Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 15:26
- Nahlásit

worick
Zdar. Že Tě vidím, co woričkův jazýček? Nehnisá? Dáváš na to něco? Máme teď taky trošku poškozený jazýček od divokého hraní si.

Doník
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 15:37
- Nahlásit

Strejda
to jsi mě uklidnil.....

Doník
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 15:43
- Nahlásit

worick
ne,mám tři Berňáčky....jednoho čtyřletého psa bez PP a dvouletou fenu z PP a 6 měsíčního psa taky z PP.Množitek nejsem i když ted čekáme štěňátka,ale budou z PP
Množení bez papíráku taky odsuzuji...
A jestli jsem normálné? Toť otázka? Podle manžela nejsem.....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 16:08 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Doník

Promiň, ale tohle mě zaujalo: i když ted čekáme štěňátka

V kontextu s touto diskuzí, kde na Tebe byli zlí (cituji pro ostatní):
Doník: ale já osobně bych v životě nikdy nikomu svého psa nedala... (pozn. vyšlo to z diskuze o hlídání)
Sízra: jak bys ho venčila když bys nemohla chodit?
Doník: kdybych zůstala jak píšeš ochrnutá a sama,bez rodiny která by se o psa postarala,tak bych ho raději nechala v klidu uspat,než se trápit z myšlenkou jak se pes má a jestli někde netrpí....

Můj dotaz zní: Ty si chceš všechna ta štěňata nechat? Nebo je utratíš, aby ses "nemusela trápit myšlenkou, jak se pes má a jestli někde netrpí"?

OMLOUVÁM se všem, že s tím sviním zdejší vždy vlídnou diskuzi. Ale tohle mě teda velmi překvapuje. Tak to sem dávám, aby bylo zřejmé, jak se situace vyvíjela. Mimochodem NIKDO na ní zlý nebyl. Za sebe můžu tedy jen říct, že bych jí žádného ze svých azylantů na základě jí výše uvedených (a dalších podobných) vyjádření nedala.
I když nevylučuji možnost, že to celé byla jen sranda. Protože se tak nějak zdráhám uvěřit tomu, že to všechno dohromady může myslet vážně. Pokud to byla legrace, tak samozřejmě beru zpět.

A dál to nebudu rozpitvávat, ještě jednou se omlouvám.

Doník
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 16:12
- Nahlásit

Vlčáčková
přestan si mě brát do huby,husy jsem z tebou nepásla a věnuj se někomu jinému ano? To,že jste na mě byli zlý jsem nikde nepsala,nauč se číst....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 18:28
- Nahlásit

Člověk by nepoznal, že je to BSP, že?:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.210515125 737508.43457.103128279809527&type=3

worick
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 19:57
- Nahlásit

Vlčáčková
Člověk by nepoznal, že je to BSP, že? - kristepane, to je co nějaká plíseň??

Vlčáčková
Doník
pro obě: když se zamyslím nad tím, co napsala Doník
...kdybych zůstala jak píšeš ochrnutá a sama,bez rodiny která by se o psa postarala,tak bych ho raději nechala v klidu uspat,než se trápit z myšlenkou jak se pes má a jestli někde netrpí.... - je to strašlivánské, ale možná bych v tomto případě uvažovala podobně Berunka je na mne taky strašně fixovaný, i když na první pohled to ani tak nevypadá (on se pořád tak nevtěrkuje, jak Worka) a neumím si ani připustit myšlenku, že by mohli být někdy beze mne...nemůžu onemocnět...jen kvůli nim
Proč má Doník štěňata, rozebírat nebudu, má je z PP, tak je normoš chovatelka, jako každý jiný, tak OK ne?!

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 20:45
- Nahlásit

Tak bude pršet nebo nebude?! Nějak se mi nechce načíst radar a venku sice mraky jsou, ale nevypadá to, že by mělo pršet. To dusno už se nedá vydržet. Já to ještě přežiju, ale chudáci pesani. Barney celý den funí o sto šest, i když je teda v garáži v chládku. Před chvílí jsme se vrátili z krátké procházky. Řekla jsem si, že slunko konečně zalezlo za mraky, tak se projdeme, ale jak je hrozné dusno, tak Barney byl na padnutí i po té krátké procházce.

Jinak bazén už máme modrý, ale zároven takový mléčný. A jak jsem zjistila, tak v té firmě, odkud jsme koupili chlornan sodný, tak nabízejí dva druhy - technický na bělení do textilního a papírenského průmyslu a druhý pro úpravu pitné a bazénové vody. Hádejte, který z nich jsme koupili?!
Konečně se radar načetl a něco se žene. Snad to nebude ale nějak moc velký.

worick
Člověk by nepoznal, že je to BSP, že? - kristepane, to je co nějaká plíseň??
Nebude to demodikóza?! Nejsem znalec, ale to je tak první, co mě napadlo.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 21:08
- Nahlásit

MartinaBarney
worick
Je to v tom odkazu. Demodex.

worick
S takovým přesvědčením bych například nemohla vydat jiného azylanta. To už bych tu měla asi 15 psů. Nebo by byli utracení, no.

worick
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 21:48
- Nahlásit

Vlčáčková
S takovým přesvědčením bych například nemohla vydat jiného azylanta - no jo, Ty to máš nastaveno jinak, obětovala jsi svoje zájmy pro blaho jiných Já jsem asi opravdu sobec a přenáším to i na psy. Teda tak, že já bych sice ráda nějakému pejskovi pomohla, mně osobně by nijak nevadilo, jestli by byli dva, tři nebo pět, ale......kdyby začaly ve smečce rozbroje, kluci (dětičky moje - tím se toho hodně vysvětluje ) by byli v diskomfortu a to bych jim nemohla udělat....
MartinaBarney
Přesně jak píšeš - u nás na zdechnutí - i když částečně pod mrakem - pot ze mně lil proudem a Berynek chudák leží a funí jak lokotka. Byli jsme na prochajdě včera večer - dneska by se to snad ani nedalo - byli jsme jen na potoce před barákem(Worka ,,chytal" ryby, na nás šlo alespoň vlaho od vody) Jo, něco obrovského se žene, ale u nás to nějak ,,zázračně" mizne...o nějakou šutoru stejně nestojím, jen ať v klidu sprchne

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 21:55
- Nahlásit

worick
kdyby začaly ve smečce rozbroje, kluci
Tak to jsem zatím měla kliku a nikdo si tu nijak extrémně po krku nejde. Co se vyskytne, to zakřiknu. Zpočátku jsou azylanti oddělení v ohrádce, později se zpravidla sami vypustí, protože se na vycházkách vzájemně otrkají. Že by se všichni vzájemně hned milovali, to ne. Ale moji vědí, že s novými mují vyjít, nebo holt nebudou vycházet se mnou. A žádný nový zatím neměl tolik drzosti, aby šel do rvaček přes moji korekci. Nicméně beru si jen malé psy, do velikosti kokrů, a ne žádná rvavá plemena, poněvadž já se psů bojím, tak neriskuju.
Co ten jazyk, jak to vypadá? Čím to léčíš?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 00:12
- Nahlásit

U nás je momentálně krásná buřina.(promiň Ájo)
Perfektní vzdoušek.
Jak se říká ,,Chči... a chči....

worick
Neboj.K vám to dorazí taky.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 00:39
- Nahlásit

Vlčáčková
Zdar. Že Tě vidím, co woričkův jazýček? - jé promiň, já to zazdila....Jazyk se vyhojil sám a výborně, kdybych to nevěděla, už bych to ani nepoznala. Jak radila Evey(příležitostná veterinární technik ) - nedávat na to nic - jazyk se hojí dobře....tak měla fakt pravdu
...poněvadž já se psů bojím -
Tá ta
U nás je momentálně krásná buřina - nás to snad taky nemine, koukám teďka na radar - je to těsně u nás (a snad nás to ,,nesemele" )

Kessie
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 06:32 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

worick - nás to snad taky nemine, koukám teďka na radar - je to těsně u nás - já před spaním na radar koukala taky a čekala jsem na pěknou bouřku... nevím jak je to možný, ale tady není ani kapka a už teď se pořádně nedá dýchat, jak je zase dusno... jak pořád říkám... vyprší se to nad Vysočinou a na nás nezbyde... uvidíme, jak v Brně...

http://imageshack.us/photo/my-images/707/img3875n. jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/193/img3877vv .jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/401/img3884i. jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/801/img3894j. jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/33/img3923z.j pg/
- nekoukejte na ten čurbes kolem... nadcházející víkend a ten další budeme konečně pokládat dlažbu, takže už i dvorek snad bude brzy hotový...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 06:39
- Nahlásit

Jak už uvedl Tá ta, prohnala se u nás noční bouřka. Opět mě vzbudilo až, jak Alfréd přes mě zalézal do postele, tam si ani nelehl, slezl ke knihovně a pak šel do obyváku za Juráškem. Stejně jsem nespala - do parapetu mlátil déšť zcela nepravidelně, nemluvě o blýskání a hřmění. Pořád jsem měla natažené ucho do útrob bytu, jak to kluci zvládají ... Já ten pondělek snad nikdy nedospím ....

Na 12. července je Niels objednaný na klouby ...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 07:26
- Nahlásit

worick
Díky za odpověď. Nedám teda nic. I když, co si pamatuju, se nám jednou jazýček zanítil a pejsek dělal hróznýho chudáčka. Ovšem už si napamatuju, co jsme s tím dělali (kromě sebelítosti).
V noci mi nateklo do chalupy při bouřce a ráno jsem se rozzuřila kvůli psům. To to dneska "pěkně" začíná.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 07:49
- Nahlásit

Kessie
No vidíš ses bála a vždyť Kesska s Mikešem vypadají idylicky Dobrý, nebo je tam od Tebe přísná korekce? Ve chvíli, kdy se kočina trošku otrká a přestává prskat, vzájemně se očichají - tak to už je pak dobré Mikeš je malinký a bude rád, že má mamku - jakoukoliv U nás něco z bouřky bylo, vzbudilo mne hlavně šílené šustění stromů a zjistila jsem, že naštěstí i prší, i teda blýskalo a hřmělo, ale nijak divoce. Napršelo 8mm...mohlo být víc, ale dobré něco

worick
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 07:51
- Nahlásit

Drakopes
Na 12. července je Niels objednaný na klouby ... - napiš k tomu víc...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 09:20
- Nahlásit

Tak u nás se blýskalo o sto šest a lehce hřmělo. Čekala jsem, že to každou chvíli musí přijít. No a o půl 1 jsem usla a do té doby ani kapka. Ted jsem se dívala ven, že je trávník mokrý, tak pršelo. I vzduch je lepší konečně.

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 09:58
- Nahlásit

Díval jsem se z okna na psy, když přišla bouřka. Při prvním zahřmění se Neli podívala na Sally. Byla to taková otázka: "Co budeme dělat? Bojíme se toho?" Když Sally nedělala nic, tak si Nelina zase lehla a odešla až když začalo pořádně pršet.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 10:00
- Nahlásit

U nás v noci lilo o sto šest - mému nevalnému spaní to moc nepřidalo, ale vzdoušek je teď příjemný.

Myslete na mě, dnes jdu na ty státnice a už od rána jsem úplně na nervy...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:31
- Nahlásit

LuckaM
Držím palce a hodně štěstí!

Evey
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 15:55 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

MartinaBarney
nabízejí dva druhy - technický na bělení do textilního a papírenského průmyslu a druhý pro úpravu pitné a bazénové vody. Hádejte, který z nich jsme koupili?! A co teď, to je tak na výměnu vody, ne? Pokud nechcete být tedy běloši vybělení.

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 16:22
- Nahlásit

LuckaM

gratuluji

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 16:26
- Nahlásit

a jinak všechny zdravím a přeji pěkné letní dny. poctivě vás tu čtu, jen nepřispívám, není čím ... překopala jsem svůj život a teď jsem o 200km dál a bez Berni ... ale vím, že je jí dobře a já se s tím časem srovnám... čímžto hlásím, že je ze mě Moravanda

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 16:40
- Nahlásit

Evey
A co teď, to je tak na výměnu vody, ne? Pokud nechcete být tedy běloši vybělení. Já jsem do bazénu včera vlezla a žiju a moje plavky mají barvy taky pořád stejné Když jsem zjistila, že mi ta voda nic neudělala, tak jsem si přizvala ještě 2 kamošky. On se ten technický chlor hrozně rychle vypařuje. Takže ráno tam člověk nalije 5 litrů a odpoledne už tam není nic. Akorát teda plavky byly cítit hrozně chlorem. Jen teda škoda, že Barney je neplavec. Bylo by super, kdyby se cachtal v bazéně se mnou.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 16:53
- Nahlásit

MartinaBarney
Jen teda škoda, že Barney je neplavec. Bylo by super, kdyby se cachtal v bazéně se mnou - a vylezl Ti z něj Woriček...
Tímto všechny zdravím - byla jsem s mamkama po dokorech. Moji jsem vyhodila ve Veselí u zubařky, tchýni vezla do Kyjova na oní laser - má tam nějaké poškození, viděla tečky, teď vidí ještě dole pruh, ale už to asi nepomůže...Pak nákupy a doazila jsem teďka

LuckaM
Janiii
Myslete na mě, dnes jdu na ty státnice....gratuluji - takže Janiii má info, už je po a výborné??!

překopala jsem svůj život a teď jsem o 200km dál a bez Berni ... ale vím, že je jí dobře a já se s tím časem srovnám... čímžto hlásím, že je ze mě Moravanda - tak jako...k tomuhle budeš muset podat větší vysvětlování..... Takže: měla jsi muže, kocoura a Berni...a děti? a bydlela v Praze (či někde kolem) a teďka je stav:.............a bydlíš kde?

worick
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 16:54
- Nahlásit

Strejda
Díval jsem se z okna na psy, když přišla bouřka. Při prvním zahřmění se Neli podívala na Sally. Byla to taková otázka: "Co budeme dělat? Bojíme se toho?" Když Sally nedělala nic, tak si Nelina zase lehla a odešla až když začalo pořádně pršet. - přesně takhle to vypadá i u nás Akorát teď byla bouřka někdy v noci, tak jsem je nesledovala

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 18:18 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

worick
teď jsem bez manžela,bez kocoura, bez psa a bydlim kousek od Brna...
víc kdyžtak někde jinde

a o Lucce jsem se dočetla na facebooku, tak jsem si dovolila sdělit vám to

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 18:29 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Janiii
bydlim kousek od Brna...
Přesně takhle to taky říkám, když nechci říct přesně, jak se ta titěrná vesnice jmenuje.
Když jsi teď bez psa, kdybys nějakého chtěla, tak pokud by to neměl být pes s PP, tak bych se Ti po nějakém poohlídla... Teď tu mám taky nějaké na skladě. (I když s PP taky "umím", zítra jede jeden domů s jednou zdejší spoludiskutérkou, mrkni za chvíli na šeltie).

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání