Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Strejda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 07:29
- Nahlásit

Kessie
a co říkají holky na Tvé pracovní vytížení?
Mají pochopení, ale trvají na dodržování svých psích práv, jako je teplý vývar v 05:45, vycházka v 07:15, večeře v 19:50, vyčesaný kožich atd.

nebolela je po oříšcích bříška?
To jistě ne. Dožadovaly se dalších.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 07:30
- Nahlásit

Vlčáčková
tohle je na vzhled medvěd. Měli ještě hrocha, ale u něho nebyla cedulka s čárovým kodem, a pak hromadu ovcí. U nich mi ten hluboký zvuk připadal divný

worick
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 08:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
spíše brumlátko nebo chrochtátko. Vydává to příšerné zvuky, ale Erwin je ohromen...Má ji už týden a s nesmírnou chutí ji přežvykuje a hraje si se zvuky. NO, občas musíme přidat hlasitost u televize nebo zvýčit hlas, abychom se slyšeli, ale Erwinek je nadšen - To vypadá ze stejné líhně jako naše gumová prasátka...ta ale chrochtají a kluci z toho nijak nadšení nejsou
Vlčáčková
To je nějaký hrochopes? - prdlajz přece méďa¨

Včera na výlet, chtěla konečně i sestřenka Jitka s Darčou, ale brácha, že oni půjdou i s jeho Hankou - tak jsem Jitku musela odvolat (nevlezla by se do auta) Měla recht Vybrali jsme tak, ale tak hnusnou trasu... Na mapě to vidět nenía byli jsme v létě na dvou místech jen kousek vedle a tam to bylo hezké) Tady jen hnusný hospodářský, vytěžený a právě, že i čerstvě těžený les, takže všechny cesty totálně rozjeté, všude jen haldy nastahovaného dřeva První brblal brácha, pak i už i my. A byli jsme jak prasata Asi chtěli s náma, protože měli novinu No, nebyla nálada. Tak, že se máme zastavit ještě u mamky, až pojedem od tchánů z večeře, aby alespoň poblahopřáli Tomovi k svátku. Tak jsme se zastavili...a že teda mají ještě jeden dárek....a zamávali nám těhotenskou průkazkou Hanka je ve čtvrtém měsíci - termín září. Zjistili jsme, že vůbec nemáme v rodině (a že je nás jak vší ) nikoho v září. Neteř od Tomova bráchy je nejblížkoncem srpna. Tak jsem nadšená Ne z dítěte (popravdě doufám, že po mně nebudou chtít, abych mu dělala hodnou tetičku ) ale z toho, že to spolu myslí vážně. Že se brácha dočkal holky, která stojí za to...a o to...aby spolu byli(Kessie mi to říkala ) Že se dočká svého děcka, jelikož on děti zbožňuje Jsem tak ráda
A fotky: Menďa kadí
Worka se mi nemotá kolem stromů, ale zato se mi s Mandy motají do sebe
Woriček má rozdávání kokinek většinou na háku přijde si málokdy
První a poslední zastávka byla u rozcestníku - v polovině 10km cesty...pak už to bylo skoro celé z kopce

Kessie
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 09:16 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

worick - jéééé, no to je super... Bráchu sice vůbec neznám (z pár fotek), ale mooooooc mu gratuluji... a fakt z toho mám hroznou radost! Nakonec to všechno dobře dopadlo... a třeba se časem i s miminkem vrátí někam poblíž... už to určitě pomalu plánují, ne? Moje nejlepší kamarádka bydlí s dětmi v centru Prahy - na Národní a je z toho úplně nešťastná... trpí tam ona i děti... ale už pomalu dostavují baráček mimo Prahu, tak se hrozně těší až z centra odejdou...

My jsme byli včera na větší prochajdě v Chřibech, vzali jsme to jako malou oslavu tříletého manželského výročí (bohužel zapomněla jsem foťák)... Jsme manželé teprve 3 roky a mně to připadá, jako minimálně deset... co všechno už se stalo a změnilo za tu dobu...

Kessie
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 10:22
- Nahlásit

Drakopes - jééé, ten méďa je bomba... děkuji za tip... taky zkusím to brněnské tesco vedle Vaňkovky prozkoumat...

u nás pořád vede žabička, co dostala Kess k prvním narozeninám... to růžové prasátko už úplně zteřelo (je tam z? jako změna stavu? - teď nevím a nechce se mi to hledat) - je pravda, že jsem ho dlouhou dobu nemohla najít a když jsem ho nakonec našla, tak takhle dopadlo, protože bylo celou dobu pod sněhem a pod zmrazkami... Mikša si hraje s takovými myškami, co mají na konci ocásku rolničku, dostal je na Vánoce, ale v košíku spí s velkým plyšovým myšákem... vzájemně se zahřívají...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 10:57
- Nahlásit

ta ale chrochtají a kluci z toho nijak nadšení nejso

Erwin, stejně jako před ním Níloušek, miluje všechno, co vydává zvuky. Proto měl takový úspěch ten vánoční had, proto si opečovává všechny pískací míčky, které si narovná, lehne a střídá. Akorát v Kapse v plném provozu mu musím občas míčky odebrat, tam je to pak příliš Ale doma nechť si zvučí

termín září. Zjistili jsme, že vůbec nemáme v rodině (a že je nás jak vší ) nikoho v září.
Já jsem v září!! Nějak jsi mě přehlédla ... :-D

worick
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 11:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
děkujem On si to brácha fakt zaslouží, hodnějšího člověka fakt neznám, všemi oblíbený...pravý opak mne
a třeba se časem i s miminkem vrátí někam poblíž... už to určitě pomalu plánují, ne? - zrovna na tohle jsme se pořádně nevyptali protože ani oni nečekali, že se jim mimčo povede hnedka (Hanka má za sebou nějaké problémy a potrat ) Takže je to všechno moc rychle, v nové práci v Praze je Libča teprve od prosince, tak těžko půjde už v září zpátky do Brna...že by se jako přestěhovali na Moravu. No a já zrovna ráno s klukama dumala (promiň Ájo ) ,,doprčic...a to dítě bude vyrůstat jako Pražák?! Jako spadlé z višně, co si myslí, že kráva je fialová?" Z toho teda nadšená zrovna nejsem, tak doufám, že to ještě nějak vymyslí....
Druhá věc je, že dítě vyrostlé v Praze, má úplně jiné možnosti a obzory, než tady v pr...na Moravě Takže nevím, čemu dají v konečném důsledku přednost...co bude pro něj lepší

My jsme byli včera na větší prochajdě v Chřibech - jééé, škoda, že jsi nedala vědět, mohli jsme se projít dohromady (i když nevím, co Kess a Mandy spolu - s babama jsou vždycky problémy ) a my by jsme nemuseli být na té hnusné Ale jasně, vy jste to měli jako rodinnou oslavu
Jsme manželé teprve 3 roky - tak přestavěli jste celý barák, to je hodně práce a času za váma. Máte Kessku a Mikšu a Štefíka....(včera, jsem jim říkala, že bych jen jedno dítě nechtěla, že když už, tak minimálně dvě...tak mamka, že zrovna já, když nemám ani jedno a Tom jí na to, co kecá, že my jsme měli rovnou čtyřčata )

Ráno se vracíme shora zahradou (jak to znáte z fotek: nahoru po cestě, dolů chodníčkem po pravé straně )kluci šli přede mnou, já se ohlížím, kde zůstal Leonek a sákryš na protější straně zahrady u plotu, kudy jsme šli před chvílí nahoru hupká zajíc Hledal díru v plotě a taky nakonec našel - tu za živým plotem, co ní chodí Argo a Dáša. Worka ho naštěstí neobjevil
Pravopis
prosím vás, já vůbec pravidla pravopisu neznám, jediné co umím, jsou vyjmenovaná slova (kupodivu) jinak vůbec nevím co a proč, se to tak píše, takže prosím o shovívavost, když to mám blbě...píšu, jak mi to připadne Často mi na klávesnici vypadne písmenko, nebo napíšu blbě něco úpně jasného - to netuším, proč to na klávesnici člověk pitomě píše, normálně perem se mi to nestane

worick
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 08:07
- Nahlásit

Hmmm, všichni v pracovním procesu zase tu spisuju jen já Teda...jak já nesnáším pondělky

Evey
hlavně ty se polepši co je s tebou?!
Brácha v lese vznesl dotaz...tak jsem říkala, že tohle by nám mohla zjistit jedině Evey Ale jestli víte kdokoliv (já teda ne ) hoďte do placu
Proč některá zvířata dělají bobky...co je ten mechanismus, že jim to tak pěkně bobkuje?
Nemám ani vypozorované, který ,,výrobek" je čí Poznám jen bobky zaječí Tady v tom hnusném lese, jak jsme byli, byli takové velké (vždycky hromada bobků) ale černé a skoro jednou tak velké jako od zajíce, u nás v lese, je to tulich, který se rozpadne na jednotlivé bobky(takže předpokládám, že to je od srn) a pak znám ještě takové bobky oválné a ty jsem viděla v lese, kde jsou daňci, ale i divočáci - tak to nevim

Hezké téma, že jo Doufám, že u toho právě nesnídáte

worick
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 08:11
- Nahlásit

Drakopes
Já jsem v září!! Nějak jsi mě přehlédla ....

Včera mne teta Anička(ta má přehled ) vyvedla z omylu Jedna sestřenka je v září a bratránek od strýce prý taky

Evey
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 08:59
- Nahlásit

worick
(popravdě doufám, že po mně nebudou chtít, abych mu dělala hodnou tetičku Ale neboj, to určitě budeš. Myslím, že na tom budeš podobně jako já. S malými miminy zacházet neumím, brečí to nevíš proč, nedá se to zastavit. Synovec pro mě začal být zajímavým jakmile dostával rozum, začal se ptát a chápat. To pak budeš ještě hrdá teta.
Druhá věc je, že dítě vyrostlé v Praze, má úplně jiné možnosti a obzory, než tady v pr...na Moravě Hlavně je musíš nasměrovat na tu správnou školu k té správné paní učitelce, že jo. Nějaké známosti máš, ne? Pod Ájiným vedením to bude další genius.

Evey
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:05
- Nahlásit

worick
Brácha v lese vznesl dotaz...tak jsem říkala, že tohle by nám mohla zjistit jedině Evey No, tak to fakt nevím. Bude to asi skladbou potravy? Ve středu jdu kastrovat, tak se zkusím zeptat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:55
- Nahlásit

worick
To je nějaký hrochopes? - prdlajz přece méďa
Aha. No, dobře, no.
Máš moc pěkný fotky z lesíka. My s těmi stařešinami nikam moc nechodíme. Možná teď začnu s těmi azylanty, oni jsou takoví agilnější. Ovšem - zase jsou uzávěrky, takže nevím, no.

Drakopes
tohle je na vzhled medvěd. Měli ještě hrocha, ale u něho nebyla cedulka s čárovým kodem, a pak hromadu ovcí. U nich mi ten hluboký zvuk připadal divný
Jo, tak teď tady mám psa špiclovitého. Má 9 kg, takový střeďáček. A hlas má jak ovčák! Když zaštěkal, byl okřiknut mixNO, protože od toho pindi jsem takový hluboký hlas nepředpokládala. Teď už vím, že jsou to dva barytonisti.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 23:33
- Nahlásit

Evey
Brácha v lese vznesl dotaz...tak jsem říkala, že tohle by nám mohla zjistit jedině Evey No, tak to fakt nevím. Bude to asi skladbou potravy? Ve středu jdu kastrovat, tak se zkusím zeptat. - s tím jsme právě tak trochu počítali Brácha říkal:,,to by chtělo zeptat se třeba na veterině!" a já:,,jéé, vidíš to Tome, máme tam Evey, musíme ji pověřit!"
Vlčáčková
Tak ještě, že jsme se o tom onehdá bavily, sotva jsi měla vloupačku do firmy, Eninka vzpoměla do jejich kdysi...já hned za dva dny vylomenou stavební budku...ty jsi děkovala Vaškovi za amnestii tak si představte, že včera (v neděli) za bílého dne, někdo vykradl v mamčině ulici poslední barák, až u Pekárny (jen přes potok) barák učitelky. Bydlí tam sama a každou neděli jezdí někde do Brna do LDNky navštěvovat matku po mrtvici (už 7let ) Někdo si to musel vyčíhnout, třeba ji slyšet, jak to někomu vykládá...Vrátila se vlakem ve 20h a barák vybílený
Kolem 15.45 jsem jela kolem k mamce, nevšimla jsem si ničeho, Tom sice šel potokem s klukama, ale končil u mamky, pak je to asi ještě cca 150m - nevšimnul si tam taky ničeho. Když jsem šla potmě kolm 19h s klukama kolem po silnici, respective po chodníku (ne ale zadem, potokem) nevšimnula jsem si zase ničeho (jenže mám Berču navolno u frekventované silnice, takže okolí popravdě ani moc nesleduju ) Když jsem šla kolem zpátky, těsně před 20h, potkala jsem jen na mostě vedle, ožralého cikána, co bydlí u babči v zahrádce (souseda ) Přijdu domů a za půl hodiny mi volá šokovaná mamka, že sousedka Jarka se vracela z Kauflandu a že u Majky se muselo něco stát, že všude kolem stojí lidi a policajti, barák celý rozsvícený, tak tam spolu utíkaly a sousedé kolem jim to povyprávěli. Někdo tam viděl podpoledne postávat takového místního výlupka, tak je podezření, že dal minimálně někomu tip...Mamka prý strachy nespala pak celou noc A už teda zamyká

Dneska jsem ráno byla s klukama ve vedlejší vesnici v Coopu na jogurt...bo mi chyběl na snídani Nesnídám jogurt na to jsem moc mlsná (a nenažraná ) ale měli jsme od tchýně upečený perník z domácí pekárny a ten si mažu jogurtem s troškou pomerančové marmelády aby nebyl jen tak suchý Woriček šel až po most na volno a byl úplně vzorný Říkala jsem Tomovi, že on prostě umí být hodný, taky mu stačí, jak Berrynkovi, říct jenom v klidu: tam nechoď, tam neběhej... a v pohodě chápe a plní No a z toho se jindy zvencne a dělá si co chce Je jak ,,rožnovské hodiny" To všechno samozřejmě platí jen do chvíle, než něco vyběhne Dopoledne jsme sekali křoviňákem trávy a pak jsem hned jela s mamkou uklízet po zimě hroby. Ráno, do toho obchodu, bylo krásně teplíčko, šla jsem jen v mikině na holé tělo a zimní vestě a normálně jsem měla vestu rozepnutou a domů jsem přišla s mokrýma zádama. Po obědě se zatáhnulo, začal foukat severák a na hřbitově jsem myslela, že zmrznu Doma jsem se pak musela ,,léčit" grogem A ven už mne nikdo nedostal Kluci pak byli s náma doma...vařila jsem jim večeři a nám pekla koláče ke snídani (neumím to, byl to jen pokus...tak snad budou jedlé Tom je testoval a nestěžoval si )

Kessie
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 20:15
- Nahlásit

worick - tady se s krádežema taky roztrhl pytel... Ale vykrádají se především sklepy a sklípky... tím, že tu bydlí hodně důchodců a to starousedlíků, tak přes den si vloupačku nikdo moc nedovolí a přes noc je většina lidí doma, tak proto asi ty sklepy, stodoly a garáže...

Tak mi nakonec ten česnek začal vylézat... už má tak 3 - 4 cm nad zemí, vyrostly mi všechny tulipány a narcisky a teď mi to všechno asi úspěšně zmrzne, že?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 20:20
- Nahlásit

worick
Tak to teď mamka nebude spát strachy asi častěji. Nechcete jí pořídit nějakého velkého psa?

worick
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 20:24
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak to teď mamka nebude spát strachy asi častěji. Nechcete jí pořídit nějakého velkého psa? - chápu, že potřebuješ někomu vnutit toho křížence NO ale za 1) velkých psů se sama bojí, za 2) má Mandy a za 3) stejně by jí to nepomohlo, musela by ho mít doma a ne na zahradě, která je až za domem Jdu čumět na Ordinaci, zbytek až pak

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 20:30
- Nahlásit

worick

paní může být ještě ráda, že si někdo vyčíhl, kfyž byla pryč, protože někteří zloději se vloupají i za přítomnosti majitelů doma, je to hrozný, ale je to tak. V lepším případě utečou, když je člověk načapá, ale mnohdy i zabijí. Tady blízko nás byl případ, kdy otec s dcerou byli doma v bytě, protože malá dcera byla nemocná a zloděj vlezl dovnitř, najednou tváří v tvář otci a oba zabil, i tu holčičku (aby jej nemohli identifikovat). Studovala jsem psychologii obětí i pachatelů trestných činů a i kriminologii a nechtějte si ani představit, jaké pohnutky vedou ty pachatele k těm fatálním krokům. Nejhorší je, že pachatele nedemotivuje ani např. trest smrti, protože v době páchání činu
si nepřipouští to, že by byli chyceni atd atd.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 21:08
- Nahlásit

worick
chápu, že potřebuješ někomu vnutit toho křížence NO
No, totok? No, dovol! Tsss!!!

Tak už jsme malinkato zprovoznily nový webík: http://www.pesnastope.cz
Má fungovat pro propagaci pejsků z útulků především. Prostě to, co jsem chtěla dávat na Týraná zvířata, bude se dávat sem a na spřátelené naše další weby, jestli nějaké budou. Zatím tedy v začátcích, takže tam není nic, no. A Týraná zvířata budou mít jako obsah to, co se nebude hodit sem nebo co budu chtít já dát sem a ostatní budou proti, nebo nabídka pejsků.
Tohle by mělo být takové komplexnější. Hlavně mi furt chybí ty databáze.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 06:34
- Nahlásit

Je tu bílo. Jediný, kdo má radost, je Alfréd, neb se pořád válí.

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 06:40
- Nahlásit

worick
Jdu čumět na Ordinaci, zbytek až pak Tak já tu celou noc čekám na ten zbytek a nic.

Drakopes
Kolik vám napadlo? U nás je jen pocukrováno.

Kessie
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 07:00
- Nahlásit

Drakopes - jééé, to se Alfrédovi určitě líbí... dokáže to ocenit a vychutnat, možná tuší, že letos už asi víc sněhu nebude...
U nás nic... přešel přes nás mrak, ze kterého mělo minimálně sněžit, ale ani vločka... a Kess dneska neměla ani zamrzlou vodu... včera jo...

Nicméně nebudu pokoušet štěstí a jedu dneska koupit nějakou fólii na přikrytí česneku a všech kytek... alespoň na čtyři následující dny...

Kessie
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 07:01
- Nahlásit

Evey - Tak já tu celou noc čekám na ten zbytek a nic. - taky jsem sem dvakrát před půlnocí koukala a čekala jsem na zbytek... ráno koukám a zase nic...

worick
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 08:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Omlouvám se....všem...Mne ani nenapadlo, že vy ráno vstávající do práce, ještě mrknete Ponocuje akorát Vlčáčková a Drakopsů Yura...to vím Já jsem z těch venkovních prací tak dodělaná, že jsem usnula už v polovině Ordinace, přeplazila se do postele a pokračovala dál Vždycky tak od 10 do 15h makáme, pak nějaký oběd a od půl páté jdem znova - do tmy. Včera jen Tom, já musela s klukama na prochajd. Řeknu vám, že po tom, co půl dne ohýbám hřbet, jsem se musela sakra přemlouvat, abych se špárala nahoru do lesa A nepotkali jsme ale vůbec nikoho, s kým bych pokecala Jenom sousedku feňulu Arinku za brankou Když jsme šli na začátku zadem kolem náhonu, tak se mi dálo, že pejsa v humně, je kavkazačka Moli, protože když nás viděla na těch cca 100m, štěknula a začala výt. Měla jsem i tendence se vrátit a sejít po sousedů pozemku k plotu za ní, ale jsem si říkala, že kdyby náhodou hárala, tak bych si zadělala na průser, kdyby si kluci čichnuli - protože tento týden, ze zahrady pořád čumí tím směrem Je mi jí líto nebyla vpředu v předzahráce...a s náma od léta...
Drakopes
Jo, jo, poprašek v Praze byl vidět ráno, na CT24. To u nás teda nic. Tak jak u Kessie - v neděli trochu mrznulo, včera a dneska nic. Snad to u nás s mrazem nebude tak divoké
Tak jsem mamce říkala, že jsme s Evey vymyslely strategii, co s dítětem a říkala, že jestli bude mít geny po nás, tak to snad nemá šanci ani Ája...něco z něho dostat Kdy ti ho máme prosím dodat, v kolika letech? (měsících)

Kessie
a jedu dneska koupit nějakou fólii na přikrytí česneku a všech kytek... - nezmrzne to úplně, jen oškvrknou listy česneku to nevadí vůbec. Jestli to máš jeden záhonek cibulovin u domu, tak ho můžeš netkankou přikrýt - určitě jim neuškodí. Já je mám po celé zahradě, takže tohle neřeším vůbec. Česnek taky leze, akorát tam, kde jsem ho už zahrnovala hnusnýma hrudama, tak tam ho moc není musím tam trochu přejet hráběma, jestli není moc hluboko a objeví se...

Včera ráno se mne ptala Marťa Gogoška (kruciš a kde je vůbec MartinaBarney?? ) kdo bydlí vedle našeho strýce, v tom starodávném domku? Že tam ráno stála rychlovka Bylo mi divné, že mi mamka už dávno nevolá Potom jsem jí volala, co je s tetků? a ona že si vůbec rychlovky nevšimnula, muselo to být snad dřív, než vstala z postele. Pak celou dobu nahlížela a za hodinu volala, že to nevypadá vůbec dobře, protože se tam sjeli příbuzní a doktorka. A jen položím mobil tak volá teta Anička, co je s mamků, kde je, když jí nebere telefon, jestli víme, že ta tetka umřela...její vnučka si přišla do školy pro oběd, tak jim to říkala...Už hned ráno, jak tam byla ta rychlá....Doktorka pak musela přijet dát injekci synovi, který se z toho sesypal Mamka od té doby, co umřela babka, tam alespon jednou za týden zašla na návštěvu. Minulý týden se s tetou Aničkou domlouvaly, že tam zajdou spolu a tetka pořád své dceři říkala:,,co je s tou Katušou, proč tento týden nejde?!" Jenže my jsme měli minulý týden ten pohřeb (a tetka byla stejně nějaká nemocná) tak tam chtěly zajít až tento Když jsem mamku vyhodila v pondělí, jak jsme přijely z toho hřbitova, tak mi zrovna říkala, že k té tetce ještě zaběhne. Pak večer něco volala a vzpoměla, že tam zvonila dokonce dvakrát, ale její dcera tam asi zrovna nebyla, tak se nedostala. No a ráno tetka umřela Byla o dva roky mladší než babka. Ale byla fajn, měla přehled, normálně se s ní dalo pokecat o všem. Mamku to teď hrozně mrzí, že tam za ní nebyla P.S. není to příbuzná, je to ,,jen" sousedka. Ale když tam člověk s váma bydlí, celý váš život, už ho berete jako ,,svého" Alespoň tady na vesnici, mezi starousedlíkama, to tak ještě pořád je My jsme například po sousedech strávili celé dětství. U této zrovna ne, měla zlého manžela (už je 25let po smrti) ale vedle sousedka dělala s našima v práci - tam jsme byli s bráchou asi stejně času, jako u naší babky a pak u našich sousedů (vedle mamčina baráku) ale ti už dávno oba umřeli...poměrně mladí a už tam léta nikdo nebydlí...
Kurňa ještě si nepřipadám tak stará ale když člověk zavzpomíná, tak zjistí, kolik věcí se za ta léta změnilo, co bylo a už není....

worick
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 13:10 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Teda, jak jsem koukala na zprávy, tak jsme docela jiná republika...opět Je sice ,,jen" nějakých 5st, ale jarně
Kluci se opalujou...

Ráno se dvakrát neúspěšně pokoušela přistát volavka, jenže Workovi přímo před nosem protože leží u pracovny a kouká přes jezero přímo na ni

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 15:06
- Nahlásit

Tak u nás napadlo tak 4-5 cm, na válení Alfínovi to stačilo, jak jsme šli před šestou do parku, šlapala jsem cestou k zadnímu plotu první, jinak ani šlápota. Bylo nějakých 5 pod nuloou, takže jsem kluky docela popoháněla.
Teď jsou silnice hole, chodníky rozčvaňhané, celkově nevlídno. Psi chrápou, děti počítají matiku, je tu mrtvo ...

ak jsem mamce říkala, že jsme s Evey vymyslely strategii, co s dítětem a říkala, že jestli bude mít geny po nás, tak to snad nemá šanci ani Ája...něco z něho dostat Kdy ti ho máme prosím dodat, v kolika letech? (měsících
To nech na bráchovi, co z něj budou chtít mít

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 15:49
- Nahlásit

Ze všeho nejdřív Vás všechny opět zdravím

worick
Kessie
Pročítám si příspěvky a narazila jsem na ty vloupačky. Je to tak 2-3 týdny zpátky, co u nás v ulici vykradli v noci snad ten největší barák, co tu je. Majitel přitom spal doma. Dokonce se u nás minulé pondělí večer stavoval policajt a ptal se mě, jestli jsem si nevšimla podezřelého auta nebo osob v ulici. Ten den jsem nespala u přítele, ale doma a zalehla jsem asi o půlnoci. Půl hodiny na to, jsem uslyšela takový divný vrzavý zvuk. Podruhé, potřetí, počtvrté mi hlavou cvaklo, že to vypadá, jako kdyby někdo páčil dveře ze zahrady do obýváku, pak jsem si řekla, že si beztak vyhlídli náš barák, protože tu jsem většinou sama. To už jsem se posadila na posteli, srdce mi bilo jako o závod. K tomu jsem si ještě řekla, že když je doma překvapím svou přítomností, že mi můžou i něco udělat. Odvážila jsem se jít k oknu a nenápadně kouknout do zahrady, ale je tam docela tma, tak jde stejně prd vidět. Pak jsem přeběhla do koupelny a koukla z okna před barák. Taky nic. Pak jsem stála asi 10 minut potmě v koupelně a poslouchala, jestli ještě něco neuslyším. Nic, tak jsem šla zpátky do ložnice, tam jsem se zamčela a půl hodiny ležela s rozsvícenou lampou. Všude klid, tak jsem to zabalila a šla spat. Ale ta chvíle, kdy jsem si nesmyslně spojila myšlenky v hlavně, byla hrozná!

Od chvíle, co vím, že tu vykradli ten barák, tak jsem okamžitě zamčela obě branky do zahrady a dveře zamykám na všechny západy. Ještě nám zbývají nainstalovat kamery. Ty byly v plánu už sice minulý rok, ale nestihlo se to.

