| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 14:33
- Nahlásit
Tak jsme po kontrole ...
máme vysazené léky proti bolesti, mohla by to být příčina toho krvácení - podrobné vyšetření nic jiného neukázalo. Dostal ještě pro jistotu antibiotika na pět dní, v pátek máme udělat kontrolu a když tak se ozvat. Na pajdavou zadní tlapku máme přikládat ruce, vysílat energii, hladit -
POzitivní je, že Níloušek ochotně a bez problému nastoupil do auta, nemuseli jsme mi nijak pomáhat a obě cesty se zájmem sledoval okolí.
Na parkovišti před veterinou jsme si povídali s paní, která čekala, až jejich štěněti boxera odoperují rozbité koleno, a ta vyprávěla, že na cvičáku mají čtyřletou ovčandu, která léčbu kmenovými buňkami podstoupila v listopadu a dneska skáče překážky ..
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 14:53
- Nahlásit
Vlčáčková
jééé to je ale paráda i s tím někde soutěží nebo si fotí jen tak pro sebe? Byla by to škoda, ať to někam pošle
A jestli tam i pršelo, tak jsem taky zelená závistí Strejda
Evey
Asi Jožka Šmukař a Čechomor. - u nás letos poprvé po dlouhé době nebude Čechomor Netuším proč Místo toho Vlasta Redl. Na toho tuším, moc lidí nepřijde. U nás, co se týče kulturních akcí, je to s návštěvností prachbídné
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 15:00
- Nahlásit
worick
Místo toho Vlasta Redl
S kým přijede Vlasta Redl?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 16:13
- Nahlásit
Ještě o našich geniálních psech .. pak už budu mlčet a dlouze nedutat
Odcházela jsem v deset dopoledne s Nílouškem, Alfréd zůstal doma. Nejdříve navrhoval, že nás doprovodí, pak tedy zůstal u dveří. Vyšoupla jsem Nielse na chodbu, Alfréd si ještě přeběhl, aby švírou ve dveřích, kterou jsem se protahovala, viděl ven, ale nesnažil se prodrat za mnou. Než jsme došli před dům, Alfréd proběhl bytem, stoupl na štokrle a vyhlížel z okna. A jak nás uviděl, spustil koncert pestrého naříkání, kňučení, kvíkání ... Raději jsem ani nezastavovala na focení, abychom už bylu pryč
V poledne, když jsme se vrátili, nechal jsem Nílouška v Kapse a šla domů pro Alfína. A hned jsem mu slíbila, že půjdeme na oběd do Neklidu, jen my dva spolu. Plácnul mě nadšeně tlapou (= další modřina) a šli jsme do parku. Projdeme, směřujeme k zadnímu plotu a v tom tam z té strany přichází ta *** s háravou jrt. Alfréd už začal zvedat hlavu a nabírat vzduch, tak jsem se otočila zpět a povídám, že jdeme na ten oběd. Do Neklidu! A on poskočil a šel. Zopakovala jsem to ještě dvakrát - třikrát, podstatné je, že po háravce se ani neohlédl
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 16:33
- Nahlásit
worick
Dává si to na FB a na web astonomické společnosti a tak. Vysloveně, že by soutěžil, to asi ne.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 16:58 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
Zrovna teďka Tomovi vykládám, že ten Beruna je potvora vychcaná A můj dojem (vyveďte mne z omylu, jestli si to nemyslíte): čím chytřejší pes, tím i větší komplikace Když chodíme po potoce, mají zakázáno vystupovat na protější břeh, krom toho místa přes splav k Tomovým rodičům, kam s nima vyjdu taky. Byly pokusy ale hned jsem je okřikla, že na protější břeh se nelze! Woriček to akceptuje, jelikož ví, že poruší dohodu a má dobrouzdáno. Berry, jinak bezproblémový, má volnější režim, tj. pobíhá si po břehu bez dozoru - ale nesmí jít k silnici. Teďka jdem s Workou do vody a brouzdáme potokem a Berry, že on bude ještě šmejdit po břehu...no dobrá. Za chvíli se otočím, jestli neslezl a nečvachtá za náma a hošánek maže přes splav k Tomovým rodičům, asi 70m pod náma. No budiž - dá tam Argovi značku a půjde za náma. Ale ne, prdlajz. Ta potvora si kliďánko jde po cestě na druhém břehu a seběhne tam kolem kanalizační roury kousek od nás tam, kde mají výslovně zakázáno vylézat z vody (přechází tudy přes vodu v noci srny) Nemohla jsem ho ani pořádně seřvat, neboť jsem byla ráda, že to Worick neviděl Tím chci říct, že míň inteligentní pes prostě funguje na povely. Pokud u toho sám přemýšlí - taky vymýšlí různé ptákoviny typu: že bych to oběhnul tamtudy??
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 21:11
- Nahlásit
Když se mrknu na radar, co všechno jde přes Čechy a většinu Moravy, tak mne jde šlak trefit! Tady dneska děs a hrůza 38st. zase
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 21:24
- Nahlásit
worick
Tady už spadlo pár kapek.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 23:34
- Nahlásit
Napřed to vypadalo, že se o nás to veliké mračno trochu otře... pak začalo směřovat zase jen kolem nás, aby si to nakonec rozmyslelo (zřejmě někdo vyslyšel mé nářky, ať zaprší a trochu se ochladí, abychom se mohli nadechnout) a přeci jen k nám zamířilo... co z toho bylo? veliký, ale opravdu velikánský vítr (popadaly mi i některé květináče) - 15 minut opravdu silně pršelo, žádný zahradnický, veliké provazy, takže vyprahlá zem ještě více ubitá a pak to mračno začalo kolem nás dělat takovou podkovu... takže nic... zase jen veliký vítr... toť vše...
přidávám pár foteček z dnešního podvečera... pro pobavení... (pokud se mi zadaří, přidám i nějaké to video...)
Tady se Mikšík opakuje po Kessce... - http://imageshack.us/photo/my-images/829/img4751p. jpg/
Tady probíhá mohutné pusinkování - http://imageshack.us/photo/my-images/24/img4758ev. jpg/
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 00:04 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
http://img833.imageshack.us/img833/6595/zm4iyhmeid cifgytikfmen.mp4 - podvečerní chvilka (takhle si hrají každý podvečer... zajímavé, že je to nenapadne třeba ráno, nebo v poledne...)
http://img821.imageshack.us/img821/7804/5dsxydlpxh zeupsckgxcta.mp4 - a ještě jedno video...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 00:26
- Nahlásit
Kessie
Tady se Mikšík opakuje po Kessce...Tady probíhá mohutné pusinkování - lepší než video, že jo (jéé a to video mi nejede )
Nevím, jak velký musel být ten vichr u vás, když od nás byl mrak cca 100km a vichr jak sviňa, záclona v půl obýváku a práskalo jedno okno za druhým po celém baráku Mne to vzbudilo a Tom lítal a zavíral Já natěšená, že jde bouřka, kouknu na radar a .......kde ty věci
A už jsem rozebraná nadobro jelikož: měli jsme celý večer zase otevřené francouzské okno v obyvču (no, moc to nepomáhalo, když venku je 20,8st. ještě teď ) a za celou dobu tam nevlezl ani jeden pes což bylo teda nadmíru podezřelé, ale jsme si mysleli, že usnuli za barákem, kde je to víc vychlazené. Tom i říkal, že se mu zdálo, že Berry přiběhnul na terasu, nakouknul a zdrhal pryč... No a o půlnoci jde krmit, Worka ležel u dveří jeho pracovny, tak jsme ho viděli a mysleli si, že Berry je u zdi jako vždy - tam nedopadá světlo. Za chvíli Tom volá, že nemá Berryho a Worka (když se ho ptal, kde je) jen brblal Takže jsem letěla pro baterku a shora svítila všude možně (i k sousedům neboť pyrenejka Arina začínala v neděli hárat ) a Tom hulákal. A najednou:,,už ho mám, už je tady u boudy"... a kde se vzal? ,,No, už je mi to všechno jasné, koukni" a ukazuje na Dášenu, oslintanou Tak jsem letěla ven vyhodit Dášu za bránu. Šla ráda, jelikož byla myslím tak už od Berči zežochlená, že toho měla ,,plný kecky" (nechápu, když pod plotem vleze, že pak stejně nevyleze.....ale i tak dobře, tuším by vycestoval s ní )
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 06:09
- Nahlásit
Tím chci říct, že míň inteligentní pes prostě funguje na povely. Pokud u toho sám přemýšlí - taky vymýšlí různé ptákoviny typu: že bych to oběhnul tamtudy?
Přesně tak - mívám jejich samostatného uvažování občas plné zuby a prohlašuji, že kdybych někdy vybírala další štěně, tak to, co jako jediné neudělá testy IQ
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 07:13
- Nahlásit
Strejda
Za mě Čechomor taktéž.
Kessie
Tady probíhá mohutné pusinkování Vypadá to, že se sžili naprosto v pohodě, že?
podvečerní chvilka (takhle si hrají každý podvečer... zajímavé, že je to nenapadne třeba ráno, nebo v poledne...)
Taky mi to video nejde spustit. I u nás to tak je, největší aktivita se začíná vyvíjet až s pozdním odpolednem. Do té doby je odpočinek.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 07:58
- Nahlásit
Evey
I u nás to tak je, největší aktivita se začíná vyvíjet až s pozdním odpolednem. Do té doby je odpočinek. - stejně tak, kočky - tak ty chrní od nějakých 10 - minimálně do 17h
Teď jsem vstala, obešla okna - kontrolovala psy. Berynka jsem nenašla. Jedině, že leží až před garáží, tam není odnikud vidět. Tak jsem radši vyběhnula mrknout a ano, je v pořádku (samozřejmě večeři nežrali ) a hlavně to vypadalo, že ho trefí šlak
Ani nekapnulo, zato se výrazně ochladilo a visí tu nízká oblačnost.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 08:36
- Nahlásit
worick
Ani nekapnulo, zato se výrazně ochladilo a visí tu nízká oblačnost.
Tady kápnulo tak, že mi nateklo do chalupy na 6 místech. Vítr chvílemi opravdu skučel, psiska myslela, že je to zvíře. Voda chlejstala na okna, až jsem měla strach, že mi zateče i skrz ně. Měla jsem venku za dveřmi kýbl a když jsem pro něho otevřela, dostala jsem vodou do hlavy, jak kdyby mi ten kýbl někdo na hlavu vylil. A nešel zvednout, jak byl plnej vody. Mokro jsem měla až k domovním dveřím, které jsou zapuštěné asi o metr dovnitř domu, takže to muselo jít zase z JJZ.
V rádiu říkala brněnská redaktorka, že to bylo poprvé, kdy se bála bouřky, když jela do studia a v lese jí spadla větev na auto, vůbec neviděla přes liják na silnici a vypadla jí v autě elektřina.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 09:42
- Nahlásit
Drakopes
Přesně tak - mívám jejich samostatného uvažování občas plné zuby a prohlašuji, že kdybych někdy vybírala další štěně, tak to, co jako jediné neudělá testy IQ
Ale vůbec ne. Vždyť tady všichni víme, jak jsi na své premianty pyšná. Jinak by sis nechala v Tvém kroužku všeumělů nějaké poslušné psy naprogramovat.
worick
samozřejmě večeři nežrali
Mám se psy všechna trápení, která tady popisujete a řadu dalších, ale nežravost opravdu neznám. Holky by daly za žrádlo život. Minimálně můj.
Evey
Za mě Čechomor taktéž.
Tak si třeba dáme spolu pivo. Nebo dvě.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 12:15 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
České a Saské Švýcarsko
Tady je pár fotek. Teda některé nemají dobrou orientaci, ale když nakloníte hlavu ...
Na poslední fotce je vypálená chalupa. Servírka říkala, že ji koupil nějaký starosta, typu Jiřího Čunka a chtěl tam vystěhovat nějaké sociálně vyloučené spoluobčany. Někdo z místních to radši zapálil.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 12:17
- Nahlásit
Strejda
Tak si třeba dáme spolu pivo. Nebo dvě. Třeba. Třeba budou mít i nějaký speciál.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 12:28
- Nahlásit
Tady je pár fote
pěkné
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 12:42
- Nahlásit
Strejda - moc pěkné fotky!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 12:50
- Nahlásit
Dneska je opravdu chladněji... Dobře se dýchá... video mi taky nešlo, tak jsem ho zkusila nahrát znovu a dát tam přímý odkaz, tak by to mělo už snad fungovat...
Dneska ráno jsem byla teda fakt v šoku... Mikeš si každé ráno hraje v kotelně na zemi s plyšovou myškou... dneska taky, ale při druhém už ne rozespalém pohledu jsem pochopila, že si hraje s malým ptáčkem... Jsem to obrečela... možná si myslel, že ho pochválím... kdyby se raději soustředil na pavouky a myši než na ptáčky... no jo... já vím, že to k tomu patří, no...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 13:45
- Nahlásit
Kessie
video mi taky nešlo, tak jsem ho zkusila nahrát znovu a dát tam přímý odkaz, tak by to mělo už snad fungovat...
Je to lítý boj.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 15:13
- Nahlásit
Kessie
Moc pěkný,opravdu a Keska jakou má trpělivost.To by se asi Bára
nenechala takhle mordovat.
Strejda
České a Saské Švýcarsko To slibuji rodině už asi 10 let.
A to jsi byl bez holek? Nejsou na tebe naštvaný?
worick
Co ten pstruh?
Už víš kde se tam u vás vzal?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 15:33
- Nahlásit
Tá ta
A to jsi byl bez holek? Nejsou na tebe naštvaný?
Byli jsme bez holek a bylo to dobře. Byl to týden tropických veder. Ale třeba babí léto by bylo ideální.
Nejsou na tebe naštvaný?
Nejsou. Měl jsem za sebe kvalifikovaného zástupce.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 15:41
- Nahlásit
Drakopes - Ájo, co Níloušek? Po vysazení léků - ještě se objevila nějaká krev nebo už dobrý? Já doufám, že dobrý!!! Je super, že už pomalu vidíš zlepšení... že Níloušek sám naskočil do auta (což mně zatím přijde třeba jako samozřejmost... u Kessky) - já pořád tak nějak čekám, až začneš srovnávat, co se teď daří lépe než před zákrokem...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:24
- Nahlásit
Kessie
my zatím hodnotíme aspoň náladu .. ráno s námi došel dvakrát k zadnímu plotu acestou zpět sebral klacek a zalehl ho chvíli hlodat .. normálka, že? pro nás důvod k potěšení
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 08:37
- Nahlásit
Včera se ochladilo na 24st, tak jsme vyrazili alespoň přes kopec lesem domů - respective Tom jel do Hradiště pro sekačku a vyhodil nás i s mamkou a Mandy za kopcem a my šlapaly domů. Není to moc, sotva 5km, ale alespoň změna, proti tomu chození po vsi kolem potoka furt Tak si tak jdeme pomalu do kopce a Worka vleze do bukové školky, cca 150cm stromečky na délku flexiny. Bylo to pozpátku, tak jsem se zastavila a ohlížela po něm a najednou se před ním začnou hýbat stromky hned ve mně hrknulo, že snad ne kanec?! a na cestu ladně vyskočí krásný daněk s obrovskýma parohama - a tak 12m od nás. Worka i ztratil řeč a jen čuměl my ani nemluvě - bylo to fakt blízko a daněk stál a koukal na nás (asi ho probudil a nemohl se vzpamatovat ) pak takovýma poskočkama cupital po cestě dolů, na 20m se zase zastavil a čučel na nás, jakoby nechápal, kde jsme se vzali v ,,jeho ložnici" Jak se zastavil, to tele Menďanové ho asi teprve zmerčilo či co a jak my byly otočené k ní zády a čučely v úžasu na daňka, tak ta se na flexině kolem prožene závratnou rychlostí a na konci flexiny udělá takové salto vzad, že jsme jen zařvaly a myslely, že má zlámaný vaz, blbka jedna blbá Daněk poskočil a vlítnul da lesa na druhé straně a byl fuč. Mamka byla nadšená, co viděla ...já teda taky
Kessie
při druhém už ne rozespalém pohledu jsem pochopila, že si hraje s malým ptáčkem... Jsem to obrečela... možná si myslel, že ho pochválím... kdyby se raději soustředil na pavouky a myši než na ptáčky... no jo... já vím, že to k tomu patří, no... - to se bohužel budeš s tímhle muset smířit zvyknout si, pokud jsi cíťa jako já, tak úplně nezvykneš nikdy Dělám to přesně tak: za myš (taky mne to ale netěší ) chválím, ptáčka vyčítám A počkej až ti dotáhne 15cm zajdu
Tá ta
Co ten pstruh?
Už víš kde se tam u vás vzal? - no vím pstruh je náš, z jezera Po kruté zimě přežilo z 20 asi 8 teď už jich bude jen 7ks
Strejda
Ale třeba babí léto by bylo ideální. - to mi tvrdil i Tom, když jsem mu cpala fotky před nos jsem zvědavá
Fotky pěkné, není tam volný domek? Je to tam tak malebné, hned bych se tam přestěhovala Lidi to trochu přehánějí: co ta štěnda? No nekrmit - to je jasné, ale nesahat?! Zas někdo, kdo chce mít ostrého hlídače a nesocializuje psa Co asi tak od lidí může pejsek chytit...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 08:54
- Nahlásit
worick
pstruh je náš, z jezera
A není to náhodou ryba,která žije v proudící vodě?
Možná proto u vás spáchala sebevraždu.
ztratil řeč a jen čuměl-dopadl bych naprosto stejně.
Hlásím opět srnky.Ale už je neřeším.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 09:16
- Nahlásit
worick
a na cestu ladně vyskočí krásný daněk s obrovskýma parohama
Tak můj taťulda jednou při výletu se šel vyčůrat za škarpu do roštíčka. No a najednou se mu prý to roští nad hlavou rozdělilo a prostředkem přes tu hlavu proletěl daněk. Ještě, že měl tlapičky ve skoku složené pod sebou. Jinak by měl táta obtištěná kopýtka do pleše.
Včera nám tu zdechlo pouliční osvětlení. V celé vesnici. Byla to paráda fantastická. Ta obloha!!!!!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 09:53
- Nahlásit
worick
není tam volný domek?
Několik. Taky jsem po nich koukal. Ale mně by to neprošlo. Dost jich je moc pěkně opravených (mám fotky).
co ta štěnda? No nekrmit - to je jasné, ale nesahat?
Bylo tam moc dětí. To by psíci nepřežili.
|