Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 21:13
- Nahlásit

worick
Tak pak tam máš "vlastnosti" nebo takněco - tak na tom a tam odsud pak zkoírovat ten odkaz(URL)....

worick
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 21:32 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tak pořád nic - ani déšť ani obrázky

Dines
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 22:06
- Nahlásit

worick
tak si stáhni nějaký normální prohlížeč
třeba : www.google.com/chrome

Drakopes
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 07:31
- Nahlásit

Tak pořád nic - ani déšť ani obrázky
tak u nás večer zase klasika - bouřilo. Alfréd začal odmítnutím večeře, pak strčil hlavu pod postel (pořád řešíme přizvednutí postelí o kusek vejš, aby se pod ně vešel) a funěl. Tak jsme ho tam nechali, šli večeřet, on za námi po chvíli přišel a celkem v pohodě zalezl do pelechu. Až mnohem později jsem zjistila, že cestou prošel přes čerstvě povlečené postele a totálně je rozvrtal Zlatíčko naše

a když kliknu pravým na obrázek, píše se tam hned ve druhém řádku "kopírovat adresu obrázku". Zkus si to na svých fotkách, co jsi se dala z toho potoka třeba. V podstatě to, co sem dáváš jako odkaz, vrazíš podle Dines postupu.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 08:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Včera se u nás byla koupat mamka se sousedkou (její) a Menďa

Tak sláva! Našla jsem způsob, i když je to složitější, ale jde to: nahraju obrázek či zrovna vlezu do galerie(moje obrázky) a vyberu. Vpravo je zhruba v polovině: get code for forums - rozkliknu a zkopíruju první adresu Tak alespoň, že takhle to jde Zatím, nevím co to bude dělat dál, jelikož před chvílí tam zmiznul prostřední obrázek a dohrávala jsem ho tam znova

Kessie
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 10:12
- Nahlásit

tak u nás včera mohutně bouřilo, pršelo decentně tak 5 - 6 minut a hotovo... zase nás to líznulo jen okrajově, bez deště... pod kytkama ani nebylo mokro... byla jsem na sebe naštvaná, protože jsem včera večer při zatahování žaluzií zlomila svou (po dvou letech skoro kvetoucí) orchidejku...
Drakopes - posíláme moc pozdravů Alfíkovi opožděně k jeho krásným kulatým narozeninám! Kesska posílá jedno psí políbení a my ostatní třepeme packou.. přejeme hlavně pevné zdraví!

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 10:52
- Nahlásit

worick
Vidíš jak si šikovná!
Vy máte i bazén? A řešíš vedro? Tak to bych se tam naložila do vody a už bych nevylezla
My máme tak akorát solární sprchu..... pořád vymýšlíme nějaké ty nafukovací a pod. bazény, ale už jsem snad definitivně dospěli k názoru, že máme tak miniaturní pozemek, že nějaké bazény a podobné atrakce (trampolínu) budeme řešit až budou děti - do té doby nemá valný smysl o tom ani mluvit

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 10:53
- Nahlásit

Když tu mluvím o dětech, nechcete někdo morčátka?
Krásná, mazlivá a chlupatá

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 11:50
- Nahlásit

Dines
Vy máte i bazén? A řešíš vedro? Tak to bych se tam naložila do vody a už bych nevylezla - no jo....radši jsem tuhle info zatím decentně vynechávala Naložená tam jsem, ale psiska pokníkávají, motají se sem a tam a neví, kam se vrazit, kočky to samé, dochází voda v potoce a zahrada postupně vadne od nejslabších jedinců - tavolníky před bránou už jsou na prach
Já jsem k morčatům zapoměla: sestřenky měly, i mladé, ani nevím, kolik jim jich zůstalo, ale jak si vzali tu těhotnou nalezenou feňuli, tak se jim potvora dostala do klece a podávila všechny Počítám, že už určitě chtít nebudou, jelikož jim zůstali i její dva pejsani, takže teď mají 2feny, dva dorostence a 4 kočky+ koně hucula
Kessie
tak u nás včera mohutně bouřilo, pršelo decentně tak 5 - 6 minut a hotovo... zase nás to líznulo jen okrajově, bez deště... pod kytkama ani nebylo mokro... - a já si říkala (při soustavném hypnotizování radaru ) že u vás už určitě a 100% pršelo - kór když jsem zaslechla info, že nejvíc měli hasiči práce na Brněnsku - teda jsem myslela, že i u vás a čekala jsem zprávu od Tebe, že vás to pro změnu spláchlo No jo....oni taky hlásili na Hodonínsku (a to jsme pro změnu my) a taky prd

Evey
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 11:51
- Nahlásit

Drakopes
hlavně na 12. jsme objednaní - odběr kmenových buněk a pokud jich bude mít dost, tak hned druhý den aplikace Daržíme pěsti.
Alfíku, všechno nejlepší, hlavně pevné zdraví.

Dines
nechcete někdo morčátka? Pokud je nenabízíš jako krmivo, tak my nee. Neměly by u nás dlouhý život.

worick
ale Tom ji nesnáší, hned dostane zánět do zubů a oka, takže to rezolutně zamítnul Tak alespoň do jednoho pokoje, třeba jen pro tebe.

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 12:15
- Nahlásit

worick
radši jsem tuhle info zatím decentně vynechávala
Protože víš jak hrozně závistivý jsem člověk
Ale jako chápu že to vedro bez deště venku je příšerné - jsem spíš reagovala na ten váš "skleník" a horko uvnitř.
Pokud je nenabízíš jako krmivo, tak my nee. Neměly by u nás dlouhý život.
Nenabízím je jako krmivo - kdopak by je sežral?
Mě u morčat spí kočka - se divím že e ještě nepobily - asi proto, že dole mám jen dospělé, kteří byli donedávna větší než ona. Ale dost mi zatrnulo, když jsem ji našla nakýblovanou u mimin...
Ale žádný masakr se nekonal naštěstí - ovšem za chvíli abych ty mimča nastěhovala někam těsně pod strop nebo co

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 13:26
- Nahlásit

Dines
Protože víš jak hrozně závistivý jsem člověk - tak to vůbec netuším.....
To není tady kvůli vám spíš různé ,,existence" co brouzdají NETem a tipujou...
Jak je všechno pořád dokořán a venku i fouká (i když stejně teplý a neochlazuje ) teďka kluci procházejí barákem skrz na skrz a hledají kam se vrazit...tu je tak strašný brajgl, že to si slabší nátury jako Tá ta s Má mou (u vás by se dalo jíst z dlažby na dvorku ) vůbec nedovedou představit.... Jen toho hmyzu, co je všude napadaného (on k nám totiž nalétá, ale horkem pochcípá ) - to by mohl sbírat lopatou

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 13:55
- Nahlásit

worick
spíš různé ,,existence" co brouzdají NETem a tipujou..

Bezva - to můžu psát všechno po pravdě a aspoň se nám vyhnou rovnou

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 14:33
- Nahlásit

Dines
Bezva - to můžu psát všechno po pravdě a aspoň se nám vyhnou rovnou -
Vždyť já už taky psala, že u nás není co ukrást - všechny prachy už jsou ,,uloženy na věčné časy" v baráku a zahradě. Kór ta zahrada jsme zjistili, že není zrovna dvakrát dobrá investice radši nepočítat, kolik to ročně ,,sežere" dalších peněz...

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 14:57
- Nahlásit

worick
Vždyť já už taky psala, že u nás není co ukrást - všechny prachy už jsou ,,uloženy na věčné časy" v baráku a zahradě
Jo, to znám - my je máme taky v baráku, v rybařině a ve zvířatech - jestli to náhodou není investice ještě horší A to ještě ty v baráku nejsou naše - tam je uložený jen dluh

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 15:02
- Nahlásit

Drakopes
Gratuluju Alfrédovi.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 15:14
- Nahlásit

Strejda
ještě se opaluješ? Už jsi černý jak viks? Být u nás - tak 100%

Drakopes
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 15:52
- Nahlásit

Strejda

Vyřídila jsem Alfrédovi, zeptal se, kde jsou s gratulací ty holky

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 16:02
- Nahlásit

worick
Neopaluju se vůbec. Jsem tady jen jako řidič a pomocná síla.

Jsou tady dva samojedi. Jeden rekreant a jeden starousedlìk. Starousedlík si ráno v sedm záplave a potom oběhne partaje, jestli tady není někdo, kdo by si potřeboval pohladit psa. Počká, až se vrací frbul z pekárny, aby mu od plic vysvětlil, co si o něm myslí. Servítky si nebere, zaslechl jsem dokonce něco o debilovi se špičatýma ušima. Pak na celý den někam zaleze.

