| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 07:21
- Nahlásit
Evey
Tak co by jsme si dali po ránu... - to si musím pustit, až si budu moct pustit zvuk, tedy až nebude Tom chrnět
Vichřice hnusná furt
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 07:22
- Nahlásit
worick
- brrr, nestraš
no nechci ale vypadá to prostě podobně
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 10:54
- Nahlásit
Tak krom té hnusácké vichřice, díky které nám tu všechno lítá a tříská a Tom nadával, že celou noc nespal (on je na nárazové straně) začala i chumelenice Počasí na posrání to je....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 11:03
- Nahlásit
Sněží!!!! Kurvafix!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 12:46 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Vlčáčková
Sněží!!!!
No, tak dík. Už začalo i u nás. Kdo to sem poslal?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 12:51
- Nahlásit
Evey
Bývalí CK spoluobčani: http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/dat a_jsmsgview.html
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 17:28
- Nahlásit
a nevím, proč jste si to sakra nenechali a cpete to sem k nám ...
Erwinek už zase pajdá, na třetí pokus jsem se dovolala na veterinu a zase budeme dávat acylpirin a doufat, že se to rychle zlepší. Chuť k jídlu (rozumějte žravost) je beze změny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 18:01
- Nahlásit
Drakopes
Jsem se uklikla, ale tohle by me zajimalo:
zase budeme dávat acylpirin a doufat, že se to rychle zlepší.
Proc acylpirin, probuh? To je dost o tlamu, u psa..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 18:16
- Nahlásit
Tohle je důkaz vycházky nejodvážnějšího z mých momentálně šesti psů. 6 kilogramový Dareček se jako jediný hrdinně vydal ven, jak dosvědčují stopičky (na obrázku jsou opravdu, ale opravdu úplně všechny).
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 18:41
- Nahlásit
Vlčáčková
normálně tolik sněhu, co nasněžilo jsem tady v životě neviděla, to jako opravdu. A sype se a sype se, prej až do rána. Už nemůžu otevřít branku a Eninka už přestává být vidět, když jde ven, protože už má i břicho pod sněhem
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 19:01
- Nahlásit
Eninka
Tady to lítá rovnoběžně se zemí, takže nejde jít proti větru.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 19:08
- Nahlásit
Vlčáčková
já čekám, že budu mít polámaný stromy, protože jim haluze visí až k zemi, tůje jsou totálně ohnutý směr zem...bazén - zastřešení není vůbec, ale vůbec vidět, kde se nachází, je to jedna velká halda sněhu. Na jehličnanech není vidět ani větvička, jsou to obrovské bílé hromady...to je děs běs...ráno budu muset jít na bus, autem se nehnu ani omylem. Kolega teď volal, že jej naboural nějakej jinej řidič
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 19:28
- Nahlásit
Eninka
No, když mluvíš o bouračce a kolegovi, tak jsem se na oboje chtěla zeptat. Víš proč.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 20:10
- Nahlásit
Vlčáčková
Bývalí CK spoluobčani -
Venku vyloženě Sodoma-Gomora...což všichni víte, neb to potkalo i vás. Jelikož se nedalo ale lautr nic dělat, vypravili jsme se do Skalice sestřence zkolaudovat byt. Jeli jsme krokem, nebylo vidět ani ň a byli jsme rádi, že nás nesfouknulo z cesty. Když jsme vyjížděli ze Skalice, tak už to bylo spíš pršení, ale čím jsme se blížili k domovu, tím víc chumelilo a tím bylo víc sněhu všude kolem. No...tolik jako Eninky teda nemáme, ale brána otevřít díky tomu nešla a já musela vystoupit z auta a v té chumelenici a vichru polobotkama hrnout od brány sníh, aby jsme mohli domů
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 20:12
- Nahlásit
Drakopes
Erwinek už zase pajdá - Sim tě, fakt vám doporučili acylpyrin? Vždyť všude píšou, že není dobrý na žaludek a proto se psům podávat nemá a má se dát spíš ibuprofen...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 20:13
- Nahlásit
Co mám dělat, když psi nechtějí ven? Vlčáček vyběhl, občůral po půl metru barák a valil zpět. Sabinka se podívala metr ode dveří a znechuceně se vrátila do postele a ostatní z té postele ani nevstali.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 20:16
- Nahlásit
worick
V polobotkách bych to tedy těžce nesla. Vtipný je, že moje dveře z obýváku na terasu jsou zasypané sněhem. Chodíme tudy, druhé dveře jsou více méně jen do počtu. Musím sem letos udělat nějaký přístřešek, aby bylo něco na ukrytí při vstupu nebo abych tam mohla posílat psíky se vyvenčit při takovémhle počasí. Musím to promyslet, bude to hodně velké - nejlépe až za roh k přístavku, abych v zimě nemusela pro dřevo sněhem.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 20:17
- Nahlásit
worick
Drakopes
Nedávala bych ani jedno. Místo ibuprofenu je nějaký psí lék. Jinak jim to ničí žaludek a to tak, že hodně - údajně.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 20:22
- Nahlásit
worick
Vždyť všude píšou, že není dobrý na žaludek a proto se psům podávat nemá a má se dát spíš ibuprofen...
Ne, boze, ibubrufen se nema psum tuplem davat! Staci zaguglit a vyjede toho fura.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 20:43
- Nahlásit
worick
má se dát spíš ibuprofen
ani za nic na světě, když mi nemohla Bára bolestí vstát ze země, tak jsem volala vetovi, že mám jenom tohle doma a on mi strikně zakázal dát ibuprofen, že následky můžou být vážné po jeho aplikaci, Vlčáčková tady někde dávala drsnou fotku psa v kaluži krve po podobné "léčbě".
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 21:21
- Nahlásit
Drazí, provedla jsem pokus o vyvenčení a po 25 metrech jsem zapadla po kolena do sněhu. Některá psiska do toho odmítla jít a zbytek se tvářil otráveně. Ani vykadit se v tom, chudáci, nemohli. Tak jsme šli hned zase domů.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2013 23:58 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Fifi
Vlčáčková
Eninka
má se dát spíš ibuprofen - hmmm, koukám na vaše odkazy To je teda pěkné.... nám vetka řekla, že když bude Alfík mít teplotu, máme mu dát radši brufen než acylpyryn či paralen....a to je prašť jak uhoď
Drakopes
Alenko beru zpět! Holky mají pravdu!
Staci zaguglit a vyjede toho fura. - no ano, sama když potřebuju něco řešit, první se podívám na NET, jestli to je možné...a teď to napíšu, aniž bych si to ověřila Omlouvám se Ájo moc, moc...už mlčim Když to řekla ta vetka, myslela jsem, že má pravdu. Ona si asi tehdy říkala, že už stejně dlouho nebude, tak mu půlka brufenu víc neuškodí...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 06:40
- Nahlásit
vážení všichni,
vážím si všech vašich příspěvků, už jenom jejich čtení mi stačí k seřvenému žaludku. Ale
Erwin dostává šumivý acylpirin před jídlem (něčím zajíst) dvakrát denně. posledně to zabralo velmi dobře bez jakýchkoliv vedlejších účinků. Když jsem si přečetla příbalový letáček psího léku proti bolestem a vzpomenu na Nílouška, tak zůstávám u acylpirinu s medem.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 07:04
- Nahlásit
Drakopes
Erwinek už zase pajdá, na třetí pokus jsem se dovolala na veterinu a zase budeme dávat acylpirin A to pomáhá?
A neví vetka proč kulhá, jaká je příčina?
Vlčáčková
Tohle je důkaz vycházky nejodvážnějšího z mých momentálně šesti psů.Nevím, jestli by jsi měla pouštět tak daleko bez dozoru.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 07:42 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
Co mám dělat, když psi nechtějí ven? - včera kočky odmítnuly taky. Byli teda oba večer předchozího dne, ale ráno a celý den nic. Když sme se vrátili v 19h z té Skalice, bylo několik pokusů ze všech možných dveří a nic. Jenže chtěli žrát a nemohli, když nebyli kadit Nakonec a s velkým sebezapřením vyběhnuli někdy kolem půl deváté a v momentě byli zase zpátky, ale vyvenčení
Dneska vstanu v 6h, kouknu z okna a nic, tiše, nefučí, nesněží. Sednu na WC koukám z okna, zaostřím...kurňa, vždyť ono tuším prší! A najednou se mi to před očima začalo měnit na sníh a v mžiku byla chumelenice jak kráva to šlo snad rychlej, než moje myšlenkové pochody Chumelilo víc jak hodinu a teď už se to zase víc podobá dešti...a začíná foukat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 07:46
- Nahlásit
worick
kurňa, vždyť ono tuším prší! A najednou se mi to před očima začalo měnit na sníh a v mžiku byla chumelenice jak kráv
hlavne to neposilej k nam a nechte si to tam
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:36 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Jsem tu se sněhem na tom tak, že nemůžu do práce ani náhodou. Před autem je hromada až ke kapotě, pak asi rozfoukáním je trošku nižší, pak zase hrbek nahoru, pak poctivých 30 cm, ale kam to vede... No vede to k hromadě od traktůrku, který tam navršil, když se snažil prohrnovat. Prohrnul sousedovi ke garáži, ale u nás už mu to nešlo, tak zdvihl radlici, na mým se akorát otočil a odjel. Čili, já budu moct do práce až to roztaje. Ty hromady od traktůrku jsou vysoké do půl stehen až po zadek a k té jeho prohrnuté stopě (mimochodem o šířce opravdu jen toho jednoho auta) bych se musela prohazovat asi 15 metrů sněhem vysokým průměrně tak 40 cm, mokrým a udusaným.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 11:36
- Nahlásit
Fajka
nechte udělat vyšetření na pemfigus O tom jsem ještě nikdy neslyšela. Ale ted jsem si o tom v rychlosti něco přečetla. Uvidím, jestli se to do pátku nezlepší a kdyžtak se budu znovu informovat u veterináře a zeptám se ho rovnou na ten pemfigus.
U nás včera taky hnus. Nevěřila jsem svým očím při pohledu z okna. A ségra si myslela, že jsme se s mamkou zbláznily, když jsme včera mluvili o sněhu. V Praze nebyla ani známka po sněhu. Ale dneska dávala sestřenka fotku na FB a už ho tam jí taky Tedka nesněží, ale pro změnu zase fouká.
Valím do Brna na přednášku, tak se tu prozatím mějte
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 11:41
- Nahlásit
Evey
Nevím, jestli by jsi měla pouštět tak daleko bez dozoru.
Neboj. Celou dobu jsem ho úzkostlivě sledovala, aby se nezaběh.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 11:45 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
No vede to k hromadě od traktůrku - co z toho plyne: Obec má malý traktor Kdyby jste měli pořádného Zetora jako u nás, už jsi na cestách Ale to ti zase nepřeju, neb tam to podle dopravních informací není o moc lepší
Dneska mne ráno Woriček nesral strašně moc, pak se do toho vložil ještě trdloň Berry a začal jančit a já jako správná hysterka jsem to předpisově nezvládnula a řvala na ně na oba jak kráva z čehož absolutně nemohli pochopit, za co to je Prvotně to bylo za to, že Worka měl jít pomalu potokem s náma, už za muldou přidal do kroku a na moje:,,Wori, pomalu, čekej na nás" a ,,Worko, čekej!" ani brvou nehnul a sešupačil si to z kopečka, kam už nevidím. To mne vytočilo do nejvyšších obrátek, přidala jsem do kroku a drapla prut, aby viděl, že jsem vážně nasraná a řvala jsem na něj, ať švihá dom. Do toho začal vkládat svou iniciativu Berry a vlezl na lávku, že uteče před nasranou paničkou na druhý břeh...a Worka za ním. Nechala jsem je přejít, přešla za nima a s šíleným řevem je vyhnala zpátky a domů, Worka musel šlapat u nohy, Berry se táhnul 10m za náma. U brány jsem dostala nápad, že ho za trest nechám obejít až k vedlejší vesnici, ale celou dobu půjde kousek ode mne (což absolutně neumí - buďto jde u nohy, nebo postupně odběhne kam chce ) Takže jsem na něj na střídačku s chválením hulákala celou cestu Štve mně, že fakt neumí jít v nějaké rozumné vzdálenosti: když mu dám od nohy volno, chápe to jako: jdu si kam chci...Samozřejmě jsem si vědomá toho, že je to moje vina, že jsem ho to nebyla schopná naučit (a fakt jsem to zkoušela všelijak) a svůj vztek si pak vylévám na něm, čímž to jen zhoršuju Máte nějaký tip? (to brzo, že jo?! )
|