| Autor |
Zpráva |
Noemi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:38
- Nahlásit
Třeba tě Noemi veme na brigádu.
Obávám se, že Tá ta asi nemá vhodné bezpečnostní prověrky ...
Před nedávnem se objevila menší potyčka, pak další daleko vážnější a nyní už k sobě nemohou přijít, jinak by se zabily.
Ono se říká, že když se porvou psi, tak během půlhodinky už o konfliktu neví (s čímž nesouhlasím, protože Médi je na určité psy vysloveně vysazený...) a když se nepohodnou feny, tak se nenávidí do konce života ... A u nás ve vsi taky takový případ máme...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:53
- Nahlásit
Noemi
Ono se říká, že když se porvou psi, tak během půlhodinky už o konfliktu neví (s čímž nesouhlasím, protože Médi je na určité psy vysloveně vysazený...) a když se nepohodnou feny, tak se nenávidí do konce života .
No, však ono u lidí je to stejný - chlapi si daj prostě přes hubu a za chvíli jsou zase nejlepší kamarádi.
Kdežto ženský když už mají důvod se porvat, tak je to natvrdo a nafurt ...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:56
- Nahlásit
Noooo, a teda trochu pro odlehčení sem na už na nevím čí žádost strčím zase nějakýho hrocha
Tohle je moje nová hroší slečna Fresie Champ - na fotce jí jsou asi dva týdny, je veliká a těžká a uřvaná až to není hezký a někdy tenhle týden si pro ní asi pojedu
A tady ještě s bráchou Fifty-Fifty Champ - ten je myslím stále volný na prodej
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:58
- Nahlásit
Noemi
Obávám se, že Tá ta asi nemá vhodné bezpečnostní prověrky ... - na odhalování hostesek? to jako potvrzení od doktora, že je neškodný...nebo co líp - že je gay?! Tak to asi fakt nezíská neřkuli povolení od manželky
Já Ti psala už včera, ale Tomovi přijel kolega a vyhnali mně od compu a smázli mi to
Chtěla jsem jen: Tomovi jsem to četla, o tom kokpitu a říkal, že ví, že to někde vpomínali. S Amíkama bych nechtěla pracovat ani minutu, asi bych z nich vyletěla z kůže. Nesnáším na nich to, na čem si tak zakládají - jak jsou pořád happy. Akorát je to celé divadlo a pak to v nich bouchne jak piliňáky a udělají monstr problém z úplné hovadiny
Evey
Mezi psy se může stát cokoliv. Vím o případu dvou stejně starých fen (jiného plemene) co spolu spokojeně žily asi 5 let. Před nedávnem se objevila menší potyčka, pak další daleko vážnější a nyní už k sobě nemohou přijít, jinak by se zabily. - hele baby neděste mně... Znáte někdo tenhle případ i mezi samci? Mezi psama žijícíma spolu? Jasně, kluci mají taky určité nepřátele, které nemusí. od té doby, co se Worka porval s tím Ronnym, nemá rád malé béžové vořechy
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 10:06
- Nahlásit
worick
Znáte někdo tenhle případ i mezi samci? Mezi psama žijícíma spolu?
Čti pozorněji
Psi samci se rvou, rvou se libovolně často pod libovolnými záminkami, ale z pravidla si daj po držce a je klid.
Né že se chtěj navzájem zlikvidovat
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 10:18
- Nahlásit
worick
hele baby neděste mně... Znáte někdo tenhle případ i mezi samci?
Mohl bych Tě, nejsa baba, taky neděsit? Takhle důsledné bývají jen feny.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 11:13
- Nahlásit
Dines
Čti pozorněji -
Psi samci se rvou, rvou se libovolně často pod libovolnými záminkami, ale z pravidla si daj po držce a je klid - tohle je mi jasné, vím o tom a beru to - mám to doma já myslím právě to zákeřné chování, co popisuješ u berňačky Teda, ono by bylo třeba taky vidět, jak to začíná... Myslím tím, jestli stará fena není schopná rezignovat na ztrátu pozice a jde do rvaček, nebo je tam napadání berňačkou přes to, že boxerka se chová podřízeně. A další věc je, že pozice si psi vyjasňujou ne přímo rvačkou - to je extrém, ale pouze posuňkama, postojema....vždyť to všichni známe
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 11:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Takhle důsledné bývají jen feny. - Děkuju, jak jsi správně pochopil, tohle jsem chtěla slyšet Že tohle by moji mazánci nikdy, ale nikdy, neudělali...(počkej za nějakou dobu, jak tady budu fňukat, že Worka Berrymu bla, bla.....)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 11:31
- Nahlásit
Noemi
ještě jsem si vzpoměla, brácha nám vykládal, jak měli v Brně kuriozní nehodu - z letadla jim vypadla uklízečka
Kolega byl venku a najednou na ploše z boeingu vypadne kbelík a za ním letí ženská No nebyla na tom dobře a první, co bylo vidět - otevřená zlomenina ruky. Zbytek už se nedozvěděl, jel domů, snad až teďka. Ono je to pěkně vysoko Buďto paní zapoměla, že tam nemá schůdky anebo jí je omylem odtáhli...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:01
- Nahlásit
Dines
Ty jsou jak z jiný planety.
worick
na odhalování hostesek? to jako potvrzení od doktora, že je neškodný...nebo co líp - že je gay?! Tak to asi fakt nezíská neřkuli povolení od manželky ...
1:NE !!
2:NE !!
3:tak to asi taky ne
Nová číča se má k světu,pořád za mnou běhá a řve.Minule si ze mě udělala strom a dost to bolelo.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:14
- Nahlásit
Jsem ňákej natvrdlej. Tomuhle prostě nerozumím. Připomíná mi to jedno představení z Ypsilonky, kde smrt oběti, která měla nůž v zádech, vyšetřovali jako sebevraždu. A taky nechápu, proč někdo zabije ženskou jen kvůli tomu, aby se neprozradil jejich poměr. To je nebezpečný trend. To by nemuselo dobře skončit.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:12
- Nahlásit
zatracené bouřky ....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
hmm, koukám na radar, převalilo se to přes vás?! Chudák Alfí a šine se to k nám Ale vypadá to, že se to těsně před náma ztrácí, tak snad nás zase jenom štrajchne Já mám strach jenom z toho vichru. Po každé takové šutoře jen chodíme a ořezáváme polámané větve, s těch našich chudáčků ještě malých, nanicovatých...
Byli jsme na pohřbu vzdáleného příbuzného (Tomova) horko na padnutí, funěla jsem jak krmná hus Pak jsme sjeli ještě na slovenskou Myjavu na obědovečeři , přijeli domů, vyvalili se k jezeru a užívali vlahého večera
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 05:52
- Nahlásit
Drakopes
zatracené bouřky .... K nám přišly hromy a blesky po 22 hod. a vážně narušily noční klid! Trochu zapršelo a teď už je asfalt zase suchý. Píšou, že dnes budou bouřky ojediněle, tak snad se ty ojedinělé Praze vyhnou.
Strejda
A taky nechápu, proč někdo zabije ženskou jen kvůli tomu, aby se neprozradil jejich poměr. To já taky ne. Bohužel se už nikdo asi nedozví co se tam stalo a jestli byl tohle ten pravý důvod.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 07:00 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Strejda
Evey
Já jsem o tom přemýšlela hned od začátku, vždyť tomu vrahovi to snad mělo hned dojít, že se na to jednou přijde a jejich poměr bude tak i tak prozrazen... kamarádi té mojí bývalé žačky (já jsem byla její třídní už v 6. a 7. třídě, to je dávno a lidi dospívají a mění se) ale tvrdí, že nebyla žádná běhna a že aspoň svojí nejlepší kamarádce by se svěřila, že neměla žádný tajný poměr za potřebí a k tomu svýmu příteli se přestěhovala teprve před měsícem... proč by se stěhovala, kdyby měla jinýho... je tam spousta otázek... divný je, že policisti věří vrahovi... kdo ví, co se ještě dozvíme a nebo taky nedozvíme...
jenom poznámečku...kdybychom si nevychovávali z dětí blbce, třeba by jim to došlo...štve mě to, co se ve školství děje...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 07:04
- Nahlásit
Dines - jéééé, nááádherní... úplně ze začátku jsem se těm naháčkům smála, jak jsi je sem začala dávat... ale teď jsem z nich úplně odvařená... hlavně po těch videích... to je bomba... díky za fotečky!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 07:06
- Nahlásit
worick - tomu říkám krásná domácí večerní idylka... krásní lidé, krásný zvířátka a kolem dokola krásně... - hned jsem se zasnila, že třeba jednou, až to tu celý opravíme a uklidíme... (to teda ale bude trvat ještě roky... )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 08:10 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
Děkuju Ale taková večerní idylka je u nás ,,jednou za 10 let" Já většinou nevydržím a jdu rypkat plevel alespoň kolem jezera...
S tím vrahem: chlapa si někde narazit mohla...kdoví, třeba jí doma něco chybělo... Když píšeš, že to byl byt přítele, ke kterému se nedávno přistěhovala, hmmm, divné. To byla celkem otrlá, když si tam dovedla chlapa hned, jak přítele vyprovodila na noční A to s tím prozrazením poměru - nějak mi uniká, proč by to mělo zrovna dotyčnému vadit... Jo, nesedí tam spousta věcí a i když bude snad roky bručet v base, měli by z něho dostat skutečný důvod. Taky se může ukázat, že jsou ještě někde zakopané jiné pohřešované...podřezané
Školství
S momentálním stavem nejsem spokojená ani trochu a není to chyba učitelů, ale systému. Jsem ráda, že nemám děcka. Vadí mi, že můžou učiteli plivat do ksichtu a ten jim nemůže dát přes hubu. Příklad: u nás prokopali osmáci díru do náhonu, aby jim zaplavila voda staré koupaliště a mohli bruslit. Zatopilo to celý areál (tam to nevadí) pole souseda a vsakovalo to u našeho plotu pod náš barák (zvlhnuly nám sklepy, ale nikde jsme si nestěžovali) Správce náhonu přišel o nějaké čidlo za 10tisíc a na hošany si šel stěžovat řediteli školy, ten nechal nastoupit celý druhý stupeň do tělocvičny a kluky tam vytáhnul pro příklad - dostali prostě sprdunk před polovinou školy. Maminky dvou ze čtyř, prý potom doběhly na ředitele, že je donutil k přiznání a zostudil a poženou to dál a nevím co ještě...Já nevím, o koho jde, ale dostat se mi tahle ,,maminka" do rány, tak dostane přes tu tlamu v prvé řadě. Kráva. Místo, aby se hanbou propadla, že má dítě fracka, tak bude ještě pyskovat Těžko se pak můžem divit, jak se chovají děcka...
Státní maturity - tak to je fraška na n-tou, to snad ani nebudu rozebírat
A u nás ani jedna bouřka a ani nekapnulo
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:21
- Nahlásit
Šmarjá děcka kde stééé??! Snad vás to nesemelo
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:00
- Nahlásit
worick
Šmarjá děcka kde stééé??!
U zákazníka.
Snad vás to nesemelo
Zatím ne.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:05
- Nahlásit
worick
Sekáme trávu,vertikulujeme a dáváme vápno.Včera jsem to kvůli bouřce nestihnul.V trávníku se mi objevily prašivky a zkouším je touto cestou vyhnat ze zahrady.Snad to pomůže.
Do toho Bára lítá za sekačkou,štěká a pokouší se ukousnout kolo.
Komedie.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:15
- Nahlásit
Tak jsem zase po delší odmlce tady Příchod včerejší bouřky jsem pravidelně sledovala na radaru a kolem 23:00 se začalo dost blýskat a trochu hřmělo. Tak jsem pro jistotu šla schovat všechny muškáty. Pak se teda rozpršelo, blýskání mezitím ustalo a samozřejmě, že se nám to zase vyhlo!!! Příště na to kašlu a už nic domů schovávat nebudu.
A jinak včera mi dovezlo PPL antimikrobiální šampon Nolvasan. Barney má totiž na kůži, tedy hlavně na ocase, zádech a bocích, takové jakoby lupy nebo co to je. Tento šampon mám vyzkoušený, tak jsem ho objednala znovu. Takže jsme včera Bárníka koupali. Ještěže je tak šikovnej a jakš takš drží v klidu
Akorát ještě netuší, že ho to koupání bude čekat každý týden. A doufám, že ten šampon zabere a už se ty lupy? nikdy neobjeví.
A jak Barney líná pořád! Pročesávám pravidelně a chlupy stejně zatím lítají.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:32
- Nahlásit
A jak Barney líná pořád! Pročesávám pravidelně a chlupy stejně zatím lítají.
Jako nevím jak to děláte, ale Médi stále nic. Když jsem ho tedy 14 dní zpátky koupala, jak se vyválel v té mršině (či co to bylo ...), tak pár chlupů pustil ale vůči loňskému a předloňskému roku se stále tváří, že přijdou mrazy :-/
Školství
Raději vůbec nekomentuji.... Mám na starost spolupráci se školstvím za naši společnost a to co vídám je naprosto neuvěřitelné. Ale jak již bylo řečeno, problém je v systému
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:42
- Nahlásit
MartinaBarney
Barney má totiž na kůži, tedy hlavně na ocase - Berry to má na tom ocase taky A svědí ho to třeba? Berry nic, tak já to taky neřeším a beru to, že to tam prostě má a hotovo Koukněte vy ostatní...nemají to na ocasech vaše psiska taky? Berry už taky líná hodně. Nemá podsadu tak hustou jak Woriček, tak při česání to taková (v porovnání) kalamita není, ale kde projde (v pracovně, v hale) tam je natrousíno chlupů hrůza
Mamčina sousedka má muškáty na oknech, nijak zajištěné a taky když přijde bouřka, jí to poshazuje dolů - pokud není doma a neuklidí si je. Seženu fotku mamčina baráku. Ta je má na balkoně na kraji a v každém truhlíku velký kámen Někdy sletí i tak
Tá ta
Sekáme trávu,vertikulujeme a dáváme vápno.Včera jsem to kvůli bouřce nestihnul.V trávníku se mi objevily prašivky a zkouším je touto cestou vyhnat ze zahrady.Snad to pomůže - vidíš to....a já tohle Tomovi říkám už od zimy, že to má zkusit a prdí na to Jenom chodí a nadává, protože my tam máme tak strašné ty kruhy hub, že je to fakt už hnusné. Ta tráva kolem úplně vymizí a jsou tam olezlá kola plná hub, které jsou stejně nejspíš nejedlé (zkoušet to nebudu ) Jestli si vzpomenu, tak Ti to nafotím (můžeš se škodolibě chechtat ) Jo, ještě jsem se dopátrala zeolitu (chtěla jsem ho použít na čištění jezera) a posledně, když jsme byli v brně, jsem se na něj chtěla zastavit u Břeclavi (bohužel jsme to nestihnuli) A když jsem si četla jejich stránku na NETu, tak jsem se dozvěděla, že do takového našeho trávníku by byl asi výborný. Stránka je asi normálně Zeolit.cz, už si nevzpomínám, každopádně i to vyhodí tu Břeclav. Jinak se čistý zeolit dá koupit jako kočkolit - narazila jsem na něj úplnou náhodou v nějakém Baumaxu, Hornbachu....už nevím. Tuším 5kg za 60Kč. Mám ho ještě trochu doma, dávám ho i do bazénového filtru.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:24
- Nahlásit
worick
A svědí ho to třeba? Právě, že vůbec. A on to měl nejdřív (před rokem) jen na ocase, jenže časem se mu to rozezlo i na záda a na boky.
Před tím rokem jsem s tím byla za vetem a ten mi na to napsal právě šampon Nolvasan. Už po prvním umytí byly šupinky z kůže pryč. Jenže pro úspěšné vyléčení se má koupel opakovat 1x-2x týdně, dle potřeby - stavu kůže a srsti. A mě se minulý rok nechtělo Barneyho namáčet pořád dokola, tak jsem to vzdala, pak bylo třeba zase hnusně a tak. A řekla jsem, si, že když ho to nesvědí...Jsem blbá, třeba už to mohl mít pryč dávno.
No a protože se mu to rozšířilo, tak jsem ten šampon objednala znova a tentorkát na to kašlat nebudu.
Akorát teda nevím, z čeho se to tvoří. Tenkrát mi to vet neřekl nebo už si to nepamatuju. Ale vím, že z jídla to nebude. Protože tenkrát Barney dostával granule, tedka dostává maso a zeleninu a lupy nemizí. Uvidím, jak zabere ten šampon. jestli se to znova objeví, tak se pujdu zeptat veta, z čeho se to tvoří a hotovo.
Mamčina sousedka má muškáty na oknech, nijak zajištěné
Já už je ani na těch oknech nemám, protože babka do těch truhlíků nacpala tolik hlíny, že praskají ve švech a jak foukne trochu vítr, tak to sletí dolů. Že jsem si ty muškáty nepřesadila sama radši.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 22:12
- Nahlásit
Otázka pro všechny:
čistě náhodou,možná už to tady proběhlo,ale čím a zda vůbec čistíte psům zuby?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 06:17
- Nahlásit
Tá ta
čím a zda vůbec čistíte psům zuby?
Kupuju jim kosti. V žebra a H harfy.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 06:42
- Nahlásit
čím a zda vůbec čistíte psům zuby?
Kartáček na zuby, psí zubní pasta - Alfréd přijde, sedne si v koupelně a drží. Níloušek uteče do postele a tam vleže trpně drží. Ale flákáme to .... říkáme si, že kosti maj 6x týdně ....
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 06:45
- Nahlásit
Tá ta
čistě náhodou,možná už to tady proběhlo,ale čím a zda vůbec čistíte psům zuby? Stejně jako Strejda používám velké kosti. Někdo používá i tvrdý chleba, ten ale u nás není oblíben
worick
Koukněte vy ostatní...nemají to na ocasech vaše psiska taky?Lupy se u nás objevuji při línání.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 06:52
- Nahlásit
Evey
Někdo používá i tvrdý chleba, ten ale u nás není oblíben
Tvrdý chleba, ostatně jako každé žrádlo, je u nás v kolektivu velmi oblíben. Náš bývalý výcvikář mazal tvrdý chleba máslem, aby zvýšil jeho oblibu.
Lupy se u nás objevuji při línání.
To asi všude. Kontrolorky ocasů asi myslely ještě nějaké jiné lupy.
|