| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2013 11:14 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Nikdo nepíšete o koupání (myslím teď vašem ne psů ) nikdo se nechodíte(jezdíte) někam koupat?? Mamka byla včera z koupaliště nadšená, prý moc hezké, velké, když teď nemůže plavat, tak tam alespoň mohla sedět na kraji na dlaždicích a máčet si nohy, tak jí nebylo vedro...To já bych na koupák nejela(na to mám bazén) ale pořádně si zaplavat ve velké vodě...tak to jsem v sedmém nebi Chystáme se na Štěrk. Obloha se zatáhla pošmurkama (asi zbytek z Prahy ) tak na nás alespoň nebude pražit Včera...včera to bylo peklo Vedro úplně úděsné, když jsem jen musela přejít po slunku, měla jsem pocit, že mi to vypálí v noze díru V noci nářez místních kapel (Kessie
to teďka nebylo techno, něco podobné, jak jsi psala, že bude i u vás, jenže 50m od baráku ) Chvílema to byl takový rachot, že jsem si říkala, že vás vytočím na mobil a nechám vám poslechnout, co tu máme na terase... Ovšem nic to nebylo proti tomu, že byla šance, že vyvětráme barák v noci, alespoň na těch nočních 21st a krom smradu z nějakého táboráku a milionu cigaret, se po druhé hodině noční přidala suška To jsem ještě lítala a zavírala okna(pak je za hodinu zase otevírala, abych tam nezhebnula) a nad ránem jsem jen zavětřila, ale už neměla sílu to jít zase zavírat, tak jsem v tom smradu spala Jo, ještě jsem musela někdy v noci vyběhnout na Worička, protože tam seděl a monotónně vyštěkával....asi ho to horko a ten rambajz se smradem na střídačku taky pěkně sr.l
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2013 14:39
- Nahlásit
U nás momentálně není moc kam se jít koupat, rybníky zarostlé, řeka zarostlá, břehy zabahněné... Jediné místo,kde se dalo v řece slušně vykoupat (rekr. areál s býv. mlýnem) někdo koupil za tím účelem, že tam zřídí elektrárnu
Včera jsme vyrazili do Sázava na oběd - pěšky. Medvěda jsem po dlouhém zvažování vzali sebou. Trasa cca 5 km, prakticky pořád lesem, takže až do Sázavy to šlo (1 x zastávka v potoku, 1 x na jezu). Největší sranda byl drátěný most (to po čem se jde, je taková drátěná čtverečková síť z tenoučkých plechů). Medvěd se nebál, ale poprvé za těch 5 let, co ho máme jsem ho viděla jít s totálně roztaženýma polštářkama na tlapách...
Zpátky jsem jeli v poledne zpět vlakem, domů z nádraží to máme tak 20 - 30 minut, z toho půlka po sluníčku, to bylo peklo
Medvěd v pohodě, jen Děda odpoledne žaloval, že když se na něj šel mrknout, že mu přišlo, že se motá. Mě teda ani tak nepřišlo, že se motá, ale spíš že napadá na jednu přední nohu...
Večer jsme pekli buřty (na grilu, venku jsme si vzhledem k suchu netroufli), Medvěd se samozřejmě pěkně přecpal.
Ráno snídal jen trávu, načež se pozvracel a nechce nic jíst, ale pije v pohodě... Jen nevím, jestli se včera přehřál nebo večer přecpal. Každopádně bychom mohli skupinově u nás doma obdržet cenu za páníčka roku
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 06:03
- Nahlásit
worick
Nikdo nepíšete o koupání (myslím teď vašem ne psů ) nikdo se nechodíte(jezdíte) někam koupat?? Nejezdím. Neláká mě představa, že v tomto počasí je to tam hlava na hlavě.
A žádnou přírodní velkou nádrž tu v okolí nemáme. Já je stejně ani nevyhledávám. Vadí mi ten pocit, že nevím co je pode mnou a nedejbože když se o mě otře nějaká ryba...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 12:35
- Nahlásit
Draky a psy odkládejte zde
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 13:34 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Strejda
hezké (beru to osobně )
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 13:39
- Nahlásit
Strejda
Draky a psy odkládejte zde Kde to je?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:02
- Nahlásit
Drakopes
(beru to osobně)
Tak si to tak neber, to není nic proti drakům, psům ani Drakopsům. Na druhou stranu, kam jinam s drakopsy, že?
Evey
Letohrad
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:23 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Aha a chápu, že holky do ,,strašidelné jeskyně" nechtěly
To je někde u vás, nebo jste výletníkovali?
Nikdo nepíšete, jak dopadly bouřky u vás??
U nás? U nás popršelóóó 22mm Jistě, tak ten deficit, ten to nijak nesrovná, ale alespoň to zachrání to nejhorší Takže: včera jsme se byli už od napoledne koupat (na štěrkovém jezeře) I teta se sestřenkou, jejím mužem a vnukama, ale od syna. Velké překvápko - sestřenka se přiznala, že je ve čtvrtém měsíci, což se v plavkách už neutají Nechtěla o tom ještě ale mluvit, jelikož v ranném těhotenství byla na antibiotikách(což je špatně ) a ještě musí na testy, jestli to bude v pořádku Přijeli jsme domů a na radarech bouře jako kráva od Švýcarska. Tom sliboval, že tohle už nás nejspíš nemine. Ale já musela s klukama na prochajdu. Teda jsem si říkala, protože jsme víc jak 5dní na pořádné nebyli a Worka už byl děsně otravný a rozlítaný. Ovšem vedro jak prase, ještě po 19h No...vyšli jsme, ale jak píše i Noemi, Berunek se sotva vlekl ,,kilometr" za náma Tak jsem to nakonec přehodnotila a o třetinu zkrátila, hlavně zrušila chůzi do kopce, i když však jen mírného. Když jsme se vraceli, celou dobu jsme viděli od jihozápadu černo. Vedle v obci (tam kde jsem měla storry se zdrhlým Workou a masem) jsem zase vyměknula (nepoučitelná ) bo slepice už spaly a pustila Worku, ať si lítá po vodě, zase jako: že my s Berrym půjdeme po břehu a on pararelně s náma potokem. Jenže panička míní, Worinek mění... to jelito se zavrtí a frnk, peláší korytem na opačnou stranu Hulákám...nic, nejde, vlezu na visutou lávku...v korytě ho nevidím, tak mi jen blesklo, že snad blboun nevyběhnul na náš břeh na silnici přejdu, že nahlídnu a v tu ránu mi stojí před nosem...no jak jinak než, že běhal po té silnici Je to ta cyklotrasa míň frekventovaná, ale zase tam lítají sopláci na motorkách apod... Nahnala jsem ho za náma a než jsme došli domů, zdrhnul mi snad ještě třikrát Ne daleko, to on jako neuteče doopravdy, ale lítá si prostě kde ho to zrovna zaujme a hlavně dlabe na to, že já ho volám, ať už metelí k domovu
Přijdem konečně domů, už šero, Tom s kočkama nás vyhlíží na studni, já myslela, že vypiju Mattonku na ex ...šílenou žízeň jsem měla a než jsme vydechnuli, začalo se blýskat a zvedat se vítr. Tak jsme se zbalili dom, vzali jsme i kluky a lítali zavírat všechny třískající ventilačky. Za chvilku začal děsný vichr, a párkrát blesklo, nijak hrozné, ale zablikaly na chodbě světla a půl baráku zhasnulo Začalo pršet a trošku ubralo na větru. Já seděla s klukama a Leonem (Gůča se rozhodnula, že zůstane v psí boudě ) v Tomově pracovně (on lítal kolem jističů s čelovkou) a my seděli u otevřených dveří dokořán (aby se k nám konečně dostal trochu svěží luft ) a já je držela zádama, aby netřísknuly. Za chvíli začalo pršet trochu víc a prskat dovnitř, tak jsme je zavřeli a já šla do kuchyně chystat meruňkouvou mísu (pudinkovou) Nešla elektřina v půl patře, přízemí šla jen v Tomově pracovně a v kuchyni nešla trouba, kávovar a mikrovlnka(lednice naštěstí jo) sklep nešel celý, včetně dvou mražáků a vody Poruchová linka totáně zahlcená s hláškou ,,zavolejte později, řešíme poruchy v okresech Budějovice, Semily....) a nakonec ji odpojili úplně. Takže Tom donesl s garáže 50m prodlužku a táhnuli jsme ji z jedné funkční zásuvce v pracovně k těm mražákům do sklepa. Ráno to samé - elektrika nešla dál a když se nám povedlo dovolat, zjistili jsme, že porucha nahlášena není, ale nejde, poněvadž,,zavolejte později" Když jsem po peripetijích sehnala číslo na naši místní okresní centrálu, tak mi technik řekl, že on to takhle jít opravit nesmí, dokud to nedostane nahlášeno z ,,poruch" - tak si to tam mám nahlásit. Třikrát jsem mu vysvětlovala, že to nelze, poněvadž je už dokonce vypli! Tak že, mám zkusit volat za dvě hodiny...jestli to zatím nepůjde. Pak jsem od strýce elektrikáře(kterého asi volali tady místní) zjistila, že nejde nějaká fáze a ještě asi ve dvou ulicích. A už i z Obecního úřadu se to snaží nějak nahlásit Tak jsem za dvě hodiny volala znova na poruchy: tam mi nějaký automat zase sdělil, že u nás není nahlášena žádná porucha, ale já ji nahlásit nemůžu, protože jsou zahlceni a mám volat později.... Hned jsem volala chlapovi a ten mi říká: my už jsme tady ve Velké...a vám to teda nejde kde??... snad kdybych nezavolala, tak by klidně odjeli! Jsem mu to řekla a za čtvrt hodiny elektrika šla Tom nadával, že když to bylo tak jednoduché, tak to dopr...mohli přijet opravit už v noci! Jenže to by se to museli nějak dozvědět! Opravdu výborný systém: centrála poruch je nejspíš v Praze...a pokud postupují bouřky od Karlových Varů, tak už u Prahy jsou linky zahlcené a my máme prostě smůlu. U nás se sice nic moc hrozného nedělo a stačil by jeden elektrikář, co by tam něco vyměnil v rozvaděči, ale bohužel se mu nikdo nijak nedovolá, páč potřebuje rozkaz z centrály poruch z Prahy
Strejda
šílený mail než jsem to sesmolila, holky mne tu předběhnuly aha...Letohrad
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:36
- Nahlásit
Evey
Vadí mi ten pocit, že nevím co je pode mnou a nedejbože když se o mě otře nějaká ryba... - to mi vadí taky a ve chvíli, kdy bych si to začala připouštět, tak se snad strachy utopím Lidí bylo v neděli hodně - na dekách a při břehu....ale já plavu hned pryč (na druhou neobydlenou stranu) a uprostřed tak tři lidi...to je dobré
Dokonce se mnou dvakrát plaval i Tom není žádný extra plavec, tak z něho mám trochu nervy, aby se mi nezačal topit a jsem v klidu jen, když plave na lehátku Jinak radši plavu sama. Bála jsem se plavat sama, ale pořád lepší, jak se bát o někoho druhého, kdo chce plavat se mnou Sebou jsem si jistá (ve smyslu,,abych to uplavala") nevím, kolik by to muselo být, aby ne...ale vždycky se mluví o tom, jak někdo dostal křeč Já křeč nikdy neměla, tak nevím pořádně, ani co to je...ale co kdybych to měla i já? Nevím....třeba bych se taky utopila (i když si myslím, že asi ne)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 14:43
- Nahlásit
Noemi
Největší sranda byl drátěný most - rastr....se u nás tomu říká jo, to je to, po čem mi teda kluci nepřešli ani náhodou teda po něm by i přešli, ale muselo by se tam vystoupat po stejných schodech a to ani náhodou Nechtějí po schodech ani betonových, natož tak tohle. Ty máme právě do sklepa v domku, kam jsem je chtěla dostat, že je tam sotva 15st...ale bez šance, na ten rastr oni nevlezou
Každopádně bychom mohli skupinově u nás doma obdržet cenu za páníčka roku - to já mám na talíři pořád: jeden den kvůli Berrymu - že ho tahám v horku, druhý den kvůli zdrhlému Workovi že ho vůbec pouštím z vodítka, když neposlouchá
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 15:23
- Nahlásit
worick
Nikdo nepíšete, jak dopadly bouřky u vás?
Pršelo a bouřilo. Venku to není znát. U nás v obýváku prý ano. Nezavřel jsem včas okno a moje žena to bystře rozpoznala.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 16:29
- Nahlásit
Strejda
a moje žena to bystře rozpoznala - že ji pozdravujem
Pršelo a bouřilo. Venku to není znát. - kurňa chlape neříkej, že to u vás není znát?!? Za tu dobu, co u nás nekaplo, u vás sprchlo nejmíň třikrát....Nevyjadřuju se k Praze, kdy ve zprávách týdny poslouchám, jak je v Čechách sucho ....ten úhrn, co naprší v Praze za týden, se u nás nenasbírá za celý rok, nemluvě o teplotách, které jsou u nás nejmíň o pět stupňů vyšší. Tím chválím Áju, která takticky mlčí
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 16:34
- Nahlásit
worick - Nikdo nepíšete, jak dopadly bouřky u vás?? - no, co se té přírodní bouřky týče... no, moc toho nenapršelo... jen tedy vichřice taková, jakou jsem už dlouho nezažila... až jsem měla strach... pár květináčů jsem schovat stihla, ostatní jsem sbírala až ráno... Začalo to kolem půl osmé, přestože mračna se stahovala už hodinu před tím. V osm vypli proud. Nahodili jej v jednu, na necelou půl minutu, sousedům od naproti začal houkat alarm (zřejmě na domku) po dvou minutách. Takto se to opakovalo každou téměř třičtvrtě hodinu asi pětkrát... o půl paté elektrika naskočila na trvalo. Pak jsem konečně usnula, vstávala jsem v osm, musela jsem do obchodu na nějaké rohlíky na snídani. Ještě teď přes den se stane, že občas na chvíli elektřina vypadne. Druhá bouřka byla umělá, sociální, na Honzíkovy narozeniny... ta asi celou rodinu jen tak nepřejde a posílám nekonečně mnoho obdivu Tvojí mamce!!! Teď to dokážu docenit... člověk doceňuje až na základě vlastní zkušenosti...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2013 20:42
- Nahlásit
Já jsem se včera vracela navečer do Prahy, s přítelem jsme na půli cesty v Čerčanech koukali na mobilu na radar, jestli to stihneme domů před tím, než začne pršet. Nestihli...
Pršet začalo těsně před Vršovicemi, když jsem vystupovali z vlaku, už to vypadalo jako z hoodně blbého katastrofického filmu.
Po cestě na bus bylo moře popadaných květníků s muškátama u zastávky (není v tomhle směru ta skleněná kukáň) jsme se schovali do zákrytu u vchodu z jednoho domů. To se ukázalo jako velice moudré rozhodnutí. Jezdící a padající popelnice byla ještě sranda (alarmům u aut to tak nepřipadalo), pak ovšem odpadlo několik kusů plechu zřejmě někde ze střechy (rychlost letu obdivuhodná...). Pak se z protějšího domu utrhl satelit - to už jsme přemýšleli, jestli je rozumné opouštět chatrný úkryt až během chvilky pojede bus. Vrcholem bylo odlomení vrchní půlky stromu přímo před zastávkou, ležel přes půl silnice...
Nakonec jsem do busu přeběhli, ale jeli jsme až nad park. Jezerkou jsme si projít netroufli...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 06:06
- Nahlásit
worick
- kurňa chlape neříkej, že to u vás není znát?!?
Čtvrthodinová bouřka to nezachrání. Sucho už je několik let. V lese byly potůčky. Ovčanda tam měla vodu po břicho. Sally si odřela jazyk, ale napila se. Neli už chodí suchým korytem.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 06:56
- Nahlásit
Máme opět hot spot. Tentokrát horší, doufám, že byl odhalen včas. Musela jsem vystříhat plochu velikosti dlaně od ucha až ke koutku tlamy. Ta je oteklá s dvěmi malými ložisky, které mokvají. Elza vypadá úchvatně. Statečně držela celou půl hodinu co jsem si hrála s tím vystříháváním. Původně jsem chtěla zajet na veterinu to oholit, ale jsem si říkala, že tohle bude rychlejší. no a každopádně i originálnější - ruční práce se cení.
worick
Nikdo nepíšete, jak dopadly bouřky u vás?? Noc moc, asi jako u Strejda, jen bez toho okna v obýváku.
Elektriku vypnuli jen na chvíli, ránu jeli všechny vlaky, kupodivu, na čas.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 07:35
- Nahlásit
U nás bouřky taky proběhly. Alfí, co je po mrtvičce, je k bouření tolerantnější. Je neklidný, ale neplaší a brzo se uklidní a usne.
V parku polámané stromy, Ervin nadšeně ohlodával větve a roznášel po parku, aby dosáhl rovnoměrného pokrytí. Jenže SadyLesyZahradnictví zareagovaly překvapivě rychle, včera pokázely a stáhly větve a dneska už v půl sedmé se pustily do velkých kmenů. Na chodnících je spousta vysypaného skla.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 08:57
- Nahlásit
Drakopes - vysypaného skla? To u vás tedy musela být řádská bouřka, když to rozbíjelo i skleněné plochy!!!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 09:21
- Nahlásit
Po sečtení všech škod, co napáchala vichřice, jsem o pár kytek chudší... no, ale tak stejně by vydržely ještě tak měsíc... no a taky mi lehly jiřiny... abych nekřivdila, trochu napršelo... čtvrt barelu, co máme svedené ze všech střech... takže vážně nic moc...
Včera k večeru nebylo takové vedro a trošku pofukoval větřík, tak jsme kolem půl sedmé vyrazili na procházku... bylo to moc prima, chodím i s dalekohledem, tak na místních kopcích koukám po celém širém okolí na všechny strany...
http://imageshack.us/a/img547/2739/nkge.jpg
- v dálce vidět Valtický zámek a ještě dál rakouské větrné elektrárny
http://img835.imageshack.us/img835/9171/9jtk.jpg - pozdrav od Kessie
http://img801.imageshack.us/img801/7587/4tz0.jpg -
http://img844.imageshack.us/img844/6615/6a2v.jpg -
http://img822.imageshack.us/img822/8168/0mxe.jpg - odpočinek a osvěžení u místního rybníčku...
http://img189.imageshack.us/img189/6940/j79w.jpg - a naši známí labuťák a labuťačka konečně vyrazili i se svými šesti labuťátky... obvykle jim nosíme dobroty, ale včera jsme netušili, že dojdeme až k rybníku... oni se nás vůbec nebojí, já si s nima totiž vždycky hezky povídám... tak možná proto, vždycky přijdou až úplně blízko k nám...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 13:53
- Nahlásit
vysypaného skla? To u vás tedy musela být řádská bouřka, když to rozbíjelo i skleněné plochy!!!
myslím, že to byla všechno otevřená okna - lidi venku a nechali pootvíráno. Takže jak se zvedla húlava, tak už to jen třískalo. Ale že by to někdo z těch chodníků zametl ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 15:20 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Já jen v rychlosti, pak budu reagovat i na vás Od včera jsme se s Tomem a mamkou hádali, bo ji doktor odeslal na plastiku do Brna, nejlíp dnes.. Tom byl včera na cestách, klimu si v autě pořádně nepustí, tak byl z toho nějaký hotový a rezolutně prohlásil, že dneska nikam nejede a že servis auta v Brně má objednaný stejně na pátek. Mamka ječela, že ona s tím do pátku být nemůže, jelikož jí to překryl jen provizorně a bolí ji to jak sviňa...Pokračovalo to ráno, kdy jsem vstala v půl šesté a hledala cestu do Brna mimo dálnici (nemám dálniční známku) a hlavně neznám Brno...to už bych se líp zorientovala v Praze, kde jsme nějaký čas bydleli...Tom se vykutal z pelechu a prohlásil, že já teda do Brna...?! no to těžko a s vrčením, ať na něho ani jedna z nás radši nemluví, se začal chystat Mysleli jsme, že ji teda objednají na některý den, či příští týden...a oni si ji tam zrovna nechali! Budou ji operovat zítra. Zatím doktorka dumala, že by jí sešila k sobě palec s ukazovákem...snad, že by to mohlo jít. Byla by to jistě lepší varianta(míň omezující) než do toho břicha. Neměla sebou nic, tak jsme jí museli všechno nakoupit a je tam... Já musím zvládnout poklízet její slepice a králíky a Mandy s kocourem 2x denně + zalévat kytky jako Kessie (prý taky 2xdenně ) Doufejme, že vše tu moji péči přežije Nevím, jak to bude snášet Mandy, budu si ji muset brát k nám...Měla by tam teda být na 4-5dní a celé něco přes měsíc...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2013 16:20
- Nahlásit
worick - jejda, tak to na mamku myslíme... hele a my jsme zrovna dneska taky byli v Brně... to jsme opravdu mohli nějakého scuka domluvit... i když, chápu, že za takových okolností má člověk úplně jiné myšlenky... jestli teda můžu poradit, tak oleandry od mamky si nastěhuj taky k vám... protože ty zalévám 5x denně... v takových parnech...
Celkově je ale dobře, že si tam mamku rovnou nechali, protože aspoň to celé bude mít tím dřív za sebou, ne? Moc jí držíme pěsti...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 10:13
- Nahlásit
worick
Mamce přeji zdárnou operaci a doléčení.
Já musím zvládnout poklízet její slepice a králíky a Mandy s kocourem 2x denně + zalévat kytky Se tam rovnou nastěhuj. Tom se bude starat o váš dům, ty o mamčin. Taková pauza neuškodí.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 11:00
- Nahlásit
Evey
Taková pauza neuškodí.
Ale no tak ...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 11:10 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Strejda
Ale no tak ... To je přeci vědecky dokázané.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 12:57
- Nahlásit
Evey
To je přeci vědecky dokázané.
Vědecký důkaz je jedno z možných vysvětlení skutečnosti - tvrdí jedni. Žádná skutečnost neexistuje, je jen mnoho pohledů na jeden jev - tvrdí druzí.
Ale asi máš pravdu.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 13:01
- Nahlásit
Máte u vás taky vedro jak my? Tohle by bylo o trochu lepší.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 13:19
- Nahlásit
Strejda
Máte u vás taky vedro jak my? V kanceláři 28 st. venku ve stínu 27 st. a na slunci to raději ani nechci vědět.
Tohle by bylo o trochu lepší. Každopádně. Co bych teď dala za to kdybych mohla ponořit nohy do potůčku u pramene Tiché Orlice. A že to byla voda ledová jako čert.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 13:59
- Nahlásit
Evey
Co bych teď dala za to kdybych mohla ponořit nohy do potůčku u pramene Tiché Orlice.
Tak to nějak domluvíme?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 14:16
- Nahlásit
Strejda
Tak to nějak domluvíme? To by chtělo nějaký teleport. Chci tam být hned.
|