Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 13:45
- Nahlásit

venku už zase vedro na padnutí -
Níloušek došel za roh na druhý trávník, vytlačil velkou hromadu a bez polehávání se vrátil zpět

Evey
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 14:09
- Nahlásit

Drakopes
U nás teploměr ukazuje 26 st., je zataženo, dusno, asi přiletí nějaká voda.
Níloušek došel za roh na druhý trávník, vytlačil velkou hromadu a bez polehávání se vrátil zpět No výborně. Člověk se dokáže radovat i z takových maličkostí, že?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 14:11 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Strejda
Nevíš, kde je jindra22? Oni ho vypnuli?
Nevím. Já mám teď účtofofr zase a k tomu jsem udávala jednoho psa a štěně mi sem dorazilo, navrch jsou 2 psi nemocní. A tak jsem prostě neměla čas se věnovat problematice jindry22. Ale mám dojem, že po vyčištění smutečního fóra ještě chodil na Jablečný mošt. Tak pokud ho vypnuli, tak až posléze.
Jinak osobně ho zná neméthová a dávali si rande - někdy výhledově. Třeba bude vědět ona.

worick
Proč byl opět vypnutý Pesan, netuším, páč mi přišel docela mírný tentokrát. Měla jsem s ním dříve poměrně ostré střety v přístupu ke psím bezdomovcům, ale s odstupem času jsem ho začala chápat v určitých ohledech. Protože to, co se kolikrát prezentuje, jako velezáchranáři zvířat, ... nebudu komentovat, byla bych opravdu hodně sprostá. Jen slušně řeknu, že o psy jde až někde v poslední řadě. Ale na to člověk přijde po zkušenostech až časem, někdy až poměrně po dost dlouhém čase. A myslím, že nikdo nemůže říct, že by Psíček někdy udělal opravdický podraz, na rozdíl od některých jiných, cítících se být mravnými.

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 15:40
- Nahlásit

Vlčáčková
nikdo nemůže říct, že by Psíček někdy udělal opravdický podraz
To asi záleží na míře tolerance. Kdysi dávno zveřejnil občanská jména některých svých rivalů/ek. To považuju za podraz.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 16:08
- Nahlásit

Strejda
Kdysi dávno zveřejnil občanská jména některých svých rivalů/ek.
Možná to bylo tak dávno, že už to nepamatuji. A rivalové to byli v čem?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 18:06
- Nahlásit

worick
To je teda pěkně vyschlý, ten potok. Já se byla dneska s Barneym podívat u cvičáku - protéká tama menší potok a taky té vody tam dost ubylo. Naštěstí tam ale nejsou žádné ryby. Skákala tam akorát žába. Na dnešek sice hlásili bouřky, ale na radaru zatím nic vidět není. A i kdyby, nám se to jakovždy beztak vyhne.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 18:08
- Nahlásit

na radar teď moc není spolehnutí, brdský nepracuje a ten brněnský je málo, chybí tomu ta prostorovost.

Kessie
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 23:23
- Nahlásit

Tak jsme se vrátili od našich... těšila jsem se, že vypadneme trochu víc na sever a bude tam o něco líp než tu... ani náhodou... v pondělí v jednu po poledni 37,2°C v okolí Přerova... když jsme v pět odpoledne přijížděli domů, tak teploměr ukazoval 38°C... uf... jinak jsme s sebou vzali jak Kessičku, tak Mikšu... jen Štefíkovi jsem tu nechala jídlo a čerstvou vodu a nechala ho v jeho domečku...
Drakopes - i malý pokrok se cení a máme z něho radost!
worick - teda u vás to s tou vodou fakt vypadá bídně.. - ale čemu se divit, když dneska se přes Čechy přehnal velikej mrak, který se zase zasekl o Vysočinu a k nám na jih Moravy už vůbec nedorazil... nám teče před domem taky takový malý potůček... a teď už teda spíš neteče... naštěstí v něm nežijí ryby...
Vlčáčková,Strejda - já teda na jiný fóra už nechodím, nějak mě to ani nenapadlo a ani nemám moc čas... Je mi dobře tady s vámi... jen nechápu, proč se někdo přes fóra hádá, napadá, atd...

Kessie
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 23:41
- Nahlásit

http://imageshack.us/photo/my-images/708/img5216pw .jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/402/img5227c. jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/405/img5256tg .jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/3/img5259h.jp g/
http://imageshack.us/photo/my-images/405/img5262p. jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/528/img5294y. jpg/

worick
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 00:52 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
Tak jsme se vrátili od našich...jinak jsme s sebou vzali jak Kessičku, tak Mikšu... - A jak Mikeš zvládá cestování? Když jedem na veterinu s kočkama v přepravce, tak Gucci OK, ale Leon mňouká jako by sme ho vezli na popravu celou cestu a packama se snaží dostat zkrz tu mřížku - jak opice, ne jak kočka Nepomohlo ani, že byli otočení tak, aby viděli i kluky - že jedou
Fotky pěkné, zvlášť ta první Mikeš vypadá jako by Kessce masíroval bloklá záda To je od vašich? A nebála jsi se, že tam někam uteče? Ono s kočkama je to někdy těžké

Dneska celý den zataženo, jako by mělo každou chvíli něco zpustit...no pochopitelně nic, to byly je ,,zbytky z Čech" Naplánovali jsme už předevčírem, že si Tom musí něco vyřídit v Hradišti a nakoupit na tenisový turnaj, tak mně s mamkou vysadil v Ostrožské Nové Vsi na koupališti (tam je to přírodní štěrkové jezero) a já si konečně, cca po 6letech, pořádně zaplavala Jsem se bála, jestli to vůbec ješt umým, jestli uplavu a tak mně mamka jistila lehátkem, když jsem plavala na druhý břeh, ale v pohodě podruhé už jsem plavala sama. Byla jsem z té vody nadšená jak malé děcko jen škoda, že mi bylo pak venku celkem zima. Ale pro mne to mělo zase výhodu, že jak nesvítilo slunce, nemusela jsem si krom opalovacího krému nijak chránit ksicht a točit se různě od slunce...a mohla si v pohodě plavat Plavu a mamka: ještě můžeš?" Ježíš jo, co bych nemohla, akorát se bojím, že mně něco chytne za nohu, nebo že na druhém břehu vlezu do nějakých chaluh...to bych se myslím utopila A jen to dopovím, tak 20m přede mnou u toho druhého břehu, vyskočí metr nahoru pořádný kapr...i mamka to viděla tak jsem se začala zrovna řehtat, že jsem si málem lokla
Určitě to ještě zopakujem, kdyby teda vydrželo počasí http://www.albatrosonv.cz/galerie.html

worick
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 01:00
- Nahlásit

Drakopes
říkala jsi nezakřiknout, tak se bojím i napsat, jak jsem moc, moc ráda, za ty malé pokroky

Strejda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 06:23
- Nahlásit

Vlčáčková
A rivalové to byli v čem?
Jeho spory jsem nesledoval, ale na něčem se neshodl s psochranářkami z žumpy.

Kessie
já teda na jiný fóra už nechodím
Někdy, hlavně brzy po zadání tématu, se tam píše i o psech. Pak to většinou skončí vzájemným napadáním.

Je mi dobře tady s vámi...
jo, jo. Tady je pohoda. Jaký pes, takový pán.

Drakopes
na radar teď moc není spolehnutí
Podle radaru u nás mělo pršet a myslím, že i u nás na kopci už mělo být po kolena vody. Jeden odborník na všechno od nás z práce tvrdí, že je to oblak písku ze Sahary.

Nepřetržitě držíme Nielsovi palce.

worick
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 08:00
- Nahlásit

Strejda
Kessie
Někdy, hlavně brzy po zadání tématu, se tam píše i o psech. Pak to většinou skončí vzájemným napadáním.
- přesně tak, když se vyjede nové téma, co by mne mohlo zajímat, tak kouknu...většinou to končí jak píše Strejda A taky se někdy stane, že se tam začnou dohadovat stylem: a podle toho, co jsi napsala na fóru tom a tom....A tak já zvědavá zase vlezu číst fórum, kam normálně nechodím...

Podle radaru u nás mělo pršet a myslím, že i u nás na kopci už mělo být po kolena vody - včera večer se zastavili Gogošovi a prý, že mají o víkendu rybáři přijít odlovit zbytek ryb v potoce. Shodli jsme se, že nejspíš se jim vůbec nechce anebo spoléhají, že přijde bouřka, jelikož o víkendu už můžou tak vykopat jámy a sbírat to do nich Taky mně může nasr... mamka, která si vůbec neuvědomí, jak zle je (přesto, že už o tom dobrý týden mluvím ) a řekne mi: ,,no, u nás teče ještě vody dost, normálně..."(oni mají štěstí, že tam je přítok, ještě z jednoho potůčku z protějšího kopce a ten snad poteče, protože to je zdroj, kterým se napájí obecní vodovod) Ale jí říkám: ,,těžko vám už poteče ,,normálně" když průtok potokem nebyl už ráno na našem splavu a hotovo, utrum...odsud už voda nedoteče" Konečně i Tomovi začíná docházet, že nám už ani nějaká bouřka nepomůže (jen z toho nejhoršího) tu chybí voda už všude...

worick
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 08:15
- Nahlásit

Kessie
ještě k cestování koček: sousedka se vrátila z dovolené a kočka měla na spánku díru - mysleli jsme, že ji někdo praštil, nebo drclo auto. Pak kočka někam zmiznula a za dva dny ji synátor volá, ať jde hned na zahradu, že tam stojí kočka a kolem kaluž hnisu. Tak volala, ať jí půjčím přepravku a jeli na veterinu. Já jsem jí říkala zrovna, že to má od potkana a vetka to potvrdila (naše stará Micka to měla taky ) Cestou v přepravce řev, kočka tam řádila a když ji před veterinou otevřela a chtěla vzít na ruce zjistila, že v přepravce načůrané a kočka v tom omáchaná a ke všemu jí poskákala a otřepala se v mercedesu Cestou zpátky ji už nechtěla dát do té počůrané přepravky, najednou šílený smrad a samozřejmě doma zjistila, že se jí vykadila na sedadlo A to měla velké štěstí, protože prý bobek, ne nějakou srajdu Stejně pak natáhnula rukavice a auto musela celé vydrhnout...říkala, že několikrát a vším možným

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 08:18
- Nahlásit

hned po ránu taková čina.
Vylezli jsme před bárák a na západě černošedá oblaka, lae takové pády, jako by někdo na sebe naskládal pruhy různých odstínů šedé.
Noc byla poměrně klidná, bez kníkání, akorát je vedro, tak toho ani jeden moc nenaspali. Níloušek chodí, no spíš nechodí, takže do parku zase na stopadesát zastavení. V parku na třikrát a umíněně pořád směrem dovnnitř, dokud neudělal hromadku. Pak byl ochoten zatočit zpátky. Do toho párkrát zahřmělo, ale Alfréd vědom si své zodpovědnosti ke zbytku ne zcela zdravé smečky, nezačal plašit. No a když jsme se konečně otočili zpátky, začalo pršet. Vlekla jsem Niels pod strom (plně si vědoma, že při bouřce se pod strom člověk ni pes schovávat nemají). Alfréd obcházel ten mohutný dub kolem dokola a štěkal a štěkal. Raději nechci vědět, co říkal. Pak už to začalo protékat i stromem, ale trochu se déšť zklidnil, tak jsme zvedla Nielse a na jeden zátah jsme došli do Kapsy.
Teď tma jak v deset večer, hřmí, leje, Alfréd zalezlí v dolní místnosti a Níloušek leží proti dveřím a pozoruje to.

worick
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 08:20 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Aha, teď teprve koukám na ten radar a lomcuje mnou vztek
Strejda
Evey
Ale vy máte šanci, že zaprší...kdežto...račte si všimnout...jak se ten spodní cíp toho všeho nenápadně zmenšuje a elegantně posunuje směrem nad nás
Nevím, nevím Kess...my nejspíš zase prd

worick
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 08:30
- Nahlásit

Drakopes
Tak přeci jen, Ti mám i co závidět
ale Alfréd vědom si své zodpovědnosti ke zbytku ne zcela zdravé smečky, nezačal plašit - a vidíš to?! Začínám mít podezření, že si té ,,bouřkové pozornosti" náležitě užívá

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 09:12
- Nahlásit

nechcete ten mrak někdo poslat opravdu na nás pod Brno? mám na cestě k nám mamču s psiskama, a řeším, kam s nima do lesa aby jsme to přežili ve zdraví

Strejda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 09:32
- Nahlásit

Pršelo asi půl minuty, spíš míň. Ale je zataženo. Třeba ještě bude pršet.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 10:56 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Strejda
Jeho spory jsem nesledoval, ale na něčem se neshodl s psochranářkami z žumpy.
Tam nějaké jsou? Bych se teda divila.
Se mnou měl taky konklikty a dohledal si na mě všechno, jméno, telefon, bydliště, živnost. Nezveřejnil nic. Myslím, že pokud to někomu udělal, tak měl i jiné důvody než pouhé spory. Podle mého názoru Psíček podrazák není. Osobně jsem se tu opravdu hnusných podrazů dočkala od úplně jiných lidí.

Kessie
Pro klid duše děláš to nejlepší.
jen nechápu, proč se někdo přes fóra hádá, napadá
Jo a je to stejný všude. Chodím na FB a je to tam taky. Vtipný je, že mezi lidmi, kteří by měli táhnout za jeden provaz. Radši se tesají mezi sebou a práce stojí.

-------------------------------------------------- ---------------
U nás taky nekáplo. Ráno jsem měla dojem, že slyším déšť, ale nebyl to on. Teď je tu ale zataženo přes celou oblohu.

Začínáme stavět hvězdárnu na mojí zahradě. Nic nestíhám a mám jedinou kliku, že mám na neúčetní věci otroky. Hvězdárnu staví kamarád, v podstatě její část přesouvá od sebe z Brna, zbytek dodělává.

A jinak můžu mít to, po čem už dlouho toužím. Blue-merle šeltii. Jenže by mi tu zabírala místo pro nějakého toho psího bezdomovce. Na druhou stranu je nemocná, takže by se zase hodila do grupy těch mých lazarů a důchodců. Co mám dělat?

worick
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
A jinak můžu mít to, po čem už dlouho toužím. Blue-merle šeltii. Jenže by mi tu zabírala místo pro nějakého toho psího bezdomovce. Na druhou stranu je nemocná, takže by se zase hodila do grupy těch mých lazarů a důchodců. Co mám dělat? - v tomhle chceš poradit?! Nešil....já Tě hluboce obdivuju, protože já bych tohle nikdy nedokázala a nemůžu s tím ani začít, protože bych prostě nemohla dát přednost jednomu psu a druhého nechat být...a byla bych ta psí magorka, co jich má 100

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:33
- Nahlásit

worick
No, díky. Minulý týden jsem vydala Zlatušku: http://tyrana-zvirata.blogspot.cz/2012/06/mlada-fe necka-voriska-medove-barvy.html a dodneška mi to rve srdce. Ale ona se bude mít líp jinde než u mě. Je mladá, běhavá. S mými důchodci si zaběhala akorát tak, že my jsme šli pomalu a ona kolem nás dělala kolečka, lítala dopředu dozadu, honila se s ovčačkou kolem plotu a tak. Lidi jsou sportovní, i když starší než já. Jezdí na běžky, na tůry, na chatu - Zlatuše se vyřádí. Ale přesto bych jí nejradši měla zase zpátky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 16:24 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Všichni
Teď jsem dala níže uvedenou výzvu na Ešusovou, tak ještě sem. Pokud mi odpustíte trochu reklamy:
----------------
Snažíme se s jednou slečnou (zdejší pfufí) udělat nový web na pomoc útulkáčům, zatím je v přípravě a na FB je takový "předvoj" - stránečka s příběhy nechtěných pejsků, kočiček i jiných zvířat. Doufáme, že když si to lidi přečtou, trošku to změní jejich pohled a nebudou se bát nebo ofrňovat vzít si zvířata z útulků nebo týrané, nebudou mít takové předsudky.
FB stránka je zde: http://www.facebook.com/pages/BEKY-hl%C3%A1s%C3%AD -kamar%C3%A1di-u%C5%BE-maj%C3%AD-domov/47917762209 5370
A sem to dávám proto, že tady máte taky nějaké nalezence, ne? Nebo o někom takovém víte. Tak kdyby někdo chtěl poslat fotky a povídání, budeme rády a časem to přesuneme i na web. Navíc je tam soutěž o podložku pod myš s obrázkem soutěžícího zvířátka.

Uzávěrka je oficiálně 26. 8. a příspěvky se posílají na mail beky.prispevky@gmail.com, ale když to někdo pošle na ten můj, tak to tam taky dám.

Evey
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 17:26
- Nahlásit

Tak doposud u nás jen pár kapek, které se odpařily ještě než stihly dopadnout na zem. Byla jsem dnes U chiropraktika s nějakými těmi blokádami páteře. Kdo už jste to taky absolvovali, tak znáte : uvolněte se, vydechněte, lup Jak se chcete uvolnit, když má člověk pocit že mu musí zákonitě zlomit vaz. Ale jsem spokojená, uznala jsem, že se mi značně zvýšil rozhledový prostor, točím krkem jak sova.
Ve městě vedro k padnutí. Nakoupila jsem Elze plíce, tak už je suším. A k tomu i nějakou listovou zeleninu, chci zkusit vyrobit nějakou zeleninovo-bylinkovou směs do žrádla na zimu.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 17:46 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

byli jsme na kontrole:
Moč téměř beze změny, chodí hůř. Sono beze změny - ale je to brzo, aby se projevily nějaké změny, pan doktor bere jako podstané náš pocit z lepších Nielsových reakcí. Blbé je, že mu naměřil teplotu (39,7), ale může to být teplem, stresem, cestou .. v každém případě provádět další měření a zavolat.
přišly výsledky na štítnou žlázu - ta je v pořádku.
Takže pokračuje v antibiotikách, další kontrola příští úterý.

Jinak Níloušek zase předvedl svou dokonalou pošukovost - rozhodl se, že tamější dlaždice kloužou a vytáhl drápy a pokoušel se chodit "po špičkách" - je jasné, že se mu tedy nohy rozjížděly do všech stran Pan doktor nevěřil vlastním očím.

Evey
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 17:56 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Drakopes
(39,7) ale může to být teplem, stresem, cestou To nejspíš i bude. Schválně ho zkus změřit třeba i večer doma v klidu a uvidíš. No každopádně je stejně na antibiotikách, takže je to pošéfované.
Snad už bude jen lépe.

worick
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 18:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

U nás mezi 14-15h teplota 38,4st - myslela jsem, že u pletí zdechnu pak vám někomu zapršelo a teplota spadla na 32st Kdo se díval - šel pruh bouřek na nás. Ani jsem nedutala, abych to taky nezakřikla a moc jsem doufala...zbytečně Déšť u nás je taková kok...na, jako zjevení panenky Marie a Ježíš na toustu
Drakopes
byli jsme na kontrole: - jako: vyřiď Nílouškovi, ať se polepší a teda i tak to budu brát jako dobrou zprávu Ku...a co toto je za rok?!!

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 18:11
- Nahlásit

Ku...a co toto je za rok?!!

plně s tebou souhlasím ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 20:12
- Nahlásit

Kdo se díval - šel pruh bouřek na nás
nedívala jsem se, kam co šlo, nicméně kolem nás to taky jen prošlo. ale abych si nestěžovala, tak cestou na zahrádku do hospody spadlo asi 20 kapek. říkala jsem mamče "tak takhle tady vypadá déšť!!!"
Drakopes
nepřestáváme držet vše co máme

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 22:07
- Nahlásit

Tak jsem dneska zjistila, že mám doma po celý den při stažených žaluziích takovou teplotu, jaká byla přesně při západu Slunce. Tak to jde, to je dobrý.

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání