Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 17:38
- Nahlásit

worick

okna myju, když není vidět ven:-P)

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 06:02
- Nahlásit

Drakopes
okna myju, když není vidět ven
Opravdu? Takhle často?

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 06:10
- Nahlásit

Strejda
okna myju, když není vidět ven
Opravdu? Takhle často?
Když není vidět přes okno, tak ho stačí jen otevřít, že jo?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 06:26
- Nahlásit

Strejda,Evey

"jak pomocí vody získat světlo?
Umejt okna!"

worick
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 10:08
- Nahlásit

Kolem vsi dělá E-ON rekonstrukci vedení. Ráno nešel NET a čekáme, kdy vypnou proud, je to nahlášeno
Drakopes
Evey
Strejda
Si dělejte pr..l!
okna myju, když není vidět ven - no ono to tak je, já mám okna asi víc zasviněná, než vy v Praze. Soustavně mi na to totiž vítr žene, ten popílek ze sušky dřeva

Tuto noc (nevím, zda to dělal i ten velký měsíc) ale jsem byla minimálně 6x vzhůru Snad každou hodinu Pořád někde štěkali kluci (polovina z toho se mi asi i zdála ) Jednou ale zařval Berry za barákem a to udělá málokdy, tak to už jsem drapla baterku a lítala kolem oken. Nenašla jsem nic...a doufám, že snad ani nenajdu. Teď mně trochu straší, že zloději vlezou do zahradního domku... Jsou tam sekačky a celkem dost i jiného nářadí...

Kočky ožily Jak slezl sníh, už je to tahá ven a dokonce i Gucci už se tam večer nejmíň na hoďku zdejchne. A byla venku i u snídaně, což ji tam musím někdy i vykopnout, aby šla na toaletu a někdy se mi to ani nepovedlo Dneska se s Leonem ,,lovili" kolem baráku

V pondělí jsem ve Zlíně koupila kapří hlavy - že budou mít změnu jídelníčku a doufala, že to teda vůbec budou žrát My na Vánoce rybí polívku nevaříme, nikdo to jíst nechce. A byla jsem děsně překvapená, že ty hlavy nesmrděly hnusně rybinou ani při porcování a dokonce tak nesmrdělo ani to jídlo Já počítala, že se u vaření minimálně pobliju a ono nic A jasně, chutnalo Jestli se ptáte, zda jsem vyhodila skřele tak ne Nasekala jsem všechno na malé kousky. Tom brblal, tak jsem si pak i říkala, že jsem mohla(měla)protože jsou pěkně ostré ale tak: když se s tím nedávili u jídla, žaludek už si snad poradí

Tá ta
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 10:53
- Nahlásit

Drakopes
O víkendu má svítit slunce.
Snad to nepropásnete.
Chceš avízo?

worick
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 11:55 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tá ta
O víkendu má svítit slunce.
Snad to nepropásnete.
- úplně nechápu, jestli máte něco smluvené? nebo jako: aby to přes ta okna vůbec zjistila?!
V noci -6st, ráno -3 a už krásně sluníčko svítí....Gůča se vydala na lov Poprvé po zimě jde zahradou

Kessie
Tobě ještě dlužím odpověď na dotaz Ano, Leon je taky kastrovaný. Tom byl zásadně proti...ale jen do té doby, než přeznačkoval celé okolí baráku, známého auto v garáži a sedačku v obýváku Do týdne byl vykastrovaný Když může být Gucci chuděra vykuchaná úplně....proti tomu on si ani nevšim, že o kulky přišel

Tá ta
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 13:13
- Nahlásit

worick
aby to přes ta okna vůbec zjistila?!

,,B´´ je správně.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 18:08
- Nahlásit

Tá ta

to jste na omylu, sluníčko vidíme bez problému, kdyby nebylo vidět, tak okna umyjeme, to je přece jasné?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 20:16
- Nahlásit

No, je totok možný? Hvězdný války se nesnáší s Československou obchodní bankou! Tak se potesaly, že mi to shodilo Ohnivou lišku!!!

worick
Bodejď by zloději neřádili, když nám je Velký taťka z kriminálů. Letos bude, myslím, docela veselo.
Aby ses třásla ne o sekačky, ale o psy. Protože jim kdokoliv může cokoliv udělat, když jsou venku.

Bude teď docela pěkně vidět kometa. Čekám do konce příštího týdne a zkusím jí nafotit. Mám ovšem humusácky zasviněný digifoťák, tak nevím. Vyčistit do té doby to asi nepůjde časově.

Tady slezl sníh (kromě hromady, která spadla se střechy). Je bahno. Co u Vás?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2013 23:09
- Nahlásit

Tak jsem se dneska v práci pobavila. Byla jsem v té, kterou nám vykradli. Zdá se mi velmi paradoxní a fakt jsem se tomu zasmála, že tiskárna vedle ukradeného PC zůstala, zato zmizel velmi kvalitní toaletní papír ze záchodu!!! Plus alkohol.
Policajti prý řešili (nevím, jak to poznali), že do prodejny chodí pes (ti moji sem fakt chodí). Doufám, že tu krádež na ně nehodí, páč kvůli bordelu po zlodějích už dostali vynadáno ode mě, je zcela zbytečné, aby místo nich ještě valili do vyšetřovací vazby.

worick
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2013 23:10
- Nahlásit

Co je zas tady dneska...spadl řemen?
U nás od rána nevlídno, celkem zima, jen těsně nad nulou, vyloženě sychravo s nízkou oblačností a mrholením. Odpoledne se to malinko vybralo, ale slunko nevylezlo. Ráno, když jsme se vraceli z ,,kontrolky" potoka, chodil kolem Arinina domu nějaký chlap, mobil celou dobu u ucha, v ruce lejstro. Myslela jsem, že možná od elektrikářů, je tam rozvaděč. Nikoliv, exekutor to byl Obešel Ariny dům a šlapal podél plotu dozadu, kde má dům syn sousedů, co mají kavkazáky Mazla a Moli. Já tam pak delší dobu neviděla, ale když jsem vyšla u našeho, už tam utíkali chlapi dva a ze zadu přeskočili zítku do dvora (tam už se Mazel nedostane ) Z domu jsem pak ještě viděla, že zezadu stojí i policajti. Nebyl to nijak příjemný pohled a bylo mi z toho šoufl. Mají teďka půlroční mimino
Dopoledne jsme čučeli na TV přenosy a po obědě sjeli do Veselí, nakoupit pro kluky v řeznictví při Kauflandu maso do mražáku. Kluci jak viděli, že jdeme ven oblečení slušně, byli pěkně skormoucení O to větší radost měli, když jsme už za hoďku přijeli K večeru jsem s nima šla jen vesnicí, protože jsem vycházela dost pozdě. Ale šli jsme až úplně z vesnice ven a přes sídliště pak domů, takže na km to bylo až, až Jo, bláta je všude dost Šla jsem v pracovních botech, protože jsou kožené a nechtěla jsem si hnusit botasky. Pěkně jsem se zase nakrknula Co chodíme trasu za kostel, tak tam vlastně k cestě končí zahrady takovou hrází ze starých šeříků a nevím čeho ještě. No a Obec se rozhodla, že to tam ,,krásně" počistí tak to prostě sejmuli nějakou motorovkou...Krom toho, že je to hnus bude výsledkem jen to, že doteď se jezdilo na motorkách a nevím čem ještě jen po polňačce, která byla trochu v ďolíku mezi poli a tou hrází keřů, teďka když se rozjezdí do blacka, tak se vyjezdí nová o kus vedle a bude to tam ,,jak po sviňách" celé
Když jsme se vrátili z prochajdy, dala jsem se do porcování a výroby balíčků. Skončila jsem 22.15 Už jsem padala na hubu, sekala a krájela jsem to 3h Jo, ještě jsem zároveň právě pekla játrovku Když už bylo nasviníno... Teď je smrad po celém baráku

Takže toliko zprávy z konce republiky a očekávám nějakou invenci i od vás...specielně Tom už někdy v úterý podotýkal, že dlouho neslyšel nic od Strejdy a jestli vůbec žije ještě... Jsem na tebe žalovala že něco malinko jednou za uherský rok zplodíš Máš se polepšit. A vůbec, co holky, jsou OK? Co momentálně tvoří v zahradě?

Včera jsme byli u sestřenky na návštěvě a mají nového psa fenu Československého vlčáka! Jsem jí říkala, která ,,moudrá" hlava u nich přišla na tohle plemeno Jako: je to krásný pes, ale Woriček 5x hůř a hlavně...museli by jste znát jejího muže On je šílený puntičkář a všechno musí šlapat jak hodinky...tedy i pes...a to u tohoto plemene ani náhodou No...nevím jak to dopadne Naštěstí si ji nakonec vzala ,,na povel" sestřenka (je jí 50 ) a věnuje se jí, chodí na prochajdy, cvičí ji...tak snad ji jakž takž zvládnou

worick
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2013 23:14
- Nahlásit

Vlčáčková
Doufám, že tu krádež na ně nehodí.... -
Nejspíš jo, jelikož to bude nejjednodušší snad se nebudou hledat s nějakým bezdomovcem

Tá ta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 07:16
- Nahlásit

Včera ten klučina z D1 v tý audině byl spolužák našeho Míši.
Jsme z toho všichni špatní.

worick
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 07:46
- Nahlásit

Tá ta
Včera ten klučina z D1 v tý audině byl spolužák našeho Míši -

Doufám, že ne přímo kamarád Míši.... protože: o co tam šlo? Byl zfetovaný?? Měl 17, sebral doma auto a jel si s ním po dálnici do Brna... Asi to doma nebylo OK, když otec nahlásí, že mu syn sebral auto..co se tam dělo?

Evey
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 11:10
- Nahlásit

Dnes je krásně, modrá obloha a sluníčko, tak doufám, že nám to všem dodá optimismu.

worick
Nikoliv, exekutor to byl fuj tajbl,od nich co nejdál

Tá ta
Jsme z toho všichni špatní To je pochopitelné. Něco jiného je vidět to ve zprávách anebo znát někoho osobně. Škoda mladého života.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 13:46
- Nahlásit

worick
Exekutoři, no fuj. To je pěkná sebranka. Jedné paní, která navíc
ani nic nedlužila, pouze RUČILA dlužníkovi, bez varování vrthl exekutor i s věřitelem (jak to???!!!) a oblepili jí věci v baráku. A věřitel si diktoval, co si vezmou. Takže si nadiktoval i dva vořechy na zahradě - myšleno pejsky prakticky nulové hodnoty. Čili schválnost a prasárna nejhoršího ražení. Exekutor mu to odklepl a co vím, tak psy kamsi té paní zašantročili. Mám dojem, že už je snad ani nenašla, ale fakt to už teď nevím přesně.

Tá ta
byl spolužák našeho Míši
Tak to je smutný. To je asi syn z toho pěkně vedle, ne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 14:41 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Jo a dneska má 35. výročí cesty na oběžnou dráhu Remek. Sice byl terčem vtipů, že mu nešla čeština a že mu bylo špatně, ale já bych se zablila a zapomněla mluvit od nervozity, jen by se zaply motory na raketě. A stabilizace rakety rotací taky není žádná sranda, o přetížení nemluvě.

Koncem týdne vyleze nad obzor kometa PanSTARRS. Už je jasná jako jasnější hvězdy na obloze, takže se bude nač dívat. Těším se, bude nízko nad západním obzorem.

Animace, jak to bude vypadat pro jednotlivé dny:

A jak ji vidí už teď z jižní polokoule:

worick
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 16:07
- Nahlásit

Tak děcka, teďka jsme se vrátili z výletu a při vykládce mamky s Mandy se na nás vrhnuli příbuzní, co vím o té exekuci u sousedů...co jsem viděla?? Je z toho velká šou po celé dědině a prý už je to i na někde na NETu (krom teda Facebooku) Oni jim tam při té exekuci našli pěstírnu marihuany!!! Pod barákem (přízemí) měli velkou dílnu a dělali roky pastičky na myši...ale už asi dva roky nic. Tak tomu asi našli jiné využití A jeho otec... prý na exekutory poštval kavkazáky Mazla a Molinu...a aby toho nebylo málo, tak jim našli i pálenici...

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 16:25
- Nahlásit

Evey

Škoda mladého života.

když už se to mělo stát, pořád mi přijde spravedlivější, že to odnesl aktér tohoto skutku, než nevinní lidé, které naboural. Pokaždé, když někdo udělá něco zlýho za volantem (alkohol, drogy apod.) a pozabíjí ostatní a sám vyvázne bez problémů, tak mě to vždycky děsně štve. Před chvílí psali na netu, jak se to odehrávalo a že jel i 250 km/hod., tak co čekal. Jsem zvědavá, jestli se zjistí, proč se takto choval, ale nevím proč, tipuju drogy či něco podobnýho. Nakonec tehdy ten švýcar, co jel z Liberce do Prahy protisměrem a naboural tolik aut, byl taky zfetovanej.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 17:45 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

worick
Hm. Tak ani s pěstírnou marihuany nevyšli s penězi? To je jedli místo salátu či co?

worick
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 18:57 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
Hm. Tak ani s pěstírnou marihuany nevyšli s penězi? - Tom říká: to je blbec, exekutoři tam byli už několikrát (jednou je dokonce hledali i u nás ) tak proč první nesplatí dluhy aby tam nelezli...?? Říkám: no možná právě proto, že ještě nesklidili...?!

Eninka
když už se to mělo stát, pořád mi přijde spravedlivější, že to odnesl aktér tohoto skutku - právě: jako řidič...teďka i brácha jezdí z Prahy po dálnici....tak mne děsí, že by jsme mohli natrefit na podobného magora Ty se můžeš snažit, jezdit opatrně a pak bác a smete tě zfetovaný magor....nebo vybrzdí nějaký,,pan manažer"v Mercedesu

Před 14dny, než začal chodit znova Loskuták, tak byly upoutávky, kde jsem zahlédla spřežení samojedů Všem hlásím: dívejte se v sobotu na Loskutáka, bude tam Woriček Sama čumím a nic Tak naštvaná, že to snad byla upoutávka na celý rok Před chvílí volala mamka: viděla jsi Loskutáka?? Byli tam Woričci! Doprd...já to normálně nesleduju Musím si najít reprízu

Tá ta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 19:12
- Nahlásit

Zfetovanej nebyl určitě.Nefetoval. Ale nechcem to tady rozebírat. S Míšou chodil do třídy, tak je asi pochopitelné, že ikdyž se spolu příliš nekamarádili, tak je mu ho líto.

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 19:33
- Nahlásit

Tá ta

ikdyž se spolu příliš nekamarádili, tak je mu ho líto

já vím, to je jasný, já to brala z pohledu řidiče - účastníka silničního provozu. Jsem sama zvědavá, co za tím bylo, třeba to někdo zjistí (vyšetří).

worick

Ty se můžeš snažit, jezdit opatrně a pak bác a smete tě zfetovaný magor....nebo vybrzdí nějaký,,pan manažer"v Mercedesu

no právě...

Kessie
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 19:57
- Nahlásit

Eninka - Já mám trochu strach, že co za tím bylo v podstatě nikoho už zajímat nebude... pokud syn ukradne otci auto a bez řidičáku si to frčí 250, tak se mu asi muselo stát něco fakt hnusnýho... je fakt, že naštěstí nezabil ještě někoho dalšího, třeba nějakou mladou rodinu nebo tak... musím říct, že jezdím po dálnici často a čeho jsem občas svědkem, z toho mi asi brzy slezou vlasy... lidi jsou hrozně agresivní a zlí za volantem... to myslím všeobecně a samozřejmě ne všichni...

worick - akorát jsme přijeli z Brna a ohřívala jsem obědo-večeři a volá mne Honzík k televizi, že jsou tam ti psi, co je tak obdivuji ... tak jsem si říkala, já přeci obdivuji skoro všechny psy... a hele, tam Woriček... málem jsem spálila jídlo, jak jsem se zakoukala...

Včera jsem opět byla na cestě do Zlína ráno, když na Impulsu ve zprávách říkali, že v Praze, místě pobytu Alfréda, Erwinka a páníčků, něco hoří... chvíli jsem měla pocit, že jsem se vrátila o pár měsíců v čase, pak že mám deja vu, nakonec jsem teda Áji napsala smsku, jelikož tam (narozdíl od minula) řekli i přesnou ulici... už si připadám, že mám nějaký stihomam... Jsem ráda, že se to netýkalo vašeho domu a že jste OK...

Dneska ráno při snídani byl Mikša ještě úplně v pořádku, přijdu tak za hodinku, že budu větrat a tak pozvu Kess i Mikšu na návštěvu do kuchyně... a Mikša nechodil, pajdal, ale teda úplně brutálně - vůbec nedošlapoval na přední packu... jsem si říkala, kam chuďátko vlezl nebo co na něho spadlo kde... pak jsem mu to v klidu při mazlinkování prohmatávala a jak mi tu packu chtěl vyškubnout, tak v tom trošku prasklo, tak jsem si říkala, buď to bude na dlahu nebo se to spraví a ejhle... Mikša se prospal a za hodinku už si to mašíroval někam do zahrady... po všech čtyřech...
Kessička začíná ztrácet chlupy, což znamená, že se blíží jaro mílovými skoky!!!

worick
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 20:18
- Nahlásit

Tá ta
ano, to dá rozum, že když člověka znáte, nedejbože je to spolužák...člověkem to zamává...i kdyby byl dotyčný pěkný sígr. Tím neříkám, že je to právě tenhle kluk, vůbec neznám okolnosti. Jen tím chci říct, že i kdyby byl nevím jakový darebák, má taky rodinu (a kamarády, spolužáky...), kterýma taková tragedie neskutečně zamává
Kessie
musím říct, že jezdím po dálnici často...- a tento víkend zase: samá hnusná nehoda..všude...
jsem mu to v klidu při mazlinkování prohmatávala a jak mi tu packu chtěl vyškubnout, tak v tom trošku prasklo...a za hodinku už si to mašíroval někam do zahrady... - čéče, ty jsi hotový Dr.Kolář!
Já vždycky v neděli ráno (po sobotním výletu) masíruju klukám tělíčka hlavně pacinky
Všichni línáte, jen moji pesi vůbec nic Koukala jsem dneska u česání, že už tu podsadu mají takovou jakoby proprášenou (mrtvou) ale zatím drží

LuckaM
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 21:27
- Nahlásit

Vlčáčková
S velkým zpožděním děkuju za tip na stránky bezpapiru.cz.
Teď jsem si pomocí nich a onlinepriznani.cz vyplnila daňové přiznání. Tak jen doufám, že dobře

LuckaM
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 21:31
- Nahlásit

worick
My taky ještě nelínáme. Dnes jsme byli na přeočkování - Barney byl najednou jak zakřiknutý dítě - stál jako přikovaný a ani se nehnul. No injekci ale ani necítil

Drakopes
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2013 06:25 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Alfréd pelichá nějak souvisle pořád, Erwin si drží miminkovsky šedivé špičky uší a nelíná.

stejný pohled jako minulou neděli
(foceno i tentokrát přes sklo

Drakopes
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 20:26
- Nahlásit

takové normální pondělní půltřetí v Kapse

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání