| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2014 17:54
- Nahlásit
Drakopes
Tá ta
Erwin posílá Barunce pozdrav, ať se koukne, jaký je ON frajer, kam se na něj hrabe nějaký od Hulína -
Alfréd jedl dobrovolně a rád jediné dvě zeleniny: olivy a kysané zelí.
Erwin žere všechno. Olivy i jednotlivě a rád - měla jsem to tu pro Tátu sepsané (za vás ) a než jsem to dosmolila, se mi málem podařilo vypálit barák Dala jsem svařit včerejší zálivku na salát...až když se začal valit po baráku kouř, zjistila jsem, že jsem na ni zapoměla Kastrolek úplně vyhořelý, větráme naplno už třetí hodinu a moc to zatím nepomohlo
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2014 07:19
- Nahlásit
Elza bude mít 6 let, tak jsem jí věnovala zkrášlovací proměnu.
Vytáhla jsem 3 klíšťata, zkrátila drápy, vyčesala, odstranila zubní kámen.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2014 07:44
- Nahlásit
Evey
Elza bude mít 6 let, tak jsem jí věnovala zkrášlovací proměnu -
Vytáhla jsem 3 klíšťata, zkrátila drápy, vyčesala, odstranila zubní kámen. - a já, že ji uvidíme v nějaké Tíně...
Čím zubní kámen?
Jak byla ta vedra, vytáhnula jsem klukám zapomenuté velké kosti z mražáku. Tak hlodat jsem je dlouho neviděla Dokonce i Woriček! Lepší než nanuk
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2014 07:49
- Nahlásit
worick
Čím zubní kámen? Koncem kávové lžičky. Ale ona měla fakt jen malinkatý nános na horních špičácích, tak to byla záležitost 30 vteřin.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2014 10:30
- Nahlásit
Evey
Ale ona měla fakt jen malinkatý nános na horních špičácích - to má i Berunek. O této metodě jsem už slyšela, ale zatím nevyzkoušela. Nějak jsem neměla odvahu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2014 10:58 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Umyla jsem onehdá okna a nainstalovala nové UV samolepky proti ptákům. No nevím, spíš je tuším přitahujou, minimálně ty velké ptáky. Před třema dny drozd, ten to rozchodil. Dneska ovšem rána jak z děla a žluna! Byl doma jen Tom, málem ho trefil šlak. Odnesl ji do stínu pod katalpu, byla jsem tam...je mrtvá Tak tu teď bulím
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:15
- Nahlásit
worick
Nějak jsem neměla odvahu Zkus to, menší nánosy jdou pěkně odloupnout.
UV samolepky proti ptákům.... No, ale co naděláš.... Jsou i nějaká jiná opatření?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:20 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Jsou i nějaká jiná opatření? - nevím, už mne nic nenapadá Záclonu tam prostě dát nemůžu, nechci ven čumět přes záclonu a navíc nahoře v hale by to fakt vypadalo debilně Musím přiznat, že je tam psáno, že mají být ty samolepky nejvíš 15cm od sebe, jenže to bych jich tam musela naplácat snad 100 Za jedno jsou celkem drahé a hlavně...to už by tam zrovna mohla být ta záclona A tady chuďátko moje Ona už tu u nás léta bačuje, celé dny vyzobávala mravence z trávníku...Ani nevím, jestli je to sameček či samička, jak se liší zbarvením...bože, snad sameček Je mi to tak strašně líto...
Dneska je den blbec, kam se na to hrabe pátek 13! Dopoledne volá mamka, že šel brácha k bábě na hůru...ehmmm...na půdu spravovat střechu, protože tam zatéká do kuchyně. Vleze tam a...našel roj teda včely ho našly Dostal 3žihadla než se mu povedlo zdrhnout. Na tvář, do ruky a třetí nevím Za hodinu mamka volá znova, že brácha chtěl od sousedů (je to opuštěný barák a binec) vyvézt to, co tam z té babči střechy napadalo(zbytky omítky a tašek)...a šlápnul na hřebík - propíchnul si palec(neštěstí jen konec )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:31 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Jo a ráno, když jsme šli ještě po naší straně potoka, byl nějaký štěkot pejsů naproti, ale přes stromy nebylo vidět, jen jsem slyšela štěkat Dášu a souseda jezevčíka Sama a křik, myslela jsem, že tam jdou nějaká děcka kolem. Když se blížím už po druhé straně, ob tři humna od Dáši bydlí náš strejda(on je to manžel mamčiny sestřenice..tak titul nevím, u nás prostě strýc) a ten si kopal rýhu kolem plotu, že bude dělat nový. A říká mi: ,,před chvilkou tu šla ta tvoje kámoška s těma dvouma psama, vybarvenýma jak Berry(cvičáková vedoucí s borderama) a jak oni běhají taky kus před ní, tak mi skočil po slepici... a je po ní!" Fakt po ní?! ,,No ještě ne, hen leží a dodělává, jdu ji podřezat a uvařit alespoň psovi" A pak že mrcha je Woriček
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2014 19:55
- Nahlásit
worick
A pak že mrcha je Woriček
Woriček samozřejmě není mrcha. To by tady nikoho ani ve snu nenapadlo. Možná rád honí slepice, ale to je jejich chyba. Nemají ho provokovat.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2014 21:45
- Nahlásit
worick
nevím, už mne nic nenapadá A co nějaké ty provázky? URL
To by mohlo býti levné. Alespoň do toho horního okna, to by ti výhled kazit nemělo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2014 21:56 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Nálada se mi zlepšila až teď večer, kdy jsme vyrazili s klukama(až po 20h, až skončila Zlatá tretra ) a kluci byli moc, moc hodní (což se týká zase hlavně Worička, protože u Berrynka je to samozřejmost ale chválím ho samozřejmě taky ) A taky jsem potkala kamarádku z dětství, která má rakovinu bohužel nevyléčitelnou, ale říkali, že už je v nemocnici na umření a ona vypadá fakt celkem dobře...to mne moc potěšilo, snad se to zase nějak zastaví Jo a ještě jsme v zadu v zahradě našli ježečka, kupodivu ne jako vždy - těžce nemocného na umření...tenhle vypadal dobře Doufám, že z něho ráno nenajdu jen zbytky Woriček se ještě vracel ho kontrolovat, ale vypadal, že ho otravovat nebude, tak snad... No jo, jsem si ještě vzpoměla, že tady tou naší cestou, jak lítá na volno po loukách, tak vypíchnul kočku a zahnal ji k potoku, ale hned ji nechal být - tak jsem ho taky moc chválila
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2014 07:57
- Nahlásit
Tak jsem během posledních dvou dnů zjistila, že je letos ,,zlikvidováno" (teda alespoň doufám, že se z toho zdrchá ) půl zahrady Některé kytky zaschlé, některé na troud spálené, ty co jen ,,hodně visí", jsme teď dva dny zavlažovali - přetahovali hadici. Bohužel: zapoměli jsme na rododendrony v přední jámě Ony jsou tam na vysýchavém místě, takže každoročně mají problém, nejsou v dobré kondici. Na podzim jsme je zamulčovali kopou hnoje, který jsme tam museli vláčet ve džberech(takové ty obr květináče s ušima, co se objevujou na mých fotkách ) Na jaře začali vypadat dobře, opukly i ty, co už vypadaly na umření. No a přijdu tam předevčírem a spálené na hnědo všechny vršky, všechny nové výhony! Závlaha tam jela včera celý den, ale jestli už přeschly kořeny, tak odejdou Zatracená zku....á práce S počasím debilním A to nepočítám, že za chvíli nebude zalévat čím My jsme tady ve vesnici nikdy tento problém neměli. Za celý svůj život jsme taková sucha, co jsem už zažila 3x během posledních 10let neměli Něco je hodně blbě takže konstatuju, že kdo jste chtěl vidět pěknou zahradu, měli jste přijet před měsícem Teď už to zase začíná vypadat apokalypticky
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 12:23
- Nahlásit
Včera jsem málem způsobil mezinárodní dopravní nehodu.
V takové malinké vesničce na Slovensku mi vběhl před auto pes (SK). Jel jsem pomalu, tak jsem včas zastavil. Řidič za mnou (PL) byl asi čtyřprocentně orientovaný, protože se mi celou cestu lepil na prdel. Toho zastavení asi zaskočilo, protože vztekle troubil jak Vaska Trubačov. To byl dobrý nápad, protože pes se polekal a uvolnil silnici.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 13:32
- Nahlásit
Strejda
Včera jsem málem způsobil mezinárodní dopravní nehodu.
Ale myslím, že viníkem byl SK pes.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 13:57
- Nahlásit
Evey
Ale myslím, že viníkem byl SK pes.
SK pes nebyl způsobilý k právním úkonům a jeho zákonný zástupce nebyl události přítomen. Kolizi způsobil PL gay, protože nepřízpůsobil rychlost stavu vozovky, ..., rychlosti větru a výsledku voleb do EU.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 01:06
- Nahlásit
Strejda
Řidič za mnou (PL) byl asi čtyřprocentně orientovaný, protože se mi celou cestu lepil na prdel.
Poprskal jsem si monitor; ale alespoň trochu stylově (čaj Earl Grey). - píše Yura
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 07:48
- Nahlásit
Strejda
Hele, nechceš nám sem po ránu hodit vždy nějaký příspěvek aby jsme se lépe naladili.
Umíš to tak krásně vtipně zformulovat...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 08:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
V noci u nás nějakým zázrakem naprskalo měřitelného půl milimetru. Po třech měsících sucha, to pomůže sice tak akorát prachu na cestě, ale nebuďme nenažraní, že?! Horší je, že minimálně do úterý tu není zase hlášeno ani ň
Včera jsme byli s našima(tedy s bráchou, jeho Hankou, malou Elou a mamkou) na Slovensku na Senci( u Bratislavy)...na výletě. V jezeře se ještě koupat nedá, ale byli jsme kouknout, na oběd a potom 3h v aquaparku. Super. Já sice do bazénu nemusím, ale sebrala jsem odvahu (když tam chodí i malá děcka ) a šla jsem na tobogán. Respective: ukecala jsem svou 63letou mamku a jely jsme spolu, potom už jezdil i brácha(na dalším) a pak šla s náma zase mamka, na tobogán i na skluzavky Tom by na to nevlezl, on plavání nějak nemusí, nedejbože si nabrat do uší Byla jsem nadšená, jezdila jsem pak ještě sama, až do konce (oni byli s Elou) Říkala jsem Tomovi, že nám ho musí bratránek smontovat do bazénu Oni je totiž montují po celé ČR, myslím, že montovali většinu ze stojících, tento taky (byla tam cedulka a pamatuju si, že o tom mluvil) Přijeli jsme domů po 19h a ještě jsem musela letět s klukama na prochajdu Ale je vedro (teda bylo, dnes je ještě nějak oblačno) takže Woriček taky moc nelítal(a nerval mi flexinu z ruky ) byla to pohodová prochajda. Jo a hlásím: po měsíci se mi zdá, že Berrynek kulhá trošku míň, snad ten Aptoflex sirup fakt zabírá Ráno koukám z okna a skáče tu Dáša po Woričkovi ten celý umoulousaný, ale on po ní ještě ani ne. Pořád doufám, že to její pseudohárání nějak vyhasne a už na plno nepropukne Neopravili jsme ještě díru po Argovi(projel by tam buldozer ) protože jsme ji jednou opravili a na druhý den ji prorval znovu, jak zase zdrhnul
A dneska večer jedem do Strážnice na Vojtu Dyka a bigbend(dostali jsme s mamkou a Tomem lístky k narozkám) Nejsme žádní fandi, ani Vojty, ani muziky všeobecně ale brácha byli v Praze a byli nadšení Tak proto
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:43
- Nahlásit
Evey
Umíš to tak krásně vtipně zformulovat.
Děkuju. Velmi si vážím přízně čtenářů.
worick
A dneska večer jedem do Strážnice na Vojtu Dyka a bigbend
Byli jsme loni a kdyby byla příležitost, půjdeme znovu. Všichni jsou skvělí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:11
- Nahlásit
Strejda
Děkuju. Velmi si vážím přízně čtenářů. - není to sice na mne, ale já tu čtu moc ráda hlavně, když to otevřu a nečumím pořád dokola jen na svoje příspěvky
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:31
- Nahlásit
Zaměstnavatel mi tohle nechce koupit. Chápete to?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 16:02
- Nahlásit
Strejda
Zaměstnavatel mi tohle nechce koupit. Chápete to? - bolelo by tě za krkem
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 16:50
- Nahlásit
Strejda
To je výborný na svačinu.
To by měl mít dokonce každý zaměstnanec.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 17:37
- Nahlásit
Dneska proběhlo Mistrovství ČR v Abaku. To je taková desková hra, jako je scrabble, ale místo slov se skládají příklady. Úžasná věc
Vyhráli jsme jednak jako škola a Mistrem ČR se stal zcela nejmladší a nejmenší účastník Davídek z naší školy. K tomu 3. místo šlo taky k nám do školy.
Příjemný pátek )
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 19:19
- Nahlásit
Drakopes
Vyhráli jsme ...
Jste fakt dobrý.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 13:12
- Nahlásit
Drakopes
Vyhráli jsme jednak jako škola a Mistrem ČR se stal zcela nejmladší a nejmenší účastník Davídek z naší školy. K tomu 3. místo šlo taky k nám do školy. - kurňa, neříkej, že jste tu hru nevymysleli vy?! Jste v tom nějak móóóc dobří Podezřele
Dyk taky moc dobrý, spokojenost i u nás mimorytmiků Navíc...ty starší světové hity co hrajou....o tom nemají ty mladé holky (fanynky) ani šajn, takže ty z toho byly možná trochu vedle, kdežto já bréca, si to užívala Přijeli jsme domů před půlnocí, já šla hned do pelechu, Tom ještě krmit kluky. Ráno se probudím po 8.30! a přemýšlela jsem jak to, že je vyplá televize, když si nepamatuju, že bych ji vůbec stihnula nastavit Tomáš mi hlásil, že mi šel dát dobrou noc a já už chrápala a televize řvala a světlo svítilo Ostatně jako 5x, ze sedmi dnů v týdnu Já jsem příšerný ochrápanec
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 14:11
- Nahlásit
worick
Já jsem příšerný ochrápanec
To je asi dobře. Vědecké důkazy zde
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 15:16
- Nahlásit
Strejda
To je asi dobře. Vědecké důkazy: Spánek zlepšuje naši schopnost učit se nové věci a naší paměť - to by bylo úžasné, kdyby to ovšem byla pravda Buďto jsem vyjímka, co potvrzuje pravidlo nebo musím všechny výsledky vyvrátit. Jsem blbá jak puštok a řekla bych, že i proto, že bych byla schopná zachrápat i tu snahu o nějaké učení Jakmile si totiž začnu večer něco číst (no jindy čas prostě nemám ) usínám do maximálně 10minut. A mám podezření, že tím i zapomenu to, co jsem si přečetla, protože už je to částečně v bezvědomí
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 20:21
- Nahlásit
kurňa, neříkej, že jste tu hru nevymysleli vy? - ne, já se s tou hrou potkala vloni v květnu
URL
|