Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 14:56
- Nahlásit

LuckaM
Co nějaký ten společný výlet?
Domluvíme se po mailu?

Kessie
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 17:17
- Nahlásit

worick - tak mínění, nemínění... tak mě napadlo, že by to tak mohlo být, dokonce jsem o tom dneska hodila řeč s kolegyní, co má doma sedm kočiček a ta mi potvrdila, že jednou jejich menší kočičku kuna napadla... myslím, že já bych byla úplně šťastná, kdyby se Kess a Mikeš vzájemně nevšímali... mám strach, že se budou vyloženě nesnášet...

včera jsem na netu nebyla... 1. nešel a 2. raději jsem vypla počítač, protože jak jsi správně napsala, prošlo nad námi několik bouřek... nejmíň 3 a z toho jedna pořádná... dneska zase prší... musím říct, že já už toho mám plný zuby... ani Mikše nemůžu na chvíli vzít ven, do světa... jak tam pořád leje...

worick
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 17:19
- Nahlásit

Strejda
Je pod mrakem a sem tam spadne pár kapek. Normálně by nám to stačilo, ale voda chybí. Byl jsem se psy u řeky a ta je skoro prázdná. - to právě u nás taky Ale teďka doufám, že se konečně příroda trochu ,,poléčí" Neprší jen u nás v obci, ale i v horách kolem, tak snad bude líp....i když to zatím srážkově žádná závratná čísla neukazuje...díky alespoň za to. Tohle je pro nás jak z nuly na sto
LuckaM
Podlesí je obec nebo nějaký penzion?

LuckaM
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 21:39
- Nahlásit

worick
Podlesí je obec - asi hodně maličká

Evey
jsem pro Kam můžu psát?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 06:17
- Nahlásit

Dneska máme finále Technoplanety (technoplaneta.cz). Prosím, ponechte si, případně převezměte si veškeré mokré projevy počasí.

Děkuji
Ája

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 07:27
- Nahlásit

LuckaM
Kam můžu psát? 127163@seznam.cz
Podlesí je obec - asi hodně maličká Ano, to je.

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 07:41
- Nahlásit

Hlásím krádež - dnes v noci se Elze z oplocené zahrady ztratila velká kost (kloub). Pachatel byl nejspíš Elzou viděn (přes okno), neb dělala v noci mírný povyk. Doufám, že ho nenapadne se někdy ještě vrátit, neb Elza upřednostňuje fyzické tresty.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 09:45
- Nahlásit

worick
Tak mě napadlo u toho Tvého vraha, že v tom může být i nevinně. Moje Astřička jednou v lese taky dovalila s pokousaným jazykem. Přišla si požalovat, měla jsem strach, že to je od hada, tak jsem hledala, ale stopy vedly ke stromu. A osobně se domnívám, že nechtěla nic zabíjet, že spíš našla nějaké zvířátko a "dala mu pusu", jak byla zvyklá. Možná Woriček taky zkusil "ochutnat" olíznutím a zvíře se bálo a zaútočilo. No a Worka to pak vzal zkrátka, čemuž se není co divit. Blbý je, že většinou taková zkušenost vede k opakovanému chování, že teď už prostě bude zabíjet.

worick
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:27
- Nahlásit

Dneska jsem byla na cestách, tak jsem se sem dostala nakouknout až teď - teda koukla jsem už ráno, ale nestíhala...
Evey
Už jste se s LuckouM nějak smluvily? To je to Podlesí kousek od vás? Ty jo, tak to máte bezva, to nebude problém se nějak scuknout Akorát já doteď žila tím, že už je to tenhle víkend a teď čumím na datum a hurá....ještě mám týden na ukecávání Toma Ale problém: je fotbal a jestli budou příští víkend nějaké důležité zápasy - tak to jsem v pr....
Děcka, já mám nepříjemnou zkušenost Dneska jsme se zastavili u známého a on má mladého rotwajlera. A že pojďte si ho pohladit, on má holky rád. Byl za takovým nižším plůtkem, tak že vyskoč si ať tě slečna může pohladit. Hladím mu tu tlustou tlamici, otočím se něco na Toma a asi jsem máchnula rukou....a milý rotvík normálně vystartil, vyletěl na mne, ohnal se, ale nekousnul a asi by mohl, kdyby chtěl...ale vyletěl normoš drsně. Nevěděli jsme proč, co se mu nelíbilo, že se snad mohl píchnout o plot, ale mne pak napadlo, že mohl brát to máchnutí rukou směrem k jeho páníkovi, který stál vedle mne (Tom za mnou) No, kdyby to nebylo přes plot, tak na mně leží, opravdu. Z toho usuzuju, že dělat s těmato psama obrany je dvojsečná zbraň a asi z toho plyne většina ,,nehod" co se se psama děje...i kolem malých děcek. Děcko něčím máchne a.... je po něm. Poučení pro mne: těchto psů je nejlíp si nevšímat, protože nemusí něco pochopit a jsi bez ruky P.S. nikdy na mne žádný pes nevyletěl

Kessie
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 22:11
- Nahlásit

worick - no, já mám z některých psů do dneška respekt... Kessička je mírumilovné "telisko"... neublíží nikomu a ničemu, je taková dobrosrdečná povaha a vypadá to, že se skoro pořád usmívá... to bude tím neustálým mazlením a chválením... ale když ona je opravdu hotový poklad... jsou pejsové, který když potkáme, tak mám sama strach... a všechna bojová plemena a všechno s koncovnou bull ve mně strach evokuje... rotwici se mi líbí a znám jednu teď už čtyřletou rotwajleří paní a ta je něco ve stylu naší Kessky... neublížila by kuřeti... možná to bude fakt o tom, co po hafíkovi chtějí jeho páníci... jak a k čemu ho vychovávají...

chtěla jsem se zeptat... (já vím, nepatří to sem, ale vy jste takoví bezvadní a radíme si ve všem) vychovávali jste vaše koťátka nějak? od malička? nebo se časem naučili co se vám líbí... worick, jak to máte s vašima kočičkama... chodí na noc domů? a jak je pouštíte? v určitou hodinu? Mikeškovi začíná být pokoj malý... rád by do světa, ale zatím je malušenký a já o něho mám strach... tím, že je to nalezenec, ho mamka stihla naučit chodit na záchod a udržovat se v čistotě, ale pochybuji, že se umí už teď o sebe postarat... vet říkal, že vypadá na těch 6 - 7 týdnů teprve... to by měl být ještě u maminky... nejlíp je mu u mě pod bradou...

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 22:42
- Nahlásit

Omlouvam se, ze sem lezu.. ale musim se zastat rotvicku.
worick
No, kdyby to nebylo přes plot, tak na mně leží, opravdu. Z toho usuzuju, že dělat s těmato psama obrany je dvojsečná zbraň a asi z toho plyne většina ,,nehod" co se se psama děje..
Naopak, nacvik obrany je nejen pro tyto psy skvelym prostredkem, jak je ukaznit, zklidnit, nechat je vyradit. Jestli po tobe vylitnul rotvik za plotem, na svym pozemku, svym rajonu, tak je blb (pardon) panicek, ze vas necha psa pres plot muchtlat. Kazdy rtw ma silne zakodovanou ochranu toho svyho dvorecku, kor kdyz je nekde jeste za plotem uzavreny. Takze psa z toho nevin, spise toho panicka. A tak je tomu u vsech prusvihu s vetsimi plemeny, ze za prusvihy nemuzou psi, ale jejich majitele.
A btw, mela jsem psa, klidase, pohodare, nechal se od cizich pohladit, ale mel svou hranici. Nejsou to plysaci, jako bernackove.

worick
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 23:58
- Nahlásit

Fifi
no, já jsem taky nedávala nijak psovi vinu, dělal jen to, na co je cvičený. Vím, že na cvičák s ním páník chodí a proto jsem to brala tak, že jak trénuje obrany, tak to má v hlavě ,,trošku" posunuté a každé máchnutí rukou může být pro něj jasný útok...bohužel. Tohle se mi na psech tohoto typu nelíbí, že ho vyprovokuje taková blbost, ale chápu to, byla to moje chyba...no a páníčka, který dobře nezná, jak pes reaguje na cizí. Mě samotné by nikdy nenapadlo na cizího psa šahat, ale nechtěla jsem pána urazit, že si nechci jeho psa pohladit, když ví, že psy mám ráda. Obrany jsem viděla jen z rychlíku....ale jak pes pak vyhodnocuje, co je máchnutí a co už útok? Myslíš (víš) že starší zkušenější pes, už víc ví, třeba o tom, že jsou typy lidí, co víc gestikulujou? Ne, jako fakt mi to připadne nebezpečné. Doteď jsem si to jen myslela, teďka už i zažila na vlastní (naštěstí jen) oči.

worick
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2012 00:12
- Nahlásit

Kessie
Já před těmato kočičákama měla dvě koťata tady na rozestavěném domě a kočičku našla mamka se sousedkou v hromadě kamení u potoka. Dva dny tam mňoukala koťata(na kočku pravděpodobně poštval soused myslivec psa) a koťátka tam zůstala sama Byla totálně divoká, nedala se chytit jinak jak do kožené rukavice a neměla víc, než tři týdny - byla úplně mrňavoučká. Jedno jsem si tedy vzala, jedno tam paní učitelka od vedle. Půl dne trvalo, než si vzala jídlo ze stříkačky, byl to boj, Zdrhala, prskala, tak dostala jméno Tazi - tasmánský čert protože to byl čert jak vyšitý Ale za tři dny už si zvyknula a pak to bylo zlatíčko největší na světě - jelikož nebyla zvyklá moc na kočky, ale spíš na lidi, tak byla takový velký mazel a chovala se srandovně. Nikdy na ni asi nezapomenu....Guccinka je taky ,,svá" ale není takový mazel. Nevím, mám takhle vyzkoušené jen čistokrevné britky a možná je to vyloženě jen tím plemenem...ale já mám pořád dojem (i po zkušenostech s obyč micinama) že to, že se kočky s PP berou až po 12 týdnech, jim spíš uškodí...ve vztahu k člověku. Někdy bych ještě měla ráda jiné plemeno, abych mohla posoudit

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2012 00:37
- Nahlásit

worick
Vím, že na cvičák s ním páník chodí a proto jsem to brala tak, že jak trénuje obrany, tak to má v hlavě ,,trošku" posunuté a každé máchnutí rukou může být pro něj jasný útok...bohužel.
To vnimas spatne, opravdu. Pes neni blbej, obrany na cvicaku jsou hrou na korist neboli boj o ten rukav, peska, neco jako kdyz si hrajes ty treba se psem s mickem? Sportovni obrany rozhodne nevedou psa k tomu, aby reagoval na mavnuti rukou cloveka, ditete, nejakym zakusem do ruky. Takhle spis reagujou nevyrovnany jedinci, kteri nejsou dostatecne socializovani a jeste je necha majitel hladit pres plutek, nebo neodhadne reakce sveho psa. S obranama to nema nic spolecneho.

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2012 07:04
- Nahlásit

Kessie
vychovávali jste vaše koťátka nějak? od malička? nebo se časem naučili co se vám líbí...
Měli jsme mnoho kocourů a pár koček. Kočce je úplně jedno, co se Ti libí a nelíbí. To je Tvoje starost. Jsi její personál, tak se starej sama.

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2012 07:09
- Nahlásit

worick
Z toho usuzuju, že dělat s těmato psama obrany je dvojsečná zbraň
Fifi to píše přesně. Výcvikem obrany pes získá sebevědomí a neútočí ze strachu.

Evey
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2012 08:16 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

worick
Už jste se s LuckouM nějak smluvily? Zatím ještě ne. Pátek mi komplikují v práci, máme mít nějakou akci, ale nechtějí nám říct co se bude dít, je to strašně tajné.
a milý rotvík normálně vystartil A jaká byla reakce pána, on stál vedle něj? Předpokládám, že to nečekal a byl zděšen? Těžko říct co ho popudilo, ale je dobře, že to bylo přes plot. Pán snad bude teď obezřetnější.
Fifi
Oni jsou rotvíci z výrazu tváře asi hůře čitelní, ne? Nemají ve tváři takovou mimiku.

worick
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2012 08:23 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
Jsi její personál, tak se starej sama. - je to skoro tak, jak píše Strejda ale naučit se dá plno věcí. Naše kočky nechodí na určitý nábytek, doma si brousí drápky čistě na škrabadle (jsou napůl venkovní, takže mají moře příležitostí jinde ) Nechodí na ,,záchod" v domě (bo ho tu nemají ) ale pokud je nějaká nehoda (průjem, dlouho zavřená v pracovně, nevrátili jsme se včas domů...) udělá bobek na záchodě v pracovně v rohu přesto, že má k dispozici celý barák Naučí se, že když se řekne, že se jde spát - nezůstane, tam kde leží, ale to, že buďto půjde do mé pracovny, kde ji zavřu a bude tam až jí ráno otevřu, anebo může ven, když chce. Má určité časy, ve kterých chodí domů, chodí ven - přizpůsobili se chodu domácnosti. Když jsou v noci na toulkách, přijdou za Tomem k půlnočnímu krmení, i když třeba samy nejí. Stane se ale, že někdy jsou zabraní asi do lovu, tak nepřijdou Ráno se mnou obcházejí zahradu, pak jdou domů chrnět(Leon někdy do domku) Umí si říct o jídlo (i pití) tím, že mňoukne a mlaská tlamičkou Když se Ti něco nelíbí(co kočka právě dělá) stejně jako u psa důrazné NE a třeba po ní hodím časopis. Naše kočky celkem dobře reagují už na mé zvýšení hlasu časopis už nepoužívám Kočka mi někdy připadne chytřejší než pes...taková chápavější...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2012 14:53
- Nahlásit

worick
Kočka mi někdy připadne chytřejší než pes...taková chápavější... No to snad! A nebo možná ty vaše. Ty dvě naše jsou tak natvrdlé až to pěkné není. A taky rozmazlené! Ale toto je pro mě ožehavé téma...

Jinak nevím, jestli se dá kočku něco naučit, tedy co smí a co nesmí. Ale než jsem se vzbouřila, tak kočky mohli absolutně všude, na veškerý nábytek, spávaly na křeslách v obýváku nebo na židlích u jídelního stolu. Drápy si brousily o koberec nebo o sedačku. K dispozici měly svůj záchůdek, ale nemálokrát se stalo, že svou potřebu vykonaly do některého z pokojů, v technické místnosti nebo v koupelně do vany. Když chtějí jít ven, stoupnou si ke dveřím a jde se jim otevřít. Ovšem za 5 minut se stane, že stojí u druhých dveří a chtějí jít zase domů. Nedivte se mi, že k nim mám naprostou averzi a že mi došla trpělivost. Ještě ale musím dodat, že kočky nejsou moje, ale jedna je mamky a druhá ségry a ta péče nebo výchova tam prostě nefungovala a nefunguje. A vím, že kočky za to nemůžou, chyba je někde jinde...

worick
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2012 16:12
- Nahlásit

MartinaBarney
no nevychovaná kočka je totéž, jako nevychovaný pes a tím, že je chytřejší a vyčůranější, toho dovede náležitě využít a zneužít Sestřenky to s kočkama mají stejné (a to jich jeden čas měli 13! ) teď už jen 4. Dále mají nevychovanou svoji feňuli a tu nalezenou, co jim porodila a zůstali jim doma 2 štěnda a jeden nevychovaný hucul....Tak si to spočítej a buď ráda, že nemáš doma tohle
Jak dopadla oslava u babičky...teda...proběhnula už, nebo bude až v to datum, co jede Lucka do Jeseníků?

Evey
A jaká byla reakce pána, on stál vedle něj? Předpokládám, že to nečekal a byl zděšen? - přesně tak Štěstí, že mne fakt nerafnul, bylo by to fakt nepříjemné - myslím ty problémy kolem A ptal se mně:,,co jste mu udělala?" (jak malého děcka ) Ježíš nevím, co bych mu dělala?? Prostě nevím: hladila jsem mu tlamici a otočila jsem se u toho. Možná jsem mu máchnula rukou před nosem, možná jsem mu přejela přes pysk a nesnáší to, mohla jsem mu čmárnout přes oko...těžko říct Ale reakce mi prostě přišla neadekvátní....když se psu hlazení nezdá, má se sebrat a jít si po svých, ne?! Já prostě nejsem na tento typ psů zvyklá a nějak mi to hlava nebere

worick
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 08:17
- Nahlásit

Tá ta
koukám, že nestíháš to poklízení Co Barča, i na to přišla, že Míša není doma? Naši psi vypadají, že je jim to jedno, hlavně že se jim někdo věnuje A rybičky? Kolik už jich jelo tobogánem? No a zprávy od Míši???
Teď ráno jsem kolem brány zaznamenala po dlouhatáááánské době Dášu. Worka byl na ni juknout a zjistil, že nehárá ani omylem, tak si klidně lehnul zase ke garáži a chudák zmatená Dáša běhala kolem plotů a nechápala, proč si s ní ti kluci už nechtějí hrát

Tá ta
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 09:23 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

worick
To jsi mi připoměla,že jsem kurnik ráno zapoměl nakrmit rybičky.
Teď už jsem ale v práci.Mají smůlu.Tak snad večer.
Včera jsem přijel z práce až ve 23h. (už jsem přemýšlel,že tam do rána přespím).
Dal jsem ještě rychle Barunce večeři a sobě taky.
(já měl tedy i pivo)
Doufám,že ho Baru nebude po mě taky časem vyžadovat.To bych už asi finačně neutáhnul.

Naštěstí ji včera večer vzal starší syn k rybníku na procházku.Ji to stačilo a jemu taky.
Že není Míša doma,Baru asi taky neřeší.
Jak píšeš ty je ji to asi šumák .Hlavně když se ji někdo věnuje.
Jinak co jsme se vrátili z Rožnova,tak se nám všem zdá,že je Baru hrozně lítostívá.Když nás vidí,tak pořád poknikává a hází smutný oči.Taky nevím co zase blbne.Už to nedělala,ale stejně jak vaši kluci začala zase hrabat v záhonu.
Možná je to tím,že jsem dosypal čerstvou kůru a ten déšť...
Dneska chci jet dřív domů a někam ji navečer vezmu na procházku a sebe na točený.
Zítra ráno půjdem spolu ještě na cvičák no a odpoledne přijede Míša jestli neemigruje ,tak pro něj pak pojedem.
Podle sms co píše si myslím,že si Londýn docela užíva.
Jsou ubytovaní po rodinách(snad prý dobrý) a celý den někde lítají.
Před devíti lety tam byl i starší syn a docela trpěl.
Byl tam u černých.To by nevadilo,ale jídlo nic moc a ta špína.Nakonec byl docela rád,že měl svůj vlastní spacák.
A to jsem té rodině tenkrát poslal jako dárek sadu broušených skleniček.
Prý s ní hned běželi do bazaru.
No nic,to je zkušenost.Zájezd taky nebyl zrovna levný,tak teď jel Míša s popelníkem a dost.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:08
- Nahlásit

worick
Jak dopadla oslava u babičky Oslava babiččiných narozenin už proběhla, toho 2. června. Samozřejmě se čekalo na nás - mě, přítele a ségru. A jako vždy za to mohla ségra, protože došla domů v 7 ráno z akce a v 10 jsme měli odjíždět z domu. Nakonec se odjezd posunul o půl hodiny a v Jeseníku jsme se stavili ještě v květinářství pro kytku. To už mi táta netrpělivě volal, že na nás všichni (asi 20 lidí) čeká s přípitkem. Přijeli jsme asi o 45 minut později no. Samotná oslava - ze začátku trochu nuda. Takže jsme s tetou z Prahy, s tetou z Vyškova a přítelem začali vymýšlet, jak to trochu oživit a došli jsme k závěru, že si prostě každý dá povinně panáka a ona se pak zábava sama rozproudí. Jakmile teta donesla na stůl flašku vodky, tak se začalo pít - teda hlavně my mladí a teta z Prahy. Pustila se hudba pro babičku, takže se i tancovalo. Babička byla spokojená a byla moc ráda, že jsme se takhle všichni opět sešli. Takže oslava pěkná. Akorát, že mi bylo druhý den trochu divně.

Co máte v plánu na dnešní horký den? My jsme konečně zase koupili (ve zkouškovým nebyl čas) chlornan. Takže jsme ho nalili s přítelem do bazénu a já dneska nejspíš budu čistit. Sice je to běh na dlouhou trať s tím bazénem, ale mám skvělou motivaci. Až bude bazén modrý, tak je bazénová párty jasná A jinak dneska využiju toho sluníčka a budu chytat bronz.

Tá ta
Podle sms co píše si myslím,že si Londýn docela užíva.
Do Londýna bych jela hned zase. My byli taky se školou a byli jsme ubytovaní v rodinách. Já s kamoškou jsme naštěstí měly super rodinu. Paní výborně vařila, dokonce nám chystala i svačiny a pán byl zase velký srandista. A jako dárek jsme jim přivezly láhev domácí slivovice, z níž měl radost hlavně pán.

worick
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:35
- Nahlásit

MartinaBarney
Takže oslava pěkná. Akorát, že mi bylo druhý den trochu divně - tak na rodinných oslavách u nás, je to hlavně o pokecání si s příbuznýma, co je člověk často nevidí. O hudbu nestojím vůbec, páč pak nic neslyším A netancuju, tak na co...
Nám, možná tím, že vymrzly ty lekníny, letos příšerně řasuje jezírko - je to jak rybníček brčálníček No, teoreticky to ničemu asi nevadí, jen to nevypadá esteticky a ryby tam málem taky nejsou vidět, jelikož tam hrhknula kalná z náhonu Chytat bronz -fuj dej pokoj já jsem za celý týden v zahradě nachytaná až, až, hubu mám flekatou jak blb i přes klobouk či co a nohy mám hnědé...ale jen po kotníky jak tam mám vypálené ponožky

Tá ta
Tom od rána poskakuje kolem malého rypadla UNC - co nám vyváží kompostér. Vize byla tak na dvě hoďky - jsou z toho 4h a to ještě nesnídal... Ha už jde, letím dělat palačinky...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 20:41
- Nahlásit

Prej pojedu dřív.Ach jo.Teď jedu.....

worick
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 21:45 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tá ta
Teď jedu..... - to už jsi měl čučet na fotbal! Hmmm, ono je lepší to nevidět, alespoň Tě neklepne brácha je v Polsku, nezmoknul, je pod střechou a psal, že je tam hrozné dusno. Je tak nadšený z atmosféry, že stále hýří optimismem to my u obrazovek teda ne Tom to vyhodnotil, že ve chvíli, když se zjistilo, že nehraje Rosa, to měli zabalit kontumačně (byla by to menší ostuda )

Kluci to měli dneska taky na houby Strašné vedro-dusno, 32st. nejelo se na žádný výlet Kolem 15h mne začala děsně bolet hlava od krční páteře, až se mi dělalo zle od žaludku - kolem 18h, jsem už nemohla ani chodit (sázela jsem kytky, něco plela) a taky od té snídaně ve 13h už bylo daleko a nejspíš se přidalo i blbě z hladu....V 19h jsme u tchánů pojedli kapustu a do hoďky bolení, průjem jak prase, do toho ta hlava tuším to byl spíš úžeh či co No a ještě ten výkon našich fotbalistů...asi zdechnu

Kessie
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:23
- Nahlásit

Tá ta - v Londýně jsem byla mockrát... když jsem tam byla se školou, tak jsem taky bydlela u černých a byli naprosto výborní, nádherný pořádek a úžasný jídlo... Navíc jsem si s nima vždycky i hrozně dobře popovídala... povídali mi, jak to měli zpočátku, než se vypracovali, těžký... kvůli barvě svojí pleti... byli docela vzdělaní...

my jsme dneska opět makali... ani jsem to nestihla nafotit, musím ráno... vždycky si dělám takovou fotodokumentaci... jsem úplně KO... utíkám do hajan... zítra budeme slavit s Kessičkou její dnešní narozeniny! tak až budu mít v týdnu chvilku, přidám nějaké fotečky...

worick
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2012 08:35
- Nahlásit

Kessie
my jsme dneska opět makali... - v takovém vedru Tak já tak normálně, ale muset v tom ,,makat" tak je vážně po mně Myslela jsem, že krk do rána poleví a prdlajz, pokračuje to
zítra budeme slavit s Kessičkou její dnešní narozeniny! - jé, už má zase narozky?! Toto letí... Tak posíláme gratulaci a dobře to oslavte Nás dneska přijde Tomův bratránek zvát na svadbu...tudíž budu muset teďka šůrovat barák - chtě nechtě

worick
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2012 14:57
- Nahlásit

Meteorologové varují před pondělníma vysokýma teplotama... - meteorologům opět ušlo, že u nás včera bylo 32, dneska přes 34st... Ještě bude hůř?!?
Dyť to říkám, že je to tu jak ,,u blbečků na dvorečku" - z extrému do extrému: když hlásí, že ochlazení - všude 16st - u nás sotva 12st, když hlásí horko, všude 28st...u nás 32st

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 07:17
- Nahlásit

worick
A ptal se mně:,,co jste mu udělala?" No pokud stál u něj, tak by to měl vědět spíš on, když ty jsi byla otočená... To už máš stejně jedno, byly by to jen spekulace, těžko říct, co se dělo pesanovi v hlavě. Je to ponaučení...

Tá ta
Jinak co jsme se vrátili z Rožnova,tak se nám všem zdá,že je Baru hrozně lítostívá.Když nás vidí,tak pořád poknikává a hází smutný oči.Taky nevím co zase blbne.Už to nedělala,ale stejně jak vaši kluci začala zase hrabat v záhonu. Jak dlouho je po hárání? Že by faleška?

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání