Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Kessie
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 14:20
- Nahlásit

worick - většinou se říká, že na co dva roky nesáhneš, to nepotřebuješ... Já tomu rozumím, když někde máte kliky nebo věci, který se hodí k tomu, co je doma... (kde bys taky sháněla stejnou kliku, jako máš u všech ostatních dveří...), ale k čemu skladovat nefunkční přístroje z padesátých let minulého století? Nebo třeba rezavý sudy, deset kotlů - prorezivělých s dírama??? Kdyby to byly věci, který se vážně mohou hodit... ale tohle je skladování nepořádku... sousedi nepotřebovali starý skříně, tak je donesli sem, půda byla plná jakýchsi starých kabátů, už díravých, který nikdy nikdo určitě nosit nebude... takhle jsem to myslela

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 16:14
- Nahlásit

Kessie
Kessie už třetí den nežere Zajímavý je, že má pořád nějaký průjem - dej jí pro jistotu taky černé uhlí, jako si vzala LuckaM..že Luci?! tím nic nezkazíš
LuckaM
Luci jak je? Myslím právě ten průjem... a zrovna jsme jeli z nějakého vyřizování a měli jsme zapnuté rádio kde hlásili, že v Liberci řádila nějaká pořádná bouřka To tady nejspíš vůbec nehrozí spíš se tu upečem

Noemi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 17:32
- Nahlásit

V pondělí odletáme směr Madeira, takže zákonite se Medvěd musel zase zmrzačit... :-/
Už v sobotu, kdy měl celý den mega zábavu: procházka byla, vzali jsme ho sebou na chalupu (byly Šakalí hry - taková místní recesistická akce http://www.xaverov.wz.cz/fotogalerie.htm ), kde má pro sebe mega zahradu, plno dětí, takže ho pořád někdo honil/hladil/přikrmoval. Když jsme na hodinu a půl utekli na soutěže (normálně ho beru sebou, ale v tom vedru to nešlo - není tam kouska stínu) tak měl k dispozici mega telecí kost...
Jen večer jsme to chtěli dom vzít pěšky, ale nepodařilo se, protože přišla bouřka, tak jsme nás ségry chlap svezl...

A večer v sobotu na něj koukám z okna co kutí... Frajer místo aby se schoval do boudy protože leje, tak obchází výběh a přepečlivě kouká, kde nechal tesař díru a dalo by se zdrhnout. Koukala jsem na něj asi tři minuty, když ho napadlo otočit hlavu a mrknout do okna, najednou sedě před oknem, vrtěl ocasem "já naprosto nic nedělám", když jsem na něj šla mrknout za půl hodiny, tak už oblézal zase

No a dnes frajer vlezl ze schodů na boudu (zřejmě, nikdo ho "v akci" neviděl...), ulomil se s ním přesahující kus střechy (resp. střecha praskla v polovině - je to taková ta vlnitá betonová - velký plát) a asi zhučel zády napřed (byl viděn, jak vylézá z boudy se zaschlým velkým flekem od bahna na zádech), možná zády napral kovový kbelík, který tam měl strčený, aby na ty schody nelezl...
Nepatrně odlehčuje levou stranu, ale nijak výrazně. Když jsem přijela domů, tak poprvé po čtyřech letech neskákal do 1,5 metru, ale choval se velmi obezřetně a asi 2 x pokňournul. Pečlivě jsem ho prohmátla, ale ani na pevnější stisk nikde nekňáral/necukal sebou/neuhýbal :-/ . Jen když pak seděl u mě zády a zaklonil hlavu, aby mrknul, proč jsem ho přestala drbat a v tom záklonu hlavu stočil na stranu, tak zase zakňoural....
A cca půl dne jen seděl, evidentně si nechtěl lehnout . Zřejmě už byl dost utahaný, tak to asi před hodinou vzdala a chrupe, kupodivu i na levém boku :-/ .

Tak je pod bedlivým sledování....

Drakopes
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 20:19
- Nahlásit

Noemi
to je moula
hlavně ať je v pořádku

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 20:38
- Nahlásit

Noemi
asi si hýbnul se zádama jelito jen aby to nemělo nějaké následky Ale psi se z takových karambolů většinou dostanou líp než my
My máme věčně nějaké vzrůšo, vy zase takovéhle klaramboly Kdyby jsi se tu už neukázala (jako obvykle ) tak pozdravuj chlapa a ať si dovču užijete - právě bez následků

Noemi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 21:03
- Nahlásit

Ve středeční MFDnes byl tip, jak likvidovat slimáky "homeoterapii". Viděli jste? Paní rozšmelcuje dva-tři slimáky v sudu na zalévání a voudou pak zalévaa. Slimáky na rozdíl od sousedů na zahradě nemá...

Noemi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 21:04
- Nahlásit

Teď jsme udělali tak hodinovou procházky, sice pořád chodí jak baletka, ale chuť do života mu evidentně nechybí...

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 23:48
- Nahlásit

Noemi
Ve středeční MFDnes byl tip, jak likvidovat slimáky "homeoterapii". Viděli jste? Paní rozšmelcuje dva-tři slimáky v sudu na zalévání a voudou pak zalévaa. -blééé na to bych já neměla leda, že by ti tři zemřeli přirozenou cestou

Teď jsme udělali tak hodinovou procházky, sice pořád chodí jak baletka, ale chuť do života mu evidentně nechybí... -

LuckaM
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 14:07
- Nahlásit

worick

Už je to lepší, děkuji za optání ;) Něco tady zřejmě řádí, neboť to postihlo i několik mých známých. A Lukyho jsem nakazila včera, takže jsme si to krásně vyměnili...

Něco se tu přehnalo, pršelo fest, ale žádné drama jsem nezaznamenala...

worick
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2012 13:50 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Nikdo nikde, jako vždy v neděli o sobotě nemluvě
U nás včera to čoro-moro Kolem 20h začala hudební produkce a od té doby, už jsme museli mít pozavíraná okna z jedné strany baráku. Jo, vlastně: naštěstí zrovna včera pofukoval severák takže všechen smrad a prach letěl směrem k vedlejší vesnici. Napíšu to bráchovi, že teda dobrý (i ten řev to trošku tlumilo) a v 19.30 přijede soused s kombajnem kosit severní pole Takže oblaka prachu od kombajnu přímo na barák tak jsem si procvičila rychlé zavírání oken, akorát je můžu umývat znovu Pak se pěkně postupně utišil vítr takže jsme měli doma plno dýmu, taky teda vůně z klobás a hlavně jsme dobře slyšeli tu produkci I přes otevřené francouzské okno dokořán (čehož hned využil Berry ) bylo v obyvču 32st ještě ve 22h Hnal se velký bouřkový mrak přes půl Rakouska - bylo to nadějné... Bohužel jako vždy z něj zůstal skoro prd a to až v 6.39h - napršelo jen 8mm Takže je to nerozehnalo, Tom říkal, že kapely do toho mlátili až do 4h Já mám v pokoji okno na opačnou stranu (no ne, že bych to neslyšela ) ale já usínám u řvoucí (abych rozumněla) telky, takže tohle mi nemůže vadit
Brácha mi ráno poslal SMSku, ať si hlídám Berryna, že měl v noci sen, že se s Workou najednou zjevili u jejich baráku a skákali tam přes zídku, až si Berča zlámal nohy. Pozdě: včera jsem nakonec nevydržela a i přes ten obrovský provoz motorek, aut, kol, lidí a nevím čeho ještě (Evey - jako když jsi někde na tom jarmarce ) jsem je vzala na potok a že Worku nezpustím na minutu z očí. Vlezem dole do potoka a Berry zůstal nahoře na cestičce, že on do vody nejde No tak dobře Beruno, ale běž jen po cestičce kolem vody k tomu druhému výlezu (tam je taková ta ,,pláž") Jdeme vodou a já pokřikuju průběžně na Berču:,,Berunko, kde jsi, my jdeme tady, pojď za náma!" aniž bych ho přes křoví viděla a on většinou seběhne dolů dřív, než tam dobrodíme my. Blížíme se, Beruna nikde. Pořád vyvolávám - Berča nikde. Šmarjá, aby šel tak po cestě někdo ze psem a on tam vlítnul za nima Honem jsem zařvala na Worku ať jde a vyběhnula jsem na cestičku. Rozhlížím se na všechny strany - Berry nikde Letím po cestičce zase kolem potoka a sousedé na mne z terasy volají: ,,on šel už před delší dobou tady kolem a dál...." takže se neotočil a nešel podél nás zpátky, ale pokračoval k druhému splavu (za barák Tomových rodičů) kde bydlí Argo.Teď v létě ráno chodíme až tam - přejdem přes splav na druhý břeh a oni mu tam dají značku Myslela jsem, že tam někde vylezl a šmejdí u plotu. Letím, volám, nadávám, ohlédnu se a Beruna šlape 30m za náma. Asi tam i byl a pak šel teda po vodě směrem k nám, ale to já už lítala po cestičce nahoře....tak zase metelil za náma Ale už jsem je hnala domů - na to nemám nervy K večeru jel po cestě kolem koupáku ke koním traktor z vlekem a tam sedělo asi 10 nějakých mlaďochů a měli tam i vlčáka. Vyjeli nahoru až k ohradě a najednou šílený řev psa a trvalo to celkem dlouho - nebylo to jen jedno zařvání myslela jsem, že jim vyskočil a snad ho přejeli Pak mne ale napadlo, že možná vyskočil a vletěl jim do ohradníku...a dostal pořádnou pecku...nevím Ale bylo to nějaké vážné protože kluci vyletěli ze svých míst a začali tím směrem oba výt jak šakali - to nikdy nedělají, ani když fakt pes zakňučí či tak něco...netuším o co šlo Když jeli zpátky, psa jsem neviděla ale neměla jsem moc dobrý výhled...snad tam byl
A poslední: mamce včera před jejím, jak přecházeli od babčina přes silnici k baráku, vyletěla Mandy na silnici a málem sundala motorkáře na nějakém chopru (nevím, jak se to píše ) Mamka si chtěla předělat kyblík a rukavice, aby mohla Mandy u cesty přidržet a jak mávnula rukou, Menďa asi myslela, že má volno a vyběhnula. Motorkář nejel rychle a stihnul trochu hodit myšku - ale mamka má velké štěstí, že nespadnul Strašně seřvala Mandy (sama by zasloužila ) a pak z toho leku dostala migrénu
To byl zase včera den

Kessie
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2012 16:30 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Dneska jsem u oběda stihla Receptář a byl tam i Alfons Cavriani... od Přemka Podlahy... úplně mě to překvapilo, protože jste tu před nedávnem psali, že snad už není... je to velice vzdálený příbuzný naší Kessky... No a Přemek má snad další štěňátko... Českého horského psa... nebo to bylo nějaký starý opakování???

worick
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2012 22:04
- Nahlásit

Kessie
jo opakování, teď už má jen toho českého horského. Jsou to staré sestřihy a mezi to prdnou i něco nového. Teďka s olympiádou nemám šanci vidět cokoliv jiného.....ani z ní nestíhám všechno - co bych chtěla vidět
je to velice vzdálený příbuzný naší Kessky.. -

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2012 22:11
- Nahlásit

Tady taky ani nekáplo. V noci jsem ale vyházela účetnictví na terasu, protože ho některý pes počůral. Jednu archivní krabici se starým účtem od zákazníka, který mě podrazil a místo platby účta mi dal zfušovaný okna, která jsem musela po roce nechat vyměnit za ještě novější a nezfušovaná. Takže jestli v noci sprchne, tak to má účto jasný...

worick
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 00:15
- Nahlásit

Vlčáčková
Takže jestli v noci sprchne, tak to má účto jasný... - vám snad, nám těžko...jak koukám na ten mrak
Jednu archivní krabici se starým účtem od zákazníka, který mě podrazil a místo platby účta mi dal zfušovaný okna - to jsi mu měla dávno hodit na hlavu
Kluci už asi 5 den nežerou...ani ráno kosti granulí jen ďobnou, večer vařené nic (nevím, co jim vadí, možná ten eidam )

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 00:49 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

worick
Tak nesprchlo, ale blýská se. Astřička se odmítla vyčůrat, možná kvůli tomu blýskání.
to jsi mu měla dávno hodit na hlavu
Však jo. Už mu to nedělám. Jak si odevzdal daňové přiznání, netuším. A pro doklady si nejede.
Kluci už asi 5 den nežerou...ani ráno kosti granulí jen ďobnou, večer vařené nic (nevím, co jim vadí, možná ten eidam
Nemají to z vedra?

Dnes jsme byli v plné sestavě na veterině. Vrátili jsme při tom hlídaného teriéřího magora. Tak se divil a moc se mu to nezdálo. No a máme prášky pro Vlčáčka na hubu - má NÁDOR v tlamičce. My fakt z těch nádorů nevyjdeme. Tak se zkouší ještě ATB kvůli tomu, že i zub je nějaký divný. No a co je Astřičce, že je taková depresivka, se neví. Artroza se nijak výrazně neprojevuje při vyšetření, vyhřezávající plotýnky taky ne, tak to asi fakt bude tou Bekynkou, no. Ale už je to přes měsíc, co nám umřela, tak už by Astřičce mohlo trošku otrnout. Já myslím, že je vykolejená, protože nemá bekynčí oporu. Nebo jí něco je, na co se nepřišlo. Akorát má na rypáku něco, co máme umývat spešlšampónem a 10 minut udržovat pěnu na tlamičce. Už vidím, jak s tou pěnou pes těch 10 minut vydrží!

worick
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 07:54 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
Akorát má na rypáku něco, co máme umývat spešlšampónem a 10 minut udržovat pěnu na tlamičce. Už vidím, jak s tou pěnou pes těch 10 minut vydrží! - tohle měl Berunka jako malý taky, prý nějakou plíseň? tuším...Myslím, že jsme přesně ty pokyny ani nedodrželi a zmiznulo to po prvním umytí. Normálně jsem mu našmoila čumák, nijak extra pěna tam nebyla a odvedla jsem pozornost nějakou hrou. Pak jsem to mokrým hadrem setřela.
No a co je Astřičce, že je taková depresivka, se neví. Artroza se nijak výrazně neprojevuje při vyšetření, vyhřezávající plotýnky taky ne, tak to asi fakt bude tou Bekynkou, no. Ale už je to přes měsíc, co nám umřela, tak už by Astřičce mohlo trošku otrnout. Já myslím, že je vykolejená, protože nemá bekynčí oporu - určitě je to možné Tohoto se nikdy nechci dočkat...
Nemají to z vedra? - normálně bych si to myslela, ale letos bylo i větší, úplně bez deště a jakž takž jedli. Ale pořád čichají nějaké háravky, tak jestli tímto
Včera bylo skoro 36st, na prochajdu jsme šli zase až p 20h a děláme jen kratší tak do 5km, s možností vlézt do potoka. Večer jsme se vrátili a Tom sledoval atletiku v obyvču, kde bylo dobrých 32st a on zavřené okno...bohajeho že si tam nebude z venku pouštět vedro Akorát, že tam celý den šlo a nedalo se tam dechnout. Hned jsem otevřela francouzská okna dokořán - venku už bylo příjemně a pofukoval větřík. Kluci se tam okamžitě nastěhovali ale jakovým způsobem.....: přijde Berry, první za náma, pak někde lehne, za 2 minuty popojde, lehne, přijde Worka, pochodí přízemí lehne, za dvě minuty popojde lehne, vyjde ven lehne, za dvě minuty přijde zpátky lehne, Berry popojde lehne, Worick popojde lehne, za minutu vyjde ven, za ním Berry, za 20sec. přijde Berry lehne, popojde lehne, přijde Worick.....a tak pořád dokola - tohle vydrželi dělat 2h To mi připomíná, že tam musí jít setřít ten bordel na podlaze a ani ji nechci vidět - jak bude vypadat od toho Berryho ,,cvičení"
Ráno kouknu, kde je Berry a najdu tohle akorát s rozdílem, že Berry ležel natažený rovnoběžně se pstruhem a chrněl. Nechápu, kde se vzal ani Worka, ani kočky si jich nevšímají...Berry tuplem ne. Ale před spaním jsem slyšela Worku, jak tady vzadu na někoho poštěkává: tipla bych, že na někoho, kdo tahal toho pstruha Druhá možnost je, že prostě vyskočil na břeh a Worka štěkal, aby jsme s tím něco udělali(nikdo nic, že jo?! )jak leknu, tak ho jen přenesl...Vypadá celý, ohledání bude, až vyjdu ven, bléé

Kessie
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 08:04
- Nahlásit

No, celou dobu jsem se těšila, že z toho velkýho mraku, co se na nás hnal, konečně zaprší a bude se lépe dýchat... opět jsem se přepočítala... Alena Zárybnická včera říkala, že se mrak může chovat nepředvítaleně... ale neuvěřila jsem tomu, šel jasně na nás... a hle...on se opravdu nakonec přehnal jinudy, jakoby se vydal víc na sever, tak nás to ani nelíznulo...
Kesska taky moc nejí... spolyká pár granulek, sem - tam nějakou dobrotu... asi je to opravdu taky z toho vedra... ale prý už se má brzy ochladit na 20°C přes den... tak snad i tady na jihu!

Drakopes
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 08:52
- Nahlásit

U nás taky vedro na padnutí, v ložnici neklesne pod 25 stupňů, takže kluci každou chvíli hlavu zvednutou a hlasitě funí. Že by šli spát jinam, to ne. A už ani já nemám to srdce je vyhodit. Buď usnu vyčerpáním i přes jejich funění nebo mám smůlu

V jedenáct máme být na kontrole, hlavně kvůli té kůži. Ta je v pořádku. Ale vypadá, že nemá dobrou reakci na léky proti bolestem (objevila se krev v moči), tak uvidíme, co nám řeknou.

Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 09:53
- Nahlásit

Musím sem napsat taky něco pozitivního.

Neli má za sebou první vyhranou rvačku. Na dětském dnu ji napadla agresivní luisianská leopardice. Neli je submisivní hodná a přátelská. Ale protože má skvělou instruktorku bojových umění, tak výtržnici prokousla ucho a byla s ní hotová. Vím, že bych to neměl napsat, ale udělala mi radost.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 09:59
- Nahlásit

Strejda

Vyřiď Nelince pozdrav od našich kluků a že udělala dobře. Co si na ni má taková flekatice krátkosrstá dovolovat

worick
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 10:43
- Nahlásit

Strejda
Drakopes
Ale protože má skvělou instruktorku bojových umění, tak výtržnici prokousla ucho a byla s ní hotová. -
Byla bych naštvaná, kdyby kluci vyvolali rvačku, ale někdy bych byla ráda, kdyby Berry některého otravu trochu přišlápnul
Drakopes
čteš mi myšlenky, ráno na obchůzce jsem přemýšlela, že nepíšeš jak Niels a že se musím zeptat.
Ale vypadá, že nemá dobrou reakci na léky proti bolestem - hmm, s tímhle jsi ale nepotěšila Ty léky dostal kvůli tomu zákroku, nebo je měl už předtím proto, že nemohl? Já osobně bych je vysadila už jen proto, aby se netlumily a byly vidět ty pokroky.
Kessie
Kesska taky moc nejí... spolyká pár granulek, sem - tam nějakou dobrotu... asi je to opravdu taky z toho vedra... ale prý už se má brzy ochladit na 20°C přes den... tak snad i tady na jihu! - tak granule vůbec nic, kostičku každý tak jednu a kousek.....bída Ale chovají se úplně mimo, nechodí kam jindy, místo k misce si šli lenout za garáž...Jenže dnes je zase tak pekelné vedro, že se ani nedivím - já už jsem taky nevěděla, jak se zchladit: nepomohl ráno bazén (pak jsem šla s nima ven ) nepomohlo pochodit po potoce(jelikož zhora praží slunko jak blbé), u snídaně jsem házela nohama na všechny strany - přesně tak, jak oni včera pořád přecházeli

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 10:52
- Nahlásit

Už je zase hnusný vedro. Byli jsme chvilku venku a Astřička tu teď funí, ona byla vždycky dušná. Mě tedy taky není nějak dobře, a to jsme tam byli snad jen půl hodiny. I soused říkal, že je mu zle z toho vedra. Ale než kroupy nebo příliš velký liják, to snad radši to vedro.

Noemi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 11:39 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit

Medvídě nežere přes léto stabilně :-/, opětovně máme doma výmaráka s dlouhým chlupem místo BSP (prosím nevolejte na nás sociálku, fakt ho krmíme :-D ).
Včera jsem se musela smát, protože teď pár dnů bylo skopové, máma mu vždy obere před pečením různé odřezky a uvaří mu to jako směsku na granule. No a ráno jsem mu vývárek přihodila do misku a neseděla jsem mu něj jako obvykle (Medvěd potřebuje přítomnost minimálně 2 lidí a intenzivní povzbuzování k jídlu, čím více lidí, tím lépe jí.... ), potřebovala jsem si jen pro něco odběhnout. Médi když viděl, že jdu pryč, tak zvolil nejznechucenější odfrknutí a šel si ostenativně lehnout ke dveřím, že jako fakt sám jíst nebude. Když jsem šla kolem, tak jsem na něj z verandy koukla a samozřejmě mu to nedalo a skopové vyhrálo a pěkně dlabal, ale to byla snad první světlá chvíle od začátku prázdnin...

P.S Dneska letíme na Madeiru, tak se mějte příští týden fajn...

Evey
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 12:56
- Nahlásit

Jsem po víkendu zpět. Měla jsem tedy co dělat něž jsem to dočetla.
Krátký report:
U nás se žádná bouřka v posledních dnech nekonala.
V pátek jsem byla na 3 hodinové zumba párty na koupališti, se cvičením jsme skončili cca v 11 hod. večer. Měla jsem sebou plavky, ale nikdo se mnou nechtěl jít, měkoty.
V sobotu cvičák, vedro nechutné, agility jsem ani nevytahovala, nikdo běhat nechtěl. Berňačka byla opět bezkonkurenční, tentokrát převálcovala všechny na obranách. I v tom vedru měla úžasný elán.
V neděli jsem šla ráno s Elzou na houby. Michal mi říkal, ať jdu jinam než chodím, že tam nikoho nepotkává. No už vím proč... nic jsem nenašla. Ke konci procházky tam bylo místo s nějakou vysokou kapradinou, Elzu chytl rapl a neustále lítala skrz něj a dokola. Tak se děsím jaká zvířatka si donesla. Teď děsně pelichá, tak čekám až z ní ta podstatná část odpadne a nastříkám Frontline, neboť té havěti zase začíná být čím dál tím víc.
Dnes v práci chaos, je tu TV a něco se natáčí, nevím ani pořádně co. No hlavně ať nechodí k nám do kanclu, je zde krapet svinčík.

Kessie
nebo takový ty sekací stroje, jak točíš a ono to seká kopřivy - takových jsme tam našli asi pět.. To je ale dobrý vynález.
Zajímavý je, že má pořád nějaký průjem a já nechápu z čeho, když nic nejí... Mohla si najít něco uleželého. Už je to lepší?

Noemi
Ve středeční MFDnes byl tip, jak likvidovat slimáky "homeoterapii". Viděli jste? Ne, to jsem neviděla. Zajímavé.
P.S Dneska letíme na Madeiru, tak se mějte příští týden fajn... Užij si to.

Strejda
Na dětském dnu ji napadla agresivní luisianská leopardice. A ona je bez újmy?

Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 13:35
- Nahlásit

Evey
A ona je bez újmy?
Útočnice ji chtěla kousnout do krku. Neli má ještě límec od loňského zimníku a agresorka na prd zuby.

Půjdeš na pivní slavnosti Holba? Letošní kapely jsou z okresního přeboru a jedna možná z krajského.

Evey
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 13:49
- Nahlásit

Strejda
Půjdeš na pivní slavnosti Holba? Tuhle akci nechávám zatím otevřenou. Já mám totiž ten víkend v pátek třídní sraz, v sobotu eventuelně slavnosti a v neděli asi do práce na akci na jižní Moravu (ale tu nemám ještě potvrzenou). Tak nevím co vše zvládnu. Která skupina tě láká nejvíc?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 13:49
- Nahlásit

Včerejší bouřka focená z Ondřejova u Prahy mým kamarádem:

Evey
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 13:51
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak to je parádní fotka.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 13:52
- Nahlásit

Evey
Viď. Má takových víc a tady z Brna jiný má taky pěkný blesky. Já jim je vždycky tááák závidím!!! Až je mi z toho špatně.

Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 14:17
- Nahlásit

Evey
Která skupina tě láká nejvíc?
Asi Jožka Šmukař a Čechomor. Z nefolklórních mě neláká žádná, ale vydržel bych to.

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání