Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2012 11:13
- Nahlásit

Vlčáčková
Včera nám tu zdechlo pouliční osvětlení. - u nás pouliční ani moc nesvítí a to naše končí u posledních starousedlíků - 250m od nás. Mně to nevy a klidně by to tak mohlo zůstat, ale jak tu přibývá baráků mám obavu, že ti budou chtít i osvětlení Oblohu máme zatím taky parádní

Tá ta
A není to náhodou ryba,která žije v proudící vodě?
Možná proto u vás spáchala sebevraždu
- ty naše jsou z rybníka, tak Ti nevim A my máme celkem proudící vodu...tedy průtočné jezero. Když se dobře postaví, tak to ucítí
Pstruzi:
Strejda
není tam volný domek?
Několik. Taky jsem po nich koukal. Ale mně by to neprošlo
-
Tom říkal, že Vlasta Redl s novou kapelou. Nevím, kde to vzal, já to na stránkách obce takhle podrobně nenašla

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2012 20:53
- Nahlásit

worick
to naše končí u posledních starousedlíků - 250m od nás
To je naprosto skvělý! Mám sto chutí koupit pozemky kolem Vás a postavit si tam chalupu a nikoho už tam nepustit, aby neprudil s těmi pitomými sodíkovými výbojkami.

Evey
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 08:14
- Nahlásit

Chladna z rána nastaly... 11 st., brr, zima se vrací. Máte zásoby dřeva a uhlí?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 09:44
- Nahlásit

U nás útulných a příjemných 18 )

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:01
- Nahlásit

Evey
Chladna z rána nastaly... 11 st., brr, zima se vrací.
Moje flotila lokomotiv to tak nevidí. Vyhovuje jim to a mně to nevadí.

Máte zásoby dřeva a uhlí?
Letos jsme nějak pozadu. Dřeva máme jen třetinu, ale dodavatel už se ptal, jestli může přivézt další. Jestli nás zaskočí počasí, tak dojde na (drahý) plyn.

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:02
- Nahlásit

worick
Tom říkal, že Vlasta Redl s novou kapelou.
Našel jsem si jeho novou kapelu. Docela by mě to zajímalo.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:33
- Nahlásit

Strejda
Našel jsem si jeho novou kapelu. Docela by mě to zajímalo - klidně si udělejte výlet, nocleh máte zajištěný a jste vítáni
Evey
Chladna z rána nastaly... 11 st., brr, zima se vrací - nevím, kolik bylo ráno (tak brzo nevstávám ) ale o půlnoci bylo 13st

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:55
- Nahlásit

worick
jste vítáni
Děkuju. Škoda, že jste tak daleko.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:29 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Škoda, že jste tak daleko - tsss jistě blíž než Českosaské-švýcarsko Ale uznávám, že srovnat se to nedá

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:45
- Nahlásit

worick
Českosaské-švýcarsko Ale uznávám, že srovnat se to nedá
To neumím posoudit, ale pro toho, kdo rád chodí, je Česko...rsko ideální. A pro ty, co ještě rádi jedí, je možnost zajít si na oběd do Německa taky dobrá. Ale vy asi můžete jít pěšky na oběd na Slovensko, ne?

Evey
Koupili jsme si do práce bio kafe. Abychom šli trochu s dobou.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 14:31
- Nahlásit

Strejda
Ale vy asi můžete jít pěšky na oběd na Slovensko - tak do dobré restaurace by jsme se celkem prošli, je to cca 17km, ale zrovna jsme tam byli včera na večeři, autem Ty tu máš nějaké špehy?!

Evey
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 14:37
- Nahlásit

Strejda
Koupili jsme si do práce bio kafe. A dobrý? Tuhle značku neznám, ale já nejsem kafař. Špalda už nešmakuje?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 14:51
- Nahlásit

V neděli mají maximum perverseidy. Bohužel přes den. Tak se ze soboty na neděli a z neděle na pondělí v noci koukejte a připravte si pokud možno hodně přání.

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 14:55
- Nahlásit

worick
Ty tu máš nějaké špehy?
Nemám špehy, mám mapu. Ale je pravda, že ve slovenských vesnických hospodách se člověk spíš opije, než nají.

Evey
A dobrý?
Výborný poměr cena/výkon.

Špalda už nešmakuje?
Špalda odletěla do Singapuru. Tam to ocení.

Evey
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 07:10
- Nahlásit

Strejda
Špalda odletěla do Singapuru. Tam to ocení. Hmm, že by se rýsovala nová exportní země?

worick
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 08:41
- Nahlásit

Strejda
to kafe vypadá dobře Podle čeho jste z té přehršle vybírali?

Včera jsme byli na velkém výletu - velkém hlavně, co by ujeté vzdálenosti autem ale výlet taky dobrý Sestřenka se hlásila a nakonec vzdala, tak jen my dva s Tomem a s tím, že mamku s tetou jsme vyhodili u jejich tety v Novém Městě nad Váhem. My jsme pokračovali až za Čachtice, k vodní nádrži Chtelnica. Hezký okruh lesem, v polovině osvěžení kluků v přehradě a v lese houby (našli jsme jen náhodou dvě, ani nevíme, co to vlastně je, ale místní nosili plné koše ) Ujeli jsme asi 100km, 12km šlapali, vyjeli v 15h a vrátili se 21h

Strejda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 09:43
- Nahlásit

Evey
Hmm, že by se rýsovala nová exportní země?
Měla bys to zkusit. Naplánuj si tam služebku a uvidíš.

worick
Podle čeho jste z té přehršle vybírali?
Nakupujeme tam dlouho a když dělá nové kafe, tak nám posílá "anketní" vzorky. Občas zkusíme něco nového, ale jsme konzervativní.

Evey
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 10:07
- Nahlásit

Strejda, worick
Dobré reference jsem slyšela i na českou pražírnu: URL

Naplánuj si tam služebku a uvidíš. No tak naplánovat si tu můžu kde co, to je pravda.

Strejda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 10:28
- Nahlásit

Evey
Dobré reference jsem slyšela i na českou pražírnu:
Navrhnu to na kávovém sedánku. Můžeme to zkusit.

No tak naplánovat si tu můžu kde co, to je pravda.

Řekni o tom šéfovi. Třeba Ti dá dva dny zdravotního volna.

worick
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 11:04
- Nahlásit

Evey
Řeknu vám, že dneska je tu pěkná kosa.byla jsem s klukaa v běžném ranním oblečení (pracovní košile+teplákové kraťasy a vietnamské crosky ) košilu mi profukovalo a nohy mně zábly. Ani mne nenapadlo vlézt do potoka a Worka se tam taky moc nezdržoval. Fučí severák
Fotky ze včera:

A houby...ale jsou už trochu umačkané a hlavně: my je nepoznáme

Kessie
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 11:29
- Nahlásit

Evey - Máte zásoby dřeva a uhlí? - poctivě jsme se zásobovali dřevem první dva týdny v červenci, kdy teploty stoupaly vysoko nad letní hranici - sousedé se nám smáli, jestli je nám zima...

Kessie
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 11:31
- Nahlásit

worick - jééé, to musel být super výlet... a jak je to s čipem a takovýma věcma, když vyrazíte "za hranice" ... mně pořád chybí ta druhá polovina hymny, docela dost nechápu rozdělení v r. 93... ale možná nemám dostatek informací... takže si nepřipadám, že jezdím za hranice, když vyrazíme na Slovensko...

Kessie
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 11:35
- Nahlásit

worick - moc hezké fotečky... mně ta houba připadá jako pravák... pokud je žlutá pod kloboučkem... ale zase takový odborník nejsem... a už vůbec ne z fotky

Evey
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 12:39 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

worick
Že by hřib borový URL

Drakopes
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2012 08:05
- Nahlásit

Nielsovi začaly zase klouzat v kuchyni na linu tlapky - přendala jsem misku s vodou do předsíně.
Alfréd: Aha, tady je voda. A nachlemtal se a šel spát.
Niels: Voda? Kde je voda? Tahle je nějaká divná? Proč je tady? A může z ní pít? .... Rezignovala jsem, přestěhovala misku zpátky do kuchyně, Niels k ní doťapal, konečně se nachlemtal a šel spát

worick
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2012 13:41
- Nahlásit

Tak houby jsme pro jistotu nejedli, poněvadž co neznám či neurčím s jistotou - nejím
Drakopes
Alfréd: Aha, tady je voda. A nachlemtal se a šel spát.
Niels: Voda? Kde je voda? Tahle je nějaká divná? Proč je tady? A může z ní pít?
- až mu bude tolik co Alfímu, třeba mu to docvakne u nás je to stejné jen s tím, že to můžu svádět na odlišnost rasy Ale u misky na vodu to neva, jsou zvyklí, že jim je stěhuju ze sluníčka
Světe div se....prší Zatím to teda nestojí za řeč, ale samozřejmě - posekali jsme našim jetel, tak je jasné, že muselo začít pršet Domluvili se na tom tchýně s Tomem i když jsem jim říkala, že nechápu, proč si to teď vymysleli, když hlásí zimu (kdy to neuschne)a deštivo A je to tady

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2012 14:46
- Nahlásit

worickStrejda
http://www.redl.cz/info.htm#heroplan a kterej z tech koncertu to je? sme dneska premyslely nad telci, kde hraje, ale zas jet tam nakonec jen kvulikoncertu sme nechteli, do vasich koncin by to slo i s vyletem...

Evey
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2012 14:47
- Nahlásit

U nás ráno taky pršelo, teď odpoledne sem tam přeháňka.
jelikož jste o žnovky nikdo neprojevili zájem tak jsem se je rozhodla namoštovat. Mošt je parádní, slaďoučký. Přijeďte si, rozdávám ho.
worick
Tak houby jsme pro jistotu nejedli, poněvadž co neznám či neurčím s jistotou - nejím Tak tyto jste klidně mohli. Já jsem ve střehu převážně u těch co mají vespod žebrování.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2012 14:57
- Nahlásit

cernej caj
a kterej z tech koncertu to je? - sedumnáctka Jasně, naplánuj k nám výlet
Evey
Mošt je parádní, slaďoučký. Přijeďte si, rozdávám ho - my už tři roky nemoštovali, jelikož jablek nebylo nevím, nevím, výlet k vám to se mi ukecat nedaří. Jak je to víc jak hodina cesty, tak nic
Já jsem ve střehu převážně u těch co mají vespod žebrování - tak ty taky nesbíráme, jen vyloženě ty nezaměnitelné: májůvky, václavky, žampion, bedla A hřibovitých bohužel u nás moc nenajdem..

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2012 07:35
- Nahlásit

Drakopes
Nielsovi začaly zase klouzat v kuchyni na linu tlapky
Když měla Sally stejný problém, tak jsem koupil běhoun do chodby a koberec do kuchyně. Žena reagovala slovy: "Dceru nemá, tak rozmazluje feny."

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání