| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:34
- Nahlásit
worick
U nás je to spíš opačně kočky jsou v noci venku
Je narozená v březnu...
(hele....a řekl vám někdo, že kočka je noční šelma?
Řekl, ale taky jsem vyčetla, že pro malá koťata je bezpečnější být venku přes den - kvůli dravcům i autům. Navíc se tak už naučila a jak se setmí, tak řve na terase že chce pustit domů
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 15:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Je narozená v březnu...
(hele....a řekl vám někdo, že kočka je noční šelma?
Řekl, ale taky jsem vyčetla, že pro malá koťata je bezpečnější být venku přes den - kvůli dravcům i autům - to je ještě prcek to je jasné, je to rozpustilé děcko a to ještě ani neví, že se trajdá venku po nocích (taky dobře )
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 20:10
- Nahlásit
já měla na něj takový vztek, že jsem ho tam nechala a šla domů.
dneska se po parku vyprávělo, jak včera kolem sedmé večer byl viděn jeden z našich kluků, jak došel k přechodu, sedl si, rozhlédl si a když nic nejelo, vstal a přešel ....
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 21:17 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Drakopes - no... vidíš a vy se s ním nebavíte... a on je přitom tak šikovnýýý... To si zaslouží nějakou speciální odměnu...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 21:44
- Nahlásit
Drakopes
dneska se po parku vyprávělo, jak včera kolem sedmé večer byl viděn jeden z našich kluků, jak došel k přechodu, sedl si, rozhlédl si a když nic nejelo, vstal a přešel .... - A to já si naivně myslela, že to je nějaká jiná trasa a ne ta, kde se jde přes silnici blázen, tahle osoba.... ona tam klidně nechá psisko samo trajdat přes silnice Já už bych jen sbírala mrtvolky
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 22:17
- Nahlásit
worick - to jsem v Brně taky zažila... vyjížděla jsem z parkoviště pod obchoďákem a hned při výjezdu je přechod pro chodce ... na kraji chodníku seděl irský setr, krásný, hnědo-zlatavý... tak jsem zastavila samozřejmě... a on nic, seděl celou dobu, než dorazila jeho panička s kočárkem... teprve pak se k nim přidal a přešel... byli jsme z toho s Honzíkem dost překvapení a nadšení... tohle by teda naše Kess nedokázala...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 07:32 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Já už bych jen sbírala mrtvolky
tohle by teda naše Kess nedokázala...
Jenže naši psi jsou od prvního dne cepovaní na povel Silnice, Pozor auto, Pozor zlý! auto ... a u každého přechodu jak na stop zastavit, počkat. Mávám na auta, aby nám nezastavovala a jela, aby si psi nezvykli, že auto zastaví.
Důrazně jsou od malička vedeni k rozdílu mezi chodníkem a silnicí - Jdi na ten chodník! Nelez do silnice!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 08:58
- Nahlásit
Drakopes - Důrazně jsou od malička vedeni k rozdílu mezi chodníkem a silnicí - je mi to jasný, my to tady tolik nepotřebujeme...
worick - přejeme příjemnou zábavu na svatbě... a jak dopadlo focení na zahradě?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 18:24 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Dines - Dines, moc díky za tip s tím rozprašovačem... poplácání novinama po zadku, ani po čumáčku nezabíralo, ale rozprašovač má úžasný účinek... po kousání a škrábání ani památky... - už jen poklidné předení v náruči... Mikeš je celkem chytrej... Pochopil během dvou dní...
Ovšem, teď začíná žárlit Kessička, jako by pochopila, že už Mikešek není to miminko, který po ní skákalo, ale už dospívající kocourek, tak najednou si vynucuje pozornost, přitom žárlit nemusí, my ji máme pořád stejně rádi... jak se pomazlím s kocourkem, hned potom se mazlím s Kessičkou a naopak... aby to bylo všechno spravedlivý...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 08:49
- Nahlásit
Kessie
přejeme příjemnou zábavu na svatbě... a jak dopadlo focení na zahradě? - svadba dobrá až na tu šílenou žranici ze které se budem vzmatovávat týden Tom říkal: panebože - týden o chlebu a vodě.. Já: na to zapomeň - žádný chleba, jen voda! Tak voda a rajčata??
Vé 22h jsm si vzpoměli, že jsme byli doma v 15h a pak už ne....a kočky jsou doma zavřené Ale jsme vystřelili, ani jsme nikomu neřekli....snad se nenaštvou už jsme zůstali doma Nám to od rána stačilo, stejně netancujem a ani na žádné blbinky nejsme.. Kočky dobrý, jen už chudáci přešlapovali ve vchodu
Focení snad dopadlo dobře, fotograf i manželata byli spokojení, akorát možná něco nestihnul, jelikož se parádně rozpršelo Jak na to měsíce čekáme, tak zaprší zrovna na svadbě, no... Musím se Toma zeptat, kolik vlastně napršelo...? Nejvíc fotek asi budou mít Berča s Woričkem A to jsou jak čuňata a smrdí Ještě, že jsem je alespoň stihnula ráno přečísnout
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 09:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
Jenže naši psi jsou od prvního dne cepovaní na povel Silnice, Pozor auto, Pozor zlý! auto ... a u každého přechodu jak na stop zastavit, počkat. Mávám na auta, aby nám nezastavovala a jela, aby si psi nezvykli, že auto zastaví.
Důrazně jsou od malička vedeni k rozdílu mezi chodníkem a silnicí - Jdi na ten chodník! Nelez do silnice! - dělám to stejně, u nás na přechodu většinou auto beztak nezastaví (proč taky, když za ním zas dlouho nic nejede ) A: Beruna kliďánko vleze před auto přes to, že právě jeho už auto trochu drcnulo (tehdy v těch uličkách) Když jsme tady u nás před barákem a jede auto, říkám mu buďto ,,zůstaň"(na druhé straně) ovšem to nevím proč, ale jak povel normálně zvládá, v tomto okamžiku leze za mnou na druhou stranu tak už nepoužívám a volám ,,ke mně, honem!" a Beruna se šourá co noha nohu mine stylem:,,no co, však zastaví ne?!"
Jdeme po chodníku a on si zničehonic vyšlápne do vozovky. Připadne mi přesně jak malé děcko, kterému taky říkáš, že na cestu za nic na světě nesmí...a stejně to zkusí... Zařvu na něj, co tam leze...jestli je normální, že ho přejede auto...stáhne se zpátky na chodník. Příště to klidně udělá znova (Worička držím na flexině, takže tam to funguje )
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 06:40
- Nahlásit
Včera jsem vyčesávala Elzu, děsně teď pelichá, koukám i na packy, že budeme muset zastřihnout i drápy. A klíště, už dost napité, normálně přichycené úplně těsně u drápu , to jsem tedy fakt ještě neviděla.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 07:53
- Nahlásit
děsně teď pelichá,
jo, naši kluci taky uvažují, že pustí chlup
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 07:59
- Nahlásit
Evey
A klíště, už dost napité, normálně přichycené úplně těsně u drápu , to jsem tedy fakt ještě neviděla. - my už jo, už jsme měli fakt snad všude Kluci si nechávají tahat v pohodě, klidně i z vnitřku ucha, Woriček měl onehdá vážně až skoro vevnitř Nejhorší je ale tahání z řas. Berry myslím ani ještě neměl, ale Workovi se celkem často přicucne na oku, a opravdu až úplně v řasách. To je peklo. Musím mu držet oko trochu otevřené a pinzetou mu tam šátrat, teďka tam vždycky nechtěně přichytnu i řasu.... Tak tuto operaci zrovna nemusí, ale vydrží Taky je za to piškot navíc
Včera nás Tom i s Jitkou a Darčou (měla jít i mamka, ale když už se oblékala, zazvonila jí kámoška) vyvezl do hor a my šlapali zpátky domů Konečně jsme se po dlouhé době zase sešly zavýletit, v polovině ovšem přišla bouřka (nic hrozného - párkrát zahřmělo a jen klidně sprchlo) akorát jsme zmoknuli Operativně jsme trochu změnili i zkrátili trasu, místo po cestě (kudy jsme chtěli ít kvůli blátu) jsme to nakonec vzali pěšinou v lese, protože stromy tolik deště nepustili, Jitka měla nepromokavou bundu, já si hodila košili, kterou jsem si po dešti mokrou sundala. Když jsme sešli do údolí, tak už i přestalo. Kluci tedy byli mokří jak myši Protože taky prolezou každou trávu a pod každým keřem Nakonec celkem dobré Za ty dny, co tu začalo konečně pršet, jsme na sotva nějakých 10mm - zatím nic moc, ale buďme rádi za to... Nejvíc napršelo v tu sobotu - 7mm. Včera jen 1.5mm
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 09:16
- Nahlásit
Dines
Teď s těma myšma ;) jsem zavzpomínala na Rohozec (ta chatička, ve které jsme půl roku bydleli)....na podzim jsem byla z myší už úplně zoufalá. Stahovali se tam z polí a cokoliv jsem nechala v předsíňce, tak nepřežilo...boty, sportovní dres, mikina....všechno ty sviňky rozkousaly...brrrr...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 09:29
- Nahlásit
Jinak tady nic nového. Liberec - takže každý den prší
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 10:38
- Nahlásit
LuckaM
Jinak tady nic nového. Liberec - takže každý den prší - no na Tebe jsem vzpoměla pokaždé s tichou závistí, když jsem přivolávala déšť bylo mi jasné, že u vás prší imrvére...
cokoliv jsem nechala v předsíňce, tak nepřežilo...boty, sportovní dres, mikina....všechno ty sviňky rozkousaly...brrrr... - tohle je děs na to jedině tu kočku Naše poslední exempore s myší bylo a možná jsem to sem i psala: když bylo horko, byla polovina dveří pozotvíraná i večer. Jsem v kuchyni a z haly se ozve takové šílené mňoukání žalostné...Než mi to docvaklo, tak letím zachraňovat kočku....a ta opice si klidně sedí a kouká na přinesenou myš, co si běhá kolem zdí v hale a šup pod sedačku Rychle jsem pozavírala dveře do místností a modlila se, ať se nepustí do patra Naštěstí ji zahnala do předsíně, tam jsem je přibouchla a přes sklo mrkla, kde je kdo. Myšák byl v rohu za dveřma, Gůča chodila kolem a hrála na schovku: dělala, že ho nevidí Už jsem čekala, jak ho najdu naporcovaného u bot, naštěstí jí asi vyběhnul ven - pak ležel položený u vchodu
Když se napakoval vloni myšák do garáže, soustavně prokousával všechny pytle na tříděný odpad (přes to, že tam je kolem pořád natrousíno granulí ) nakonec i pytel na smíšený, kam se dává ten největší bordel a to se mi pak vysypalo pěkně všechno po garáži A ten myší smrad, už byl pak taky nesnesitelný naštěstí ho nakonec odlovila Ale jinak mi myšky připadnou milounké
Když jsme teď ráno byli venku - jen 15st, celkem kosa. A je zataženo. Výhodu to má: Worka sice vletí do potoka, ale nelíbí se mu to. Nejsou tam moc ryby, vody taky nepřibylo a je studená - takže je za pět minut venku
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 13:41
- Nahlásit
URL No jestli byl pes v kotci ještě navíc uvázaný na řetězu, tak bych zloděje asi nenazývala zlodějem ale zachráncem?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 13:59
- Nahlásit
worick
Na kterém odkazu máme pro tebe hlasovat?
URL
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 15:21
- Nahlásit
Evey
Zní to fakt strašně, ani se nedivím, že se někomu psa zželelo.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 07:58 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
a prší a prší
a vypadá, že by to mohlo všechno dorazit k vám, Worick
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 08:05
- Nahlásit
Já nějak nestíhám Divná představa pro lidi, co chodí i do práce...že?! Tento týden musíme ostříhat všechny ty živé ploty, v zelenině mi kvete plevel musím vysadit objednané kytky a odplevelit tu ,,jámu" před domem - tam je to stále hrůza Do toho každou hodinu sprchne a vyžene nás to. Je to maximálně milimetr vody, ale dělat se nám v tom moc nechce
Evey
No jestli byl pes v kotci ještě navíc uvázaný na řetězu, tak bych zloděje asi nenazývala zlodějem ale zachráncem? - co to je za debila - pan majitel?! To měl vůbec odvahu tohle vykládat policii?! No jasně, jestli nikdo trestňák za týrání nepodal, nejsou svědci, že tam ten pes tak je pořád.... stejně prd Proboha: bordera v kotci na řetězu Vždyť to je pes, co chvilku nepostojí, ten se z toho musí zbláznit Asi si zas nějaký blb kupoval psa po tom, co viděl v televizi, co taková bordera všechno umí
Evey
Na kterém odkazu máme pro tebe hlasovat? - já jsem radši inkognito nijak moc to neukazuju...jen tady a na zahradnickém
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 08:09
- Nahlásit
O víkendu tu máme ten folklor, tak musíme dát zahradu do rychtyku, když se sem posjíždí návštěvy celé vesnice, i plno úpně cizích lidí Zase...už jako 3x předtím, hlásí hnusné počasí. Odehrává se to všechno venku, tak je to na prd 40cítky by v krojích taky asi nevydrželi, ale pršet nesmí vůbec Přes to...kdo má o tyhle věci zájem - ráda vás uvidím...a tímto zvu
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 08:11
- Nahlásit
worick
Divná představa pro lidi, co chodí i do práce...že?! Ani ne, když jsem měla dovolenou, tak jsem měla pocit, že nestíhám daleko víc nežli když jsem v práci. Máš prostě velký náročný pozemek ...
já jsem radši inkognito Tak se přihlaš inkognito a odkaz nám pošli do mailu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 08:13 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
a prší a prší
a vypadá, že by to mohlo všechno dorazit k vám... - sice nestíhám, ale včera jsem sadila wistárii z většího květináče a v zemi je totálně sucho mokrých je tak max.5cm Potřebujem to moc - pošli!
Jak kluci v neděli zmoknuli, tak se mi zdá, že smrdí míň I tak Tom vyhrožuje ještě do toho fofru koupáním To je zase půl dne jen kolem toho koupání...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 08:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
kokám na radar a vypadá to nadějně a začíná kapat (snad to u toho i neskončí Akorát fakt nevím, kdy my to stihnem
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 09:12
- Nahlásit
worick - u nás taky už od rána kape... jak se rozprší, pošlu mailem nějaký obrázky... jinak jsme pořád venku...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 10:23
- Nahlásit
teď ještě prší, ale jak koukám na radar - strašně rychle to přešlo a už je skoro po A já se radovala, že to bude alespoň do pozdního odpoledne Uvidíme milimetry, až to přestane
Tom se byl ptát přes potok v lakovně, jestli by nám nepřestříkali garážová vrata. Máme je na stříbrno (my si to tak už objednali u dodavatele, oni je dali z bílých přestříkat a celé se loupou - je to hnus ) No a v lakovně: vám se loupou stříbrné? Ale to si nepamatuju, že jsme to stříkali....my totiž někdy pro tu firmu lakujem (kolik jich tak asi stříkali?? Vždyť většina lidí si veme ty origoš bílé, nebo hnědé - přebarvit si je nechá málokdo Je to jistě jejich práce )
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 11:55
- Nahlásit
worick
A já se radovala, že to bude alespoň do pozdního odpoledne
Já se neraduju vůbec. Tohoto počasí mám plné zuby. Nic se mi nechce dělat. Už aby bylo zase pořádný léto, protože takovýhle počasí mi připomíná podzim a to, že začíná škola. Naštěstí už příští středu v noci pádíme do Chorvatska. A dneska nám měli natírat pergolu a opravovat dlažbu na zahradě a kvůli dešti to padá.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 13:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
tak mně tohle počasí neva, jelikož u nás je takové teprve od pátku a napršeno je ho..... Navíc (jako zahradníkovi ) mi vyhovuje velice, protože ty živé ploty z tisu a buxusu se za sluníčka stříhat nesmí a já skoro měsíc čekala, než se konečně zatáhne A ještě mi přišly ty kytky na vysázení a sadit je v tom horku, tak je do týdne zase po nich Já ještě ze tři dny deště vydržím
Jo ...už asi dvě hoďky neprší a i když se zdálo, že chvílema prší pěkně...bohužel jen čistý 1mm
|