| Autor |
Zpráva |
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 18:38
- Nahlásit
Omlouvám se za opožděné zprávy, Janička mě předběhla Mám to za sebou a dopadlo to jak píše Worick výborně Tak teď už jen sehnat práci...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 18:43
- Nahlásit
Vlčáčková
Když jsi teď bez psa, kdybys nějakého chtěla, tak pokud by to neměl být pes s PP, tak bych se Ti po nějakém poohlídla...
v současné době psa mít ani nemůžu (bydlení), jiného než Berni bych teď ani nechtěla ... a až to jednou půjde, tak to bude zase berňáček ... ale děkuju.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 19:00
- Nahlásit
Janiii
No jo, no. Tak jsem to zkusila. A už jsem nahrála šeltiáka na web a jdu ho dát do kolií. Podívej na něj. Není to sice Berňák, ale je to krásné a milé zvířátko.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 19:20
- Nahlásit
LuckaM
Janička mě předběhla Mám to za sebou a dopadlo to jak píše Worick výborně - jé, úpa závidím Takže už to máš všechno, všecičko hotové...už žádné další školy a učení?? To je bezva To budou sladké prázdniny... Si trochu dáchni, ne?!
Janiii
a bydlim kousek od Brna... - promiň...já jsem hrozná baba zvědavá já jen, že si pamatuju, jak měla Berni helmu, protože jste přestavovali (stejně jako teďka Kessie ) tak je mi divný ten zvrat no... A taky: z které strany Brna? Asi spíš na Prahu, když píšeš o 200km? Od Brna je Kess, Vlčáčková(to asi víš) MarťaBarney od Vyškova, já nejdál ...až slovenská hranice To nepočítám sever - Strejdu, Evey a BSP Atilla
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 19:30
- Nahlásit
worick
z které strany Brna? Asi spíš na Prahu
na Olomouc
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 19:31
- Nahlásit
asi tu nikdo takový není, ale kdybyste se někdo chystal na rally hustopeče tak dejte vědět budu tam pracovně - ale není to akce pro psy co?
nechystáte se někdo na výstavu do Brna v neděli? je to teď, ne?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 19:33
- Nahlásit
V parku je nově tříměsíční fenečka Ema - matka boxerka, otec berňák. Je nádherná - krátká srst do hněda po matce, bílé tlapky, tvar hlavy, pěšinka po tatínkovi. Mazel úžasný
|
Bibi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 19:46
- Nahlásit
ahojte
|
Bibi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 19:47
- Nahlásit
mohu se přidat mezi vás?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 20:26
- Nahlásit
Bibi
mohu se přidat mezi vás?
Přidej se, ale s námi je nuda. Nehádáme se, neurážíme a nepomlouváme. Jestli Ti to nevadí, tak sem patříš.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 21:42 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Bibi
jé ahoj
Takže: kdo, co, odkud, s kým...?
Tý volé, tady se nám to začalo kupit snad si budu muset začít dělat poznámky zvlášť - kdo je kdo, odkud, jak se jmenuje, jak se jmenuje pejsa Poněvadž já se svojí sklerózou (nemám paměť na jména ) to budu motat a motat
Kurňa Evey, jak to, že nejsi v Polsku na fotbale?! Já bydlet za rohem...to by byla paráda
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 21:53 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
snad si budu muset začít dělat poznámky zvlášť
A není to zastaralá technologie? Neměla by na to být nějaká webová aplikace?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2012 06:53
- Nahlásit
Bibi
Proč né.
Musíš ale psát.
Jinak vítej a ahoj.
LuckaM
Přidávám se k zástupu gratulantů.
Bude nějaká oslava?
Janiii
Ty jo!To je změn.
To u tebe byla samá křižovatka.
Dneska to bude zase asi pařák.Obloha azůro.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2012 08:11
- Nahlásit
Tá ta
Dneska to bude zase asi pařák.Obloha azůro. - u nás snad ne, doufám... V noci šly od Rakouska velké bouřky, ale plížily se spodem a nás to jen tak šlehlo. Mohutně se blýskalo za obzorem, u nás jen jeden slejvák - 5mm - ale se ochladilo a je tam..zatím..21st Když kouknu na radar, tak se tam přesně na nás něco formuje. Obloha je tedy oblačná, ale vyčuhuje mezi mraky i slunko. Brácha mně přemlouval, ať s ním jdeme dnes ráno na Javořinu...pěší výlet. Včera jsem to zamítnula, to by jsme tam zdechnuli všichni Teď uvažuju, že by to třeba šlo, ale jak znám Toma, bude frflat, že za chvilku vyjde slunko a Berry se upeče Byla jsem s klukama včera jen kolem potoka s tím, že jsem Worku na relativně bezpečných místech pouštěla z vodítka do potoka, ať si tam lítá, dokonce i Berunek přestal třeštit oči na to, že Worku pouštím a šel se párkrát ovlažit (protože ten je v tom vedru úplně, ale úplně chudák hotový )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2012 08:17
- Nahlásit
LuckaM
Evey
Holky, vidím to bledě...s výletem za váma Tom si stále při zmínce klepe na čelo že jsem asi prdlá, v těhle vedrech někam cestovat...Včera prohlásil, že dneska chce mít konečně klid. Celou neděli má tenisový turnaj u kámoše, který to pořádá u nich, na jejich kurtech. Takže zbývá zítřek a to nevím, jak bude s počasím. No a netváří se Na otočku je to daleko, na dva dny my asi těžko - nemá kdo hlídat kočky, protože tcháni malují...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2012 09:13
- Nahlásit
worick
Mohutně se blýskalo za obzorem, u nás jen jeden slejvák - 5mm - ale se ochladilo a je tam..zatím..21st Tady přesně jako u vás. Vypadá to, že by dneska mohlo být příjemněji i na nějakou tu procházku. Tak snad to slunko nebude nějak moc pálit.
LuckaM
Také posílám gratulace! A musím říct, že závidím. Já si státnice totiž užiju za rok, jestli teda v zimním semestru zvládnu zkoušku z finančního managementu. Mám poslední šanci a jestli to nedám, tak opakuju předmět a státnice se mi posunou nevím na kdy.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2012 11:52
- Nahlásit
LuckaM - my se také přidáváme s gratulacemi... )) Jsem se teď zamyslela, jaký to je príma pocit, když už to má člověk za sebou, ale zase těch změn před sebou! Nějaká vhodná práce se určitě najde! No a jinak vám holky držím pěsti, abyste se dneska sešly a užijte si to!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2012 12:00
- Nahlásit
worick - myslím, že Mikeškovi přestalo bydlení v pokoji stačit a tlačil se za okno (když jme byli v práci), Kesska si toho všimla a tak první seznámení proběhlo přes okno bez nás... prozradily je Kessčiny stopy na nové fasádě Když jsem Mikeška vzala ven, tak ho Kessička mohutně očichávala a snažila se ho oblizovat, což Mikeš nelibě nesl a hrozně se u toho hrbil... potom zabral Kessce boudu a nechtěl ji do ní pustit... pak spolu chodili sem a tam a potom nakonec to vypadalo přesně jako by si Kesska řekla, že je to ještě malý trdlo a práskla s sebou o zem a Mikeš jí nechával klidným, kdežto Mikešovi začala chybět její pozornost, tak pořád provokoval... byla to sranda... Mám nějaký videa, pošlu Ti je na mail... jen se nepozastavuj nad naším oraniskem na dvorku, ju? Je tam všude nepořádek...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2012 13:34
- Nahlásit
Kessie
Když jsem Mikeška vzala ven, tak ho Kessička mohutně očichávala a snažila se ho oblizovat, což Mikeš nelibě nesl a hrozně se u toho hrbil... potom zabral Kessce boudu a nechtěl ji do ní pustit... pak spolu chodili sem a tam a potom nakonec to vypadalo přesně jako by si Kesska řekla, že je to ještě malý trdlo a práskla s sebou o zem a Mikeš jí nechával klidným, kdežto Mikešovi začala chybět její pozornost, tak pořád provokoval... byla to sranda... - dyť jsme Ti říkali, že to bude dobré Pes není blbec, natož tak feňule Když už naši kluci cizímu kotěti nic neudělají, tak Kesska taky ne. Je dost chytrá na to, aby pochopila, že divný kámoš je furt lepší než žádný kámoš Jedem k Hodonínu. Tom se chce podívat do Mounfielda na sekačku(i když jsem mu našla, že nejsou kvalitní - ale mají nějaké velké slevy a prej horší - proti té, co máme, to určitě nebude ) a uděláme si tam okruh kdesi v lesíku, naproti ZOO (ten co byl už jednou plánovaný, ale se kvůli dešti nekonal )
|
Bibi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2012 19:12
- Nahlásit
Děkuji za přivítání...
|
Bibi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2012 19:16
- Nahlásit
Takže: kdo, co, odkud, s kým
tak něco o sobě bydlím kousek od Brna,mám dva berňáčky a dva kluky a je mi už pár let 25
|
Doník
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2012 20:11
- Nahlásit
Jedete někdo zítra do Brna na výstavu?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2012 23:05 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
worick
Před 16ti lety jsem v Mounfieldu sekačku kupoval.
Pozor!Maká do dnes.
Mezitím jsem tedy koupil ještě dvě další jiné a traktor.
Ale jdu-li sekat sám,popadnu tuhle starou.
Co ZOO?To jste tam byli i s klukama?
Co mamka?Je OK?
Kessie
Za loňský rok,kdy jsem se snažil neúspěšně odchovat nové kotě se Baru se všemi zkamarádila.
Neměla žádný problém.
BSP jsou hodní psi.
Nebo snad znáte někdo zlého berňáka?Já tedy ne.
Bibi
Morava je tu v přesile.
dva berňáčky a dva kluky
Kdo je poslušnější?
Doník
Já hlásím,že do Brna nejedem.
Co je tam za výstavu?
My jezdíme v únoru.(kecám.byli jsme jednou)
Ale až tam pojede metro,určitě zase pojedem.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2012 00:59
- Nahlásit
Takže: jsme doma z výletu, vyvedl se, cesta hezká, převážně lesem (stejného typu jako ten vyhořelý u Bzence) počasí ušlo, zprvu bylo pod mrakem, pak sice vyšlo, dusno, ale ve stínu to šlo Bylo to 12km, šel i brácha a mamka s Mandy Brácha velice, že aby si po 2 měsících marodění, trochu začal vylepšovat kondičku...nakonec s Tomem svorně frflali, že je to daleko, mají hlad a bolí je nožičky (brácha teď teda netrénovaný, Tom včera dva tenisové zápasy )
Berry to celkem zvládal. Oba totiž v polovině s Woričkem spadli do potoka (prej Kyjovka) ale taková ta blbá rovná stoka (vybagrovaný kanál) poměrně hluboká s výmletýma břehama - bylo jim vedro a chtěli se zchladit, napít. První tam žuchnul Worka a Berry, přesto že to viděl (že plave a nemůže na břeh ) vlezl trkvas za ním Tak jsem se snažila udržet na po bouřkách rozbahněném okraji a nevěděla, koho lovit dřív, jelikož nikdy neplavali a propadli panice. Já v klidu, kdyby ovšem Tom na mne přes chrastí hystericky neječel, proč jsem je tam nechala vlézt?! Nevěděla jsem, že tam hupsnou, když vidí moc vody, tak nejdou...
Tá ta
Né do ZOO, ale naproti ZOO, přes cestu. Od nás: vlevo ZOO a Hodonín, vpravo les - směr někam na obec Podvorov Rovně: hlavní tah na Břeclav... Brno, Prahu
Stáhnula jsem foťák, takže: Gučínková slečna má nové místo
http://img137.imageshack.us/img137/5766/p6130635.j pg
Protože staré jí zabíral Leon: http://img811.imageshack.us/img811/7328/p6130636.j pg
Kluci řešili, že měl Berry na pacce klíště: http://img812.imageshack.us/img812/1577/p6130643.j pg
Tohle bylo večer - taky po nějakém výletě http://img585.imageshack.us/img585/7321/p6140646.j pg
A tohle je z dnešního výletu: http://img545.imageshack.us/img545/8946/p6220650.j pg
Co mamka?Je OK? - mamka pár dní (klep, klep) dobrá...snad to tak vydrží Jsem ráda, že je ještě brácha doma, alespoň ji hlídá
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2012 01:09
- Nahlásit
Doník
Jedete někdo zítra do Brna na výstavu? - ne-e, my nevystavujem Zjara chovňoval Tá ta - my byli všichni fandit (hlavně jsme se chtěli sejít osobně )
Bibi
bydlím kousek od Brna - jééé, další od Brna teda děcka, vám se to tam kupí....
Vy tam normálně budete moct založit samostatnou odnož
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2012 01:13
- Nahlásit
Tá ta
Jsem zapoměla - sekačku koupil Prej slevněná z 20tis. na 11 (jediná se startérem) Přemlouvali jsme ho na jinou - ale on chce jen se startérem a chce a chce a chce Bude to mít od rodiny ke 40tinám (řekl mi, že mám obejít příbuzné a vybrat do prasátka )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 10:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
A nic vám nenapíšu protože koukám, že tuhle stránku jsem zase popsala jen já Je vedro....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 10:17
- Nahlásit
A čekám na zprávy od holek, jestli se někde potkaly...snad jo?!
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 15:44
- Nahlásit
Návrat ztraceného syna
Ale omlouvá mě kombinace brutálních přesčasů, zkouškové období, nemocná babičky kočka a Medvěd raději ani nemluvě....Příznávám bez mučení, že jsem tu byla po tuuuuze dlouhé době, protože jsem neměla ani čas a vzhledem k okolnostem ani chuť
Tak to budu dávkovat postupně: Medvěd před časem chytil na temeni klíště - nic nestandardního, ale zůstala mu boule, kterou jsme hlídali.... No a když jsme byli všichni (Medvěd zůstal doma) v Praze na Muzejní noci, tak volala Babi, že si tu bouli začal drbat a něco mu z toho teče...Druhý den mu to Máma po telefonické konzultaci s vetem natřela betadinou s tím, že si druhý den zavolají, jak to vypadá a podle toho budou jednat dál (pořád to byla miniboule o průměru půl cm...).
Abych to zkrátila - Medvěd momentálně vypadá, jak po transplantaci mozku :-/. Máma mu dala neředěnou betadinou a totálo mu spálila hlavu, neskutečně se mu to podebíralo (tolik hnisu najednou jsem snad ještě neviděla), týden jsme jezdili každý den na čištění hlavy a injekce, než se to dalo trošku na ústup.... Každopádně má více jak 15x15 na temeni bez srsti a vypadá velmi roztomile a dnes jsme konečně po 14 dnech dobrali antibiotika, bouli má na hlavě stále - takže čekáme, co bude :-/
Prakticky ve stejný den si babi kočka rozdrbala kůži na krku do krve a celý krk zbavila srsti, je to už stará dáma (13 let) a nesnáší jakékoliv přesuny a prarodiče (ti z Prahy) jsou na ni extrémně fixovaní. Domluvila jsem se z kámoškou, co má vystudovanou veterinu, takže přijela k nám a nemusela jsem jí nikam tahat (kočka se v přepravce pozvrací do 5 metrů od vchodových dveří). Diagnóza: hluboký zánět v uších. Že by dostala antibiotika v pilulách je nemyslitelné, takže už 14 dní chodíme se ségrou na střídačku píchat antibiotika injekčně a čistit uši (2x denně uši, jednou x injekce). Vše s naprosto hysterických výstupem od babi - kočce se ošetření samozřejmě nelíbí....
No, takže tak :-/
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 21:53 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
Návrat ztraceného syna - Ty mi čteš myšlenky ne??! Zrovna jak jsem Tě viděla napsanou, hned mne napadl ale teda: ,,návrat ztracené dcery" Každopádně jsem na Tebe poslední dobou myslela a už jsem byla připravená vyvolávat
No koukám, že to tam máte celkem drasťák Takový bordel od klíšťáka?! Kůrňa, to nám už by muselo něco upadnout Nevím zda Pangaminem, či horkem, se nám povedl snížit denní počet klíšťat cca na 3-5ks na psa, ale i tak....
Medvěd momentálně vypadá, jak po transplantaci mozku - foto, foto...
S ošetřováním koček je to celkem horor a po té hrůze s mačkáním hnisu z ocasu doufám, že nás dlooooouho nic takového nepotká
|