Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 07:09
- Nahlásit

Včera dopoledne asi dvanáctiletý kaskadér předváděl na kole odvážné kousky pod našimi okny. Vyjádřil jsem pochybnosti o jeho motivaci, protože tady nebydlí žádná ženská přiměřeného věku, která by to ocenila. Žena mi doplnila chybějící informaci. Tamara (11) přijela na prázdniny k babičce.

Kessie
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 07:23
- Nahlásit

Drakopes - moc moc gratulujeme Alfíčkovi k narozeninám! Hodně zdraví do dalších let!!!

worick - jéééé, Radi, opatrně na sebe!!! Ruce ještě budeš určitě potřebovat!!! Každopádně štěstí, že to neskončilo ještě hůř! Tak ať se Ti to brzy uzdraví... ale do té doby budeš mít asi pracovní pauzu, ne? Pokud máš prsty zašitý...
Taky mám pracovní úraz...ale spíš takový kuriozní... potřebovali jsme ještě nějaký písek dovézt ze zahrady (je to takový mírně svažitý terén), tak jsem se vydala s kolečkama a lopatou... kousek se musí sjet z vydlážděné cesty a jet po trávě... jak jsem byla plně naložená, tak mi to na té trávě ujelo (bylo popršeno) a hodila jsem takový prima držkopád, jenže bohužel zrovna v tom místě je taková zbytečná železná nádoba, tak jsem se zadkem a rukou narazila o hranu, pod tíhou koleček ale docela silně, tak mám teda pekelnou modřinu přes celý zadek a ruka vypadá jako tetovaná - blbý je, že jsem si přitom asi narazila dolní část páteře a nemůžu se pořádně narovnat... snad to přejde brzy, práce je pořád dost...

worick
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 07:35
- Nahlásit

Strejda
A taky bych teda s nikým nestříhal plot. - o to přesně jde Sám by si člověk snad aximálně klepnul po holeni Jenže plot je vysoký přes tři metry a dlouhý tak 20m - takže stříhat jde jen ze žebříku a to ještě jen Tom, protože je vyšší o obsáhne i celou šířku. Tak lozil nahoru dolu jak veverka, potahoval si žebřík a já mu podávala nehoru ten plotostřih. A jak už to trvalo moc dlouho a umdlévala síla i chuť před sebou na odpoledne ještě jeden tenhle velký a dva menší tisové a za chvíli měl přijet ten kámoš na tenis - tak jsem to prostě blbě chytila, respetive jsem to tak určitě zvedla víckrát, ale ta druhá ruka byla trochu níž, ne na tom spouštěči A je po práci - nejmíň na 14dní
Já jsem Toma ukvokávala, ať mi to nějak zamotýlkuje a nejedem do nemocnice..jenže ten palec byl moc a nevěděli jsme, jestli to nechytlo i kost či šlachu Tak a mám taky ATB - kterým jsem se roky vyhýbala... Co Sallinka, je to lepší?
Mimochodem, bez pravé ruky je to fakt horor Už tady to psaní jednou rukou dost dobře nejde...a ostatní činnosti ani nemluvím....To člověk zjistí, že většinu věcí si musí minimálně tou druhou přidržet Já se ani sama neobleču! Dostat se jednou rukou do podprsenky a ještě levou - to fakt nelze dámy schválně si to vyzkoušejte

worick
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 07:51
- Nahlásit

Kessie
hodila jsem takový prima držkopád
- jéé, no vidíš to člověk kolikrát nedomyslí a průser jak mraky...snad to budeš mít jen naražené...
Že mně to bolí...není to tak hrozné, když tak jsem dostala prášky. Ale ta omezení mně děsně štvou, nevím jak teďka ráno s klukama...oni divočí, hlavně Berry, bojím se, že dostanu pecku. Nemůžu vařit, ani skoro nic uklízet, trochu prská, mám tam na to nachystané věci na opravy na šicím stroji.. No a vynechat pletí na 14dní...to nelze...to bychse z toho pak nevyhrabala A ke všemu jsme na příští týden objednali kamenou drť - že jí budem vysýpat ještě ten poslední nedodělaný a hnusný úsek v díře vepředu...Tzn. vozit to na kolečku 50m. Takové ,,kameniště" to má být.. Tak to asi teď odvoláme

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 09:16
- Nahlásit

worick
Co Sallinka, je to lepší?
Řekl bych, že horší. Dnes začal psí tábor, jela jen Neli. Se Sally jsem zůstal doma.
Žena jela poprvé sama na cvičák. Všechno jsem jí připravil a přesto vyjela o 25 minut později. Bylo to jak předehra k operetě. Jen těch kostýmů ...

worick
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 11:18
- Nahlásit

Strejda
Řekl bych, že horší.
- opravdu? to mne mrzí.. Tom to dneska zhodnotil:,,jasně, začíná červenec - všechno se sere - jako každoročně" .....přidaly se i další problémy v práci
Všechno jsem jí připravil a přesto vyjela o 25 minut později. - nepřipadnu si nijak zvlášť marnivá, ale snažím se být prostě ,,vzhledná" (abych nestrašila lidi a taky intelektem neoslním.. ) a to sebou nese tunu šminek, další tunu přípravků na jejich ostranění... samu mne to kolikrát štve, co s sebou musím tahat. Je to jako když má někdo třeba ekzém a taky musí mít mastiček, myček, léků...Pak se začnu oblékat a vyhážu a pozkouším půl šatníku, abych jako klasická ženská zjistila, že nic nemám a tudíž nevymyslím a výsledek: tradičně rifle-triko A končí to tou půlhodinou, co mi chybí na konci... ¨
Takže Tvou ženu naprosto chápu

Michall
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:15 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

Drakopes
Přejeme ještě mnoho krásných let, hodně zdravíčka, příjemně strávené léto s co nejmenším výskytem bouřek.

worick
Jejda, to ti nezávidím mně sundali sádru z levé ruky po čtyřech týdnech předevčírem a můžu ti říct, že to byla nesmírná úleva. To omezení mě taky štvalo snad nejvíc. Člověk už trénoval na kole, pač jedeme s bráchou několikadenní výlet, a pak mi dá sádru, a když jí sundá, tak si ještě vzpomene na kolo a výslovně řekne: ,, Ještě týden až 14 dní žádná jízda na kole". Mimo to jsem se ani nemohl pořádně vysprchovat, no hrůza, a to to bylo na levé a jen kvůli blbosti. No jo, za blbost se platí....

Včera se naštěstí nepříjemná předpověď nekonala, tak jsme vyrazili na ten závod.Byla tedy zima a foukal vítr, ale hlavně že nepršelo. Já jsem si ještě říkal, jak vezmu foťák a nafotím Vám něco a jak myslíte že to dopadlo? Zůstal doma na nabíječce.. Budu poctivě sledovat stránky cvičáku a pak sem dám odkaz, až se objeví nějaké foto.
Program byl následující:
1) Nejprve proběhlo rozdělení číslic a pořadí. - Proběhlo během psovodů na 100m a podle toho, jak jsme dobíhali, jsme měli čísla (jelikož jsem chtěl vidět jak se ty disciplíny mají dělat dostali jsme číslo 2 )

2) pachové práce - V prostoru bylo rozmístěno 15 misek a jen v jedné z nich byl párek. Měly se všechny systematicky proběhnout se psem na volno.
Šli jsme tedy druzí. Na písknutí rozhodčího jsem s Bárou vyběhl. Barunka naprosto nesoustředěná odběhla do křovíčka a udělala hromádku. Asi jsem zapomněl zmínit, že to bylo na čas. Pak jsme s Barunkou proběhli misky spapali a šli zpátky. Psi, kteří to znali, tak naprosto bez psovoda proběhali všechny mísy od jedné k druhé. Nebyli jsme ale sami-ještě asi dva psi co šli po nás, udělali také hromádku, ale už ne tak decentně jako Barunka u plotu, ale v prostoru....

3) Chůze se psem u nohy podle pokynů rozhodčího a psovod měl na lžičce vajíčko a ještě si do prostoru lehla jedna paní a rozhodčí nás směřoval tak, abychom ji museli překročit. K mému překvapení nikdo vajíčko nerozbil .

4) Aport, skok přes překážku, a mrtvej pes na povel. - Barunka byla už dlouho na vodítku a aport naprosto pokazila i když ji tak baví. Byla nesoustředěná, vůbec nesledovala aportek a koukala někam za psem. Skok se jí povedl i když to bylo vysoko. Mrtvej pes byl prý ukázkový, ale už sem u Barunky viděl lepší.

5) Přepadení - Měli jsme za úkol jít kousek po cestě od cvičáku a za zatáčkou vyskočil zpoza stromu figurant v rybářskym plášti a sledovala se reakce psa. Jak jinak Barunka se vyhecovat nedala a vzala nohy na ramena. Ale byla to neznámá situace a i psi, co tam měli plno zkoušek z obran, si nebyli úplně jistý a polekali se.

To bylo vše a my se odebrali do klubovny. Barunku jsme přivázali dole, protože větší psi dovnitř nesmí, ale začalo pršet, tak jsme si ji mohli vzít dovnitř. Zatím, co rozhodčí zpracovával výsledky, my jsme se bavili historkami. Dokonce se i venku grilovalo. Ještě byl naplánován noční závod. Cesta za bludičkami. Kdy měla být bludička baterka a jít směrem za ní. Vloni byl zase jiný závod a prý to bylo strašidelné. Bylo to v noci v lese a po cestě potkávali mrtvoly v pytlích a občas na ně někdo bafnul... No ale že pršelo, tak se bludičky nekonaly.

Přešlo se k vyhlášení výsledků. Zkoušku složili všichni. Za Báru jsem převzal taštičku plnou dobrot od Pedigree, pak jsem vylosoval cenu-skládací tašku a pak jsem převzal dokument potvrzující splněnou zkoušku, a jelikož se nepočítalo s tím že nikdo nerozbije vajíčko, tak koupili celý velký plato, tak jsme k cenám dostali ještě jedno syrové vejce a to se nám povedlo bez poškození dopravit domů. Přidávám dnešní fotodokumentaci:

Tá ta
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:30
- Nahlásit

worick
Máš pravdu.
Hned jsem si zkoušel zapnout podprsenku levou i pravou rukou,potom oběma a stále mi to nejde.
Budu radši nadále chodit bez.
To je nejlepší.

Kessie
Práce škodí zdraví.Podívej se na worick

Kessie
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 14:01
- Nahlásit

Michall
Tá ta
- teda pánové, Baruška se s vámi nenudí... Míša nám krásně popsal zkoušku... to muselo být moc príma... měli jste určitě krásný den... Tak jsem si říkala, jak by kterou úlohu zvládla Kessie... a nevím nevím... jste moc šikovní!

Kessie
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 14:03
- Nahlásit

Strejda - teda chudinka Sallinka... posíláme jí jedno psí obejmutí, ať už se jí to konečně uzdraví!!!

Kessie
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 14:10
- Nahlásit

worick - řekla bych Ti, že si aspoň odpočineš... ale moc dobře vím, že pak se toho naskládá a dlouho trvá, než to člověk všechno dožene... a na jak dlouho to vypadá? myslím, jak dlouho než se vstřebají stehy? já trpím spíš na ty modřiny... stehům jsem se zatím vyhýbala... mám jen tři stehy na čele a to už od svých necelých tří let... spadla jsem na hřbitově na pomník...

Evey
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 16:29
- Nahlásit

Tá ta
Za týden se s ní chystáme na Bítov,tak budete-li mít někdo zájem,můžeme seznámit nejen psy.
Rádi kohokoli z vás poznáme.
Seznámení se nebráníme, ale Bítov máme poněkud z ruky.

Drakopes
Tak si dovolujeme oznámit, že Alfíčkovi bylo včera krásných a úctyhodných devět let. VELKÁ GRATULACE. Jen tak dále...

worick
Raduška debílek má zašité dva prsty na pravé ruce - palec a trochu prostřdník! Šmarjá pane, hlavně že se plotostřih nezměnil na prstostřih.

Strejda
Řekl bych, že horší
Sakrblé. Což takhle jí trochu podpořit to hojení kůže třeba Biotinem?

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 16:54
- Nahlásit

Evey
Což takhle jí trochu podpořit to hojení kůže třeba Biotinem?

Koupil jsem Gelacan Champion, ale podívám se i na Biotin.

