| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 11:36
- Nahlásit
worick
stejně budeme koukat, kde v nejbližším okolí mají otevřeno, bychom si sedly. Telefon na mě máš.
A nejlépe, když si dáš do map "gymnázium kpt. Jaroše, Brno". Co já ti budu vysvětlovat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 12:23
- Nahlásit
Drakopes
worick ti odpoví až se odlepí od televize a od tenisu, předpokládám
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 12:34
- Nahlásit
worick
vzít psa s sebou do auta, když jedem i jen něco málo vyřídit
Přesně! Když jedu autem těch 300 metrů k sámošce, tak je beru s sebou. Oni mají divadlo, třeba ještě něco málo dostanou za čekání, koukají, co se bude dít, a ještě po příchodu domů jsou z toho chvíli auf, co to bylo za dobrodružství.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 13:24 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Janiii
worick ti odpoví až se odlepí od televize a od tenisu, předpokládám - kozeno náhodou...u toho taky vařím a odbíhám sem Koukala jsem na CT2, pak Receptář - to je jasné (ale poslední dobou i ten stojí za h... ) přepínala na Kvitovou, která taky stojí za h... a za hoďku startují F1 - jak mi připomínal Tom, abych nezapoměla....neb ten hraje tenis
Už jste viděli Avatar, nebo jste sledovali až včera? (něco se mi mate, že ho viděla Drakopesová?) Já celkem ráda koukám na různé katastrofické filmy a pak jsem ráda, že to tady není (zatím ) Tom na to nekouká, aby ani okem nezahlédnul co by-kdyby Avatar jsem ani vlastně netušila, o čem je, ale po Stardance (to taky sledoval Tom, já si četla, já to zase až tak nežeru ) to teda jen tak na Avatar přepnul a dokoukali jsme. Nebyl to pěkný pohled A nemusí mi podávat jako pohádku to, co se děje v deštných pralesích...stačí nějaký ten dokument...a mám depku na několik měsíců Vím to, ale prostě nevím, co s tím. A jsem zoufalá, že s tím ,,Svět" nic účinně nedělá. A pak se jednoho dne všechno ,,překlopí", stane se něco strašného a nebude cesty zpět...a ještě se tomu bude i někdo divit... Jsem skoro jediná komu vadí, co nám tady kolem dělají všichni sousedé - jak padá jeden velký strom za druhým. Včera zrovna Tom vyčetl tchýni, že jeho strýc porazil krásnou jedli před svým barákem...a to nebyla ještě nijak velká A tchýně mu na to odpověděla:,,že už byla moc velká a nebylo to tam hezké" ....a až dětičky vyrostou, tak je taky podřízneme, protože hezké přece byli jen, když byly tak roztomile malinké.... Po Avataru jsem se jen utvrdila v tom, jakoví jsou lidi hajzlové...
Omlouvám se za to filozofování, ale někde si musím ulevit...prostě to nečtěte
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 13:29 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Z Gůči už týden ,,lezou" škrkavky První jsem neměla tabletu, pak jsem čekala na vhodný okamžik, kdy jí to dát...kdy půjde ven Dneska je hezky, ale potvora nejde Už jsem nevydržela a dla jí to a teď čekám, co bude
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 13:35
- Nahlásit
Holky, hledá se urgentně dočaska. Podrobnosti zde: http://tyrana-zvirata.blogspot.cz/2012/11/hleda-se -docasne-ubytovani.html
Kdybyste o někom věděly, tak prosím hned té paní zavolejte. Vzala je z útulku, kde by zemřeli a měla je převézt do domluvené dočasky. Ta ovšem cukla, protože se dozvěděla, že mají toho dravčíka. Paní už ale byla na cestě, tak teda minula dočaskářku a dovezla je domů. Ale jede zpět do Anglie, přijela jen s materiální pomocí pro útulek a převézt psíky. Takže to opravdu spěchá, musí se to dneska dořešit.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 14:15
- Nahlásit
worick - všechno bylo vždycky na nátlak báby. Pamatuju si doteď babku: ,,dědo, na hůře jsou koťata, běž je najít a...." Bába vydala rozkaz jak ta macecha z Mrazíka (sama nešla ) a dědek plnil...i když strašně nerad...ale kdo by ji poslouchal... - tak to je úplně přesný...
...........
Třída Kapitána Jaroše je za Městským divadlem... jsou tam v centru dvě až tři parkoviště, kde snad bude místo... já pozjišťuji, kde bude v takovou hodinu otevřeno... minule jsme nemohly nic najít...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 14:17
- Nahlásit
Drakopes, Strejda - tak ve hře Empatie jsem poprvé zaperlila... akorát že u jakého tééématu!!! - aspoň je poznat, že už pár let žiji "na vinařské stezce"
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 14:33
- Nahlásit
Kessie jsi úžasná ) druhé místo, to je skoro první.-))
Já kdybych neplácala zbytečnosti jako vinař, morava, sklípek ..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 14:40
- Nahlásit
obsadily jsme druhá místa, já odzadu a Kessie z té lepší strany je vidět že jsem na moravě chvíli ale vážně jsem si věřila jenže jsem psala dvouslovné názvy a ostatní jen "ryzlink" a tak no
ale díky, že jste mi tu hru prozradili, bavim se
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 15:28 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Janiii
ty si stěžuj, bolí mě za krkem, jak zakláním hlavu, když koukám nahoru po žebříčku, kde jsi ) To se Strejdou posedáváme svorně na dolních schůdkách
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 15:41
- Nahlásit
Holky v Brně zkuste V-Club. Je tam otevřeno asi od 11 hodin (nevím, kdy se chcete sejít), je to od centra 20 m pěšky, autem tak 5 minut od té kpt. Jaroše. Parkoviště je u toho z půlky minimálně volné a je tam i park. http://www.lunchtime.cz/v-club/#obecne
Vstup i se psíky, ale nevím, zda jen na zahrádku, ale asi ne. Mě tam pustili i dovnitř. Je tam nekuřácká část. A mají tam i pěknou místnost bez oken s kůžemi na zdech jako na chalupě. Ale tam se kouří.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 15:42
- Nahlásit
Kessie
akorát že u jakého tééématu
Právě. Myslel jsem, že to je téma pro mne. Ty ses pěkně vybarvila.
Janiii
jenže jsem psala dvouslovné názvy a ostatní jen "ryzlink"
No, já jsem psal jen "ryzlink" a taky mi to nepomohlo.
Drakopes
To se Strejdou posedáváme svirně na dolních schůdkách
Asi jsme ňáký jiný.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 15:52
- Nahlásit
StrejdaAsi jsme ňáký jiný.
A vadí nám to?? - dáme ryzlink? (vlašský nebo rýnský?)
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 15:53
- Nahlásit
Vlčáčková(nevím, kdy se chcete sejít)
Vždyť tu z toho je Worick nešťastná, že před desátou. A kuřácké prostory ani náhodou. To raději zůstaneme jako vloni v tom obchoďáku nebo co to bylo )
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 16:15
- Nahlásit
Drakopes
dáme ryzlink?
Myslím, že je to nutné.
(vlašský nebo rýnský?)
Nemám žádné rasové předsudky.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 17:14
- Nahlásit
Strejda
Drakopes
bez ohledu na příčky žebříčku si jdu otevřít své milované rulandské bílé
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 17:40
- Nahlásit
Janiiisi jdu otevřít své milované rulandské bílé
rulandské šedé je lepšejší
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 19:54
- Nahlásit
Drakopes
rulandské šedé
dala jsem na tebe - a taky skvělý ještě že máme ty zásoby ... rulandu bílou si schovávám na "velký bubny" - ochutnala jsem ji před zakoupením ve sklípku, takže vím, že je co schovávat ale dlouho stejně nevydrží
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 20:27
- Nahlásit
Janiii
chodíme pro víno do sklípku pár kroků od baráku, k "Valáškovým".
Letos měli kromě zmíněného rulandského také výborné sylvánské, v létě bodnul svěží zelený veltín a teď dáváme chardony.
Kromě vína pan "Valášek" má ještě bohatou nabídu sýrů z malých farem. Pak u něj ještě kupujeme domácí chleba, sušenky, olivy a klobásky
Prostě vinný sklípek
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 20:27 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Drakopes
Vždyť tu z toho je Worick nešťastná, že před desátou.
Tak v tom případě vím jen o pekárně proti MSSZ na Veveří. Jsou tam dva titěrné stolečku pro tři lidi. Prodávají tam zákusky. A paní chodí kouřit před dveře.
A pokud byste nechtěli občerstvení, ale jen pokecat nebo si vzít svoje, tak já bych byla tak drzá na Vašem místě, že (pokud je to v úřední dny) bych šla na MSSZ. Dole jsou za vrátnicí v chodbě sedačky (nevím, jestli se stolkama), ale ve 2. patře jsou i se stolkama a ve třetím taky. A v tom 2. je kontrolní oddělení, takže nejsou okýnka pro návštěvy (jako ve 3.), takže je tam klid a nikdo si Vás asi nevšimne. A když jo, tak řeknete, že čekáte na kolegyni až bude mít po kontrole.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2012 06:16 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Uff, víkend za námi. V sobotu proběhla oslava babiččiných 80-tin. Doufám, že už dlouho zase nebudu muset vařit pro tolik lidí (25). Naštěstí jsme na to byly tři, ale stejně... Zastavila jsem se až odpoledne a to jsem zase musela přeběhnout k našim a naporcovat a zamrazit 2 krocany co jsme zabili v pátek. 42 kg masa. Večer jsem byla utahaná a hladová, všechno jsem chtěla ochutnat a v noci mi bylo ouvej.
Ještě Vám dlužím foto mainky co jsme dovezli babičce.
Postel jí na spaní plně vyhovuje. A my si děláme starosti s tím jaký pelech se škrabadlem jí koupit... neb všechny jsou jí malé.
Možná jí přibyde ještě jedna, protože v sobotu se u baráku pořád drželo takové odrostlejší kotě. Ale krásné bylo, takové šedo mouraté. Dnes tam pojedu, tak jsem zvědavá jestli tam ještě bude.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2012 08:40
- Nahlásit
Evey
Tak to si po víkendu asi ráda půjdeš do práce odpočinout ne?
Hlavně na ty první fotce je jasný co si číča myslí...
(začal bych si schánět pelíšek pro sebe)
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2012 08:48
- Nahlásit
Tá ta
Tak to si po víkendu asi ráda půjdeš do práce odpočinout ne? Je to zase změna, pracovat hlavou.
Hlavně na ty první fotce je jasný co si číča myslí... Je to dobrý, babička má dvoulůžko, takže vedle ní má místa až až.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2012 23:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Jsem zde, byli jsme na cestách
Evey
Uff, víkend za námi - no koukám, měli jste toho.... Tyhle akce (svadby, velké oslavy apod. jsou pro mne můra )
a naporcovat a zamrazit 2 krocany co jsme zabili v pátek. 42 kg masa. - šmarjá, to jste teda měli pořádné krocany My, co jsme braly ty krůty z JZD, tak ty měli 9-11kg, já že krocan má tak 15kg
Jé, koča vypadá jak sestřenky Frída To je nějaké sibiřská, či co. Jasně, je menší, ale jinak vypadá stejně Já, že to bude kotě...a vy jste brali už dospělou kočku?! A v pohodě? Nebojíte se, že zdrhne? Vlastně...babi ji má na baráku s přístupem ven, či bytě?
Drakopes
Tak, brácha se stěhuje do Prahy...bude přeložený na Ruzyni Teda přeložený, ale dobrovolně. Snižují stavy a na Ruzyni prý chybí, tak na to kývnul. Bylo to ale hrozné. Minulý víkend nadhodil, že se něco takového chystá. V polovině týdne zavolal, že nemůže z Brna přijet, protože mají na pátek nařízenou poradu, tak tam zůstává. Včera byl závěr z porady, že si to ještě promyslí. A ráno mi volala mamka, že mu dal šéf 10 minut na to, aby mu zavolal, co a jak. Volal honem holce do Prahy, co teda má dělat a tak se domluvili, že tam jde Takže já jsem z toho trošku zoufalá a ořvala jsem to. Doufám, že se mi z toho mamka nesesype Takto byl doma alespoň občas, byla jsem ráda, že na mamku dohlédne, něco tam podělá...teď tam bude sama už úplně Budem se muset trochu víc zapojit i my...ale o to nejde. Spíš mám takový blbý pocit, že jsem ztratila už skoro všechny: taťka je pryč, děda, bába, Alfík...a teď i brácha až kdesi v pr... Není to konec světa vím, jenže mu vychází směny i na víkendy a když zrovna bude mít volný, že by mohli přijet domů, tak zase Hanka může mít školu....a prd Ach jo No...hlavně aby byl spokojený a už to s Hankou vyšlo Takže budeme mít Alenko, Pražáka
Jsem býk. Jsem konzervativní a mám ráda svůj klid a svoje jistoty. K smrti nesnáším změny a těžko se přizpůsobuju. Ubíjí mne to
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 00:04
- Nahlásit
Ach jo. Tak jsem musela dořvat nejmenšího pséka u nás. Necelých 6,5 kg a buzeruje 13 kg Vlčáčka. Nevím, co Vlčoun dělal v posteli, jestli se tam válel nebo co (byl úplně potichu), že si vysloužil sprduňk od toho malýho hajzlíka. Ten sice stál na zemi, metr od postele, ale škaredě si na něho zaňafal a jak u toho poskakoval! Tajtrdlík. Seřvala jsem ho tak, že zalezl pod křeslo.
Vlčáček mu dal dvakrát na držku za provokování. Ale protože to má zakázaný, tak už se k němu radši otočí zády a dělá, že ho nevidí. No a pinďa si teď myslí, že je na koni, že se ho Vlčák bojí, tak si troufá.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 06:21
- Nahlásit
worick
Já, že to bude kotě...a vy jste brali už dospělou kočku?! Jo, je už naučená na wc, vychovaná, kastrovaná.
Zatím svůj účel plní, byť babička nadává, ale myslím že je to jen naoko. Má tam přes den i noc společnost, může na ni mluvit, v noci spí kočka vedle ní.
Vlastně...babi ji má na baráku s přístupem ven, či bytě? Je jen vevnitř, ven ji nepouštíme. Myslím, že už se aklimatizovala a je v pohodě.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 06:30
- Nahlásit
worick
Jsem konzervativní a mám ráda svůj klid a svoje jistoty. K smrti nesnáším změny a těžko se přizpůsobuju
povídej mi o tom ...
A Ruzyně je od nás tak opačný kus Prahy, že je to jako by byl úplně jinde.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 07:20
- Nahlásit
Drakopes
Na Ruzyni jen do práce(na letiště, ne jako dozorce ) Hanka má byt...hmmm a teď si nejsem jistá Holešovice? Vysočany?...a nebo úplně jinde Musím se znova zeptat
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 07:24
- Nahlásit
V neděli jsme s klukama nebyli nikde, včera jen večer Tom chvíli v zahradě a chvilku doma. Dneska jsem plánovala, že budu makat v zahradě a pak s nima vyrazím na nějakou větší prochajdu. Začalo tam zase trochu pršet - tak to se v té zahradě asi plácat nebudu
|