| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 17:05
- Nahlásit
MartinaBarney
no jsi fakt skvělááá, užij si ten pocit, že to máš za sebou
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 17:39
- Nahlásit
Drakopes
no jsi fakt skvělááá, užij si ten pocit, že to máš za sebou
Děkuji=) Ten pocit si užívám. To je jako kdyby ze mě spadl balvan, ten tlak je najednou pryč, taková pohoda....neuvěřitelný! Už dobrej měsíc jsem takovou pohodu nezažila
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 17:53
- Nahlásit
MartinaBarney
mám úspěšně za sebou!
Hezkýý
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:19
- Nahlásit
MartinaBarney
Konečně jsem dorazila domů a můžu s radostí oznámit, že to mám úspěšně za sebou! Dám si relax, protože jsem po celým dni docela K.O. a jdu slavit....a zítra taky! Takový nervy to byly, tak se to musí řádně! Gratuluji. A teď dostaneš ty náušnice s diamanty?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 20:58
- Nahlásit
worick
přiznám se, že mi šlo onehdá hlavou:,,velice Kessie zveš na návštěvu, ale uvědom si, milá zlatá, že je to chytrá holka-úča....o čem se ty-tupík, asi s ní budeš bavit??!" - chytrá holka... to zase tak nepřeháněj... já jsem úplně normální holka a to je celý ... celkem mě baví jazyky a hrozně mě baví práce s děckama, pomáhat jim se dotvářet a směřovat... toť vše... navíc neučím na žádném prestižním gymnáziu, ale na normální střední škole s učilištěm... dělám té škole preventistku a to mě hrozně baví... na učiliště chodí dost problémových dětí a maturitní obory jsou hrozně fajn, ale spíš technické zaměření... navíc, já se za to, že jsem učitelka, spíš trochu stydím... to povolání samo o sobě je dost nedoceněné a teď vůbec nemyslím výši výplat...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:02
- Nahlásit
Tá ta
Za nás byl slib slib a nebylo ani třeba nic psát.(nebo si to idealizuju).Hltali jsme foglarovky,mayovky,verneovky atd.a ne ty stupidity made in usa. - já jsem hltala to stejné co Ty, Tá to... a stupidity z USA taky nenávidím...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:06
- Nahlásit
Strejda
Gratuluju, jseš dobrá ůča. - jééé, děkuji ale to je zásluha jen těch kluků samotných... jejich znalosti... já jsem se jen snažila je dobře namotivovat...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:09
- Nahlásit
Strejda
Ty bereš stopařky? Nebojíš se, že ti ublíží?
Ne proč? Nejlepší jsou holky, co se učí na cukrářky. Vždycky mi navoní auto vanilkou. - - to já bych dala přednost odměně v naturáliích - třeba takovej větrník, ten by mě moc potěšil...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:12
- Nahlásit
MartinaBarney - ještě jednou i na tyhle stránky... moc moc s Kessie gratulujeme k velkému úspěchu!!! a pořádně to, Marti, oslav!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:36
- Nahlásit
Kessce byl včera 1 rok ... dneska dostala první dárečky, dortík nechávám až na neděli... Kessička dostala takový žlutý pětiúhelník, který nejraději nosí na nose, největší úspěch ovšem mělo růžový pískací prasátko. Kessička ho nepustila z huby a pískala a pískala celý odpoledne... )
Uploaded with ImageShack.us - tady je jedna ne moc povedená fotečka, za to s názornou ukázkou...
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:49
- Nahlásit
Kessie
Moc za nás gratuluji k tvému učitelskému úspěchu a Kessie k prvnímu roku .
MartinaBarney
Gratuluji si dobrá.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:20
- Nahlásit
MartinaBarney
Konečně jsem dorazila domů a můžu s radostí oznámit, že to mám úspěšně za sebou! - no vidíš Marťóó, já jsem věřila, že to dáš Půl dne chodím nahlížet, jestli už tu něco není a pak v rozhodujících chvílích, už jsem byla mimo Tom mi přijel z letiště, pak mi brácha vysékal kolem plotů, tak jsem musela asistovat co má, respektive hlavně nemá! séct pak měli kluci slíbenou prochajdu a do 21.30 jsem ještě zalévala poslední výsadby.....pak jsem to sice objevila, ale padla na hubu
Takže velká gratulace a slav a slav - ale nechlastej, ať Ti nepochcípou mozkové buňky do dalšího boje
Strejda
Evey
Podívejte se, jak je Nelinka pracovitá. A kdyby holka věděla, že výsledek té dřiny bude zdokumentován a zveřejněn, tak by se jistě snažila daleko víc. -
Včera se k nám na prochajdě městem připojila před hospodou malá jezevčíkovitá. První dům v naší ulici volá sousedka:,,vidím kluky....to snad nejdou sami určo jde za nima i Radka...no jasně už Tě vidím...a vy máte dalšího psa?! Né, dejte pokoj, ta se k nám jen přidala...Přijdem kousek dál k minimaxům a jejich páníček:,,jé, co ty tu děláš Kryštofe?!" a já:,,to není Kryštof vašich sousedů tady z ulice, je to holka a jde s náma až z hospody..." Doma jsem jí zavřela bránu před nosem a ta potvora malá se protáhnula mezi šprušlema Nakonec jsem ji musela trošku zhurta vyprovodit, jelikož zježené kočky nevěděly kam se vrazit a kluci čekali na kokinka (dostala pochopitelně taky - ale venku )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:29
- Nahlásit
Kessie
největší úspěch ovšem mělo růžový pískací prasátko. Kessička ho nepustila z huby a pískala a pískala celý odpoledne... - hele účo, prasátko by sice mělo být růžové, ale tohle je jistojistě oranžové máme ho totiž doma velikost xxl Kupujem ho pravidelně, kluci ho mají rádi, jenže oni se o něj se mnou přetahují, takže jeho životnost je: celé prase max.2dny, pak se taháme jen o půlky, pak čtvrtky..... A pískat samozřejmě nesmí (píšťala ucpaná) to by si s ním nehráli
Ten pětiúhelník je z čeho, z plastu? To by vůbec do papulí nevzali Jak je to tvrdší než to prase, tak nic. Koupila jsem místo prasete takovou bagetu, kde je ta guma taková pevnější - tu vemou do huby jen v nouzi nejvyšší...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:46
- Nahlásit
Michall
Gratuluji si dobrá.
Děkuji.
worick
akže velká gratulace a slav a slav - ale nechlastej,
Také děkuji A já piju s mírou....zase se nezliju tak, že druhej den nemůžu fungovat
Kessie
Kessce byl včera 1 rok
Dodatečně s Barneym Kessie přejeme všechno nejlepší a hodně zdravíčka - to je nejdůležitější.
O koupi toho gumovýho prasátka jsem taky kdysi uvažovala, ale moc dlouho by u nás nepřežilo....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 16:06
- Nahlásit
Stavba tunelu Blanka 2 byla zastavena a zakonzervována. Farmář Havránek neprodal své pozemky.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 16:17
- Nahlásit
Stavba tunelu Blanka 2 byla zastavena a zakonzervována.
Jak už jsem tu psala, naši kluci hrabaví nejsou. Ale teď je v parku v kopci za zámečkem jakési kolektivní dílo. Kluci (hlavně Níloušek) přiskotačí, zahrabou a zase odskotačí. Možná je to s heslem "Hlavně nenápadně!" Pokad je to směr na banku dole pod kopcem, měli zabočit trochu víc doprava
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 00:19 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
Jak už jsem tu psala, naši kluci hrabaví nejsou. Ale teď je v parku v kopci za zámečkem jakési kolektivní dílo -
Kluci (hlavně Níloušek) přiskotačí, zahrabou a zase odskotačí. Možná je to s heslem "Hlavně nenápadně!" Pokad je to směr na banku dole pod kopcem, měli zabočit trochu víc doprava -
u nás se teďka zase číhá u brány na háravky, takže práce jsou zastaveny. Nepracuje se, ani nežere
Jak to máte s avízovaným ,,hnusným počasím"? U nás bylo dneska snad nejlepší počasí co pamatuju Pod mrakem, ani paprsek, 22st, totální bezvětří - což se u nás rovná zázraku (jednou za 10let ) Po 18h začalo trošku prskat, to jsme prosím odjížděli k tchánům na oběd! Černo s větrem a deštěm přišlo kolem 20.30h. Teď už koukám neprší (chrněla jsem, tak nevím, jak dlouho pršelo )
Volala mamka, že padala se žebříkem z třešně a jak u toho ječela, tak Mendynka přiběhla a s kňučením se drápala až na třetí šprušli (dvojáku) aby ji ,,zachránila" - byla nadšená, jak je to chytrý a vnímavý pejsek že snad, kdyby to s ní někde seklo, tak by i letěla pro pomoc Je fakt, že vypadá celkem chytrá, jak je malinká, už umí sedni a trochu i podat pacinku Já jí naopak vyhubovala, že dělá hovadiny lézt na vyviklaný žebřík a na Mendy ten žebřík mohl spadnout! Onehdá jsem četla v MF diskusi doktorů na téma ,,staré matky" - tedy matky těsně kolem přechodu pro a proti
a je mi jasné proti - jí už nějak nedochází, na co všechno musí být opatrná, co se může stát. Já už to taky někdy nedomyslím...a mamča v jejím věku absolutně vůbec. Přestávám chápat, jak někdo může svěřit dítě prarodičům na hlídání (pětkrát denně šlápne na psa nebo na kocoura )
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 11:21
- Nahlásit
Ahoj všem. Hlásím se po delší době a už z nového domova! 2 dny mi dalo jen než jsem dočetla všechny příspěvky, co jste sem psali Martince gratuluji k titulu, Kessičce k narozeninám a její paničce k chytrým studentům ;) Pokud jsem na někoho zapomněla, tak se moc omlouvám...ještě snad holkám strejdovým gratulace k vykopané jámě
My teď tady už týden v kuse uklízíme a budujeme, aby se nám alespoň v rámci možností žilo hezky
Barnýsek je trochu přešlý, asi si tu změnu uvědomuje...nedojídá snídaně a jen tak polehává...ale je to asi i proto, že není teď moc čas prochajdit...
Dnes odjíždím na jeden den do Špindlu relaxovat do wellnes hotelu (poukaz z práce), takže na chvilku konečně vypnu
Až se to trochu uklidní, tak dodám fota toho našeho letního sídla
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:48 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
Čau lidi . My jsme dnešek zahájili poněkud akčněji. Ráno jsme si řekli že Barunka potřebuje kontakt se psy ve větší míře a tak jsme jeli na cvičák. Když jsme tam přijeli, trénovali už zkušený. Trochu mě zarazila jejich poslušnost a to jak je nezajímá nic jinýho než pán. Říkal jsem si něco na způsob: ,,Jak tohle dělaj? " Mezitím co trénovali jsme si šli prohlídnout překážky. Trochu mě mrzelo, že jsem sní mohl trénovat jen když jsme tam byli sami, kvůli tý sádře můžu jen bez vodítka . Když pak přišel čas na začátečníky vzal to za mě Tá ta. Krásně jsme potrénovali přivolání. Pochválil nás a řek že přesně takhle to má vypadat ať si vezmou ostatní příklad. Když si je ostatní pochytali tak jsme šli na kladku. Tu jsme dali na podruhé bez chyby. Poté jsme šli na ,,áčko" a přes ,,stěnu".
Pak se začal trénovat aport bohužel jsme dnes zapomněli balonek. Všichni vyndali z batohu hračky a začali pískat. Bára se mohla zbláznit jak si chtěla taky hrát. Co naplat nic jsme neměli. Když už všichni byli, paní nám půjčila balónek že jejího psa to vůbec nezajímá. Jak s nim Tá ta párkrát písknul a hodil jí ho, Bára byla radostí bez sebe. Když ho doběhla udělala tam kotrmelce a vyválela se tam. Zkrátka dneska psina . Docela mě to chytlo a těším se na příště.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:52
- Nahlásit
Michall
Docela mě to chytlo a těším se na příště.
Jo, jo. Takhle to začíná.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:15
- Nahlásit
Strejda
Tak to mi prosim tě řekni jak to pokračuje. Aby mě něco zase nepřekvapilo .
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:40
- Nahlásit
Michall
Tak to mi prosim tě řekni jak to pokračuje.
Pak zjistíš, že vás to baví oba a že když vás to baví, že byste mohli udělat nějakou zkoušku. A před zkouškou je nejlepší generálkou nějaký závod, protože tam se neúspěch nezapisuje do výkonnostního průkazu. Až se na ulici přistihneš, že počítáš kroky, tak je poškození mysli nevratné.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:46
- Nahlásit
Strejda
My trénujeme na svod a případně výstavy a bonitaci. Nejdříve půjdeme v září nebo říjnu na svod do Tábora a tam uvidíme co nám o Barče řeknou. Pak to ještě přepočítáme. Ale máš pravdu v tom že nás to baví oba. Bára to ale fakt nezamaskuje.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:50 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
Nějak mě nenapadlo fotit. Příště. Alespoň jedna: - Bára pomalu ale jistě prozkoumává překážky.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 23:15
- Nahlásit
LuckaM
My teď tady už týden v kuse uklízíme a budujeme, aby se nám alespoň v rámci možností žilo hezky..
Barnýsek je trochu přešlý, asi si tu změnu uvědomuje...nedojídá snídaně a jen tak polehává...ale je to asi i proto, že není teď moc čas prochajdit... - jéžíš stěhování to fakt nezávidím Ale zase za ten pocit z nového a lepšího bydlení - ten je fajn Snad se vám tam bude líbit a dobře bydlet A Bárník si taky za chvilku zvykne
Michall
Bára pomalu ale jistě prozkoumává překážky - Baru vypadá v pohodě, nijak ji ta kladina nedeprimuje Kluky taky ne. Ale třeba áčko tam ještě nemáme funkční, tak to jsme nikdy nezkoušeli, o stěně nemluvě...To je Barča frajerka
My jsme dneska na prochajdě měli ,,zvláštní setkání" Potkali jsme tam takovou koňačku s pasoucím se koněm...vypadala jako by vypadla z nějakého filmu o divokém západě: rifle, na nich takové ty kovbojské kožené návleky, kožený černý kabát až na paty, vlasy měsíc nemyté a vypadalo to, že na koni má sbalený veškerý svůj majetek - což mezi řečí i potvrdila. Dozvěděla jsem se, že je měsíc na cestách někde z východního Slovenska - za prací. A jak jela přes nás, potkala místního farmáře - koňáka - co má stáje nad naším a hlavní na začátku dědiny. A ten ji vzal. Tak prý už tam je 14dní a teď se jela podívat po okolí. Taková podivná osoba věku neurčitého - asi kolem 30ky. Fotila si kluky. Když se přiblížila s koněm na 5m, čekala jsem, že Worick začne vyvádět, ale nic Vypadalo to, že mu došla odvaha, protože se otočil zády, jakoby se bál na toho koně podívat a i když jsem ho na to focení otočila, hned byl zase zády
Pak jsme přišli k bábě. Bylo už moc hodin (kolem 20h) a mamka myslela, že už nepřijdem, tak tam nechala tetu a šla domů. Já jsem chvilku kecala s tetou (tak půl hoďky) a do toho bába, která už byla zastlaná v posteli, celou dobu řvala a řvala. A teta na ni. Schválně jsem to počítala: za tu půl hodinu, co jsem tam byla, k ní vstala 17x! 4x řvala, že chce napít a zbytek, že se jí neleží dobře a ať jí napraví polštáře, ji otočí atd....A teta zvedala polštáře, přidávala, ubírala, přikrývala ramena, cpala peřinu pod zadek, stáčela, podsmekala, tahala bábu až prakticky na zeď - pořád chce zvednout, už sedí kolmo, zátylkem mlátí o zeď, ale řve, ať ji ještě pozvedne, že je to málo... a řve a řve ať uděláte cokoli A teď si představte, že mamce tohle udělá 5x za noc! A pokaždé hodinový cirkus s ustíláním. To prostě nikdo nemůže dlouho vydržet
Mendynka byla strašně nadšená, že jí přišli kámoši...ti z toho zase nijak nadšení nebyli Oni si s prckama, teda štěndama nehrají (jsou to už velcí chlapi ) Zprvu byl Worka venku s Emou a malá skákala jen po Berrym. Ten chudák i vrčel, ale moc mu to nepomáhalo, tak se snažil jí utéct, ale to by musel ven a to on nechce Pak přišel žárlivka Woriček a zrovna se mu nelíbilo, že se Mendy plazí po Berčovi...a když pak začala lítat a škubat Worku za ocas a za náprsenku - zprvu vrčel, což jí bylo šumák, pak po ní cvaknul, asi trochu jo, protože kvíkla, ale dlouho v klidu nevydržela. Worka dostal přes hubu a vyhodila jsem ho ven, i když si myslím, že to udělal jen tak, jak se to správně mezi psy má. Když jsem ho po chvíli pustila zpátky, otravkovala zase a já ho usměrňovala, ať to s tím vyhrožováním zase nepřehání...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 06:25
- Nahlásit
Evey
A je to tady
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:08 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Strejda
A je to tady Smutné, smutné... Jsem proti.
Udělejme všechno sterilní, jídlo, prostředí a pak se budeme divit jak nás každá bakterie,vir, plíseň atd... semele.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:22
- Nahlásit
Evey
Jsem proti.
Taky jsem proti. Potom už nebude rozdíl mezi jogurtem s živými kulturami a želatinou s jogurtovým aroma od firem z televizní reklamy.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:33 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Včera bylo u nás aprílové počasí kdy se v nepravidelných a nepředvídatelných intervalech opakovaly tyto fáze - vítr, déšť, slunce. Přesto jsem to k večeru riskla a vyrazila na procházku. Naštěstí jedna z přilehlých luk je již posekána, tak jsem vyrazila přes ni k lesu za vidinou lesních jahod. Tak v půlce stoupání jsem si řekla, že Vám vyfotím ty panoramata až dorazím k lesu (no nevyfotila :smirk . Byla jsem asi 3 metry od lesa a už koukala pod stromy kdeže jsou ty jahody. Ztratila jsem tedy patřičný přehled a ostražitost. Zničehonic se o pár metrů dále vyřítilo z lesa nejmíň 20-ti hlavé stádo muflonů a za velkého dusotu a mečení nás minuli a zaběhli do dalšího lesa. Vůbec nevypadali vyděšeně, naopak běželi ladně, koukali na mě a Elzu. Já tam stála celá ztuhlá, adrenalin na neměřitelné výši, sdrce až v krku.
Ta zvěř je čím dál tím víc oprsklá. Zapomněla jsem vám napsat jak minulý týden na cvičáku přešla (v 10 hod. dopoledne) obrovská laň nejvzdálenějším cípem placu (na konci už není plot) a šla se napít do řeky. Psi ani lidi jí očividně nevadili.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 11:29
- Nahlásit
Evey
Přesto jsem to k večeru riskla a vyrazila na procházku. Naštěstí jedna z přilehlých luk je již posekána, tak jsem vyrazila přes ni k lesu za vidinou lesních jahod. Tak v půlce stoupání jsem si řekla, že Vám vyfotím ty panoramata až dorazím k lesu (no nevyfotila - kozena nenažraná... Kdyby jsi neměla před očima jen ty jahody jak Monty z Chip a Dejla sejra tak jsme mohli vidět, jak je u vás hezky
Já vím - byla jsi šoknutá z muflonů - oni jsou celkem velcí Já je viděla až tak na 70m. My když jsme včera vyšli na luka od zahrádkářské kolonie, kouknu jen tak vlevo a říkám si:,,minule tam stál ten srneček.." a vytřeštím oči protože na stejném místě, stojí srnka a kouká na nás. Byla tak 20m od nás, ale vzdušnou čarou blíž, protože my byli na kopečku, pak taková malá rokle a na protějším stála ona. Hlavně, že Worka lítá a čumí co kde je a srny, co mu stojí před nosem si vůbec nevšimnul Hleděl jen Berry
Strejda
A je to tady Smutné, smutné... Jsem proti.
Udělejme všechno sterilní, jídlo, prostředí a pak se budeme divit jak nás každá bakterie,vir, plíseň atd... semele. - když slyším v reklamě repliku,,hygienicky čisté" - tak se mi otevírá kudla v kapse Jsem ráda, že většinu ovoce a zeleniny si pěstujeme sami a můžu jít a trhat si jahody a bez umývání je jíst přímo. Tchýně měla blbé poznámky (oni jsou celá rodina taky posednutí hygienou - Toma jsem už trochu zpracovala ) o tom, že jsme je hnojili před měsícem koňským hnojem a teď na tom leží jahody Ten hnůj je prakticky kompostová zemina, je už 6 let starý Sem si myslela něco ve smyslu:,,nechceš - nežer"
|