No, jinak se mám dobře. Ale tedka docela dost práce do školy - seminárky a pak hlavně diplomka, na které už pilně pracuju. Do školy jezdím pouze v sudý týden a to jen 3 dny v týdnu. Takže ušetřím docela dost za naftu. A tím pádem jsem mohla Bárníkovi koupit víc masa a taky lososový olej Brit Care. Přemýšlela jsem o něm už dřív, protože ho na netu chválili, ale až ted jsem si řekla, že ho vezmu. Co nového ještě? Skončila jsem s Vetamixem. Podmínka odběru 70 kg masa byla pro mě fakt nesplnitelná a navíc ta kvalita (smrad) nic moc. Takže objednávám z jednoho brněnského e-shopu Falco, Pošvář, Vodňanské kuře 1x za měsíc a spokojenost.
Jo, a rozhodla jsem se, že začnu s Barneym běhat (tentokrát už doopravdy). Jen si musím koupit teplákovku a boty konečně. A musí být tepleji venku a trochu svítit slunko. Tohle počasí mě už ničí.

Ted se mi ten příspěvek celý smazal! Ještě, když člověk dá ,,zpět´´ tak se tam znovu objeví.

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 15:59
- Nahlásit

MartinaBarney
Půl hodiny na to, jsem uslyšela takový divný vrzavý zvuk. Podruhé, potřetí, počtvrté mi hlavou cvaklo, že to vypadá, jako kdyby někdo páčil dveře ze zahrady do obýváku a co Barney, neštěkal? No ale chápu, to musel být děsný pocit.

Skončila jsem s Vetamixem. Podmínka odběru 70 kg masa byla pro mě fakt nesplnitelná a navíc ta kvalita (smrad) nic moc. Já si od nich koupila na zkoušku jen 2 kilovky a stačilo mi to. Už též ne.

Ještě, když člověk dá ,,zpět´´ tak se tam znovu objeví. No jak komu, že worick
worick
Omlouvám se....všem... Jako za co? To byl vtip.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 16:17
- Nahlásit

Evey
a co Barney, neštěkal? No, právě, že nic. A v té chvíli jsem si to spojila opět s tím nejhorším, že mu třeba hodili otrávený maso. A já ani nevím, jestli by štěkal, kdyby někdo cizí v noci vlezl na zahradu. Spíš větší šanci dávám tomu, že byl rád. Barney štěká většinou jen, když třeba z pole za tmy slyší zvuky a nevidí přesně, co to je.

Ale co se týče ještě toho masa, tak Falco nebo Pošvář má maso fakt dobrý a hlavně nesmrdí.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 17:42
- Nahlásit

Evey
Ještě, když člověk dá ,,zpět´´ tak se tam znovu objeví. No jak komu, že worick - no mě fakt ne já se vždycky nervnu Na 90% se to snažím zkopírovat, než tam dám heslo a odeslat....no ale někdy jsou ruce rychlejší než hlava....

MartinaBarney
Já ráno písnu to ,,kde je Marťa?" pošlu příspěvek, jdu kouknout, co ještě na diskuzích nového a čumim: ty jsi tam v noci byla Tak jsem si říkala, že snad mrkneš i sem

Pročítám si příspěvky a narazila jsem na ty vloupačky... - Móóóc pěkný zážitek Tak to jsi na tom teď stejně, jak naše mamka Normálně venku se nebojím, snad doma v baráku bych se takto bála víc...dokážu si úplně představit, jak bych byla posr... Ale ve chvíli, kdy bych nenašla kluky, bych se asi vzmužila. Už několikrát mne napadlo, že kdyby někdo (když Tom byl na služebkách) vlezl do baráku, utekla bych oknem ven a zdrhala, hlavně ale vzala s sebou kluky. Vlastně o ně mi jde v první řadě...

Doprčic koukám z okna (a chystám se ještě do zahrady - Tom šel s klukama...a s Dášou zrovna těsně předtím k nám vlezla ) a doprčic, tam fučí nějaké vločky!

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 03:34
- Nahlásit

worick
Ponocuje akorát Vlčáčková a Drakopsů Yura...to vím
souhlasí

Drakopes

Já jsem v září!! Nějak jsi mě přehlédla ....

v září se to obvykle stává,
v září svítí barevně tůň,
v září se moc dívek nevdává,
v září žere housle můj kůň

(snad je to správně), Olympic - píše Yura

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání