Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:39
- Nahlásit

Strejda
Opravuji mylnou březnovou informaci. Nebude to Mišík nýbrž Pavlíček.

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:02
- Nahlásit

Evey
Nebude to Mišík nýbrž Pavlíček.
Děkuju
Předložím to k projednání v kulturně zájezdové komisi.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:24
- Nahlásit

tak já se snad nedozvím co je chytrá houba.Co se dá dělat,budu si to muset najít...

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:38
- Nahlásit

Tá ta
tak já se snad nedozvím co je chytrá houba.Co se dá dělat,budu si to muset najít...
Až to zjistíš, tak tady prosím udělej osvětu.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:44
- Nahlásit

Strejda
dufám,že nezapomenu co mám hledat

worick
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 21:01
- Nahlásit

Sorry, já makala doteď Tak třeba tady http://www.pythium.eu/cs/
Fakt jste o tom neslyšeli? To už na plíseň na zdi používám druhým rokem...

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 06:01
- Nahlásit

Strejda
Tak jak jste včera pochodili u veta?

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 06:33
- Nahlásit

Evey
Tak jak jste včera pochodili u veta?
Vet: No jo. Hot spot jako vyšitej
Já: V roce 2009 jste to diagnostikoval jako akutní mokvavou dermatitidu a léčil Augmentinem.
Vet: Jo, v dubnu 2009. Budeme to léčit stejně.
Já: Není nějaká jiná možnost jen s lokální aplikací ATB?
Vet: To nejde. To je celkové onemocnění a musí se léčit celkově.

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 06:42 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Strejda
A na jak dlouho vám ty ATB předepsal?
Mě to přijde jako malé ložisko na celkové ATB. Ale doktor by tomu měl rozumět víc než já. Má ten flek tendenci se nějak zvětšovat?

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 06:56
- Nahlásit

Evey
Má ten flek tendenci se nějak zvětšovat?
Má dvě ložiska. Jedno malé, které už zarůstá. To má na boku a olizuje ho. Druhé na krku, které je velké a rychle se zvětšuje. ATB předepsal na 10 dnů.

Našemu vetovi věřím. Bohužel mně nechce přijmout jako pacienta.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:11
- Nahlásit

Bohužel mně nechce přijmout jako pacienta.

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:30
- Nahlásit

Strejda
Druhé na krku, které je velké a rychle se zvětšuje. ATB předepsal na 10 dnů. Tak to jo, snad se to rychle zahojí. Ten Prurivet neni na velké rány.
Bohužel mně nechce přijmout jako pacienta. Prd kšeft když nejsi nemocný.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 14:05
- Nahlásit

Strejda
chudák Salča, takového fujtajbla chytla... Vy už nejspíš ta ATB berete, ale ještě mi napadlo....naší bábě na ty její rány všemožné - na nohách - na to dávám takové náplasti, původně určené k léčbě bércových vředů. Jsou opravdu výborné, už jsme vyhojily všechno možné. Od té doby do toho právě nechytla žádnou ,,růži" ani zánět. Předtím s tím byla 2x v nemocnici...
Co říkáte na tu Sandru ze Sydney? Já nejsem rodič, tak mám nejspíš jiné uvažování....ale myslela bych si, že rodič pro dobro svého dítěte udělá možné...i nemožné...Nechápu myšlenkové pochody toho otce. Holka už je to velká a když tam nechce být a chce být jasně u matky, proč ji tam drží?! O co mu jde, o pomstu matce? Na úkor dcery? To mi hlava nebere...Co tím získá? Holka bude mít za pár let 18, stejně odjede kam bude chtít a jeho bude do smrti nenávidět...Kdyby ji pustil, choval se normálně, tak tam mohla za ním jezdit na návštěvy a o dceru by nepřišel. To nedohlédne o čtyři roky dál....?!

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 14:47
- Nahlásit

worick
Vy už nejspíš ta ATB berete, ale ještě mi napadlo....
Kdyby to nepostupovalo tak rychle, tak bych hledal něco mírnějšího. Ale šlo to rychle. Ve čtvrtek jsem holky česal a všechno bylo v pořádku. V pátek už měla jednu dírku, v sobotu dvě. V pondělí se jedna začala uzavírat, ale na krku to vypadalo hnusně. Ještě že je taková dobračka. Stát se to ovčandě, tak by vetovi urvala ruku.

Co říkáte na tu Sandru ze Sydney?
O co jde? Něco bylo v TV? Já se na to snad budu muset koukat. Zase mi asi něco uteklo.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 15:28
- Nahlásit

Strejda
Ale šlo to rychle...
O co jde? Něco bylo v TV? - v TV nevím, nějak poslední dobou nestíhám čumět Ale na NETu jsem to už párkrát zachytila. Klasika, žili v Sydney, pak se asi rozvedli, nějakou dobu strávila s matkou v Čechách, mezitím se soudili o opatrovnictví no a vyhrál otec s tím, že ji musí za matkou pouštět. Ne, že tam holka nechce vůbec být, ale ještě ji ke všemu otec už do Čech nepustil. Holka nejspíš trpí mentální anorexií, ze které se tady jakž takž vylízala...no a teď tohle A je obava, že pokud jí úřady nepomůžou, tak spáchá sebevraždu. No a to se to ,,úžasně" vyřeší Proto nadávám

Kessie
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:46
- Nahlásit

Strejda
Jejda... chudák Salinka... myslíme na ni, ať se brzy uzdraví... neříkal vet z čeho by to mohla mít? Smířili jste se s tím, že je to dědičné?

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:34
- Nahlásit

Kessie
Smířili jste se s tím, že je to dědičné?
Nevím od čeho to je. Dědičná predispozice asi bude, ale nevím, čím se to spouští.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 07:18
- Nahlásit

Jé a ještě jsem si vzpoměla, co jsem slyšela na slovenských nočních zprávách..Slováci prý schválili (ale nevím, jestli už je to 100%) nový zákon o myslivosti kde je, že myslivec nesmí už v žádném případě zastřelit kočku a u psa tam ještě byla nějaká vyjímka. Bohužel to měl Tom dost potichu a úplně jsem nerozuměla, jen Tom vyjeknul:,,tak to je zajímavé, že na Slovensku něco takového jde uzákonit - jenom u nás jsou myslivci nadbozi s neomezenýma pravomocema..."
Musím pokecat se sestřenkou ze Skalice až se vrátí z dovolené - co o tom ví... Je zajímavé, že tady to ještě nikdo nezmínil

Evey
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 08:03
- Nahlásit

Hlídejte si své psy! I mezi nimi se už rozmáhá alkoholismus.

Evey
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 08:11
- Nahlásit

worick
Tak třeba tady http://www.pythium.eu/cs/
Fakt jste o tom neslyšeli? To už na plíseň na zdi používám druhým rokem...
A pomáhá to? Hledala jsem to v diskusích a tam moc pozitivní ohlasy nebyly (co se týče plísně na zdech)
Co říkáte na tu Sandru ze Sydney? To mi taky nějak uniklo.

Strejda
Dědičná predispozice asi bude, ale nevím, čím se to spouští. Já bych to přisuzovala spíš teplému počasí a zapaření. Spouštěčem může být i nějaká dietetická chybka, předávkování bílkovinami, ale to nebude váš případ.

Strejda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:09
- Nahlásit

Když nikam nejedu, tak chodíme ráno do lesa a trochu tam cvičíme poslušnost. Dnes nám to nějak nešlo.
Sally mi velmi dávala najevo, že ji spartakiáda nezajímá a že by se mělo stopovat, že už našla začátek stopy a je připravená ji vzorně vypracovat.
U Neli se projevovalo něco mezi lehkou mozkovou disfunkcí a těžkou demencí. Na každý povel si sedla kolmo ke mně.
Rozdal jsem jim zadarmo pamlsky a šli jsme domů.
Příští týden jedeme na psí tábor, tak se asi účastníci pobaví.

Evey
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:19
- Nahlásit

Jé a ještě jsem si vzpoměla, co jsem slyšela na slovenských nočních zprávách..
Úryvek:"Na májovej schôdzi parlamentu novela prešla prvým čítaním.
. Po novom by vôbec nemohli strieľať mačky a psov, ktorí budú mať viditeľný obojok alebo postroj. Dôležité ale je, že pes by mohol byť pri voľnom pohybe v lese až 50 metrov od svojho majiteľa, hoci budú obaja aj viac ako 200 metrov od najbližšieho domu. Je to kľúčové, predsa aj pes potrebuje istý životný priestor a výbeh, nemôžeme ho držať len doma na záhrade či v byte."

Více na: URL

Určitě se mrkněte. Paní má moc fajnové plemeno a hned 3 kousky.

Evey
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:22
- Nahlásit

Strejda
Příští týden jedeme na psí tábor, tak se asi účastníci pobaví. Kam jedete? Závidím.Já letos asi nikam nepojedu. Loni jsem byla na Svojanově a bylo to tam moc fajn.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:33
- Nahlásit

Evey
Hlídejte si své psy! I mezi nimi se už rozmáhá alkoholismus. - to jsou blbouni

A pomáhá to? Hledala jsem to v diskusích a tam moc pozitivní ohlasy nebyly (co se týče plísně na zdech) - u nás se vloni už neobjevila. Oni lidi většinou nedodrží správný postup (je složitější jak stříknout to savem ) a pak je tam taky jasně napsané, že ty fleky po plísni nevybělí - ty se musí přetřít! Takže většina žije v domnění, že tam plíseň stále je. Na nic jiného jsem to zatím nezkoušela - nemíváme zapařeniny ani plíseň na nehtech (snad )

Strejda
Kluci včera dostali ke snídani zase ta masitá žebra - odpoledne jsem je našla vyzvracená na trávníku Oni, jak je tam kus masa, tak to prostě neumí sníst Dneska to samé, zase to do sebe soukali jak anakondy, tak jsem zvědavá, kde je zase najdu
Včera u báby s Mandynkou byli v pohodě, nebylo ani moc vrčení. Dneska ráno - tahle sestava a zívání...to je asi tak veškeré cvičení

Strejda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:34
- Nahlásit

Evey
Kam jedete?
My jezdíme k nám na cvičák a bereme to jako příměstský tábor, spíme doma. Do Svojanova jezdí jako instruktor náš výcvikář.

Strejda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:42
- Nahlásit

worick
tahle sestava a zívání...to je asi tak veškeré cvičení
Kdybychom měli zahradu a ne tankodrom, tak bych taky nechal holky místo cvičení pózovat v okrasné sestavě.

Evey
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:47
- Nahlásit

Strejda
Do Svojanova jezdí jako instruktor náš výcvikář. Na poslušnost? Tak to tam byl asi jiný turnus nežli já, neboť tam na poslušnost byly jen samé ženské.

Strejda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:59
- Nahlásit

Evey
Tak to tam byl asi jiný turnus nežli já
Asi.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:32
- Nahlásit

Přidávám zážitek z dnešního rána a očekávám škodolibou radost
Včera jsme byli u mamky vyprat horu prádla (nemáme na Rohozci pračku) a já že to ještě večer pověsím. Věšela jsem to skoro hodinu a ráno, když tom vstával do práce, slyším jenom: Bárny, ty jsi ale debil! Běžela jsem k oknu a na sušáku nezůstalo nic...milý Bájoš to vše očesal a vyválel v trávě a bahně. Oblečení bylo po celé zahradě! Má jediný štěstí, že nic nerozkousal!
Takže dnes večer pokus číslo dvě...

Evey
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:15 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

LuckaM
očekávám škodolibou radost Správně. A byla by ještě větší, kdyby byla přiložena fotodokumentace.

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání