| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 07:30
- Nahlásit
Tá ta
A kde máte druhýho kluka?(nevím kterýho)
Alfréd leží a nějaké focení má zcela na háku. Zato Erwin musel být držen pořád zkrátka, aby se neprodíral v ústrety obsluze, hostům, kolemjdoucím. Nemluvě o hysterickém řevu, když jsem na 12 sekund odešla dovnitř zaplatit.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 08:50
- Nahlásit
Drakopes
Fotku jsem ukazoval i ženě.Moc se ji Ervin líbil. Zajímavý je,jak se každý (tedy skoro)při pohledu na BSP rozněžní a začne šišlat.Včetně mě tedy.
Včera přijela jedna zákaznice(odhaduji cca 25 let,drobná holčina) ale jako řidička kamionu.Koukal jsem jak blázen.potom si u mě v kanceláři všimla fotky Báry a hned že mají taky berňačku.Vyprávěla jak s ní sjíždějí na kanoi Sázavu,vozej jí v kamionu,spí u nich v posteli,žárlí atd,atd.
Já ji taky ukázal pár fotek a přidal pár příhod.Super jsme pokecali.Pejskaři jsou zkrátka v poho.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 08:52 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Evey
manželka se už vrátila?
Asi jo.
Nádobí je umytý a je i vypráno a navařeno.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 09:01 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Včera byl Míša s Baru na veterině na injekci proti vzteklině a nechal ji odstranit i milimetrovou bradavičku na horním víčku.Podvázali ji nití a ona hned upadla.
Při té příležitosti se ptal,jestli něco potřebujeme na cestu s Barunkou do Francie.
Řekli mu,že jenom očkování a klinickou prohlídku + razítko né starší než dva dny.
(nevím tedy,jak by kdo zjistíl jak dlouho už jsme ve Francii)
Takže vše udělali,razítko si naúčtovali a pak si večer s Barunkou hraju a ona má na čumáku ve vousech klíště velikosti 4 mm.
Pochybuji,že ráno nebylo vidět,jak bylo malé a do večera se napílo tak,aby bylo vidět normálně okem.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 09:15
- Nahlásit
Tá ta
Podvázali ji nití a ona hned upadla.
Moje Bekynka měla hnusnou velkou bradavici. Lezla z chlupů. Veterinář ji za bradavici prohlásil, ale nechal jí tak, že to nebudeme podvazovat. Moje kámoška zdravotní sestra se s tím neštvala, podvázala to hned a po cca 14 dnech bylo po bradavici.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 09:16
- Nahlásit
Drakopes
Moc pěkná fotka.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 10:51
- Nahlásit
Tá ta
ale jako řidička kamionu.Koukal jsem jak blázen Takových je víc, i moje kamarádka. Ta má navíc i autobus, zrovna včera mě vezla když byla výluka. Má červený diplom, titul ing. ale tohle ji prostě baví.
Jako jediné se jí povedlo překonat mou averzi k řízení a rok už se zvládnu sama někam dopravit.
Pochybuji,že ráno nebylo vidět,jak bylo malé a do večera se napílo tak,aby bylo vidět normálně okem.
Jsou to potvory nenažraný. A rostou fakt rychle.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 11:26
- Nahlásit
Už dlouho vám závidím pohodu a čas Snad už jen do zítřka...pak si naordinuju klid a začnu tady zase prudit Dneska ještě musím zvládnout přípravy na večerní grilování
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 12:11
- Nahlásit
Tá ta ale jako řidička kamionu
Moje mamka, blahé paměti, celý život jezdila s náklaďákem. Měla odznak Milion kilometrů bez nehody ...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 12:54
- Nahlásit
Drakopes
Mamka je teda šikovná.
Přikládám fotku, kdyby se Ti zase hodila do školy. Je to novinka z pátku.
Čas - těch 30 m - je takový pofidérní. Fotilo se od 23:27 do 23:42 - nebo tak nějak. Vzala jsem to od oka, kdy vznikla tahle fotka přesně nevím.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 12:57
- Nahlásit
Evey
Tá ta
ale jako řidička kamionu.Koukal jsem jak blázen Takových je víc
Svého času jsem pravidelně bral stopařku. Byl jí asi 16 a vážila < 50. Učila se cukrářkou a vždycky mi zaníceně vypravovala, že chtěl být automechaničkou a až se vyučí cukrářkou (to chtěla maminka), tak půjde k bráchovi do servisu. Stejně už tam trávila většinu času a chodila s nimi na pivo.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 13:18
- Nahlásit
Vlčáčková
díky, už jsem si to uložila
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 13:38
- Nahlásit
Drakopes
Není zač.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 21:30
- Nahlásit
Tá ta - než jsem se odstěhovala do Brna a vdala se, tak jsem každé léto řídila kamion brigádně... hrozně mě to bavilo (asi geny po taťkovi) - papíry na kamion mám od 20 ... ale čím jsem starší, tím větší obavy z cestování po silnici mám... pořád je to ale moje vysněné zaměstnání číslo 3. Naštěstí od 1. 7. se mi podařilo začít pracovat ve vysněném zaměstnání číslo 1, tak snad na trojku už ani nedojde...
Vlčáčková - od nás je Pálava vidět zase z jiného úhlu... až nějakou fotku najdu, přidám... Ta druhá fotka je bomba. Hned mě při ní napadlo jedno přísloví: Až zase jednou budeš brát život příliš vážně, vzpomeň si, že jsi jen mluvící opice na organické vesmírné lodi letící universem... Anglicky to teda zní o něco líp...
worick - že Tomovi přejeme krásné narozeniny a hlavně zdravíčko - od celé naší smečky!
Je to lepší takhle to vzít všechno jedním vrzem a mít klid... My jsme taky měli teď o víkendu hody, tady se to hodně slaví, takže tu bylo úplně plno...a za pár týdnů opět oslava, tentokrát kulatá Honzíkova... no, aspoň budu mít celé léto v baráku pořádek a natrénuji zase nějaké nové speciality jak ve vaření, tak v pečení...
Drakopes - Erwinkovi to moc sluší... jaký z něho vyrostl krasavec!!! Moc hezká fotečka!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 22:56 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
že Tomovi přejeme krásné narozeniny a hlavně zdravíčko - od celé naší smečky! - děkuju, vyřídím
Hurá, hurá, máme to za sebou, teď jen odbordelizovat kuchyň
Naštěstí od 1. 7. se mi podařilo začít pracovat ve vysněném zaměstnání číslo 1 - a tak jako, že by jsi se pochlubila...?! Co? Kde?!
Drakopes
Bezva fotka, hned se mi vybaví ta ,,chlapská" reklama,,jdeme na pivo..." Každý koulí očima, jak je Berry velký pes, mě se sice ani nezdá (to sousedova Arina je ještě o hodně větší ) ale dobrá, vedle mne asi velký vypadá Ale Erwín je vedle Jirky taky pěkné slonbidlo
Vlčáčková
No sláva, že tu někdo je. Už jsem si říkala, že asi dezertuju ke špicům. Stejně jsem tu bez berňáka taková nějaká nepatřičně druhově neukotvená - sim tě, to neřeš, já taky lezu ke špicům...i s berňuchou
Ta vesmírná fotka je parádní, to stejně ani nepochopím, že to jde tak vyfotit
all
vzdálená příbuzná taky jezdí s kamionem. Já mám k autům respekt, měla jsem šok jako dítě, když nám vletěl do auta motorkář a od té doby mám blok. Když řídím, celkem v poho, ale jako spolujezdec radím, brzdím...
Šla jsem fotit kompostér a řekla jsem Worinkovi, že jdu fotit, ať si sedne, abych ho měla jako,,měřítko" a Worka pózoval jak o život Berunka se pase na pýru
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 23:50 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Kessie
než jsem se odstěhovala do Brna a vdala se, tak jsem každé léto řídila kamion brigádně.
Já se picnu.
Je tady někdo,kdo neřídí,nebo neřídil kamion?
Jak ti mohli na brigádě oficielně půjčit kamión do provozu?
Pominu-li školení,praxi,cenu vozu,profesní řidičák....
Jinak se přidávám k Worikovi.
Nechci vyzvídat,ale mě tedy taky zajímá pořadí zaměstnání a co teď od 1.7. děláš.Jsi snad už ředitelka?Proč si kurnik alespoň neužiješ prázdniny?Nebo těch 5 tun kamene má vztah k zaměstnání č.2 a jezdíš bagrem?Uznávám,je to lepší jak učit.
Drakopes
Dovedu si představit tu dobu,kdy ženy stavěly elektrárny,asfaltovaly silnice,létaly do kosmu atd.
