Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Tá ta
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 15:08
- Nahlásit

Strejda
Já bych je nepodceňoval.
1) buďto zmizí dodávka + obsah stodoly
2) otevřou si dveře a projdou dodávkou dál a opět zmizí obsah stodoly

třetí varianta je ta,že je dodávka (lublin) pojizdná...
Ale to asi ne.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 15:23
- Nahlásit

Jak jste se tu bavili o bojácnosti berňáků, tak v našem případě vůbec toto slovo neznáme. Barney je naopak zvědavej až až. To se promítá i do setkání se psy. Ať je to jakýkoliv pes, hned se letí seznamovat. A pak podle toho, jak se ten pes začne chovat (jestli vrčí nebo je v pohodě), pak podle toho reaguje Barney.

Jinak já jsem před 14hod. koukala na radar a hnala se k nám nějaká bouřka, tak jsem rychle vyrazila na procházku. Vítr sice foukal a stále fouká o sto šest, ale vůbec nezapršelo a zase se nám to vyhlo. I když ted podle radaru tady u nás pořád možnost nějaké ,,sprchy´´ je.

Strejda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 15:38
- Nahlásit

ale vůbec nezapršelo a zase se nám to vyhlo.
Tady vyloženě lilo, když jsem byl na obědě. Musel jsem si dát další pivo, než to trochu přešlo.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 16:22
- Nahlásit

My jsme ta díra, co tam pořád zůstává víceméně suchá. Jo, trošku sprchlo a kolem tma, ale nic hrozné - zatím....A vypadá to, že to přejde pryč.
http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/ data_jsradview.html?lat=48.879&lon=17.521&nselect= 12&rep=3&add=5&update=2&opa=3&resize=0

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 16:30 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Jako nevim, co ty morčata maj proti focení?

worick
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 20:14
- Nahlásit

Už jste utopení? Tady začalo pršet hned, jak jsem to dopsala a prší od té doby v kuse, ale nijak tragicky, prostě prší. Měli jsme mít cvičák, tak zase nic
Dines
Jako nevim, co ty morčata maj proti focení? - asi to samé co já. První nám nech udělat facelift a pak chtěj portrét

Drakopes
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 21:32
- Nahlásit

Nám dneska počasí vysloveně přálo. Silně se ochladilo, vyrazili jsme na grilování - komorní záležitost, nepršelo, žádné náznaky bouřky, psi nesmírně spokojeni, my taky ))
a dlouhé volno před námi ....

LuckaM
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 23:02
- Nahlásit

URL
Už jste to četli? Tragédie

worick
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 23:59
- Nahlásit

LuckaM
Už jste to četli? Tragédie
Dneska jsem po dlouhé době viděla zprávy snad na všech programech, neboť jsem konečně žehlila a to je tedy co říct - minimálně po dvou měsících!!!
Tragédie je to hrozná a o to víc, že tam mluvili spolužáci dotyčných a z jednoho vypadlo, že kluk má v prdeli celý život, protože si zabil bratra.....

Evey
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 08:32
- Nahlásit

Dnes jsem zaspala, vlak mi ujel. Našla jsem si tedy jiný, jenže na ten jsem neměla od nás do přestupní stanice spoj. Rozhodla jsem se tam tedy vyrazit na kole. Bohužel jsem nepočítala s tak intenzivním protivětrem a další vlak mi opět ujel (ale stihla jsem mu zamávat). Přemýšlela jsem jestli mám do té práce už na tom kole dojet, ale rychle jsem se vrátila do reality. Je to ještě cca 17 km do kopce, já nejsem adekvátně oděna, je zima, poprchává. Stopla jsem si kolegyni která jela autem. Dnes musím zcela omezit chůzi po schodech, nedělá mi to po té časovce vůbec dobře. Musím začít trénovat.

Dines
Jako nevim, co ty morčata maj proti focení? Plně je chápu, taktéž se nerada fotím.
worick
Už jste utopení? Zatím ne, pršelo je včera asi od 17-19 hod., ale nic dramatického.

Strejda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 08:46
- Nahlásit

Evey
Stopla jsem si kolegyni která jela autem.
Kde zůstalo kolo? Jak pojedeš zpátky? Jak se dostane domů kolo?

Evey
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 09:01
- Nahlásit

Strejda
Kde zůstalo kolo? Kolo zůstalo zamčené v garáži u známých (další zdržení, které přispělo k ujetí vlaku...).
Jak pojedeš zpátky? Zpět do přestupní stanice určitě vlakem. Ještě uvidím jak budu dnes, vzhledem k tomu zpoždění, stíhat v práci. Buď tedy pojedu rovnou vlakem domů, anebo vlakem do přestupní stanice a pak zase na kole. Zatím se tu na mě všichni sesypali, jako kde jsem... Jeden den jsem přijela místo 5:30 "až" v 6:45 a je z toho haló.
Jak se dostane domů kolo? To už na tom celém bude to nejlehčí. Prostě si ho tam vyzvednu po cestě domů. Buď dnes, či příští týden...

Evey
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 17:11
- Nahlásit

Strejda
Takže na kole dnes i odfrčím. V práci jsem doteď. Ale za chvilku už zvedám kotvy.

Proč nikdo nic nepíšete? Si připadám, že trpím samomluvou... Taky nestíháte? Či jste na cestě na prodloužený víkend, anebo rovnou na dovolenou?

Strejda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 17:57
- Nahlásit

Evey
Proč nikdo nic nepíšete?
Léčím se z grafomanie.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 20:07
- Nahlásit

Proč nikdo nic nepíšete

prosím, Worick to fláká!!

Tá ta
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2011 20:08
- Nahlásit

Dnes jsem vzali Báru do Hornbachu a koupili jí košík.Paní u dveří byla hodná a pustila nás dovnitř.Prý ale musíme mít správně košík.Tak jsme jí řekli,že kvůli tomu tam jdeme.
Vybrali jsme správnou velikost,dokoupili ještě nerez misku a hromadu pamlsků.
Při zkoušení Baru docela i držela,ale doma při zvykání jsme ji ho na 5 min.nasadili a div si nevyklepala mozek.Teď už před chvíli jí to tak nevadilo.Musíme ji po chvilkách zvykat.
Za týden se s ní chystáme na Bítov,tak budete-li mít někdo zájem,můžeme seznámit nejen psy.
Rádi kohokoli z vás poznáme.

worick
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 08:15
- Nahlásit

Evey
Proč nikdo nic nepíšete? Si připadám, že trpím samomluvou... Taky nestíháte? - vidíš?! A to já tu mám věčně... Přesně tak, nestíhám, ostatně jako poslední dobou pořád Týden máme na víkend zamluvený v půjčovně plotostřih a teď ty deště. Tak jsme včera dopoledne jeli pro něj a jelikož odpoledne pršet přestalo, honem jsme fislili alespoň některé,aby toho nebylo na dnešek tolik. A na neděli už hlásí zase déšť. A koukám, tady je taky kolem pěkně zakaboněno, tak nevím nevím, jak to dopadne....jestli to vůbec zvládnem No a když jsme skončili bylo 18h, tak jsem honem drapla psiska a na prochajdu. U prvních baráků mně drapla sousedovic holka(ta vnučka od minimaxů, teď skončila čtvrtou třídu) a že půjde s náma. Tak nás zdržovala ještě ona trošku. Přišla jsem domů o půl deváté a do devíti byla ještě u nás. No a pak jsem si to tady přečetla, ale jelikož jsem nic od oběda nejedla, tak honem alespoň tuňákový salát a vzápětí jsem vytuhnula u telky (pak fňukám, že jsem jako prase )
Zato Ty jsi měla teda vzrůšo, takový ,,akční den" Si piš, že já bych dopadla stejně - jaktěživ nikam nepřijdu včas A na kole jsem neseděla 4 roky, to bych se z toho taky pak posr....
Drakopes
prosím, Worick to fláká!! -
Strejda
Léčím se z grafomanie. - Ty určitě Nejdelší Tvůj příspěvek jistě nepřekročil ,,několik vět"
Tá ta
Za týden se s ní chystáme na Bítov,tak budete-li mít někdo zájem,můžeme seznámit nejen psy.
Rádi kohokoli z vás poznáme.
- to my by jsme rádi, ale je to ještě pořád dost daleko. I když....zkusím to projednat To už máte tu dovču?

Strejda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 09:30
- Nahlásit

worick
Nejdelší Tvůj příspěvek jistě nepřekročil ,,několik vět"
No, moc se neznáme.

Strejda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 09:36 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

Před nedávnem jsem tady psal o bullovi, který v rychlém sledu přišel o všechny chlapy z baráku. Dvě pozůstalé se psem poctivě chodily na cvičák. Včera havarovala sestra. Auto je totálně na odpis. Ona zázračně přežila, dnes ji pustí z nemocnice.

worick
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 10:53
- Nahlásit

Strejda
No, moc se neznáme. - to byl fór Prostě mi to tam sedlo
Včera havarovala sestra - ježíš, to je ale smůlovatá rodina Kde proboha dělali ty řidičáky?!!
Drakopes
Nám dneska počasí vysloveně přálo. Silně se ochladilo, vyrazili jsme na grilování - komorní záležitost, nepršelo, žádné náznaky bouřky, psi nesmírně spokojeni, my taky - jééé, to se tak někdo má... a ještě mi sem píše o grilování (já bych si tak dala nějaká žebírka.... ) jelikož já jsem momentálně na dietě Přísné, už jsem se fakt naštvala a přestala žrát, protože už to dosáhnulo svého vrcholu a přes to nejede vlak Dokud se nevrátím na normální svoji váhu, tak jen zelovoc...

Michall
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 11:53
- Nahlásit

Dneska jsem zkusil trénovat s košíkem a na pomoc jsem si vzal knížku. Zjistil jsem kde byla chyba. Učili jsme jí to včera příliš násilně i když jsme jí cpali pamlsky. Dneska jsem zkusil jen na vteřinku a zase dolu a za chvíli jsem jí ho na volno zapnul a paráda .

A na neděli už hlásí zase déšť. A koukám, tady je taky kolem pěkně zakaboněno, tak nevím nevím, jak to dopadne...

No právě. Dnes asi ze závodu o kterým mluvil Tá ta nic nebude. Ze severu jdou na celou ČR srážky a měli by trvat od 14:00 do 14:00 v neděli. Pak místy přeháňky. URL

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 12:41
- Nahlásit

Strejda
Posílám mail ohledně cella.

Strejda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 13:11
- Nahlásit

Vlčáčková
Posílám mail ohledně cella.

Čtu mail. Ď

Drakopes
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 13:16 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Tak si dovolujeme oznámit, že Alfíčkovi bylo včera krásných a úctyhodných devět let.

URL

samotná oslava proběhla velmi rychle

Strejda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 13:17
- Nahlásit

worick
Kde proboha dělali ty řidičáky?!!
Chyba by mohla být v autoškole jen u slečny. Ta je moc slušná, atd. Teď někdy promuje/promovala. Její bratr se zabil zhulenej a na cyklostezce (v autě).

Strejda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 13:18
- Nahlásit

Drakopes
Oslavenec na svůj věk nevypadá. Gratulujeme.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 13:20
- Nahlásit

worick
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:25
- Nahlásit

Drakopes
Tak si dovolujeme oznámit, že Alfíčkovi bylo včera krásných a úctyhodných devět let. - gratulujeme strašně moc!!!! Alfréd vypadá fakt výborně, přejeme ještě moc, moc takových dobrých let před sebou Zrovna včera jsem řešila ze sousedem, co jim před půl rokem umřel hovaward Baron, jestli si budou pořizovat nového znovu hovíka...a říkal, že se na to ještě necítí (moc je to sebralo) ale že už o tom začínají mluvit a neví, jestli do téhle rasy jít, protože je zdegenerovaná - Baron poslední rok už (umřel bohužel právě v 9letech ) sotva chodil A že manželce se líbí berňák - jak chodí kolem naší Verunky
Ták a teď mám pro vás, ale něco speciálního.....
Raduška debílek má zašité dva prsty na pravé ruce - palec a trochu prostřdník! A co myslíte, že vyváděla?! No, plotostřih je správně Tak jsme si ho šikovně podávali na žebřík, že jsem ho držela za lištu a každý jsme zmáčknul jeden spouštěč - prostě trdla Tom měl mít za chvilku tenis, tak jsme to chtěli honem stihnout dodělat - chyběli nám dva metry.... Jak probíhalo ošetření hysterky, která se začala nekontrolovatelně třást a tekly jí krokodýlí slzy - to ani nechtějte slyšet To byla groteska

Drakopes
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2011 20:11
- Nahlásit

Raduška debílek má zašité dva prsty na pravé ruce

Radko, neměli by tě zbavit svéprávnosti?? Kvuli blbýmu tenisu takhle kmitat?? No, hlavně ať se ti to rychle zahojí a opatruj se!!

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 07:02
- Nahlásit

worick
Raduška debílek má zašité dva prsty na pravé ruce - palec a trochu prostřdník!
Takovou oběť bych nepodstoupil ani kvůli plotu natož kvůli tenisu. A taky bych teda s nikým nestříhal plot. Nikomu nevěřím.

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání