| Autor |
Zpráva |
Kessie
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 19:53
- Nahlásit
Alenkoooo... je mi to hrozně moc líto... pláču moc...zapálíme Nílouškovi svíčku ... nemůžu tomu uvěřit... já jsem pořád doufala... držte se, posíláme virtuální veliké obejmutí vám všem a Alfrédovi podrbání... nevím co napsat...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 20:01
- Nahlásit
zapálíme Nílouškovi svíčku
taky u nás hoří svíčka
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 20:55
- Nahlásit
Drakopes
To je mi líto.
V poslední době tu umírá nějak moc pejsků.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 23:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Byla jsem se koupat a měla jsem schovaný mobil. Alenka mi poslala zprávu..hned já ji našla večer, když jsem lovila klíče doma u brány a s nima i mobil. Něco tak hrozného jsem uslyšela podruhé v životě Tohle byl naprostý šok Jsem ráda, že jsem to nečetla u té vody, protože nemůžu přestat brečet ještě teď. Alence jsem volala, drží se statečně a ví, že Nílouška už nic nebolí...Já statečná nejsem
Čekám, jak to ponese Alfí, až mu to všechno dojde...za pár dní Před sebou u počítače mám kalendáříky kluků, co nám poslala Ája a koukám na ně vlastně každý den..taky tomu tak brzo neuvěřím
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 07:18
- Nahlásit
Drakopes
Je mi to moc líto.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 11:52
- Nahlásit
Drakopes
Ne to ne,to se nemohlo stát. Nemůžu tomu věřit. Je mi to tak moc líto, že se to nedá ani napsat. Stejně už ani nemůžu psát .
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 12:08
- Nahlásit
Drakopes
Upřímnou soustrast...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 12:35
- Nahlásit
hele neznáš ho nááhodou berňáka ze Smžovky?
http://www.utulek-dasenka.cz/pejsci.html
Kdyby ho někdo třeba náhodou znal, nebo eventuelně se sem díval někdo kdo by ho chtěl pokud se nenajde majitel
TAk berňucha už je doma. Panička odjela i s dětmi na dovlenou a páníček hlídal, až neuhlídal. Hledal, ptal se, ale zavolat do útulku ho nenapadlo. Jake řekla paní z útulku, prostě chlap
Takže včera se paní vrátila, zvedla telefon a hned pro něj jeli. Hafan zcela v pohodě, panička říkala, že on je takový všudezdejší
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 20:32
- Nahlásit
worick
Čekám, jak to ponese Alfí, až mu to všechno dojde...za pár dní On už to věděl předem, psi to cítí.
Tak tomu bylo alespoň i u nás. Hledání a smutnění trvalo 3 týdny.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 20:57 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
On už to věděl předem, psi to cítí. - napadlo mně to....že možná my ještě všichni doufali, ale Alfréd už možná věděl
Jak řekla Alenka: čeká nás to všechny, přesně to samé hlavně nás, co máme pejsy dva Sestřenka mi kdysi říkala, že nějaká psycholožka psala, že lidi si mají občas,,cvičně" představovat, že jim může umřít-zahynout rodič, partner, dítě, pes....aby byli na takovou eventualitu připravení a nezaskočilo je, kdyby se to opravdu stalo. Jasně, člověku to občas proběhne hlavou (teď nemyslím na nic jiného ) ale normálně to zaženu jako chmurné myšlenky, natož abych se na to ,,psychicky připravovala" Nebudu si kazit zbytek života myšlenkama, že někdy někdo umře...to by mi fakt je..o asi
Drakopes
TAk berňucha už je doma - čtu to a vytřeštila jsem oči já že jste si ho rovnou vzali?!
Včera jsem slibovala na dnes klukům prochajdu. Počasí ideální, sice dost teplo, ale celý den pod mrakem. Jenže chlapi měli ten tenis, to bylo pořád tvírej bránu, nachystej tohle, přines-odnes tamto...půl dne jsem uklízela barák a zbytek poskakovala mezi barákem a domkem. K večeru, když už jsem fakt chtěla jít, přišla jednoho žena s dcerou, tak jsem poseděla s nima a bylo pozdě na to, někam chodit Zítra půjdu, i když Tom hlásí pršení (jenže tomu nikdo už nevěří )
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 21:13
- Nahlásit
worick
uf, ulevilo se mi, že ses ozvala, zapomněla jsem na ten váš turnaj a měla jsem o tebe obavy )
Alfí smutní, chodí po bytě, přijde z venku a první proběhne celý byt. V noci pořád přechází, v parku si sedne a zírá do ztracena. Dneska v parku někdo zavolal na ostatní lidi "Klucíí!!" a Alfíno okamžitě zbystřil pozornost ...
Naštěstí žere normálně.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 21:40
- Nahlásit
Drakopes
Alfí smutní
Astřička taky pořád smutní. A to je Bekynka už 2 měsíce pryč. Jen venku se trošku rozptýlí.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 08:02
- Nahlásit
worick
Zítra půjdu, i když Tom hlásí pršení (jenže tomu nikdo už nevěří Tak co, prší? U nás ano.
Drakopes
Dneska v parku někdo zavolal na ostatní lidi "Klucíí!!" a Alfíno okamžitě zbystřil pozornost ... Na známe zvolání bude asi bystřit pořád. U nás platí před Elzou doživotní zákaz vyslovování jména Ambra.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 09:24
- Nahlásit
Usnula jsem hned večer u telky a pak jsem nemohla a nemohla usnout - do 4h Zaspala jsem a vstávala za deset devět. Teď volal brácha - Alfíček do rána umřel Tento týden to bylo už moc špatné - mamka ho málem krmila - nic nechtěl, snášela mu všechno možné, měl průjem zase...a říkala, že když ho nese od potoka, tak že tak nějak poštěkává, jako by jí chtěl něco říct - třeba...že ho něco bolí....
V noci jsem byla kouknout na radar a pak jsem teprve nemohla usnout...vzteky Mrak přes celou republiku nás pochopitelně zase jen líznul - napršelo 1,2mm
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 09:40
- Nahlásit
worick
Alfíček do rána umřel
Kdy tomu bude konec? To je hrozný tohle léto. Upřímnou soustrast.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 09:43 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
worick - ach jooo, to je mi moc líto... I když já vím, že se Alfí už trápil a vypadalo to blbě delší dobu... taky mu zapálím dneska svíčku... pro mě špatný konec dovolené - když umírají zvířecí přátelé... pořád se s těma svýma pusíkama zvířecíma mazlím... zítra už to bude zase o ničem... v práci skoro celý den... u nás je popršeno, nad ránem muselo trochu sprchnout... spalo se mi celkem dobře... po delší době... taky poslední den, kdy jsem si mohla přispat...
v práci budu nervózní, jak to tady Mikša zvládá... občas vyletí do zahrady a prochází i zahrady sousedů... dvakrát nebo třikrát za den ho chodím volat - úžasný je, že vždycky (i když někdy s brbláním) přiběhne... pomazlím se s ním, pak ho zase nechám jít... snažím se, aby věděl, že tady je doma a sem se má vracet... mně nevadí, že si okoukává prostředí, ale mám o něj strach, aby ho nenapadlo nějaký větší zvíře... nebo aby se nezatoulal a neztratil cestu domů... Kessička to zvládá v pohodě... půl dne prospí a kolem čtvrté už čeká u dveří (říkali babička s dědou)...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 10:21
- Nahlásit
worick
život celkově je svině
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 11:42
- Nahlásit
Drakopes - život celkově je svině ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 13:52
- Nahlásit
Drakopes
život celkově je svině
Jo, to je.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 14:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Alfíčka jsme pochovali v zahrádc tam, kde před 18 rokama Ťapku. Už tam bylo jen pár kostiček...Alfík zůstal stočený v klubíčku v boudě, ale brácha říkal, že asi chtěl vylézt ven, že mu packa trčela, ale už to nezvládnul Ještě o půl sedmé ráno štěkal, možná se chtěl rozloučit, ale nikdo za ním nešel V tom je zase nevýhoda bouďáků
Mám dvoutýdenní kalendář a ještě týden se budu koukat: čtvrtek - umřel taťka, měl výročí...pátek umřel Níloušek, sobota má svátek náš kamarád, který momentálně bojuje s rakovinou tlustého střeva ve stadiu, kde to asi nejde vyhrát, a v neděli Alfík....Nejradši bych kalendář mrskla do kouta
Kessie
S těma kočkama je to hrůza, Tá ta si taky zažil svoje Uhlídat je neuhlídáš, tak jen každé ráno trnu hrůzou, jestli oba přijdou To je to poslední, co by mi ještě chybělo...
Doufám, že Tátovi fakt dovolenkujou, že není ještě něco i u nich ...já už jsem úplně paranoidní...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 14:16
- Nahlásit
worick
Alfíček do rána umřel To je mi moc líto.
Opravdu zvláštní konec léta. Doufám, že tohle už je všechno a od teď jen samé dobré zprávy.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 14:59
- Nahlásit
worick
Upřímnou soustrast....
Tak doufám, že od teď už jenom veselé a povzbudivé zprávy....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 15:38
- Nahlásit
Tak ještě jednu: kdo by si myslel, že u nás prší...tak nic...ani náhodou, ani kapka Nevím, koukaje na radar, jestli bude ještě nějaká šance...
Čekala jsem pořád, že už, už a nic jdu s klukama teda konečně ven.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 20:50
- Nahlásit
worick - jen malá zpráva, nevím jak Táta, ale snad to můžu takhle napsat pro Tvůj klid a Míša nebude naštvanej... myslím, že Míša tráví prázdniny na kole... za což ho hrozně obdivuji... nedávno přidával na fcb fotku někde od Budapešti... Míšo, nezlob se, chci aby byla Worick v klidu...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 20:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vrátili jsme se skoro potmě, až po 20h a honem vařit klukům jídlo. A to jsem to ještě o něco zkrátila, protože tam bylo nějak hrozně dusno a Berry už toho měl plné brýle
Kessie
myslím, že Míša tráví prázdniny na kole... za což ho hrozně obdivuji... nedávno přidával na fcb fotku někde od Budapešti... - tak doufám, že to alespoň zpátky veme přes nás
Míšo dej vědět, nachystám vám nocleh (snad vás není 10?! )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 21:42
- Nahlásit
worick
Drakopes
je mi to moc líto
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 22:51 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Máme doma nový přírůstek. Na stálo. 16 letý Dareček z útulku Lanškroun.
A mají tam přenádhernou fenečku asi kříženku špice nebo šeltie. No, čumáček k zulíbání a navíc byla i hodná.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 00:44 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Přátelé všem...
Teď jsme se vrátili z dovolené,otevřu si pivo a vaší (naší) diskusi a těším se co jste napsali a hned nahoře takový šok.
Musím si vše postupně dočíst.
Drakopes - worick
Je nám to všem líto a nečekali jsme to.Co psát víc.
Myslím,že na to se bohužel nelze připravit nikdy a ani si to představovat nechci.
Přidávám se taky a upřímnou soustrast
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 07:51 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Mám tento týden dovolenou. Naši jeli na dovolenou, tak se jim budu starat o krůty, želvy, rybičky, kytky ...
Dnes ráno se k nám přidal obezita Broček, sousedka asi nebude mít moc radost, vrátí se jí celý poslintaný od Elzy. Ona ho prostě miluje a vše mu toleruje, je tak 5 x menší než ona. Byť je vykastrovaný, tak na ni pořád naskakuje. Vypadá to dost komicky, protože vzhledem ke své velikosti jí vždy obejme jen spodní část zadní nohy a to ještě z boku.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 08:14
- Nahlásit
Evey
Vypadá to dost komicky
Odborný popis zní "Vosa na bonbónu".
|