| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 00:05
- Nahlásit
Ivisek77
ne, nemyslím, encefalitidu asi nemůže, neslyšela jsem o tom.
baru
ahoj a vítej do klubu Teď jsem se zrovna dívala na stránky ,,naší" chovatelky a má nové přírůstky - úplně jí ta miminka závidím. Takže teď i tobě Prahu neporadím, ta je mimo mě, ale Pražáků je tu hodně, tak snad písnou, že jo?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 06:35
- Nahlásit
baru
My chodíme do Madridský tady ve Vršovicích k Márovi. Šli jsme tam prvně proto, že je to nejblíž, a za těch 6-7 let jsme spokojení. Máme známé, kteří sem dojíždějí, a máme známé, kteří chodí jinam.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:59
- Nahlásit
Minulý týden jsme se Salinou v lese cvičily stopy. Když dělám stopu, tak je Salina uvázaná u stromu a čeká. Když jsem se vrátil, tak vzorně ležela u batohu, ale vodítko bylo překousané. Pro jistotu jsem šel koupit řetěz. Když jsem ve Zverimexu řekl, že chci řetěz na psa, tak mě paní prodavačka málem praštila. Bylo na ní vidět co si myslí. To byl pohled.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 15:11
- Nahlásit
Strejda
teda ona taková holka poctivě hlídající a ty že řetěz! Potřebovala volný pohyb, kdyby jí ten batoh přeci jen někdo šlohnul, aby ho dohnala, ne?
Kam až si jí ty stopy šmatlal, když stihla mezitím zpracovat vodítko?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 15:40
- Nahlásit
worick
Kam až si jí ty stopy šmatlal, když stihla mezitím zpracovat vodítko?
Stopa byla dlouhá asi 500 m. Vodítko už bylo rozpracované, ale myslel jsem, že už ho nežužlá.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 16:55
- Nahlásit
Včera nesla Máma sousedům nově stočený med, Médi chtěl jít s ní, ale nesměl, tak si lehl u sousedů před bramku a čekal. Jakmile Máma zašla za roh, zvedl se a normálně se šel ochomejtat kolem mě...Jakmile vrzly u sousedů dveře od baráku, okamžitě vystřelil a zase si lehl před branku a dělal, že se celou dobu nikam nehnul a chudáček čekal
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 19:02
- Nahlásit
Noemi
zase si lehl před branku a dělal, že se celou dobu nikam nehnul a chudáček čekal
No já vlastně ani nevím, jestli Salina celou dobu vzorně čekala.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 20:31
- Nahlásit
Ona se tiše plížila za Strejdou a koukala, kde jí šlape ty stopy. A pak je bravurně prošla! Že joooo ?
Vidím, že jsou to všichni stejní vyčůránci...
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 23:05
- Nahlásit
baru
Ahojky,taky zdravíme Myslím,že mluvíte o klinice ve Vysočanech a s tou mám sama z minula dost špatné zkušenosti kdybych tenkrát na ně dala,tak jsem měla slepýho psa.Ale tenkrát se doktoři trhli a založili novou kliniku v Kolmé ulici ,hned u Poděbradské...je tam stanice technické kontroly.Chodila jsem k nim s prvním pejskem a teď tam chodíme s Baruš i přesto,že jsme se přestěhovali za Prahu.Nejraději mám dr.Kňákala,ale i ostatní jsou moc fajn.Na nic si nemohu stěžovat Proto vřele doporučuji ,Vysočanům bych se vyhnula.
A co máte?Pejska nebo fenečku?A vůbec...pochlubte se
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 07:43
- Nahlásit
Tak jsem to zakřikla. Včera jsem sundala dvě čerstvá nenacucaná klíšťata (to jsem ještě Advantix omlouvala, že jsou čerstvá a jistě by odpadla sama) a ráno jedno nacucané. Mo, je vidět, že se blížíme ke konci měsíčního působení
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 12:50
- Nahlásit
U nás po tom desetikusém náporu klídek (ťuk, ťuk, buch), ale Níloušek začal pajdat. Teda on pajdá pořád, artróza je artróza, ale teď nadlehčuje pravou přední velmi viditelně. Takže dumáme, co ho mohlo tak zhoršit - dva-tři týdny zpátky jsme skončili Bonharen, takže by naopak měl být ve formě. On sám je v dobrém rozpoložení, hraje si, provokuje, běhá, vstává zlehka, jen tu tlapku ...
Tak jsem si jen tak postěžovala .... :-D
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 13:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
nemá tam něco píchlé, třeba osinu z trávy mezi prsty? My jsme dnes tahali tři...Ale Woričkovi, on má ty prstíky víc u sebe, dívala jsem se teda i Berčovi a tomu to snad většinou propadne.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 14:44
- Nahlásit
worick
Prohmatala jsem celou tlapku až nahoru k rameni a nkde nic a Niels ani nekvíkne, že by ho něco bolelo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 16:49
- Nahlásit
Drakopes
To u nás je to to samé a u obou. Jsou jak partyzáni! Některý začne pajdat, tak celou tlapku prohlédnu, prohmatám, pak i celou nohu, různě mu s tím kroutím a zvedám a koukám přitom na ksicht. A oni ani brvou nehnou. Už jsem minule zkoušela domluvu: Berunko, já ti budu kroutit a ty řekneš kde to bolí, jo? Fakticky jak magor(já teda). A nic, ani nenaznačí...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 17:11
- Nahlásit
Noemi
Ježíš, doufám že ten Frontline taky nepůsobí jen měsíc, taky se mně zdá, že klíšťat nám přibývá, od rána každému 5ks. To je fakt lukrativní kšeft - vyrábět tyhle antiparazitika - tuším se na to dám...Když si představím tu cenu a tak krátkou dobu účinnosti, tak mně jde omýt...
Ivisek77
Dnes ráno jsem seděla u počítače, koukám jak konipásek běhá po mole a hledá červíky pro mladé a co nevidím - pohazuje s nacuclým klíšťákem, řekla bych dost bezradně, vyloženě nevěděl co s tím a jestli se to fakt dá donést mladým. Ale nakonec ho odnesl, tak snad jo. Alespoň to tu ,,uklízí".
A co jsem vyfotila včera to byla fakt paráda. Mrknu opět od klávesnice na molo a připadlo mi tam něco divné tak zaostřím a tam přes prkno leží malá užovka (teda kousek užovky) a vedle malá rybka, ale v průměru jednou tak tlustá než užovka. Tak jsem vzala foťák a šla až k oknu zkusit, jestli to na fotce přes okno bude vidět. Chvilku s ní zápasila, pak ji zkusila chytit za ocas a nakonec ji do sebe začala soukat za hlavu. To už mám bohužel jen jednu fotku, protože proběhnul kolem Woriček a ta chuděra se polekala a chtěla sklouznout do vody. Jenže ta mezera byla jen pro užovku a ne pro užovku s polovinou střevle v sobě, tak se tam šprajcnula. To bylo už v té mezeře strašně špatně vidět, tak jsem mazala pro dalakohled a ona to mezitím nějak dokázala - jak, to už nevím. Buď to ji nějak dopolkla a přelezla do širšího otvoru a nebo vyplivla. Nenašla jsem nic. No snad žije. Ona si tu hubu fakt úplně vypantila, až se mně zdálo, že ji má i trochu krvavou. Trdlo. Ta rybka byla proti ní velká. Na Ivíska mám maila, tak ti to tam hodím -jen tak pro zajímavost.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 11:09
- Nahlásit
worick
Na Ivíska mám maila
na mě už taky - drakopes@volny.cz
(nebo také drakopes@atlas.cz, drakopes@centrum.cz, drakopes@seznam.cz, drakopes@quick.cz, drakopes@mizera.cz,....)
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 16:56 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
Na Ivíska mám maila
Mohl bych taky poprosit?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 21:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Jé, vy dva, vy jste mně fakt rozesmáli! Nikdo tu moc nechce zveřejňovat svoje údaje - je to taky veřejně přístupné, tak bodejť, já mám taky zákaz Ráno nám najednou zhasnula televize a hned se rozjela - jako by vyletěl jistič. Všechny jsme prošli a nic nenašli až pak zjistím, že nejde NET. Tom zkoušel různě restartovat počítač (my tomu prd rozumíme oba), já vytahovala a nandavala zpět různé kabely a říkám mu: byl si i v té NETrozvodně, jestli tam taky není nějaký jistič? ,,Jo, všechny jsem kontroloval". ,,Nevadí, já se tam jdu teda taky mrknout". Tom: a kam? ,,no do té rozvodny v ložnici". Aha, tak tam jsem nebyl". Tak tam jdem, všechno vytaháme a zase zastrkáme, zkusíme nabíječkou od mobilu, jestli to má ,,šťávu" a jdeme bezradně zkusit znovu NET. A on funguje!!! A to už jsme dumali, jestli volat servis ještě večer nebo až ráno...Zase by jsme byli za blbce, co neumí vyndat a zastrčit kábl....
No a tak volám na Toma:,,jé podívej, stačilo je navnadit na užovku a jak sem na sebe vysypali ty maily!"
Fakt ste mně potěšili a díky za důvěru. Hned vám taky pošlu fotky toho našeho zvěřince....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 21:48
- Nahlásit
worick
Nikdo tu moc nechce zveřejňovat svoje údaje
Maily na naše psy zas tak osobní údaje nejsou.
|
baru
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 23:22 - Změnil/a: baru
- Nahlásit
worick, Ivisek77
díky za přivítání a opravdu jsem měla na mysli právě "tuhle" vysočanskou kliniku..koukám, že je dost populární... mám za to, že dřív tam naši chodili s novofunlanďákem, ale to už bude pár let zpátky, takže se asi dost změnilo. Jinak asi zkusím ten Hloubětín, nedávno jsem byla na STK, takže sem si všimla i že je tam veterina. Takže zkusíme, uvidíme
Do rodiny nám přibude psí holčička od Plzně, pojedeme si pro ní za dva týdny. A vůbec, jdu najít návod na to, jak sem dát fotky
|
baru
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 23:29 - Změnil/a: baru
- Nahlásit
http://img87.imageshack.us/img87/292/dsc00673o.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/9675/dsc00670i.jp g
http://img87.imageshack.us/img87/3908/dsc00649g.jp g
..teda ale byl to boj
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 06:25
- Nahlásit
baru
pěkné zvířátko
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:34
- Nahlásit
Salina začala hárat, tak musí být zavřená v kotci. Ze stejného důvodu jsou v kotci i sousedovi tři psi, protože v minulé sezóně rozebrali plot. Salina vyje a láká je, oni vyjí a je to pěkný čtyřhlas. Všichni v okolí jsou nadšeni. Blonďák Ron (LR) na cvičáku úplně zapomněl, že je mistr Evropy a vůbec se nemohl soustředit.
|
baru
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 11:39
- Nahlásit
Drakopes
ještě má dva sourozence a když jsme je viděli poprvé, chtěli jsme vzít všecky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:02
- Nahlásit
baru
To se ani nedivím! Taková krásná holčička prťatá, když si vzpomenu na naše, když byli mimi..... Teď už jsou to skoro celá psiska. (do rána ukousli druhý stromkový angrešt - byla pod ním myš, no :smirk
Strejda
Právě proto já nikdy nechtěla fenku - ten cirkus si pamatuju ještě od babičky
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:54
- Nahlásit
baru
když jsme je viděli poprvé, chtěli jsme vzít všecky
Když jsme jeli pro Salinu, tak byl nezadaný ještě jeden pejsek. Dodnes mě mrzí, že jsme si ho nevzali.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 17:04
- Nahlásit
Když jsme jeli pro Salinu, tak byl nezadaný ještě jeden pejsek. Dodnes mě mrzí, že jsme si ho nevzali.
Mě mrzí, že nemám něco menšího , cítím se jak po boji. Ve čtvrtek mi Bergie přikousl palec k peškovi (moje chyba, měla jsem ho držet za držadlo , ale pořád trnu, jestli to není zlomené, protože zrovna v tom místě mám dutou kost -neptejte se, vývojová vada ). V pátek jsme šli pro Kryštofa na vlak (2,5 km tam, 2,5 zpátky), Médimu ani po kilometru nedošlo, že nemá obvyklé 10m vodítko, ale krátké (které mám přeplé přes hrudník), protože je to celou dobu po silnici. Takže jsem nasadila obvyklý fígl, kdy jsi vyskočím a vší silou se ve vzduch opřu do vodítka, aby si uvědomil, kdo tady táhne . Co myslíte, že se stane když se ve vzduchu opřete do vodítka, které však momentálně není v tahu, protože se Bergeron zastavil a něco si očuchává? Aby to nebylo málo, tak jsme procházeli kolem jednoho baráku (proto tímto směrem nikdy na procházky nechodím), kde mají 2 velice agresivní černé labíky a ani ne metrový plot a jak se Bergeron tu a tam radostně s někým poštěká přes plot (a tím myslím fakt radostně ), tak tady je vyloženě agresivní (asi cítí, že se bojím a čekám, kdy psi zahradu opustí - nikde jinde to nedělá)- takže komplet sedřené dlaně od vodítka 2x za sebou (1 tam a podruhé při cestě zpátky).A včera tomu nasadil korunu, protože jsme si udělali výlet (no, jeli jsme posekat trávu ) na chalupu. Blbnem a Bergeron na mě zezadu skočil a packou mi sejmul pravé oko (monokl se mi naštěstí vyhnul, ale napuchlé je to pořád) a totálně hnul krční páteří .
Baru doufám, že jsem tě neodradila
|
baru
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 18:54 - Změnil/a: baru
- Nahlásit
Strejda
no já doufám, že jsme se trefili, ale to se uvidí až časem...
worick
mně je právě skoro líto, že z tý malinkatý kuličky tak fofrem vyroste - a dosáhne všude a na všecko
Noemi
vůbec neodradila, zatím sem ještě ve fázi, kdy se na takovýhle příhody strašně moc těšim, a sem zvědavá jak dlouho to vydrží
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 20:30
- Nahlásit
baru
je nádherná ))Moc gratuluji Jen to opravdu strašně letí.Když byla malá,tal jsem si říkala,že ať už je veliká a teď bych zase chtěla aby byla malinká ))No,slušný co?Hlavně,že vím,že chci pořád jí Každým dnem jí miluju čím dál víc.Je prostě úžasná,ale to znáte asi všichni co??
worick
Fotky super šikulka )
Jo a taky jsme se s Tomem rozhodli,že kotec padá,bude mít na zahradě boudu a budeme jí pomalu učit,jak se tam má chovat a bude jen na volno.Nějak nemáme ani jeden to srdíčko jí tam byť občas zavírat....prostě nás dostala ) a potvora to ví
Jinak jak jsme nedávno řešili jak se bojí,tak je na ní vidět,jak získává jistotu a naopak už zjistila,že se jí někteří dělníci bojí,tak si to užívá Normálně je na ní vidět,jak se směje a má radost,že když zaštěká,tak mají štronzo )Ale bez známek agrese.Skáče okolo nich jako na pérách a hrála by si,jen je už na ně moc velká
Z čeho jsem tedy uplně na větvi je,že když příjdeme domů a třeba jdu vykládat auto,tak místo aby vzala dráhu a běžela někam do polí,chodí se mnou od auta domů a zase zpátky a takhle třeba 6krát.Potom počká až vyndám nákup,jde se mnou převlíknout se,počká před koupelnou(ale nejraději by i tam)...prostě se drží nás a domu.Pořád by se mazlila a když už ne ,tak si alespoň lehne na nohu,položí hlavu,nebo si sedne na nohy...prostě neustálý kontakt
...no já se dnes nějak rozplývám....už se těším za ní domů Však víte všichni o čem mluvím
Noemi
a Frontline má působnost taky jen měsíc.....teď jsme kupovali další,protože měsíc a opravdu dost.Ale zase bych řekla,že ten měsíc fakt drží...
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 20:33
- Nahlásit
jo a taky nám je 10 měsíců a ještě nehárá??Chovatelka říkala,že její máma hárala v 9 a prý to mají podobně.Mám s ní jít na veterinu,nebo je ještě brzo??A poznám to,nebo mě to může utéct??
|