Fotky sem dát z mobilu neumím.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 16:17
- Nahlásit

http://hobby.idnes.cz/psi-skolka-hotel-02x-/hobby- mazlicci.aspx?c=A120704_150200_hobby-mazlicci_bma

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 16:51
- Nahlásit

Strejda
Jsou tady dva samojedi..... -
Fotky sem dát z mobilu neumím. - škoda... to prosím ještě natrénuj...viděl jsi, jak jsem se včera snažila já...?!

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 17:53
- Nahlásit

worick
Neumím sem dát fotky, když píšu z mobilu. Doma to udělám.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2012 22:48
- Nahlásit

Před půl hoďkou jsem se teprve vrátila z prochajdy, poněvadž jsme vycházeli až po 20h (s Jitkou a Darčou) Málem nás sežraly hovada Mne až tak ne, ale Jitka chudák skákala jak kdyby měla ,,tanec svatého Víta" a máchala kolem sebe haluzí To bylo polovinu prochajdy, než se setmělo Jinak dobré až na to, že u nás zase na zdechnutí, ani nefučelo, hotová ,,prádelna" Potok je na kritické mezi, už se dělají jen jednotlivé laguny, přítok minimální....objížděl to dnes Rybářký svaz, vytahovali z těch lagun ryby a prý to vozí do Moravy Toho debila, co včera předpovídal, že se dnes bouřky přesunou z Čech na Moravu bych nakopala do.... - co jsem viděla, tak pršelo zase jen v Čechách, na Moravě něco málo...
Janiii
a vlastně....vám tam včera pršelo??

worick
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2012 08:12
- Nahlásit

Děcka!!! My měli v noci bouřku
Jednoho malého ubožáčka, pro nás ,,jen" 13mm....ale díkybohu alespoň za to Na chvilku nás to dostalo z nejhoršího Snad popršelo i v horách, aby se dostala voda i do potoka Tam půjdu na kontrolu až za chvíli. Nebyla to žádná šutora, možná nás to jen lízlo, ale když mne probudil déšť - ani jsem tomu nemohla uvěřit Teď jsem zrovna šťastná jak blecha....
Kessie
A u vás??

Drakopes
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2012 09:04
- Nahlásit

worick
super!! u nás konečně klidná noc

Kessie
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2012 10:47
- Nahlásit

worick - u nás trochu popršelo, vedrem jsem nemohla usnout, ještě jsem v jednu koukala na radar a něco se blížilo... ale zase jen tak okrajově... pak se asi trochu změnil vzduch, tak jsem konečně usnula... je fakt, že ráno bylo popršeno, ale bouřit jsem neslyšela...

worick
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2012 11:00
- Nahlásit

Kessie

Drakopes
super!! u nás konečně klidná noc - a hele, víš proč? Protože jste si to tam konečně přestali hamounit jen pro sebe a podělili se s potřebnýma

Tak mohlo popršet víc, protože pod některým řepným listem jsem viděla i sucho a podle stavu potoka (jo, vody přibylo, ale ne nijak výrazně, dokonce ani ne moc zakalená) takže podle toho v horách asi nepršelo. Kéž by ještě něco, nebo pořádně deštivý den...jeden alespoň... Ale i tak jsem moc ráda a přes to, že mne bolí už týden zub (či zuby ) mám dobrou náladu...konečně Zítra budu volat zubařce Jenže je to tuším spodní 5ka a v sobotu jdem na svatbu. Jestli ho bude muset vytrhnout či nasazovat korunku....to bych teda vypadala....

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2012 12:22
- Nahlásit

Janiii
a vlastně....vám tam včera pršelo??

netuším, byla jsem na prázdninách u maminky u HK

worick
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2012 12:40
- Nahlásit

Janiii
ahá A jak, dobrý? Byl to klasický ,,výkrm", jak to u maminek bývá?

Bóže já měla pocit, že jsem konečně bez nervů něco zhubla (ke spokojenosti by mi stačilo kilo-dvě) jelikož mi připadalo, že nic nejíme, víceméně nevaříme, jen tak něco ,,zobnem" (to bude kámen úrazu, neb je to nekontrolovatelné ) a prdlajz...ani ň Akorát jsem si opálila víc nohy, tak mi připadly štíhlejší

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2012 12:55
- Nahlásit

Drakopes
Holky by rády gratulovaly, ony milují oslavy, kde se dobře vaří. Ale zůstaly doma bez přístupu k internetu a o té slávě nic nevědí.

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání