| Autor |
Zpráva |
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 19:18
- Nahlásit
Všechny zdravím Jdu se sem po delší době odreagovat, at jenom nečtu ty nesmysly, co musím umět ke zkouškám. Už toho mám fakt plný zuby. Ještě zítra a pak příští úterý a když se zadaří, tak snad už konec. Fakt nemám síly!
Pochytila jsem, že se někteří chystáte do Rožnova. Jela bych hned, ale tento víkend jsme na Rejvíze - babička slaví 70-tiny. Takže bude párty trochu většího rozsahu.
Co se týče Barneyho - tak nového nic. Fakt toho času je hrozně málo na společné radovánky. Aaaale, v neděli bude mít už 3 roky! Hrozně to letí!
Jinak Vám dám tip, kam nejezdit na výlet My jsme se minulou neděli vydali na návštěvu brněnské zoo. Já tam byla naposled snad, když mi bylo 12 a chtěla jsem vidět ta dvě medvíďata a ostatní tam taky byli snad ještě se základkou. No, na to, že ten areál je tak rozsáhlý, tak jsem neviděli skoro nic a celkově nabídka těch zvířat nic moc. Zaujal mě pouze lední méďa, který se zrovna koupal v bazéně. Ale toho mi bylo líto, že tam má tak malý prostor. Pak mě zaujali opelichaní vlci. U těch jsem si zase říkala, že bych je hned vyčesala Dále to byl tygr, který byl ale nějaký pohublý a nakonec lachtan, který se taky koupal v bazéně. Takže myslím, že jsme radši měli zvolit zoo v Olomouci.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 21:01
- Nahlásit
worick
Jedete??
Jasně.My jsme jistí!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 21:54
- Nahlásit
Uf. Tak je Astřička po operaci. Skuhrá, je to hysterka, to dělá skoro pokaždé. Ale jinak čůrá a prý vše OK. Ta játra, co vypadala špatně, dle testů na tom nejsou úplně nejhůř a může se to spravit do normálu teď po kastraci, protože to prý mohlo být dáno tím zánětem dělohy.
No a Bekynka asi dostala včera nové baterky nebo co.
Má už někdo doma tu fenečku z Tibetu - viz výše?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 08:25
- Nahlásit
Vlčáčková - tak dobré zprávy! To mám radost! I Bekynce se podle všeho daří líp!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 08:51
- Nahlásit
Vlčáčková
Má už někdo doma tu fenečku z Tibetu
Tady ji asi neumístíš. Už Ti to psala worick, že máme všichni plné stavy a obsazená všechna tabulková místa.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 09:31
- Nahlásit
Vlčáčková
Když je pes nemocný tak je to na h...., ale když jsou nemocní hned dva naráz... tak držíme palce a tlapky.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 09:45
- Nahlásit
Mám celý týden dovolenou a jak je dobrou tradicí, něco musím mít... min. říznutí, bolehlav... Mám nateklý palec a to je naprd, ruka je tím pádem skoro nefunkční, nemůžu nic pořádně chytnout a když už tak u toho sprostě nadávám. Asi je tam nějaký zánět, chtěla jsem to zkusit propíchnout, ale levou rukou se mi to blbě dělalo. Michal odmítal, tak jsme musela po letech k doktorovi. Ten mi nabídnul 2 možnosti mast anebo propíchnout, řekla jsem mu, že určitě propíchnout, kvůli tomu jsem taky přijela. Jako ale trochu mě polil pot, když jsem viděla tu obr jehlu co vytáhl, to bylo jak na koně. A prej jestli to bolelo? To je otázka. No hnis tam zatím nebyl, tak mi to sestra zafačovala jak kdybych ho měla minimálně natřikrát zlomený. Doma jsem si to musel poupravit.
Sestra u doktora mi při čekání sdělila zásadní informaci, prý mají být zase nějaké přízemní mrazíky. worick nevíš o tom něco?
U nás zatím azuro, tak asi rychle posekám zahradu, než se to pokazí.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 10:28
- Nahlásit
Evey
něco musím mít... min. říznutí, bolehlav...
Už přes rok si přeju nějakou, pro chlapy smrtelnou, nemoc. Třeba rýmičku nebo teplotku, abych se mohl aspoň tři dny válet v posteli. A furt nic. Ale od doktora propíchnutý palec - to už by bylo moc.
prý mají být zase nějaké přízemní mrazíky. worick nevíš o tom něco?
To bych taky potřeboval vědět.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 17:25
- Nahlásit
Evey
Asi je tam nějaký zánět - fuj...co si to vymýšlíš za nemoci Jak jako nateklý palec? A co tam má teda být? Když Ti to doktor jen píchnul a nic nedoloval? Od čeho je teda nateklý - to jako ten doktor nezjišťoval? Není to od nehtového lůžka...jako třeba od záděru? To jsem měla jako 4leté děcko a skončilo to málem otravou krve a doopravdy řezáním prstu
Strejda
prý mají být zase nějaké přízemní mrazíky. worick nevíš o tom něco?
To bych taky potřeboval vědět. - jsem na tom podobnějako vy....jen jsem to včera v noci našla na zahradnickém fóru A zapoměla jsem se zeptat Toma...co o tom ví?!
Asi takto ...,,ať už mne s tím k...a neserou!" Já nebudu zase lítat a zachraňovat rajčata...na ostatní už fakt dlabu
Dneska od 7h rána, jsem lítala. Vozila jsem bráchu na stehy s tím ramenem, mamka byla taky - chodili jsme po obchodech a scháněli budoucí švagrové něco k narozkám, byli navštívit starou nemocnou tetu a přijela jsem hotová po 15h domů. Pojedla a skoro doteď chrápala jak zabitá Vzbudilo mne, jak blbli kluci s Tomem a Berča u toho štěkal...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 17:40
- Nahlásit
Kessie
Evey
Bekče asi teď hlavní problém dělá ta mrtvice. Trošku si odlehčuje tu stranu, která je operovaná, protože není úplně zhojená. A to odlehčení se přenáší na tu stranu, která je postižená mrtvicí. Takže suma sumárum se nám problémy sečítají. Injekce jí ale dělá moc dobře, ta je na pozůstatky té mrtvičky a pesan po ní "řádí".
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 13:33 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
Já Tě úplně zazdila....
Ještě zítra... - tohle už dopadlo??
tento víkend jsme na Rejvíze - vždyť to máš taky dobré...tam máte krásně
My jsme se minulou neděli vydali na návštěvu brněnské zoo...Takže myslím, že jsme radši měli zvolit zoo v Olomouci - neznám ani jednu Ale dám tipa Všichni pějou chválu na zlínskou, respective na ZOO Lešná. Výborné je to tam tedy hlavně pro děti I tam jsem byla naposledy před asi 12lety
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 13:55
- Nahlásit
Tak už to vypadá, že jsme tuto zimu definitivně přišli o všech 10 leknínů Už mají měsíc zpoždění a neraší Navíc firma, u které jsem mínila už loni některé přiobjednat píše, že letos lekníny vůbec prodávat nebude - nejspíš dopadli stejně jako my
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 14:04
- Nahlásit
worick
Tak už to vypadá, že jsme tuto zimu definitivně přišli o všech 10 leknínů
Nemáme takovou botanickou zahradu jak Ty, ale na procenta nám toho pochcípalo stejně. U některých rostlin mi to docela vadí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 21:08
- Nahlásit
Strejda
U některých rostlin mi to docela vadí - tomu bych věřila...ani nemluv Teda mluv, co Ti chcíplo?...víš, že cizí neštěstí potěší...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 22:05
- Nahlásit
Jak by řekl děda Komárek, chčije a chčije
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 22:20
- Nahlásit
LuckaM
Jak by řekl děda Komárek, chčije a chčije - tak doteď se mi zdálo, že Liberec je daleko, předaleko, na opačném konci republiky...ale možná je to ještě dál nebydlíš Ty na Marsu???
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 22:27
- Nahlásit
Drakopes
Áji omlouvám se, že jsem se už vůbec neozvala....nějak nestíhám I ty blbé granule mi musí Tom tři dny urgovat, ať proboha už konečně zvednu ten telefon (teď-hned!" ) a zavolám, protože já vždycky:,,musím objednat granule kocourovi, hned zavolám kámošce..." jenže pak do toho něco vleze, pak zapomenu a večer:,,dopr..., já zapoměla objednat ty granule!" ....a tak pořád dokola....takže to prosím vem, jako moji omluvu...tu sklerosu
A teď nám napiš, jak bylo ve Zlíně?.... a to se týkalo festivalu a nebo to byla jen shoda okolností??
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 06:41
- Nahlásit
worick
Teda mluv, co Ti chcíplo?...víš, že cizí neštěstí potěší...
Ibišek, popínavé růže, dokonce i přísavník tříprstý, ...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 06:54 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
worick
A teď nám napiš, jak bylo ve Zlíně?.... a to se týkalo festivalu a nebo to byla jen shoda okolností??
Byla to jen shoda okolností, měla jsem tam dva semináře na téma Hry nejen matematické a bylo to pro učitele dopoledne z 2. stupně a odpoledne 1. stupně. Hlavně ta dopolední skupina byla super skvělá
Bylo to náročné - ráno v půl páté z domu (za pět půla volal objednaný taxík, že stojí se zlomenou polosou někde v Holešovicích), doma jsem byla večer po půl desáté
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 06:55
- Nahlásit
V noci docela vydatnš pršelo, Alfréd schovával hlavu mě pod postel a hrozně funěl. Spala bych.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 07:39
- Nahlásit
Drakopes
Bylo to náročné.... - já si i myslela...že toho budeš mít i tak dost, ne se ještě v přestávce s někým otravovat
Vzbudila jsem se ráno v 5h a pršelo...nebyl to žádný,,vydatný liják" Přesně podle předpokladu: od 7h už neprší (přesto jsem doufala, že třeba pršelo už půl noci...) No, upadám do hluboké deprese, už vidím od západu vyčuhovat modro, začíná mi svítit slunce do okna a napršeno je...5,5mm Takže tohle zbylo z avízované velké oblačnosti, která se ,,valí na republiku spolu s vydatným deštěm na celém území...." A další tři kapky za další dva měsíce??! Ne, nemám slov.....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 07:48
- Nahlásit
Strejda
Ibišek jsi měl jakovou barvu? Já je teda nějak nemusím ale Tom mi už dva roky říká, že tam kde nic moc neroste, ať vrazím ibišky, že jsou celkem hezké a rostou jak plevel Mamka dobrý, ale tchýni zmrznul taky. Růží je škoda co Ti budu vykládat - mám jich taky polovinu pryč Přísavník? Tak to jsem v pr.... já ho před měsícem konečně koupila a zasadila ke zdi. Ale na chráněnou jižní stranu a přežil ty mrazíky. Zmrznul Ti v zimě, nebo ho sejmuly až ty mrazíky? To by měl opučet...Nepučí?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 09:11 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
Ibišek jsi měl jakovou barvu?
To už se nedozvím. Vysadili jsme ho loni na podzim.
Zmrznul Ti v zimě, nebo ho sejmuly až ty mrazíky?
Zjara měl pupeny. Podlehl májovým mrazíkům.
To by měl opučet...Nepučí?
Jo, pučí. Ale u země. Už byl krásně vysoko.
Jo a v noci docela pršelo
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:00
- Nahlásit
worick
Na Marsu ne, ale teď jsem taky na samotě u lesa U maminky
Sprchlo nám tu teda pořádně. Všichni taky tvrdí, že to bylo potřeba, tak asi jo
Bárník se domáhá procházky, takže po obědě vyrazíme za Rockym. Jen dočtu další 2 otázky...už aby bylo po státnicích a byl chvíli klid.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 21:14
- Nahlásit
Tá ta
Michall
Má ma
Čau rodinko tak jak to vypadá, jste už v Beskydech?? A program máte....? S jistotou vím, že zítra se za váma nedostanem, jelikož nám přivezli dřevo, které jsme dneska pořezali a ještě ho zítra musíme odvozit - než nám ho ukradnou...respective doufáme, že ráno bude ještě ,,co" vozit A pak má Tom ještě domluvený tenis.....no je to pako ...chci celkem vidět, jak bude po tom tahání se se dřevem ještě hrát Jsou to 50cm-pořádná polena (rozřezané ,,metry" na polovic) A večer máme se skorošvagrovou slavit ty narozky No a v neděli...to by jsme se tam neukázali spíš než ve 13h a to už vy nejspíš budete balit domů
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 21:19
- Nahlásit
Zapoměla jsem Odpoledne byly ještě dvě přepršky.....akorát, co nás to odehnalo od toho dřeva a už je ,,napršených" celých! 6,5mm
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 21:44
- Nahlásit
Ne to je vpohodě. Tady stejně prší a výstavu neplánujeme. Zítra uděláme výlet, omrkneme nějaké ty hospůdky a pak dom
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 15:56
- Nahlásit
Dnes jsem si všimla že si Elza kouše do packy, jako když vykousává blešky, říkám jí, že žádný mít nemůže, když má přece spot. Jo prdlajs, normálně nasáté klíště schované mezi prsty, tam bych ho fakt nečekala.
Michall
Ale dnes Vám počasí už vyšlo lépe, ne? Je sice zima, ale neprší.
worick
A co tam má teda být? Když Ti to doktor jen píchnul a nic nedoloval? No ještěže nic nedoloval... nejsem tedy nějaká citlivka, ale to samotné propíchnutí na dvou místech mi v tu chvíli tedy bohatě stačilo.
Od čeho je teda nateklý - to jako ten doktor nezjišťoval? Není to od nehtového lůžka...jako třeba od záděru? Zjišťoval, ptal se mě, . Já si ale na nějakou třísku nebo trn v poslední době nijak nevzpomínám, ale asi to bude někde ze zahrady... Už to vypadá o dost lépe, nebolí to, nateklý už je jen kousek kolem nehtu. Na netu jsem vyčetla černou mast, tak to tím poctivě patlám.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 18:03
- Nahlásit
Evey
Na netu jsem vyčetla černou mast, tak to tím poctivě patlám. - jo, jo, tou mi to tehdá mamka taky matlala(poněvadž před 35 rokama, nic jiného ani nebylo ) ale nepomohlo.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 08:41
- Nahlásit
Přežití lidí v paleolitu? Možná zásluha "nejlepšího přítele"
http://blisty.cz/art/63657.html
|