Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 22:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Vylezli jsme před bárák a na západě černošedá oblaka, lae takové pády, jako by někdo na sebe naskládal pruhy různých odstínů šedé. - tohle? Už to tu čtu: http://www.novinky.cz/domaci/276696-v-evrope-hrozi -vyskyt-supercel-jedna-malem-vznikla-i-v-praze.htm l

Byla jsem k večeru s klukama...jako že kolem potoka přes celou vesnici. V polovině vsi na mostě srocení lidí a koukali dolů na vodu. Až jsem přišla k nim a slyšela: ,,chudinky ryby" - hodím okem dolů a pochopila jsemS hrůzou jsem hleděla na vyschlé koryto bez jediné kapky vody U nás nahoře jsou ještě alespoň ty tůně, ale už to začíná hnusně zapáchat Nemohla jsem zadržet slzy a zdrhala jsem odsud pryč, aby mne neviděli. Bulela jsem jak želva Řekla bych, že u nás už by měli vyhlásit něco jako ,,přírodní katastrofu"

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 07:48
- Nahlásit

Já včera taky čekala že zaprší. Z jedné strany zataženo, trochu se zvedl vítr, ale městské části, kde bydlím se to zrovna vyhlo!!! Ani kapka!!! Dneska od rána zataženo, pákrát i zahřmělo a dost se rozpršelo...Nevíte, jak má být zítra navečer? Chtěla jsem grilovat.

worick
tohle? Už to tu čtu: První dvě videa ještě dobrý, ale to třetí z Ameriky. Takové černo! Stát bych tam nechtěla, protože by mi to bylo hrozně nepříjemný.

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 08:10
- Nahlásit

Tak ani u nás se žádný déšť nekonal.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 08:23
- Nahlásit

Kdo by si myslel, že podle těch velkých bouřek, co šli v noci a teď ráno nad jihem - u nás zapršelo....tak zapomeňte U nás dokonce svítí sluníčko

Drakopes
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 08:32
- Nahlásit

worick
tohle? - jo, přestě takové pruhy.

Kessie
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 09:43
- Nahlásit

worick - A jak Mikeš zvládá cestování? - no, půl cesty tam to bylo přesně jak popisuješ... akorát mi přišlo zbytečný kvůli jedné delší cestě kupovat přepravku, tak jsme Mikšu dali do veliké krabice od banánů... taky těma dírama pořád prostrkoval packy, vypadalo to srandovně... pak se uklidnil a asi usnul... U našich to bylo prima... Mikša je pohodář... chodil kolem nás, po veliké zahradě a hlavně byl pořád tam, kde byla Kesska... Mám trochu pocit, že se z něho stal pejso-kocour Jinak teda prošmejdil všechno, vlezl taťkovi do garáže a strčil packu do oleje, po dvoře byly všude černý otisky pacek... Sousedi od našich taky mají malé kotě, tak si další den spolu s Mikšou moc moc hráli a tak celou cestu zpět Mikša prospal a když jsme přijeli domů, spal čtyři hodiny v kuse tak, že ho nevzbudilo ani to, že jsem ho přenášela z chodníku na lavičku...

Kessie
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 09:45
- Nahlásit

worick - včera se ty bouřky vypršely na Znojemsku a k nám už nedorazil ani mírný deštík... dneska ráno pršelo čtvrt hodiny, ale není to ani poznat...

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:18
- Nahlásit

Včera trochu pršelo, na lesní cestě jsou dokonce kaluže. Bylo taky krupobití. Příživnice dostala přímý zásah.

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:19 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

včerejší výlet s rodinkou a jejich smečkou ... farma Bolka a okolí - v lesích jsme sice našli úžasný chládek, ale vše hrozně vyprahlé a vysušené

edit: Bolek teda do rodinky ani smečky nepatří to jen maminka, líná huba holý neštěstí, ho poprosila, jestli se s námi vyfotí

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:19
- Nahlásit

worick
Tady ráno v 7 bouřka. A lijáček, takový menší, ale lijáček. Ještě teď je vlhká země.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 12:23 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Byly jsme s mamkou na hřbitově - taťka má výročí. Zastavily jsme se vyfotit to, co byl kdysi potok. Mamka konečně viděla na vlastní oči a uvěřila tomu, co jí říkám už týden...že je potok bez vody...

worick
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 12:26
- Nahlásit

Janiii
edit: Bolek teda do rodinky ani smečky nepatří - hezkýýýý Díky za foťas, konečně Tě taky jednou vidíme A pejsové jsou co?

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 12:39
- Nahlásit

ťuk ťuk, brý den..mám něco pro Janii ale páč se to týkám berňáků tak to dávám sem:

Janii
hele neznáš ho nááhodou berňáka ze Smžovky?
http://www.utulek-dasenka.cz/pejsci.html

Kdyby ho někdo třeba náhodou znal, nebo eventuelně se sem díval někdo kdo by ho chtěl pokud se nenajde majitel

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 13:06
- Nahlásit

kdo by ho chtěl
Naše holky určitě. Ten by dostal čočku.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 13:10
- Nahlásit

Strejda
Naše holky určitě. Ten by dostal čočku.
koukám že je to všude stejný.. i u berňáků

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 14:06
- Nahlásit

Kessie
Drakopes
Hele, ůči, už jste napsaly klíčový dokument "Konkretizované očekávané výstupy RVP"? Školní rok je za dveřmi.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 14:26
- Nahlásit

Nielsovo sono z loňského listopadu:
prostata, slezina i ledviny v pořádku

bez komentáře.
Zítra ho chce na sono naše paní doktorka.

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 14:35
- Nahlásit

Drakopes
Třeba letos selhal přístroj. To by bylo asi nejlepší vyústění. Niels by dostal prášky proti simulování a bylo by to. Stačilo by nějaké placebo. Třeba destilka.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 14:38
- Nahlásit

Strejda

bylo by to krásné - v neděli bych pak naložila do vlaku a udělali bychom si výlet za vašima holkama

(bohužel sono bylo v pátek a včera se stejným výsledkem)

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 15:13 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

27 st. venku i v kanceláři, tfuj.

worick
už týden...že je potok bez vody... Ta fotka s těma pstruhama je drsná.

Drakopes

bez komentáře.
Zítra ho chce na sono naše paní doktorka.
Jako že nevěří? Doufám, že to máte alespoň kousek od domu.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 15:25
- Nahlásit

Jako že nevěří? Doufám, že to máte alespoň kousek od domu.
Asi se chce přesvědčit na vlastní oči - což beru. Jo, není to daleko, myslím, že to na několik pauz dojdeme.

Kessie
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 18:35
- Nahlásit

worick - teda dnešní fotky = hrůza... to snad není možný, aby úplně zmizel potok... ach jooo... tady taky všechno vadne... lidi už říkají, že schnou vinohrady...

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 18:37
- Nahlásit

A pejsové jsou co?
worick
to jsou holky od mamči

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 18:38
- Nahlásit

Fajka
neznám pani, už jsem to viděla na fejsbůůku

Kessie
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 18:43
- Nahlásit

Drakopes - no... jestli to k něčemu bude... ta návštěva vaší paní vetky... pořád na vás myslíme moc!

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 18:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
už jsem to viděla na fejsbůůku
no jo nooo xichtbuuuk nemám neznám tak se to našla až ted tož nic...
ale nabízet mezi známé ho můůůžeš !

worick
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 08:17 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
- tak to vypadá, že ty ledviny likviduje ta blbá prostata, že nejsou vrozené?
Já už vážně nevím, co se to děje tady na tom světě: chlapi prostatu v pr...., psi prostatu v pr... Chudák Niels Nerisknout tu kastraci?

U nás: v jednu v noci nás líznula bouřka. Pršelo 5minut - 1,5mm Myslela jsem, že alespoň kytky to ovlaží, ale nic, visí dál..Včera ráno jsme na potoce nebyli, protože už divně smrdí - ty mrtvé ryby...a stejně jsem spěchala, byly jsme s mamkou domluvené na ten hřbitov. Nevím jak Workovi budu dneska vysvětlovat, že v tom vedru na potok nepůjdeme?! Ke všemu mi došlo, že tu žízní trpí všechna zvířata kolem: v lese není voda už od jara, tráva na seno, studánky vyschly - vím jen o jedné, co ještě trochu tekla - před 14dny Včera už jsem to nevydržela, já tady nebudu! sebrala jsem mamku, tetu a mamky sousedku a jely jsme se zase koupat - přijela jsem v 19.40h. Dneska budem všechno chystat na ten zítřejší tenisový turnaj - uklízet zahradní domek, nakládat maso na grilování, vařit kastrol guláše (snad to nezmrším ) Ale mám náladu na bodu mrazu a podle toho, to asi i bude vypadat

Michall
Míša je někde v tahu celé prázdniny (hele, neměl Ty jsi jet náhodou na kole někam k nám na Moravu?? ) a teďka zmiznul i Tá ta Že by dovča, kurňa?!
A to mi připomíná: Noemi! kde máš fotky, ha?!!

worick
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 08:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
to snad není možný, aby úplně zmizel potok... - nikdo z pamětníků si to nepamatuje - že by se to někdy stalo Z hor jsou dva přítoky: jeden - pramen Veličky pod Javořinou a druhý z vedlejšího údolí, z hor, které se slévají do jednoho - 700m nad náma, u vedlejší vsi. Bohužel, sem už teď ale nedoteče Babči už se nezeptám, ale nikdy nic takového nevzpoměla. U nás bylo vždycky vody dost, bylo pár suchých lét, kdy se nám zdálo, že je už málo...ale tohle se nestalo ani před 9 lety, kdy taky vyschnul náhon - tehdy potok ještě tekl minimálně a pak hned přišly deště a pršelo a pršelo a všechno se vyrovnalo. Čekám, kdy to přijde...už měsíc...a nic

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 11:53
- Nahlásit

worick
tak to vypadá, že ty ledviny likviduje ta blbá prostata To asi ne, spíš to p. doktorka předtím neviděla nebo je to tam prostě nebylo. Uvidíme co na to řekne.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 19:03
- Nahlásit

Viděli jsme - ledviny v úplně dezolátním stavu, a to vše od toho listopadu. Níloušek stěží na veterinu došel - tři, čtyři kroky a lehal. Hladila jsem ho po hlavě, drbala pod krkem, až mu ta hlava úplně klesla.
Už ho nic nebolí, už si někde v tom psím ráji může běhat, jak chce.

Po návratu Alfréd se hnal naproti, zastavil se dva kroky přede mnou, naklonil hlavu a upřel pohled ...

Zítra ho odvezou na kremaci, někdy koncem příštího týdne popel rozptýlíme v parku.

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání