Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 21:12 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

LuckaM
S velkým zpožděním děkuju za tip na stránky bezpapiru.cz.
Teď jsem si pomocí nich a onlinepriznani.cz vyplnila daňové přiznání. Tak jen doufám, že dobře

Není zač. Jsem takový ten popularizátor všeho... prostě mě baví šířit informace, které se můžou hodit.
Být Tebou, neměla bych strach: jestli máš přiznání blbě, určitě se to dozvíš, neboj.

worick
Říkám: no možná právě proto, že ještě nesklidili...?!
To je fakt. Ale mohli si vzít překlenovací úvěr!

Drakopes
takové normální pondělní půltřetí v Kapse
Co je kapsa? A myslela jsem, že máš větší žáky. Tak puberťáky jsem tipovala.
V pátek jdu lovit kometu. Půjdeš taky? Včera jsem si kvůli tomu trošku zramovala auto, když jsem jela ukazovat kamarádovi místo, odkud by se to dalo pozorovat z pohodlí mojí vísky.
Barák se psy bude hlídat sousedka. Mám tu dva nové z jednoho kontračního "útulku". Dneska mi je byla zkontrolovat, zatímco jsem nebyla doma, a samozřejmě jeden zdrhnul z ohrádky! Moji byli se mnou v práci, pro sichr, nechci o ně přijít. Protože ti "malí" psi se ukázali jako jeden menší než kokr a druhý větší než WSS. A ten (vlastně ta) větší mi před chvílí přes ohrádku vyjela na 6 kilového malého pejska. Sviňa jedna.

Evey
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 09:53
- Nahlásit

Mám v práci za oknem na parapetu krmení pro ptáky. Dnes i včera přiletěl obrovský strakapoud. Byl parádní. Příjemné rozptýlení od práce.
Ráno bylo -7, zima to nevzdává.

worick
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 12:35
- Nahlásit

U nás dneska kalamita
Ráno se probudím 6.15, venku děsná vichřice, po terase lítá a mlátí plastový květináč, kterým byl zakrytý vtok od svodu, aby mi tam nespadla kočka Tak jsem s nechutí už vstala, že půjdu sepsat sem (včera jsme celý den makali v zahradě, tak se mi už večer vůbec nechtělo - krom toho, že jsem usnula ještě před devátou ) Než jsem se oblékla koukám...nesvítí kontrolka na televizi Mrknu znova na budík...a tma Doprčic...nejde elektrika, což se projevilo vzápětí - šíleným houkáním nějakého toho záložního zdroje k počítači Tom vyběhnul s nadáváním z ložnice, proč to teda nejdu vypnout, když jsem vzhůru No...já bych šla, kdybych zrovna nebyla na WC Musel jet do Pekárny na snídani, ovšem bez elektriky nejde otevřít brána Takže nářadí, vyšroubovat táhla motorů, kvůli blbému větru jsem ještě musela dovalit kámen na založení jednoho křídla a držela jsem druhé, aby vyjel autem ven. Pak už ho tam nechal a bránu sešrouboval zrovna zpátky. Místo kafča jsme měli snídani kakao Čištění zubů probíhalo tak, že jsme s kartáčkem postupně navštívili všechny kohoutky v baráku Pro vyprané tenisové oblečení do sklepa na šňůru, si šel s čelovkou To je děs...bez proudu
Elektrika nešla do 11.30h. Mezitím co nešla, jsem uklízela barák, měla bych jít pokračovat do zahrady, ale to se dnes fakt nedá Vichřice je šílená...všechno lítá, mlátí....
Včera volala sestřenka (ta co jsme tam byli ve čtvrtek na návštěvě) že teta (její mamka) umřela Je (byla) to taťkova sestra. Byli jsme ji navštívit před cca měsícem a už nevypadala dobře. Měla 80 let a rakovinu prsu. Nějakou dobu to bylo dobré, ale na podzim se to znova rozjelo. Podle toho co nám v ten čtvrtek říkala, jsem to tipla maximálně na týden....moc jsem se neminula
Včera k večeru přišla sousedka z posledního baráku s peticí, na opravu cesty od Pálenice dolů k lávce. Bláto tam bylo celkem vždycky, ale poslední dobou si tam zvykli někteří sousedé jezdit zadem domů auty...a rozjeli to tak, že se tam už nedalo jít vůbec Já chodím v botech na to dělaných, ale chodí tudy lidi i slušně oblečení, třeba na autobus do práce a to je fakt děs Onehdá jdu a tam vysypaná suť (moderně zvaná recyklát a sypaná všude možně ) Říkala jsem si, kterého vola tohle napadlo....to je ještě horší, než to bylo A ejhle: tak prý to tak ,,opravila" Obec Proto ta petice
Vykládala, jak sledovala oknem tu ,,exekuci" u sousedů...a prý to bylo něco Tady odkaz na něco málo http://hodoninsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/exekuto ri-objevili-ve-velke-nad-velickou-nelegalni-pestir nu-konopi-20130302.html

Drakopes
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 20:09
- Nahlásit

Vlčáčková
Co je kapsa? A myslela jsem, že máš větší žáky. Tak puberťáky jsem tipovala.

Kapsa je dětský klub, totální neziskovka - každý jsme nějak švihnutý, někdo sbírá psy, my máme dětský klub A tohle je kroužek Matematických šikulů II. Jinak moje děti jsou teď deváťáci, ty byly na kroužku Matematických šikulů III dneska, ale řešení krajského kola Astronomické olympiády tak fotogenické nebylo.

A aby to bylo i o psech, dneska krásné a příjemné slunečno, kluci byli až za Grébovkou na Mlejkovce

worick
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 21:18
- Nahlásit

Drakopes
A aby to bylo i o psech, dneska krásné a příjemné slunečno, kluci byli až za Grébovkou na Mlejkovce - se musím mrknout do mapy, kde to je
U nás by bylo krásně slunečno, kdyby nebyl ten uragán Byla jsem s klukama za sjezdovkou, děsně se mi půl cesty v om vichru nechtělo, pak už se to ,,poddalo" ale 200m od baráku Worka plnou rychlostí za něčím vypálil dolů břehem k potoku, já to nečekala, udělala jsem 3m let vzduchem za flexinou a hnula si krkem hůř, než kdybych autem vletěla do zdiJá myslala, že ho vážně seřežu. Tak jsem na něj řvala, že těch zbylých 200m k baráku šlapal vzorně...což už mi bylo ale prd platné

worick
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 07:50
- Nahlásit

Nikdo nic, tak zase já
Včera ráno se kluci prohnali pod oknem k plotu, tak jsem myslela, že tchánům zdrhnul Argo. Koukám, koukám, koho tam uvidím a tam nějací dva středně velcí vořeši, barvy kavkazáka někde v polovině polí běželi k našemu plotu, ale jak uviděli kluky, tak zase zdrhnuli. Vůbec netuším, co to bylo za psy (a to znám většinu psů z vesnice, alespoň od pohledu přes plot)
Večer se vrátíme z prochajdy a šel ven Leon, i když ho to stálo hodně přemáhání, aby se v tom vichru odhodlal. On by i šel, ale jak jsem otevřela dveře, fouklo ho to zpátky Za cca hodinu řve Worka ve vchodu. Tom nahlížel různě přes sklo, jestli už tam nemá Leona a nenašel. Za chvíli jsem koukala i já, neb tam bylo pro změnu podezřelé ticho...a nebyli tam ani kluci. Což bylo sice divné, ale dopoledne se Berry, asi kvůli tomu vichru schoval do boudy, tak jsem si říkala, jestli tam nejsou. A najednou se šourá Worka ke vchodu. Ptám se ho, kde má Berunu a ejhle, místo Berči se za ním vynoří Dášena! No a od garáže se šourá i ten Berry...akorát kocour nikde a to jsem se začala bát, aby mu Dáša někde něco neudělala, utěšovala jsem se, že je snad v domku schovaný a přemýšlala jsem, jestli mám jít radši baterkou alespoň z oken prosvítit zahradu. Ale zase jsem nechtěla, jestli je schovaný, abych ho tím nenalákala k baráku - ,,Dáši do chřtánu" A jak tak dumám a obcházím okna koukám, kluci leží na svých místech a Dáša nikde. Tak, že už radši jdu nahoru pro tu baterku. A když hodím ještě okem oknem ke komínu(u druhého ležel Berry, Worka u vchodových dveří) tak tam sedí Leon Jsem z toho jelen Jestli Dášu vyprovodili před pár minutama, tak ten Leon určo nebyl v domku, ale musel být někde tady u baráku a to je mi divné, že by ho nevyčenichala. Možná mu teda nic neudělá...no, ale jistotu nemám
Teď ráno, Worka stál před garáží a vytrvale řval směrem přes sousedův barák někam k potoku, směrem na tchánův barák cca. Musela jsem ho jít mírnit Nevím, jestli je to tím vichrem všechno, nebo začíná háravá sezona Panebože, vždyť ta Dášena skončila cca někdy začátkem prosince...to snad ještě nemůže být...že ne?!!

Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 12:36
- Nahlásit

worick
Nikdo nic, tak zase já
Kromě práce za peníze toho teď moc nestíhám. Sotva tak číst. Ale až to dodělám, tak se tady nedostaneš k slovu. Ale zatím to musíš táhnout sama.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 07:06
- Nahlásit

Strejda
Ale až to dodělám, tak se tady nedostaneš k slovu. Ale zatím to musíš táhnout sama. - ha, ha, ha.... beru tě za slovo a už se nemůžu dočkat, až si tady počtu

...a to se samozřejmě týká i zbytku a čekám, kdy se strhne lavina sounáležitosti A vy, co jste s prací hotoví dřív než Strejda - už můžete začít!

Včera ještě přes polovinu jezera led, ale bylo vidět, že ho ty vlny konečně snad udolají (rádi by jsme zjistili, jestli tam ještě žijí nějaké ryby ) No a dneska led v tahu (nevím na jak dlouho...dle předpovědi na příští dny )

Ostříhali jsme v zahradě to, co se musí co nejdřív...a jestli mi to namrzne, tak mně fakt asi klepne Letos poprvé, po cca 7letech, nezmrznuly hortenzie...zatím teda

Dneska máme nahlášeno, že nepůjde půl dne proud a do toho jedeme na pohřeb tety...Bude to trochu komplikované Musíme povolat tchány a vysvětlit jim, co mají s čím dělat až to zapne a bude to tu vyzvánět na celý barák Radši už to odešlu, nebo mi to vypadne a nic se nedozvíte (to by bylo škody... )

worick
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 10:42
- Nahlásit

Tak opět já (elektrika zatím funguje) Ráno mi hlásí Gogošová, že včera kavkazáci z Pálenice zase utekli a napadli vedle ve vsi nějakou holku se štěndem na prochajdě a přes to, že jeli hned na veterinu, štěně umřelo. Nevím o koho šlo, ani co to bylo za štěndo Teď jsme obešli s Gogošema potok, vracím se domů a zastaví mne sousedi v pomalu jedoucím autě, jestli jsem ty svině vychrtlé z Pálenice neviděla, že zase zdrhnuli a běželi směrem k našemu a jestli jsme je neviděli vracet se zpátky potokem. Ne, neviděli...naštěstí... Tím jsem pohopila, že ti psi, co jsem předevčírem viděla běhat kolem po poli byli oni! Zoči-voči jsem je neviděla tak půl roku, ale tím pádem nejsou snad už ani poloviční! A už ani chlupatí... Člověk by se jim vůbec nedivil, kdyby dělali výpady sousedům na drůbež..z hladu...ovšem oni napadají prvoplánově psy
A na to roztrhané štěndo policajti řekli, že tam mají takovýchto hlášení od nás už plno, ale že když nemá Obec vyhlášku o volném pohybu psů, tak máme smůlu No to je výborné: tak díky tomu se bude muset schváilt a my všichni ostatní budem muset psy tahat na vodítkách

Drakopes
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 20:28
- Nahlásit

Tak zas já. Doufám, že to Worick vychutná

Byla jsem teď večer s kluky na veterině. Erwinovi odstřihli bradavičku v koutky tlamy, Alfrédovi sundávali zubní kámen.
Alfréd zvážili, má 44 kilo (od ledna 2 kila přibral) a paní doktorka ho důkladně vyšetřila, prohmatala, poslechla - nenašla žádný problém, jen se ji moc nezdály uzliny - že tam má tolik chlupů a kůže, že si raději odebrala vzorky na cytologii.
Byla jsem tam sama - s oběma psy, kteří na veterinu chodí velmi rádi. Nakonec jsem je nechala v ordinaci na volno a podle potřeby odlovila. Vrcholem bylo oškrabávání zubného kamene. Alfréd na zemi, já téměř vleže mu držela hlavu a Alice různě zkrouceně oškrabávala. Kolem tancoval ve velmi dobrém rozpoložení Erwin, aby viděl z různých úhlů, co se děje.
Ufff ...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 20:53
- Nahlásit

Eninko!
A na to roztrhané štěndo policajti řekli, že tam mají takovýchto hlášení od nás už plno, ale že když nemá Obec vyhlášku o volném pohybu psů, tak máme smůlu
Co Ty na to?

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 21:04
- Nahlásit

Vlčáčková

podala bych písemnej podnět těm policajtům a pokud se vyjádří v tomto smyslu, podala bych na jejich vyjádření stížnost na jejich nadřízené, protože kromě podezření z týrání, pokud se tohle děje opakovaně včetně jejich zanedbání - stavu, bych v tom spatřovala určitě obecný ohrožení a to řešit musí.

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 21:19
- Nahlásit

Vlčáčková

neznám okolnosti a co ti psi tam obecně dělají - a jak se k tomu staví majitelé, ale každopádně bych dala TO. Není to náhodná věc, děje se to opakovaně. "Pachetel" - majitel, je srozuměn s tím, co způsobuje a přesto to dppouští dál. Vzniká jak majetková, tak nemajetková újma a hrozí další škody na majetku a zdraví (nejenom psům). Dala bych to spíš na státní zastupitelství, ať si ohlídají to, že by to policajti zametli pod stůl...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 00:38 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Drahé soudružky,
všechno nejlepší k MDŽ Vám přeji spolu s Lunochodem 1, který 8. 3. 1971 vyjezdil na počest tohoto dne do povrchu Měsíce osmičku.

Kessie
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 06:16
- Nahlásit

worick - ahojky, já si taky myslím, že by se s tím mělo něco dělat a že vyjádření policie v tom smyslu, že neexistuje vyhláška, je jen zastírání problému... ta rodina, co přišla o štěňátko, by měla podat TO, protože příště nemusí přijít "jen" o hafíka, ale taky o dcerku... nebo někdo jiný... zkusím se na to vyptat sousedy... a dám vědět...

Kessie
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 06:18
- Nahlásit

Vlčáčková - obrázek super...

worick
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 08:10 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Eninka
neznám okolnosti a co ti psi tam obecně dělají - a jak se k tomu staví majitelé, ale každopádně bych dala TO - pokousali několik lidí, zabili dva psy(jeden tam ale vlezl sám ) pokousali několik dalších psů(i Worku) kteří byli ošetřovaní (narozdíl od nás) na veterině...Pak zabili opakovaně sousedům slepice...a kozu(ovci?)
Holky, díky za rady, zkusím to rozšířit dál. Zkusím znamená, že si musím dávat bacha, aby to nevyšlo od nás, aby jsme ještě neohrozili kluky (teď nemyslím od čoklů, ale od těch individuí, co je vlastní )

Vlčáčková
kurňa, asi fakt slepnu...vždyť tu osmičku vůbec nevidím

Drakopes
jen se ji moc nezdály uzliny - že tam má tolik chlupů a kůže, že si raději odebrala vzorky na cytologii - sadistky... Co se jí nezdálo...že je moc chlupatý?? Které uzliny? Kurňa, však když mu nic není, nehubne tak co ho chudáčka furt otravujete
Já se onehdá dívala, že se mi zdá, že Berunkovi se zubní kámen zlepšil. Má ho trochu jen na špičákách zvenku. To by musel ulovit mamuta, aby si ho ,,tam" ošoupal Ale Gogča jak se na mne včera šklebil jsem si všimnula, že ho má hodně i na zubech z vnitřní strany....a tam jste ho šoupali jak?? Berunek by snad taky i vydržel venkovní, ale vnitřní sotva. Nebo tam Alfí taky nemá?

Včera jsem musela na pohřeb řídit půl cesty Tomovo auto já, poněvadž jsme ho vyzvedávali až v Kunovicích na tenise. Jedu pro mamku a na hlavní, kousek od jejího baráku je taková mírná zatáčka, ale není do ní přes baráky vidět. Vyjede cyklista a najednou ho začne předjíždět kamion Dupla jsem na brzdy a víceméně zastavila na fleku. To už se mi tam stalo víckrát a člověk už s tím musí počítat Už jednou se tam stala ošklivá nehoda, kdy kamion smetl protijedoucí Avii. Kluka v Avii dlouho vystříhavali, vrtulník a krom toho, měl ošklivě zlomené nohy, pánev, zůstal částečně invalidní. A stalo se mu to taky pár set metrů od baráku - je to Gogošové soused (od nás přímo naproti, přes potok, na hlavní.
Jéé, koukám, že dnes konečně není vichr Asi, že bude pršet je zataženo, pošmourno. Včera přijel teda brácha a byl mile překvapený, jak je u nás teplo Bylo 15st, sluníčko, v Praze prý jen 8st. Ale na pohřbu se zatáhlo a foukalo, byla nám dost zima

Evey
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 12:20
- Nahlásit

Strejda
Kromě práce za peníze toho teď moc nestíhám. Sotva tak číst. Ale až to dodělám, tak se tady nedostaneš k slovu. Tak to bude něco velkého...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 20:34
- Nahlásit

worick
kurňa, asi fakt slepnu...vždyť tu osmičku vůbec nevidím
Je přesně uprostřed obrázku, roztažená zleva doprava (zhruba) skoro přes celé to kolečko. Je tmavší než okolí. A slepá asi budeš nebo máš nějaký horší monitor.

Kessie
obrázek super...
Viď že jo. A ještě má takový pěkný náboj!

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 20:51
- Nahlásit

worick

nejlepší by bylo podat hromadné trestní oznámení všemi, koho se to týká. To neznamená, že se škůdci dozví kdo to podal. Rozdodně jej směrujte na státní zastupitelství. Podněty jdou na orgány činné v trestním řízení podat i anonymně s tím, že je tam vypsáno alespoň něco konkrétního, aby se ti, co jsou povinní prověřit skutky měli čeho chytit.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 00:23
- Nahlásit

Vlčáčková
Aha, teď v noci to vidím Ráno mám pitomé podmínky - svítí mi do ksichtu...ale že je to až takový rozdíl, mne nenapadlo

Eninka
díky za rady, musím to posunout těm, co se jich to bezprostředně týká

Drakopes
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 07:19
- Nahlásit

Ta mrňavá chlupatá bestie mi sežrala snídani (krajíc chleba mazaný paaštikou s kachními játry a lehounce pokrytý olivovou tapenádou)- Teda mrňavá, na výšku je už o palec nad Alfínem. Veškeré jídlo na stole či lince je tabu. Alfréd to respektuje celý život, Níloušek zrovna tak, jen tahle kyselina neodolala. Měla jsem chleba na stole u počítače (stejně jako každý den) a šla jsem připravit čaj. Vrátím se a velké hodování. Stáhnul krájíc rovnou Alfrédovi pod nos, takže se podělili. Vyhnala jsem ho z pokoje, sekla přes zadek a poprvé v životě zavřela do koupelny. Potmě! No, byl tam celou dobu, než jsem si namazala druhý krajíc. Pak jsem ho pustila ven, plížil se ... a potrénovali jsme, že ze stolu se nic nesundává. Moc si nefandím, myslím, že mu velmi chutnalo na to, že by to nezkusil někdy znova.
Zlatý Alfíček

worick
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 08:06
- Nahlásit

Drakopes
co se divíš, když tam zákeřně nachystáš takovou dobrotu Kluky zatím nikdy nenapadlo zkoumat, třeba co je na lince, nebo když dám v pracovně na linku kočičí misky - jim před nosem, takže ví, že tam 100% jsou....ale v obyvču na stolíku, který má 20cm pod nosem - tak to hlavně Worka neodolá To musíme třeba čokoládu překrýt novinama, nestohovatelné dobroty přesunout ke středu, kam nedosáhne (on se totiž zas až tak urputně nesnaží )

Drakopes
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 08:41
- Nahlásit

worick
Erwin zkoumá všechno - nadzvednutý čumák a nasává, co by mohlo být v okruhu několika metrů (kilometrů?) k sežrání. Kdybys ho viděla, tak řekneš, že týdny nedostal pořádně nažrat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 12:23
- Nahlásit

Asi si budu muset pořídit berňáka, když už sem pořád lezu. Od úterý bych ale mohla beztrestně, tak nějak tématicky, lézt do špiců, protože tu mám jakého převážně černého špicoida. Moc milého pejsánka.

Kessie
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 13:53
- Nahlásit

Drakopes - Ta mrňavá chlupatá bestie mi sežrala snídani - tak to se povedlo... Kess naštěstí nemá takové sklony, nebo nějak tuší, že co je na stole nebo na kuchyňské lince, není pro ni... a že ji teda občas, když je hodná, něco dobrého z linky dám... Ale stalo se loni, možná jsem to sem psala, nemůžu si vzpomenout... byly napečené koláče a tak jsem nechala tácek na konferenčním stolku v obýváku, tam Kess nesmí... jen na kraj si lehnout... bylo vedro, tak jsem ji nechala v kuchyni - kde je v létě nejchladněji (výhoda starých domů) a šla jsem něco dělat ven, Kess stejně odpoledne spí a odpočívá... pak šel Honzík dovnitř a říká mi: Beru, Tys měla takovej hlad? - normálně Kess snědla skoro celý tácek, nechala nám tam každému jeden...

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 14:35
- Nahlásit

Evey
Tak to bude něco velkého...
No, aby ne. Plním jen ty největší úkoly a mám ty nesmělejší cíle.

Drakopes
Ta mrňavá chlupatá bestie mi sežrala snídani
Naše holky nekradou. Už jsem tady psal, že máme všechno společné, tak si berou z našeho. Zatím se nenaučily rozlišit, co je k večeři, co na víkend a co se může sežrat hned, tak radši všechno skladujeme mimo jejich dosah. Někdy na něco zapomeneme. V čtvrtek si vyloupaly asi kilo vlašských ořechů a ani nezametly skořápky.

Kessie
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 16:34
- Nahlásit

Strejda - a co říkají holky na Tvé pracovní vytížení??? Holky jsou šikulky, nebolela je po oříšcích bříška? Kesska taky oříšky zbožňuje... ale snažím se ji na podzim pod ořechem mírnit...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 20:15 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

koupili jsme novou hračku Erwinkovi:

(v Tesku je za poloviční cenu)
v té pootevřené tlamě je pískátko, spíše brumlátko nebo chrochtátko. Vydává to příšerné zvuky, ale Erwin je ohromen. Má ji už týden a s nesmírnou chutí ji přežvykuje a hraje si se zvuky. NO, občas musíme přidat hlasitost u televize nebo zvýčit hlas, abychom se slyšeli, ale Erwinek je nadšen

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 21:21
- Nahlásit

Drakopes
To je nějaký hrochopes?

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání