Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 18:29
- Nahlásit

Vlčáčková

ta bouřka, nebo kolik se jich tady střetlo je fakt děsná, psiska vyváděj, jakoby byl konec světa, někam to odfouknem dál, vody za těch pár minut už stačilo

worick
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 00:46
- Nahlásit

Vlčáčková
Měla jsem zato, že z jihu Moravy. Odtud ta jedna mrcha dotáhla. - od Brna jsme - řekla bych přesně jihovýchod, jsme hraniční přechod....a nějaký záhadný bod: jakmile oblačnost narazí na hranici republiky, podivně se začne stáčet a dál ji to nepustí. Jako by jsme tam měli magnet opačným pólem. Přes nás to prostě nepřeleze

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 06:21
- Nahlásit

worick
Z pršení jsem se radovala zbytečně, krátce sprchlo, popadalo pár větví a to bylo vše. Odpoledne přijedu domů a tam nepršelo vůbec, tak jsme na tom stejně.

Strejda Já vím, že ty tu Holbu moc nemusíš, ale kdyby jsi nevěděl co v sobotu URL

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 06:22
- Nahlásit

Včera pršelo všude v okolí, jen u nás ne. Dřív to bývalo přesně naopak a všichni se nám smáli, že jsme nočník světa. Myslím, že to bylo za minulého starosty. Až budou volby, tak na to budu myslet.

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 06:26
- Nahlásit

Evey
Já vím, že ty tu Holbu moc nemusíš, ale kdyby jsi nevěděl co v sobotu
Děkuju za informaci.

Letos mám prostě smůlu. 19. května byl pivovarský festival v Náchodě - u nás byly narozeniny. 26. května je Holba - pořádáme výběrák na mistrovství ČR. 14. července jsou bioslavnosti a pivovarský festival ve Svijanech - u nás jsou narozeniny. Už zbývá jen pivovarský festival v Hanušovicích, ale to určitě taky něco bude.

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 08:31
- Nahlásit

Strejda
Letos mám prostě smůlu. Ponaučení na příště. Termíny těchto akcí rodině oznámit před tím, než oni oznámí termíny oslav narozenin.

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 12:22
- Nahlásit

Venku skoro 30 st. a já na kopci vidím ještě sníh.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 11:13
- Nahlásit

Teď mi dorazil ten tunel na agility.Má rozměr 0,6x5m.Ještě jsem ho sice nerozbalil,ale myslím si,že se tam Bára nevejde.
Asi si to budu muset sní vyměnit.

worick
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 11:51
- Nahlásit

Tá ta
Teď mi dorazil ten tunel na agility -
Když je to ta 60.ka, určo tam projde, větší jsem neviděla (když pominu ten pro koně ) Jsem zvědavá, jestli neohroženě, nebo se bude bát jako Beruna Ono na cvičáku pomáhá, že to vidí probíhat ostatní pejsky, z čehož někteří to lítají sem a tam i bez povelů, jen tak při hrách
Evey
U nás včera vedro na padnutí. Hrůza se to kabonilo, kolem 19h vypadalo, že budou padat trakaře a tsss....rozplynulo se to jako pára nad hrncem Tak jsme šli s klukama alespoň okruh vedle do vesnice (je to jen mírně do kopce a kolem potoka) Spíš se kvůli tomu dusnu stejně nedalo. Mamka mi už druhý den pomáhá s pletím (jinak bych neměla šanci ) Včera tu s ní byla půl dne i Mandy. Hrozně ji bavilo ,,chytat" pstruhy (doma to Worku absolutně nezajímá) První lítala jen po mole, pak po plytkých březích a nakonec tam z mola žuchla a přeplavala na druhou stranu, ale nijak šokovaná, číhala dál

worick
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 11:55
- Nahlásit

Strejda
...Myslím, že to bylo za minulého starosty. Až budou volby, tak na to budu myslet. -

Letos mám prostě smůlu. 19. května byl pivovarský festival v Náchodě - u nás byly narozeniny... - - u nás a okolí nejsou pivovary, takže tohle my vůbec neznáme (my tedy, ani kdyby byly ) No máš prostě smůlu, ale tak alespoň se snad ten jeden povede...

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 12:04
- Nahlásit

Tá ta
Teď mi dorazil ten tunel na agility.
Kolik stojí? Že bych to taky koupil.

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 13:21
- Nahlásit

worick
- u nás a okolí nejsou pivovary
Pivovary pořádají dny otevřených dveří a většinou tam celý den hrají různé kapely. Je to příjemný den. Na nic (kromě WC) se nestojí fronta, ... Kdo chce může pít i pivo. Pivovar HOLBA to dělá dokonce dvoudenní.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 14:41
- Nahlásit

Strejda
920,-Kč včetně dopravy+zmrzlinu pošťačce

výrobce Alexand Tesař,Čankovice,Hrochův Týnec.
Vyzkoušíme ho ale až o víkendu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 15:22
- Nahlásit

worick
No tedy! Magnet na mraky?

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 15:42
- Nahlásit

Tá ta
Dík

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 18:40
- Nahlásit

Tá ta
Má rozměr 0,6x5m.Ještě jsem ho sice nerozbalil,ale myslím si,že se tam Bára nevejde. Neboj vejde. Takovým průměrem u nás chodí i podtstatně větší psiska.
výrobce Alexand Tesař,Čankovice,Hrochův Týnec. Z jakého je to materiálu? Hoď mi prosím fotku až budeš mít chvilku.

worick
Je to příjemný den. Na nic (kromě WC) se nestojí fronta, ... Kdo chce může pít i pivo. Pivovar HOLBA to dělá dokonce dvoudenní. A tahle sobotní akce je dokonce spojena i s pochoďákem. Na výběr ze 4 tras 10-25 km, dle gusta. Po trase je několik občerstvovacích stanic (mají tam i Kofolu) . A jsou dog friendly, po pochodu se může do areálu i s pesanama.

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 06:16
- Nahlásit

Tady se ještě spí?
Tak to musím být potichu.

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 06:22
- Nahlásit

Evey
Tady se ještě spí?
Neblázni. Co Tě to napadá?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 06:32 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Tady mají všichni i venčení i s koloběžku za sebou

worick
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:39
- Nahlásit

Drakopes
Tady mají všichni i venčení i s koloběžku za sebou - šmarjá snad jsi se nedala na sport...??
V noci jsem čučela na bednu a teď nějak nestíhám...

Někteří sem chodí velice, ale velice sporadicky (že Noemi?! a BSP Atilla je zase kde??! Vždyť tu nebyla bezmála měsíc To už jí to ,,děcko" půjde málem do školy

Kessie - ještě háráte? A jak to zvládáte dobrý? Žádný ,,jezevčík ze statku"???

Tá ta
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 10:55 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

Evey
Hoď mi prosím fotku
Poprosím Míšu.
Je to šusťák,který je ve vstupní části zesílený kolem celé spirály ještě nějakým podšitím a i ten volný rukáv mi připadá nějaká větší gramáž.
Nakonec se nám to povedlo vyzkoušet už včera.
Barunka si to očuchala a po počáteční nedůvěře cca po 20 min.už probíhala bez problému tou pevnou částí pro piškotku.Uvidíme jak to bude dál až to bude kousek prodloužené.Když jsme to kousek prodloužili a to tak,aby stejně viděla ven,tak měla tendenci popadnout piškot a rychle vycouvat.Chce to holt čas a netlačit na pilu.Nejlepší by bylo,kdyby už viděla probíhat jiného psa.
Pak ji to už ale nebavilo a vyprdla se nám na to.Šla se napít a zalezla do stínu.Provedení tunelu se mi zdá ale docela pevné. Nevím,jiný jsem ale neviděl. Omlouvám se,ale ten dodavatel co jsem to kupoval to nevyrábí,ale asi jenom prodáva+pelíšky atd.Možná si tím jenom přilepšuje.Koupil jsem to od něj na aukru.Bylo to ale nové.V nabídce jich měl dost a i různé průměry a délky.

Večer se u nás pro Míšu zastavila Míšová kamaradka taky s BSP Dykynou,že půjdou venčit.
Vrátili se až za tmy(už jsem to třísal u televize) a zaslechl jsem, že Bára byla celá od ( Strejda nejsi sám) hoven.To nám už neuděla min.rok a půl.Nevím co blbla.
Vím ještě,že ji na zahradě potom Míša sprchoval hadicí.
Budeme ji ale stejně muset pořádně vyšampónovat,ať neděláme v Beskydech ostudu.
Alespoň vyzkoušíme novou zahradní spchu.Po zkušenostech z minula jsem už ale koupil radši hliníkovou a dokopal jsem se a konečně ji namontoval.

Noemi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:12
- Nahlásit

worick
Někteří sem chodí velice, ale velice sporadicky (že Noemi?!
Akademický rok se nachýlil...Ale tenhle týden mám za sebou 2x za 1 a úspěšně složený zápočet a dnes jsem celý den v Brně na školení..Pak má člověk mít čas psát na net....

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:19
- Nahlásit

Noemi
mám za sebou 2x za 1 a úspěšně složený zápočet
Gratuluju.

Noemi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 13:04
- Nahlásit

Gratuluju.
No ještě mi tři zkoušky chybí, takže ještě není k čemu...

worick
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 14:45
- Nahlásit

Noemi
Ale tenhle týden mám za sebou 2x za 1 a úspěšně složený zápočet - šikulka

...tak měla tendenci popadnout piškot a rychle vycouvat. - Berry to měl stížené tím, že byl zrovna postavený zatočený, tak neviděl. Ale dělala to stejně: hodila jsem mu piškot nejmíň metr a půl dovnitř - drapnul piškot a vycouval Až jsem to před ním couvala s piškotem v ruce, tak teda prošel

a zaslechl jsem, že Bára byla celá od ( Strejda nejsi sám) hoven...Nevím co blbla - nechala se strhnout kámoškou?
Onehdá si Jitka vzala s darou Mandy na luka za bábino a ty se jí vyválely v rozložené srně Byla z toho na mrtvici (i z toho smradu šíleného ) protože následně ještě poskákaly jejich Emu, takže u taťky umývala Emu a Daru a s bečem šla za naší mamkou, ať se nezlobí a vykoupá si taky Mandy
Dneska u nás severák a i když sluníčko, je poměrně zima Brácha jel do Prahy ke slečně. Nevím, jak to zvládne, snad někde tou rukou nezavadí (šlahnul se zrovna o dveře, jak nastupoval do auta. Takže kdyby jsi Alenko Drakopesová potkala takového přičmoudlého (Tom se mu vždycky směje, že ho nevemou do letadla, protože vypadá jak terorista z Al-Kajdy ) bez vlasů, a rukou na ortéze - tak to je on On je tmavý po taťkovi, mně akorát trochu zesvětlaly vlasy, ale pleť jsem taky měla vždycky tmavší

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 20:55
- Nahlásit

Parkoviště u Tesca

worick
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 21:16
- Nahlásit

Strejda
co to...co to jéééé?? To snad nejsou vaše holky? A mají štěníka?!

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 21:51
- Nahlásit

worick
co to...co to jéééé??
Přes parkoviště šel chlapík se psy, tak jsem ho požádal o foto.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 00:59
- Nahlásit

Strejda
Přes parkoviště šel chlapík se psy, tak jsem ho požádal o foto -

worick
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 21:21 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Já půl dne makám v zahradě - ovšem nahlížím, pak 15km pochoďák, teďka se vrátím, kouknu...a tu za celý den ani noha!
Třeba Kessie...ha, neodpovídá Tak alespoň napiš, co zrovna budujete + klidně by mohla být i fotodokumentace (sem si na výlet zapoměla vzít foťák )

Výlet se fakt vydařil, trasa hezká lesem, k vodě a zase lesem a po lukách (slovenská Chvojnica-Čertoryje-Lučina-a druhou stranou přes Čertoryje na Vrbku(Výzkum) Mamka s Mandy (ta pro jistotu na flexině ) a Jitka s Darčou.

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání