Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Zas nikdo Tak jen krátké info, ať tu nejsem zas jen já... Kolem 19h nás štrajchnula další bouřka (a tak vypadala luxusně... ) a celkem nám tedy za včerejšek napršelo 4,5mm. Důležité taky je, jestli to chytly hory. Odsud to vypadalo, ale uvidíme jestli se to projevilo v potoce

Evey
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:35
- Nahlásit

worick
Zas nikdo Já tu. Ale nestíhám psát. Musím kvapit a jet co nejříve domů, odpoledne jdu na další operaci.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:54
- Nahlásit

My byli včera ráno s Barunkou v lese,jestli rostou.Potom jsme se stavili na zahrádce na oběd a odpoledne jsem dělal dámskému osazenstvu řidiče po záclonách

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:56
- Nahlásit

Já jsem tu taky. Ale jen si čtu u snídaně, co novýho. Teprve se probírám. Byla jsem u přítele v Krásensku a zaspali jsme. To nárazový vstávání mi nedělá vůbec dobře. U nás jsou už totiž od 7 řemeslníci, tak jsem potřebovala rychle domů, jestli nebudou něco potřebovat a zavřít Barneyho. Protože jestli by si hned od rána vozili na zahradu štěrk, co je před domem, tak bych nerada, aby si Barney udělal zase výlet po ulici. Já se totiž nejvíc bojím toho, že Krejčí budou něco dělat u domu a budou mít puštěnýho svýho psa - zl. retrívra a on nemá rád psy, takže by se ti dva servali. Stačilo mi to jednou.
Tak jsme se tak nedávno s mamkou bavily o tom, že každej ten pes má svou chybu. Barney - neposlouchá, zl. retrívr od tety - nenechá si vzít hračku (míček, klacík) ani od psa ani od člověka, takže se psem už se porval a na paničku vrčí, a Benji (zl. retrívr) od Krejčích z ulice zase nesnáší ostatní psi. A tak jak jsme měli my tři (my, teta a paní Krejčí) dříve fenky a ted jsme si pořídili ve stejnou dobu shodou náhod psy, tak jsem z nich jediná, kdo nelituje toho, že má psa-samce a kdo by si i do budoucna pořídil znovu psa. Paní Krejčí mi říkala, že už by chtěla jedině fenku a teta taky, jedině fenku když už, ale že dalšího psa už nechce, už na to nemá nervy. To samé mamka. Ale myslím, že ji vyplašila ta Barneyho divokost Totiž ve srovnání s naší Cindy, opravdu 100 a 1. Já sice do budoucna nevidím, ale myslím si, že bych bez psa nevydržela a že Barney bude mít jednou svého nástupce.

worick
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 10:26 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Musím kvapit a jet co nejříve domů, odpoledne jdu na další operaci - čéče, nejsi Ty skrytá sadistka?! Já bych to asi nerozchodila Každopádně držím palce, ať to má dobrý konec....co bude?
Včera mi poslala SMSku bratránkova žena ze Slovenska. Z nemocnice (a měli odjíždět do Tater na dovču ) Trhali jí zub, rozlomil se a úlomek se jí vsunul kamsi do dutin a putoval. Zubař ho už nevyšťoural. Takže ji bratránek musel vést ze Skalice na zubní chirurgii do Bratislavy, kde ji hodinu a půl operovali - měla ho až kdesi pod okem

Dneska na potoce klid, kachna se asi po včerejším zážitku odklidila jinam Vody nepřibilo ani ň, je průzračná jak křišťálová studánka - takže v horách to taky asi nebylo A já tomu tak věřila....

Tá ta
My byli včera ráno s Barunkou v lese,jestli rostou - tak to u nás není šance - v lese není ani poznat, že pršelo
odpoledne jsem dělal dámskému osazenstvu řidiče po záclonách - a vybrali jste??

Strejda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 10:37
- Nahlásit

Tá ta
worick
My byli včera ráno s Barunkou v lese,jestli rostou.
U nás zatím rostou jen klouzci.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 11:10
- Nahlásit

worick
To víš že nééé!!
Zato se v každým krámě nakoupila hromada blbostí.(nebo se alespoň půl hodiny prohlížela a vrátila do regálu).
Příště si radši vezmou druhý auto a nechají mě za trest doma.

Strejda
Tady hromada kačenek,ale rozmočený a plesnivý.Bláto.
Něco málo se ale vybralo.
A jako bonus tři super praváky.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 11:13
- Nahlásit

já tu jsem taky tak nějak pořád. Zíclony jsem nakoupila hned na začátku července a ty v kuchyni jsou už i se závěsy pověšené. Konečně je garnyž v ložnici a i tam jsou záclony, byť ne nové. Tam totiž nelze kvůli wafkám dát dlouhé až na zem. A v obyváku počkají nové záclony, až bude hotová knihovna (hahaha)
Jinak postrkujeme čas, aby už se s Nílouškem něco dělalo. Momentálně pajdá na levou zadní, odlehčuje ji tak, že doma ji téměř nezatěžuje. Asi ho bolí všechny packy, protože dlouze hledá místo, kde a jak by si lehnul. takže mu občas vrazíme prášek proti bolestem. Ale ven chodí ochotně, je ochoten i vystartovat za kámošem, hlavně, když je to holka. Teď jsem přišla z nákupu, měli telecí žebra - poslední kousek, oba zalehli a chroupali)

Drakopes
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 11:21
- Nahlásit

jo a ještě:
Níloušek má na kyčlích vyholené čtverce, tak na dvě dlaně, má vyholené i přední tlapy, ale tam to tak není vidět. Vypadá teď vzadu široký na dva prsty a hlavně si ty holé fleky zubama drápe - až do krve. A má tu kůžu studenou, dneska na té levé straně víc než na druhé. Takže nosí doma triko. Ptala jsem se v lekárně, jestli nemají něco na masírování kloubů a dostala jsem hrst vzorků konepné prohřívací masti, ať to otestujem. Tak jsem zvědavá, co na to řekne, teď ho po tom telecím nechci burcovat

Evey
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 11:57
- Nahlásit

worick
čéče, nejsi Ty skrytá sadistka? Myslím, že ne.
co bude? Bude kastrace a odstranění bulky na mléčné liště.

worick
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:52
- Nahlásit

Evey
...a odstranění bulky na mléčné liště - mám dojem, že to je teďka snad nejčastější veterinární zákrok A tomu by se majitelé mohli vyhnout (pokud to není chovná fena) kdyby ji dali vykastrovat včas a ne až s ,,křížkem po funuse" Vím, že se nadá zabránit všemu, ale zrovna tady ty rakoviny navázané na hormonální činnost by se zvládat daly. U fen má to ,,neplození potomsva" každý rok, asi horší dopady než u lidí - nechrání je pak těhotenské hormony...Nevím, jestli je to vědecky podložené tohle je moje domněnka měla by se udělat statistika. Nebo začnem my: znáte někdo od mládí kastrovanou fenu, která umřela na rakovinu mléčných žláz či dělohy?

Kessie
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 14:02
- Nahlásit

já jsem tady taky (když to tak píší všichni, nebudu trhat partu), jen opět hekticky nestíhám... dneska dovezli konečně pergolu, krb a ještě tu byl kominík, takže zase úklid, tentokrát generální v kotelně... zvířectvo je v pořádku, včera dorazily granule pro všechny tři... teď jdu natírat napouštědlem všechny ty trámy, pak lazurou, ať to zítra postavíme, než uděláme střechu, to bude taky trvat... Osobně si myslím, že na pergole budeme mít hezčí střechu než na domku...
worick - měla ho až kdesi pod okem - tak to je docela drsný... ještě, že jí ten úlomek alespoň našli!!!
Drakopes - a kdy bude ten den D? Už víte nějaký přesný termín? - až bude hotová knihovna - kolik zhruba kusů knih čítá vaše knihovna, Ájo? Když jsem si dovezla těch deset plných krabic knih po babičce, říkala jsem si, že v tom taky udělám pořádek, poskládám to podle abecedy a udělám si seznam... po dvou dnech jsem to vzdala, protože bych to dělala ještě dneska... knížky jsem krásně nastrkala do knihovniček a říkám si, že to udělám, až bude čas...
MartinaBarney - z toho napadení mám taky strach, proto nechodím s Kesskou ráda sama na procházky... nevím, jak bych se měla zachovat, co bych měla dělat, abych ji ochránila v případě, že by ji někdo napadl... nějak si neumím představit, že by někdy někoho napadla ona - stačí, když vidím, jak ji Mikeš otravuje a ona na něj ještě ani jednou neštěkla... když je toho už moc, tak se zvedne a odejde jinam... což Mikešovi nezabrání v tom, aby přišel "otravovat" znovu...
Tá ta - s Barunkou v lese - jééé, ta se mááá... tohle ještě Kessičce dlužíme... do listnatých remízek vyrážíme často, ale v pořádným jehličnatým lese ještě nebyla... (tady na jihu žádný není) - musíme s ní vyrazit do Hostýnských vrchů, až budem u našich...

worick
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 14:11
- Nahlásit

Drakopes
a hlavně si ty holé fleky zubama drápe - až do krve- To by u nás dopadlo... U nás byla horor i pouhopouhá vyholená packa na kanylu

Vypadá teď vzadu široký na dva prsty - vaši kluci jsou štíhlí - proti Berrymu. Minule se mu Gogošovi smáli, že nějak přibral, ale když ho Jožka chňapnul říkal, že ani není, žebra má hmatná...Já nevím, on spíš vypadá, jako by měl přebytek kůže, tak na něm nějak plandá
Minule nám Worka vlezl do roury, která je pod mostkem od našeho plotu, na druhou stranu silnice. Z druhé strany je do 3/4 ucpaná, aby tudy právě k nám nevlezl nějaký pes, nebo Worka nezdrhnul ven. Minule se tam nacpal (řekla bych, že je to průměr 40cm ) a nějakou záhadou se tam otočil! a vylezl zase hlavou zpátky k nám Potom, ale když vstával už u garáže, tak zakňučel...nevím, co si udělal Dneska tam pleju a Worka šup, už byl v rouře. ,,Boha puppy! co tam zase lezeš?! Pomalu vycouvej ven!" Z konce roury se ozývalo nějaké pokňukávání (už jsem myslela, že to budu muset jít ven odkopat a vytáhnout ho tudy) ale najednou se zase vyštrachá hlavou ven! Ten pes je snad fakír!! Vždyť ta roura je stejně velká jak on, když se tam nasouká Nechápu, jakovým způsobem se tam dokáže přetočit

worick
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 14:16
- Nahlásit

Kessie
jen opět hekticky nestíhám... - no, to moře práce co ještě máte...teda nezávidím Jenom to že na to máte ještě týden Já bych měla dneska udělat tolik věcí, že by mi ani ten týden nestačil Nevím...oč se tady pokouším akorát budu mít všechno napůl Alespoň jdu doumývat těch zbylých 20 oken

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 17:07
- Nahlásit

worick
Alespoň jdu doumývat těch zbylých 20 oken Nechceš se stavit rovnou i u nás? Taky se na to chystám, ale vůbec se mi nechce. Zítra se do toho ale fakt pustím.
Nechápu, jakovým způsobem se tam dokáže přetočit Co víš, třeba máš doma malýho gymnastu a ani o tom nevíš
Dneska mi zase ten dacan utekl na ulic. Tentokrát jsme se chystali na procházku a Barney už byl na vodítku. Normálně vycházíme dveřmi, ale ted jsem to vzala přes zahradu a brankou. Otevřela jsem branku, Barney vyletěl před ní. Pak se zapřel nohama a samozřejmě se vyvlíkl z obojku. Fakt nevím, co mu zase prolítlo hlavou. Normálně, když vycházíme dveřma, tak ví, že má čekat a vykročit současně se mnou. A to ještěže si nevšiml o kus dál toho nervního uštěkanýho jorkšíra - to by fakt byla šou. Bud by Barney kolem něj vysmátej skákal a jorkšír by byl se mohl zbláznit a nebo druhá možnost - Barney by se do něj pustil a to bych moc jorkšírovi nepřála. To jsem šla jednou s Barneym po ulici domů, Barney na vodítko a v klidu. Ten malej drzoun si přiběhl s řevem až skoro k nám a provokoval. Barney po 10 vteřinách samozřejmě začal trochu vrčet a nejradši by tomu prďolovi ukázal, že provokovat se nemá.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 08:41 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

MartinaBarney
Barney po 10 vteřinách samozřejmě začal trochu vrčet a nejradši by tomu prďolovi ukázal, že provokovat se nemá. - kluci od mala potkávali malé pejsky. Ať už sobě rovné štěnda, nebo právě jorkšíry, JRT, bišony a spol. Zvykli si, že lítají kolem a štěkají a já jim vysvětlovala, že to proto, že se bojí (jistě to pochopili ) Ale možná tónem hlasu (protože panička je z každého pejska nadšená ) či čím věděli, že je to OK a jsem pyšná, že mi na takového pejska nikdy nevyletěli a chovají se velmi tolerantně. Oni nevystartí ani na většího, i když zavrčí...snad umí celkem dobře rozpoznávat, o co jde, co vrčením pejsa signalizuje....
Včera jsme s vyplazeným jazykem ještě dělali, co se dalo stihnout a pak honem osprchovat a jeli jsme do Hradiště na nákup - bo měli v Albertu (moc tam nechodíme) smetanu (31%tu si leje Tom do kafča ve velkém ) a Pribiňáky jen za nějakých 14Kč (ty jím zase já a kluci ) a pak do zrekonstruovaného hotelu na Buchlov do restaurace (oslavit výročí) a na výzvědy, kam zavézt rodinu na oslavu Tomových 40tin. Měl ji Belgičan a vařili dobře. Teda tak vytřeštění z jídelního lístku jsme ještě nebyli Takhle by ho nestrouhnul ani Poltreich (či jak se píše ) Na jednom listu ve folii: Cesar salát, jedno jídlo kuřecí, dvě vepřová, smažák a nějaké jedno či dvě dětská. Jestli jsem něco vynechala, tak maximálně jedno jídlo. Žádná polévka, předjídlo, moučník. Žádné hovězí, ryby, krůtí, zvěřina... Podotýkám, že hotel je ****!! Opravdu jsme zažili šok a ještě, že jsme je tam nevyvezli rovnou To by byla ostuda Sice jsme si jídlo dali, Tom s frfláním poprvé po 10 letech myslím...vepřové - aby jsme alespoň ochutnali, jestli je to něco extra, ale teda ani vařením nepřekvapili
Tá ta
Sebrali jsme se a jeli na moučník do Hradiště ke Koníčkovi Tam jsme i domluvili tu oslavu Chtěli jsme je něčím překvapit - třeba to spojit s prohlídkou hradu, ale tohle by teda fakt ,,byla bomba"
Večer u nás začali Slavnosti a už tradičně: měsíce nezapršelo a liják jako prase Je to venku, v přírodním amfiteátru Dneska večer zase program: folklorní vystoupení a předpověď stejná Já nadšená, jelikož napršelo skoro 10mm ale pro účinkující i ze všech okolních vesnic, kteří se na to rok připravovali a návštěvníky, kteří tam mrzli a zmokli...katastrofa! To je mi líto
Kessie
s Barunkou v lese - jééé, ta se mááá... - kluci teď taky naprd dva dny jsme nikde nebyli a dneska ještě taky ne (přijedou příbuzní ze Slovenska)...musí vydržet až do zítřka - to konečně někam vyrazíme

Tá ta
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 22:56
- Nahlásit

ke Koníčkovi

Jinou v Hradišti neznám.

worick
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 00:04
- Nahlásit

Tá ta
Jinou v Hradišti neznám. -

Tak jsme dneska naštěstí nezmoknuli, pravda - mohlo být tepleji, ale i tak dobrý Nezmoknuli ani teď večer vystupující v programu a my jsme ještě s klukama v půl osmé vyrazili na malou prochajdu na kopec naproti, aby jsme mrknuli na amfiteátr - jak to tam vypadá a prošli vsí domů, kde jsme cestou ještě potkali neznámé i známé Vrátili jsme se už potmě...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 06:39
- Nahlásit

celou noc lilo ...
copak mu můžu dát triko, když je mokrý jako pes??

worick
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 08:34
- Nahlásit

Drakopes
celou noc lilo ... - koukala jsem po půlnoci na radar a ten mrak nad váma jsem viděla...hned mne napadlo, že u vás nejspíš prší
copak mu můžu dát triko, když je mokrý jako pes?? - to nedávej, nebo se zapaří. Když jsme večer přišli domů, bylo 13st. Kluci se cestou tvářili, že je jim vedro Doma vychlemtali 3misky vody - pili fakt jak šílení Jim je v těch kožichách vedro, i když nám se nezdá. Já vím, že myslíš triko proti kousání - jenže když mu bude horko, bude ho to svědit ještě víc

Strejda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 10:27
- Nahlásit

Tá ta
Jinou v Hradišti neznám.
Já taky ne.

worick
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 11:18
- Nahlásit

Strejda
Já taky ne. - Ty jsi tam ani nejed
Bóže, co ta Ája sem poslala trošinku mrholí, ale příšerně fučí severák

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 19:47
- Nahlásit

worick
Tričko dostává, aby se neohlodával. Je to lehounké bavlněné triko, které mu povlává, a má tu holou kůži studenou, takže to triko je fakt vhod.
Namazala jsem ho konopnou mastí a vyrazili jsme do parku. Ty jo, do parku dorazil dealer s marjánkou - v momentě u něj byli všichni psi, tancovali kolem něj, očuchávali mu kýty a odvážnější zkoušeli olizovat

worick
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 00:28
- Nahlásit

Drakopes
Ty jo, do parku dorazil dealer s marjánkou - v momentě u něj byli všichni psi, tancovali kolem něj, očuchávali mu kýty a odvážnější zkoušeli olizovat - šmarjá, vy Pražáci fakt už nevíte co by už chodí dealovat i čoklům do parku?! No, už se nedivím ničemu, onehdá jsem si vedle přečetla poučnou diskusi o tom, jak to majitelka čoklům ,,dělá" poněvadž ,,oni chudáci nemají fenku a pak trpí napnelismem - musí jim přeci ulevit" jsem tady sebou málem švihnula u compu, bléééé (ten blicí smajlík tu vážně chybí)
Dneska jsme vyráželi na prochajdu ve chvíli, kdy šli kolem sousedi s pyrenejkou Arin. Doběhnuli jsme je za koupalištěm a přidali se chvíli k nim. Worku jsem nechala na volno, aby se nemotali do sebe lanama. Chuděra by si hrála, skákala jak koník, ale jak udělala rychlejší pohyb, hned na ni houknuli a stáhnuli vodítkem k sobě Přišli jsme na konec cesty k sousední vsi (od nás přesně 700m, pravda - od nich 900!) začali po sobě pokukovat a že:,,jé, měli by jsme se otočit, jsme strašnědaleko!"....

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 12:56
- Nahlásit

worick
A tomu by se majitelé mohli vyhnout (pokud to není chovná fena) kdyby ji dali vykastrovat včas a ne až s ,,křížkem po funuse" No nevím, to je značně diskutabilní. Myslím, že aby byla kastrace prevencí, tak by musela být provedena nejlépe před nebo těsně po prvním hárání. Ale vždyť to jsou ještě štěňata. Já bych do toho nešla.
Drakopes
copak mu můžu dát triko, když je mokrý jako pes?? No můžeš. Ale pak budeš mít mokré triko na mokrém psovi.

Kessie
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 13:36
- Nahlásit

Evey,worick - Ale vždyť to jsou ještě štěňata. Já bych do toho nešla. - když jsme se rozhodli, že Kessie nebude mít štěňátka (nedokázala bych je pak "prodat", taky si myslím, že štěňátek je všude dost, navíc je spousta pejsků, co potřebuje domov, jsou plné útulky, atd...), nedokázala jsem ji ani nechat vykastrovat... Taky mi přišlo, že je maličká - ještě skoro miminko - navíc, co se týče hárání, to zvládáme a tak nějak mi to prostě přijde přirozené... ale určitě to je věc názoru každého z nás... Neříkám, že moje pocity jsou správný...

worick
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 14:38
- Nahlásit

Kessie
Evey
Nebudu vás holky přesvědčovat (nechci) je to jen můj názor. Ale přirozené by bylo nechat to ,,přirozeně" a pak je vysoce pravděpodobné, že by při každém hárání ,,otěhotněla" A to by ji nejspíš, jak už jsem psala, před rakovinou chránily hormony.
Kess, ta jsi mi poslala tak hezkého mailíka a já ještě neodepsala Moc se omlouvám, ale já normoš nestíhám Nějak jsem děsně unavená Večer se vrátím potmě s prochajdy, něco pojím a hned usnu, přesunu se do pokoje a chrním dál, aniž bych čučela na bednu a ráno jsem se probudila zase (už potřetí) 8.20 Vždycky si říkám: večer už odepíšu....pak ale ráno určitě...a zase nic Před den, to vůbec ne, to stíhám jen mrknout sem
Už asi 5den nám chodí po zahradě ta bažantová. Sranda byla včera. Jdeme s klukama do zadu k domku, Worka už nshání ptáky někde u kurtu a já se u posledních kytek skloním - že vytrhnu plevel. A metr od cesty, 20cm od mé ruky se postaví ta slepice a čumí v klidu na nás, na Berunu...a kráčí pomaličku pryč. Berry se chtěl jít na ni podívat, ale jsme ho zháknuli, protože by ji vyplašil a jak by vyletěla, zmerčil by ji Worka. No i tak čekám, kdy ji najdu na cimpr campr někde u baráku Teďka máme velké pletí zeleniny, jsme až vzadu u plotu, Tom veze kolečka od kompostéru a háže okem k plotu - 2m od sebe. A tam stojí ta slípka a kouká (kluci leželi před domkem) Já nevím, ona je hrozně krotká. No, má sice skvělé mimikry a je fakt někdy problém ji uvidět, tak si asi myslí, že ji nevidíme?? My teda neděláme prudké pohyby, ale normoš jedem s kolečkama, chvilku před tím jsme tam 5m od ní pleli a házeli trávu do koleček(to jsme o ní nevěděli)...a ona tam v klidu vegetí. Fakt je ,,ňáká divná"
Jo a ještě: ráno máme obhlídku, Leon s Berrym zůstali kousek od kompostéru a cpali se trávou, my s Workou postávali opodál a čekali na ně a najednou se ozve Berunovo vybafnutí a vyděšený Leon peláší ke kompostéru Nevím, co se tam stalo, Leon někdy tak ze srandy na ně ,,jako zaútočí ze zálohy" jenže Berča se jich bojí (i Gůči - mají strašné drápy ) tak se asi leknul a bafnul na kocoura. No a ten teď nafrněný a zůstal někde vzadu, vůbec už s náma nechtěl jít Zato Guccinka se přidala u baráku a ta pro změnu šla s náma ven a pochodila kolem potoka a když už jsme se vraceli a já se po ní ohlížím, jestli jde, tak se za ní vynoří za kopečkem Dáša. Volám:,, pozor Gucci, je za tebopu pejsek Dášena!" Gučka nic Znovu....a to už se Dáša prohnala kolem ní, Gůča vytřeštěná šup do křoví, ale Dáša neměla čas, pištěla a lítala kolem nás Takže tam kluci měli místo snídaně Dášu a šla jsem jít dát snídani, až jsme pojedli my a Dášu už to neba a chtěla sama jít domů Gucci mezi tím přišla Dáša neDáša

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 15:09
- Nahlásit

worick
Už asi 5den nám chodí po zahradě ta bažantová. A neměla by touto dobou pečovat o mladé?

worick
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 15:52
- Nahlásit

Evey
A neměla by touto dobou pečovat o mladé? - nevím, odborník přes bažanty nejsem ale mamka taky vyslovila domněnku, že je tam někde asi má To těžko, ty by zase s jistotou vylikvidovala Gucci. Ježíš nebo už možná zlikvidovala a bažantová tam teďka bezprizorně bloudí a hledá je!? Předevčírem jsem od dveří vyhazovala( po tom dešti) mrtvého většího ptáka a ještě jsem si říkala, copak je tohle za ptáka, neboť se nějak ničemu známému nepodobal ale bažantě bych snad poznala ne?? Jdu se mrknout na NET - jak vlastně vypadá...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 17:47
- Nahlásit

Byla jsem přes poledne v knihovně - chodím pěšky, neb je to tak napříč spoji, že tam nic rozumně nejede a tři přestupy to nemá smysl - to tam dojdu dřívpo svých. A vzala jsem s sebou Alfína. Je to pohodová cesta přes řadu parku a v Čechových sadech tři velcí psi - výmarák, rotvajker a huski - tak tam běhali, Alfí se vydal pozdravit a v tom tam napochodoval policajt s bločkem v ruce a hned začal vypisovat ... nevím, co zas komu vadilo, psi byli v pohodě .. no nic, Alfréd byl ve formě, na pohyb ruky dorazil a nechal si zacvaknout vodíku a spolu s ostatními jsme se rozplynuli )

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání