Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 22:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
a když jsem volala do Lébiše, nechtěli se mnou mluvit... no, tak to je dneska den... na naštvání... vůbec se mi daří už od pondělí... - to mne mrzí, že jsi takhle dopadla. Já objednávám kytky celkem často a až na pár vyjímek, které se v tom množství ztratí je to dobré. Dneska jsem všechno vybalila a jenom jeden ulomený výhonek a jedna vysypaná kytka z květináče - na to vedro dobrý výsledek
V sobotu jdem na tu svatbu. Dneska pleju kolem bobkovišní, kde ještě trčí zmrzlé haluze od jara (co Tom doufal, že obraší) a jak jsou strašně tvrdé, tak si říkám, že musím dávat velký pozor, ať nemám dodrané celé nohy. Večer jdu s klukama na prochajdu a schválně jen po cestách, ne zarostlých pěšinách - abych se nepodrápala. A že už zajdu k mamce pro noviny, když jsme kousek. Pustím Worku do potoka - ten valí kolem po cestičce a už vidím - v dálce honí nějakou slepici letím s řevem za ním a dobrý, jen se snažil ji nahnat do kurníku. Vletí do potoka a vydrápe se na protější břeh. Tam najednou vidím se sypat kamení a nevidím psa. Ale zpod utrženého břehu vyjedou malé kačenky a s rachotem sletí Worka do vody (byla tam vymletá taková žumpa) tak skočím i v sandálech do potoka a letím pro psa, aby nevyběhl po těch malých kačkách. Nevyběhl. Krčil se na zbytku pevniny a bál se na kachny přes tu hloubku. Nakonec jsem ho ukecala ať jde naproti za mnou a Worinek poprvé plaval Chtěla jsem s ním už vylézt za mamčiným a zavřít ho konečně k ní do zahrady, když on zase vystartil na cestu, když viděl ty kachny, tak že to oběhne po cestě a seběhne k potoku až těsně u nich - no a já jak jsem se chtěla vyškrabat honem na cestu za ním, tak se pode mnou svezl takový větší kámen a já si odrala a narazila obě nohy - na jedné mám odřeninu a velkou modřinu, na druhé dva výrypy do krve Tak to budu vážně frajerka na té svatbě

Evey
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 06:29
- Nahlásit

Já měla dnes po ránu pěknou příhodu.
Jedu autobusem, začal brzdit v místech kde byl dříve přechod (teď tam není, udělali nový asfalt a zatím ho tam nenamalovali). Vykouknu do uličky, vidím že stojí i auto v protisměru, ale nikde žádný chodec. Zaostřila jsem tedy více a zaregistrovala na silnici nějaký pohyb. Asi 10 odrostlejších kačenek se rozhodlo spořádaně přejít silnici a mířily k Moravě. Normálně po chodníku.

Kessie
a když jsem volala do Lébiše, nechtěli se mnou mluvit... Tak to je mrzuté. Tak jim to raděj napiš mailem. Doufám, že to dopadne tak, že ti nechají bambusy jako omluvu zdarma a balíček ti dopošlou.

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 06:31
- Nahlásit

Fotky z Chorvatska

Když bylo slunce v této pozici, tak už mi tolik nevadilo a opoustěl jsem úkryt.

Domek samojeda - starousedlíka

worick
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 07:55
- Nahlásit

Strejda
Když bylo slunce v této pozici, tak už mi tolik nevadilo a opoustěl jsem úkryt. - tak to jsme na tom stejně. Kdybych nemusela makat na slunci, dobrovolně bych ze stínu baráku nikdy nevylezla
Domek samojeda - starousedlíka - ten tam překusuje achilovky ze zálohy, ne?! Když jdeš do dveří, tak mu těsně u čumáku A to mi připomělo:
předevčírem jsme se zašli kouknout na sousedy naproti - dělají terénní úpravy zahrady a předzahrádku už částečně mají, už tam trčelo i něco zeleného, tak jsem šla mrknout s Berrym - Worička Tom zapoměl v zahradním domku na záchodě (to je zašívárna s největším chládkem ) Přijdem tam, sousedka drží jejich skoronové mimčo na rukách a Berry samozřejmě letí k nim zjistit, co to má Ale ona ho trochu přes plot zná, tak byla v klidu, Berča čichnul k trčící nožičce a odkráčel ještě omrknout za sousedem ty stromky A ten říká: jéé, ty jsi hodný...ale ten druhý, ten by nás myslím rozškubal, že?? Tak maximálně ulízal k smrti..... Fakt se musím smát, jak si lidi myslí, že je to bestie jen proto, že lítá a řve za plotem... A to tam volně pobíhá kolem, když sme na potoce... a oni se ho asi strašně bojí a napjatě sledují, aby k nim náhodou nevletěl to mne opravdu ani nenapadlo, že kdyby náhodou zamířil k nim na terasu, když tam sedí i s tchány (ještě nemají hotový plot) tak by asi všichni s řevem zdrhnuli

worick
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:08 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

A aby toho nebylo málo: příští víkend budou u nás folklorní slavnosti. Takže se snažíme dát zahradu co nejvíc do pořádku: vyplet - to je jasné, ale nevím, nevím posekali jsme jetel i louku, trávníky se sekají každý týden, no a měli by už být hotové-ostříhané živé ploty a buxusové koule - jenže na to musí být pod mrakem a máme se tuším načekat No a pozametat cestičky, kolem baráku omést pavučiny a umýt okna. Normálka, vím, děláme to všichni, co máme baráky, průběžně. Jenže na slávu to musí být všechno najednou A do toho přijedou včera ženich s nevěstou a že: jestli by se mohli fotit u nás v zahradě Jasně, že mohli, to není žádný problém.....jenže my to prostě za dva dny dopořádku dát nestihnem tím spíš, že já mám dnes zubaře přesunutého až na 13h (rozfrncaný celý den ) a zítra zase Tom jede do Zlína Asi se z toho po..... Nechcete někdo přijet na brigádu? Dnes, zítra??

worick
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:12
- Nahlásit

Evey
Asi 10 odrostlejších kačenek - to byly ty, co je včera honil po vodě Worka....se nedivím, že šli až k vám k Moravě
A nemáte jim rušit přechod, když jsou na něj zvyklé....

Kessie
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 12:04
- Nahlásit

worick, Evey - tak jsem tam včera ještě napsala email a dnes dopoledne opravdu přišla odpověď, že si mám bambusy nechat a mnou objednané zboží mi dopošlou... doufám, že tedy ano... zasadila jsem těch moooc bambusů (taková travina, spíš) a nevypadá to nejhůř... snad se to chytne ještě...

- poslední týden, co jsme jezdili do práce, jsme taky měli plno zážitků se zvířátky... jeden den nám přeběhla přes cestu maličká srnečka... naštěstí nejezdím jak blázen, tak jsem stihla přibrzdit a shodou okolností nejelo nic ani za mnou, ani v protisměru... skoro na stejném místě skákali den poté mladí zajíci po silnici... někdy přebíhají bažanti a koroptve...

worick - na jedné mám odřeninu a velkou modřinu, na druhé dva výrypy do krve - obvykle nosím jen kalhoty, ale letos jsem si řekla dost... občas chci vypadat taky jako ženská... jooo, tak jsem si pořídila aspoň dvě sukně... a od té doby, co máme Mikeška, jsem tak doškrábaná na nohách, že sukni si prostě vzít nemůžu... Mikešek se do mě zareje, že to občas úplně hrozně bolí a já vůbec nevím, jak ho to odnaučit... jak ho odnaučit, že někde škrábat může, ale někde ne a taky s kousáním... občas kouše tak, až to bolí... i Kessičku, ta je ale stále nad věcí... já už bych malýho vyštěkala... ale ona se jen klidně zvedne a o kousek si přelehne... a tak pořád dokola... než to malýho přestane bavit... Už u nás pěkně vyrostl... příští týden pojedeme k panu vetovi na nějaký očkování a asi pomalu změníme místečko... zatím je Mikeš v pokoji, kde má hračky, jídlo, záchod a krásný škrabadlo a na celý odpoledne ho vynesu ven... stejně tam pracujeme, tak ho hlídáme... no a večer kolem sedmé, osmé ho zase vrátím do pokoje... ale je tam čím dál nespokojenější, takže bych ho asi už nastěhovala do kotelny, kde by byl zavřený jen na noc, zatím, než vyroste... mám z toho ale strach... nevím, no...

worick
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
jsem doma, žiju, zub venku. Papulu necítím, takže zatím dobré
Na svadbu mám šaty, které jsem měla naposledy před 3lety na svadbě sestřenky. Se strachem jsem si je minulý týden zkoušela, jestli v nich nebudu nacveknutá jak vepřík a výsledek nad očekávání dobrý Jsou to saténové pouzdrové a je tam i pásek. Takže to je jednou za čas, kdy já si dám šaty...sukni. Jinak kraťasy, v zahradě i šortky...ale sukně a šaty nenosím vůbec (ani snad nemám) jelikož se pořád taky skláním ke psům (ať už mým či cizím) tak je to nepraktické
Mikeška nekousání uč stejně jako bys to učila štěně: au, konec hry, popřípadě klepnout po čumáčku: pro kočky je to ,,super-ne"
Od toho, kde nemá škrabat - zařvat ne a popřípadě odělat a nejlíp odnést hned na místo kde škrabat může. Doporučuju dát do zahrady nějaký klát dřeva popř. sloupek obalit tepichem, sisálovým lanem - normoš mu na to zaškrabejte nehty - většinou to pochopí hned....a strašně moc pochválit. Fakt stejně jako psa.
A vystěhovat za Keskou On bude venku opravdu raděj...tam máš víc podnětů, schovávaček na hraní...můžete mu udělat hřišťátko: vystačíte si i spár krabicema - jako prolézačkou, role od koberce apod.

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:40
- Nahlásit

Kessie
Jako dobrá pomůcka na odnaučení nežádoucích činností je rozprašovač s vodou. To mi poradila segra a fakt to funguje....jen za ním musíš případně pár dní lítat jak rachejtle a prskat vodu než mu to docvakne. (Upřímně chvílema jsem měla pocit, že bych tu kočku nejradši vzala a hodila do kýble s vodou ) Co se kousání a škrabání týče, tak to stejné, nebo vzít, odendat, odejít....nějaké braní za kůži na krku nemá efekt - teda má - v té chvíli se do tebe nemůže zahryznout a vypadá jak číňan - když jí povolím, tak dělí oči jako kocour ze Shreka a jak ji pustím, tak jí mam zakouslou v ruce ještě s dvojnásobnou vervou . Nesnášim kočky! Loví mi morčata a má z toho prču, kouše mě a má z toho prču, loví Dennymu ocas a má z toho prču. Jednou jí s Dennym vykostíme a vystavíme si její staženou kůži před krbem!

Drakopes
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 16:13
- Nahlásit

Tak jsme dneska byli v Českém Brodě, kde Nílouškovi odebrali z ramene kmenové buňky. Bohužel je jich na aplikaci do čtyř kloubů málo, takže je musí namnožit. Níloušek má vyholené kyčle a lokty jako přípravu na aplikaci, ale na řadu to přijde cca koncem července.
Odběr probíhal v narkoze, takže pak se dlouze probíral, potom motal venku po trávníku, složitě jsme ho cpali do auta ... nenudíme se.

Kessie
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 17:40
- Nahlásit

Drakopes - myslela jsem na vás... takže to vypadá tak, že na konci července půjde Níloušek na aplikaci dostatečného množství buněk do svých kloubů? Tak už to mohl mít dneska všechno za sebou, co?

worick - zub venku? teda... aspoň už Tě nebude otravovat, ne? Tak myslíš, že už máme Mikeška vystěhovat ven? Já mám strach, že se někam zatoulá a nenajde cestu zpět... už... Vždyť mu můžou být teprve tak dva a půl - tři měsíce...

Kessie
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 17:40
- Nahlásit

Dines - zkusím rozprašovač... děkuji za tip...

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 18:26 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

Pro Ty, kteří neviděli worick na vlastní oči

Na svadbu mám šaty, které jsem měla naposledy před 3lety na svadbě sestřenky. Se strachem jsem si je minulý týden zkoušela, jestli v nich nebudu nacveknutá jak vepřík

Neberte ji vůbec vážně. Je jak z prdu proutek.

Kessie
Já mám strach, že se někam zatoulá a nenajde cestu zpět... už...
Jestli nebude kastrovaný, tak se stejně jednou nevrátí.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 19:23
- Nahlásit

Kessie

mohli jsme tam zítra ráno zajet a bylo by.
Takhle jsem klusala na veterinu vyndat z packy kanylu, budu shánět odvoz - Kuba nás odvezl dneska a byl připraven na zítra, ale v odloženém termínu nemůže, a navíc i samozřejmě naroste cena. Ale byli jsme připraveni i na tuhle variantu, hlavně, aby byl ťunťa v pořádku.

Alfréd nám teď dává vyžrat, že
a) ráno jsme odložila Nielse do Kapsy a jeho odvlekla domů
b) jela si s Nílouškem autem (!!) někam na výlet
c) všechny návštěvy v Kapse věnovaly veškerou pozornost jen a pouze Nílouškovi
d) večer jsem zase odešla jen s tím mladým spratkem a on poznal, že to bylo za Alicí (milovaná sestřička z veteriny)
Takže odmítl odejít z parku, bylo mu jedno, že se rozpršává, že Níloušek kňučí, až naříká ... já měla na něj takový vztek, že jsem ho tam nechala a šla domů. Než jsem Nielsovi utřela tlapy, bylo slyšet na schodech funění ... okázale s ním nemluvíme, přehlížíme ho ...

Kessie
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 23:14 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Strejda - kastrovat ho chci nechat... ale někde jsem vyčetla, že až v deseti - jedenácti měsících... zatím je maličký, jsou mu tak 3 měsíce...

Drakopes - Áji, víš, já bych z Alfrédova pohledu byla asi taky trochu naprdnutá... Přesně pro bod a, b, c, i d... - když bych nedokázala vyhodnotit souvislosti... Na mně je nejhorší, že já se s těma svýma zvířecíma kamarádama nedokážu nebavit, nebo je nějak přehlížet - ty Kessiččiny očička potom... já to nedokážu... hned se s ní zase musím pomuchlat... - zajímavý, že s lidma to takhle vůbec nemám... s těma komunikovat nemusím skoro vůbec...

Právě teď, jak doma pořád něco děláme a moc nikoho nevídáme... maximálně naše moc prima sousedy (se kterýma si máme co říct) a jejich děti na zahradě a sem-tam někoho na prochajdě, je mi báááječně... Ale myslím, že dva měsíce na regeneraci postačí... (pamatuju si, že před deseti lety jsem se už touhle dobou zase těšila do práce, jakej jsem cítila najednou klid a nudu - potřebovala jsem ten rachot a chaos a život) - to už naštěstí po dvanácti letech praxe přešlo...

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 05:51
- Nahlásit

Kessie
někde jsem vyčetla, že až v deseti - jedenácti měsících
Náš vet říká: "Až bude vypadat jako kocour." Má na mysli velkou hlavu a mohutné tělo.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 08:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Čekám, kdy k té boudě přibudou i samojedi a nic Nevyfotil jsi ani jednoho? Neva, dej sem jakoukoliv fotku z dovče, ať se kochnem
Náš vet říká: "Až bude vypadat jako kocour." Má na mysli velkou hlavu a mohutné tělo. - hmmm, to je pravda, jinak kočičák tak úplně ,,nedoroste" - takže: co nejpozději bych řekla...My jsme Leonka kastrovali v roce (či těsně po ) a bylo to proto, že začal zběsile značkovat barák. U venkovního kocoura by to tak ani nevadilo Kdyby se nevykastroval, byl by nakonec určitě větší, jelikož jsem viděla briťáky u chovatelky a to byli kocouři 80cm (myslím na délku )
Kessie
Někdy se může zatoulat i kotě zvlášť, když je důvěřivé k lidem, tak s někým klidně odejde Ale je to spíš vyjímka. Začne se toulat až při mrouskání...ale to zase 100% A tam je riziko už obrovské - to už bych opravdu kastrovala urychleně
Zub je venku a s napětím čekám, jestli to začne zase ,,někde" bolet, nebo se to tou 8kou, která mne ani nenapadla - vyřešilo. Vůbec jsem (ani doktorka) neměla tucha, který zub mne vlastně bolí a ke všemu mne hned bolela horní, hned dolní čelist. Proto jsem kývnula na tu 8ku, jelikož se to tam dělí a nervy by to mohlo dráždit i tam i tam. Taky jsem do večera čekala, kdy se rozejde anestezie a začne to bolet a nic, vůbec to nebolelo. Teďka jen malinko celé čelisti, asi od toho, jak mi je trošku násilím musel rozvírat a od toho páčení zubu. Spíš ten pant.
Áji, víš, já bych z Alfrédova pohledu byla asi taky trochu naprdnutá... -no, že jo?! Taky se často přistihnu, jak po nich chci, aby byli k sobě empatičtí ale zvířata to tak úplně nemají - jednají pudově. Že Worku bolí trn v tlapě a kulhá je Berčovi šumák zbystří, až když se tam objeví hnis....to mu začne asi blikat kontrolka že: tohle je špatně! (samozřejmě i naopak, jen tenhle příklad je čerstvý ) Včera jak Worka ucítil, že mám v puse krev, zběsile lízal Jsem mu říkala:,,děkuju sestři, ale je to v pořádku, čéče - vůbec to nebolí!"
Berrynek mi jen tou svou sametovou papulou opatrně přeňufal hubu, zatvářil se zoufale, ale když viděl, že já OK, tak se zklidnil a líznul, že to jako bude dobrý, ať si z toho nic nedělám nehnisalo to Jo vlastně: oni na krev nijak zvláštně nereagujou - asi mají zakódováno, že je to běžná součást šarvátek, nedochází jim, že může jít o život. Když jsem si fikla ty prsty, odhodila jsem rukavici plnou krve, celou cestu k baráku ode mne crčela krev, já jsem byla zasviněná - a oni vůbec nic
Drakopes
Tak jsme dneska byli v Českém Brodě, kde Nílouškovi odebrali z ramene kmenové buňky. Bohužel je jich na aplikaci do čtyř kloubů málo, takže je musí namnožit - Znáš to: když se může něco zkomplikovat, tak se to zkomplikuje Ale hlavně, aby byl výsledek, na tohle se pak zapomene
Níloušek má vyholené kyčle a lokty - chudák Niels ten musí vypadat...
všechny návštěvy v Kapse věnovaly veškerou pozornost jen a pouze Nílouškovi - myslím, že tohle právě berňák velice těžce nese Poznala jsem to na Berrym. Když se začne trochu víc pozornosti věnovat Workovi, Berry začne být nevrlý, vyštěkávat si pozornost, i zavrčí na Worku. On je ve své podstatě velká žárlivka a jen proto že ví, že panička má ráda všechna zvířátka a je si jistý, že je dva nejvíc tak vydrží hodně, ale někdy už pohár trpělivosti přeteče - třeba když se panička jde pomazlit za ním a přiřítí se Mandy a skočí mu na ksicht
Včera tu mamka makala od rána a ten hlavní binec jsme do 20.00h vyplely - na to focení. Víc už nestihnem - to stříhání plotů a buxusových koulí Dneska jen ještě někde vystříhnout suché haluze, umést cestičku...Zamračilo se a koukám na radaru velká oblačnost. Kdo by si myslel, že už nám tady někdy sprchlo tak se nenechte mýlit..ani kapka Dnes je malá šance, i když na nějaké doplnění vody do krajiny....to asi stejně nebude

worick
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 08:21 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey - co ta zapařenina, lepší se to? (teď myslím Elzynu )

Jé, začíná prskat Sice v čase, kdy my máme jít ven, ale neva, dám si šustku

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 08:46
- Nahlásit

worick
Drakopes
Jak říká kolega, s doktorem je dobré leda tak vypít čtvrtku... Doufám ale, že je vše na dobré cestě a nikomu z Vás již žádné komplikace nevzniknou.

co ta zapařenina, lepší se to? Už skoro dobrý, hojí se to rychle.

Kessie
zasadila jsem těch moooc bambusů (taková travina, spíš) a nevypadá to nejhůř... snad se to chytne ještě... Jsou pěkné, mám je taky, jen se bojím toho přezimování ...

worick
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 10:34 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Kessie
zasadila jsem těch moooc bambusů (taková travina, spíš) a nevypadá to nejhůř... snad se to chytne ještě... Jsou pěkné, mám je taky, jen se bojím toho přezimování ... - furt jsem čekala, že z vás vypadne jakový bambus (má to jméno?) koukám na stránky a tam krom toho výprodeje žádné kytky nevidím...jsem slepá či co?!
Ještě doplním: takhle dopadly naše bambusy po letošní zimě Bambus je to to žluté u zdi - je tam jeden přeživší zelený výhonek To zelené vlevo je vrbičí...

Kessie
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 11:05 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

worick - Radi, ono tam bylo jen napsané bambus... je to normálně okrasná tráva, která vypadá jako převislý bambus (ale s bambusem to nemá nic společného)... já jsem si to vlastně vůbec neobjednávala... chtěla jsem hlavně ty surfinie a cosi na orchidejky... jo a jeden ten hořec... teď jsem koukala do nabídky od Lébiše a už tam tu travinu (bambus) ani nenabízí... asi vyprodali... po zasázení to vypadalo takto (teď jsem to zkrátila a mohutně pohnojila)...a už se to zazelenalo a vypadá to mnohem líp...
http://imageshack.us/photo/my-images/577/img4169n. jpg/

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 11:08
- Nahlásit

worick
furt jsem čekala, že z vás vypadne jakový bambus (má to jméno?) Na Lébišových stránkách jsem to už nenašla, ale mělo by to být tohle URL

Kessie
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 11:09
- Nahlásit

Evey - nemáš kde je přezimovat, nebo máš strach, že to nevydrží?

Kessie
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 11:13
- Nahlásit

Evey,worick - - to jsem sem tu svoji ubohou fotečku raději vůbec neměla dávat... jako na obrázku od Strarkla to u nás zatím nevypadá určitě... - a nevím, jestli někdy bude... ale po ostřihání se "bambus" mohutně zazelenal...

worick
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 11:22
- Nahlásit

Kessie
Ahá, jo tohle...už vím
Kopíruju:
Převislý bambus, bambus do závěsných truhlíků
Nejedná se opět o bambus, ale o reklamní trik. Ve skutečnosti jde o travinu Agrostis stolonifera, psineček výběžkatý, např. kultivar ´Green Twist´, který rychle roste a z truhlíků přepadává v hustých závěsech. Většinou je však nutné jej zimovat v chladné místnosti.

A na fotkách 3x nastavovaný tak ale zadara...proč ne, že jo?! A snad Ti přijde i ta tvá objednávka

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 11:56
- Nahlásit

Kessie
nemáš kde je přezimovat, nebo máš strach, že to nevydrží? Oboje.
Ty moje tedy vypadají krapet lépe, jsou hustší a nejsou tak moc vytáhnuté. Ale ony se ti správí.
worick
Nejedná se opět o bambus, ale o reklamní trik. No tak ještěže to stálo jen pár korun a vypadá to dobře.

Dines
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 12:08
- Nahlásit

Já tu kočku utluču.
Když je doma, tak přes noc bydlí v koupelně/hale/zvířecím pokoji.
Byla malá a hodná a začala mi lézt k morčatům jsem si řekla fajn, dole nechám dospěláky, ti jsou velcí a poradí si. Kočka roste, dospěláci ji začínají mít plné zuby, protože je škádlí a honí packou čůza. Ale budiž....přijdu k morčatům a kočka v drhém poschdí u mimin - myslela jsem že mě klepne, ale tvářila se poměrně přátelsky a žádné mladé nebylo sežrané ani jinak poškozené - tak jsem milé mladé přestěhovala do třetího patra cca 170 cm vysoko...kde myslíte že jsem včera načapala kočku?
Ještě chvíli mě bude točit, a bude venku nastálo!

worick
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:10
- Nahlásit

Dines
Já tu kočku utluču - nevím jestli jsi to tu už psala ale:,,proč máš kočku??" Jasně, ty naše opice - hlavně Gucci tedy občas taky něco vymyslí, ale ijinak jsou to zlatíčka rozmazlované a opečovávané Leon dokonce včera pišel za náma do zahrady a nechal se pohladit od tety a jejího 6letého vnuka To jsme teda fakt valili oči, to se nikdy nestalo. On je poslední dobou tak umazlený, že kdyby byl fena, mám podezření na falešku
Doteď prskalo (jinak se to nazvat nedá ) naprskalo 1.7mm Snad by ještě něco mohlo - mračna jsou

Dines
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:27
- Nahlásit

worick
nevím jestli jsi to tu už psala ale:,,proč máš kočku??"
Kočku mám aby lovila myši - protože nám ty mrchy prožrali sběrný koš od sekačky (mimo jiné - ale to byla ta poslední kapka).
Ale po zkušenosti z loňska, kdy nám Tofínek zmizel beze stopy jsme se rozhodli vzít to zodpovědněji a kotě pouštíme na noc spát domů zatím....a má jediný štěstí že je tak roztomiloučká když spí

worick
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:32 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Dines
jsme se rozhodli vzít to zodpovědněji a kotě pouštíme na noc spát domů zatím....a má jediný štěstí že je tak roztomiloučká když spí - U nás je to spíš opačně kočky jsou v noci venku (hele....a řekl vám někdo, že kočka je noční šelma? ) Kolik je mu?

Za pů hoďky beru mamku s Menďajz a jedem přeočkovat přes kopec do vesnice k veterinářce.
Kessie
Do Vrbky

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání