Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 15:10
- Nahlásit

LuckaM
Evey
Díky holky, moc jsem si to užila

LuckaM
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 15:12
- Nahlásit

Dines
Byli pejsci za družičky?

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 15:14
- Nahlásit

Dines
Díky holky, moc jsem si to užila Povídej, přeháněj.

Dines
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 15:31
- Nahlásit

LuckaM
Byli pejsci za družičky?
Nebyli - jen pak prudili odpoledne na hostině - a snad teda vyšla nějaká fotka s nima Denny mi luxusně zválel a zmazal šaty
Evey
Povídej, přeháněj.
Já nevím cooo Prostě všechno vyšlo - počasí, ženich nezapomněl co má říkat, jídla bylo přesně akorát ...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 17:46
- Nahlásit

Dines
Připojuji se s gratulací novomanželům!

Včera jsme byli chvíli na zahradě. Přítel si koupil novou hračičku a to, tank na ovládání, který umí i střílet. Napřed, když s ním jen jezdil, tak Barney hrdina kolem tanku poskakoval a štěkal na něj. Pak do něj tank vystřelil kuličku a pak už Barney nevěděl, kam se schovat. Barneyho to ani nebolelo, ale jen se lekl a fakt veškerá odvaha byla pryč. Zato zase přítel z toho měl náramnou radost, že se Barney tanku bojí a schválně ho s tím pronásledoval. Takže jsem pak zase musela krotit přítele, at psa nechá v klidu a hlavně at po něm už nestřílí. Fakt by člověk nevěřil, jak si 26-letý kluk dokáže vyhrát s tankem na ovládání Ve chvíli, kdy jsem si s Barneym povídala o tom, že tank mu nic neudělá a at mu jde ukousnout tu anténku, tak se za zadní brankou objevil bílý oříšek středního vzrůstu a jakmile ho Barney uviděl, tak už byl u něj - tank netank. A že pak tank hrčel půl metru od Barneyho, to mu najednou nevadilo Ale já jak jsem uviděla psa, tak už jsem byla samozřejmě taky u branky. Lepší zábava než sledovat jezdící tank. Jenže v tom se ten pesánek začal plazit pod naší brankou. Mohla jsem mu tam strčit nějak nohu nebo mu v tom nějak zabránit, ale já viděla akorát vidinu toho, že si aspon s Barneym pohrají. Takže pesánek už byl uvnitř (jak jsem zjistila byl to pes) a Barney se chopil příležitosti a už na psa naskakoval. Ne, že by ho třeba očichal nebo si s ním hrál. Tady s tím naskakováním je fakt úchylnej! Já jsem pak Barneyho radši hned chytla. Ten se po mě ještě otáčel ,,Co to má jako být?! Okamžitě mě pusť za návštěvou!´´ A přítel teda psa nakonec vypustil přední brankou na ulici. Barney měl pak o zábavu postaraný. Lítal po zaahradě s čenichem u země aspon další půl hodiny. Pak asi za 2 hodiny jsem šla do sprchy a slyším Barneyho štěkat, tak jsem jen doufala, že se nevrátil ten oříšek. Po 15 minutách takovýho výhružnýho štěkání se kouknu a před barákem pán s dogou, se kterou měl Barney konflikt. Zrovna si pán psa přivolával, tak jsem zjistila, že se jmenuje Baron. Fakt to jméno na tu dogu sedí.

Noemi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 21:35
- Nahlásit

Hlásím že jsem v sobotu 23.6.2012 úspěšně změnila příjmení ♥
Gratulace!

Strejda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 06:09
- Nahlásit

Dines
Hlásím že jsem v sobotu 23.6.2012 úspěšně změnila příjmení
Gratuluju

worick
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 08:06
- Nahlásit

Dines
Hlásím že jsem v sobotu 23.6.2012 úspěšně změnila příjmení ♥ - já to říkala, když jsi se tu dlouho neukázala, že to budou určitě přípravy a jak se říká u nás....,,hlava jak škopek" (jako že - velká od starostí )
Gratuluju To je dobře, že se všechno vyvedlo a nebyla jsi zklamaná Tak ať to v tom duchu pokračuje po celý zbytek vašeho života....
Tak už má ta vaše rodinka pejsanů a hrochů stejné příjmení?! A chceme vidět fotky krásné nevěsty (a ženicha pochopitelně taky ) Jestli nechceš šířit po NETu, prosím alespoň do maila a připiš ,,čí jsi teda Dines"? ať si opravím adresář

Tá ta
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 08:23
- Nahlásit

Dines
Blahopřeji
Alespoň víme,proč na nás nemáš čas!
MartinaBarney
novou hračičku
Já bych ho chtěl taky!
Dělají nějakou jednodušší verzi na ovládání pro odrostlé puberťáky?
worick
Já mám hlavu jak škopek!!!
Co jsou ty dovolené,tak nemám čas si utřít ani spocené čelo.
Bohužel nikam ani s Barunkou.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 08:30
- Nahlásit

Včera večer jsme kvůli vedru obešli jen větrolam naproti - a to ještě Tom vrčel, co chudáčka Berunku táhnu do kopce... Jenže všude už jsme byli xkrát - nebudem pořád jen obcházet potok Šli jsme až po 19h. Nakonec jsme to domů nešli potokem, ale jsem se rozhodla proplížit ulicí - kolem Pálenice aby jsme po dlouhé době kouknuli na kavkazačku Molinu a pyrenejku Arin. Stála u baráku i malá Monča (pro změnu dítě ta sousedka co chodila někdy k nám, pak se odstěhovali na bytovky a už jsou zase zpátky u prarodičů. Že půjde k našemu s náma. Odejdeme od jejich plotku s Moli a vidíme, že se po cestě blíží jiná sousedka s mopsem...tuším Edou ten s klukama ještě nebyl a páníčci s dogou Sárou. Ještě na dvorek vyběhnul páníček Arin, protože viděl, že jsem visela na vrátkách ale to už přišli ti ostatní psi, tak jsem s ním nemluvila......už jsem s ním nehodila řeč nejmíň od zimy tak ani nevím, co je s Arinou nového, akorát vidím, že žije a že občas s ní vyjdou ven - když nepočítám ranní kadící procházku na 200m tak je to tak jednou týdně, většinou o víkendu
S partou psů jsme šli směrem k našemu, oni ještě kousek dál, za koupák - tak jsme se ještě prošli s nima a dozvěděla jsem se o dalším napadení čoklem z Pálenice a hlavně, že je to tam parta ,,smažek" co tam nejspíš někde pěstuje mařenu Paráda Je mi fuk, co tam pěstují, ale že prý s nima vůbec není řeč, jelikož jsou věčně zhulení Právě, že čokl vyletěl na sousedku s mopsem, tak ho drapla na ruce a utíkala domů (bydlí ob barák od Pálenice) a když si tam pak šla stěžovat, tak jí s dementním úsměvem řekl, že si psa má líp hlídat (měla ho na flexině) Mazala za starostou a ten jí tvrdil, že už to řeší, že už to řeší nějakou dobu...Nevím,,vo co go" ale je to tuším nějak neřešitelné....

Evey
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 08:31
- Nahlásit

Už jste měli letní Yuzu pivo od Zubru? Já ano a chutná mi.
Jestli budou opravdu taková vedra jako hlásí předpověď tak pravděpodobně nevylezu celý víkend z baráku.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 08:34
- Nahlásit

MartinaBarney
Tá ta
Přítel si koupil novou hračičku a to, tank na ovládání, který umí i střílet. - teda...já myslím, že tohle by Toma nijak nebralo, on na ,,hračky" právě nějak moc není...spíš ten sport

Co jsou ty dovolené,tak nemám čas si utřít ani spocené čelo.
Bohužel nikam ani s Barunkou.
- a já myslela, že dovolenkujete...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 09:48
- Nahlásit

Tá ta
Já myslím, že víc jednodušší už to být ani nemůže

worick
on na ,,hračky" právě nějak moc není
Přítel právě jo. Už má doma vrtulník, pak letadlo a tentokrát si pořídil tank. Ale koupil ho od kamoša z práce za 400,-. Jinak ta věc stojí prý 1 200,-. Tak aspon, že tak. A kdybyste viděli, jak si vyhrál s bagrem, který koupil jako dárek svému synovci k 2. narozeninám Ale aspon ,,kdo si hraje, nezlobí´´

Jaké máte počasí? Já čekala, že od rána bude slunce pálit podle toho, že hlásili tropy. A zatím nic. Ráno lehce pršelo. Schválně jsem si koupila olivový olej, že se budu zase chvíli opalovat a asi nic teda. Ale na druhou stranu, aspon se dá jít se psem ven. Takže toho za včas využiji než se to počasí probere.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 10:45
- Nahlásit

už jsem to rozdala, jsem zpátky doma a uvažuju, že zalezu do pelechu ... ))

dostal jsem hafo dárků, za poznamenání stojí osmikilový pytel granulí pro psy

Tá ta
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 10:56
- Nahlásit

worick
MartinaBarney

nijak nebralo
Dělám si srandu.Mě taky ne.
Jsem vzteklej třeba jenom v okamžiku,když třeba vypnou proud a potom je třeba nastavit hodiny na troubě a mikrovlnce.
V takovém okamžiku volám Míšu a klidím se!!

worick
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 11:14
- Nahlásit

Tá ta
Jsem vzteklej třeba jenom v okamžiku,když třeba vypnou proud a potom je třeba nastavit hodiny na troubě a mikrovlnce. - přesně, stejně tak u nás akorát my nemáme toho Míšu co by to udělal za Toma Takže příště prosím i k nám jak bude výpadek, píšu a Ty nám zrovna Míšu šoupni do pošty
MartinaBarney
u nás stejné počasí bez toho sprchnutí...já jsem nadmíru spokojená
Proboha, Ty se griluješ na olivovém oleji??! Fůůůj to by teda pro mne nebylo, nesnáším mastnotu na rukách vůbec, pro mne je utrpením i natřít se krémem A kde máš ochranný faktor babo??! Chceš skončit na ,,Žlutém kopci"?!!!

Drakopes
hóóótovóóó no jasně - schrupni si, odpočiň, vydechni...
(a to se týká i Kess! )
..osmikilový pytel granulí pro psy - ha, ha, dobrý

Brácha právě vyrazil na Prahu Už ukončil marodku a nastupuje řádnou dovolenou. Tuším do úterý je v Praze a pak se zrovna přesunují do Tater....ale prý se teda ještě na nás milostivě zastaví kouknout A pak už zase honička: práce, slečna, Brno, Praha....a tak pořád dokola Bude mi i smutno - za ty dva měsíce jsem si zvyknula, že je pořád doma a skoro každý den byl i u nás...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 13:31
- Nahlásit

worick
Proboha, Ty se griluješ na olivovém oleji??!
Já jsem dřív nechápala ségru, jak se tím pořád může paplat. Nesnáším ty opalovací olejíčky, protože jsou mastné a nesnáším Indolonu, protože je taky hrozně mastná. Jenže pak jsem zjistila, že po tom oliváči člověk krásně hnědne, tak to přetrpím Jinak krémama s ochranným faktorem se moc nenatírám, teda vlastně jen když jsem u moře. Já totiž, jak se nikdy nespálím, tak si řeknu, že to nepotřebuju a natřu se třeba jen tělovým mlíkem a je to

Bude mi i smutno - za ty dva měsíce jsem si zvyknula, že je pořád doma a skoro každý den byl i u nás. Mě něco povídej. Mamka dokončila byt. Tedka si tam 3 dny od nás převážela věci a dneska už bude spát tam. Zrovna před chvílí jsem přemýšlela, že to bude takový divný, když už tu najednou nebude bydlet s náma. Ale aspon to máme k sobě kousek, tak budem navštěvovat.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 14:26 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

MartinaBarney
tuším se tam můžeš vyplesknout (k bazénu ) rozešly se pošmurky a je jasno...a peče Já utekla k počítači, osprchnout se a jdu pokračovat s pletím, nebo mne mamka v pondělí (až zase přijde ) sjede, že když tu nedře ona, tak nikdo Tak ať je něco vidět
Jo, o tom oliváči jsem to taky slyšela, ale já se neopaluju, taky se nespálím, tak se popravdě taky nemažu...a k moři nejedu. Jen na ten svůj hnusně flekatý ksicht mám 50+...bez toho nevystrčím nos, krom tří měsíců v zimě Proto bacha na pusu, ať nedopadneš taky tak přes všechny reklamy na bělící krémy věř...že je to nevratné

Mamka dokončila byt. Tedka si tam 3 dny od nás převážela věci a dneska už bude spát tam. - to věřím, že Ti bude chybět Já když jsme se přestěhovali do nového, tak jsem bulela 14dní, že chci zpátky bydlet s mamkou a bráchou.... Myslela jsem, že to je blbost, že JÁ si prostě nezvyknu, že tamten barák už není moje ,,doma" Ale teďka, po 5 letech, už se tam jak doma necítím...jsem už jen návštěva

Kessie
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 09:30
- Nahlásit

Po delší době všechny moc zdravím! Já jsem jednou za dva nebo tři dny poctivě dočítala všechny vaše příspěvky, ale prostě jsem nějak nestíhala psát... V práci toho bylo moc... nejhorší dva týdny školního roku (paradoxně - ostatní mají procházky a končí dřív, protože už se nejede podle rozvrhu), protože manžel má na starosti celý školní systém + tisk závěrečných vysvědčení, vysvědčení o závěrečné nebo maturitní zkoušce, výuční listy a se školou o tisíci žácích si dovedete představit, že je to náročný už proto, že se do SASu (což je náš školní systém) zapisuje i číslo vysvědčení o závěrečné zkoušce, číslo výučního listu, číslo maturitníno vysvědčení a navíc k tomu všemu se ještě tisknou modré certifikáty s dalšími čísly, která musí být někam zaznamenána... navíc celý týden odpoledne od 16h probíhaly informativní schůzky pro žáky i rodiče prvních ročníků, kde jsem zase byla já... dopisování veškeré dokumentace, kontrola a tisk třídní knihy, kterou taky vedeme v elektronické podobě... no připadala jsem si teď 14 dní jak nejvytíženější úředník a ne učitelka - minulý týden v sobotu u nás na vsi probíhaly tzv. babské hody, kdy vdané ženské pořádají hody, všichni se baví a navíc ještě pak je půlnoční překvapení... no a jelikož mě před měsícem přišli poprosit, jestli bych s nima nešla, protože jim vypadla jedna paní ze zdravotních problémů, nakonec jsem teda šla, protože nikoho jiného už nesehnaly a já neumím říct ne... ale naučila jsem se spoustu lidovek, poprvé v životě jsem byla oblečená v kroji (protože u nás u Přerova tohle vůbec není) a nakonec to nebylo tak nejhorší... docela jsem si zatancovala (jelikož na babských hodech můžou klidně tančit baby spolu a nikdo si nemyslí, že je to úchylný), jelikož Honzík netančí a tak jsem se aspoň vyřádila s ostatníma stárkama
Teď už je naštěstí klid...jen teda s tou prací... my jdeme ještě příští týden, aby nám zbyla dovolená na Vánoce... takže já začínám dovolenkovat až 5. července...

Kessie
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 09:32
- Nahlásit

Dines - taky moc gratulujeme! přejeme hodně štěstí a samé krásné dny!

worick
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 10:37
- Nahlásit

Kessie
Koukám...jé, konečně Kess...vypustila páru hmmm a nic, ještě pracuje Ale už to snad bude jen takové v klídku, dodělat resty a nějak ten týden tam přetrpět....a budeš mít taky voraz
Dneska jela mamka se zájezdem do slovenského Čalova - v dnešní době už je to Velký Meder - do termálů. Onehdá si koupila nové plavky, známá ji zvala, ať jede někdy taky(u nás se tam jezdí minimálně tuším dvakrát do měsíce, i když je to teda daleko pořádají to invalidi) Tak jsem ji ukecala, ať jede, že s jí postarám o zvířectvo. Ať si taky užívá svobody Ráno jsem byla poklidit Mandy s kocourem, králíky, slepice a s Alfíkem se musí chodit v tom chodítku, aby se vykadil. Tak jsme chodili kolem potoka. No, je to 50m za 20minut, ale co se dá A ještě kadí za pochodu a asi moc o tom ani neví, sračkoida a tak je celý zalíčený jenže ho nechcem zase pořád máčet, aby se nezapařil. Naši mu tu ten zadek alespoň celý ostříhali, ale koukala jsem, že by ještě neškodilo - zítra ho s mamkou radši ještě oškudláme....hlásí šílené vedro Mám z toho horka hrůzu už teď, včera bylo 32st, v noci se vůbec nezchladilo, teď ráno už to bylo peklo...a předpověď 35st
Jo a Mandy - ta z toho, že nepřišla mamka, byla dost vedle a nechtěla nic jíst

worick
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 10:43
- Nahlásit

Tak já si teď jen tak pro info kliknu na radar, jestli se třeba někde něco neformuje....a to mě poser! Nechcete mi říct, že vám tam kol Prahy zatáhnulo a prší!!! Tady je rovných 30st...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 17:13
- Nahlásit

worick

jo, kolem desáté sprchlo - lehce, asi 2 minuty. Po nákupech a brzkém obědě jsem hodila šlofíčka a když jsme s kluky v půl druhé vyráželi ven, bylo na teploměru nějakých 29 ve stínu. Níloušek nechce vůbec chodit. Dojdem do parku a on si v prvním stínu sedne - kombinace bolavých tlapek a vedra je na něj asi moc, chudinka. Celé odpoledne jsme v Kapse a uvažuju, že si půjdu dít ponožky, je mi docela zima.

Evey
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 08:15
- Nahlásit

Hlásím, že u nás zatím zataženo, ale už takto po ránu 24 st.
Já si ráno přivstala a šla na kopřivy, ale stejně už i v 6 hodin bylo vedro a navíc ještě na mě nalítavaly hovada.
Doufám, že už ty pařáky brzy skončí, jsem jinak nepoužitelná.

Kessie
všichni se baví a navíc ještě pak je půlnoční překvapení... To zní dobře. A co bylo to překvapení?

Kessie
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 10:46
- Nahlásit

worick - ale jooo, to už nějak přežijeme... akorát já jsem nějak jako raději s děckama, když už v té práci jsem... takže bez děcek to bude pár dní nudy...

Evey - půlnoční překvapení bylo naše nacvičené číslo... taková sranda... tančily jsme Mrazíka, ale jen jako na hudbu, holky vymyslely kostýmy, do kterých jsme se převlekly, no a mělo to docela velký úspěch... bylo to něco na tento způsob... ale maličko jiné... http://www.youtube.com/watch?v=vK-S3onTEOY

Kessie
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 10:49
- Nahlásit

u nás je teda fakt hodně solidní vedro... trošičku začalo pofukovat, tak aspoň něco... Kesska, která se stále ještě nezačala zbavovat zimníku, docela trpí... a to ji necháváme přístup do nejchladnější části domu...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 12:46
- Nahlásit

Dneska ráno jsme se vrátili z včerejšího nočního sranda závodu ze cvičáku.Skončili jsme druzí,ale to je jedno.
Bylo to úmorné a vyčerpávající.Vedro až do dvou do rána.
Někteří jedinci se rozhodli,že se tam rovnou vyspí pod širákem.
Nevím jak dopadli,ale ta noční bouřka jim to ale pravděpodobně překazila.

Kessie
překvapení
Míšova třídní dostala let balónem.Když končil st.syn střední,dostal zase třídní akrobatický let letadlem.
Je to zkrátka rizikové povolání to učitelování.
Žáci,rodičové,konec roku...

Evey
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2012 07:07
- Nahlásit

Blýskalo se, bouřilo, v noci lilo mohutně. Ale teď ráno, na zemi jen pár louží. Na té vyprahlé zemi to jen zasyčelo...

Kessie
půlnoční překvapení bylo naše nacvičené číslo... Áha. Pěkné. A já myslela že striptér...
Je fajn, když se něco děje a lidi jsou schopni nezištně pobavit sebe i ostatní.
Tá ta
Dneska ráno jsme se vrátili z včerejšího nočního sranda závodu ze cvičáku.Skončili jsme druzí,ale to je jedno. Gratuluji. Jakou jste měli nejnáročnější disciplínu?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2012 08:13
- Nahlásit

Evey
Souboj rychlostí.
100 g.granulí proti 100 g.popkornu.
Majitel soutěžil proti svému psu v snězení misky na čas.Rychlejší čas se počítal.
Smrdělo to tam jak v kině.Fuj.Popkorn nemusím.

worick
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:07
- Nahlásit

Tá ta
Smrdělo to tam jak v kině.Fuj.Popkorn nemusím. - fakt ne?! Mňám, tak to my zase máme popkorn rádi - někdy ho s Tomem máme místo večeře Ale celá naše rodina jí jen a pouze sýrový. Zkoušel jsi i tuto příchuť? Teta kdysi koupila máslový, ale to bylo na poblítos, to se nedalo
Byli jste druzí?! No ty brďo, tak to jste skvělí v tom horku by mne nedonutil nikdo k ničemu O Berunkovi ani nemluvím....Včera jsme vyrazili na prochajdu až skoro ve 20.00h, jelikož při prvním pokusu jsme hned za bránou potkali po 14dnech Gogošovy a chodili jsme s nima půl hodiny po potoku (teda přímo po vodě) a na prochajd jsme šli tedy až pak. Kolem vody, nijak moc do kopce ne, jen 5km - přesto Berunek chudák v polovině už zaostával bezmála o 100m - jak se táhnul, jen co noha nohu mine. Když jsme přišli domů po 22h - vypadalo to na bouřku, začalo i strašně fučet, v dáli blesky - jenže pokud jste se někdo díval na radar - tak nás to elegantně obkroužilo (asi na radaru není ,,historie"?) - to by jste fakt museli vidět! Teď už to bylo tak neuvěřitelné, že i Tom, který si jinak klepe na čelo, když ječím, že nás zase 100% všechno mine, koukal jak ,,sůva z nudlí" a říkal, že by se fakt mělo zjistit, co to tady máme, když to ty bouřky úplně odrazí. Fakt, jako by mračna narazila na zeď a uskočí jiným směrem Takže závěr: ani nekaplo! 3dny už tu máme přes 36st a všechny bouřky nás obešly Když Tom dával večeři až v 0.30h tak nadával, že Berry už nebude v tomto horku chodit vůbec, protože se na to pak nemůže dívat, jak nevydrží ani stát, jenom sebou pořád práská na zem - úplně hotový (on to Tom zveličuje )
Kessie
Kesska, která se stále ještě nezačala zbavovat zimníku, docela trpí... - kluci mohutně začali línat až teď - posledních 14dní....To línají už opravdu, ta stará odumřelá srst je už zřetelně vidět - z Woricka ta ,,vata" jde po kusech. Mají už tři dny slíbené koupání ve sprcháči - aby to vypadlo všechno a hlavně - příšerně oba smrdí! Už jsem to tu psala, že cca od té doby, co spadli do té vody (mohl tam být i vyvedený kanál někde ) a nebo se snad tak zapařují? Smrdí vám taky teďka tak hrozně psiska? Nemyslím takový ten typický pach, jak když je pes třeba mokrý, tak to je cítit víc psem ale prostě takový intenzivní puch nějaký.... (a taky je zas jiný, než jak smrděli, když háraly ty feny)

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání