Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 07:29
- Nahlásit

Drakopes
...Olympic - píše Yura -

Tak to mám za to, že jsem se tu včera kasala, jak máme hezky...a je to tady Do rána nakotilo sněhu Asi dva centimetry ale pořád ještě chumelí

Teda: už dlouho se mi nic nezdálo...nebo jsem o tom alespoň nevěděla Ovšem dneska do rána,,divoké sny Maxipsa Fíka" Zdálo se mi: zavolala jsem Gogošovi kouknout na ryby a Marťa se utopila Vykáceli celý les A jeden byl i pozitivní Woriček stál vedle srnky a nechal ji na pokoji (asi proto, že se nerozběhnula )
Všechno asi z toho, že: plácám se teda ještě k večeru, už skoro potmě v zahradě a čekám Toma s klukama. Na potoce řev psů, tak jsem si říkala: no jasně, byl s nima ,,jen" obejít potok (to poslední dobou děláme víceméně, skoro každé ráno ) Za chvíli řev psů od Pálenice Minimálně jsem rozeznala kavkazáky a Worička Čučela jsem do dáli do tmy, jestli tam přes pole nezahlédnu bílého Worku a nic. Po několikerém štěkání (už jsem byla celkem nervnutá, jelikož jsem nevěděla, proč by měl být Worka někde za Pálenicí?? když šli potokem...) Jsem je zahlédla u náhonu, jak šlapou směrem k domovu a Worka celou cestu vyřvává...asi objevil srny. Za chvilku volá Tom, že se nějak musí zbavit té Dáši No tak, on na ni houkne a ona uteče jenže jak by metelila dolů kolem plotu, objevila by tam mně (i s Leonem) a vlezla by dírou zase k nám Tak jsem utekla domů (stejně už byla tma jak v ranci ) a volala Leona, že jde pejsek, ať se radši schová...jenže poznal štěkat Worku, tak nechtěl jít a čekal na ně. Až od Toma jsem se dozvěděla, že vůbec potokem nešli a šli normálně okruh horem přes les a cestičkou křovím za Pálenicí zpátky - tam se teď kvůli kavkazákům bojím i ve dne Nevím, co by dělal, kdyby tam potmě na ně kavkazáci skočili... no a jasně: Dášena tam vypíchnula srnky a Worka zbytek cesty vyšiloval On je totiž sledoval vedle na poli, když jsme odpoledne pleli spolu skalku. Chvíli lítal u plotu a štěkal a já ho krotila, ať je prostě nechá napást ) a jelikož na něj vůbec nereagovaly (nejsou blbé, když poznají, že je za plotem a nemůže na ně ) tak ho to za chvíli přestalo bavit A teďka měl příležitost, vyřídit si to s nima zoči-voči jen kdyby se teda dostal z té flexiny...

worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 07:48
- Nahlásit

Teda nechápu odvahu (či blbost) některých lidí Sem bych nevlezla ani jako chlap, natožpak ženská Já se neumím podřídit, mně by usekli hlavu po pěti minutách http://zpravy.idnes.cz/unos-ceskych-divek-pakistan -dph-/zahranicni.aspx?c=A130313_231346_zahranicni_ hro

worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 11:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tak tu prudím zase jen já
Jsem si to přivolala
Jdeme s klukama před barák a srazíme se s Gogoškou. Tak jdem s nima kolem potoka, až na velkou lávku a dokola druhým břehem zase k nám nahoru a že u tchánového mávnem na Arga, vyprovodíme je a jdem domů. Myšlenka dobrá, zastavíme se ještě na rohu a Worka směřuje dál do rajzů. Zavolala jsem ho zpátky, kousek se vrátil a pak hned šup zase do křoví. Po očku jsem sledovala odkud vyleze, aby neutekl někam dál, směrem k lakovně a pile. Netrvalo 10sec. Nadskočí vzadu v křoví (je tam celkem vidět, když není listí) I jsem zavolala, ale v tom Marťa vykřiknula: ,,doprčic, má tam srnky!" a to už jsem je uviděla i já, potažmo, že jedna běžela přímo k nám a 3m před náma to zalomila a vlítla přes potok. Další dvě vyhnal na cestu, po které před ním běžely, právě směrem od nás...k lakovně, pile...a já se jen modlila, ať vletí taky přes potok a ne na druhou stranu, směrem k hlavní silnici Sice jsem řvala jak Hurón, ale bylo mi to celkem prd platné Marťa že: ,,co teď, půjdeš ho hledat?" Ále prdlajz, vždyť nevím ani kam jestli nevletí pod auto, tak přijde a pokud mu utekly přes potok, tak to on za nima nepůjde...a jen jsem to dořekla tak Marťa:,,hele, už běží po cestě zpátky" Celé to netrvalo snad ani 3 minuty Se strašně bojím jen té silnice Dokonce si myslím, že už by za nima ani neběžel až na naši stranu k lesu, že jak je starší, už má víc rozumu...snad Vynadala jsem mu do blbců a šli jsme domů. Přešli jsme přes lávku (prkno) a na naší straně jsem ho držela u nohy, protože bylo nebezpečí, že se tam ty srnyněkde motají. Vyjdem na kopeček a jasně: jedna stojí v horní polovině polí (ta, co se oddělila) a chuděra vyhlížela ty zbylé dvě. Postavil se, hleděl na ni (byla tak 300m od nás) a tak jsem mu říkala,,ku.va, ať tě ani nenapadne tam za ní běžet, nech ji laskavě na pokoji, kvůli tobě se jí ztratily ty kámošky...!" Tak si to rozmyslel (aby taky ne ) pak se zastavil ještě asi 2x a já ho jen po očku sledovala, co bude (on tuším zase mně že ho sleduju ) No, neutekla ty další dvě jsme cestou neobjevili myslím, že to vzaly až za koupák k náhonu a tam se na cestičce zase sejdou

Počasí: hnus fijalovej zima jak sfiňa -4st, s tím severákem -10st Opět jsem vytáhnula i punčocháče

Tu Worka zdrhul
Jak stojí Marťa se psama, jsme stáli. Chrastí nalevo je k potoku cca 7m široké, pak cesta, co pokračuje přes lakovnu a pilu, cvičák - k vedlejší vesnici. No a to chrastí vpravo má tak 15m na šířku a jak prosvítá konec cesty, je zase konec (to co je na záběru směrem vpravo, je skoro všechno, pak už je plot solární elektrárny) - takže tam vlezl a srny přes plot neměly kam, tak letěly zpátky k potoku...no a ty dvě mazaly po cestě dál...a tam naštěstí asi taky vlítly přes potok. Kdyby to zalomily podél bočního plotu elektrárny, tak jsou po 200m na hlavní silnici

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:06 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit

Teda nechápu odvahu (či blbost) některých lidí
Myslím, že to je blbost lidí. Přece každý ví, kolik už bylo únosů, na internetu plno informací o tom. Dělali jsme seminárku o Africe a já měla Nigérii. Dočetla jsem se, že tam není bezpečno (akce militantních skupin, nedodržují dopravní předpisy, není bezpečný pěší pohyb a dopravní policie prý šikanuje cizince). I když tam může být pěkně a Nigérie může být zajímavá, nejela bych tam ani za zadarmo.

Vidím, že to máme podobné ty hlídáš, aby někde nebyly srnky a já zase, aby někde nešel pes. Se mi stala nedávno taková příhoda zase. Tentokrát s náma šla ven i mamka a šli jsme po cestě za zahrádkama. Viděla jsem pěkně až dozadu, nikde nikdo, tak jsem pustila Barneyho na volno. Blížili jsme se ke konci té cesty, Barney kousek před náma a najednou se zastavil. Bylo mi to jasný! Jenomže ta cesta se v tom místě trochu točí a tak jsem neviděla, co tam má ten kluk za psa. Říkám mamce, že se otočíme a budeme utíkat pryč. Uběhly jsme pár metrů a byl tam takový výklenek do zahrady, kde jsme se schovali a mamka mi říká, že Barney už běží za náma. To bylo poprvé!!! Co neutekl za psem, ale vrátil se za mnou. Pak mi to asi došlo proč...myslím, že se najednou necítil tak silnej, než kdyby jsme šli směrem k němu a snažili se ho chytit. Proč mi tohle nedošlo dřív?! A možná ještě jeden důvod, proč neběžel k tomu psovi. Když už jsem měla Barneyho na vodítku, tak jsme vyšli a míjeli jsme se s tím klukem a jeho psem. Byl to větší, krátkosrstý pes - snad Cane Corso, něco takového. A přátelsky se zrovna nechoval, bylo vidět, že má chut po Barneym vystartovat. Tak i možná proto se Barney zalekl, protože z toho psa necítil asi zrovna přátelskou energii. Každopádně jsem byla štastná, že se nic nestalo.

Ted něco ze zdravotní oblasti...Barney si před pár týdny odřel šňupák - přesně místo nad čenichem a mezi očima. Je vidět, že ho to asi svědí, protože si to často odírá, takže se mu to ani nehojí. Já teda přesně nevím, jestli to je odřenina nebo nějaký exzém. Každopádně, nemáte s tím někdo zkušenosti, jak zabránit tomu, aby si to pořád neodíral a zahojilo se mu to?

[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]

Jinak u nás ted -1 st., a trochu pofukuje.

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:39
- Nahlásit

MartinaBarney
Vypadá to, že nové chloupky mu v tom asi nerostou, že? A asi to i trochu hnisá, že? No, jestli to tam má už několik týdnů a nevypadá to na zlepšení, tak bych asi zašla k vetovi. Nebo zkus něčím mazat, třeba námi všemi oblíbenou řepíkovou mastí.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 13:36
- Nahlásit

Evey
Poprvé jsem to zaregistrovala tak před 2-3 týdny. Ale říkala jsem si, že se to zahojí. Pak jsem si všimla, že si to denně odírá třeba o tůje, o zem, o moje nohy. Hnisu jsem si nevšimla. To žluté na fotce je stroupek nebo nějaká špína. Zkoušela jsem mu to pošplíchat tímto uklidňujícím sprejem URL. Ale jakmile vidí, že to šplíchá, tak uteče nebo hýbe pořád hlavou.

Zkusím tu řepíkovou mast. A vetovi asi pošlu jen mail s fotkou.

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 14:02
- Nahlásit

worick
K bobkozáhadě - nejspíš to nebude skladbou potravy, ale hospodařením toho kterého živočišného druhu s vodou. Tzn. třeba takový zajíc vody svými bobečky vylučuje podstatně méně než třeba taková kráva se svou tekutou konzistencí.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 15:30
- Nahlásit

Tak jsem poslala fotku a popis problému i našemu vetovi a napsal mi, že se máme zastavit. Tak tam zítra s Barneym naklušu a uvidím, co mi řekne. Hlavně budu ráda, když si to Barney přestane dřít.

worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 16:52
- Nahlásit

MartinaBarney
Jinak u nás ted -1 st., a trochu pofukuje. - Závidím U nás se to horší a horší a už to dospělo do stavu:,,že by psa nevyhnal"....takže jsou kluci doma Teplota klesla na -5st, severák zvýšil rychlost na 20m/s - takže teplotu s větrem ukazuje meteostanice -12st A vločky zvýšily svůj objem i množství

Berunka měl něco podobného na čumáku jako štěndo, vet to označil za dermatitídu? a dostal na to nějaký antibakteriální šampon, kterým se to mělo několikrát denně napěnit, nechat chvíli působit a smýt. Udělala jsem to asi 3x a bylo to pryč.

Evey
K bobkozáhadě - nejspíš to nebude skladbou potravy, ale hospodařením toho kterého živočišného druhu s vodou - já věděla, že na tebe je spoleh A kastrace dopadla dobře? A důvod?

á propos Kessie - co kastrace Mikeše??

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 18:17
- Nahlásit

u nás přes poledne nádherná sytá modř, uvidím, jak bude teď, až vyrazíme ven.
na veterině v odběrech nic, dohodli jsme se, že zaběhneme cca za 3-4 týdny a znova Alfína zvážíme a zas se rozhodneme, co dál.

Vlčáčková
zítra děti odevzdávají krajské kolo astronomické olympiády, jsem zvědavá, kolik jich bude mít ten Jupiter v Býku nad Orionem. Honila jsem je asi před 14 dny, že je krásně vidět, ať si ho do té poslední úlohy zakreslí ...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 20:52
- Nahlásit

Pro pobavení, ale je to v angličtině

URL

Evey
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 07:03
- Nahlásit

-5 st, a hodně nepříjemný ledový vítr. Jsem ráda, že se na to můžu dívat z tepla.

worick
A kastrace dopadla dobře? A důvod? Dobře, tak jak měla. Důvod čistě preventivní.

worick
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 07:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
-5 st, a hodně nepříjemný ledový vítr - teda co u nás včera bylo..to bylo něco Tam se ne....že nedalo jít ale tam se normálně nedal vystrčit ani nos...otevřít dveře Chumelenice byla normální regulerní chumelenicí a do toho totální vichřice Tom se o půlnoci vrátil s poklízení se strašným sakrováním, protože krom toho, že se venku ,,ženili všichni čerti" mu Woriček nic nežral - nejspíš trucoval, že jsme nebyli na prochajdě (on měl nejmíň co frflat...po tom, co zdrhnul za srnama může být rád, že s ním vůbec někdo mluví... ) Večer kolem 20h bylo -6, s větrem -13st. Všechna okna a dveře zafoukané, Berrynek se k večeru uklidil do boudy a dvě hodiny ho nebylo...až jsem měla strach, jestli mu něco není. Napadlo něco přes 5cm, ale kde jsou...netuším Někde v zámetech. Zatím co k večeru, to byla ještě vrstva sněhu, teď ráno je to rozfoukané. Kluci byla s náma za večer asi 3x doma - vydrželi i celkem dlouho, protože tam by fakt psa nevyhnal ale při fotbalu jsem je musela vyvést, protože Berunka psychicky nezvládá naše fandění (rozumněj nadávání ) zvláště na moje ,,ku.va......" nereagoval dobře a když zařval Tom, který v normálním životě zvýší hlas opravdu vyjímečně, tak to už třeštil oči a klepal se To Woriček, kterého se v normálním životě týká 99,9% mého nadávání ten u toho ani brvou nehnul a spokojeně chrápal...a tak je to právě i běžně: Worka má můj řev ,,na salámu" kdežto Berry, který nic neudělal, má nervy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 08:05
- Nahlásit

worick
ahoj, v nedeli jdeme sem, abys nerekla, ze se nepodelim

u nas teda hnus na entou, u vas to musi byt jeste mnohem vetsi ta zima i fujavice

worick
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 10:49
- Nahlásit

cernej caj
ahoj, v nedeli jdeme sem - no krása, to budete mít určitě o moc hezčí, než ty původně vybrané trasy (když ukvokáš muže, tak ať alespoň nefrflá, že je to hnusné ) nebo jdete s holkama zase? A co ta vzdálenost?! To je teda hodně Pro nás Tolik by jsme s Berunkou nemohli... Ale závidím Škoda, že od nás je to tááák daleko Snad někdy v létě, až na to bude víc času (dlouho světlo) uděláme i delší (dojezdově) výlety, na celý den

Dneska se historie opakovala (jak jsem i tušila) Worka zdrhnul už prvoplánově utekl zrovna tam kde včera, pamatuje si, že se mu tam podařilo srny vypíchnout, tak nám utekl, když jsme dávali kokina sousedovic pejsům - o nějakých 100m a rovnou do toho křoví...a ty pitomé srny tam zase byly tentokrát asi utíkaly po cestě ke cvičáku, alespoň podle stop ve sněhu, po kterých jsme za Workou šli pátrat, jelikož hulákání nepomáhalo. Vrátil se až tak cca za 5minut. Viděla jsem ho už rozmázlého na silnici Seřvala jsem ho (což jak víme, je mu evidentně šumák ) a posléze zjistila, že má krev na zadní tlapce, tak jsem mu ještě nadala do debilů za to. Doma jsem pak zjistila, že to má u paspárka. Nevím, jestli si ho mohl tak vylomit, ale vypadá to spíš jako za ním rozříznuté, cca 1cm dlouhá rozšklebená dírka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 10:53
- Nahlásit

worick
muz tak daleko a na tolik km? ani omylem, du s kamaradama zase... od nas je to taky daleko, cca 90km, ale tam v tech koncinach jsem nikda nebyla, tak se tesim.

chudak worka, ale nastesti to snad je jen mala ranka

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 15:45
- Nahlásit

Já jsem byla u veta s tím Barneyho šňupákem a 330,- pryč, jen to hvizdlo. Dal nám Biseptol a nějakou tmavou vodičku na potírání a za týden mám poslat foto.

worick
že má krev na zadní tlapce, tak jsem mu ještě nadala do debilů za to U nás taky pořád něco. V lednu natržené ucho, za dalších 14 dní rozřízlá tlapka. No a ted pro změnu ta odřenina. Ale myslím, že se to Workovi brzo shojí.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2013 14:19 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Moje zlatíčka vydyndala přihlášení Erwina do soutěže NejPes2013.
Podpoříte?
]http://hobby.blesk.cz/soutez/nejpes/2013/profil/1 0 649/erwin-cyrano/]
děkuji

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2013 14:41
- Nahlásit

Drakopes
Podpoříte? Samozřejmě. Hlasy už jsou tam

Ta fialová voda, kterou mám Barneymu mazat šňupák pěkně barví. Doufám, že to půjde vyprat z trička, protože z ruky to smýt nejde. Připomíná mi to tu fialovou vodu na afty.

Venku dneska parádní teplo, oproti včerejšku. Místo toho, co bych lítala s Barneym venku, tak čekám návštěvu, která má už hodinu zpoždění. Má přijet táta s přítelkyní Martinou a zatím ještě v bříšku si užívajícím bráchou. Mohli by mi už prozradit jméno konečně. Dělají s tím totiž hrozný tajnosti.
Co vy, jak trávíte sobotu?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2013 15:42
- Nahlásit

Podpoříte? Samozřejmě. Hlasy už jsou tam

děkujeme Možno každou hodinu poslat pět hlasů

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2013 16:34
- Nahlásit

Drakopes
Co olympiáda? Mají toho Jupíka?
Dám Ti Ervínka na FB.

worick
Ještě že si Woriček neudělal větší ránu. Ty paspárky jsou stejně jenom na zlost, vůbec se nedivím, že to lidi dávají odoperovat.

worick
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2013 18:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

MartinaBarney
Co vy, jak trávíte sobotu? - na pohřbu Ale nééé, byla jsem jen dopoledne, ale díky tomu jsem neviděla zlatý biatlonový úspěch Gabči Soukalové Škoda, čumím na každý a když se konečně zadaří, tak u toho nejsem
Ráno jsem to musela maximálně uspíšit, protože pohřeb začínal v kostele už v 10h pro mne teda stačilo vyjet až v půl 11. Kvůlivá Woričkově útěku, mají zatržené obchůzky potokem, takže jsem díky tomu stíhala
Teplíčko?!? Kurňa, kde žiješ?! My všichni na pohřbu zmrlí jak cepelíni, ten severák a -1st k tomu - to je vražedná kombinace Dala jsem si sice zimní kabát, ale kozačky mám jen světle hnědé, tak polobotky a prsty na nohách jsem si necítila Led na jezeře dnes vůbec neroztál a už je zase -5st. Doufám, že zítra to bude výrazně lepší
Vlčáčková
Jsem úplně blbá, vždyť na zadních paspárky taky nemá (jako většina plemen je má odstraněné) Ráno, že mu to zkontroluju, šáhnu na zadní nožku a ta hladká...bože, jsem blbka Takže je to levá přední a nechtěla jsem mu to násilně odtahovat, ale vypadalo to dobře, taky tím, že je to vysoko a nešlape se na to, tak se to hojí rychle. Vůbec nevypadá, že by o tom věděl - nelíže to a lítá jak blázen
Drakopes
děkujeme Možno každou hodinu poslat pět hlasů - jasně, už hlasujem

Evey
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 11:03
- Nahlásit

Ráno -10 st. Ale bude krásně, obloha vymetená, sluníčko svítí.
A já musím stoupnout ke sporáku a vařit oběd.

Drakopes
Podpoříte? jasná věc.

MartinaBarney
Já jsem byla u veta s tím Barneyho šňupákem a 330,- pryč, jen to hvizdlo. no, tak snad se tím ale potíž ale jednou provždy vyřeší.

Noemi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 21:02
- Nahlásit

Drakopes
Pár hlasů i od nás...

Tak už máme taky "zlodějskou" historku. Tenhle týden kluci (náš a od tety věčně zdrhající Blesk) vyčíhli zloděje. V týdnu byl kolem půlnoci venku strašnej rachot, Strejda to nevydejchal a šel psi umravnit, Blesk nebyl doma (jak jinak ), ale u prabábi (s tetou jsme sousedi, prabábi barák je nad námi, nikdo tam nebydlí) a štěkal na někoho ve vedlejší zahradě. Schovávali se tam tři chlapy, jeden je původně od nás ze vsi, ale bydlí na opačném konci...Ty další úplně cizí. Prý se tam schovali před psem...To tak
A dnes pokračování - to se ale kluci moc nepředvedli. Táta něco kutil u prabábi, všude odemčeno a musel si pro něco skočit dolů do garáže (je to přes celou naši zahradu, dolů po svahu - bydlíme na stráni). No a vyleze z garáže a kouká nahoru a cikáni už jsou ve verandě. Tyhle ovšem pouze vykupovali železo (alias mrknu co mají v kůlně a pak se pro to vrátím :-/). Medvěd celou epizodu zaspal v boudě (je fakt, že to tam má hodně z úhlu a byl dnes mega vítr) a Blesk začal štěkat, až když táta začal na cikány ječet, co tam dělají...

Noemi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 21:08
- Nahlásit

Mimochodem, pokud se chcete tak na 3 dny uklidit k TV, tak velmi doporučuji seriál Once upon a time http://www.csfd.cz/film/297535-once-upon-a-time/ (na uložtu je i s CZ titulky, slovenský dabing nedoporučuji - SK Kde bolo, tam bolo)...
Cca před půl rokem jsme si stáhla jeden díl, dala mu dvě minuty a zase ho smázla, nějak mě to nechytlo...Minulý víkend jsme viděli 10 dílů/2 dny. Teď jsem dokoukali za 2 dny 12...Přítel zvládnul celou sérii (22 kousků) za 2 a půl dne.

A vůbec to není návykové :-D.

To jen proč nepíšu :-D :-D :-D

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 05:54
- Nahlásit

Noemi
Medvěd celou epizodu zaspal v boudě (je fakt, že to tam má hodně z úhlu a byl dnes mega vítr) a Blesk začal štěkat, až když táta začal na cikány ječet, co tam dělají... Evidentně potřebujete jištění ve formě třetího psa.

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 06:00 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Tak co by jsme si dali po ránu... URL

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 07:07
- Nahlásit

MartinaBarney
Nechci se vám sem motat ale jen jak sem zahlídla tu fotku Bárníkova čenichu..nechte udělat vyšetření na pemfigus, něco podobného se ted objevilo u dvou akit a vypadá to hodně podobně
ty příznaky mě připadají podobné

worick
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 07:11
- Nahlásit

Noemi
Tak už máme taky "zlodějskou" historku - koukám, že jste na tom ještě hůř jak my - měli jste je už ,,doma" U nás by to (a ne, že ,,by" ono to tak bylo, když se vlámali do té budky před barákem) dopadlo stejně: kluci by buďto někde chrněli, nebo s radostí asistovali
A vůbec to není návykové. To jen proč nepíšu -
tak velmi doporučuji seriál Once upon a time - až tak úplně tenhle žánr nemusím, ale mrknu, no...

worick
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 07:19
- Nahlásit

Fajka
pemfigus - brrr, nestraš To uvidím a za chvíli si to diagnostikuju
něco podobného se ted objevilo u dvou akit - chudiny, taková hnusná nemoc Ale Barney to snad mít nebude

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání