| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 06:57
- Nahlásit
worick
Je nějaký jasný signál, podle čeho se pozná, kdo je vůdce? Nebo je to kec a je to jak kdy a jak u čeho?
Myslím, že u nás tomu žádná nešéfuje. Dodržují pravidla, ale nevím, kdo je zavedl. Jen v jedné věci by Neli chtěla lepší postavení - chce dostat obojek jako první. Sally už dávno pochopila, že obojek dostane pes, který sedí a nejančí.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 09:28
- Nahlásit
Strejda
Kessie nevidím, ale tvé umístění vzhledem k mému mně docela deptá
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 09:49
- Nahlásit
Drakopes
tvé umístění vzhledem k mému mně docela deptá
Tak si to tak neber. Jsem "holt takovej komunikativní a empatickej".
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 10:57
- Nahlásit
Drakopes
Strejda
Gratuluju k výsledkům ...ale já na to nějak prostě nemám čas
Dneska máme výlet do: Lázně Leopoldov-Smraďavka s výšlapem do Chřibů (jenom krátkým, do 10km) jede i mamka s Mandy. Kdyby se chtěl někdo přidat...že Kess?!
Kessie
jak vy jste vlastně včera povýletili??
My jsme nebyli včera nikde, i když jsem původně plánovala alespoň malou, ale Worka zase pajdá a nenašli jsme příčinu a dneska jedem na ten výlet, tak jsem mu radši chtěla nožku pošetřit (to má z toho, že furt lítá jak blázen )
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 11:03
- Nahlásit
worick
já na to nějak prostě nemám čas
Nezabere to víc, než pět minut. Ale Ty se do toho radši nepouštěj, zbytečně bys zvedla laťku.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 11:14
- Nahlásit
Ráno jsme měli 5 stupňů, kdo měl míň?
Co paříte? Asi mi něco uniklo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 12:20
- Nahlásit
Evey
Dej pokoj, my měli 6st a kosa je to už fakt pořádná, kor když jdeš automaticky ven v triku a kraťasech
Strejda
Nezabere to víc, než pět minut. Ale Ty se do toho radši nepouštěj, zbytečně bys zvedla laťku. - tak toho bych se nebála ...jestli je to vědomostní....
Noemi snad už nebloumá po té Madeiře (čekáme na fotky a moře zážitků ) a zbytek holek LuckaM, MartinaBarney.... je zas kde?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 12:39
- Nahlásit
Evey
Co paříte?
http://asociace.hzik.com/
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 13:22
- Nahlásit
worick
Doteďka jsme s Tomem ještě nepochopili ani jejich hierarchii
Ano, jsem na tom podobně. Dokonce jsem se na to ptala veterináře. Pravil, že to nejspíš znamená, že já jsem jejich vůdce (v jejich očích). Jenže si myslím, že i přesto by se měly holky snažit se nějak prosadit vůči sobě. Ony ale spolupracovaly, nehrdlily se. Teď je tu osamocená Astřička, za ten 1,5 měsíce od smrti Bekynky jakoby zestárla, docela dost, a to i viditelně - vzhledově. Řekla bych, že teď to bude Astřička vs. Sabinka. Astra větší, silnější, domácí, měla už zaběhlé nějaké zvyky. Sabka je samostatnější. Ale nevytahují se na sebe, jen už tam nejsou takové ty vzájemné projevy, jako když Astřička umývala Bekče záda a Bekča Astře hlavu.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 17:38
- Nahlásit
worick Nezabere to víc, než pět minut. Ale Ty se do toho radši nepouštěj, zbytečně bys zvedla laťku. - tak toho bych se nebála...jestli je to vědomostní..
Jaké vědomostní ? - je to záležitost nápadů. Dnešní téma je jména kocourků: napíšeš deset jmen, o kterých si myslíš, že je budou psát i ostatní a hned druhý den uvidíš, jak ses trefila
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 18:54
- Nahlásit
Drakopes
Strejda
to se mi líbí, asi to s váma taky zkusím
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 22:28
- Nahlásit
worick - včera jsme byli na Pálavě... vyjeli jsme autem do Klentnice a pak se vydali po modré k Dívčímu hradu a potom po červené zpět... (červená byla přes vrchol...docela prudký klesání ke konci po hodně kamenité cestě - možná by bylo lepší vzít to po zelené dokola)... jinak to bylo bezvadný... ale bylo to jen devět kilometrů... Někdy příště půjdem ještě na druhou stranu - je tam Sirotčí hrad...
Strejda - Strejdo, jak víš, že taky hraju???? Já se snažila být nenápadná... Taky asi víš, že jsem o pár míst pod Tebou, Aloisi...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 22:32
- Nahlásit
worick - jééé a o vašem dnešním výletu si čtu až teď... my byli dopoledne v Brně u zubaře a odpoledne k nám přijela moje kamarádka (a bývalá spolubojovnice na škole) s rodinou na návštěvu... jsou až z dalekého Ostravska a tráví teď týden tady poblíž na dovolené... Ale až zase pojedete do Brna, do Chřibských vrchů nebo někam poblíž, tak se, Radi, stavte aspoň na kafčo!!!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 22:33 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Drakopes - napíšeš deset jmen, o kterých si myslíš, že je budou psát i ostatní - tohle teda vůbec není jednoduchý... - já znám jen dvě jasný jména... zbytek jsem tahala až z paty... a třeba ty malíře jsem měla všechny jak ostatní, jen jsem psala i jméno a příjmení... ostatní jen příjmení...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 06:19
- Nahlásit
Kessie
Strejdo, jak víš, že taky hraju????
Protože hraješ pod stejným nickem, který máš v mailové adrese.
třeba ty malíře jsem měla všechny jak ostatní, jen jsem psala i jméno a příjmení... ostatní jen příjmení...
Udělal jsem stejnou hloupost.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 07:29
- Nahlásit
Dneska budu mít týrané štěňátko cca 3 měsíce - fenka, jezevčík. Takže kdo by věděl o případném zájemci. Je bojácné, bojí se i dětí. Ale není se co divit, protože mělo jedny "majitele", kteří ho mlátili, a druhé, kde to nebylo o nic lepší.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 07:57 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Strejda
díky za tip, už jsem Kessie odhalila )
A tys zase napsal ty kočky lépe. Na mého oblíbeného Garfielda (nerozčiluj se, říkej si Je blbej,je blbej) jsem ani nevzdechla
Janiii
Netvrď, že hned napoprvé druhé místo )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 08:17
- Nahlásit
Vlčáčková
Dneska budu mít týrané štěňátko cca 3 měsíce -
Včera jsme se vrátili z výletu těsně před půl osmou, tak jsem poprvé, cca po 3 měsících viděla zprávy..zrovna na Nově, kde byl ten kříženec labradora, co ho uvázal kdosi u rybníka, až se mu provaz vřezal do krku a už nemohl (nejspíš i od žízně) ani štěkat. Naštěstí ho někdo našel...Toho hajzla co to udělal, bych uvázala za koule do průvanu A ať mi netvrdí, že majitele nevypátrají - vždyť měl jistě nějaké sousedy, známé...co viděli toho psa Jsem moc zvědavá, na ,,ten" flastr
Jenom pár fotek z výletu...ani jsme moc nefotili. U lázní Leopoldov-Smraďavka, mají takovýhle ,,kačení" rybník kde je krmí důchodci a děcka, jsou tam všechny možné druhy, ani jsem to neměla pořádně možnost zkouknut, jelikož Worku taky zajímaly tak jsem nechtěla, aby tam na ně řval Mamka je šla ukázat Mandy..výsledek stejný - nadskakovala a chtěla je chytit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 08:30
- Nahlásit
Drakopes
Netvrď, že hned napoprvé druhé místo
zdá se, že se zadařilo
ale je to jen štěstí začátečníka
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 08:56 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
worick
MartinaBarney.... je zas kde? Tady, tady. Ted se právě chystám přečíst, co tady nového. U nás se pořád ted něco děje...nové schody, dneska přijedou montovat do předsíně botník, nahoru do pokoje skříň. A ještě nejsme zdaleka u konce. Takže já tu jsem přes týden s řemeslníkama a pak uklízím v baráku. Prachu a prachu! A ted o víkendu byly hody v Krásensku, takže jsem od pátku do soboty hodovala a v neděli a v pondělí nabírala novou energii.
Máme zrekontruovaný hypermarket Albert a včera jsem poprvé platila přes tu samoobslužnou pokladnu...připadala jsem si jako ve vzdálené budoucnosti! Příště ale využiju normální pokladnu a tady tuto si nechám až budu mít pár položek.
URL Další možnost, aby se pejskaři a nepejskaři v diskuzi zase dohádali. Po 5 minutách jsem tu diskuzi radši zavřela. Ale jinak u nás to máme tak, že pes musí být na vodítku, pokud s ním jdeme do města. Náhubek mít nemusí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 11:40
- Nahlásit
MartinaBarney
to jsi teda vymyslela akci na prázdniny...rekonstruovat Ale pravda...pak ta nádhera
a včera jsem poprvé platila přes tu samoobslužnou pokladnu...připadala jsem si jako ve vzdálené budoucnosti! - v Hradišti či Zlíně to taky je, ale neměla jsem zatím odvahu...mě vadilo, i když se přešlo na to, že musím kartu sama vrazit do piksle a nacvakat PIN. Pokaždé se stejně ptám, kterým koncem kartu vložit...
Další možnost, aby se pejskaři a nepejskaři v diskuzi zase dohádali - no jasně, popravdě: všichni povinně na vodítku by bylo spravedlivé jenže: tahat na vodítku nějakou pidičivavu mi přijde zbytečné, stejně jako Berrynka, který rozhodně nijak nelítá, neobtěžuje, jen se třeba někde začichá a já budu stát u každého patníku jak tvrdé Y, než si to pořeší Naopak u ras jako bordery, JRT, Worka - kdy pes je schopný za sekundu oběhnout dokola hektarový park - tam je vodítko potřeba...což by měl ale majitel vědět sám
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 12:45
- Nahlásit
worick
to jsi teda vymyslela akci na prázdniny...rekonstruovat
Já ne, já ne. To táta, a to z toho důvodu, že mi chce dům předat v pěkném stavu. Bez rekonstrukce by ten barák fungoval taky, ale když táta jinak nedal. Akorát, jak mu pomalu začínají posílat ceny provedených prací, tak se začíná chytat za hlavu Mám nějaké peníze, co mi odkázala prababička, tak jimi přispěju na rekonstrukci, abych tátovi aspon nějak vyšla vstříc.
stejně jako Berrynka, který rozhodně nijak nelítá
Tak to závidím. To Barney kolikrát lítá až moc. Ale on je na berňáka trochu víc živější. Dokonce mi to už 2 lidi řekli, se kterými jsem se potkala.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 21:10
- Nahlásit
Tak je Zlatucha pryč. Dělala scénky.
A týraný štěně je tu. Dělá bordel.
Štěně kňouralo, když Zlatuše zmizela, protože do té doby spolu řádili. Škoda. Měla jsem asi říct, že Zlatku už nedám.
Lidi byli sympatičtí, měli 17 let jezošku. Nikdy ji neměli nakrytou, vždy ji uhlídali. Jezdila s nimi na výlety - na běžky třeba 20 km. Příští týden s nimi Zlatka pojede na dovolenou do hor.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 21:20
- Nahlásit
Napsaly mi kamošky, že jdou sednout na zahrádku do parku. Tak jsem si řekla, že si udělám pěknou procházku a vyvedu Barneyho do společnosti. Ale jak jsem na místě zjistila, tak jsem ho radši měla nechat doma. Hned při příchodu si totiž Barney všiml buldočka a jeho majitelé seděli zrovna o stůl dál. Celou dobu (těch zhruba 45 minut), kdy jsem vypila 1 malou kofolu, ho Barney hypnotizoval očima a byl pořád nastartovanej se jít seznamovat. Ani na chvilku si prostě nemohl v klidu lehnout a ničeho si nevšímat. Pak si buldoček obešel náš stůl na druhou stranu, takže Barney se akorát nasměroval hlavou k němu a pokračoval ve své činnosti. Dvakrát i zabral, takže se dostal i k němu. Moje napomínání ,,sedni´´ a ,,zůstaň´´ fungovalo vždycky jen chvilku. V duchu jsem se ptala ,,proč´´?! Naše bývalá fenka Cindy se pro změnu zase bála a byla mezi lidmi nervózní a Barney, jakmile vidí kousek dál psa, tak je jak magor. Pak už jsem se cítila nepříjemně i já, takže jsem rychle dopila kofolu, dala kamošce dvacku na zaplacení a raději jsme šli domů. To bude ta moje špatná výchova! Každopádně ,,do společnosti´´ už s Barneym nejdu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 00:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
my měli dneska společnosti dost. Ráno jsme přeběhnuli zase potok, neboť jsem slyšela teru od tchánů a vzpoměla jsem si, že chtěli v humně vyorávat brambory - tak jsme šli mrknout Kupodivu tam měli s sebou Arga - do zadu chodí vyjímečně, jelikož odsud umí zázračně miznout jako Coperfield (bleskově podhrabe a rozplete plot ) Kecám s tchánama kouknu a na rohu stojí Gogošci, tak jsem ještě stála s Marťou a hodila řeč, ať přijdem k večeru na cvičák, že mají klíče a půjdou si potrénovat. Tak jsme ještě nakonec v 18.30 cvičánkovali Měli rozdělané ty záchranářské překážky (vachrlatou lávku kutálející se na barelech, houpačku..) Woriček výborně všechny, ale Berry se těchto dvou bojí a nevleze na ně Zpátky jsme šli zase kolem tchánů, že se tam s Gogama rozejdeme: oni k silnici a my přes splav, ještě kecáme, Worka navolno, najednou se ohlédnu a pes nikde A kdesi z dáli řev psa a nějakých slepic, či kachen... Tak jsem vyrazila s řevem za ním, ale to už jsem viděla, jak šlape po cestě k nám, kolem humen, asi 150m dál. Mrcha malá u tchánů pod splavem vletěl do potoka a buďto prohnal slepice u prvních baráků na naší straně, nebo v potoce nějaké kachny (to by byl ten lepší případ ) Doufám, že nebudou u nás ráno zvonit sousedé a žalovat, že jim zamordoval...něco.... Dostal pořádně seřváno a za trest šel už na vodítku i tam, kde ho běžně pouštím Takže v tom MartinaBarney
rozhodně nejsi sama
Ranní fotoseriál Hnusná fotka, ale Gucci má pod kamenem myšáka
pak klasicky obchůzka zahrady s Leonkem
Pak jdeme venku směrem ke koupališti: tohle je pohled kde je vidět kousek našeho baráku, vedlejší pole, cesta ke koním a roští vpravo už je koupák
Dál pak cesta potokem: stojím na pěšině u potoka. Vlevo se to stáčí od nás, dopředu chodníček pokračuje mezi keři kolem potoka a keři na naší navážce zvané ,,mulda"
Vycházíme spoza muldy a před náma zleva: kousek sousedova baráku a před náma jeho garáž
Tady stojím zhruba na úrovni garáže, 5 metrů za Workou je slez na splav
Tady už Worka přešel splav na druhou stranu, naproti je trochu vidět roh plotu tchánů
přechází taky Berry, běžně teče voda přes hrkavu, takže se to suchou nohou přejít nedá, ale po letošku už to vypadá jako běžná věc
Kecáme s tchánama
Přišli Gogoši
A už přecházíme splav zase zpátky, s Workovým brouzdáním. To černé úplně vzadu je splav u našeho
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 06:39
- Nahlásit
MartinaBarney
,do společnosti´´ už s Barneym nejdu.
To byla škoda, to se "ochodí". Barney určitě složí zkoušku ZHP2 (zkouška hospodského povaleče 2. stupně).
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 07:38
- Nahlásit
worick
úžasná reportáž
MartinaBarney
já bych je nechala, ať se očuchají, pokecají ..
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 07:41
- Nahlásit
Janiii
zdá se, že se zadařilo
ale je to jen štěstí začátečníka
prej štěstí začátečníka - dneska první!!! Jsi fakt šikulka empatická
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 07:44
- Nahlásit
Drakopes
já to sama nechápu ale děkuji.
když vidím dnešní téma a i ty, co jsou na výběr na zítra, ojojoj
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 07:51 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
Strejda
Barney určitě složí zkoušku ZHP2 (zkouška hospodského povaleče 2. stupně).
Taky si myslím, že při troše tréninku by to zvládl.
worick
Takže v tom rozhodně nejsi sama To se mi ulevilo
Moc pěkné fotky. Budu muset využít toho, že mám foťák u sebe a nafotit pár fotek.
Drakopes
Očuchají, pokecají - to jsem je pak chvíli nechala, ale buldok zavrčel. Moc se mu Barney nelíbil. A toho lumpa to stejně neodradilo, dál ho hypnotizoval očima.
|