Já to naštěstí znám jenom z týdeníkú v kině před Vinetuem.
worick
To už máte po oslavě?Co grilujete?Co je vaše specialita?
Tomovi taky vše nej.Co mamka a ruka?
Já přijel asi v 20.h z práce a už se tu taky grilovalo.Teď jsme tu zbyli s Míšou sami na terase a ještě krmíme komáry .
Barunka tu chrápe nahlas pod stolem.
P.S.
Dneska Michálek vykoupal Barunku.Opět voní a je hebounká.Vyčesal jsem z ní kýbl chlupů.Snad už konečně líná.
worick
Hele,koukám na ten kompostér,vím že u vás je všechno veliký,ale nedalo by se tam případně i bydlet?Stačilo by jenom to zastřešit a pionýrský oddíl by měl třeba klubovnu,nebo tak něco.(nebo Tom vejminek)
Vlčáčková
Foto-Jseš fakt dobrá.Absolutně bych se v tom nevyznal.
Jak jsem psal.Potřeboval bych ten program do mobilu Google sky map a ten ti rozklíčuje jednotlivé hvězdy.(Míša ho má v mobilu)
P.S.
morče je lepší.
Strejda
Jo jo,.nad kuchařem se nikdo nepozastaví,ale nad řidičkou z povolání....
Ale moje spolužačka ze základní školy měla otce a ten ji třeba zase pletl svetry,Holt to uměl a bavilo ho to.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 01:26
- Nahlásit
Tá ta
Foto-Jseš fakt dobrá.Absolutně bych se v tom nevyznal.
Jestli myslíš toho Saturna, tak to jsem dobrá spíš v tom, že jsem to u NASA přečetla v angličtině.
Potřeboval bych ten program do mobilu Google sky map
Nic takového nepoužívám, takže nic nevím a neznám. Ale zeptala jsem se a dostala odpověď od jedné ITmagorky-amatérky: "Pokud mas v mobilu android tak mas aplikaci Obchod play (bila nakupni tasticka s trojuhelnickem barevnym) a tam das hledat a napises "sky map". Je tam hodne free aplikaci, chce to zkusit, ktera bude vyhovovat, precist recenze. Hned prvni je od googlu."
Takže zkus a kdyby nic, dej vědět, budu sondovat dál.
worick
sim tě, to neřeš, já taky lezu ke špicům...i s berňuchou
No jo "S", ale ne "BEZ".
Kessie
mluvící opice
Někteří ani to pořádně ne.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 02:20
- Nahlásit
Drakopes
Moje mamka, blahé paměti, celý život jezdila s náklaďákem. Měla odznak Milion kilometrů bez nehody ...
- moje tchýně taky, nemáme něco společného? (měl jsem ji moc rád)
Vlčáčková
nikam jinam - patříte sem, naši hafani ctí všechny kámoše (voříšky, vlčáky, samojedy, dogy, yorky, kočky, morčata, králíčky, ježky, atd; fotka je super - měřítko významu lidské rasy, ale i hrdost na to, co lidé dokázali - píše Yura
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 14:49 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
no teda, pěkně mi ten klid začíná... Ráno jdeme s klukama obhlídku zahradou a najednou slyším, že se blíží vrtulník Letěl zase trochu divnou trasu, tak ještě byla šance, že to letí ,,solárníci" (to jsou ti chudáčci, co cituju:,,prakticky krachujou na slunečních elektrárnách"... ) ale prdlajz, začal se nad naším točit, už jsem tušila průser Volala jsem mamce - nebrala, bráchovi - nebral...to už jsem znervózněla, ale říkala jsem si, že se snad letěli dívat na autobusák (kde vrtulník vždycky přistává) co se stalo. Rychtyk, podruhé se na mamčin mobil dovolám bráchovi, že mamka tam utíkala (má to potokem asi 150m) Tak jsem sbalila kluky, dala jim pro jistotu obojky, vzala vodítka a protáhnuli jsme obchůzku až k mostu u Pekárny(to je ta autobusová točna) Už když jsme se blížili, jsem viděla policejní auta, tak mi bylo jasné, že se něco stalo na křižovatce...Jo...sousedův (tady kousek pod náma) kluk, vletěl na enduru pod auto (motorce) Viděl dodávku zespoda, tak ji sledoval, že zastavuje těsně před křižovatkou(je tam Pneuservis, kde brigádničil - opravoval ty motorky - stačilo by, kdyby jen přejel tu křižovatku ) no a tak že to profrčí a už si nějak nevšimnul, že shora se, taky po hlavní, blíží další auto - tak mu to napálil do boku (taky sousedé, pár baráků nad mamkou) Byl při vědomí, ale neměl přilbu a stěžoval si na břicho a záda. Brali ho do Brna, tak snad to bude dobré...Brát ho normální sanitkou do naší nemocnice Kyjov tak je přinejmenším mrzák Od nich tam nikdo nebyl, jeho táta je jen o pár let starší než já, kamarádíme se od děcka. Bydlí u té železné lávky, co to po ní točíme ráno, nebo přecházíme na druhou stranu, když jdem k mamce, nebo jsme chodili k bábě. Přejdem a první humno na druhé straně je jejich...jak jsme tama šli zpátky domů, visely na šňůře mladého vyprané rifle...úplně mi to vehnalo slzy do očí... Je to slušný kluk, pozdraví, i s ním někdy prohodím pár slov (mají vlčákovou ) Takže šok hnedka po ránu...
Tá ta
To už máte po oslavě?Co grilujete?Co je vaše specialita? - jo, jo po oslavě. Jen s rodinou a část jde ráno do práce, takže se to neprotahuje S alkoholem se šetří letos Tom podával Caipirinhu vloni ,,letělo" Mochito Co grilujem? No nic zvláštního: vepřová krkovička, špekáčky, vinná klobása, hovězí roštěnou, z kuřecího špízy a krůtí steaky.
Kompostér ti schválně změřím, bo si to nepamatuju, ale na bydlení by to bylo Než jsem to sesmolila tak to Tom změřil: jedno oddělení má vnitřní prostor:4x2,5m (takže celkem cca 4,5x6m)
Co mamka a ruka? - na nervovém jí řekli, že se s tím nedá nic dělat a buď se to upraví samo, nebo to bude špatné To, že si ho necítí...na to by si zvykla, já si spodní část toho pořezaného taky necítím (polštářek a jednu stranu) takže mi z ruky pořád něco padá Jenže jí tam dráždí nerv, takže když se ho nějak blbě dotkne, proletí jí od zápěstí až po konec bodnutí (nebo jak to mám nazvat) prostě: jak když se třeba majzneš do brňavky na lokti...V pátek to po týdnu viděl ošetřující doktor (měl záskok, byl na dovolené) a říkal, že to má, jako by ji napadl medvěd Prostě jí horní polovina palce chybí až po kost, která jí tam místo nehtového lůžka trčí..no, moc pěkné to má Ale bere to sportovně kdo to má tohleto, že jo?! Prostě je ráda, že žije
Vlčáčková
mluvící opice
Někteří ani to pořádně ne - teď jsem několik dní při úklidu radiově poslouchala z telky dokument o inkvizici (věřícím doporučuju můj příspěvek dál nečíst ) Byla jsem tak, ale ku...a, tak nasratá, že potkat katolíka, tak ho praštím jen z principu... A potvrdilo se mi to, že je to prostě obyčejná rozlezlá sekta...není v tom žádný rozdíl: my jsme někdo a kdo je víc?? Oni byli prostě vládci vesmíru a nemohli připustit Kopernikovo, že Zem není střed a obíhá kolem Slunce, protože by se tím mohlo zpochybnit následně i to, že člověk je vládce všeho živého na zemi, protože Stvořitel to takto mínil....
No a někteří v tom žijí dodnes a to prostě nesnesu protože čím větší degen, tím víc tomu věří Včera ještě k tomu tchán hodil do placu, jak ožralý místní myslivec ve vedlejší vesnici na hřišti sestřelil čápa tedy sestřelil ho a na hřišti ještě dorazil Být tam u toho, tak ho nejspíš přizabiju Útěchou mi budiž to, že ho vyhodili od myslivců (ovšem jen teoreticky) a sebrali zbroják (což taky jen teoreticky, neb vedlejší vesnice - toť už divoký východ )
Yura
- moje tchýně taky, nemáme něco společného? (měl jsem ji moc rád -
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 20:56
- Nahlásit
Tak já jsem kamion jen viděla v nějakém speciálu Top Gearu, co měl puštěný brácha...Ukazovali tam "ferarri" ve světě kamiónů, pro mě něco naprosto neuvěřitelného
Ty víkendové teploty mě děsí . O víkendu máme na chalupě "Šakalí hry" (to jsou takové ty tuuze sranda hry, běžecký závod a večer táborák - už jsem to tu popisovala tolikrát ), tak jsem myslela, že se zapíšeme do běžeckého závodu do přilehlé vesnice (cca 3 tam a 3 zpět). Samozřejmě za kategorii "flegmatiků" (čas nehraje až tak velkou roli, zato počet vypitého pitiva v přilehlé vesnici ano ). Jenže start je už kolem půl sedmé večer a skoro třetina trasy vede přes pole a večer nás ještě čeká cca 6 km domů, protože na chalupě bychom se všichni nevešli. Tak uvidíme...
Jinak Českosaské Švýcarsko absolutně boží Vřele doporučuji.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 22:56
- Nahlásit
Po delší době zase zdravím ve spolek ;) Dodávám pár slíbených fotek z Itálie
jedni z mnoha cizinců (z Pakistánu)
Barunka obdivuje okolí zámku Neuschwanstein.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 00:45
- Nahlásit
S klukama jsem šla dneska až po 19h. I tak bylo ještě hodně teplo. Šla bych i pozděj, ale volala mamka, jestli bych jí nepřišla rozmixovat rozvařené meruňky - dělá budoucímu miminu přesnídávky Jen v jedné ruce tyčový mixér neudržela a to drnčení jí vadilo Zítra na dopoledne jsme se domluvily na tom, že jí přijdu vykrájet ty letní pidihrušky na hruškovou...to by tedy nezvládnula a hrušky nepočkají
Kluci už dva dny jen leželi, tak Tom sýčkoval, že Berunek ani nemůže chodit, protože sotva slezl s lehátka - a Berunek na prochajdě dneska v pohodě, ale Worka to s lítáním na začátku přehnal a domů už se táhnul jak smrad
Michall
Čéče, ty mi jdeš do rány Zrovna, jak táta psal o té Francii jsem si vzpoměla, že tam máte jet na těch kolech...a upřesňující: do Francie na kolech, nebo až po Francii na kolech a vaši s Baru, budou servisní vůz? Do Francie na Loiru se chystám už x let Měla jsem vizi, že si půjčíme karavan a pojedem i s klukama na delší dobu, ale u té asi i zůstane Tom nemá řidičák na náklaďáky (prej to musí být...nebo mi to schválně nakecal?? ) A co s kočkama....
A hlavně, takoví cestovatelé jako Barunka teda kluci nejsou..opravdu...Baru je teda superpejsana - je skvělá Moc vám to všem sluší, jsem ráda, že vás všechny zase vidím, alespoň takhle
Co se jinak týče počasí...ta předpověď mne děsí stejně jako Noemi Tam kde dnes ráno bylo...až 38st. - je jisté, že u nás bude 40! Kéž by alespoň vydržel ten severák...jenže dneska skoro bezvětří a to vypadá, že se vítr otočí a bude vát z jihu, tzn. vedro a smrad ze sušky
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 08:20
- Nahlásit
worick
Tom nemá řidičák na náklaďáky
Karavan můžeš řídit i ty.Nebo klidně oba.
Skupina B je omezena pouze 3,5 tuny.
Takže nebudete-li si půjčovat karavan typu autobus není problém.
Většinou jsou tyto verze stavěny na podvozku Ford Transit,Fiat Ducato apod.Takže žádný problém.
Cena zapůjčení je myslím kolem 3000,-/den.Ale to záleží na délce zapůjčení,termínu atd.
No a kočičáky snad mamka obstará né?
Jenom bych se bál u sebe jedné věci.
A TO ŽE SE MI TO ZALÍBÍ !!!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 10:40
- Nahlásit
Vstávala jsem ráno skotro v půl deváté....asi jsem byla přiotrávená neboť tohle přišlo dřív, než jsem čekala: a smrad ze sušky Někdy v noci mne probudil plný pokoj smradu, ale já neměla sílu vstát a jít zavřít balkonové dveře, protože mi naskočilo, že stejně už je dávno plný barák (všude jsou pootvírané ventilačky) tak i když si zavřu ven, stejně ten smrad z pokoje nijak nedostanu... Usnula jsem a ráno se probudila do ,,plynové komory" Nevím, kolik hodin jsem to dýchala
Ale v 1h v noci, jsem ještě lítala po terase s baterkou, protože za potokem strašně řvali psi, naši kluci se sporadicky přidávali štěkáním a vytím ....vůbec netuším co se tam dělo, ale trvalo to půl hodiny a řvali psi snad u 20 baráků A byl to fakt řev, žádné poštěkávání První v řadě je tchánů Argo, atd. směrem dolů, snad až někam po Dášu...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 11:22
- Nahlásit
Včera jsem měla dovolenou a byla na výletě. Viděla jsem několik řopíků.
Tá ta
Je tady někdo,kdo neřídí,nebo neřídil kamion?
Já. Ale můžu řídit traktor.
worick
sousedův (tady kousek pod náma) kluk, vletěl na enduru pod auto (motorce) A dobrý?
Je to tak rok, dva bylo něco podobného u nás. Ten kluk to bohužel nepřežil. Místní novina na internetu zveřejnili fotku jeho otce, který nad ním (už mrtvým) klečel a loučil se. Strašné, dlouho se mi ta fotka pak vracela. Vedly se poté dlouhé diskuse jestli to bylo etické. Já myslím, že tohle už bylo opravdu za hranicí. Navíc to psala a fotila ženská. Ty by měli být tak nějak v tomto od přírody empatičtější.
Co grilujem? No nic zvláštního: vepřová krkovička, špekáčky, vinná klobása, hovězí roštěnou, z kuřecího špízy a krůtí steaky. Jako naráz?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 17:48
- Nahlásit
Asi bydlím blízko těch, co vidí Pálavu. Z jednoho místa ji vidím výborně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2013 10:28
- Nahlásit
Evey
Včera jsem měla dovolenou a byla na výletě. Viděla jsem několik řopíků. - a kde jsi byla? Předpokládám, že u vás po okolí, vždyť tam je kam jít
vepřová krkovička, špekáčky, vinná klobása, hovězí roštěnou, z kuřecího špízy a krůtí steaky. Jako naráz? - to se ptáš kvůli velikosti grilu? Ne, ten je celkem malý (normální, ne jak kompostér ) ale jo, naráz, nebo spíš jedno za druhým a každý si může vybrat co chce, či od každého...dle libosti a velikosti žaludku
sousedův (tady kousek pod náma) kluk, vletěl na enduru pod auto (motorce) A dobrý? - snad jo, potkala jsem jeho souseda a prý u poslal SMSku, že leží v tom Brně, strašně ho bolí záda, ale páte je v pořádku
Je to tak rok, dva bylo něco podobného u nás. Ten kluk to bohužel nepřežil. Místní novina na internetu zveřejnili fotku jeho otce... - hrůza to bych taky hned tak nerozchodila.. Stačí mi teď záběry španělského rychlovlaku...taky se mi to, jak se štosuje a letí do zdi, pořád přehrává v hlavě
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2013 15:25
- Nahlásit
Tá ta
Kdysi od vás padla nabídka, že byste nám pro naše hafany půjčili psí hlavolam. Mohli bychom se prosím domluvit?
Email drakopes na čemkoliv
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2013 16:13
- Nahlásit
Drakopes
Kdysi od vás padla nabídka, že byste nám pro naše hafany půjčili psí hlavolam. Mohli bychom se prosím domluvit? - ha, ha, já musím konstatovat, že děcka jsou blbá po mě...jak už to tak bývá Zkoušeli jsme skořápky s piškotem a Berry pořád ukazoval na tu, kam viděl, že jsem piškot původně dala a když jsem mu pak ukázala, že už je vlevo, ukazoval pak pokaždé vlevo Vůbec není s to pochopit,že musí tu ruku sledovat, ale čumí mi na ksicht, čumí mimo...
Worinka, když jsem řekla:,,ukaž, kde je piškot"? pro jistotu packou sundal kelímky všechny
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2013 17:09
- Nahlásit
worick
Erwin je totální pako. Když zjistí, že by bylo něco k žrádlu, tak všechny jeho mozkové buňky (má-li nějaké) splynou v jednu s jediným cílem ŽRÁDLO!!!
Ale jinak neumí se podívat, kam mu ukazuju, nedovede vůbec nic přinést, nechce se přetahovat o hračky, dává přednost tulení a mazlení .. prostě pako. Občas se otráveně zvedne Alfí, předvede, co vlastně chceme, sežere piškoty a výcvik ukončí
Ale abych Erwinkovi jen nekřivdila, má vzorné přivolání, sedne u nohy, dokonale zastavuje a sedá na kraji chodníku u silnice ...
|