Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 07:53
- Nahlásit

Nemluvte mi o letištích. V sobotu letím do Anglie. Jednak letím poprvé, takže nevím, jak to na letištích chodí a za druhé absolutně netuším jak mám věci na 1 týden nacpat do malého kufru o hmotnosti max. 10 kg.
Vracet se budu do Brna, tak tam možná worick bráchu potkám.

Kessie
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 07:57
- Nahlásit

Worick - Jsem býk. Jsem konzervativní a mám ráda svůj klid a svoje jistoty. K smrti nesnáším změny a těžko se přizpůsobuju. Ubíjí mne to - jsem Kozoroh a cítím to stejně... proto jsem pořád taková rozervaná, že jsem tady a všichni moji blízcí jsou najednou někde o 120km dál... jako bych nebyla doma nikde... ani tady, ani tam... ono se to časem upraví, já vím... zatím je to dva roky... no...
Ale tak brácha aspoň vyzkouší opravdově ten vztah... když spolu budou teď bydlet... myslím, že to je taky dost důležitý, protože vlastně až to společný bydlení ten vztah důkladně prověří... a přijdou různé situace... a nakonec ono uvidíš, jak to časem dopadne... třeba se oba přestěhují časem zpátky někam poblíž...

Kessie
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 08:01
- Nahlásit

Drakopes,worick - tak jsem našla místo, kam bychom mohli jít v klidu posedět... dostala jsem tip, takže to nemám vyzkoušené... URL - co vy na to? sraz tedy 9:45 před školou? pamatuju si to dobře? nebo dřív?

worick
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 11:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Vracet se budu do Brna, tak tam možná worick bráchu potkám. - škoda, nepotkáš od neděle má na 14 dní lázně někde u Hradce Králové - na to operované rameno.
Ahááá, ty jsi vzpomínala, že na podzim poletíš, ale byla jsi tajuplnáTakže i se synovcem, předpokládám?! A to tedy letíš z Ostravy a zpátky do Brna? A z Brna pak domů jak, vlakem, busem, autem?? Tak to tě tady týden nebudeme mít? Alespoň, že jsi tak hodná a upozorňuješ předem, ať nehysterčím
Prosím tě, pamatuju si cesty na dovču - narvu do kufru milion věcí a pak nosím 3 nejoblíbenější, pořád dokola Já to tak mám se vším: nemusím mít 10xboty, kalhoty, bundy...protože já vždycky nosím jen tu jednu nejoblíbenější věc
Drakopes
Áji, tak je to někde rozhraní Libeň-Vysočany...jsem se ptala
Kessie
proto jsem pořád taková rozervaná, že jsem tady a všichni moji blízcí jsou najednou někde o 120km dál... jako bych nebyla doma nikde... ani tady, ani tam... ono se to časem upraví, já vím... zatím je to dva roky... no... - přesně vím, jak to máš. Když jsem se přestěhovala sem, což je od našich kosíček, bulela jsm jak želva, že chci být doma tj. s mamkou a bráchou..a pořád jsem tam utíkala, každou volnou chvilku to ty ale nemůžeš

Ale tak brácha aspoň vyzkouší opravdově ten vztah... když spolu budou teď bydlet... - přesně, takhle by asi roky nezjistili, jestli to spolu zvládnou a až po x letech by se sestěhovali a zjistili, že si lezou na nerva....to by byl teprve průser Brácha byl právě na vážkách jestli u Ruzyni vzít kvůli tomu, že my si všichni mysleli, že když Hanka už léta dělá kariéru v Praze, má tam hypo na byt, je tam zvyklá, že tam bude chtít zůstat. A z ní vylezlo, že by se ráda pak na mateřskou vrátila někam sem na Moravu - buďto k nim (přes pár vesnic) nebo k nám (mamce, opravit si u báby...) Brácha byl z toho mile překvapený...on by byl taky rád tady...no a přišlo to přeřazení Říkala jsem mu, ať se domluví se šéfem, ať mu tedy v Brně drží místo a za pár let, že by se tam mohl zase vrátit
...co vy na to? sraz tedy 9:45 před školou? pamatuju si to dobře? nebo dřív? - úplně poho, my pak stejně směr Olympia, takže kde budem do té doby, je šumafuk Jak píše Alenka, stačí když to bude nekuřácké... Dřív Tom vyhrožuje, že my nepřijedem dřív, než v 11h (alespoň budete mít čas pokecat ) Spíš jak na 10.30 to ale opravdu neukecám Však brnknem, kde vás najdem

Evey
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 12:52
- Nahlásit

worick
akže i se synovcem, předpokládám?! Ano, i s rodiči. Odlet v sobotu ráno z Bratislavy, přílet čtvrtek do Brna. Jak zpět z Brna zatím nevím, otázkou bude v kolik tam doletíme, zda-li stihneme nějaký dobrý spoj, nebo pro nás bude muset někdo dojet autem.Tak to tě tady týden nebudeme mít? Jestli se mi z toho šoku v letadle nevymaže z mozku přihlašovací heslo, tak se snad k počítači a sem, dostanu i z Anglie.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 13:09 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

worickKessie

Děti začínají soutěžit v deset, počítám, že před půla budeme ve škole, zaregitruju je, usadím, uklidním (teda hlavně sebe, oni jsou v pohodě, oni jedou vyhrát) a nebudu se stresovat zíráním na ně do těch deseti a vypadnu.
Holky, těším se na vás

A koukám na tu kavárnu - je to fakt kousek

Tá ta
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 14:46
- Nahlásit

Kessie
worick
Drakopes

Hezký pokec
P.S.
Nezapomeňte si vzít se sebou budíka a před brifinkem si ho natáhnout !!

worick
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 18:21 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tá ta
Nezapomeňte si vzít se sebou budíka a před brifinkem si ho natáhnout !! -
Kessie
Drakopes
Holky nevím, nevím, ale hrozí, že tam s náma bude i mamka Vzpomněla jsem, že jedeme a ona se toho chytla, že by teda taky jela? Sice se cukla, když jsem jí řekla, že máme scuka s váma tak, že si to ještě rozmyslí. A já nemám to srdce ji nevzít

Před půl hoďkou jsem se vrátila s klukama z prochajdy...zase jsme zatměli Vzali jsme to přes vedlejší vesnici kolem tetina baráku ke sjezdovce (Filipovo údolí....pro ty, kdo nás sledují prstem po mapě ) a kolem sestřenčiny novostavby silničkou zpátky Byli jsme před tím s mamkou a bráchou v zahradnictví pro stromky a když jsem se vrátila, teprve jsem šla obědvat (skoro ve 16h) Z hrůzou jsem zjistila, že musím co nejdřív vyrazit, jinak do tmy nestíhám, tak jsem to do sebe naházela pod tlakem a půl cesty mi bylo pěkně těžko

Drakopes
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 18:28
- Nahlásit

worick

no a? Tak bude s tebou mamka

worick
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 18:35
- Nahlásit

Drakopes
Mamka je ještě větší jojo než já Tom se smál, že on ji teda nebere, neb tam bude dělat ostudu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 20:28
- Nahlásit

Drakopse
Na oplátku Ti sem hážu tohle: http://www.youtube.com/user/brnoobservatory/videos ?view=0
Jestli to teda už neznáš.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 05:30
- Nahlásit

holky, vyrážím ...

Kessie
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 06:46
- Nahlásit

worick - no a? Tak bude s tebou mamka - přesně... škoda, že jako puberťačka jsem si neuvědomovala, že mám štěstí, že s nima můžu trávit čas, protože dneska bych s nima trávila čas moooc ráda...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 08:45
- Nahlásit

nevim, jeslti mi to neuniklo, v te kavarne co psala kessie ste uz byli? zajimali by me reference

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 10:20
- Nahlásit

Drakopes
dneska zíráme my na tebe na horní příčky, super!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 11:54 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

cernej caj
Nemají tam být dnes? Viz 7 Lis 2012 05:30 holky, vyrážím ...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 19:57
- Nahlásit

Tak je to na mě ... jsem chvilku doma, kluci chlupatí už sežrali večeři, dostatečně se polísali a šli spát, takže sedám podít reference o setkání na nejvyšší úrovni:

Sešli jsme se vzorně a v plném počtu, nejdříve já s Kessie, pak Worick s maminkou a Tomem. Kavárna je klidná, pohodlná, jedlá
Skvěle jsme popovídali, zdrbli hlavně psy do detailů, na které písemné povídání tady není, až jsem málem nestihla vyhlašování výsledků.
Holky, díky za všechno, byllo to moc fajn

worick
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 01:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
Ahojky, tak taky souhlasím, kavárna vypadá dobře, je taková celkem malá, ale vzadu jsem viděla ještě něco jako koutek pro matky s dětma, leč jsem moc nenahlížela. Dělají i nějaká jídla, jako saláty či říkaly holky, že lososa. Záleží pro jakový účel to chceš. Jen s někým na skok sednout je příjemná. Nějaká větší společnost už by tam asi nevlezla

Jak jsme jeli odsud, Tom mi říkal, že někde kolem má můj brácha policejní ubytovnu...akorát jsme se ho nezeptali kde přesně...a stejně byl zrovna v práci (jel do Brna pár hodin před náma )

Ty jsi kdysi dávala fotku budovy kde pracuješ...není to ta IBC? Když jsme jeli kolem, připadla mi nějaká povědomá...

add
přijeli jsme domů 21.30 úplně hotoví Nekoupili jsme krom pár blbinek vůbec nic Teda zastavili jsme se před Olympií v Baumaxu a nakoupili kytky ve výprodeji (hlavně vřesy) A hromadu cibulovin - mám se nasázet A na něco jsme tam s mamkou šáhnuly - ona si pošmolila pak pusu kolem nosu, já snad celý krk. Za chvíli tak šílené svědění, že jsem myslela, že zdechnu Mamku asi míň, ta to celkem vydržela, ale já si drápala krk, jak malé děcko při neštovicích Myslela jsem, že tam budu mít i nějaké brbolce, ale ne...nic nebylo vidět, jen to šíleně svědilo...Vlítla jsem do auta a Tom tam má vlhčené ubrousky, honem jsem si drhnula krk, bradu a ruce...cca za 10minut to konečně povolilo

Ale s výletem spokojenost, užili jsme si to Přijeli jsme domů, našla jsem SMSky od holek. Ani jsem vám neodepsala U telky jsem do sebe naházela večeři a do 10 minut jsem chrápala jak zabitá

worick
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 01:39
- Nahlásit

Janiii
Počkej, ty vlastně teďka taky pracuješ v Brně??

Drakopes
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 06:18
- Nahlásit

Janiii
Počkej, ty vlastně teďka taky pracuješ v Brně??

pokud je to pravda, proč jsi se taky nehlásila do setkání?

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 07:11
- Nahlásit

Holky máte pravdu, dělám v Brně, ale věděla jsem, že budu mít dovču a budu mimo Brno, takže jsem se nehlásíla. Snad příště!!!

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 11:51
- Nahlásit

Tak jsem byla konečně s Barneym u veta. Byla jsem příjemně překvapená. Náš pan veterinář nechal zvětšit čekárnu, ordinaci i tu poslední místnost a taky zmodernizoval vybavení. No, má to tam fakt luxusně zařízené, až jsem si prvně říkala, kam jsem to vlezla. Ale krom toho, že takhle pěkně zmodernizoval vnitřní prostory, tak taky podražil. Místo 300 Kč za pravidelné roční očkování, jsem letos platila 400,-. Ale co, za jiného veterináře bych nikdy neměnila.
Jinak Barneymu se vyšetření moc nelíbilo. Vet ho sice jen prohmatal a naočkoval, ale Bárník z toho byl docela nervozní. Zamlada to zvládal líp. Ale jakmile jsme měli vyjít z ordinace do čekárny, tak to už mu otrnulo a zapomněl na všechny nepříjemnosti. Důvodem byla fenka labradora, která byla v čekárně. Jediný, co mě štve, že jsem zapomněla Barneyho zvážit. Jo a musím se pochlubit - Barney konečně!!! nevyje

Evey
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 14:58
- Nahlásit

Tak od zítřka máte ode mě klid. Po obědě vyrážíme směr Bratislava, oceán a tak...

worick
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 15:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

MartinaBarney
Jo a musím se pochlubit - Barney konečně!!! nevyje - no vidíš, tak to asi bylo těma háravkama
Evey
Tak od zítřka máte ode mě klid - trdlo Zrovna jsem se ti chystala napsat, že jsem se zasekla na příletu do Brna, ale nijak jsem nereagovala na tu Bratislavu To teda máte hodně z ruky ne?!Kudy tudy od vás na Bratislavu? Škodáááá, že to nemáte opačně...to bych tě donutila, aby jste to vzali domů přes nás!
Asi už máte doma ,,cestovní horečku", že jo?! A vaši už letěli?

Evey
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 15:07
- Nahlásit

worick
Asi už máte doma ,,cestovní horečku", že jo?! Jo já mám horečku, ale v práci. Už se mi snad podaří zdrhnout.
A vaši už letěli? Nee, až se mnou.
to teda máte hodně z ruky ne?! No krapet, ale dá se to. jedeme vlakem, přes Břeclav, přijedeme tam zítra večer, přespíme a ráno na letiště.

Evey
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 15:09
- Nahlásit

worick
A vaši už letěli? Nebo to myslíš jako, jestli už někdy letěli? Tak to ano.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 17:46
- Nahlásit

Evey
Hezkou dovču.
Užij si to.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 07:47
- Nahlásit

worick
ja vcera dost nestihala, krome spicu, zpracovavam to dneska

takze ale pro 2 kusy dobra obcas ve meste clovek nevi kam zajit, aby mohl zaparkovat, tak to asi nekdy zkusime

delam v SOC (spielberk office centrum), IBC je v centru mesta, tam asi nejaky kancelare jsou taky, ale myslim, ze skleneny je to jen z jedny strany, ta nase ze vsech.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 07:49
- Nahlásit

Evey
Jo, jo, hezky si to užijte, ať vám vyjde počasí a taky něco vidíte. Šťastnou cestu a budem čekat na zážitky My jsme v Anglii ještě nebyli!(ale hodně dlouho to plánujem )

worick
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 08:07
- Nahlásit

Večer jsem byla s klukama nahoře pod větrolamem naproti a pak seběhnout do vesnice a vzali jsme to přes babku za Mandy, protože jsme s ní už dlouho nebyli (a strýcovou Emou a kocourem Mikinkem) Potom jsem se cestou zpátky divila, že v Pálenici nesýpe na řetězu ta kavkazačka. Napadlo mne, jestli to nemá souvislost s tím, že tam v sobotu v ulici postávali lidi a něco řešili policajti - hlásil Tom, když pro nás přijel na výlet.
Jen jsem se zastavila u Moliny, hned přijela její panička autem. Tak jsem se zrovna zeptala, co se to tam v sobotu dělo a prý: kavkazačka se urvala z řetězu a zadem, kde není plot se dostala z Pálenice. Vlítnula k potoku, kde se volně pasou slepice většiny sousedů a několik ze tří baráků zlikvidovala Volali starostovi a ten, že už toho má plné zuby a zavolal policajty. Majitel kavkazačky hned všechno zaplatil. Fena je teďka prý zavřená někde v budově Pálenice, jak bývá už delší dobu i pes..Jediné naše štěstí (a všech ostatních pejskařů) že jsme tam nikdo zrovna nešli a potkala ,,jen" slepice (nejspíš je i hladová ) Soused tam byl poblíž ne s Molinou, ale Mazlem. Viděl, jak fena zdrhá zadem a utekl někde na druhou stranu Přitom Mazel je kavkazák skoro o polovinu větší. Jo a říkal mi, že ten pes-skorokavkazák z Pálenice, co tehdy skočil na Worku, mu někde onehdá skočil na Mazla a roztrhnul mu pysk Ten čokl je od Mazla tak třetinový A to jsem myslela (protože jsem dlouho s nikým v ulici nemluvila) že už je klid

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání