| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 12:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
LuckaM
Včera mě skolila nějaká viróza a dnes v noci se k tomu přidal silný průjem - jééé
Jen černé uhlí... - vlastně nevím, co přesně je Smecta (složení a účinky na co všechno?) ale černé uhlí je výborné, můžeš si být jistá, že si nic nepoškodíš (játra, zrak a pod.) a vydezinfikuješ si organismus od škodlivin. Jen si ho vem
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 15:49
- Nahlásit
Cituji:
Smecta je přírodní čištěný jíl s vysokou vazebnou kapacitou, který se váže s hlenem sliznice zažívacího traktu, a zvyšuje tak jeho kvalitu a množství. Touto cestou chrání sliznici proti infekci a škodlivým látkám a umožňuje rychlejší uzdravení.
Smecta navíc váže toxické látky produkované infekčním původcem průjmu, nebarví stolici, není RTG-kontrastní, nezrychluje ani nezpomaluje průchod trávicím traktem. Vzhledem k minimálním nežádoucím účinkům (pouze přecitlivělost na účinnou látku) a nevstřebávání se do organismu je Smecta vysoce bezpečná pro všechny věkové kategorie.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 21:24
- Nahlásit
worick - nezmokli jsme, vždyť jsme konečně (po dvou měsících čekání na trámy) seděli pod pergolou bylo to fajn, ale ještě že už je po všem... Já na takový velký návštěvy moc nejsem... Teď právě taky sedíme pod pergolkou... jen ve dvou - teda ve čtyřech... jen Kesska nesedí, ale leží a Mikeš tady lítá jako torpédo... půl odpoledne prospal a teď řádí... Nejraději má můj záhonek a šplhání na Kessiččinu boudu
Jinak mám takový zvláštní zážitek... teda vašim zážitkům se to nerovná... byli jsme brzy ráno s Kess na procházce, šli jsme k rybníku, protože mi včera souseda říkala, že tam viděli labutě i s mladýma. Každý rok touto dobou se v naší vsi koná takový hudební festival pro drsné týpky a typky - letos od pátku do neděle (už se těšíme... ) a k rybníku se jde kolem místa, kde se ta akce koná. Když už jsme se blížili, tak jsme si všimli, že jsou tam nějací lidi, i když byli daleko, tak Honzík Kessičku připnul na vodítko, to už k nám běžel obrovský pes, větší než naše Kess... docela jsem se bála, ale choval se přátelsky... za chvíli se objevila panička, prý přijeli na ten náš festival... pejsek se jmenoval Endží a měla dva roky... panička ji seřezala, že utekla, což mi bylo hrozně líto a říkala jsem, že to není nutný, že byla přátelská, ale co mě vyděsilo, bylo to, že tam psa nechají v tom hrozným řevu s ohňostrojem, za kraválu motorek... no chudák fenka, teda... přijeli už brzy ráno, aby chytli nejlepší místo (to opravdu chytli, skoro u pódia)...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 22:16
- Nahlásit
http://imageshack.us/photo/my-images/571/img4370o. jpg/ - tady je naše posezení na dvoře... o víkendu jsme to složili a pak půl týdne natírali...napřed napouštědlem a pak dvakrát ořechovou lazurou...
http://imageshack.us/photo/my-images/27/img4653h.j pg/ - tady jsou labutě i s odrostlýma miminkama
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:00
- Nahlásit
Tady je nádherná stříbrná noc. Psiska se v měsíčním svitu prolítala hodinu venku.
Dobrou.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:31
- Nahlásit
Kessie
Tak se to začíná konečně rýsovat...
Určitě z toho máíte radost po tolika dřině.
Co to tam máte v popředí, jak na tom sedí Mikeš?
To je studniční vrt?
Vlčáčková
stříbrná noc
To tady taky.Super.Právě jsme dogrilovali,Míša byl na noc v bazénu a já ještě chvilku sedím na terase,poslouchám rádio,upíjím drink,Barunka tady spinká u nohy a já čtu vaše příspěvky.Ani se mi nechce do postele.
Ale to ráno v 6.h!!!!Brr.
Poslední dobou s tím mám nějaký problém.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 23:53
- Nahlásit
Tá ta
Vlčáčková
jakou dobrou noc?! Vy nesledujete plážové volejbalistky?? My to tady sami neufandíme!!!
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 00:03
- Nahlásit
http://mikell.rajce.idnes.cz/1.8./
Dnešní večerní koupačka plus Barunka mám pomáhá v lese hledat schované houby.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 00:40
- Nahlásit
Vyhrály holkýýýý
Tá ta
Dnešní večerní koupačka plus Barunka mám pomáhá v lese hledat schované houby. - že večerní koupačka?! Já čekala nahaté fotky a tam Baru ve světle bazénu To jste pojali stejně jako Baruna to houbaření...nebo hledá lanýže??
Večer jsem s klukama alespoň obešla potok do vedlejší vesnice a zase přes most domů nějaké tři kilometry jen. I když už bylo celkem příjemně (vycházeli jsme až po 20h) ale za celý den brutálního horka jsme byli celkem hotoví (hlavně já teda - Tom odmítnul jít vůbec..) Před tím u nás byla chvilku kámoška s JRT Keysii a nalezencem Luckym. Přinesla mi objednané granule pro Leonka a taštičky pro Gůču. Kolem 14h přišla mamka s Mandy a byla tu až do 19h - koupala se a plela se mnou takže kluci měli celkem o zábavu postaráno
Jo a:
ráno na domovní zvonek zazvonila paní, kterou jsem vůbec neznala a že je skorotchýně toho kluka na skútru a jde se zeptat, co se vlastně stalo, protože on neví vůbec nic, jen mu policajti řekli, že měl nehodu. Měl by být v pořádku jen zlomená lícní kost a teda amnézie. Paní je z vedlejší vesnice a přistěhovali se tam - proto je vůbec neznám. Kluk prý dělá v penzionu v rekreační oblasti nad nima a chodí a jejich dcerou. Takže záhada ,,kde se vzal" - vyřešena Neteř mi pak říkala, že ten den měl těch karambolů víc, že ho právě vedle ve vesnici u zvonice kámoš už jednou zvedal. Jestli to bylo před tím, než přijel k našemu - tak to je cca 900m...co dokázal ješě odjet Štěstí nejspíš měli ti, co je míjel a nesešrumoval je někde do škarpy Správně jsem odhadla, že taťkův řidičák měl proto, že před rokem umřel
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 08:26
- Nahlásit
Kessie
ale co mě vyděsilo, bylo to, že tam psa nechají v tom hrozným řevu s ohňostrojem, za kraválu motorek. Pár takových bylo i u nás, byla jsem z toho dost rozladěná. Nechali je klidně běhat navolno, sbírat odpadky a oni si trsali u pódia aniž by tušili kde mají psa. Pes tam běhal kolem obřích reproduktorů a hledal je. Nepochopím.
worick
Vy nesledujete plážové volejbalistky?? Ne, nesledujeme. Spíme.
že je skorotchýně toho kluka na skútru a jde se zeptat, co se vlastně stalo Tak doufám, že alespoň poděkovala.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 09:38
- Nahlásit
Tak jsem zpátky doma zase. Slunka a moře jsem si užila dosytosti. Dovolená supr, bylo nás tam celkem 6, byla sranda. Přes den na 2-3 hodiny na pláž, odpoledne jsme hráli nějaké společenské hry a večer jsme většinou vyráželi na promenádu. Na jeden den jsme si zaplatili výlet lodí, která nás dovezla i na Bol - Zlatni rat. Pak jsme byli i na jedné z těch vodních atrakcí - konktrétně na těch kruzích tažených člunem. Fakt paráda, sice jsem se viděla, že stopro spadnu do vody, tak jsem se úspěšně udržela. Moje záda a zadek dostali ale pěkně zabrat. Jeden večer jsme taky ochutnali kalamáry. Všem to zachutnalo, krom mě. Já zůstala u svého tuňáka, ale zato ostatní si objednali ještě tác těch kalamár navíc, takže se toho přejedli a druhý den jim z toho bylo pěkně blbě. Já věděla, proč to nejím. No, a včera jsme v 6 ráno odjížděli, abychom se cestou stavili ještě na Plitvických jezerech. Nádhera! Škoda, že se tam nesmí koupat, protože ta průzračné modrá voda k tomu uplně lákala. Jediným mínusem bylo to množství lidí a úzké chodníky. Pak sem můžu hodit nějaké fotky. Takže já jsem s dovčou spokojena. Jen mi ji kazila informace od mamky, že Barney vyje a přestal žrat. Tak nevím, jestli to bylo hárající fenkou, nebo těma horkama nebo tím, že věděl, že tu nejsem. Každopádně včera po mém příjezdu mě nezapomněl pořádně přivítat a chutnalo mu už normálně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 11:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Tak doufám, že alespoň poděkovala - jo, jo, co jsem zjistila, tak tohle je slušná rodina. Snad jim nakonec nestáhne holku do fetu
Kessie
ale co mě vyděsilo, bylo to, že tam psa nechají v tom hrozným řevu s ohňostrojem, za kraválu motorek. - to si myslím, že je debilní nápad někoho, kdo má psa jen jako ,,módní doplněk" a je mu šumafuk, jak se pes cítí. Sama bych do kraválu nešla, natož tam vzít kluky U nás se na víkend chystá ten motokros vedle (fechtlcup ) takže na tom budem podobně s tím, že já to mám 50m od baráku Celý den řev motorek a pak hudební produkce, až nám bude barák poskakovat Čekám, že si kluci dneska přijdou natáhnout od nás elektřinu....vyhrožovali onehdá
tady jsou labutě i s odrostlýma miminkama - to jsou teda maximiminka ne jako ty naše pidi divoké kačenky
tady je naše posezení na dvoře... - hezké, pohodička i Kess tam má další možnost ležení v chládku Natírání nezávidím jak jsem psala, mám přetírat a odkládáme a odkládáme
Tá ta
Co to tam máte v popředí, jak na tom sedí Mikeš?
To je studniční vrt? - to co sedí není Mikeš, ale porcelánový pejsek...předpokládám...
A asi kanalizace, ne?! (podle těch rour, co tam dávali, když to bylo ještě rozkopané ) Kessie nám to osvětlí....
Právě jsme dogrilovali,Míša byl na noc v bazénu a já ještě chvilku sedím na terase,poslouchám rádio,upíjím drink,Barunka tady spinká u nohy a já čtu vaše příspěvky - a jako nežijete si taky špatně, letní pohodička To kdyby jsi to viděl u nás Celý den pleju, jen mi kapká s ksichtu...v 19.30 se připlazím do baráku, převleču se a šlapu s klukama ven. Přitáhnu se v 21.10, honem do sebe nahážu večeři a jdu připravovat klukům večeři, cca půl hodiny my to zabere. Pak se teprve jdu konečně vysprchovat a sednout k telce. Mezitím skáknu kouknout, jestli jste se tu ukázali - za včerejšek máte 1! Volejbalistky mne tak vynervnuli a rozebrali, že ještě v 0.1h jsem seděla u compu a usínala někdy kolem druhé...
MartinaBarney
Jeden večer jsme taky ochutnali kalamáry - mňam, dala bych si Akorát obalované smažené jídla moc nejím - tyhle byly jak?
stavili ještě na Plitvických jezerech - kámoška mi taky kdysi poslala fotky z dovči - moc krásné, no jo, Vinetou....
Takže já jsem s dovčou spokojena. Jen mi ji kazila informace od mamky, že Barney vyje a přestal žrat. Tak nevím, jestli to bylo hárající fenkou, nebo těma horkama nebo tím, že věděl, že tu nejsem - možná trošku ode všeho, se nedivím Chudáci naši závisláci...to si vůbec neumím představit Pár dní jsme onehdá měli takových rozježděných, že jsme nebyli každý den nejmíň polovinu doma a kluci se tvářili děsně zkroušeně, jakoby si říkali:co jsme udělali tak hrozného, když od nás ti páníci pořád ujíždějí pryč??"
Slunka a moře jsem si užila dosytosti. Dovolená supr - tak to je parádní, jak se nám tady daří - všichni s dovolenýma spokojení, nikdo naprd hotel, zkrachovalá cestovka a podobně...jen tak dál
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 11:10
- Nahlásit
Vlčáčková
Tady je nádherná stříbrná noc. Psiska se v měsíčním svitu prolítala hodinu venku.
Dobrou. - měsíc jak kopačák jak to, že jsi nebyla nikde s dalekohledem? Aha, na pozorování je to vlastně naprd, ty potřebuješ spíš bezměsíčnou noc, že jo?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 12:20
- Nahlásit
Píšeme na stranu č. 500. Nechtělo by to nějakou oslavu?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 12:35
- Nahlásit
Akorát obalované smažené jídla moc nejím - tyhle byly jak?
Dělali je jak smažené, tak na grilu. Víc mi chutnaly ty smažené. Jako špatný to chuťově nebylo, ale nechápu, jak to mohli všichni tak vychvalovat, že to je delikatesa apod. Na lososa nebo tuňáka to rozhodně nemá. Dokonce i kuřecí mi je chuťově lepší než ta mořská potvora
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:56
- Nahlásit
worick
nežijete si taky špatně
To taky neřikám.
Akorát jsem přijel domů na zprávy a gril jsme
jsme zapálili až tak v půl 9.
Jinak OK.
MartinaBarney
vítej.
ochutnali kalamáry. Jo ty my můžem.(jako všechno)
Zapíjíme je ale Karlovačkem,nebo červeným.
Taky girice jsou dobrý.
mínusem bylo to množství lidí
Když jsme tam byli my,tak v pohodě,ale něco podobnýho jsme zažili na KRKA vodopádech.
Tam jsme si zakoupili vstupný,nechali se svést autobusem ke vstupu a po ujití 400m.jsme to vzdali a utekli k výjezdu a honem pryč.
Šlo se v řadě za sebou jako dříve ve frontě na banány.Kdykoli někdo začal něco fotit,celý postup se zastavil a čekal na něj.
Hrůza.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 15:54
- Nahlásit
Neli byla dnes na dětském dnu. Měla tam důležitý úkol, byla tam za plyšovu hračku. Byla nadšená, protože tolik dětí na mazlení se hned tak nesejde.
Aby Sally nemusela být sama doma, tak byla se mnou v práci. Taky byla nadšená. Tolik lidí ochotných drbat ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 16:17
- Nahlásit
Strejda
téda, holky ale měly dneska vyžití Já se přiznám, že jsem od ranní kontroly zahrady nevystrčila z baráku nos Je tam děsné vedro a taky pořád něco na olympiádě Akorát před chvílí Worka začal lítat kolem oken, tak jsem ho šla zkontrolovat a jasně, byla tu za plotem Dáša Neotevřela jsem jí. Teď je pauza v programu tak s nima vletím na potok, protože Worick vypadal, že s ním šlehne Berry to lítání kolem plotů vzdal asi po pěti minutách...není blbej
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 20:34
- Nahlásit
worick,Tá ta - Co to tam máte v popředí, jak na tom sedí Mikeš? - no, je to porcelánový pejsek... dostali jsme ho s tím, že je Kessce podobnej... světýlko večer svítí - tak až budu mít víc času, koupím si černou a světle hnědou barvu a domaluju pejska na berňáčka Někde jsem to viděla a vypadalo to luxusně... studnu máme až za pergolou... tohle jsou dva hrby ze septiku... jestli se mi zadaří - dodám fotky... jak to vypadalo před tím... dneska jsme dávali minerální vlnu na půdu, která je nad užitkovýma místnostma... snažíme se všechno uklidit, to je věcí, to je hrůza... nechápu, jak si někdo mohl myslet, že některý věci se ještě někdy budou hodit...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 20:34
- Nahlásit
Evey - já slavím, teď večer jsem si dala dvoudecku citronovýho piva...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 21:53
- Nahlásit
http://imageshack.us/photo/my-images/99/img4059s.j pg/ - tady je to ještě trčící... ale najdu i starší fotku ze zimy, dokud vůbec nebyl dvůr ani částečně hotový...
http://imageshack.us/photo/my-images/339/velbloud. jpg/ - takhle to vypadalo hned po vložení do země... před rokem a dvěma měsíci...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 06:31
- Nahlásit
Sally má falešku, tak se pečlivě stará o svoje miminko.
Není nijak přehnaně úzkostlivá, tak ho klidně půjčuje svým kamarádkám.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 08:18
- Nahlásit
Strejda
Sally má falešku, tak se pečlivě stará o svoje miminko - šmarjá umělohmotná kačena proč jí nekoupíte alespoň plyšáčka? Malého berňáčka...
Jé - a to je vnučka? A je na tátu? Já tam vidím podobu i s dědou A altán, jak občas napíšeš, že jsi byl v altánu...vidíš, a nepošleš Kessie žánrové obrázky pro inspiraci...když buduje
Kessie
snažíme se všechno uklidit, to je věcí, to je hrůza... nechápu, jak si někdo mohl myslet, že některý věci se ještě někdy budou hodit... - nevím, zda je to věkem ale taky toho moc nevyhodím. Zjistila jsem totiž, že jakmile něco vyhodíš, nejpozděj do roka by se to hodilo.....
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 09:22
- Nahlásit
worick - no, víš, Radi, tyhle věci už opravdu potřeba nejsou... starý rýny (prorezivělý) třeba... na co? To už si raději koupím nový a umělohmotný... nebo takový ty sekací stroje, jak točíš a ono to seká kopřivy - takových jsme tam našli asi pět... ale abych nebyla nespravedlivá, našli jsme tam starou krásnou truhlu, takovou tu na mouku z minulýho století, celkem zachovalou, ale neunesu ji, tak musíme počkat, až přijede na návštěvu někdo schopnějí, aby ji snesli a dám se do renovace... příští rok bych z ní udělala místo pro kytičky - nebo uvidím...
Strejda - teda, vaše holky jsou úžasný, že se takhle dělí s malou lidskou kamarádkou Kessie většinou děti zbožňuje, ale dává to najevo tak, že by na děti nejraději vyskočila a olízala je... jenže už to je trochu problém... Chtěla jsem se zeptat, když má Sally falešku, co s ní děláš? Necháš ji, až ji to přejde? Někde jsem četla, že se má hračka sebrat a hodně fenku zaměstnávat... ale to mi přijde takový drastický...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 09:37
- Nahlásit
Kessie
dává to najevo tak, že by na děti nejraději vyskočila a olízala je...
Ony rozlišují váhové poměry. K prťavcům jsou opatrné, ale olizují je. K větším dětem tak ohleduplné nejsou. Všechny děti jim mohou strkat ruce do huby a ony je lehce ožužlají. Překvapují mě mladé maminky, že nejsou hysterické. V hospodě jedna trpělivě počkala, až jejímu asi tříletému synovi Sally oblemcala celou hlavu a pak řekla: "Tak pojď, Vojtíšku, já tě umeju".
když má Sally falešku, co s ní děláš?
Snažím se víc ji zaměstnat. Častěji cvičíme, víc stopujeme, nenechávám ji samotnou. Když nemůže být s Neli, tak ji vezmu do práce. Hračky ji neberu, našla by si něco jiného.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 10:04
- Nahlásit
Strejda
Se mi líbí,jak trpělivě a náléhavě obě hypnotizujou kačenku,aby upadla...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 10:05 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
worick
nejpozděj do roka by se to hodilo
To sice jo,ale kam jsem to zase dal???
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 11:05 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
většinu noci u nás propršelo, z ranního venčení jsme přišli zcela promáčení. Psy jsem vydrbala a zavřela jim dveře do ložnice - dokud jsou mokří, nesmí na parkety. Níloušek dobrou hodinu seděl před těmi zavřenými dveřmi, hlasitě funěl a odmítal vzít mé rozhodnutí na vědomí. Aspoň že nemlátil tlapou do dveří - to dělá Alfréd, jenže ten na dopolední spánek má vyhražený arkýř v obyváku.
Taď už zase svítí sluníčko - to zas bude venku prádelna ...
worick, Tá ta
nejpozděj do roka by se to hodilo
To sice jo,ale kam jsem to zase dal???
to znám ... uložím to do krabice, za rok za dva nebo více, budu rád, že je mám:_))
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 11:07
- Nahlásit
Tá ta
To sice jo,ale kam jsem to zase dal??? - tím jsi mi připoměl, jak jsme půl roku hledali náhradní (novou) kliku od dveří. Oba jsme věděli, že někde je, ale kde. Nakonec se jako vždy našla úplně jinde, jak by ji člověk hledal
Je tu od rána Dáša. Našla nmás v potoce, vzala jsem ji k nám. Worick po ní nepřetržitě skákal, ona vřeštěla. Tak jsem ji vyšoupla s piškotama za plot, ať jde domů. Nesnídal nikdo (prý ani nevečeřel ) Dáša stejně lítala kolem plotů, pištěla a Worka s ní. Šla jsem snídat a po snídani koukám - Dášena už u nás našla tu díru Worick po ní skáče, ona po Berrym. Všichni se brodí na kraji jezera, úplně hotoví. Před chvílí byli zase všichni v jedné boudě Je vedro, ale naštěstí se natlačila nějaká oblačnost, tak je slunko zastřené.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 14:15
- Nahlásit
My jsme byli na prochajdě, bylo pěkně pod mrakem a pofukovalo, úplně ideální počasí na procházku... vždycky se vyškrábem na okolní kopce a pak jdeme nějaký okruh po vinařských stezkách, co tu vedou (zjistila jsem totiž, podrobným zkoumáním turistických map, že z vinařské stezky se dá odbočit různými lesními cestami zase na jinou stezku a že je to docela dobře propojený... ovšem občas chodím se zapnutým mobilem, která ta lesní cesta je ta pravá) - přišli jsme před chvílí, akorát jsme dojedli... - dneska zhruba 13km... k nám už se to sjíždí... je tu nehorázný řev motorek... Zvířectvo už spí... Kessie už třetí den nežere Zajímavý je, že má pořád nějaký průjem a já nechápu z čeho, když nic nejí...
|