| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:21
- Nahlásit
MartinaBarney
Byla jsi na tom Propetu? Jaké to tam bylo?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:47
- Nahlásit
LuckaM
očekávám škodolibou radost
Tvé očekávání se naplnilo.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 15:47
- Nahlásit
worick
a dobrý? Žádný úraz?
Dobrý a žádný úraz - byli dole.
A když já jí říkala, že budou vypadávat, tak mi nevěřila... Měli jste do toho volného prostoru, dát nějaké pěkné pletivo
Už věřím...ale holt když to takhle mají "všichni", tak jsem to tak měla taky... však pletivo mi tom sliboval už po Cipískovo sebevraždě.. jenže mu to připomínám jen jednou týdně
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 15:55
- Nahlásit
worick
Něco jsem dělal na zahradě a všiml jsem si, že z borovic ze stejné dodávky, co jsem poslal Tobě, zůstala jen třetina. Zůstalo Ti aspoň 1,33 borovice?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 16:03
- Nahlásit
worick
Ty lupy mi nešli zaboha zaostřit
Mě taky ne. Takže jsem to ani nefotila. Navíc po tom umytí už tam toho moc Barney nemá.
Evey
yla jsi na tom Propetu? Jaké to tam bylo?
Bohužel taky nakonec nebyla. Tento měsíc nevycházím s penězma a kdybych tam jela, tak bych byla ještě naštvaná, že tam nemůžu nakoupit nějaký kraviny, jak se tak znám.
Máme vedle nové sousedy. Ti starší manželé se asi po roce odstěhovali a ted tam bydlí ženská s chlapem a mají asi 2-letýho kluka. Což je pro mě docela utrpení, protože jsem byla zvyklá na naprostý klid. Z jedné strany soused pomalu nebývá doma a navíc je sám a z té druhé strany byli ti starší manželé. Ted? Každý den se z vedlejší zahrady ozývá ječení malýho děcka. A to je něco na mě, protože jsem na to alergická přímo. A zvlášt, když jsem se měla učit na státnice...A co víc?! Včera tam měli návštěvu, takže další dvě malý děcka navíc. Snad si zvyknu.....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 16:08
- Nahlásit
MartinaBarney
Snad si zvyknu.....
A kdyby ne, tak Ti worick půjčí kavkazáky.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 16:14
- Nahlásit
MartinaBarney
A co víc?! Včera tam měli návštěvu, takže další dvě malý děcka navíc. Snad si zvyknu.....
Zvykneš... navíc děcko pomalu poroste a začne vydávat jiný zvuky
My když jsme začali stavět, tak se barák vedle prodával - taky tam byla nějaká matka se synem (dospělým) a koupila to rodina...veliká rodina - v podstatě je to barák a na zahradě zahradní dům - tzn.dva baráky, dvě rodiny, dvakrát tolik dětí.
Už tam bydlíme rok a ještě jsem se nedopočítala kolik jich tam vlastně bydlí
Taky mají dvě feny - bassetku a německou dogu. Ty se s mýma pudlíkama dlouho nesnášeli přes plot a dobře dva měsíce to byl řev jak kráva, když se náhodou potkali u plotu. Mezi náma je jen ten klasickej pletivovej - lítal půl metru na obě strany.... docela adrenalin Ale od tý doby je klid - občas na sebe blafnou, ale to je všechno.
No a abych se vrátila k tématu - mají blíže neurčený počet dětí všech věkových kategorií, metr od našeho plotu bazén, velkou zahradu.... takže dětský smích, řev, povídání .. je na denním pořádku.
Ale člověk se to naučí taknějak "vypustit" a neslyšet
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 16:21
- Nahlásit
MartinaBarney
Snad si zvyknu.....
A kdyby ne, tak Ti worick půjčí kavkazáky. A pak tě zavřou. Na cele ti žádné dítě řvát nebude. Pak se vrátíš a oni budou mít dítě nové...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 16:22 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
Dines
takže dětský smích, řev, povídání .. je na denním pořádku.
No, to by mě asi odvezli brzo Ale jako když jsme bydleli na sídlišti v paneláku, tak tam taky bylo slyšet kde co, řev od rána do večera, puštěná hudba v paneláku, vrtačka atd, atd. Jenže pak jak se člověk nastěhuje do domku, kde je v ulici naprostej klid, o sousedech člověk ani neví, tak si na to velice rychle zvykne
Ale jako zas tak moc mi malý děcka nevadí, jen teda nesmí moc pištět, nebo naschvál ječet nebo se třeba vztekat - viz. často v někteří jedinci v obchodech. Pak si vždycky řeknu jen ,,zlatej pes´´
Dala jsem se do vaření sulcu. Smrad po celým baráku, že to není možný. Ale co bych pro psa neudělala
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 19:55
- Nahlásit
Strejda
Zůstalo Ti aspoň 1,33 borovice? - tý jóó...nejsi Ty náhodou taky nějaký telepat Zrovna po pondělku, jsem na Tebe s těma borovicema myslela... A je to 1,33 přesně! Totiž: jedna uschnula hned po zasazení, další do měsíce. V pondělí jdeme sekat ten jetel a já měla za úkol srpem obsekat stromky (modříny, borovice černé, lesní od Tebe, ořešák, kdouloň, mišpuli, šeříky a rakytník) No a já jednu borovičku nenašla.... Takže ji Tom fiknul sekačkou, strašně nadával a já zase jemu, protože jsem se ho x krát ptala, kolik těch borovic je celkem a neodpověděl mi. Třeba ještě obraší, malé pupínky dole jí zůstaly...
A aby toho nebylo málo.... Tom s mamkou hrabali dneska ten jetel honem před bouřkou (jo byla, před chvílí skončila) a přišel mi zvěstovat, že tam našel mrtvou užovku Žofku A nebyla to ta malá nudle, ale ta druhá největší - průměr tak 1,5cm Ale posekaná nebyla, spíš to vypadá, že ji někdo zakous - asi potvory kočky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 19:58 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
Každý den se z vedlejší zahrady ozývá ječení malýho děcka. A to je něco na mě, protože jsem na to alergická přímo. - brrr, děsná představa To jsme na tom asi stejně, mě by to taky děsně vadilo. Štěkající pes ne
Strejda
Snad si zvyknu.....
A kdyby ne, tak Ti worick půjčí kavkazáky - čéče, já jsem s nima v pohodě, ale Berry se drží od plotu a Worka onehdá na ně za plotem vrčel stylem,,nelísejte se, tohle je můj Berry a moje panička" takže jsem si říkala:,,bohajeho, jestli tihle čtyři se někde potkají ksichtem v ksicht, tak to netuším jak to ukoučuju to bude mela jak prase
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 22:13 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Zdravím vás,teď rychle dočítám příspěvky a konečně mohu něco psát.(na mojem počítači se mi vymazal díky aktualizici fast dial a nemám heslo k přístupu)
MartinaBarney
Pod nás se teď nastěhovala mladá rodina s cca ročnim dítětem a
dávají ho cca v 19 h.spát.Jenže ono řve a protestuje ještě hodinu až k nám na zahradu.To je život.Dneska nás naše děti mimo chechtáku už nepotřebují.
Poradím ti,kup si víno a bude ti to jedno.
V sobotu jdeme s Baru na: http://www.zkobrandys.estranky.cz/clanky/akce-zko- --sranda-zavod/fajn-zavod-zko.html
Tak budem vidět co nás čeká.
Strejda
Jak se hojíte?
Učitelky se od zítra mají....
Brou
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 06:19
- Nahlásit
Tá ta
Jak se hojíte?
Kromě ATB má Salinka ještě dezinfekční šampon. Asi jí nějak nesedl, protože si udělala do kožichu ještě větší díru. Zatím to je na prd.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 06:24
- Nahlásit
Strejda
Asi jí nějak nesedl, protože si udělala do kožichu ještě větší díru.Auva, auva, ono ji to asi bolí a svědí dohromady. Zkus jí pohrozit, že jestli si to bude lízat, tak dostane límec.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 06:48
- Nahlásit
Evey
Zkus jí pohrozit, že jestli si to bude lízat, tak dostane límec.
Jestli se nepolepší, tak límec dostane. Ale budu je muset rozdělit, protože by ji rány lízala Neli.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 07:30
- Nahlásit
Strejda
Kromě ATB má Salinka ještě dezinfekční šampon. Asi jí nějak nesedl, protože si udělala do kožichu ještě větší díru. Zatím to je na prd. - no, tak to teda je A tak ...kdyby jsi vynehal ten šampon?
Tá ta
na mojem počítači se mi vymazal díky aktualizici fast dial a nemám heslo k přístupu - jelikož vůbec nevím o co jde, tak hlavně doufám, že tohle se mi nestane
V sobotu jdeme s Baru na...užijte si to, jsem zvědavá, nezapomeň foťák!
Nevím, kde pak ještě byly nějaké bouřky, ale nám nešel NET až doteď
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 08:06
- Nahlásit
worick
A tak ...kdyby jsi vynehal ten šampon?
Šampon jsem už vynechal.
hlavně doufám, že tohle se mi nestane
Spolehni se, že stane.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 08:48
- Nahlásit
worick
Uživatelské jméno a heslo pod psaním textu.Už je vše díky synům OK.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:00
- Nahlásit
O víkendu mě Médin pěkně nakrkl... Večer jsem ho ještě vytáhla ven a šli jsme si před barák trochu zablbnout ... Po druhé hození peška se sebral a přeběhl o čtyři baráky dále k jedné z chat kde mají za vemi nízkým plotem nezvladatelného staforda (naštěstí se u nás vyskytují jen o víkendu od pozdního jara do podzimu) a štěkal se sním přes plot, na volání samozřejmě nullová reakce ... Ráno jsem mu pak za trest zahrabala oblíbenou vyhrabanou díru u baráka (bohužel nahrabaná hlína šla nad izolaci domu ...) a překryla paletou - dobře mu tak , tak teď čekám, kde se objeví nová hnízdící jáma :-D
V neděli jsme šli na prochajdu kolem jedné chtaové osady, chataři nikde žádní, až na jednu chatu bez plotu a u té auto a volně pobíhající cosi jako argentinská doga. Naštěstí jsem šla s mámou, tak jsem přibrzdila, pes na nás koukal, ale k ničemu se nechystal, ale já jako obvykle vyšilovala, tak jsem poslala mámu ať obhlídne zahradu a zavolá na majitele ať psa odloví... Venku nikde nikdo, tak musela zabušit na dveře - vylezla hrozně překvapená paní a psa tedy dost neochotně zavřela dovnitř s tím, že je hodný :-/. No jako nevím, možná ten jejich ano, ale jakmile by Médin vycítil, že se bojím klidně by si začal sám ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:17
- Nahlásit
Noemi
čekám, kde se objeví nová hnízdící jáma
Jednatelky firmy Jámostav s.r.o. zdraví svého kolegu.
klidně by si začal sám
O BSP všude píší, že není agresivní, je bojácný a tak. Jednak to není moc pravda, protože Salinka se taky ráda pere a bojí se jen hladu a jednak to bude tím, že všichni kopírují z jednoho zdroje.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:53
- Nahlásit
O BSP všude píší, že není agresivní, je bojácný a tak.
Bédi není agresivní, ale jak je na mě fixovaný, tak když vycítí, že se bojím (a když vidím velkého psa/zvlášť něco ve stylu argentinské dogy/ na volnoa nikde ani noha), tak má potřebu bránit, začne vrčet, pak začně vrčet druhý pes a už to jede... Za ty poslední tři roky jsem tohle hodně odbourala, protože psů jsem se fakt bála úplně maximálně, ale něco si také vnitřně neukočíruju ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:32
- Nahlásit
Strejda
Jednak to není moc pravda, protože Salinka se taky ráda pere a bojí se jen hladu -
O BSP všude píší, že není agresivní, je bojácný a tak - no, Berrynek bojácný je, ale nějak se to netýká psů. Oprava: jak jsem psala mám pocit, že minimaxů se bojí Ale jinak na každého přibližně stejně velkého pejsu hned vrkne. Což může být něco jako:,,hele, já nejsem žádné béčko" ovšem protivníka to může taky pěkně nakrknout
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:54 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Tá ta
Učitelky se od zítra mají.... - mají, ale jen někde... my chodíme normálně do práce po nudných školeních ještě celý příští týden, pak teprve začínám čerpat svoji dovolenou... Ale je pravda, že už po mně nebude toužit žádný "svědomitý" žáček, ani rozrušený rodič...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:53 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
no, Berrynek bojácný je
Absolutní posera je naše Nelinka. Ta se bojí úplně všeho. Když se k ní přiblížila rozhodčí se čtečkou čipů, tak udělala hysterickou scénu. Na cvičáku jsou dva hodně akční flat retrievři. Ona by se s nima chtěla honit (to je teda dost blbost), ale jak se na ni podívají, tak začne ječet.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:09
- Nahlásit
Strejda
Co ta dodávka ve vratech?
Koukám na to a nic nevidím.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:14
- Nahlásit
Co ta dodávka ve vratech?
Stodolu často navštěvali nepřízpůsobiví. Tak tam nechal dát jeřábem dodávku. Dodávka je za bránou. Klikni na obrázek.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 14:03
- Nahlásit
Tá ta
Strejda
Co ta dodávka ve vratech? - o čm to vy dva spiklenci mluvíte??
Evey
týká se ta otřesná předpověď i vás, nebo až ty Beskydy? Koukám na radar každou hodinu a taky na předpovědi příštích hodin a ten severovýchod nic moc teda... U nás se kupí mračna ze všech stran a začalo fučet jak kráva. Každý den na něčem ořezáváme ulomenou větev. Včera na habru, dneska na vrbě hakuro nishiky. A to nezačala ta pravá hrůza...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 14:14
- Nahlásit
worick
týká se ta otřesná předpověď i vás, nebo až ty Beskydy? Cože, jaká předpověď? Asi jsem nic nepostřehla.
Jako fouká tu taky, ale nic strašného.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 14:41
- Nahlásit
A pozor, ještě než jsem stihla nastudovat aktuální meteo zprávy, tak koukám z okna a padá tam něco mokrýho. A to dost prudce.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 14:43
- Nahlásit
worick
o čm to vy dva spiklenci mluvíte??
Hloupě zaparkované auto v "Tak při pátku"
|