| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 18:29
- Nahlásit
Vlčáčková
ta bouřka, nebo kolik se jich tady střetlo je fakt děsná, psiska vyváděj, jakoby byl konec světa, někam to odfouknem dál, vody za těch pár minut už stačilo
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 00:46
- Nahlásit
Vlčáčková
Měla jsem zato, že z jihu Moravy. Odtud ta jedna mrcha dotáhla. - od Brna jsme - řekla bych přesně jihovýchod, jsme hraniční přechod....a nějaký záhadný bod: jakmile oblačnost narazí na hranici republiky, podivně se začne stáčet a dál ji to nepustí. Jako by jsme tam měli magnet opačným pólem. Přes nás to prostě nepřeleze
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 06:21
- Nahlásit
worick
Z pršení jsem se radovala zbytečně, krátce sprchlo, popadalo pár větví a to bylo vše. Odpoledne přijedu domů a tam nepršelo vůbec, tak jsme na tom stejně.
Strejda Já vím, že ty tu Holbu moc nemusíš, ale kdyby jsi nevěděl co v sobotu URL
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 06:22
- Nahlásit
Včera pršelo všude v okolí, jen u nás ne. Dřív to bývalo přesně naopak a všichni se nám smáli, že jsme nočník světa. Myslím, že to bylo za minulého starosty. Až budou volby, tak na to budu myslet.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 06:26
- Nahlásit
Evey
Já vím, že ty tu Holbu moc nemusíš, ale kdyby jsi nevěděl co v sobotu
Děkuju za informaci.
Letos mám prostě smůlu. 19. května byl pivovarský festival v Náchodě - u nás byly narozeniny. 26. května je Holba - pořádáme výběrák na mistrovství ČR. 14. července jsou bioslavnosti a pivovarský festival ve Svijanech - u nás jsou narozeniny. Už zbývá jen pivovarský festival v Hanušovicích, ale to určitě taky něco bude.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 08:31
- Nahlásit
Strejda
Letos mám prostě smůlu. Ponaučení na příště. Termíny těchto akcí rodině oznámit před tím, než oni oznámí termíny oslav narozenin.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 12:22
- Nahlásit
Venku skoro 30 st. a já na kopci vidím ještě sníh.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 11:13
- Nahlásit
Teď mi dorazil ten tunel na agility.Má rozměr 0,6x5m.Ještě jsem ho sice nerozbalil,ale myslím si,že se tam Bára nevejde.
Asi si to budu muset sní vyměnit.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 11:51
- Nahlásit
Tá ta
Teď mi dorazil ten tunel na agility -
Když je to ta 60.ka, určo tam projde, větší jsem neviděla (když pominu ten pro koně ) Jsem zvědavá, jestli neohroženě, nebo se bude bát jako Beruna Ono na cvičáku pomáhá, že to vidí probíhat ostatní pejsky, z čehož někteří to lítají sem a tam i bez povelů, jen tak při hrách
Evey
U nás včera vedro na padnutí. Hrůza se to kabonilo, kolem 19h vypadalo, že budou padat trakaře a tsss....rozplynulo se to jako pára nad hrncem Tak jsme šli s klukama alespoň okruh vedle do vesnice (je to jen mírně do kopce a kolem potoka) Spíš se kvůli tomu dusnu stejně nedalo. Mamka mi už druhý den pomáhá s pletím (jinak bych neměla šanci ) Včera tu s ní byla půl dne i Mandy. Hrozně ji bavilo ,,chytat" pstruhy (doma to Worku absolutně nezajímá) První lítala jen po mole, pak po plytkých březích a nakonec tam z mola žuchla a přeplavala na druhou stranu, ale nijak šokovaná, číhala dál
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 11:55
- Nahlásit
Strejda
...Myslím, že to bylo za minulého starosty. Až budou volby, tak na to budu myslet. -
Letos mám prostě smůlu. 19. května byl pivovarský festival v Náchodě - u nás byly narozeniny... - - u nás a okolí nejsou pivovary, takže tohle my vůbec neznáme (my tedy, ani kdyby byly ) No máš prostě smůlu, ale tak alespoň se snad ten jeden povede...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 12:04
- Nahlásit
Tá ta
Teď mi dorazil ten tunel na agility.
Kolik stojí? Že bych to taky koupil.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 13:21
- Nahlásit
worick
- u nás a okolí nejsou pivovary
Pivovary pořádají dny otevřených dveří a většinou tam celý den hrají různé kapely. Je to příjemný den. Na nic (kromě WC) se nestojí fronta, ... Kdo chce může pít i pivo. Pivovar HOLBA to dělá dokonce dvoudenní.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 14:41
- Nahlásit
Strejda
920,-Kč včetně dopravy+zmrzlinu pošťačce
výrobce Alexand Tesař,Čankovice,Hrochův Týnec.
Vyzkoušíme ho ale až o víkendu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 15:22
- Nahlásit
worick
No tedy! Magnet na mraky?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 15:42
- Nahlásit
Tá ta
Dík
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 18:40
- Nahlásit
Tá ta
Má rozměr 0,6x5m.Ještě jsem ho sice nerozbalil,ale myslím si,že se tam Bára nevejde. Neboj vejde. Takovým průměrem u nás chodí i podtstatně větší psiska.
výrobce Alexand Tesař,Čankovice,Hrochův Týnec. Z jakého je to materiálu? Hoď mi prosím fotku až budeš mít chvilku.
worick
Je to příjemný den. Na nic (kromě WC) se nestojí fronta, ... Kdo chce může pít i pivo. Pivovar HOLBA to dělá dokonce dvoudenní. A tahle sobotní akce je dokonce spojena i s pochoďákem. Na výběr ze 4 tras 10-25 km, dle gusta. Po trase je několik občerstvovacích stanic (mají tam i Kofolu) . A jsou dog friendly, po pochodu se může do areálu i s pesanama.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 06:16
- Nahlásit
Tady se ještě spí?
Tak to musím být potichu.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 06:22
- Nahlásit
Evey
Tady se ještě spí?
Neblázni. Co Tě to napadá?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 06:32 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Tady mají všichni i venčení i s koloběžku za sebou
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:39
- Nahlásit
Drakopes
Tady mají všichni i venčení i s koloběžku za sebou - šmarjá snad jsi se nedala na sport...??
V noci jsem čučela na bednu a teď nějak nestíhám...
Někteří sem chodí velice, ale velice sporadicky (že Noemi?! a BSP Atilla je zase kde??! Vždyť tu nebyla bezmála měsíc To už jí to ,,děcko" půjde málem do školy
Kessie - ještě háráte? A jak to zvládáte dobrý? Žádný ,,jezevčík ze statku"???
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 10:55 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Evey
Hoď mi prosím fotku
Poprosím Míšu.
Je to šusťák,který je ve vstupní části zesílený kolem celé spirály ještě nějakým podšitím a i ten volný rukáv mi připadá nějaká větší gramáž.
Nakonec se nám to povedlo vyzkoušet už včera.
Barunka si to očuchala a po počáteční nedůvěře cca po 20 min.už probíhala bez problému tou pevnou částí pro piškotku.Uvidíme jak to bude dál až to bude kousek prodloužené.Když jsme to kousek prodloužili a to tak,aby stejně viděla ven,tak měla tendenci popadnout piškot a rychle vycouvat.Chce to holt čas a netlačit na pilu.Nejlepší by bylo,kdyby už viděla probíhat jiného psa.
Pak ji to už ale nebavilo a vyprdla se nám na to.Šla se napít a zalezla do stínu.Provedení tunelu se mi zdá ale docela pevné. Nevím,jiný jsem ale neviděl. Omlouvám se,ale ten dodavatel co jsem to kupoval to nevyrábí,ale asi jenom prodáva+pelíšky atd.Možná si tím jenom přilepšuje.Koupil jsem to od něj na aukru.Bylo to ale nové.V nabídce jich měl dost a i různé průměry a délky.
Večer se u nás pro Míšu zastavila Míšová kamaradka taky s BSP Dykynou,že půjdou venčit.
Vrátili se až za tmy(už jsem to třísal u televize) a zaslechl jsem, že Bára byla celá od ( Strejda nejsi sám) hoven.To nám už neuděla min.rok a půl.Nevím co blbla.
Vím ještě,že ji na zahradě potom Míša sprchoval hadicí.
Budeme ji ale stejně muset pořádně vyšampónovat,ať neděláme v Beskydech ostudu.
Alespoň vyzkoušíme novou zahradní spchu.Po zkušenostech z minula jsem už ale koupil radši hliníkovou a dokopal jsem se a konečně ji namontoval.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:12
- Nahlásit
worick
Někteří sem chodí velice, ale velice sporadicky (že Noemi?!
Akademický rok se nachýlil...Ale tenhle týden mám za sebou 2x za 1 a úspěšně složený zápočet a dnes jsem celý den v Brně na školení..Pak má člověk mít čas psát na net....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:19
- Nahlásit
Noemi
mám za sebou 2x za 1 a úspěšně složený zápočet
Gratuluju.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 13:04
- Nahlásit
Gratuluju.
No ještě mi tři zkoušky chybí, takže ještě není k čemu...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 14:45
- Nahlásit
Noemi
Ale tenhle týden mám za sebou 2x za 1 a úspěšně složený zápočet - šikulka
...tak měla tendenci popadnout piškot a rychle vycouvat. - Berry to měl stížené tím, že byl zrovna postavený zatočený, tak neviděl. Ale dělala to stejně: hodila jsem mu piškot nejmíň metr a půl dovnitř - drapnul piškot a vycouval Až jsem to před ním couvala s piškotem v ruce, tak teda prošel
a zaslechl jsem, že Bára byla celá od ( Strejda nejsi sám) hoven...Nevím co blbla - nechala se strhnout kámoškou?
Onehdá si Jitka vzala s darou Mandy na luka za bábino a ty se jí vyválely v rozložené srně Byla z toho na mrtvici (i z toho smradu šíleného ) protože následně ještě poskákaly jejich Emu, takže u taťky umývala Emu a Daru a s bečem šla za naší mamkou, ať se nezlobí a vykoupá si taky Mandy
Dneska u nás severák a i když sluníčko, je poměrně zima Brácha jel do Prahy ke slečně. Nevím, jak to zvládne, snad někde tou rukou nezavadí (šlahnul se zrovna o dveře, jak nastupoval do auta. Takže kdyby jsi Alenko Drakopesová potkala takového přičmoudlého (Tom se mu vždycky směje, že ho nevemou do letadla, protože vypadá jak terorista z Al-Kajdy ) bez vlasů, a rukou na ortéze - tak to je on On je tmavý po taťkovi, mně akorát trochu zesvětlaly vlasy, ale pleť jsem taky měla vždycky tmavší
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 20:55
- Nahlásit
Parkoviště u Tesca
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 21:16
- Nahlásit
Strejda
co to...co to jéééé?? To snad nejsou vaše holky? A mají štěníka?!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 21:51
- Nahlásit
worick
co to...co to jéééé??
Přes parkoviště šel chlapík se psy, tak jsem ho požádal o foto.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 00:59
- Nahlásit
Strejda
Přes parkoviště šel chlapík se psy, tak jsem ho požádal o foto -
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 21:21 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Já půl dne makám v zahradě - ovšem nahlížím, pak 15km pochoďák, teďka se vrátím, kouknu...a tu za celý den ani noha!
Třeba Kessie...ha, neodpovídá Tak alespoň napiš, co zrovna budujete + klidně by mohla být i fotodokumentace (sem si na výlet zapoměla vzít foťák )
Výlet se fakt vydařil, trasa hezká lesem, k vodě a zase lesem a po lukách (slovenská Chvojnica-Čertoryje-Lučina-a druhou stranou přes Čertoryje na Vrbku(Výzkum) Mamka s Mandy (ta pro jistotu na flexině ) a Jitka s Darčou.
|