Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 08:22
- Nahlásit

Strejda
Odborný popis zní "Vosa na bonbónu". Ano, tak to je přesné.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 08:22
- Nahlásit

Tá ta
Počkej, počkej...to je dobře, že jste byli na dovče (doufám, že se taky dozvíme nějaké podrobnosti, třeba kde.. ) a Míša taky... A kdo hlídal Barunku? Druhého synátora jste nechali doma? Co, neposlouchal??
Evey
Bročka asi vykastrovali pozdě

Tak potkám na prochajdě tetu se setřenkou jak jedou s károu a vykládaly mi, že stěhovali Punťu. Měli vzdálenou tetu (sestra babky) přes kopec na Slovensku a ta před rokem umřela a zůstal po ní Punťa. Nějaké sousedce tam pro něj nechaly balík mléka a pytel granulí, jestli by ho chodila krmit. A když tam byli onehdá další příbuzní, tak sousedky dcera na ně vyběhla:,, co si myslí, že matka nemá co dělat, než se starat o cizího čokla, že zavolá veterináře a dá ho uspat" Tak se včera sebraly a jely pro psa. Teďka už doma mají: svoji labradorku Orinu, nalezenou Bety a jelikož byla těhotná tak její tři už dospělá štěnda - dva pejsky a fenečku, tu radši kastrovali před měsícem A tři svoje kočky a jednoho kocoura po zemřelém kamarádovi. A hucula Tak Punťu nastěhovali k novostavbě druhé sestřenky. Ještě nemá vůbec zahradu, tak je na řetězu u boudy což byl ale celý svůj, cca 10letý život Snad se alespoň dožije volného pohybu....Je to provizorka, ale já bych to prostě psychicky nezvládnula, koupila bych 50m pletiva a udělala mu alespoň malou zahrádku...jenže...oni prostě teď na to peníze nemají

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 08:53
- Nahlásit

worick
hlavně jestli s ním aspoň jdou ven a nechaj ho proběhnout... já myslím, že pokud byl na řetězu celej život, tak to tu chvilu vydrží, pokud se dočká lepší budoucnosti než že ho nějaký sousedi chodili leda krmit...

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:08 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

No tak už jsem chtěla jít domů, když dorazili chlapi s bagrem a začali rodičům dělat kanalizaci přímo u baráku. Tak jsem musela mamce odklidit všechny truhlíky a jim pootevřít bránu, aby mohli manévrovat. Musí přijet zrovna když tu nikdo není. Já je dozorovat nemůžu o kanalizacích vím prd, tak doufám, že tomu rozumí alespoň oni.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:20
- Nahlásit

Drakopes, worick

Je mi to moc moc líto Nevím, co víc napsat. Takové smutné zprávy jsem po víkendu nečekala.

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:25
- Nahlásit

Evey
o kanalizacích vím prd
Tak to hlavně nedej najevo nebo se na Tebe budou vytahovat.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:30
- Nahlásit

worick
Byli jsme s manželkou na Slovensku.Snad po 25. letech.Oba kluci jeli spolu separátně po kempech na kole podle Dunaje z Pasova až do Budapešti.Tam jsme si dali spicha a přivezl je domů.Za týden prý ujeli dle tachometru 738 km.Myslím,že já bych to měl s vlkem,který by jel se mnou tak na měsíc.
O Barunku se nám staral děda.Chodil s ní denně na vycházky(a na řípu králikům),ale bál se ji pouštět z vodítka,aby mu neutekla.
Včera zahlédl na kolech tašky na zadní kolo přes nosič a okamžitě by je potřeboval.
Hned by je dal Barunce a ta by mu je nosila s nákladem trávy a
řepy.
To jsem mu ale okamžitě rozmluvil.Barunka přeci není žádný hospodářský zvíře,no ne?

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:37
- Nahlásit

Strejda
Tak to hlavně nedej najevo nebo se na Tebe budou vytahovat. To ne, slušně jsem se zeptala zda-li budou ještě něco potřebovat, prý ne, tak jsem se uklidila k počítači.

Tá ta
No Barunka by potřebovala tohle URL, ale dědovi to raděj neukazujte.

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:57
- Nahlásit

Evey
ale dědovi to raděj neukazujte
Zvlášť jestli je děda ze staré školy a rozlišuje, kdy psát měkké a tvrdé i/y. Tohle by ho mohlo na půl dne rozhodit.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:52
- Nahlásit

Strejda
co chceš? Pisatel se zřejmě řídil citem a takovým chlapáckým psům nebude vnucovat nějaké ypsilony

LuckaM
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 11:06
- Nahlásit

Drakopes

Áji, nééé, vůbec tomu nechci věřit, že to mělo tak rychlý spád Je mi to moc líto. Přeju hodně sil, ať to zvládnete.

worick
Radu, to samé i Vám...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 11:17
- Nahlásit

Evey
budou ještě něco potřebovat,

To nepotřebovali ani kafe,nebo pivo?
To je divný.
To byli asi nějací amatéři.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 11:21
- Nahlásit

Evey
No Barunka by potřebovala tohle URL, ale dědovi to raděj neukazujte. - já se picnu kde ty na to chodíš?! Ten dřevěný vypdá velice krásně a efektně, ale já bych brala radši nějakou tu odlehčenou plastovo-duralovou verzi ale fakt...tohle kdyby viděl Tátův děda...

Strejda
Drakopes
Zvlášť jestli je děda ze staré školy a rozlišuje, kdy psát měkké a tvrdé i/y. Tohle by ho mohlo na půl dne rozhodit.
..co chceš? Pisatel se zřejmě řídil citem a takovým chlapáckým psům nebude vnucovat nějaké ypsilony
-
Já to ani nečetla, jen koukala na obrázky. Až jsem viděla vaši reakci

Kde se vzal tu se vzal mrak...a napršelo půl milimetru Stálo to akorát tak za dobrý pocit, že vidíme padat vodu....2 minuty

Tá ta
Byli jsme s manželkou na Slovensku - já je roztrhnu jak žaby To jste se nemohli cestou alespoň na půl dne stavit?! No, ono teďka není o co stát...uznávám - zahrada hnus, já náladu pod psa ale tohle by mi ji alespoň trochu zlepšilo...kdybych vás uviděla Nebo jsme si mohli dát scuka u Kessie...nevím, kudy jste jeli...

worick
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 11:25
- Nahlásit

Tá ta
To je divný.
To byli asi nějací amatéři.
- čéče právě že ne! To si řekli meloucháři. Tihle...jak jsou všechno ,,firma" asi i tím dávají najevo, že jsou poctiví, tedy: dají si to dobře zaplatit, ale pak už nikoho neobtěžují, udělají si svoje, ani o nich nevíš...alespoň firmy, co chodily k nám na barák, či dělali cesty nebo kanalizace kolem.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 11:34
- Nahlásit

LuckaM
Přeju hodně sil, ať to zvládnete.
Radu, to samé i Vám...
- děkujem....díky všem

My už to čekali každou chvíli, ani jsme nechěli, aby se Alfík už dlouho trápil...toto už nebyl život, když už se sám nedošel ani vykadit kde ho posadíš, tam ho najdeš....

U Alenky je to jiné...hrozné, hrozitánské, hnusně rychlé, těžké rozhodnutí....mnozí už jste to taky poznali na vlastní kůži....nás ostatní to čeká

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 11:54
- Nahlásit

worick
nás ostatní to čeká
Nás všechny čeká spousta nepříjemných věcí, ale přece nebudem jen sedět v jejich očekávání. Těšmě se z lumpačin našich miláčků - povídej, co provedl zase Worick?

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 12:07
- Nahlásit

Strejda
Zvlášť jestli je děda ze staré školy a rozlišuje, kdy psát měkké a tvrdé i/y. Tak tak, jak píše Drakopes,"i" se mi tam líbí víc.
Tá ta
Na to kafe jsem byla tak nějak připravená, ale fakt nechtěli. No a s pivem si myslím by neuspěli, to nemáme.

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 12:29
- Nahlásit

Drakopes
co chceš?
Vlastně ani nic nechci. Ještě to není tak zlé, když uvážím, že každou chvíli chce nějaký obroditel zavést jen jedno i. Několik mých zákazníků už se zapojilo do testování a zkouší, které by bylo lepší. Ti aktivní zkusí v jedné větě obě podoby několikrát za den.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 12:38
- Nahlásit

Strejda
oni to zkouší i ti moji dárečkové, naštěstí v matice mě z toho migat tolik nemusí

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 12:50
- Nahlásit

Drakopes
oni to zkouší i ti moji dárečkové
Ti jsou na základce. Třeba se to ještě naučí.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 13:36
- Nahlásit

Strejda
Ti jsou na základce. Třeba se to ještě naučí.
Optimisto, ti zastávají názor, že důežitý je CO píšeš, a nezáleží na tom JAK píšeš. Takže si máš sednout na zadek před jejich geniálními výroky a nepinožit se v detailech

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 15:42
- Nahlásit

Tohle jsou moji za týden deváťáci. Je to stránka z facebooku, o kterém vědí, že tam nechodím. Už je mi zase do breku ... i z nich, nejen za Nílouškem.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 19:27
- Nahlásit

Drakopes

Kessie
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 22:30 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Taky zase bulííím... a pak ať mi někdo říká, že generace, která nám roste, je jen zlá a agresivní... Moc krásně to chlapec napsal a má pravdu...
.........................
Tak já už jsem byla dneska poprvé v práci... nebylo to tak strašný, jak jsem si myslela, ale asi nás nechtěli strašit hned první den... prý zase nejsou peníze na výplaty, jinak jsem opět studentkou, tentokrát budu jezdit každý druhý pátek do Zlína na Baťovku...

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 22:33
- Nahlásit

Taky zase bulííím
je nás asi víc takových

co budeš studovat, jestli můžu být zvědavá?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 22:33
- Nahlásit

Drakopes
No nádhera. Můžeš být hrdá na takového žáka.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 23:56 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Kessie
Taky zase bulííím... a pak ať mi někdo říká, že generace, která nám roste, je jen zlá a agresivní... - no...jenže to jsou Alenčiny děcka...ty musí být v pořádku To samé bych si myslela i o svých....Jinak by byla celá ta práce zbytečná

..povídej, co provedl zase Worick? - nestraš Může být snad jeden den klid, ne?! Náhodou......byl dneska fakt hodný. Byla u nás kámoška s pejsama a ani na ně nevrkal (jenom na Berunu ) Když jsme je večer vyprovázeli potokem, pustili jsme ho do vody a kecali, najednou ticho, tak ho Tom šel hledat a paráda...byl tam Ale...máme doma huskyho!

worick
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 00:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
tentokrát budu jezdit každý druhý pátek do Zlína na Baťovku...
co budeš studovat, jestli můžu být zvědavá?
- no?
A Ty si prostě zajedeš....! Anebo si někdy dáme spicha ve Zlíně - pokud Ti rozvrh dovolí

Drakopes
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 06:16
- Nahlásit

Ale...máme doma huskyho
to je čunče) A tp fakt vydrží ležet na tom froťáku? To je dobrej. No, na Alfréda bych musela pořád syčet, ať se ani nehne, a Níloušek jen do doby, než by ho to přestalo bavit.

Kessie - my začínáme až dnes, ráno jdu ještě na odběry, takže velmi kruté vstávání do tmy. Vytáhnul mě budík z postele zcela dezorientovanou v čase i prostoru

Kessie
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 06:20 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

worick, Janiii
- no, učím angličtinu jen se státnicema, což ministerstvo školství nepokládá za dostatečné prokázání znalostí, (přičemž mám vystudovanou pedagogiku) tak musím mít znovu státnice z angličtiny, tentokrát na pedagogické půdě... takže na fakultě humanitních studií budu studovat angličtinu... (no, ať mi pak někdo řekne, že to v tomto státě všechno funguje...)
----
worick - někdy dáme spicha ve Zlíně - přesně na to jsem myslela... - čímž se nebráním jakékoliv návštěvě u vás... (hrozně ráda bych okoukla to Tvé zelené království) jen prostě zatím opravdu není kdy... - buď budujem nebo studujem... no...
-----
co se týče těch žáků, u nás je to už maličko jinak... tam se počítá s tím, že žáci nejsou úplně stoprocentní... buď jsou v pubertě, nebo někteří mají opravdu veliké rodinné trable...

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání