| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:08
- Nahlásit
Evey
půlnoční překvapení bylo naše nacvičené číslo... Áha. Pěkné. A já myslela že striptér... -
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 07:47
- Nahlásit
Kam jste všichni zmizeli?
Do Chorvatska?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 07:51
- Nahlásit
každý den (noc) boužka ... nato by měl být zákon
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 07:54
- Nahlásit
Tá ta
Kam jste všichni zmizeli? Nikam, já jsem tady, ale co zbytek?
Drakopes
každý den (noc) boužka ... nato by měl být zákon U nás nic. Klidně jsi ji k nám mohla poslat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 08:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
Kam jste všichni zmizeli?Do Chorvatska?
- dej pokoj, upečená totálně jsem i tady Tato noc - to bylo už peklo V půl třetí mne vzbudilo horko přes to, že jsem ležela nahatá rozcapená na peřině. Okno dokořán metr od postele, z druhé strany na sebe puštěnou vrtuli. Už jsem nevěděla od horka, co dělat, prošla jsem se po baráku alespoń napít. Meteostanice hlásila 23,2st Ve dne 38st. Barák se vůbec nezchladil Nevím, jestli si to vůbec můžete představit - tu výheň - co tu panuje Když jsem se šla po chodníčku podívat dopředu, jestli tam náhodou nepřišla mamka (neb máme vymontovaný, pokažený zvonek) tak jsem si připadala, jak kdybych šla po sporáku Úpně mi to sálalo na lýtka a vůbec byl ten horký vzduch nesnesitelný... Celý den jsme ve stínu za barákem u jezera, kluci dostávají misku s ledem. Berryho snad klepne, dýchá tak, že se až zalyká, pořád vyskakuje, otočí se, lehne, za minutu vyskočí, posune se o kousek lehne a tak dokola Woriček to samé a ještě chodí a kňučí Ráno a odpoledne jsem s nima tak po 3/4h v potoce. My se projdem po vodě s Berunkou a pak čekáme Worku na vyschlém oblázkovém kraji ve stínu, Worka lítá po vodě a ,,loví". Rapidně ubývá voda, v tomto horku tak ještě 3dny bez deště a jsme v pr.... Včera jsme s Tomem čistili jezero od řas (nechtějte vidět, jak lets ten brčálník vypadá ) mně se uvezla noha jak jsem chtěla sestoupit do té mělčiny a práskla jsem bokem do vody, zápěstím majzla o kámen - myslela jsem, že ho mám snad zlomené Šikovná Naštěstí jen odřené a pořádně naražené, ale dnes už to tak nebolí, jen mi tam naskočila modřina .......Tak teďka čekáme, že nám místo 50mm deště, doletí jen nějaká příšerná šutora s větrem a poláme půl zahrady Po tom, co jí polovina na jaře pomrzla, už jen chybí, aby ji něco takového dorazilo
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 08:53
- Nahlásit
worick
My máme naštěstí starý barák s kamennými základy, takže tam takové vedro nemáme. A což takhle koupit alespoň nějakou malou mobilní klimatizaci?
Večer jsem taky pojala podezření, že je Elza nemocná. Zdála se mi divná. Takže první jsem zkusila chuť k jídlu, ta byla. Pak následoval teploměr, bez nálezu. Taky to vedro... Člověk vytře podlahu a ona je stále i za hodinu mokrá.
Sousedi si prodloužili výběh, takže Elza má novou televizi. Na programu jsou ovce a kozy. Moc ji to baví. Má je asi 5 metrů od sebe.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 09:23
- Nahlásit
worick - no tak hlavně, že sis na léto ještě ruku nezlomila!!! to už by byl teda mazec - vedro a ruka v sádře... moje nejlepší kamarádka si před pár dny zlomila nohu v kotníku... chudinka...
Jak tak, Radi, popisuješ to vedro u vás doma, tak poprvé, opravdu úplně poprvé musím uznat, že tyhle opravené staré domy mají něco do sebe v těchto vedrech... stejně jak píše Evey - nemáme doma takové vedro, takže Kessku máme nakvartýrovanou doma, protože je jí tady opravdu dobře...
V práci bylo velké překvapení... byli jsme tam včera naposledy... stihli jsme všechno, tak už nám dovolená začíná ode dneška!!!! jupíííí - a slavit budeme - samozřejmě prací! za hodinu přivezou dřevo, naštěstí máme na konci zahrady několiv velikých stromů, tak nebudeme ve výhni, ale v horkém stínu...
Tá ta - do Chorvatska my neee... ale mám slíbeno, že v srpnu vyrazíme na pár dní do Alp...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:20
- Nahlásit
Kessie
ale mám slíbeno, že v srpnu vyrazíme na pár dní do Alp... - a sami nebo i s Kess?
Jak tak, Radi, popisuješ to vedro u vás doma, tak poprvé, opravdu úplně poprvé musím uznat, že tyhle opravené staré domy mají něco do sebe v těchto vedrech... stejně jak píše Evey - nemáme doma takové vedro, takže Kessku máme nakvartýrovanou doma, protože je jí tady opravdu dobře... - tak to určitě teda v létě V zimě je to naopak - nám velká okna vytopí za sluníčka barák, ale teďka je to horor (a hlavně ani nemám v polovině domu záclony, žaluzie nemáme vůbec ) Včera tu bylo v jednu dobu 42st Dokonce i ve sklepě je úplně teplo. Jo, ve sklepě v zahradním domku je parádní chládek, asi 16st - ale tam kluci nevlezou ani za nic - vedou tam takové ty děravé schody
Evey
A což takhle koupit alespoň nějakou malou mobilní klimatizaci? - s tou by mne Tom hnal sviňským krokem On jen při pomyšlení na klimu - dostává zánět do papule
Teď jsem vymyslela, že jsem dala mokrý ručník do mražáku a pak ho Berrynkovi prostřu na místo za domem (to je ten severovýchodní roh, kam nikdy slunce nesvítí a kde lehá) a ,,namrazím" mu tím dlažbu....alespoň trochu
No a ráno jsem koukla v 8h na meteostanici a uzkazovala 31st!!!! Tak nevím...chce nás tu někdo zabít?!!?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 14:04
- Nahlásit
Tak jsem udělala pokus: dala jsem teploměr do rohu, kam nikdy nezasvítí slunce, nikdy se to tam nevyhřeje a jde tam relativní chládek od jezera. Teď 14h - 34st
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 14:32
- Nahlásit
worick - a sami nebo i s Kess? - určitě i s Kesskou... bez ní už nikam nejedu... jenom teda nevím, jak to uděláme s Mikeškem a Štefíkem... Se Štefíkem není problém... tomu vezmeme přenosnou klec a on v tom pár dní v pohodě vydrží... ale Mikeš aby se nám neztratil... když ho vezmeme s sebou... kočičky jsou ze změn nervózní...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 14:33
- Nahlásit
kurňa zatra ... už zase hřmí ... tma celý den, že musím svítit, a zase hřmění ...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 14:38
- Nahlásit
Drakopes
kurňa zatra ... už zase hřmí ... tma celý den, že musím svítit, a zase hřmění ... U nás tedy celý den klid, ale vypadá to, že se na nás právě taky něco řítí.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 15:15
- Nahlásit
tak my máme složeno dříví a stejně jak píše worick - 34°C ve stínu... sluníčko pere, déšť v nedohlednu...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 15:39
- Nahlásit
Drakopes
kurňa zatra ... už zase hřmí ... tma celý den, že musím svítit, a zase hřmění ...no jo, hamoťačko, to máš z toho, že si tam všechno uzurpuješ pro sebe mamka volala s bráchou - je teďka v Praze a když jí řekl, jakové je tam počasí, tak ho normoš seřvala, ať nesere, že aby nezhebnula, tak jde radši k nám...
Kessie
tak my máme složeno dříví a stejně jak píše worick - 34°C ve stínu... sluníčko pere, déšť v nedohlednu... - blázni já trošku plela a mokrá jak myš Ba ne, možná vás to chytne, něco se tam blíží...na radaru
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 17:31
- Nahlásit
U nás teda byla pořádná bouřka v neděli v 22:30. Blýskalo se o sto šest, foukal vítr a pak solidní slejvák. Včera včera klid a dneska asi před 2 hod. slunce zalezlo za mraky a trochu hřmí. S tím vedrem v noci je u nás taky na umření, ale naštěstí na to táta při stavbě domu myslel a do všech 4 pokoju nechal nainstalovat klimu. A co se týče Barneyho a horka, tak ten je celý den zalezlý v chodbě. V garáži je sice chládek, ale vzduch tam nic moc narozdíl od chodby. Sem tam mě sice dojde zkontrolovat ven na zahradu, ale pak to otočí zase zpátky do domu.
že jsem dala mokrý ručník do mražáku a pak ho Berrynkovi prostřu na místo za domem Já jsem Barneymu máčela jen ručník ve studené vodě a chladila ho tím. Ale s tím mražákem mě to napadlo taky, tak třeba zítra.
Tá ta
Kam jste všichni zmizeli?
Do Chorvatska?
No, my se tam s přítelem chystáme, ale až za 3 týdny. Sice jsem tam byla nesčetněkrát, ale jedeme tam ještě s pár přáteli, tak se těším.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 22:08
- Nahlásit
V celé republice samá bouřka, lilo už nejspíš všude...hádejte kde ne?!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 22:17
- Nahlásit
worick
u nás prší teď poprvé, asi 10min. ... tak třeba se to posune i k vám
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 23:19
- Nahlásit
Janiii
Sune se to v uctivé vzdálenosti - zatím nevidíme ani blýskat
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 06:23
- Nahlásit
worick
Tak co, pořád nic?
Když jsem se vracela z práce tak spadlo i pár krup, ale nic dramatického. Večer tak kolem 19 hod. popršelo více. Morava stoupla tak o metr.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 07:52
- Nahlásit
Evey
Morava stoupla tak o metr. - fakt?! Jak já závidím... U nás spadlo pár kapek...doslova. Kdybych se nevzbudila, ani nevím...jen to zasyčelo. Meteostanice hlásí sotva milimetr. Koukala jsem, že z jihu se ještě mračí, ale radar říká, že tam byla bouřka, co se rozpadá, takže jestli něco, tak zase pár kapek, ach jo Je mi z toho nanic - taková šance na vodu a zase v tahu
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 08:46 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
worick
U nás spadlo pár kapek...doslova. Tak to je peklo.
Objednali jsme si s kolegyní od Lébiše, má výprodej. Surfinie za 3 kačky ... URL atd..
Tak teď musím nastudovat jak to všechno, co jsem si navybírala, pěstovat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 10:53
- Nahlásit
Evey
poslední bouřka nás minula těsně a byla někde u Hradiště A jsme v pr....
Objednali jsme si s kolegyní od Lébiše - já jsem vždycky chtěla olověnec, ale je to nádobová a pochybuju, že bych to já uchovala, neb nemám kde
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 11:14
- Nahlásit
worick
já jsem vždycky chtěla olověnec No tak ten jsem si taky objednala, tak jsem zvědavá jak dlouho vydrží.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 22:45
- Nahlásit
Nemám co psát neb si nechci pořád jen stěžovat )Všichni jsme upečení, znechucení, znavení, mamka ještě k tomu poštípaná od hovad, kterých je letos nebývale (asi jim zmrznul nějaký přirozený nepřítel ) Áno, jak jste všichni pochopili - nekaplo
A kde je vůbec Strejda? Kurňa, snad ho nevyplavilo?!
Ráno: kluci a Guccinka http://img10.imageshack.us/img10/1786/p6250651d.jp g
a odpoledne: Leon s Tomem http://img140.imageshack.us/img140/3644/p6300653.j pg
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 01:51
- Nahlásit
worick
V Chorvatsku.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 08:22
- Nahlásit
worick
hovad, kterých je letos nebývale (asi jim zmrznul nějaký přirozený nepřítel To jsem taky před chvílí poznala. Byla jsem na kopřivách jen v kraťasích a tričku. To se nedalo, jedno zabiješ, 10 dalších jich čeká na příležitost. Popadla jsem jen nejnutnější množství a utíkala domů.
Za hodinu máme jít kastrovat koně, tak se asi budu muset navlíknout od hlavy k patě, ale netuším jak zase vydržím v tom horku.
odpoledne: Leon s Tomem Ten je krásně vyvalený (jako myslím Leon), to on tak spí na zádech, nebo se jen převaloval?
Strejda
V Chorvatsku. U móóóře, jo? A dobrý?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 08:42
- Nahlásit
Evey
Hnusný vedro.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 08:50
- Nahlásit
Strejda
V Chorvatsku. - sim Tě proč dr pečeš v Chorvatsku za peníze, když můžeš doma zadarmo?! Nééé dělám si srandu Doufám, že dobrý a užijte si to Třeba nám sem pak hodíš nějakou fotku, jak to tam kolem vypadá Jezdíte pořád na stejné místo jak většina?
Evey
Ten je krásně vyvalený (jako myslím Leon) -
to on tak spí na zádech, nebo se jen převaloval? - néé, normoš spí ony kočky vůbec spí v roztodivných polohách jak to bývá i na těch blbinkách co kolují v mailech
Dneska asi odpadnu Teda z toho vedra určitě i když noc se trošku po těch bouřích kolem zchladila ale teda jinak je v baráku na zdechnutí (otevřené všechny ventilačky, ale stejně to neochladily ) V noci jsem čuměla na film:,,Láska za časů cholery" - poněvadž jsem byla zvědavá jak ztvárnili Márquéze, kterého knížky mám ráda. Večer jse začátek nestihnula, pak jsme s Tomem čučeli, pak jsem se přesunula do pokoje dodívat a tuším ale neviděla konec Jenže jsem se stejně po 2.30h probudila, tak jsem to zapla na druhé kolo (jak to v noci opakují) a mrkla na ten začátek Bylo to dobré To je zvláštní....rolleyes: uvědomila jsem si, že tenhle způsob filmů nemám vůbec ráda, ale ,,divné" vyprávění od Márquéze mě už kdysi dávno chytlo a tím i stejný film
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 14:06
- Nahlásit
Díky moc všem za gratulace,
už jsem doma ze "svatební cesty" = třídenní sjíždění Vltavy na raftu - Dafinka měla moooc slušivou záchrannou vestu a vypadala jako Pamela Anderson!
A tady tedy jedna fotka nové rodiny Aiblových
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 20:31
- Nahlásit
Kessie
normálka, prázdninuju ))
|