Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 10:33
- Nahlásit

Strejda
Máte v tomto počasí cvičák ce standardní dobu?
Já minulý týden svolala všechny přes SMS na 7:30, kupodivu někteří i přišli. Oči se jim rozlepily až na místě. Na tento týden uvažuju už na 7:00.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 10:35 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Ale jiné časopisy u pokladny vystavené nejsou.
jo, třeba Astropis je jediný časopis, který nejen čtu, ale si ho i kupuju. Jenže ten si musím nechat posílat do schránky, na pultech ho fakt nemají

Kessie
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 11:09
- Nahlásit

Strejda - a "tchánům" Oldřich - - tak to se povedlo!!! - konečně jsem pochopila ten důvod, proč je "děda" nejlepší...on je to sice manželův děda, tedy to není tchán - ale jméno sedí, ale spolu s "babi" tvoří nepřekonatelný tým zloby... kolikrát si říkám, že to není až možný, že takovou zlobu v sobě člověk může mít schovanou... než aby si užívali každého krásného dne na světě ve svých letech, tak jen pomlouvají všechny okolo, ale tak zle, že vůbec nejsem schopná to pobrat...

Kessie
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 11:09
- Nahlásit

Drakopes - je to tak, taky mám mezi časopisy své favority, ale ty na stánku nenajdu...

Strejda
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 11:17
- Nahlásit

Evey
Máte v tomto počasí cvičák ce standardní dobu?
V zimním čase se začíná v 09:00 a kdo stopuje, tak v 08:30. Když se nedá stopovat, tak v 09:00.
V letním čase se začíná v 08:00.
Když je míň, než -15, tak se necvičí. Na vedro žádná výjímka není, ale chlupatí psi nechodí. U nás jsou malé skupiny a ty se domlouvají po svém.

worick
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 11:22
- Nahlásit

Co se čtiva týče, kupuju pravidelně zahrádkářské měsíčníky:Flora, Naše krásná zahrada a Zahrádkář, někdy vyberu některý ze psích (podle toho, jestli mne na titulce něco zaujme) a občas Tinu, protože jsou tam recepty a celkem dobrá rubrika rad pro domácnost. Bereme pondělní MF s přílohou Ona a čtvrteční s magazínem a programem. Dvakrát jsme už záhadně našli ve schránce středeční....někdo na Poště to zřejmě plete čekám, kdy přijdou ať to doplatím Posledně Tom na benzínce kromě Playboye, koupil po dlouhé době i 21.století - tak to jsem byla nadšená a jsem rozhodnutá, zase si ho kupovat pravidelně. To přečtu skoro celé, hltám všechny informace, zajímá mne všechno od techniky po přírodu...bohužel můj mozek není s to si z toho něco taky uchovat Už několikrát po sobě jsem sledovala dokument o letadlové lodi Enterprise - to mne fakt bavilo a vzpoměla jsem si na doby, kdy jsme s taťkou nosili z knihovny stohy válečných knížek a navzájem si je vyměňovali. Škoda, že se nedočkal těchto skvělých zahraničních dokumentů - byl by nadšený....
Co se týče bulváru, pravidelně mně s tím krmí mamka, které nic neujde, sleduje všechny ty Prásky a nevím co, jak na Primě, tak na Nově a sbírá od všech známých všechny ty bulvární časopisy, co ani nevím, jak se jmenujou...Něco přečtu na NETu, takže jsem celkem dobře orientovaná, myslím líp, než Ája z Prahy
Včera jsem se zastavila se sousedy, že malý si chce pohladit pejska (Berunku) a mezitím Worka zdrhnul dopředu a prohnal sousedům slepice Paní na něj vyběhnula a jestli jí i nějakou zamordoval, tak ho vážně asi už přerazím...

Strejda
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 15:54
- Nahlásit

Včera, kolem páté navečer, někdo venku troubil na trumpetu tak strašně, že to na naši, veskrze muzikální vesnici, bylo neobvyklé. Takhle příšerně jsem troubil před drahnými lety já, když jsem svolával zlosyny k večeři. Ale já nejsem trumpetista. Musel jsem zjistit, co se děje.

Přijel cirkus a zaparkoval kousek od nás.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 17:19
- Nahlásit

Strejda
podej podrobnou reportáž, jak holky reagovaly na lvy, tygry, slony, medvědy ...

Strejda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 06:25
- Nahlásit

Drakopes
podej podrobnou reportáž
Holčičky si se mnou nic neužijou. Ani do toho cirkusu jsem je nevzal. Stydím se.

Evey
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 08:55 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Strejda
A mají tam vůbec lvy, tygry, slony, medvědy ... ?

Strejda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 09:23
- Nahlásit

Evey
A mají tam vůbec lvy, tygry, slony, medvědy ... ?
Nevím. Odjeli na další štaci. Ale asi neměli. Bylo to pidicirkus. Ale slona by Sally určitě chtěla domů. Má ráda velká zvířata. Už si jednou přivedla krávu, ale to jsem tady asi psal.

worick
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 10:41
- Nahlásit

Strejda
Včera, kolem páté navečer, někdo venku troubil na trumpetu tak strašně, že to na naši, veskrze muzikální vesnici, bylo neobvyklé -

Včera u nás byla k večeru kámoška se ,,žížalama" JRT Keysii a Luckym. Přinesla Leonovi granule. Takjsme seděly a kecaly a že ji půjdem vyprovodit a ještě obejdem potok. Vyprávěla mi o tom, jak se starý Lucky zbláznil a zdrhnul jí přes potok za hárající sousedkou Ušli jsme pár desítek metrů, první zmiznul Woriček a vzápět Lucky. Ona s řevem přeběhnula fošnu na druhou stranu a valila za ním, já za Workou, neb jsem přesně věděla kde ho hledat: tam, kde mají sousedé volně puštěné slepice....jsou to tři humna(teda za nima u potoka) Dvoje jsem minula byly v klidu, třetí jsem tam ani neviděla, takže si myslím, že už byly doma a Worka tedy ale odsud vyběhnu, tak jsem ho seřvala, co tam co lozit. Chudák Berrynek zůstal sedět někde už za sousedovým barákem a pomalu se plížil k nám. Když z cca 100m viděl, že už mám Worku a neřvu, tak sebral odvahu a přiběhnul Přišli jsme až k železné lávce, co je u ní brod a tam se chvilku žbrňali ve vodě. Mezitím po druhém břehu kámoška táhnula Luckyho - jo, chytla ho až skoro u té fenky, respective u baráku naší mamky Nadávala jak špaček. Musely jsme se smát - výborná prochajda Ta s řevem po jednom břehu, já po druhém - naháníme psy
Mamka volala z Polikliniky, že už je odbavená, ale si pochodí obchody a přijede autobusem. A že ještě musí ke kardiologovi, protože chirurg zjistil, že tam nechodí a zhrozil se, protože prý musí být sledovaná....nikdo ovšem neřekne jak dlouho - za jak dlouho se to ještě může projevit V pondělí musí zpátky na chirurgii na rentgen a bude ji objednávat do Brna, na tu plastiku, protože má odhalený kus té kosti. A už ji předem varoval, že s největší pravděpodobnstí jí přišijou palec k břichu...je to běžný postup. Mamka to ví. Když tam byla před 20lety s kožním nádorem, tak tam pár takových lidí bylo. Je to na h... Co takový ,,sesukovaný" člověk může sám dělat? Jen levou rukou, jak bude oblečená a vůbec jak se sama bude oblékat? A do toho bude to mimino...měli jsme jet do Prahy na výlet a na návštěvu a tohle může trvat půl roku Ach jo.... Jasně, musíme být rádi, že vůbec žije. Jenže to se člověk zaradoval, že nakonec dobré, ani o palec nepřišla...a takovéhle ještě komplikace

Kessie
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 10:57
- Nahlásit

worick - omluv mě, neznalce... ale tohle jsou přesně ty věci, proč nejsem doktorka, jak jsem o tom onehdá psala... tohle bych prostě nezvládla... proč přišívají palec k břichu?
Normálně jsem asi onemocněla z toho vedra... je to možný? mám rýmu jak trám, teče mi z očí a bolí mě mandle a uzliny... takhle o prázdninách... celý rok nic a v létě a ještě v takovým počasí...

Strejda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 10:58
- Nahlásit

worick
Co takový ,,sesukovaný" člověk může sám dělat?
Myslím, že vcelku h..., jak sama správně píšeš. Nedovedu si to představit.

Strejda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 11:24
- Nahlásit

Kessie
proč přišívají palec k břichu?
Ne k břichu, ale pod kůži do břicha.

Evey
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 11:50
- Nahlásit

proč přišívají palec k břichu?

To nezní o moc lépe.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 12:26
- Nahlásit

vytvoří kožní záhyb a z té kůže vutvoří plastiku na ten palec. A protože je to vlastní kůže nejsou problémy se snášenlivostí. A nechá se to, aby ten kožní záhyb v klidu přirostl, kam má a oddělil se od břicha, kam doroste nová kůže.

worick
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 12:43
- Nahlásit

Kessie
Normálně jsem asi onemocněla z toho vedra... je to možný? mám rýmu jak trám, teče mi z očí - Tom taky, ale myslela jsem, jestli se mu nerozběhla alergie, když sekal tu už skoro suchou louku...hodně to prášilo
Tchána píchla do nohy nějaká (dle doktorky ,,černá moucha" )....vůbec netuším, co tím míní, musím si to ukusit vyhledat na NETu Má fialové lýtko a 39teplotu - prý je to z toho (popravdě, ani se mi tomu nechce věřit) dostal antibiotika.
proč přišívají palec k břichu? Strejda
s Drakopesovou ti to pěkně vysvětlili za mně vidím, že jsou taky zběhlí ano, přesně tak

Kessie
tohle bych prostě nezvládla... - já to nechci vidět, nechci...už jen při té představě, je mi na zvracení, pravděpodobně bych při pohledu na palec v břichu omdlela Už jen při pomyšlení na tohle mne jímá hrůza, jak budu mamce muset pomáhat při hygieně a oblékání...asi ze zavřenýma očima
A vůbec...vás jsem zvala 100X, ať přijedete na na nás mrknout Teď máš šanci vidět jen hnusný palec, pak ti ukáže všitý do břicha...

worick
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 12:48
- Nahlásit

Evey
To nezní o moc lépe.
- tak to tebe snad rozhodit ani nemůže...ani si radši nepředstavuju, co vídáváš při operacích ty Co ten salašník s torzí??
Odmítám jít pracovat ven - je tu na zdechnutí, ráno nás ještě počastoval ,,vůní sušky" Včera jsem ještě plela, ale dnes nebudu ani za nic, na slunko jdu maximálně do potoka...Jsem ,,zašitá" doma a vařím guláš, teďka půjdu ještě čistit bazén. Tom je na pracovní schůzce. Pak sednu za barák do stínu na molo a budu čistit pidicibulky na zavaření (mamka mi to zavaří )

Evey
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 13:18
- Nahlásit

worick
Co ten salašník s torzí?? Doufám, že dobrý. Druhý den dostal kapačku. Zjistím dnes.

Strejda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 14:09
- Nahlásit

worick
(mamka mi to zavaří
To možná ano, ale jinak než to teď myslíš.

Kessie
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2013 08:06
- Nahlásit

Drakopes - děkuji za krásné a vyčerpávající vysvětlení... I tak je to zvláštní, že si břicho samo vytvoří novou kůži...

RDavid
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2013 08:57
- Nahlásit

Strejda
Co je na DVD s Raiserem?

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2013 09:22
- Nahlásit

RDavid
Co je na DVD s Raiserem?
To fakt nevím.

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2013 11:18 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

RDavid
já nevím, ale nejspíš se ptáš na blbém fóru. Tady o tom myslím nikdo nic neví

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2013 11:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
To možná ano, ale jinak než to teď myslíš. - náhodou slíbila to a už si na to koupila i cukr Jen mně to čištění nějak vázne jde to šíleně pomalu
Kessie
Peťi, tobě odpovím tu Včera si kluci na koupák natáhnuli 360V a začaly přípravy Tréning motorek vypuknul až po 20h...nejspíš byli všichni u vody Hudba hrála velmi decentně, takže OK. Všechno začalo naplno až dnes ráno, po 9h. Teď už se tam jedou tréningy či první jízdy. Snad to i postříkali, zatím se oblaka prachu nezvedají (včera se teda zvedaly ) Dnes jsem měla v plánu vypadnout k vodě, ale jsem si to rozmyslela, protože kdyby nám vyletěl jistič...musíme jim to nahoditTom by teda zůstal i sám, ale nechci ho tu nechávat, protože on by se jistě bál i vzít kluky na potok, když je tu takový pohyb vozidel. Já se taky bojím, ale budu muset a pořádně kluky hlídat...respective Worku Mamka nahlásila, že nejspíš pojede se sousedkou alespoň do Veselí na koupák Úplně jí závidím, protože venku je neskutečné vedro Už včera byly 40tky a dnes nebe vymetené a hrozivě horko už od rána A všechno tak vyprahlé a prašné...připadám si jak na Sahaře

I tak je to zvláštní, že si břicho samo vytvoří novou kůži... - na břichu je kůže až až....teda alespoň to tak většina z nás myslím má mamka furt nadává, že už to není možné, jak jí tam ten špek roste, tak by jí v rámci toho, jako bolestné mohli kus ufiknout...alespoň

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2013 12:09
- Nahlásit

worick
Hudba hrála velmi decentně, takže OK.
Úplně chápu pocity pasivního posluchače, je na tom jak pasivní kuřák. Zvlášť když se mu dodavatel hluku netrefí do vkusu. Ale když nevnímáš basu a velký buben bránicí, tak máš jen polovinu zážitku.

A všechno tak vyprahlé a prašné...připadám si jak na Sahaře
Všechno se vyprahlé a uvařili jsme auto na psy. Snad to dají v servisu do pořádku a nebudeme jim muset koupit jiné.

mohli kus ufiknout...alespoň
To by asi mohli. Liposukci dělá stejné pracoviště, ne?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2013 12:25
- Nahlásit

Strejda
mohli kus ufiknout...alespoň

To jsou jen řeči, viděl jsi Radku i její maminku? Obě by se mohly převlíkat za bičem

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2013 13:10
- Nahlásit

Strejda
Ale když nevnímáš basu a velký buben bránicí, tak máš jen polovinu zážitku - já právě mám jen polovinu zážitku vždycky, páč vždycky slyším jen basu a buben Některé vysoké tóny neslyším vůbec, některé jen trochu Takže vnímám jen to šílené brum, brum hučení. A pokud zvukař ,,ohulí" ty basy, tak mne jde šlak trefit, to pak fakt už neslyším nic jiného
Drakopes
To jsou jen řeči, viděl jsi Radku i její maminku?
- no kéž by Jenže máme rodinnou dispozici k tloustnutí víceméně od pasu nahoru (všechny baby co jsme po bábě ) takže máme sice celkem štíhlé boky a nohy, ale směrem nahoru je to horší Já když trochu přiberu, mám hned prsa o číslo větší (k Tomově velké radosti ) a ramena jak americký fotbalista, mamka už hlavně jen ten pupek

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2013 13:32
- Nahlásit

Drakopes
viděl jsi Radku
Viděl. U nás se říká "jak z prdu proutek". Moje romantická představa o postavě moravské selky vzala za své.

worick
vždycky slyším jen basu a buben
No to je fakt málo.

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání