkou" a to tam nebyl nikdoTakže předpokládám, že Eninka je blonďatá s brýlema ve vlasech? A co by jsi chtěla na sobě boha jeho mít...v lese?! Víš ty co, v Brně v lese asi pořád chodí lidi líp oblečení(alespoň v reportáži tedy byli) než u nás v lese. Já bych měla nějaké svoje klasické psí oblečení, což se ještě snad dá, mamka ovšem většinou vypadá jak bezdomovkyně A na hlavě? Tak to dá rozum, že stáhnu vlasy do culíku, abych na houby vůbec viděla

Drakopes
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 05:05
- Nahlásit

Evey

Chápu správně, že ho ten medvěd kousnul do mobilu?
ano

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani//1097181328- udalosti/214411000100803/ - čas 25:09 - zdraví Yura

worick
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 21:12
- Nahlásit

Komu by přišlo na um, že u nás pršelo tak ne, dnes doslova pár kapek a včera z těch všech hrůz kolem, do rána půl milimetru

Rostou! Už i u nás, sestřenky dovlekly dva velké koše dubáků!

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 22:06
- Nahlásit

worick

jojo, ta čarodějka s brýlema, mamku tam nakonec nedali, lelkovala okolo....jinak to je na cca 25. minutě, psala jsem okolo 30 té. A znám ty situace jak popisuješ, vystřelím z domu narychlo kousek tady do Tesca v hadrech z domu ze zahrady pro cigarety a spoléhám, že nikoho v té rychlosti blesku nepotkám a jako naschvál, když jdu a uslyším své jméno se mi studem podlomí kolena, uffff

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 23:23
- Nahlásit

worick
podívám se ráda a budu škodolibě doufat, že mi to zvedne sebevědomí
Taky vždycky doufám. Ale nedávno jsem se podívala na fotky, které udělala jedna škodolibá záchranářka zvířat, a myslela jsem, že budu mít infarkt. Fakt hrozný. Taky jsem byla nenamalovaná, ale obávám se, že už mi to ani nepomůže. To bych nesměla něco přimalovat, ale něco odmalovat, a to fakt nejde...

no hnaly se tam na vás hrozné věci
Jo, dneska to mělo přijít zase. Ale naštěstí nepřišlo.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2014 23:25
- Nahlásit

Drakopes
Chápu správně, že ho ten medvěd kousnul do mobilu?
ano

Mě kousnul do mobilu německý ovčák. V sobotu. Mobil vypadá, jakoby ho někdo přejel rašplí.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2014 01:42
- Nahlásit

Vlčáčková
Mě kousnul do mobilu německý ovčák

Erwínek mně mobil "rozebral" (až k baterii), použil dálkový ovladač televize (vyděsil jsem se, že slyším hlasy - Johanka z Arcu?), zakousnul se do rtuťového teploměru v pouzdře (naštěstí bez průšvihu); doma máme asi 3000 knih, poškodil snad jen jednu (životopis basketbalisty Earwina - jak signifikantní), vždy jsem nevhodné chování trestal - vždy způsobem srozumitelným věku a tvoru (psovi) - nikdy jsem ho neudeřil, žádná kniha už nikdy neutrpěla, hafan je naprosto socializovaný, je to úžasný "kámoš života", mohu zapomenout ovladače, mobily - hafík ví, hafík je v obraze (ale blbých lidí
je fakt mnoho) - píše Yura

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2014 02:19
- Nahlásit

Drakopes
vždy jsem nevhodné chování trestal - vždy způsobem srozumitelným věku a tvoru (psovi) - nikdy jsem ho neudeřil, žádná kniha už nikdy neutrpěla, hafan je naprosto socializovaný, je to úžasný "kámoš života", mohu zapomenout ovladače, mobily - hafík ví, hafík je v obraze
Potřebovala bych nějakého psychologa psů doma. Protože teď tu mám grupu, že by jeden padl. Nejmenší psík nesnáší největšího hafana a dává mu to najevo. Větší ho zmlátí, kdy se mu zachce. Ale nedělá to, když jsem u toho. Někdy ale myslí, že nejsem, tak po něm skočí a za jeho aktuální drzost ho zbuší. Jak je v ráži, tak už to pak je schopen vzít podle pořadí... Bohužel je tu nyní přepsováno, 5 psů a jen 2 feny. Ti psi si částečně nesedli a dva z nich jsou trošku uvrčení i na mě. Jeden byl doma zřejmě king, panička všechno dovolila. Druhého asi někdo neúměrně trestal, a nyní nesnáší nátlak. Nejde ho vzít za obojek a popostrčit kýženým směrem například. Může se u toho někdy trošku vzteknout. Ale vzít do náruče a šoupnout do klece, to je OK. Každopádně je to ale překrásný pejsek, malinký medvídek bílobéžové barvy s očima jak mandle.
Jsem z nich poněkud nervní. A furt říkám, že jsem chtěla feny, psy ne! A co tu mám? Skoro jen samého psa.
A ten jeden vrčák je navíc ještě i značkovač. A několikrát označkovaný roh obýváku tu smrdí katastrofálně!!! I to je důvod, proč jsem nechtěla psy. Feny by mi ani tak strašlivě nepočůrali barák zvenku.

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2014 04:55
- Nahlásit

Vlčáčková
Feny by mi ani tak strašlivě nepočůrali barák zvenku.
Feny ne. Ale jejich nápadníci jistě.

worick
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2014 10:41
- Nahlásit

Drakopes
Vlčáčková
Strejda
Můžete mi vy třži prdlouši říct, kde jste se tu vzali v těchto časech?!
Zbytek až se vrátím, vyrážíme s mamkou a sestřenkou na houby...

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2014 13:40
- Nahlásit

worick
kde jste se tu vzali v těchto časech?!
Můj čas je docela normální. Touhle dobou odjíždím na turné nebo mám telekonferenci s pražskými zákazníky. Vím, že to zní divně, ale i v Praze hodně lidí začíná brzo.

Evey
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2014 14:10 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Strejda
ale i v Praze hodně lidí začíná brzo Jedině tak v masokombinátech. Já se nikoho nedovolám dříve jak v 9 hod.

<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání