Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 09:20
- Nahlásit

worick
a tu za celý den ani noha! Mé nohy byly na pochodu. Šli jsme 12 km trasu. Počasí paráda. Fotky bohužel žádné nemám, můj foťák je větší a těžší, tak se mi ho nechtělo vláčet, neb jsem měla v batohu už 2 l vody pro Elzu, misku, náhradní boty ...

Kessie
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 10:53
- Nahlásit

worick - ahoooj... právě přemýšlím, že zkusíme testovací odpolední procházku místo té "skoro za tmy"... myslím, že už by mohlo být po hárání... taky už je to tři týdny... žádnej jezevčík se nekonal... Kesska je hlídaná víc než princezna!!!

Kessie
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 10:56
- Nahlásit

worick - no, neodpovídám... je toho jaksi moc v jiných životních oblastech než je Kessie, týden teď řeším vážné dilema a životní rozhodnutí... do toho byly maturity a budujeme... ano ano... nějaký fotečky přidám... Kess je úžasný stavební dozor...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 11:13 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Nepřipadají Vám ty barvy nějak povědomé?

Až na tu hlavičku, no: URL
Útulek Tibet.

Kdybych vám šla na nervy s těmi psíky, co sem dávám, tak řekněte!

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 11:44
- Nahlásit

Vlčáčková
Jenny se k nám dostala z Prahy, jelikož ji majitelka už nechtěla.
Tu bych chtěla potkat ....

Kessie
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 12:16 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

http://img824.imageshack.us/img824/334/img3632uz.j pg

http://img207.imageshack.us/img207/209/img3640v.jp g

http://img696.imageshack.us/img696/4569/img3645tk. jpg

worick
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 13:02
- Nahlásit

Evey
Mé nohy byly na pochodu. Šli jsme 12 km trasu - jé, vy jste taky výletili?!
náhradní boty ... - Ty nosíš i náhradní boty? To by měla naše mamka, ta má sedrané nohy každý druhý výlet Ale včera dobrý

Kessie
Já viděla jen prázdné čtverečky.... už jsem se lekla, že fotky neuvidím, ale dobrý po rozkliknutí se mi celá galerie objevila Kesička je obdivuhodně čistá na to, v jakých podmínkách ,,pracuje" To já jsem proti ní totál prase
Za tři týdny, by už fakt mohl být od pejsů pokoj, minimálně budou jen otravovat, ale bez následků
.....už píšu maila

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 17:09
- Nahlásit

Kessie
týden teď řeším vážné dilema a životní rozhodnutí... držím palce, ať je to co je to.

worick
Ty nosíš i náhradní boty? Normálně na takové krátké trasy ne, ale nevěděla jsem jak přesně bude teplo, tak jsem si vzala do batohu raděj ještě i boty otevřené.

Kessie
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 06:23
- Nahlásit

worick - naštěstí včera neměli v plánu vycházky, tak jsme nikoho nepotkali... Kesska byla nadšená, že je venku a tak lítala jak splašená...

obdivuhodně čistá na to, v jakých podmínkách ,,pracuje" - no, ono to tak vypadá teprve teď týden... předtím to byl normální dvorek... zlikvidovali jsme tam "skalku" - babi tam měla cosi zarostlýho, co skalku připomínalo jen velice vzdáleně... máme to vymyšlený úplně jinak... teď jen čekáme na dodávku dlažby a kůlů...

worick
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 08:11
- Nahlásit

Kessie
no, ono to tak vypadá teprve teď týden... - ...to není kritika vás - když se buduje, takto jinak nevypadá....ostatně - u nás se nebuduje a jsou tady místa....

Zato my jsme včera nikde nebyli a to bylo příjemné počasí: nebylo horko a nefučelo jak kráva Jenže jsme s mamkou byly k večeru gratulovat sestřence a Tom hrál tenis. Vrátila jsem se po 19h a hrála si s klukama v zahradě, pak se přidal Tom a zalévali jsme zeleninu, kluci dělali kraviny na kurtu a Worka s Leonkem pak chytali myš, v posekaném jetelu. Asi v půlce toho celého mně volá Tom, že Worka má úraz a vypadá to na šití. No, nebylo to tak hrozné jenom hrozně vypadá...Něčím si drápnul pod okem tak, že si tam vyrýpnul kůži cca 2,5cm - má tam rýhu bez chlupů a krvavou Nevím, jak to vypadá teďka ráno, když si vzpomenu, tak to vyfotím Dneska vstanu a na severozápadě parádně zataženo, dokonce se to částečně natlačilo až k nám....kurňa, že by sprchlo?? Prd, už svítí Oskar Zato se mi do baráku navalil smrad po hustu z Pily - ze sušky Zavětřila jsem u compu a už jsem lítala po baráku a zavírala okna Překvapilo mně to, jelikož teďka týden fučel severák, takže to nehrozilo. Ráno bylo bezvětří - tak asi proto (já už se,,lekla", že se otočil vítr )teď se mi zdá, že začíná ale zase od severu pofukovat...tak to by pomohlo

worick
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:50
- Nahlásit

Trdlík náš http://img713.imageshack.us/img713/1296/p5280626.j pg

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 11:04
- Nahlásit

worick
Trdlík náš
Bylo to o fous, že?

worick
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 12:53
- Nahlásit

Strejda
hmm, to jo, mohl si vydrápnout oko Tom z toho byl špatný celý večer (že ho to určitě bolí a měli jsme mu s tím něco udělat, jet na tu veterinu....) Já se na to dívám z té lepší stránky: je to jen díra v kožichu

Děcka komu prší? Něco se žene, tak s napětím očekávám, zdali i k nám??

LuckaM
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 12:57
- Nahlásit

worick
Nám pršelo večer, asi i v noci a ráno taky...teď už svítí sluníčko

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 13:04
- Nahlásit

worick
Tady prší už 20 minut a vypadá to, že ještě dvacet minut bude.
Sally hárá, tak je v kotci. Neli je na zahradě, tak doufám, že ji napadne schovat se třeba do altánu.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 14:55
- Nahlásit

Sally hárá,
To si to ještě holky nezesynchronizovaly?To je pro tebe dost nepraktické.Zkus jim domluvit,nebo je nějak uplatit.
Určitě na tebe dají.

worick
mohl si vydrápnout oko To jo,to se stalo někde u vás na pozemku?

Kessie
lítala jak splašená
To známe.A v téhle eufórii jsme s ní jeli na bonitaci.

Tady to taky vypadá na DÉŠŤ,ale nad Prahou je zatím jasno.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 15:34
- Nahlásit

Tá ta
To jo,to se stalo někde u vás na pozemku? - jo, tipovala bych, že o nějaký otříhaný keř, či drát zpod plotu...Koukala jsem, ale neobjevila jsem kde.
To si to ještě holky nezesynchronizovaly? - Neli Strejdová je kastrovaná...to se nepovede

U nás spadlo pár kapek...zem je suchá. Šly zase asi 4 bouřky, všechno nás obcházelo...ostatně jako vždy Teď prší, cca 5minut, ale moc tomu nedávám - jde to zase bokem

LuckaM
U vás by bylo spíš překvapením, kdyby nepršelo

Drakopes
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 20:51
- Nahlásit

popršelo kolem poledne, kdy jsem probíhala mezi hodinou fyziky a hodinou se šikuly a venčila hafany a za pochodu do sebe soukala kus žvance k obědu. Odpoledne ještě poprchalo, ale už je zase sucho.

Strejda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 06:18
- Nahlásit

worick
Neli Strejdová
Na to jméno by neslyšela. Ona si myslí, že se jmenuje Neli Šikovná.

Déšť nám vůbec nepomohl. Je sucho.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:16
- Nahlásit

Strejda
Neli Strejdová
Na to jméno by neslyšela. Ona si myslí, že se jmenuje Neli Šikovná
- nevadí, ale mně se líbí Šikovná?? To zní trochu jako narážka....co se jí povedlo?
Tom šel včera, po asi měsíci, sám s klukama na prochajdu a za jedno Berry nechtěl vůbec jít a za 2) celou cestu se mu zastavoval....předpokládám...že by jako měli počkat na paničku
Déšť nám vůbec nepomohl. Je sucho. - fakt? Ale tam někde u vás a Evey (kde je dnes ta baba?! )byl takový obr mrak a tuším ne jeden...No, jestli to dopadlo jak u nás, že ze dvou přepršek, napršel sotva změřitelný jeden milimetr - tak se nedivím... Tom mě konejšil:,,dneska ani pršet nemělo, dobré něco....ale na pátek hlásí až 16mm!" 16??? My by jsme potřebovali snad 100 - aby to bylo někde poznat. Večer přišel s tím, že už tu předpověď ,,poněkud" upravili a je tam 12mm Předokládám, že se to do pátku smrskne na tradičních 00-nic A už vůbec nechápu, proč hlásí v telce, že v republice je sucho, když každou tu vlnu prší všude - jen ne u nás

Tá ta
Už jsem Tomovi dvakrát nadhodila ten Rožnov, ale zatím se tvářil spíš zamítavě - hlavně, když viděl předpověď na víkend Jedete??

Strejda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:43
- Nahlásit

worick
....co se jí povedlo?
Nejde o nic konkrétního, ale o její stálý subjektivní pocit.

A fakt je sucho. Včerejší mrak nám někdo vyfouknul.

Kessie
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:56 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

worick - včera sprchlo... jak v Brně, tak u nás... asi i celkem vydatně... poznáme to teď na tom dvorku s hlínou... napřed jsme museli rychle, rychle, měli dlažbu a kůly dovézt už tento týden... ale opět se to pozdrželo (že já jsem si na to od loňska ještě nezvykla) a tak všechno dovezou až příští týden ve čtvrtek... tak pak třeba přidám už fotečku hezkýho dvorečku... budeme to mít členité... dvorek s posezením, užitkový dvorek, zahrada na zeleninu a okrasná zahrada + na relaxaci... jinak to tu nejde... ale nevadí...
Teda, chuďátko Woriček... fakt měl štěstí, že to nešlo výš...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:58
- Nahlásit

Kessie
Jo, včera chvíli lilo - přesně tu chvíli, co jsem nakládala dva psy k veterináři!!! Pak to přestalo, tolik moc toho nespadlo. V Brně se mračilo, ale jestli tam lilo, tak až po našem odjezdu domů.

Kessie
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:58
- Nahlásit

Strejda - slovo "šikovná" se stalo mým nejpoužívanějším... nic by mi na tom ani nevadilo... horší je, že to začíná vadit ostatním... já už totiž nerozlišuju, jestli je to Kessie nebo někdo jiný... mluvím tak na děti, na žáky i na dospělé - na druhou stranu, ať jsou rádi, že je všechny chválím... ne?

worick
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 11:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
...ale o její stálý subjektivní pocit -

Včerejší mrak nám někdo vyfouknul - aha, že by ta Evey...když čučí...

Kessie
slovo "šikovná" se stalo mým nejpoužívanějším... - u nás se používá ,,šikulka, ,,šikula" nebo ,,šikulník" Dneska byl ráno šikulka Woriček: vletěl do potoka a já už si říkala, že to bude zase problém ho odsud dostat a ejhle, za minutku byl venku a nabral směrem k vesnici. Za sousedovic barákem (novostavbou) kde nám končí ,,ranní obhlídková trasa" se zastavil, vletěl znovu z břehu někde do potoka a za pár sekund mi přinesl opět krtka (jako onehdá) Bohužel, tohoto asi stisknul o něco víc, nevypadal, že to ještě rozchodí Měl takové zmáčklé bříško No a pak už šel spořádaně domů, bez pokusů znovu vletět do potoka a honit tam půl hoďky rybky

Hlásím, že jsem Toma ráno poslala do lékárny pro řepíkovou mast (abych Workovi podpořila hojení) a oni neměli! Tom se smál, že hlavně, že to všem radím a sama nemám

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 11:20
- Nahlásit

Tak jsem včera valila akutně na veterinu. A kupodivu ne s Beky, ale s Astřičkou. Má zánět dělohy. Co je ale horší, že má něco s játry. Tak se obávám, abych jí nemusela utratit. Dnes tam jdeme na 16. hodinu.
Bekča včera dostala injekci a nevím, jestli je to tím, ale dneska je nějaká "čilá".

worick
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 11:53
- Nahlásit

Vlčáčková
ale horší, že má něco s játry - A neukazují se tam jen hodnoty toho zánětu dělohy??...třeba Ach jo, nějak se to na Tebe sype Teda hlavně na ty Tvoje holky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 12:01
- Nahlásit

worick
Dle sona se doktorce játra vůbec nelíbila a břicho má Astřík jak měch. Proto jsem si toho taky všimla, protože jinak ta pyometra zatím nemá vůbec žádné projevy. Na pyometru se přišlo v ordinaci s tím, že to to nafouklé břicho nevysvětluje. Tož dneska budou odběry a máme dorazit na kudlu, pokud to bude možné operovat. Pokud ne, tak nevím, tak ATB, no. Proto mám strach z utracení, když selhávají orgány, tak to má zpravidla rychlý konec. Kámošce teď odešel pejsek do 14 dnů - nejdřív játra, pak ledviny, pak konec.

Strejda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 12:28
- Nahlásit

Kessie
slovo "šikovná" se stalo mým nejpoužívanějším... nic by mi na tom ani nevadilo... horší je, že to začíná vadit ostatním...
Taky chválím všechny stejně. Nikomu to nevadí, protože se navzájem neznají.

Evey
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 19:03
- Nahlásit

Píšu z mobilu, neb mám tento tyden dovolenou, tak se moc nedostanu k počítači. Ano, u nas včera popršelo dost. Ale ten mrak dorazil se zpožděním, nejdřív pršelo z modré oblohy za plného slunečního svitu.

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání