Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 09:06 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Za chvíli vyrážíme s Kesskou a Mikšou k panu vetovi... Kess jakoby to vycítila, už půl hodiny neúnavně štěká a štěká - jakoby nadávala, že přeci ona nikam nemusí, je zatím zdravá a co by k panovi vetovi chodila... musíme na přeočkování vztekliny... chodíme vždycky touto dobou... poprvé s námi půjde i Mikša... Tak mi držte pěsti, ať nám neuteče...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 09:42
- Nahlásit

Těší mě, že kuchyň chválíte

Kessie
tu mísu na dřevěným podkladu jsi sehnala kde? Tu kdysi kupovala mamka a říkala mi, že ji koupila v Hypernově.
já z těch lesklých povrchů mám hrůzu, že to nebudu zvládat udržovat lesklé To mě mamka taky odrazovala, že to budu pořád leštit a že tam bude všechno vidět, apod. Zato táta, ten zase říkal, at si dám určitě kuchyn v lesku. Musím říct, že na tom odstínu, co máme my - té světlé barvě ty čmouhy nebo otisky prstů nejdou vidět vůbec. Místa, který utírám sem tam jsou dvířka ledničky, dvířka mikrovlnky (ale ty jsou černé) a to je všechno z toho lesku. Co si ale nevyberu na těch lesklých skřínkách, to si zase vyberu na tmavé kuchyňské desce.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 11:19
- Nahlásit

Strejda - byla jsem na poště vyzvednou balík - díky moc, jsou nádherné

Kessie a už se moc těším!
taky se těším Je to na stejném místě, takže sraz stejně? Radko, je to moc daleko, aby ses přidala?

Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 12:55
- Nahlásit

worick, Drakopes - jééé, no jasně... to by bylo prima se sejít v Brně...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 14:25 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Kessie
http://brloh.math.muni.cz/poradi?groupBy=school&sh owCategory=Z%C3%A1kladn%C3%AD

moji jsou Krakatit a už nemůžou být horší než sedmí. Už nám i přišel mejlík od pořadatelů, že to máme jisté a jestli teda chceme přijet. Blbá otázka

Worick v parku teď v poledne s námi bylo tříměsíční štěně samojeda. Jmenuje se Kalimero. Jediná vada na kráse bylo, že ho Alfréd považoval za háravku a pořád ho hrabal pod sebe. Tak musel na vodítku a celou dobu kňučel, kníkal, zavýjel. Ale kluci se vyblbli. Honili se, ohlodávali, převalovali, .. Kalimero byl špinavý až do černa Něco jsem zkoušela vyfotit, uvidím, až to Jirka večer stáhne, jestli z toho něco bude.

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 17:45
- Nahlásit

Drakopes
jsou nádherné
Ty rozsednuté od holek jsem tam nedal.

worick
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 18:18 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
Drakopes
Radko, je to moc daleko, aby ses přidala? - no já se vám účám ani do toho nechtěla montit, jistě spolu budete mít hodně věcí k řešení Problém by to nebyl, už jsem to s Tomem projednala - je to schválené Naplánujeme výlet, stejně potřebuju něco nakoupit Tom se řehtal, jestli to datum, je vybráno adekvátně k politické situaci ve státě a máme si tedy vzít lampiony a pionýrské šátky?!
A já už to měla sepsáno v poledne, ale mi kleklo připojení (už to dlouho nebylo) a byla jsem s kámoškou domluvená na výletu. Ona to nakonec zrušila a já, jelikož jsem to už klukům slíbila, jsem šlapala těch 10km sama
Takže: půl dne jsem stříhala nůžtičkama rakytník (bobule), pak jsem mazala na výlet, dohrabala se před 17h a letěla ten rakytník dodělat honem do tmy. Teď mám dojem, že asi zdechnu...už Bolí mně nohy z rytí a výletu a záda z rytí a strnulé polohy u rakytníku

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 19:32
- Nahlásit

worick
zase plašíš My jsme posledně skoro celý čas propovídaly o psech Zbytek byl o tom, jestli si dáme ještě jeden chlebíček

worick
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 20:29
- Nahlásit

Drakopes
Zbytek byl o tom, jestli si dáme ještě jeden chlebíček - nemluv mi o chlebíčku, já mám dneska nežrací den a po tom, co mám dneska za sebou, bych snědla i volka
Teďka jsme se o tom zrovna doma bavili a Tom prý, že ti mám napsat, ať vemeš Erwína

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 20:37 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

jasně, vezmu ho s sebou. - už vidím, jak ho v Student agency držím na klíně.
Ať Tom vezme velké auto, zajede pro nás, naloží všechny čtyři děti, oba psy a mě a dojedeme

mimochodem, jak je to s vaší účastí na Davis cupu??

worick
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 22:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
mimochodem, jak je to s vaší účastí na Davis cupu?? -ha, já to sem nepsala? Asi takhle Před měsícem byla hláška, že je to vyprodané, tak jsme to odpískali. Předevčírem jsem zaslechla něco o tom, že se začínají prodávat lístky a zájem je obrovský A to prý lístek stojí 2 až 8tisíc Takže Tom převrátil oči a že se milerád na to koukne na naší velké telce v teple obýváku On už kdysi, když ho brácha ukecal a byli jsme na turnaji v Bratislavě říkal, že v telce to má mnohem radši. Sleduje všechny možné sporty, ale vůbec nestojí o to, mrznout někde na stadionech (on v mládí hodně stonal )
Ať Tom vezme velké auto, zajede pro nás, naloží všechny čtyři děti, oba psy a mě a dojedeme - hmm, tak takhle velké auto nemáme ani my to už je minimálně na dodávku

worick
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 22:23 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
jak dopadla ta veterina?? my jsme taky vždycky měli velké obavy z těch našich dvou plašanů (myslím koček ) a máme furt teda... ale na veterině jsou úplně v pohodě. Asi jsou tak vyplašení, že se prakticky nehnou, jen třeští oči Ale žádné kousání a škrábání nás ani personálu, se naštěstí nekoná
Leon, ten už se lidí bojí míň, někdy se od návštěvy nechá dokonce pohladit, ale třeba ze zahrady prakticky nevyjde, ve dne ne, až v noci. Gucci - ta kolem návštěvy jen proběhne a s totálně vyplašeným výrazem se letí schovat. Pořád mám podezření, že je snad trochu slepá či co. Když na ni nepromluvíme, nebo máme jiné oblečení, tak zdrhne i před náma Dneska ráno: vyšla s náma před bránu a šlapala po silnici kousek za náma, směrem ke koupališti. Najednou skočí do příkopu a vytáhne na silnici myš. Tu morduje a mezitím se ze zatáčky, 20m od ní, vynoří kolo. Říkám jí:,,Gucci pozor, schovej se, kolo!" Nic, nereaguje. Až je paní 2m od ní, ho zaregistrovala a jen zalehla jak partizán metr v silnici Panebože, jestli tam tohle udělá před autem...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 01:30
- Nahlásit

Je tu ještě někdo?

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 06:57
- Nahlásit

Je tu už někdo?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 07:59
- Nahlásit

Asi nikdo!!

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 08:26
- Nahlásit

No to je skandál !!!

worick
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 08:29
- Nahlásit

A nevím, co vy opice, se jen vyptáváte a něco nepísnete?! Já tu byla naposled a jelikož jsem byla tak utahaná, že jsem už ani u telky neusnula (to je další level ) tak jsem šla jako ,,normální" člověk po půlnoci spát (a vstávala v 5.30 protože mám holt doblbnuté biologické hodiny ) Spala jsem po půl roce zase v ložnici! ale jsem teda ráno přelezla do pokoje a ještě u telky zachrápalaDneska jedem s mamkou do Veselí na hřbitovní nákupy...no a i ty ostatní, bo leták Kaufland říká, že jsou tam slevy. Já kromě smetany a Tofifee nějak neobjevila nic, ale mamka mi vyjmenovala nejmín 10 věcí, co potřebuje koupit To bude zas na celý den

Tá ta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 08:50 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

worick
Spala jsem po půl roce zase v ložnici!
Hurá!Tak to byl Tom asi rád ne?

Nákupy...Dej pokoj.To budu radši v práci.(i když do Bauhausu,nebo Hornbachu si rád sám zajdu) Ale chápu,že se jinak někdo musí obětovat.Moc ti děkuji ženo milá.
No a vzhledem k datumu a rychle se blížícím svátkům.....Brr.
Už zase.
Jo a pak hned zase DPH,daně,pojištění,popelnice,psy,doplatky,zálohy.. ..

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 09:26
- Nahlásit

A už je to tady!
Ne, zrak mě nešálí, padá sníh.
A je po hříbečcích.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 09:29 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit

Evey
Je tu už někdo?
V 7 hodin ráno mám ještě půlnoc, pokud nemusím vstávat. Já klidně dokážu čumákovat do 2-3 do rána, ale dříve jak v 9:00 mě z postele nikdo nedostane.

Ne, zrak mě nešálí, padá sníh. Fakt?! A prosím, v jaké oblasti ČR bydlíš? Já si odsud pamatuju akorát Radku a to ještě zhruba a pak paní Drakopesovou

Já toho psa přerazím asi. Pořád vyje! To jsem si včera ráno říkala, že už s tím končí. Radostně jsem to oznámila i příteli a Barney včera v 22:00 začne výt znova. Si budu muset najít nějaký články, protože o psím vytí nevím skoro nic. Když už teda tak huláká, tak by mě aspon zajímalo, co tím říká.
Dneska přijede táta, podívat se, jak postoupily práce na baráku. Tak musíme s přítelem ještě ted udělat soupis ,,vad a nedodělků´´. Jestli se všechna práce stihne do Vánoc, tak to bude fakt zázrak. A pak jedem na oběd s tátou. Myslím, že mi chce oficiálně oznámit, že čekají prcka.

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 11:11
- Nahlásit

MartinaBarney
Fakt?! A prosím, v jaké oblasti ČR bydlíš? No fakt. Sev. Morava. Teď už tedy aktuálně krapet vykukuje sluníčko.
Já toho psa přerazím asi. Pořád vyje! Asi hormony, za to nemůže. Kolem nás to asi taky začne výt. Elza hárá.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 12:28 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

a tady http://bennetti.blog.cz/1210/nocni-erwin
je pokračování

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 14:28
- Nahlásit

Evey
Asi hormony, za to nemůže. No jo, však já vím. Ale by si na něj brzo nepřišel někdo stěžovat. Ale tak co, odnaproti sousedům zase Fred pořád štěká.

Drakopes
Erwin je opravdu roztomilouš.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 21:20
- Nahlásit

Přijela jsem domů v 17h konečně něco snědla, sjela k sestřence klukům pro ty nové granule a do Vyprávěj, jsem jim porcovala maso do balíčků. Čučela na telku a ještě musím trochu uklidit ten čurbes v kuchyni
Příšerné nakupování, i když bez brblání jsem vydržela povážlivě dlouho. Pak už jsem ale začala být nevrlá, jelikož jsem od rána taky nejedla a nepila Chudák mamka, nemá to se mnou lehké jenže když už jsme v 7 prodejně Vietnamců a furt to samé... tak začínám šílet Nohy mám až v pr... z nových bot puchýř zlaté chození po horách Když jsem se blížila k baráku, před bránou Tom s klukama. Myslela jsem, že tak nějak doufá, že už přijedu, tak čumákují venku, ale vidím - Worka na flexině a prý jsou vypravení obejít potok. Bezva, běžte, běžte Couvám s autem do garáže a přiběhne Berry Samozřejmě Tomovi zdrhnul Ale jsem ho poslala za nima a utíkal zase zpátky

worick
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 21:24
- Nahlásit

Drakopes
Erwínek Erwínek na dovče Řekni mu, to co já říkám Berčovi: že už se nemusí opalovat, že je černý dost A Worinkovi, že to má marné a tak černý jak Beruna nikdy stejně nebude

worick
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 08:12
- Nahlásit

Jak jste na tom s tím avízovaným počasím? U nás se žení všichni čerti Na teplotu jsem se ztím nedívala, ale nedělám si iluze, leje a do toho fučí jak kráva Ježíš, já jsem blbka, deštník vůbec nenosím(jak, s dvouma psama?! )ale stokrát jsem si říkala, že si musím koupit obyčejnou pláštěnku...To jsem zvědavá, jak půjdem na obchůzku....no, zatím to vypadá, že nijak

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 10:42
- Nahlásit

Tady od noci prší se střídavou intenzitou, teď dopoledne do toho začalo se přidávat sněhu. Takže chvílemi drobném mrholení, pak hustá chumelenice. Ale ani to zem nedopadne a taje, je nad nulou.

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 12:21
- Nahlásit

worick
Jak jste na tom s tím avízovaným počasím? Sníh zatím u nás nenapadl, ale teta jela ráno přes Ramzovou a tam už si to auta šněrovaly z jedné strany na druhou. Ráno dost pršelo a je vlezlá zima. Teploměr ukazoval 4 st. ale přišlo mi to spíše jak 4 st. minus. z lesa jsem se vrátila s rukama promrzlýma tak, že jsem myslela, že ani neodemknu dveře.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 12:47
- Nahlásit

Je už docela zima. Tak nevím, asi už začnu topit. U Brna prší hnusně, ráno ještě nepršelo a psi už nechtěli být ani venku. Hned valili domů - po dvou minutách hlásili, že už stačí, akorát odolná velšanda Astřička si dělala delší obchůzku.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 13:17
- Nahlásit

Asi hodinu a půl nepršelo. Stihnula jsem s klukama udělat obchůzku, co jsme nedělali ráno, dovezla jsem jim slámu do boudy (ne kvůli zimě, ale aby se o ni vytírali...ale stejně tam prd budou ) uklidila jsem ještě dvě nevysazené kytky a nakrmila ryby...a už leje zas Tom hlásil, že mezi 14-17h má u nás teplota spadnout o 8st Ráno fučelo, ale bylo 9st, teď přestalo skoro foukat a než začlo lét a utekla jsem, bylo mi v zimní bundě celkem vedro Tak jsem zvědavá...no, vlastně ani ne, stát o to nestojím...ale jsem zvědavá

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání