| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2014 14:58
- Nahlásit
Evey
proč zrušili tu mozarellu? Pravá buvolí je výborná, od nás kousek je Itallat (který buvolí ale dováží) tak si ji tam kupujem. Ti buvoli jsou ale celkem strašidelní, potkat bych je nechtěla stejně jako ten skotský, co jsi mi našla(díky, je to myslím on )
V tom Alavisu je ,,patentovaná složka Celadrin" u které ale není jisté, co obsahuje(ještě zkusím pohledat, to se díval Tom) a je tam, že má protizánětlivé účinky, tak se bojí, aby tam nebyl vpašovaný třeba nějaký ,,ibuprofen" a nějak to neovlivnilo účinek ATB.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2014 15:24
- Nahlásit
worick
proč zrušili tu mozarellu? Majitelé se rozvedli, plány zkrachovali, teď jsou tam už jen jako atrakce.
,,patentovaná složka Celadrin" To by mělo být tohle - Celadrin je ve světě s úspěchem používán při celé řadě muskuloskeletálních onemocnění (postihujících klouby, vazy, šlachy a svaly), zejména těch, které jsou doprovázeny zánětem. Jedná se o čistě přírodní látku, která se skládá z esterů mastných kyselin.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2014 16:27
- Nahlásit
Evey
Jedná se o čistě přírodní látku, která se skládá z esterů mastných kyselin. - šikulka ty jsi, to se ví Díky. Já totiž nemusela vařit oběd, protože nám tchýně, jak k nám šla včera k večeru pouštět ven kočky, přinesla jídlo, na které jsme nepřišli, protože jsme odjeli, takže ho jíme dnes. Tudíž jsem až do 15,30 plela ten děsný bordel před barákem (venku, ty rohy) protože jsem se na to chystala v pátek, ale skejsnula jsem na jiném a tohle bylo pro ostudu Dneska neděle, i když je tam vichr a sotva 13st., lidi budou kolem chodit po prochajdách...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2014 15:58
- Nahlásit
No není krásnej?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=7032659730 44811&set=a.177731738931573.37090.177717502266330& type=1&theater
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2014 17:15
- Nahlásit
Evey
Je.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2014 07:57
- Nahlásit
Evey
Vlčáčková
No není krásnej? - no je...ono pro mne skoro není ošklivých pejsů...u nás přepsíno ještě, že nejsem z Prahy, jsem z obliga
Včera u nás pracovně, ráno šlehnul trochu mrazík, takže některé choulostivé keře, kytky a brambory to schytali Soused vedle přišel sekat jetel zrovna, když jsem u plotu kopala plevel(a sadila fazole) Už končil, poslední kousíček, najednou rána, nadávání,,doprdele, roztrhnul jsem žabu!"...já myslela, že tam byl zbytek toho zajíce, co jsem tam onehdá vyhodila kouknu...a opravdu, rozříznul velikou ropuchu Bylo mi z toho půl dne na nic, respective jsem půl dne v zahradě pobrekávala....chudinka...taková škoda, určitě to stejně byla naše Já tyhle sekačky nesnáším...už taky tchán přejel užovku
Včera kluci nikde nebyli tak si našli zábavu a jak jsem ještě kopala zeleninu, oni kopali na louce (naší) myš. vykopali obr díru. První Worka, pořád tam ječel, aby mu šel Berry pomoct, tak ten se nechal vyprovokovat a kopal taky. Pak ovšem nemohl šlápnout na nohu A já pak dostala od Toma, že mi nechá děcka na hlídání a takhle to dopadne
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 08:10
- Nahlásit
Co je s váma všema...?! Vždyť si tu píšu jen sama se sebou
Včera tu byly sestřenky s tetou a jejich tlustou labradorkou Orinou - přišly si na kytky. Hned jak vešly, Worick hupsnul na Orinu a byl vůbec problém ho z ní sundat. Ptám se jich, jestli hárá, bo mi bylo divné, že by s háravkou přišly na návštěvu ke dvěma psům a prý krvácela cca před 2-3 týdny...tak to ještě asi hárá ne? Já fenky nikdy neměla, tak se v tom tak úplně neorientuju, ale kluci byli totálně při chuti, viseli na ní v jenom kuse a ona rozhodně neuhýbala(jen člověk neví, jestli je tak tlustá a líná uhnout, nebo jí to právě nevadilo ) No každopádně si to Jana úžasně užila, když celou dobu jen hlídala Orině zadek a sundavala Worička, občas i sápajícího se Berunu, ale Worick ho brzo odkázal do patřičných mezí. Pak přišla mamka a vynadala mi, že ho nechám po ní se pořád sápat. Já ale na něj nebudu řvát jen proto, že je někdo trdlo a přijde s háravkou na návštěvu. Pak mi to blbě pochopí a bude příště naštvaný, když sestřenky zase přijdou(jako, že tohle je ta protivná návštěva, co byla panička na něj zlá) Navíc byl stejně úplně v rauši a nevnímal Já vím, že všem vám, co máte fenky by se to nelíbilo, ale prostě je to tak: na jeho zahradě ho nebudu celou dobu sekýrovat Kdyby jste přijeli na návštěvu a choval se takhle, tak to ano, přijeli jste z daleka a pejsanku samozřejmě vzali sebou, ale sestřenky ji nikdy neberou a vemou ji zrovna v tuto dobu, trdla
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 08:24
- Nahlásit
worick
tak to ještě asi hárá ne?
Řekl bych, že je vrchol sezóny. I u jedné feny to není vždycky stejné, ale na návštěvu ke psům bych určitě nešel.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 08:30
- Nahlásit
Dávám dotaz do placu - je ke psovi lepší pořídit kočku nebo kocoura...nebo je to jedno?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 11:27
- Nahlásit
LuckaM
je ke psovi lepší pořídit kočku nebo kocoura...nebo je to jedno? - budeš kastrovat? I tak myslím, že je to jesdno. Dokud nebyli kočičáci kastrovaní, snažili se psi ojet kocoura, Gucci se víc bála a zdrhnula jim. Ona je víc takový rapl. Kluci víc kámoší s Leonem, ale pokud se přiblíží moc, vrknou, je na nich vidět velký respekt k těm drápům (asi si vyzkoušeli ) Gucci se k Berrynkovi někdy lísá, ten chvilku drží a pak taky zdrhne. Mandy má doma nekastrovaného kocoura a kámoši byli(jsou) velcí, jenže Mikyn se pořád toulá tak už spolu skoro nejsou..Opačné pohlaví bude asi o fous lepší u kastrátů myslím stejně.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 11:57
- Nahlásit
worick
Co je s váma všema...?! No co, mám dovolenou, umývám okna.
a prý krvácela cca před 2-3 týdny Otázka jak to myslely, jakože přestala krvácet nebo teprve začala... jako majitelé feny by tedy jako měly vědět krapet přesněji v jaké fázi je a dle toho se chovat.
LuckaM
Dávám dotaz do placu - je ke psovi lepší pořídit kočku nebo kocoura...nebo je to jedno? Elze je to jedno, ale ona svou kočku nemá. Z hlediska kastrace je jednodušší a levnější kocour. kočka by zase jen teoreticky mohla být přítulnější.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 19:45
- Nahlásit
Strejda
Doufám, že takto drzá klíšťata ještě nemáte.
URL
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 22:08
- Nahlásit
Eveyworick
Holky děkuju. Kastrovat budeme určitě, ať to bude holka nebo kluk. Docela mě pobavilo, že kluci chtěli kocoura ojíždět To si neumím představit
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 22:50
- Nahlásit
LuckaM
To si neumím představit - o tom byli vůbec mé první příspěvky na CZpsu, já totiž myslela, že ho chtěli zabít. Vždycky v noci Leon přiběhl domů, měl úplně orvaný, oslintaný, zhmožděný krk, normálně krvavé šlíže na něm...a pak jsem načapala Berunu, jak ho chňapnul za krk a rval ho pod sebe takže jsem pochopila, o co šlo (psi byli v pubertě) a Leon držel jak blbý, ale někdy po nich musel vyletět drápama, když se ho tak bojí Ale co hůř, jednou mu asi ten Berunek pochroumal i záda, Leon chodil celý nahrbený, nemohl sejít schody....a od té doby tak chodí, blbě, je trochu nahrblý a zadníma nožkama jde do X
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2014 22:55
- Nahlásit
Evey
Doufám, že takto drzá klíšťata ještě nemáte - tak to je ovšem síla, to by mne vůbec nenapadlo, na jazyku teda nehledám ....a že už jsme taky měli snad všude. I v zadku, na předkožce, mezi prsty, na pysku, v uších a v řasách věčně...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2014 07:19
- Nahlásit
Evey
Doufám, že takto drzá klíšťata ještě nemáte.
Snad ne. Budu to muset hlídat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2014 08:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
včera jsme půl dne strávili sázením rajčat, paprik, melounů...takže mrazíky UŽ NEČEKÁM! Taktak jsme to stihnuli před 18h dodělat, přišli domů, Tom se začal oblékat, že to někde oběhne s klukama(a já zatím uvařím ,,oběd" )...a začalo pršet Za vodu jsem byla ráda (mohlo víc, 6mm) ale mohlo to přijít o dvě hodiny pozděj Woriček byl zklamaný, už předevčírem žadonil a včera už měl prochajdu slíbenou Když šel v noci Tom krmit jsem ,,už" nechrápala a hlásil, že Gucci letí od brány a něco vleče. Velkou myš, nějakou tu myšici či co to je (bála jsem se, že plcha ) Za 10minut, volal, že letí s další, než dokrmil dotáhnula třetí...slyšela jsem ho, jak jí povídá, že je ještě proboha živá Běhala pro ně jak do sámošky musela snad jen přes cestu, pod tu stavební budku...Hmm, je mi jich celkem líto, není to ani úplně myš, nebo hraboš...ti by mi až tolik nevadili, ale tohle je krásná velká...musím kouknout do atlasu(vidím jednu ,,vcelku" ležet před barákem)
Když jsem tam zůstala chvilku sadit sama(Tom měl návštěvu) tak najednou Worka zařval, vyskočil a začal lítat kolem zadního plotu. Myslela jsem, že zajíc či srnka. Za cca 10miut se otočím a u zadní branky stojí pejsa takový středně velký, chlupatý, marně jsem dumala, čí by to tady mohl být(znám snad všechny v okolí)Říkala jsem si, jestli to není tulák hladový a zvedlajsem se, že půjdu do domku pro mikynu, kde jsem měla piškoty. Jen jsem řekla:,,ahoj pejsku, co ty tady děláš?" a zdrhnul. I jsem tam piškoty zanesla, volala, ale už se nevrátil, byl to plašoň nějaký Až večer mi cvaklo, že byl podobný australákovi, co si pořídila jedna puberťačka uprostřed vesnice. Jako malá, vždycky běhala hladit kluky a někdy vloni mi říkala, že si chce pořídit australáka. A cca před 14dny jsem ji s ním viděla jít, když jsme jeli autem, už byl velký. Tohle mohl být on...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2014 08:19
- Nahlásit
worick
takže mrazíky UŽ NEČEKÁM! Nóó, uvidíme...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2014 08:41
- Nahlásit
worick
včera jsme půl dne strávili sázením rajčat
Obdivuju Tvoji kuráž a oblibu adrenalinových sportů. Rajčata dám ven až koncem května.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2014 10:40
- Nahlásit
Evey
Strejda
Hele vy dva nechte si toho strašení, jóó?! Všichni pořád dokola tvrdí, že je příroda o měsíc posunutá, takže mrazíky byly minulý týden (trochu nám to šlehlo i některé brambory) a hotovo!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2014 15:46
- Nahlásit
jede někdo z vás nakonec do toho Rožnova o víkendu?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2014 20:47
- Nahlásit
Janiii
Já bohužel ne. Chtěla jsem, ale neměla jsem s kým.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2014 23:15
- Nahlásit
Janiii
my taky nic, taky jsem na to ale úplně zapoměla Navíc je tu na týden brácha z Prahy, tak se budem zdržovat spíš doma
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2014 16:13 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
Tak jsem se včera dozvěděla, že Barneymu umřel jeden z jeho sourozenců - Oliver. Přestal žrát, zhubl, jeli k veterináři a ten mu napsal nějaká antibiotika, ale Oliver do 24 hodin umřel. Nevědí, co mu bylo, ale myslí si, že to byla rakovina něčeho. Já myslím, že nežral asi víc dní, když zhubl. Mě kdyby Barney nežral 2 dny za sebou, tak už vím, že je asi něco špatně. Hrozná představa, když si řeknu, že Oliver a Barney byli stejně staří. Tady jsem našla ještě Oliverův profil na hafici.cz URL Ale člověk musí být u těchto plemen pořád připraven.
Jinak my jsme dneska rušili trávník před domem a zítra budeme ještě pokračovat. Teda spíš kluci se tím bavili. Já se postarala o oběd. Takže vzhledem k práci kolem baráku u nás taky Rožnov padá. A dnes večer je plán jasný - hokej.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 00:19 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
A dnes večer je plán jasný - hokej. - tak to bylo ale o fous, že jo?!
Hmm, to s Oliverem je mi moc líto ...nepotěší to Já bych i celkem tipla ledviny, nemusela to být ani rakovina....ta by asi tak rychle ani nešla Koukala jsem, že bydlí někde nedaleko o nás, vzhledem k tomu, že jezdili na stejnou veterinu...
Jinak my jsme dneska rušili trávník před domem a zítra budeme ještě pokračovat - a bude tam co?
Já dneska celý, celičký den lozila po čtyřech a mazala přesličku..převážně...pidi štětečkem v kytkách. Nemůžu se narovnat. Bože, doufám, že to alespoň zabere opakování už bych nezvládnula A to mne ještě skoro polovina zahrady čeká Brácha nám dnes vysekal křoviňákem kolem plotů...a Tom po týdnu posekal přední trávníky, co nechával kvůli tomu, že tam stříkal jetel...hned to vypadá líp Kluky to dnes nebavilo ani trochu, nikdo na ně neměl čas Zítra máme naplánovaný s bráchou (koupili si krosnu na Elu) výšlap na Javořinu. Asi půjdu já s Woričkem, Tom to s Berrynkem objede autem a tam nás vyzvedne. Bohužel ta objížďka je kolem 40km Od nás tam autem bližší cesta není Až okolo z druhé strany..přes Slovensko
Ráno jsem u těch jedněch, co neuváženě pouští slepice na potok někdy i ráno našla zamordovanou slepici hozenou u potoka Volala jsem to mamce, jestli ji tam viděla, že se bojím, že to bude na nás (chodí tam se sousedkou s Mandy a Duffym na odpolední prochajdu - po druhém břehu) Prý včera nešly, protože čekala na bráchu a pak šli po našem břehu...k nám Večer mi volala, že už ji viděly (a neví, proč si ji neodklidí ) a že na ně volal další soused, že to nebyl žádný pes, ale viděl, jak ji přejela čtyřkolka tak jen doufám, že to řekl i majitelům...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 08:40
- Nahlásit
Potřeboval bych poradit s výcvikem štěněte. Nevím, jak Barbínu naučit, že se snídaně podává podle hodin a ne podle slunce. Konkrétně v 05:30 a ne za rozednění.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 09:06
- Nahlásit
worick
tak to bylo ale o fous, že jo?! No to jo! Už jsem přestávala věřit, ale dopadlo to dobře.
a bude tam co? Dáváme nový trávník. Ale jen před barákem. Na zahradě to nemá smysl měnit, protože to stejně ničí pes. Ten původní je tady už 14 let. No a já si asi dneska zajedu pro muškáty. Truhlíky jsem koupila už minulý týden. Byli jsme v Bauhausu. Jen za blbé 4 truhlíky, 1 květináč, 4 perlátory a světlo do pracovny...3 litry pryč! Taková drahota! To jsem se ještě dívala prvně po těch ratanových květináčích, protože se mi moc líbí. Ale ta cena!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 21:17
- Nahlásit
Strejda
já Erwinovi ukazuji budík a funguje to. Zkus ji tedy naučit hodiny, nejlépe jedny zavěs i do boudy. Alfréd s Nílouškem okázale koukali i na hodiny na zdi a upozorňovali, že je čas venčit
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2014 07:22
- Nahlásit
Drakopes
já Erwinovi ukazuji budík
Mám rád situace z Hrabalových povídek, tak si tohle dokážu živě představit.
Ve 04:15 Barbie pod oknem tklivě vyje a dožaduje se snídaně.
Otvírám okno a s budíkem v ruce žádám odklad. Z boudy přichází Sally, aby se podívala, jak to dopadne. Pro jistotu se vrací do boudy, aby na kukačkových hodinách ověřila, že nepodvádím.
Po chvíli plné výčitek a slz Barbie odchází do altánu na stůl, kde právě bydlí. Sally zůstává pod oknem a huhlomumlá něco o tom, že bychom mohli brát trochu ohledu na starou osobu.
Všechno to pozoruje z balkónu sousedka. Bezradně v ruce otáčí zápisník, který má z jedné strany nadepsaný KGB a z druhé STB. Nakonec volá Chocholouška.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2014 07:28
- Nahlásit
Strejda
|