worick
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 08:15
- Nahlásit

Michall
to jste měli teda parádní akci Baru musla být nadšená a vzrušená - tolik pejsů kolem, to si užila
Naši kluci by jí záviděli páníčky, protože od nás by tohle těžko někdo absolvoval - já se straním hromadných akcí úplně, Tom se straní lidí...
A jednotlivé disciplíny? Bych byla ráda, kdyby kluci vůbec začali dělat co mají a nehleděli kde co lítá... Vůbec netuším, jak by dopadnula disciplína - chlap v pláštěnce? myslím, že by nehnuli brvou a šli si dál po svých, oni vůbec nejsou zvyklí na lidi ,,nějak" reagovat. Tady potkávají kde jakové podivouse (jednoho mají za paničku ) tak vážně nevím, to bych si ráda zkusila
U nás včera začalo pršet kolem deváté ráno a lilo jak z konve do 19h Toho jsme využili a alespoň na chvíli šli za klukama do za hrady, vynést na kompost, ozobat maliny (ty papkají i oba kluci, jahody jen Worka) zapsat venku na zdi stavy elektro a plynoměru, chvilku jim Tom házel balon a přijeli tcháni na návštěvu. Byli na mě mrknout odpoledne i naši, mamka konečně, nebyla tu od 1.května Má to sice jen 700m, ale kvůli bábě nemůže stačí, když musí někdy do města na nákupy a alespoň 2x týdně zalít na hřbitov (ten je na opačném konci)

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 08:49
- Nahlásit

worick
U nás včera začalo pršet kolem deváté ráno a lilo jak z konve do 19h
Tady podobně. Déšť jsem potřebovali. Konečně zarostla vyčuraná kolečka na trávníku, ale bohužel vylezli slimácí.

kvůli bábě nemůže
Pozorně sleduju Tvůj seriál "Naše bába" a srovnávám to se svými zkušenostmi a s tím, co vidím kolem sebe. Péče o nemocného člověka je vždycky náročná, ale je to mnohem snažší, když to má nemocný v hlavě v pořádku.

worick
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Pozorně sleduju Tvůj seriál "Naše bába" a srovnávám to - jsem si vědomá toho, že tady budem celá rodina vypadat jak nevděčné mrchy, co ještě týrají chuděrku stařenku, ale přísahám, že nejmíň 20let, jsme o dědoušky pečovali jak o svaté obrázky s radostí a láskou. Bohužel, vše se začalo měnit smrtí dědy pře 6 lety - bába zratila hlavního otroka, co o ni pečoval dnem i nocí a začala si zlost vylévat na mamce. Pak začaly cukrovkové záchvaty, které jí poškozovali mozek čím dál víc a k její nesnášenlivé zlé povaze se ještě přidala stařecká demence. Ve chvílích, kdy je mimo to člověk bere, to se nedá nic dělat a může to potkat kdykoliv každého z nás.....jenže ve chvílích, kdy začne normálně fungovat t.j. poznává nás, mluví s náma normálně.....se mění v tyrana a vymýšlí kraviny jen, aby lidi kolem sebe deptala. Opravdu. Teta tomu taky nevěřila, když to dělala jen mamce a vyčítala jí, že je k bábě nespravedlivá, že vidí, že chuděrka stará, už za to nemůže.....a teď už to zažívá na vlastní kůži a když bába už nedá ani na ni a dělá jí taky tyhle naschvály - tak šílí a nadává stejně jako mamka Ona si bába totiž myslela, že když umře tety tchán, o kterého se půl roku teta starala, tak se už veškerá její pozornost, čas a péče přesune na bábu. Jenže teta chodí do práce, bydlí ve vedlejší vesnici, zahrada, pole, dcera a syn mají rozestavěné baráky...a ještě by potřebovala vydechnout po tom půlroku s tchánem....no a místo toho na ni bába jenom chrlí výčitky: proč tam s ní nespává ona, proč jí v 5 ráno nejde udělat oheň v kamnech, proč přijede až kolem 19h a ne zrovna z práce....už úpně obrátila, už to není,:,,Aničko moje zlatá, Ty jediná se o mně dobře staráš...."ale jen vyčítá. A teta se stejně jako mamka zpočátku (´mamka vlastně pořád, mám dojem, že tohle už má všechny znaky ,,stockholmského syndromu ) pořád snaží zavděčit (a vylepšit si profil )jenže to by s ní musela zůstat dnem i nocí a stejně je jasné, že bába by si na tom něco zase našla
Dovedu si představit, že tohle nikdy nemůže pochopit člověk, který baběnce rád všechno udělá a jenom uslyší ,,děkuju, já vás tak nerada obtěžuju..." My jsme si tu péči o staroušky taky tak představovali...Ani vůbec nestojíme o nějaké díky, to je přece samozřejmost a u nás to vždycky tak bylo....jenom kdyby byla alespoň zticha...Ona taky poděkuje, to jo - mě - za převázání nohy, ale to je od ní čistý kalkul. Ona totiž dobře ví, že já prostě už přijít nemusím, nade mnou nemá tu moc zaklínadla, co řve v jednom kuse na mamku:,,dostala jsi barák, tak jsi povinná se o mně starat!" Mamka na ni sice řve, že ho nechtěla a ať si ho bába strčí někam....jenže na bábu může řvát co chce, ona stejně neslyší nic

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 12:14
- Nahlásit

worick
jsem si vědomá toho, že tady budem celá rodina vypadat jak nevděčné mrchy, co ještě týrají chuděrku stařenku
Vím, co je péče o tyrana. Jestli Tě někdo bude mít za nevděčnou mrchu (pochybuju o tom), tak já určitě ne. Ale teď sleduju, jaké to je, když je umírající člověk duševně zdravý, uvědomuje si, jakou péči spotřebuje a je za ni vděčný.

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 12:22
- Nahlásit

Tak se přidám k vám
O víkendu jsme měli intenzivní trénink agility.
Teda on je až do úterý.... jenže.... Nikol nás mrcha honila jak nadmutý kozy, no a nemohlo to dopadnout jinak než to u mě dopadlo.... Totiž asi takto : Běžím, běžím, běžííím.... najednou se ozval divný zvuk.... a zničehonic neběžím, ale ležím
Naštěstí je to jen obyčejný výron v kotníku, což ovšem neznamená že to nebolí

worick
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 12:49
- Nahlásit

Strejda
uvědomuje si, jakou péči spotřebuje a je za ni vděčný. - hmm, ono tohle taky není pro pečující příjemná situace - nemyslím celý ten stav - to je šílené a nejhorší, co si vůbec člověk chce představit - ale teď myslím právě tu vděčnost, to jak se cítí onen nemocný člověk, odevzdaný napospas jiným (to naše bába nezná, ona si nepřipustí, že se sama ani nenají a je opravdu odkázaná na pomoc jiných, přesto si otvírá pořád hubu) a to,že bych ani nechtěla, aby mi byl za to vděčný a pořád mi to opakoval a děkoval mi - nebylo by mi to příjemné - u nás se to opravdu vždycky bralo jako samozřejmá věc, že když je někdo z rodiny v nesnázích, tak se mu všichni snaží pomoc jak nejvíc to jde...natož vážně nemocný, nemohoucí...Mamka často říká, že by si nikdy nepředstavila, že to u nás bude vypadat takto. Ona, která si nikdy nedovolila rodičům na nic říct ne, odmluvit, odporovat a celý život jim oniká (mamička majů pravdu)

Dines
Tak se přidám k vám - no pěkné Boha jeho co to byl toto za víkend??? Nějaké skvrny na slunci, či co?! Fůj, vyvrknutý kotník jsem ještě nikdy neměla, dej pokoj.....ostatně já doteď nikdy nic neměla - tedy nic pro doktory....což jsem tu ostatně hodněkrát vzpomínala a zakřiknula asi dobře mi tak, měla jsem držet hubu Nemusela jsi k doktorovi, jen to máš natřené octanovou mastí a stažené? (znám to od Toma, z fotbalu mu nedrží vazy ani v kotníku, ani v koleně)

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 13:01
- Nahlásit

worick
.ostatně já doteď nikdy nic neměla - tedy nic pro doktory...
Taknějak - jen jednou jako dítě zlomenej malíček

Nemusela jsi k doktorovi, jen to máš natřené octanovou mastí a stažené? (znám to od Toma, z fotbalu mu nedrží vazy ani v kotníku, ani v koleně
Nemusela ale šla jsem... trochu vyždímat zdravotnictví - platím měsíčně nemálo, tak jsem si vzala trošku zpátky a nechala si dát ortézu

Evey
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 18:24
- Nahlásit

Strejda
Koupil jsem Gelacan Champion, ale podívám se i na Biotin. Já se dívala na ten Gelacan, Biotin také obsahuje, to by mělo stačit.
Ale teď sleduju, jaké to je, když je umírající člověk duševně zdravý, uvědomuje si, jakou péči spotřebuje a je za ni vděčný. Ty se taky o někoho staráš?

worick
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 20:33 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Ty se taky o někoho staráš? - myslím, že Strejda přímo ne, ale mají to v příbuzenstvu
Teďka jsem přišla od báby, dneska je dobrá, ptala se mně, co mám, musela jsem jí vysvětlovat čím (i kkyž to je bez šance, nebyly sto to pochopit ani mamka s tetou ) Na vodítku jsem měla jen Worku v levé ruce, jen jsem se modlila, ať nám nevyběhne do cesty výlupek Ronny
Odpoledne jsem se snažila alespoň levou rukou něco vyplet - jak jsem se chtěla postavit trochu do kopce, zvedla jsem ruku, že se trochu opřu o takový džber co máme na plevel - no a nějak jsem u toho propnula tu ruku, strašně mě v tom škublo...kdyby mi prasknul steh, to by snad začala i trochu prosakovat krev, ne?? Radši jsem toho nechala, navíc to pak začlo trochu víc bolet... Zatracená zku..... práce

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 22:04
- Nahlásit

Evey
Ty se taky o někoho staráš?
Teď už mně nikdo nepotřebuje.

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 22:06
- Nahlásit

worick
Odpoledne jsem se snažila alespoň levou rukou něco vyplet
Chápu, že to je potřeba, ale nechápu, že si myslíš, že to půjde.

Evey
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2011 11:32
- Nahlásit

Michall
a mrtvej pes na povel jak vypadá poloha mrtvého psa na povel?
Dines
A to fakt z ničeho nic, nebyl tam třeba nějaký dolík?
worick
strašně mě v tom škublo...kdyby mi prasknul steh, to by snad začala i trochu prosakovat krev, ne?? jestli spíš neprdlo něco co se snažilo srůst. Vykašli se na to. Nemáš tam v okolí nějakou malou brigádnici? Asi raděj ženského pohlaví, kluci nejsou v pletí moc zdatní. Třeba by si někdo rád při prázdninách vydělal pár kaček.

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2011 11:45
- Nahlásit

Evey
kluci nejsou v pletí moc zdatní
Jo, takhle přesně to je.

Michall
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2011 12:25
- Nahlásit

Evey
Lehnutí na bok a nehýbání se. Dovedli jsme to tak daleko, že jí před čenich dáme piškotku a trénujeme trpělivost.

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2011 19:38
- Nahlásit

Drakopes & Kessie
Sim pančelky, worick zase nanapsala domácí úkol.

worick
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2011 21:45
- Nahlásit

Strejda
Sim pančelky, worick zase nanapsala domácí úkol. -
No počkej žalobníčku, teď si to vyžereš! Hele, vypili jsme celý balík vadné šarže 20.05.12!!! Teda kecám, poslední půlku jsem po vydání infa o stahování z oběhu nechala na stolíku u postele rozpitou - ještě tam stojí.... Takže co myslíš, že celý den asi tak děláme? Nooo...ser..! Nee, neboj kecám Tom sice má průjem dva dny, ale bůhví z čeho...
Dneska teda celý den pleju, neb je napršíno, krásně a krásně to jde Než bych našla někoho ochotného, bylo by po. A jak tak pleju vepředu u branky, ozve se mi u hlavy kníknutí a koukám: Mášena hlavu mezi šprlaty Už tu dlouho nebyla...To už se chytli i kluci, lítání branka-brána kňučení...tak jsem ji pustila dovnitř. Chvíli po obě všichni skákali, lítali, pak začal Worka vrkat na Berryna a ten už si s ní nesměl hrát....naštěstí šli kolem Gogošovi A Máša, že ona tedy chce jít ven za Gogem. Jen jsme se stihnuli pozdravit, já vypustila Mášu, ta vyletěla jak střela a tryskem pádila kolem potoka - asi domů.....jenže Gogo za ní A za ním s řevem páníčci...a za nima já volala omluvy, že mně to nenapadlo Naštěstí to má Máša jen cca 400m a přes potok (tam se Gogovi asi nechtělo) a tak se za minutu vrátil zpátky. To zase přijeli tcháni a jak vjížděli do brány, vyběhnuli kluci. Panička bleskem pustila odloveného Goga radši z vodítka, načež po sobě začali skákat všichni tři - to je snad poprvé, kdy se toho účastnil i Berry (asi byl rozjívený ještě z té Máši ) protože zešrumovali za chvilku chudáka Goga na zem a jeden mu skákal po zadku, druhý po hlavě....blbečci úchylní... naštěstí je Gogo splachovací a oni toho nechali, když jsme na ně bafnuli, že jsou magoři

worick
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2011 21:55
- Nahlásit

Jídlo: pořád na prd. Dva dny už se jim snažím vnutit vařené, úplně stejně jak vždycky....a pořád se nežere Od těch háravek ještě pořád nic - krom kousku syrových žeber. Večer granulí taky sní polovinu Já nevím, kdy se zase rozežerou - teď začnou vedra a bude zase po...

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání