Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 11:22
- Nahlásit

U nás stav sněhu beze změny, ani nepřibylo ani neodtálo.
Je tak nějak pošmourno, chtělo by to nějaké sluníčko.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 13:35
- Nahlásit

Po mém ranním odchodu do práce se Erwin zmocnil ovladače a pustil televizi. Vůbec nevíme, na co koukali do doby, než vstal Jirka a zatrhnul jim to

worick
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 14:11
- Nahlásit

Drakopes
...se Erwin zmocnil ovladače... -
Chápu, že se bojíš o jejich vysoké IQ, neb ráno tam chodí samé kraviny

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 20:38 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

worick
Erwin uvelebený v křesle sledoval ČT24 ...

Strejda
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 20:38
- Nahlásit

worick
ráno tam chodí samé kraviny
Nemohu posoudit, protože přes všechnu snahu ne a ne dostat nějakou těžkou chorobu (třeba rýmičku), abych se mohl dopoledne válet u TV. Jen taková kontrolní otázečka: Ono to je večer lepší, než ráno? Jestli ano, budu víc dbát na své zdraví, abych se na to ráno nemusel dívat.

worick
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 23:21
- Nahlásit

Drakopes
Erwin uvelebený v křesle sledoval ČT24 ... - a my ho podceňovali... Možná ti chtěl udělat rešerže koho volit (když sám ještě nemůže )
Strejda
Jen taková kontrolní otázečka: Ono to je večer lepší, než ráno? - tak pravda...na CT24 je to prašť jak uhoď - tam se nakrkneš, ať to zapneš kdykoliv
Poslední ,,úlovek" byl dobrý film v sobotu: Úhel pohledu Ovšem neznám tvé preference....??

Drakopes
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 01:42
- Nahlásit

na ČT2 tou dobou (10:40) běželo "Chcete je? Nabídka zvířat z útulku", tak nevím?, ještě horší "story" byla polední vycházka, Erwínek už většinou cupká bez vodítka, přešli jsme přechod u Alenčiny školy (Erwuška vzorný, správně u silnice čekal na povel), pak ostře doprava a tryskem až na konec bloku (lekl jsem se, jestli tam někde přes ulici není jeho kámoš, aby v euforii neudělal chybu a neletěl přes ulici, i když zatím to "ustává" - čeká až dostane povolení), no pokračoval bleskově za roh doleva a to mně "došlo", takže jsem "v klidu" pokračoval (Alfréd v dalekém závěsu - náročné pesemesky, než to přečte a odepíše), no jasně - Erwínek hypnotizuje dveře oblíbené "masny" (vyhlíží pána "Krvavou zástěru"), ona to není prodejna, co tam vyrábějí nevím, ale Erwínek by kdykoliv šel na průzkum - píše Yura

Drakopes
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 02:17
- Nahlásit

, (pardon) - píše Yura

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 06:35
- Nahlásit

worick
Ovšem neznám tvé preference....?
Rosamunde Pilcher, Danielle Steel, ...

worick
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 07:45 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Rosamunde Pilcher, Danielle Steel, ... - si děláš kozy, že jo?! Z německé projekce se mi ježí chlupy...je to tak filmařsky ubohé, že by jim dal člověk na rohlík...ostatně, tak dopadá i většina českých pokusů o film Z britské provenience sleduju jen ,,Zločiny v zahradách" (tedy sledovala jsem, teďka v NE dopoledne na Primě dávají jen opakování) Sledovala jsem to proto, že jsem to náhodně přepnula a zaujala mne tam zahrada tak jsem chvíli koukala a: děj jako vždy takový ,,trapňučký" ale dámy jsou vtipné zahradnice a hlavně byl každý díl v jiné zahradě...tak jsem nevydržela nekoukat

Drakopesovi
na ČT2 tou dobou (10:40) běželo "Chcete je?Nabídka zvířat z útulku", tak nevím? -
...Erwínek hypnotizuje dveře oblíbené "masny" - já teda nevím, ale přiznejte, čím tu inteligenci podporujete?? Čtete jim, Ája s nima luští ty její hry (hmm, tu jsem neuhádla ani já )...?? My také chodíme do pekárny, ale že by Berunu napadlo, tam jít čuhélat před dveře, tak jeho to prostě nenapadne (i tak dobře ) Ale asi je to i tím, že nejsou nijak moc žraví...no jasně vy je ,,stimulujete" přes žrádlo...aby byli nuceni zapnout mozek tak to u nás fakt nepůjde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 07:49
- Nahlásit

worick
Z německé projekce se mi ježí chlupy...je to tak filmařsky ubohé, že by jim dal člověk na rohlík.
nehaz je vsechny do jednoho pytle, nedavno sem videla pekne udelanej nemeckej romantickej film a treba z poslednich ceskych filmu me hrozne rozesmal ten s madlem. Jako nemam vyhrady proti "jednoduchym" filmum, u kterych si clovek odpocine po jobovkach celeho dne... kdyz jsou dobre udelany nebo vtipny, ale ne trapny.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 08:18 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Včera jsme šli na prochajdu jako že po vsi, ale protáhnuli jsme to ještě dáááleko za. Potkali jsme asi 4 pejsy - dva malé na volno a další dva na vodítku (ty drželi od nás dál )
První jezevčíka u hřbitova - byl na volno, ale s pánem. Když se k němu blížil Worka na flexině, jen se zeptal, jestli nekouše. Tak jsem mu řekla, že je vlastně psi ani tak moc nezajímají, načež mu zastoupil cestu Berry a chudák jezevčík jen ztuhnul a koulel očima...pán v klidu a ještě mi oznámí, že ho nedávno přivezli z nemocnice, protože jim ho škaredě pokousal NO ze sousedství, měl i prokouslou plíci Tak to jsem čuměla - to bych i já už měla psa v náručí...po takové zkušenosti
V jiné ulici za náma docupital takový pěkňučký ,,Punťa" (voříšek) tak 30cm v kohoutku, hezky hnědobíle vybarvený, hladkosrstý, ocásek nahoru (něco se špicem, akitou, husky)opravdu moc pěkný pejsek. Berry ho očichal a nic, v klidu cupal za náma, pak hned Worka a pejsek šel s náma (dostal kokino) a Worička po chvíli nenapadlo nic jiného, než se jít na něj prsit. Postavil se těsně nad něj a tuším chtěl i na něj naskočit. Pejsa vyletěl jak ,,péro s divanu" a pustil se do Worky. Jen se neohnal, ale kousal na všechny strany (kdežto Worka jen koukal ) až ho pejsa rafnul za packu, tak uskočil a šel si po svých. Pejsek byl nafučený (výraz: moc si jako nedovolujte jooo?! ) ale šlapal s náma dál. Až jsme zahnuli do polí, už jsem ho odháněla, aby se neztratil a proto, že jsme pak šli přejít přes silnici - hlavní tah k hranicím. Povedlo se a dál s náma nešel. Tam pak byl NO a nějaký fox na vodítkách. Vzali jsme to úplně na protější kopec za dráhu a tam katastrofa Milion zajíců, srnek a bažantů, co tam byli či někdy byli a hlohové křoví kolem dráhy, kam v jednom kuse lítal Worka. Na druhé straně obrovský lán, ale to ne, on se musí neustále s tou flexinou motat do toho křoví Asi tak kilometr a půl - já myslela, že ho snad zabiju Šla jsem tudy poprvé v životě (ta dráha a lán mne nijak nelákali ) V létě je tam úpal, ale teďka jsem si řekla, že by to šlo a bude změna...no, to jsem si dala a skoro 10km to bylo http://www.mapy.cz/s/684e

LuckaM
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 08:34
- Nahlásit

U nás sněhu moc nepřibylo...asi jen 15 čísel. Začalo tu sněžit až z neděle na pondělí, už jsme si říkali, že je to nějaký divný, protože všude kalamity a v Liberci nic

V sobotu jsme konečně vyrazili na běžky a dali jsme krásných 25 km Bárnýsek to celé statečně ušel, dokonce nás chvílemi i tahal, ale jakmile jsme nasedli do auta, usnul a byl k neprobuzení
Teď je na výměnném pobytu u Toma, tak chodíme na snowboard a v pondělí to bylo naprosto luxusní. Byli jsme hned ráno, na sjezdovce skoro nikdo, půlka byla z rána krásně urolbovaná, zbytek z večera a na tom těch 15 cm prašanu...to bylo poježděníčko! Co vy a lyže? Chodíte?

worick
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 10:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

LuckaM
Co vy a lyže? Chodíte? - ne-e. Já se zvládnu přizabít i bez lyží U nás sice malá sjezdovka je, dokonce kousek dál druhá, ale bohužel se sněhem většinou bída Sjezdovku tu nasněží, ale třeba na běžky, co bych asi raděj, jelikož to jde provozovat s klukama - tak to je úplně na prd...tak dva dny za zimu s tím, že upravená trasa je u nás jedna a to cca 15km od nás...jinak si každý musí ujet trasu sám, což by mi nevadilo, ale vadí to, že není kde, jelikož lesní cesty jsou totálně rozježděné od těžařských aut Když vidím ty záběry z českých horských středisek, jak tam mají kilometry a kilometry běžkařských tras (ty jsou ale zase nahouby z toho pohledu, že se to nesmí jezdit se psy ) tak blednu závistí

cernej caj
nehaz je vsechny do jednoho pytle, nedavno sem videla pekne udelanej nemeckej - o tomhle filmu jsem myslím někde četla, ale neviděla...co se týká českých či německých - tak jistě existuje vyjímka, co potvrzuje pravidlo, ale většinou když přepnu kanál, tak mi stačí 10sec. na to, abych bezpečně poznala německý film (aniž by použili jména ) už to mám dokonce tak vypilované že většinou i dokážu hned rozeznat, jestli je britský, německý či francouzský...neptej se mně jak, nevím Asi stylem filmování...

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 10:42
- Nahlásit

worick
- si děláš kozy, že jo?!
Jednou jsem tady naznačil svůj názor na Blesk a Novu se zlou jsem se potázal. Pak jsem ještě nepochválil americké fast foody a taky to nebylo dobře. A teď jsem se nechal vtáhnout zase na tenký led. No jo, máš pravdu. Německá kinematografie je taková slabší, ale přesně zapadá do dramaturgie českých TV. Ale buď spravedlivá. Komisař Rex podává skvělé herecké výkony a je to charismatický sympaťák (myslím toho ovčouna). I když mu to kazí Gedeon Burkhard. (a teď mě ženské zadupou do země)

worick
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 10:48 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Děcka, nakupujete někdo v prodejnách Zvěrokruh? My tam chodíme na to růžové prase - tam ho měli vždycky (včera Tom přivezl pro jistotu rovnou dvě ) Berrynek má dnes páté narozeniny No, to chci říct: dostal nějaké kuponové knížečky na slevy, které asi moc nevyužijem, jelikož je to jen na jisté věci (mlsky, granule vodítka) zrovna od firem, co neberem...ale vím, že Kessie má činčiláka, Dines morčátka...a jsou tu nějaká krmiva pro ně (Supreme tasty bites, ke krmivu Naturalis-krmivo Cunipic ) klidně bych vám ty kupony poslala, třeba poštou

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 10:52
- Nahlásit

LuckaM
Co vy a lyže? Chodíte? Chodila bych, nemám s kým.
No, ono i to moje vybavení je poněkud postarší. Rovné dlouhé lyže, žádné carvingy. Řvavě růžové, už téměř bez hran. Dostala jsem je na lyžák na střední školu a už tenkrát byly jeté. Naposledy na svahu si mě už prohlíželi, asi si říkali chudák, nějaký sociální případ...
Ale mám nějaké volné jízdy na Ramzové, tak se musím podívat jestli se do nich už nedal červotoč.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 14:10
- Nahlásit

Strejda
Jednou jsem tady naznačil svůj názor na Blesk a Novu - blé, to na mně nehodíš, Blesk čtu tak maximálně někde v čekárně a Novu...tak to jo, tu sleduju, ale už o hodně míň, než kdysi...Rozdělilo se to mezi ostatních x programů
Pak jsem ještě nepochválil americké fast foody - zrovna včera mi Tom převezl ze Zlína Mc filé a obalované krevety...mňam
A teď jsem se nechal vtáhnout zase na tenký led. -

Komisař Rex podává skvělé herecké výkony a je to charismatický sympaťák. I když mu to kazí Gedeon Burkhard. (a teď mě ženské zadupou do země) - ano, máš pravdu Některý z dílů jsem náhodou viděla - dívala se, protože jsem tam viděla psa a pak si snila o chytrém psu...Jeho kolega na mne až takový dojem neudělal není můj typ To už tam má fešnější kolegy Simir z Kobry 11 Taky jsem pár dílů viděla, ale v tom teda hráli roli jen ti chlapy, jinak je to taky dost trapárna..jako ostatně každý pokus o německý akční film...seriál

Evey
No, ono i to moje vybavení je poněkud postarší.... - Čéče, Tom ti vzkazuje, že taky i už dost nebezpečné, ať s tím radši na svah nelezeš, nebo si ještě ublížíš
Já bych svoje stejně staré lyže hledala marně taťka, když viděl, že o lyžování nějak nemáme zájem, tak to okamžitě rozdával kámošům pro děcka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 14:42 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

worick
kdyby ti nejaky kupony zbyli, tak dej vedet kdyztak k cemu to je, mozna bych se ozvala

ps: na komisari rexi sem ujizdela na zakladce a libili se mi teda oba. Hlavne ze dneska jsem u obeda mluvila o tom, jak ja mela za mlada kralicka Tuvoka a kamoska Stockingera a hele uz se tu bavite o rexovi

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 17:10
- Nahlásit

worick
Čéče, Tom ti vzkazuje, že taky i už dost nebezpečné, ať s tím radši na svah nelezeš, nebo si ještě ublížíš Neboj, já mám vysoký pud sebezáchovy, dělám velkéé oblouky. Vybavení bych důvěřovala, horší to bude s těmi machříky co občas na svahu potkáš.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 21:07
- Nahlásit

Kessie
cernej caj
v pátek odpoledne nejspíš jedeme do Brna. Z knížečky si vytrhám kupony, co potřebuju já a zbytek vám můžu někam vyhodit. Jen napiště kam
Nebo jsou ještějiní zájemci??
-Slevy na krmiva: superpremiovky Proplan, Eukanuba, Royal Canin, Hils, Calibra - psi i kočky (slevy podle velikosti balení)
-Šampony Pet Head
-Greenfields šampony i kondicionéry
-granát Kong(sleva 50Kč)
-pamlsky psí CalibraJoy 3+1 zdarma
-konzervy psí Brit Boutiques Gourmandes 400g (2+1 zdarma)
-vybrané psí zimní oblečky (sleva 50Kč)
-souprava obojku a vodítka Buster (sleva 50Kč)
-konzervy kočičí Schesir(3+1 zdarma)
-kočkolit Asan 10L (sleva 26Kč)
-pamlsky pro ptáky a drobné savce Hansetaten(sleva 30Kč při nákupu dvou a více ks)
-Supreme Tasty Bites - krmivo pro králíky a morčata (sleva dle velikosti balení)
- k balení krmiva pro králíky, činčily, morčata a křečky Naturaliss - krmivo Cunipic 800g zdarma

worick
Člen
# Zasláno: 23 Led 2013 21:10
- Nahlásit

Půl dne děláme zeleninu do pytlíků do mražáku (teprve teďka ) abych proto nemusela při každém vaření pro nás či kluky běhat do domku do sklepa, čistit a krájet Teď ovšem nemůžu mrkev, celer, petržel už ani vidět

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 03:45
- Nahlásit

Zdravím vespolek!
A jdu zase účtovat...

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 06:21
- Nahlásit

Vlčáčková
A jdu zase účtovat... Evidentně chceš vyfouknout Strejdovi titul zaměstnance roku.

Kessie
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 06:27
- Nahlásit

worick - předně moc gratulujeme Berrinkovi k jeho narozeninám! Kessička třepe tlapkou a posílá jednu psí pusinu...
Jinak v pátek budu opět na zkoušce ve Zlíně - naštěstí už poslední, ale ono to za pár měsíců přijde zase... fuj, to jsou stresy... děkujeme za nabídku, ale máme oblíbený krmivo pro činčiláka už dlouhou dobu, jiný stejně nepapká, to prská, takže objednávám pořád to stejné, už taky s nějakou slevou... ale zaujal mne ten obchod ve Zlíně... kde to je? Jen tak zhruba... Bych se tam v pátek skočila podívat...

worick
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 07:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
předně moc gratulujeme Berrinkovi - Děkujeme
Jsem se orientačně dívala, kdo se kdy narodil (teda kočky, ty jsem si nepamatovala ) A Leon je 1.1. a Gucci se jmenuje Grazziela Coco-Cherry a je 18.1. - ti už narozeniny měli
Nevím, jestli to Toma vyděsilo že má Berrynek už 5 ale normoš by s klukama určitě nešel, tím spíš, že den před tím se mnou absolvovali prochajdu velkou. Ale včera se z ničehonic sebral a že:,,když má Berry ty narozeniny...jde s nima na prochajdu" (já se rýpala s tou zeleninou)

obchod ve Zlíně... kde to je? - na Čepkově, pod Jižňákama. Ty máš školu normoš na Baťově institutu,tj. vedle kina velké parkoviště a pod ním škola? No tak k Čepkovu buďto pěšky přes Baťův areál, autobusové, trať, vodu a jsi tam...není to nijak daleko, od školy cca kilometr. A nebo autem směr Svahy - tedy od parkoviště vpravo a vlevo dolů, na jednosměrku doprava, na křižovatce vlevo a sjíždíš dolů pořád rovně, přes další křižovatku rovně(směr Jižní Svahy) přejedeš hlavní most (Čepkov vidíš pod ním)a hned jak končí je odbočka na Čepkov (nákupní centrum) to nemineš

Jinak v pátek budu opět na zkoušce ve Zlíně - Tom mi hlásil:,,v pátek jedu do toho Brna..." a já:,,jé, uděláme si výlet" A Tom:,,naložím tě s klukama a vyhodím u Kessie" Noo, tak to by byla radostí bez sebe...za takovou přepadovku (vím, že normálně jste v práci ) A pokračuješ zase na víkend k vašim?

LuckaM
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 09:49
- Nahlásit

worick
Posíláme opožděně také gratulaci pro oslavence!

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 11:58
- Nahlásit

worick
Děkuji za nabídku, ale morčátkám beru krmení po 25kg pytlích
A ostatním kupuji granule u tety .

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 15:47
- Nahlásit

Také se opožděně přidáváme s Barneym s gratulací: Přejeme Barrynkovi hooodně zdraví, plno radosti, a ať ho páníčci moc nezlobí!

Co u nás novýho? Nic vcelku. Zima mi už leze na nervy, v úterý mám poslední zkoušku a můžu se pustit do psaní diplomky, v neděli mě zkolilo nachlazení - zvýšená teplota a nehorázná bolest zad. Naštěstí ted už dobrý. Z Bárníka mám radost - zdá se mi, že trochu přibral. Začala jsem mu dávat převážně vepřové maso a o něco zvýšila porci. V současné době nevyje! Takže dvojnásobná radost. Vlastně nakonec třínásobná, protože Barneymu zachutnaly nové pamlsky tak, že ke mě s radostí přiběhne i na procházce a dokonce po hooooooodně dlouhé době udržuje oční kontakt. To kouzlo se jmenuje Frolic - walky bites. piškoty, kostičky sýra nebo suchého salámu jsou oproti tomu nic. Myslím, že i paní Drakopesová se tu hodněkrát už zmiňovala o Frolíkách.

worick
Člen
# Zasláno: 24 Led 2013 20:24
- Nahlásit

MartinaBarney
no to je dost, že sem taky nakoukneš a podáš hlášení....
No vidíš to, Bárníka asi přešla puberta a bude z něho vzorný reprezentant svého plemene...(to je pošuk Woriček taky )

Frolíky my používáme taky, ale tyhle http://www.mall.cz/pamlsky-psy-kocky/frolic-s-hove zim-masem-4-kg poněvadž když jdeme na prochajdu či výlet, naplním velkou kapsu (tak půl kila ) na tašce a nakrmím všechny psí kámoše Kluci je mají ale taky moc rádi. Už podruhé během měsíce dnes peču játrovku (pro velký úspěch ) a mám jistotu, že v tom není žádná chemie Dávám jim to s klidným svědomím...radši než ty Frolíky
Dneska jsme udělali prochajdu kolem sjezdovky. Ještě, že je konec týdne a v sobotu se jede dál, neb už mi dochází chodící fantazie

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání