| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2013 16:49
- Nahlásit
Tak jsme zpátky doma ...
Erwinek má panostitidu - znáte, typické pro velká plemena. Dostal injekci do žíly, pan doktor hned dal řeč s veterinou tady u nás, takže v neděli jdeme už u nás na druhou injekci a v úterý třetí. Ve středu volám do Brodu s hlášením, jak to vypadá.
Pozitivní jsou výsledky rengenu - klouby jsou nádherně čisté, s ostrou linií, kyčle pevné
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2013 18:02
- Nahlásit
Drakopes
Pozitivní jsou výsledky rengenu - klouby jsou nádherně čisté, s ostrou linií, kyčle pevné
No, to se hezky čte.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2013 21:01
- Nahlásit
Drakopes - jsme moc rádi, že je Alfínek pořád takový čipera! To je úplně super! Erwinkovi posíláme jednu psí pusinu na brzké uzdravení!!!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 00:45
- Nahlásit
Drakopes
Erwinek má panostitidu - znáte, typické pro velká plemena - no jasně, myslím, že si tím prošli všichni naši psi Tak ať ho to chudinku přestane bolet co nejdřív Hlavně mu nezakažte veškerý pohyb navždy ...jak to udělali naši sousedé Arině
Pořád dumem, kam v hnusném počasí, co hlásí na zítřek vyrazíme na výlet Nějaké zpevněné trasy. Napadá Kámoška - naše dvorní dodavatelka chovatelských potřeb, se dneska dostavila se zásilkou a žížalama (JRT Keysi a Luckym) a oznámila nám, že se stěhují do města Takže už je ani nebudem potkávat na prochajdách Vzali jsme je teda na ,,poslední" prochajdu vrchem přes les a dozvěděli se, že předevčírem zase utekl z Pálenice kavkazák Nic asi neudělal, protože slepice teď v zimě lidi nepouštějí a ani není moc lidí venku - bylo to nějak přes poledne. Bože já už jsem si ani na něj nedávala pozor - od té doby co jsou i s fenou zavření v kotci a na Pálenici snad ani nikdo není...byl klid.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 06:39
- Nahlásit
http://zena.centrum.cz/volny-cas/zabava/fotogaleri e/2013/01/29/10-nejoblibenejsich-psich-plemen-je-t am-i-vas-mazl/#utm_source=centrumHP&utm_medium=dyn amicleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-23
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 13:50
- Nahlásit
Taky Vám už úplně slezl sníh? Já tu mám akorát malinkatou hromádečku na výšku cca 3 cm, tlouška 10 - 15 cm a délka asi metr - a to je pozůstatek po tom, jak se sesul sníh z plechové střechy. Jinak nic. Kromě bahna, teda. Bílej sajrajt přešel do hnědého sajrajtu. Moji psi říkají fuj, nikam nejdeme. Akorát Astřičce je to fuk, tak je ochotná se v bahně snad i brodit.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 13:54
- Nahlásit
Tá ta
ti lidi nemají vkus ...
Včera jsem zabalila sběr. Tříděný odpad je u nás od doby, co máme Erwina, trochu náročnější záležitost, neb chlapec kontroluje, jestli třídíme správně. Nejlépe tak, že vytahá obsah plastů nebo papírů po celé místnosti. Je natolik uvědomělý, že roztahává jen jedno, nikdy ne dohromady. A sbalená krabice u dveří připravená k odnesení byla pro něj příliš velkým lákadlem. A protože to byla krabice původně od gambrinusu s uchem nahoře, krásně se mu odnášela do pelechu. A protože jsem hulákala moc, tak pro jistotu začal pod sebe loužičkovat. Danaj jeden zatracený Viditelně ožil.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2013 13:34 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
A protože jsem hulákala moc, tak pro jistotu začal pod sebe loužičkovat - že ti není hanba, takhle vyděsit berňuchu malou ...začal pod sebe loužičkovat - a to máš za to!
Včera jsme byli opět u slovenské Skalice, neb oni mají lesem pěkně zpevněnou cyklotrasu...na bláto ideální. Jenže tam v horách úplně neodtálo, respective stejně jako u nás, neodtál ten ujetý led z cesty, jinak všechno kolem jo. Takže to bylo 10km hrůzy jak jsme pajdali na tom čistém ledě na cestě (vypadala stejně jako cesta u nás potokem, co jsem vám sem hodila onehdá ) Chvílema to byla groteska Záhada byla, že Worka šel absolutně slušně, celou cestu do kopce se šoural po cestě, u nohy, i když v předu...u nohy Tomovy Měla jsem podezření, že mu prostě vadí ten led. A on...on se mrcha jen šetřil! Jakmile se kopec překlopil (něco víc, než polovina trasy) tak z kopce začal tahat klasicky levá-pravá za daňkama kolem Nadávala jsem:,,dopr....kdo tomu Woričkovi vykecal, na kolik je to km??" A Tom:,,já ne, on si to musí pamatovat od minule!" (i když trasy trošku měníme) Takže já byla každou chvíli vletěná v příkopu, na kraji srázu na kraji cesty, kde se to právě naštěstí už dalo v hrabance ubrzdit, jelikož jinak - led a z kopce...to je přímo vražedná kombinace
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2013 19:36 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Podívejte se:
Je to odsud: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.338971036 218226.81483.100003159978022&type=3
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2013 20:23
- Nahlásit
Vlčáčková
nevím, co to vlastně je, ale vypadá to právě jako načapaný-vyděšený Drakopesové Ewín
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2013 06:40
- Nahlásit
Pár dní jsem neviděla předpověď počasí, tak mi prosím řekněte - říkali tam, že přes noc napadne 15 cm? Byla jsem z toho krapet překvapená...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2013 08:03
- Nahlásit
Evey
Pár dní jsem neviděla předpověď počasí... - já ji i viděla, ale už nevím, čemu mám věřit, protože tam sice bylo nějaké ochlazení, ale s denníma plusovýma teplotama, tak jsem nadávala, že to je k ničemu. U nás napadly tak 3cm a začalo až tak kolem půl sedmé ráno, ale je chumelenice jak blázen
Včera jsem ani jít ven nemínila, ale pak jsem opět nevydržela a šla jsem s klukama alespoň obejít potok...a humna za babčiným a hlavně zaplatit kámošce postrojek pro Mandy a vrátit ostatní, co měla na vyzkoušení. Byla v něm v tu sobotu a mamka byla nadšená I když ji chce od něčeho odtáhnout, tak ji nepřiškrtí a Mandy pak půl hodiny nesípe a taky jak je flexina připlá vzadu na zádech, tak se jí tak jednoduše nezaplete mezi nohy, jak jí to dělala, když byla jen na obojku (ona už je ta flexina špatně fungující ) Tak si včera skoro už potmě vyjdu jen v softsheelce víceméně jarní, prozřetelně jsem si ale pod ni dala dvě mikiny a manšestrákách. V polovině cesty už mi byla celkem kosa, proto jsme s klukama šlapali celkem rychle. Mrznula mi prdel Domů jsem přišla zmrzlá jak drozd, zuby mi jektali, ruce mě zábly i v rukavicích. Říkám to Tomovi, ten koukne na meteostanici a hlásí:,,ty vole, tam je -6st! A to jsi šla oblečená takto??" No, kdo to moh tušit? Vždyť odpoledne bylo těsně nad nulou... Byla teda zima už když jsem vycházela, ale jsem si říkala, že to z toho, jak jsem byla celý den jen doma a za chvíli se zahřeju
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2013 12:44
- Nahlásit
worick
Je to lžička od hrníčku!!!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2013 14:25
- Nahlásit
Vlčáčková
Je to lžička od hrníčku!!! - aha, já myslela že třeba tužka, či tak něco
Je plus a už to skoro všechno odtálo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2013 15:29
- Nahlásit
worick
Mrkni na odkaz. Je tam těch pejsků víc. I kočičky jsou tam. Ale třeba špic tam není.
Tady začal padat sníh s deštěm. Hnus, že jsem psa Vlčáčka a psa Astřičku ani nevyhnala. Sabinka a Darek vyšli jen asi na 3 metry a šupec domů! Lenoši zatracený!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2013 16:48
- Nahlásit
Vlčáčková
Tady začal padat sníh s deštěm. Hnus - taky tak kluci celý den chrní u oken a smutně koukají....asi pochopili, že dnes se nikam nejde Vemem si je alespoň domů
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2013 17:21
- Nahlásit
worick
Vemem si je alespoň domů
To mají ti moji jako standard, takže to pro ně není žádná odměna. Mohla bych je pro změnu vyhodit ven na mráz, aby měli nějakou změnu.
Teď se jim vaří králíček, tak jsou z toho auf.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 07:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Dala jsem vám možnost vyniknout a tady se nikdo za celý den neukáže Tak nic, zase já
Včera jsme k večeru byli jen po vesnici a i tak to byl hnus fialovej: všude hnusné bláto, které umí někteří blbci - třeba kolem potoka ještě rozjezdit, protože on nemůže jet autem před barák, on zrovna musí jet nutně zadem A takhle to bylo skoro všude a když jsem šla humnama za babčiným, tak tam ke všemu z polí (po cestě, jak jinak ) valily potoky vody...no to byl zážitek...celá prochajda, neb mne tam Woriček za srnkou potáhnul, tak jsem si nabrala do bot Když jsme se vraceli už úplně potmě po silnicích, tak to pro změnu lehce přimrznulo, takže kde byla trochu voda...šlo o život
Vycházeli jsme s tím, že se u nás zjevil Argoš a tak Tom, že ať ho rovnou odvedem domů Přes ,,naši" pidi lávku jsem to neriskovala, protože to mokré a malinko namrzlé dřevo klouže jako prase a v horách zase byla nějaká šutora, tak valilo děsné kafe (a to to ráno už vypadalo malinko líp) Takže až na lávku a po druhé straně zase zpátky skoro k našemu - k tchánům. Když lítal kolem Argo, Berry na volno...tak jsem nechala i Worička doufaje, že si ho bude hlídat a nezdrhne někam. Tak i bylo Jenom u lávky jsem něco zaslechla, hodím okem k cestě od Pálenice a tam soused s kavkazákem Mazlem A já tři psy na volno, z toho jedno pako Argošové Ale jak jsem zařvala, tak hned byli všichni seřazení na lávce a hnala jsem je honem na druhou stranu a pryč . Tchánů barák jde obejít dopředu k silnici - mají kolem cestu(mezi nima a sluneční elektrárnou) a Arga jsem pustila brankou domů. Myslím, že snad ani nevěděli, že ho nemají Tak už jsme to vzali po chodníku silnicí a přeběhnuli pak za humna...na tu stranu za babčino....
Teďka ráno vstanu a tam nachlópaného sněhu mokrého těžkého jak duchna (moc ne, jen tak 5cm) ale všechno obalené - vypadalo to úžasně (za chvilku to určo odtaje )
V noci jsem byla nervozní a budila se, protože o půlnoci, jak Tom dal večeři klukům, tak objevili nějaké srnky či co a lítali kolem plotů a řvali jak blázni Pak uhlídejte psa, aby si nepřetočil žaludek
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 07:38
- Nahlásit
worick
Dala jsem vám možnost vyniknout Mám omluvenku z Transfůzní stanice.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 08:29
- Nahlásit
Strejda
URL
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 11:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
ty jsi dávala krev?? Boha, ty jsi hrdinka: asistence na veterině, dáváš krev....to už je na nějaký metál za statečnost Já se kácím, jen na to pomyslím Včera jsme se dívali na obří slalom žen a stačilo mi, jak Vohnová doskočila tak, že její koleno a spodní část nohy šla úplně jinam, než horní část nohy a já se málem poblila a dostala jsem z toho úplnou třesavku, že jsem nemohla ani promluvit (a z toho, jak pak 5 minut řvala bolestí, než jí něco napíchli ) Ne, já jsem totální hysterka, tohle nezvládám...
Tak fotky z rána u nás tahle byla ještě přes sklo,jak jsem sešla ke compu
tohle je v zahradě
A toto už na druhém břehu za tchánů humnem
A tady jsme za boxerem a jezevčou příbuzenstva zase níž, vedle Dáši
A doběhly za náma bordery Merry a Amon (Merry už nehárá a Amon mi utekl ze záběru )
To jste měli slyšet ten tartas za plotem: naši kluci, Amon s Merry, boxer s jezevčou a vedle Dáša...lidi vybíhali z humen, co se to děje
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 11:08
- Nahlásit
Vlčáčková
Teď se jim vaří králíček, tak jsou z toho auf - s tím králíkem jsi mne navnadila: jelikož mám dnes klukům vařit, tak jsem vytáhnula z mražáku mamčina králíka, co už ho tam rok má (to už by stejně nikdo nežral ale radši jí to neřeknu ) Takže u nás taky bude králík
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 11:11
- Nahlásit
worick
ty jsi dávala krev?? Jo, chceš taky?
to už je na nějaký metál za statečnost Ten už jsem dostala na podzim.
asistence na veterině Dnes též, bude se konat asi velký švýcar, jestli jsem to správně pochopila.
Tak fotky z rána u nás Pěkné, jak je to vše pod tím sněhem čisťounké.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 12:15
- Nahlásit
worick
Takže u nás taky bude králík
Přejeme dobrou chuť. My ho dneska budeme mít naposled, myslím. Vydržel na tři večere, takže fajn. Ale na zítřek už nezbyde. Byl to teda tuháč! Krájela jsem ho až uvařeného a některé části nešly. Tak jsem je prostě musel ukousnout, to šlo líp.
Ale vlastně kecám, protože ještě jsem ho část nechala poté, co se mi nevešel do hrnce. Takže bude na příště.
Jinak jsem přišla o oko. Dnes ráno mi ho Sabinka euforicky vyškrábla. Zrovna to, na které vidím! Asi si ho převážu šátkem jako pirát, aby nekoukalo zbytečně do PC. Koukala jsem, že sklivec neteče, je to jen zažloutlé a trošku červené. Takže to nepovažuji za hodna odjezdu do Brna. Ovšem něco tam cestuje a píchá to pokaždé jinde. Kdybych se ale už neozvala, tak jsem přestala vidět.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 14:00
- Nahlásit
Vlčáčková
Jinak jsem přišla o oko. Dnes ráno mi ho Sabinka euforicky vyškrábla. -
Já minule: sedím u ležícího Berči a něco mu kvávám do ksichtu, když on zvedne tu svou maxi tlapu a praští mně s ní přes hubu ve smyslu,,proboha sklapni babo" A jak jsem právě mluvila, tak mi tak šikovně rýpnul drápem do zubu, že jsem se bála, že mi ho i urazil...chvíli to dost bolelo. Tak mu říkám:,,Béjo, ty jsi neomaťa, nemůžeš dávat trochu pozor?!" Načež ,,doletěla" druhá kterou mi vyrýpnul rýhu od rtu až pod bradu
Evey
ty jsi dávala krev?? Jo, chceš taky? - jasně, určo máš dobrou, když je o tebe takový zájem...třeba by s ní na mne přešlo i to dobré, čéče Jakovou máš skupinu? myslím krevní, ne tady z toho odkazu pro Strejdu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 14:05
- Nahlásit
Pohodička předevčírem večer
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 14:48
- Nahlásit
worick
Jakovou máš skupinu? A-
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 16:42 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Evey
Jo jo. BluesAlive je světová událost. Ovšem i Bioslavnosti (sněženek) jsou dobré. Na letošní ročník už mám zajištěné ubytování. Tak když se nestane něco nečekaného, stavím se na palačinku. Kdybys změnila stánek, tak se stavím na něco jiného.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 16:47
- Nahlásit
Vlčáčková
Kdybych se ale už neozvala, tak jsem přestala vidět.
To bych Ti nepřál, ale mohla bys potom posílat aspoň mp3.
worick
rýpnul drápem do zubu, že jsem se bála, že mi ho i urazil...
Neli není tak ohleduplná a kus zubu to odnesl.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 07:14
- Nahlásit
Strejda
Na letošní ročník už mám zajištěné ubytování. Super.Kdybys změnila stánek, tak se stavím na něco jiného. To bude pravděpodobnější. Budu se snažit zabrat strategické místo u masa.
|