| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 20:34
- Nahlásit
worick
Velmi opožděně gratulujeme oslavenci.
Už podruhé během měsíce dnes peču játrovku
Ještě kdyby to tak strašně nesmrdělo. Je to horší, než vepřové nohy.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 06:17 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
worick - no, já bych vás velice ráda uvítala, i s klukama, Kessie by byla nadšená, jen Mikša by opět nevěřícně koukal, jestli tohle myslím vážně! on má z cizích větších zvířat zatím hrůzu - ale opravdu býváme v práci, navíc já až někde ve Zlíně... tentokrát opravdu přespím u našich, protože mám zkoušku až pozdě odpoledne a v noci nerada jezdím... aspoň po delší době zase popovídáme... když jsem tam byla minule, byla jsem hrozně unavená...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 07:00
- Nahlásit
worick
se jede dál, neb už mi dochází chodící fantazie
kdyby bylo na klucích, tak se chodí jen do parku - nejvíc kámošů, nejvíc vzkazů
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 07:03
- Nahlásit
Máme doma labradora.
Včera se kolem nás potuloval a dnes v noci ho Michal naložil asi 8 km od nás, protože podle známky je z od nás. Tak ho přivezl, dostal nažrat ,byl ubytován v garáži a čeká (doufám v klidu) až se Michal vrátí z trasy a půjde zjistit na obec majitele. Což doufám, bude úspěšné a labraš tam nebude ještě jak se vrátím z práce. Elza ho viděla jen přes okno a málem dostala psotník.
Strejda
Ještě kdyby to tak strašně nesmrdělo. Je to horší, než vepřové nohy. To jo, ale na dršťky to nemá.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 08:14 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Berrynek děkuje všem ale my to nijak neslavíme, my nějak neslavíme ani ty svoje
Strejda
Ještě kdyby to tak strašně nesmrdělo. Je to horší, než vepřové nohy. - jo, smrdí to hrozně, ale je to jídlo, které jíme taky (játra) stejně tak nožky na drkotinu...mňam Smrdí i tvargle a taky je mám ráda Horší, pokud bych vařila něco, co nesnáším...něco jako chcíplá slepice i s peřím - což se na vesnici klidně psům vaří (jen se vykuchala) To by fakt doma nešlo Navíc máme prozřetelně kuchyni oddělenou velkýma šoupacíma dveřma, které v tomto případě ráda použiju
Jo, včera Woriček poprvé doma zazlobil, začíná být už moc oražený, asi mu uberu výhod Když štěkal za dveřma, že Leonek chce jít domů, tak on samozřejmě potvora ví, že ho(je) pustím za odměnu taky (proto to taky dělá ) a doma se zrovna ženou přes kuchyni do mé pracovny vymést kočičí misky. Jenže včera byla tedy kuchyně zavřená, tak si stoupnul před a poštěkával. Vím, je to jeho způsob jak dát najevo, že je něco zavřené a je to blbě...ale doma se neštěká Samozřejmě jsem mu dveře neotevřela, jen jsem mu řekla za a) ať drží pysk a za b) že to musí být zavřené. Tak se s tím smířil a chvíli doma polehával, pak šel ven. Berunka zase vydržel o něc dýl.
Evey
Máme doma labradora...Elza ho viděla jen přes okno a málem dostala psotník - ona by ho doma nesnesla? Nezahrála by si s ním? No...taky by jste mohli dopadnout jako my, že k nám hrozně ráda chodí většina pejsků z okolí, někteří bohužel i sami
Kessie
naše kočky jsou z těch psích návštěv už málem na nervy momentálně už skoro nechodí ven ani jeden a nevím, jestli to taky není důsledek Gucci už čistě jen vyčůrat. Leon po cca týdnu spal dneska někde venku - nechtěl jít domů, ale dneska už nejspíš ven nevyleze
Drakopes
kdyby bylo na klucích, tak se chodí jen do parku - nejvíc kámošů, nejvíc vzkazů - popravdě si taky myslím, že na tohle by klukům stačilo obejít tady tu naši část potoka...tu courá pejsků nejvíc. Jenže mne by ta jednotvárnost zabila
Zrovna onehdá mi Gogošová vyprávěla, jak Gogo dostal ten nářez od kluků, na druhý den zase od jiného berňáka tak že s ním radši šla nahoru k větrolamu, aby někoho zase nepotkali a Gogo už z toho neměl tiky Jenže milý Gogo byl prý pěkně naštvaný, že nešli oblíbenou trasu u potoka a když se vrátili domů, pověsil se na branku a trucoval...poštěkával k potoku a nechtěl si s nima hrát
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2013 09:16
- Nahlásit
worick
ona by ho doma nesnesla? Nezahrála by si s ním? To nevím, ona jak kterého psa... U tohoto, ale měla podezdření, že jí ho tam chceme vpašovat do pelechu a odjet do práce.
V sobotu se velmi pěkně hrála s borderákem. A to je celkem vzácnost. Jinak už nemá o bližší kontakt moc zájem. Lítali spolu, střídavě se zadupávali do země... asi půl hodiny. Pak na ni začal naskakovat, Elza kupodivu držela i ocásek dala na stranu (určitě nehárá) . Takže jim byly další "hry" zatrhnuty.
Paní na obecním úřadu Michalovi sdělila, že už se ten pes řeší od včerejška. To ho odchytl někdo cca 2 km od nás, zavřel do kotce. Z obce sehnali majitelku, která slíbila, že si psa vyzvedne. Lidi volali odpoledne na obec znovu, že si ho nikdo nepřijel vyzvednout a že jim tam dělá děsný bugr, takže jestli nikdo do večera nepřijede, tak ho půstí. No nepřijel... Takže pes putoval dál na sever, kde ho v noci sebral Michal.
Takže z obce znovu volali majitelce, která lhala do telefonu, že si ho vyzvedla. Psa tedy Michal dopravil k nějaké její známé, která ho uvázala na řetěz , že prý si ho majitelka vyzvedne tam.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2013 23:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
To nevím, ona jak kterého psa... U tohoto, ale měla podezdření, že jí ho tam chceme vpašovat do pelechu a odjet do práce. - to je jasné, že s každým psem se nesnese asi žádný, to ani naši...a pak jsou zase psi, co nesnesou nikoho...tak proto jsem se ptala - jestli ani nemělo smysl to zkoušet
Pak na ni začal naskakovat, Elza kupodivu držela i ocásek dala na stranu (určitě nehárá) . Takže jim byly další "hry" zatrhnuty. -
Paní na obecním úřadu Michalovi sdělila... - hmmm tak zase nějaká majitelka-kráva Ach jo, chudák pes
Tak jsem tu dva dny nebyla (dala vyniknout i jiným ...Noemi, ty jsi tu dlouho nebyla!!! ) vlezu sem a nic...zase ticho po pěšině Lyžujete či co??
Držíme smutek za výsledek voleb....
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 09:44
- Nahlásit
Ahojte, já jsem tu taky nebyla... co se voleb týče, já jsem to vzdala už dávno... nicméně mám konečně po zkouškách, což není žádná výhra, protože v pátek už nám začíná další semestr, takže žádný odpočinek... - ovšem byla jsem včera taky vytočená a ještě jsem, neboť jsem se až včera dozvěděla, že v pondělí pustil děda jen tak (bez obojku..) Kess ven a ona mu utekla (nechápu proč to dělá, když ví, že nemá... možná schválně, jinak si to neumím vysvětlit), no tak zamkl, zavřel, šel na oběd a spát, zrovna šla na procházku školka a tak tu zvonila učitelka, že máme venku psa (poznal ji náš šestiletý soused) - naskakuje vám v hlavě to stejné co mně? zvonili tu pak ještě nezávisle na sobě další tři nebo čtyři lidi... Kessie je nejmírumilovnější stvoření jaký znám, takže pominu-li, že lítala po hlavní cestě, protože byla až v centru vesnice... tak bylo štěstí jako hrom, že ji nikdo nezajel... tak na druhou stranu, kdyby skočila z radosti na nějaký to dítě ze školky a něco mu udělala, tak kdo by šel sedět? myslím, že já nebo Honzík, coby majitelé psa, ne? Nikoho by nezajímalo, že je Kess na dvorku, pokud nejsme doma, ze kterého se pryč dostat nedá, pokud jo, tak do zahrady, kde jsou všude ploty, takže by se zase ven nedostala... že to prostě hloupí lidi neumí domýšlet situace... místo, aby jí nechali otevřený, aby se mohla vrátit, tak zamknou a nechají chudinku venku... nic, musím někam vyrazit, jdeme se projít po okolí a pročistit hlavu...
Hezkou neděli všem!
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 12:49
- Nahlásit
worick
Držíme smutek za výsledek voleb....
To my taky.
Kessie
Ještě,že nevběhla pod auto.To jste měli štěstí.Co na to děda?Asi si neuvědomuje co se mohlo stát.
Minule žena taky odjela od domu a nepočkala až se zavře celá brána.Asi za hodinu na nás zvonila nějaká paní se psem,že je Bára na ulici.Naštěstí ona neuteče a neublíží taky.
Jenom když jde cizí pes okolo plotu tak držkuje a to byl i tento případ.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 13:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
V pátek jsme jeli na Brno ze Zlína, takže po dlouuuuhééé době po dálnici Otrokovice-Brno, což šlo po Kroměříž či kde to končí...bo je nová, ale na D1 jsem nadávala jak špaček a litovala tě, že po ní musíš jezdit častěji - to je hnus velebnosti Byla jsem vydrncaná a nebýt hluchá tak jistě i ohluchnu
ovšem byla jsem včera taky vytočená a ještě jsem.... - proto jsem říkala Tomovi, ať zapomene na to, že dáme kluky hlídat tchánům a odletíme na druhý konec světa....to by prostě byla katastrofa a jobovky od prvního dne, na to nemám nervy Panebože to jste měli velké štěstí, protože ta naše trdla by určitě něco přejelo A skočit na dítě no, nedělají to, ale tak člověk neví, co je může napadnout, když nejsou pod dozorem a pak poslouchat výlevy nějakých hysterických rodičů....
My měli taky dneska den... Přešli jsme přes lávku na druhý břeh a chodíme většinou první dolů kouknout, jestli tam není za plotem bulka Mája s bandogem Argem a pak dál nějaký bišonek a příbuzní boxer s jezevčíkem a Dáša vedle.... No otočili jsme se, že jdem první pro změnu nahoru (jako dolní a horní konec vesnice ) ujdem 15m a po cestě od cvičáku se na nás řítí příbuzných boxer, nedbaje na volání svého pána Tak jsem dala klukům ,,zůstaň" a šla mu naproti (zarazil se 10m od kluků) že ho zkusím odlákat na kokina a mezitím by ho pán mohl zpacifikovat...no prd. Takže kluci zůstali sami, boxer se pomalu napružený šoural k nim, já za ním ho volala na sebe a říkala jeho páníkovi, ať už blíž nechodí jen ho zkusí přivolat, protože jinak se do sebe jistě pustí. Nevydržel popošel...no a mela Boxer skočil jak jinak na Worku (je menší) ale kupodivu se hned přidal Berry a skočil zezadu na boxera. Možná jsem je měla nechat ať ho ,,srovnají" (když se neumí chovat) ale nechtěla jsem, aby tekla krev, tak jsem houkla, ať toho ale okamžitě nechají, což poslechnuli, ovšem boxer hned zase zaútočil, ale to už ho páník drapnul a připnul, kluky jsem hned přivolala k sobě. Nevím, jestli je to dobře, ale pro zklidnění vášní jsem dala kokina všem (že už jsou hodní kluci) a chudák jezevčík jen koulel očima, co se to dělo ten se držel opodál Ale už nijak ani boxer nedorážel, asi to stačilo, jen se naprsit Worku oslintal na límci, ještě ho v klidu prohlédnu, ale myslím, že ho ani nekousnul, nebylo to nějaké trhání, spíš takové to psí ňaf, ňaf...možná by se po chvilce zklidnili i sami
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 13:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
co se voleb týče, já jsem to vzdala už dávno... - ale to nevzdávej! Ty plánuješ rodinu a tady začíná ,,jít do tuhého" Jsi zodpovědná za svoje děti, ty co teprve budete mít a za to, do čeho je přivedete...(což naši prarodiče nezvládnuli )My se z republiky prostě někam vystěhujem spíš, než tady proběhne druhý 48 a komouši nás obtáhnou ostnatým drátem (byť už snad jen virtuálním) a začnou opět vymývat lidem mozky. Když na nás tchýně včera bafnula: ,,a to by jste chtěli, aby Schwarzenberg začal všechno vracet Němcům??" Tak nás málem kleplo...to je tak nechutná propaganda na kterou dobře slyší tupé mozky našich spoluobčanů, že to může vymyslet opravdu jen komouš tělem i duší a ať mi pan Zeman netvrdí, že on není Předesílám, že mi před 20lety nijak nevadil....vybarvil se až časem
Vím, že tahat sem politiku je jak říká trefně Strejda ,,pouštět se na tenký led" a asi si udělám i hodně nepřátel, protože určitě má hodně z vás i názory opačné, ale já se za svůj nestydím a klidně ho řeknu...zatím to totiž ještě jde....
Takže těm, co to vadí se omlouvám a už to sem tahat nebudu, i když ta nasranost mne už nejspíš neopustí...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 13:37
- Nahlásit
Tá ta
Minule žena taky odjela od domu a nepočkala až se zavře celá brána - kluci sice ještě nikdy takhle nezdrhnuli, ale už taky vyšli, když jsme čekali právě, než se brána celá zavře, tak radši stojíme za bránou a sledujeme. Nebezpečné je to potmě, když nás kluci vyhlížejí těsně za bránou a když se otevře, jeden se třeba prosmýkne kolem auta zleva, druhý zprava a hned si obou člověk nevšimne a už se stalo, že se tam venku před opětovným zavřením začichal a zůstal venku....toho si ale naštěstí člověk všimne hned když zastaví, vyleze a přepočítá psy
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 13:56 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
worick
Taky se mi to sem nechce moc psát,ale musím.
Když se Zemana zeptala v poslední diskusi paní Čáslavská proč šel ke komunistům žádat o podporu,dozvěděla se akorát ,kolikrát mu komunisti a v kterým roce a jak moc mu ublížili.
Pak ale už vůbec nechápu, proč pro tu podporu šel.
Radši už nic psát taky nebudu.Když si vzpomenu na našeho současnýho....
Ale Bára Basiková má pravdu....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 14:04
- Nahlásit
Už začíná cenzúra nebo co! Měla jsem příspěveček, úplně kraťoučký na FB o Zemanovi, svazákovi Šloufovi a StBákovi Zavadilovi, u toho vtipná fotečka jedné paní s vlajkou o tom, jak Pravda, vy idioti, zvítězí; a do rána je pryč!!!
Máme s Niky nový web. Ona ho hrozně chtěla, má skoro půl roku zpoždění... no ale povidlo se nakonec. Tak doufám, že omezení internetu jak v Číně přijde co nejpozději. http://www.pesnastope.cz/
Ráda bych Vás poprosila, kdybyste mi napsali, kdo co víte, kam se smí na hrady, zámky, jiné památky se psíky. Bude to jeden oddílek tam.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 15:13 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
Doslova a do písmene....Právě ČT dává Svědkyni, s národem milovanou Jiřinkou. Měla by se hlavně dívat paní Jiřina...ať si připomene, do čeho jde... Je mi na blití...
Hlavně když jsem viděla záběry z volebního štábu po vítězství Zemana...bylo to jak na veselici UV KSČ.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 15:16
- Nahlásit
Noemi, ty jsi tu dlouho nebyla!!! ) vlezu sem a nic...zase ticho po pěšině Lyžujete či co??
Sáňkujeme - dnes tak náruživě, že teď koukám na netu po novém vodítku (u starého přepínacího středně dlouhého dneska povolila karabina...ale po skoro 5 letech, co ho máme už má nárok ).
Jo a dneska to kromě vodítka odnesly i boby, holt přítel je jiná váhová kategorie, než pro kterou jsou určeny .
Medvěd stále tahá sáně, boby, děti...Zřejmě má pocit, že je to jeho pracovní pověření. Pauzu si udělal jen, když našel kus nějaké páteře (asi srnka ?!)...
Jinak u nás dost opruz, sousedům pořád utíká Blesk a vopruzuje kolem našeho plotu, Medvěd se s ním očuchá a jde si v pohodičce zpět po svém. Problém nastává ovšem v okamžiku, kdy je někdo z nás venku, Blesk se s každým snaží kamarádit, takže Medvěd dělá rachot. Bleska se snažíme ignorovat, aby ho to nemotivovalo k utíkání, jenže je dost marné :-/.
Dnes když jsme šli na ty sáňky, tak zase byl venku, Medvěd na něj spouští hrůzu, ale on je takový ignorant a prostě jde k nám dál...Medvěd se do něj samozřejmě pustil, tak dostali kulatým bobem oba (s mírou samozřejmě - na druhou stranu Blesk je stejně velký jak Medvěd, jen tak váhově poloviční). Když jsme šli zpět, tak byl uvázaný doma u boudy a před chvílí jsem koukala, že už zase lítá venku. Nejhorší na tom je, že s trochou péče by to byl výborný vychovaný pes, který by se držel doma .
Sousedovi (tomu ****z druhé strany) už volné pobíhání Bleska leze taky na nervy. Na podzim kvůli tomu měl s jeho majiteli pořádný výstup, chvíli byl klid, jenže Blesk našel další způsob kudy zdrhnout. Tenhle týden se máma vracela pěšky od vlaku, soused jel domu chvilku před ní (míjel jí kousek od baráku). Blesk zase byl venku. Máma šla dom, Blesk se šel kamarádit, takže Medvěd na něj štěkal, takže soused začal z něčeho pálit na horní cestu na Bleska...Máti je nasraná, jenže na druhou stranu, jak mu to dokázat?! No tak teď čekáme, kdy mu rupne v kouli a omylem zastřelí někoho z nás, až budeme psy honit od sebe (legálně držených zbraní k tomu má dostatek).
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 15:26
- Nahlásit
Noemi
koukám, že s Bleskem to máte podobně jako my s švagrovým Argem On akorát neobtěžuje ale vůbec nikoho jiného - letí zrovna k nám. Nekoupili jste si carvingové boby?? Viděla jsem na to ,,reklamu" v Sama doma a vypadalo to bezva. Když vlastně máš malého bráchu, stálo by za to, to vyzkoušet (i když tam říkali, že to stejně okamžitě zabavují tatínci ) Gogošová byli taky sáňovat a Gogo prý lítal nahoru dolů tak, že doma byl úplně hotový, bála se, že se snad ani neprobere
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 15:54
- Nahlásit
Kessie
nechápu proč to dělá, když ví, že nemá... možná schválně, jinak si to neumím vysvětlit
Člověče, to je děsný. Nejen pro to, co se mohlo stát, ale jak to může pokračovat.
worick
Vím, že tahat sem politiku je jak říká trefně Strejda ,,pouštět se na tenký led" a asi si udělám i hodně nepřátel,
No, nepustím se. Ale tohle si neodpustím: To teda bylo špíny, lží a demagogie ...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 16:35
- Nahlásit
Večer si čtu v posteli. Vedle mě leží a spí Erwin. Otočím se na bok a podepřu si knížku polštářem. Erwin zvedne hlavu, stočí se, uchopí polštář, opatrně mi ho vytáhne zpod knížky a dá si ho pod hlavu. Jedním okem zkotroluje, co já (nemám slov) a spí dál.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 16:54
- Nahlásit
http://tn.nova.cz/zpravy/prezidentske-volby/takhle -lhal-milos-zeman-obcanum-za-to-ho-zvolili-prezide ntem.html
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 18:42
- Nahlásit
Drakopes
Večer si čtu v posteli.... -
Jediné co mne teď na světě těší je, že jsme zdraví a mám kolem sebe všechna ta svoje zlatíčka (Toma a zvířátka moje ) Jen se nesmím kouknout ani o píď dál...
Strejda
No, nepustím se. - vlastně nevím, zda to chápu správně, ale neodpustím si: tady vidím, na co jsou dobré děti...když se povedou (a to musí, když mají kvalitní rodiče, že jo?! ) Myslím, že ty se nemusíš bát, nějakou garsonku vám v Singapuru jistě zařídí...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 19:30 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
worick - výsledky voleb jsem sledovala na netu, spousta mých známých na facebooku psala statusy, ke kterým se přidávám, naštěstí, až půjdou moje děti do školy, určitě už tam bude "viset" někdo jiný... minulý pátek mi nebylo dobře, nemohla jsem polykat a cítila jsem se bídně, tak jsem zalehla dřív (v tom učícím se maratonu) a zrovna byla na primě debata se dvěma kandidáty... z jednoho se mi dělalo nevolno a styděla jsem se za něj... druhého jsem si začala vážit, protože rozhodně neměl zapotřebí někoho urážet a ponižovat... jenže bohužel nesouhlasím se zavedením eura a celkově s extremně pravicovým vedením politiky a fakt nesnáším jeho nohsleda MK... tak si pak vyber, no...
... já už jsem dávno uvažovala, že bych požádala o rakouské občanství s tím, že bych ale chtěla zůstat žít tady... jenže to bohužel nejde... musela bych se fakt přestěhovat...
Strejda - jak to může pokračovat... no, budeme muset zamykat... děda dneska oslavil 82 let, ale je to zarytý sedlák se vším, co k tomu patří... prostě holt zámky, které zamykáme až na noc, nebo když přijedeme z práce, budeme zamykat i ráno, po výjezdu autem a dědovi nezbyde, než chodit ven jen hlavními dveřmi... ona Kesska neutekla pryč, on ji venku prostě zamkl (říkal mi to dneska soused) a tak když se nedočkala, tak šla pryč... štěstí to bylo veliký, taky ji tu pořád muchlám, tu naši krasavici... naštěstí se nic nestalo... říkal dneska manželův taťka, že teda ještě štěstí, že neutekla až do vedlejší vesnice, protože tam bychom ji už nenašli (důvod raději vypisovat nebudu, není mi z něj dobře)... měli jsme štěstí a jsem za to moc ráda...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2013 20:16
- Nahlásit
worick
nějakou garsonku vám v Singapuru jistě zařídí...
Ono nebude tak zle. Snad.
Do Singapuru bych nechtěl, je tam hrozné vedro. Ale mladí mají ještě domeček v Dublinu.
Kessie
on ji venku prostě zamkl
Napadlo mě to. Mám takového tchána.
tam bychom ji už nenašli ... důvod raději vypisovat nebudu
Kdybych nevěděl, kde přibližně bydlíš, myslel bych, že bydlím v té vedlejší vesnici.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 00:29
- Nahlásit
Kessie
a fakt nesnáším jeho nohsleda MK... - toho nesnáším také a v současné politice nesouhlasím téměř s ničím a nadávám v jednom kuse. Vykopala bych je odsud všechny a hlavně: zrušila bych politické strany! Dokud budem volit politické strany, nikdy se nedočkáme toho, že se bude dělat něco pro lidi. Nesouhlasím ani s některýma věcma, které schvaluje pan kníže....to by byl ovšem zázrak, kdyby měl na všechno stejné názory jako já Doteď jsme měli na hradě Narcise, který byl pro legraci polovině světa, ovšem teď jsme tomu ale dali korunu - tenhle bude i tomu zbytku! Jako...nemůžu říct, že bych Klause doteď nějak zásadně neměla ráda....ekonom byl dobrý a u toho měl taky zůstat (ševče, drž se svého kopyta ) Ovšem to, co poslední dobou vyšlo z Hradu, nemluvě o výroku o tom, jak teď konečně ta pravda a láska zvítězila!...to jsme zůstali s otevřenou hubou a Tom konstatoval, že má Vašek snad nádor na mozku - jen to jediné by ho omluvilo
ona Kesska neutekla pryč, on ji venku prostě zamkl - mamka minulý týden Uklízela před babčiným sníh a Mandy asistovala. Vyšli s mamkou vraty a po ukončení práce vrata zabouchla z venku (pak se jde ještě vnitřkem a zavřou se pořádně - na petlici) Jenže to ještě nemínila (až večer) tak zavřela jen Mandy za dveře a šla domů. Ale jen za barák do zahrádky, umést sníh ještě tam. A jak jde už opravdu domů, volá na ni strýc, že zapoměla venku Mandy, že ta sedí a čeká před vraty. A to byl zázrak, že ji Mandy neslyšela, či neviděla chodit kolem baráku a nepelášila z kopce a rovnou přes hlavní silnici za ní A to si jsem jistá, že se jednoho dne stane a mamka se z toho ale totálně sesype - až Mandy přejede auto Mamka totiž nezavřela vnitřní vrata od dvora, jelikož si myslela, že tudy půjdou zpátky, ale nakonec ji jen pustila k babči dveřma a sama šla domů. A jak fouknulo, tak ta venkovní vrata se průvanem rozletěla a Mandy vyběhla ven Takže nemusí být ani děda úplně senilní, stačí roztržitý...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 07:59
- Nahlásit
Zapoměla jsem napsat: jelikož na další dny hlásí šílené oteplení ...tak u nás celé včerejší odpoledne, v noci nevim, ale dnes od rána...sněží Už jsem od compu asi 5x vstávala Leonkovi otvírat francouzské okno, jelikož za ním sedí a kňourá, ale když ho otevřu, tak nejde Jednou jsem ho i vyšťouchnula a zavřela, ale popošel metr a vrátil se škrábat na okno Teda to on neumí, on se jen natahuje
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 08:05
- Nahlásit
worick
ale dnes od rána...sněží
Přes noc napadlo asi deset centimetrů, tak jsem ráno strávil příjemných dvacet minut v přírodní posilovně, abych to odklidil. Než jsem vypil kafe, napadly další tři.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 08:53 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
worick-stačí roztržitý... -víš, stát se může každému něco takového, že omylem zavře a nechá venku pejsu... jenže když na Tebe zvoní učitelka ze školky, že je venku pes a oni ani nešli otevřít jí, aby se mohla vrátit, ale v klidu si šli po obídku spát a otevřít až o půl čtvrté, než jsme se měli vrátit z práce a až se veličenstva vyspinkala... tak to zřejmě o něčem svědčí... no to je jedno, hlavně, že to dobře dopadlo... že je Kess tak úžasná, že se nenechala zajet a na nikoho neskákala... Je to náš malý velký dobrodruh... Ode dneška nemají šanci, už se zahradou ven prostě nedostane ani Kess, ani důchodci...
U nás taky chumelilo už od včerejšího odpoledne... cesta ráno do Brna byla dlouhá, místo 25min nám trvala téměř hodinu, ale nejelo se tak hrozně, sníh byl ujetý - místy rozsolený... Tady v Brně pořád hustě sněží... Odpoledne chci mrknout do Ikei a Jysku vedle Ikei... chci si koupit nějaký košíčky, mám plány už od Vánoc na vylepšení našeho skromného příbytku...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 08:54
- Nahlásit
K volbám... Já nebyla. nemohla bych tam s klidným svědomím hodit ani jednoho.
Tá ta
Ale Bára Basiková má pravdu.... Co pravila?
Strejda
Přes noc napadlo asi deset centimetrů, tak jsem ráno strávil příjemných dvacet minut v přírodní posilovně, abych to odklidil U nás taky. Odklízení sněhu mám ráda, je to fajn relax. Když to tedy není 5x denně...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 12:26
- Nahlásit
Evey
Odklízení sněhu mám ráda
Moje žena taky. Já bych jí ten relax přál, ale u nás na vsi jsou striktně rozdělené mužské a ženské role. Ženské sekají trávu, ale zásadně neodklízejí sníh. Když se vracím pozdě večer domů, tak mi odklidí sníh na zaparkování a tím mě totálně znemožní.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2013 12:35
- Nahlásit
V první kole jsem nevolil ani jednoho z obou vítězných pánů.
Ve druhém jsem šel volit proti MZ !
worick
Tom konstatoval, že má Vašek snad nádor na mozku - jen to jediné by ho omluvilo Perfektní diagnoza.Gratuluji.
Evey
Co pravila?
http://www.super.cz/celebrity/sabina-tesarova/1458 63-bara-basikova-je-zdrcena-z-volby-noveho-prezide nta-uvazuje-o-emigraci.html
Ta má alespoň kam jít.
I když se to začíná sr... všude.
|