Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:09
- Nahlásit

worick
Už se ptala Evey...novou kočku neplánujete?
Neplánujeme.

Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:25
- Nahlásit

Včera k večeru uspořádal sbor místních psů promenádní koncert. Sólový part přednesla pod uměleckým jménem Saliery z voliery naše Salinka. Očekávám desítky děkovných telefonátů, možná i osobních gratulací.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 15:13
- Nahlásit

worick
Tá to, Míšo - co je s váma, žijete?!

Zdravím vás všechny.Žijeme,ale jak jsem psal nějak nestíháme.Míša ma pravou ruku na dlaze a po týdnu mu jí prý dají do sádry.Ale do prázdnin by to měl mít už zase dole.
Je hrozně nešťasnej,protože píšou písemky.
Já mám hromadu práce a nestíhám číst ani diskuzi.
Bára se umoudřila,přestala dělat tunel,ale musel jsem ho na oplátku přestat zahrabávat.(nenápadně ji ho když mě nevidí potroškách zahrnuju)
Po dlouhé době jsem rád,že žiju v česku i když nadáváme na kde co.
Dnes ráno jsem se vrátil z Paříže a stále to nemohu rozdýchat.
Byl jste tam někdo třeba v metru?Nebo cesta z letiště CDG je taky supr.Zlatý čechy.

Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 15:20
- Nahlásit

Tá ta
(nenápadně ji ho když mě nevidí potroškách zahrnuju)
Když se tam nasypou psí bobky, tak se práce zastavují. Ale to se jaksi moc nehodí.

Evey
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 15:44
- Nahlásit

Strejda

Včera k večeru uspořádal sbor místních psů promenádní koncert.
Ale, a co se slavilo?
Tá ta
Dnes ráno jsem se vrátil z Paříže a stále to nemohu rozdýchat.
Byl jste tam někdo třeba v metru?
Nic pro mě, já mám hrůzu i z Prahy.

Hlásím že nám tu spadlo pár kapek. A mrak šel dál.

Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 15:56
- Nahlásit

Evey
Ale, a co se slavilo?
Pravděpodobně to moderátor pořadu zmínil, ale nějak jsem to nepochopil.

Evey
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 16:13 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Strejda
Pravděpodobně to moderátor pořadu zmínil, ale nějak jsem to nepochopil. Po 22 hod. to nebylo, tak co...

Omyl, mrak se vrátil a víc nabubřelý. Za chvíli odcházím na vlak, asi to schytám...

Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 16:16
- Nahlásit

Evey
Omyl, mrak se vrátil a víc nabubřelý.
Tady taky jeden mrak krouží. Už spadlo deset kapek. To už asi bude všechno.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 19:55
- Nahlásit

prošla přes nás bouřka, tedy lépe řečeno bouřky. Šílený slejvák, rachot. Alfréd se nacpal Jirkovi pod nohy u počítače a poslouchali radiožurnál ...

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 00:34
- Nahlásit

Strejda

Včera k večeru uspořádal sbor místních psů promenádní koncert. Sólový part přednesla pod uměleckým jménem Saliery z voliery naše Salinka. Očekávám desítky děkovných telefonátů, možná i osobních gratulací. -
Ty šetříš časem i slovem, ale když něco hodíš, tak je to perla Já se mohla dorvat smíchy Byla jsem z horka otrávená, z práce zmožená, ale tohle mi zvedlo náladu I ty dodatky

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 00:49
- Nahlásit

Tá ta
Míša ma pravou ruku na dlaze a po týdnu mu jí prý dají do sádry - jé, copak vyváděl? Tak ,,vydržať" a brzo budou prázdniny
Bohužel, to se Tebe asi netýká, tuším nejsi učitel to je jen pro Míšu
V Paříži jsem byla....panebože už to počítám...před 15 lety! Na metru si pamatuju jen to, že má velká gumová kola!?
Já to pořád říkám: že lidi by tady z pupku světa, měli vystrčit rypáky...a jinak by si vážili toho všeho, co tu mají... (a nadávám stejně taky v jednom kuse... no na politiku hlavně )

Drakopes
Dneska první den, co u nás nepřešla bouřka Jdu večer od báby a tady sousedka v ulici hodí řeč na počasí a hlásí:,,v Praze byla prý velká bořka, kroupy a tak..." A já:,,jéžišmarjá, to musím kouknout jestli Ája psala..." Tak to kluci přečkali v domácí pohodičce.

Zbytek až ráno

Drakopes
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 06:35
- Nahlásit

Zbytek až ráno

První noční bouřka přišla necelou hodinku po tom, co jsem usnula. Nevzbudilo mě hřmění, ale Alfréd letící napříč mou postelí bez ohledu na obsazenost schovat se do druhého rohu nejlépe zahrabáním pod knihy. Chovala jsem na klíně jeho zavázanou hlavu, dokud se nerozhodl si teda v těch stísněných podmínkách lehnout.
Naštěstí se nikam nestěhoval z ložnice, tak jsem se jen přesouvala po posteli, kde zrovna se hodlal zasouvat. Další dvě bouřky a hlavní před třetí ranní - to byl teda rachot, i kroupy, slejvák ... Celou dobu zvládl zavázanou hlavu.
Ráno před pátou se poblil Níloušek - možná jen z nedostatku pozornosti mu věnované. V 5:20 zvonil budík .... Dobré ráno

Noemi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 07:34 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit

Drakopes
Včera jsem na vás myslela, kolem jedenácté jsme šla spát a venku se ženili čerti, jedna rána za druhou....

Ještě, že jsem v Praze. Jobovkové období pokračuje, minulý týden mi totálo opuchl obličej - zánět od šestky v pravo nahoře, zub pravděpodobně půjde ven a místo něj implantát (no v 26 slušný výkon... mimochodem moje zubní hygiena je naprosto bezchybná, přesto se mi neustále sypou zuby...). Včera volala babi, že se nemůže stát z postele.

A večer volal nas**** otec (ještě, že jsem v Praze ), že Médin se včera na dvě hoďky zdejchnul od baráku, on ho cestou potkala a přivezl v mámině čerstvě vypulírovaném autě... Potíž je v tom, že Médi někde potkal křížence zdechliny a kravského lejna (pouze se domníváme, původce je neznám).... Ani ostříkání zahradní hanicí nezabralo a i máma se málem pozvracela a ta vydrží prakticky všechno :-D.
Médi sice se často válení ve smradlavých věcech nevyžívá, ale když už se mu jednou za rok zadaří, tak fakt pořádně :-D

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 07:50
- Nahlásit

worick
tohle mi zvedlo náladu
Jsem rád, že jsem Tě pobavil.

Drakopes
Takhle a podobně jsme prožívali bouřky s ovčandou.

Noemi
Médi někde potkal křížence zdechliny a kravského lejna
Nepřeju Ti to, ale aspoň není Nelinka v tomhle jediná.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:48
- Nahlásit

No vida, kolik máte všichni zážitků I když.....zuby, bouřky, sračky - - to teda nic moc
Včera jsem předem hlásila vedoucí, že cvičák ruším, protože psiska v tomhle vedru jsou rádi, že jsou A já taky a vymlouvám se na ně K večeru někde popršelo a trochu se schladilo tak, že se sebereme a půjdem kouknout, jestli tam někdo není (na cvičáku) Jdeme k vedlejší vsi, tam po visuté lávce na druhou stranu, ujdeme pár metrů k rajzům a koukáme, tam zase auta a popocházejí chlapi s puškama - no vypadalo to na toho divočáka... Takže jsme se zavrtěli na patě a šlapali zase stejnou cestou zpátky. Já, že jdu tedy k bábě, Tom tam ten cirkus špatně nese, tak že jde ještě přehazovat kompost. U báby jsem musela pozahánět slepice babči i strejdovy. Mezitím mamka pořádna mně hulákala, že mám jít přemotat bábě nohu (opět sedraná) ať ji můžo zastlat Pustila jsem psiska už na dvorek, měli jsme i Alfíka a šla do kuchyně. Přemotala nohu, fotila zvířectvo, co trajdalo sem a tam, pak vyjdu ven, že za nima pustím i Emu a u králíkárny leží slepice! Letím tam, pozpátku řvu na Worku, že ho asi zabiju! ten se tváří: ,,hele, já jsem ti našel ještě jednu!" Chytím slepici - no žila, ale byla pocupovaná na krku, jestli ji nesl někde od zadu humna za krk či co - moc života neměla Mamka s tetou ji daly do kurníku, kde zjistily, že naše to není (bodejď, já je počítala) tak to byla strýce To bude řev, jestli chcípne Worick dostal hadrem přes prdel, ale pochybuju, že to pochopil, protože on ji přece pěkně sehnal.... Příště ji nejspíš rovnou zakousne
Pár fotek od báby(tu slepici jsem nevyfotila přesto, že jsem šla s foťákem v ruce, ale jsem s ním šlahnula na ponk a letěla ji křísit )
Ten bordel všude, to ignorujte - to víte, starý barák na vesnici, kde se nesmí s ničím hnout, dokud dědoušci žijou Mamka poklízí A psiska v humně

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:50 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

A nevím teda, co je s Evey?! Vždycky je tu ráno od ní hlášení a dneska nic A poslední zpráva byla, že jde na vlak a blíží se bouřka

Evey
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:08
- Nahlásit

worick
A nevím teda, co je s Evey?! Hlásím, že jsem na značce. Včera jen krátce padal jemný deštík. Žádná bouře se nekonala. Stále sucho, vedro.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:01
- Nahlásit

Tak jsem konečně včera udělala opožděně Barneymu dortík k narozkám, který se skládal z mletého syrového masa, zelenina a byl zalitý v čiré želatině. A šoupla jsem tam ještě žloutek a bylinky. A jakou jsem z toho měla radost Dortík měl úspěch, protože ho měl Barney zachvíli v sobě, a protože ho dostal na večer, tak už to měl v rámci večeře. Jen škoda, že nechtěly hořet svíčky, aby to focení mělo větší efekt
A pak mu koupím nějakou hračku - v Kiku mají akci ,,Cestování se psem´´ a hračky tam mají od 29,-, pak v letáku nabízí třeba Cestovní set - deka s tlapkama, cestovní miska, 3 hračky, hřeben a plno dalších věcí. Tak se pojedu podívat po těch hračkách a budu doufat, že nebudou velikostí odpovídat jen malým psům

[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]

[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:32
- Nahlásit

MartinaBarney
Tak jsem konečně včera udělala opožděně Barneymu dortík k narozkám, který se skládal z mletého syrového masa, zelenina a byl zalitý v čiré želatině. A šoupla jsem tam ještě žloutek a bylinky. - téda, ten ale vypadá krásně, Ty jseš holka šikovná A jak jsi donutila Barneyho krásně pózovat a neslintat u toho? Já když dávám klukům piškoty a dám první Workovi, tak těch 5 sekund Berrymu kapou sliny jak Pavlovovým psům Dneska Worka rýpnul do snídaně a šel vedle baráku žrát pýr Zeleninu v tom měli, ale jak budem ráno dělat obchůzku, zrovna mu ho cestou u kompostu natrhám a nakrájím mu ho do toho

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:59
- Nahlásit

worick
Zdravím
Ty jsi takovej "elektrikář" - nemáš náhodou doma někde zahrabanej ještě elektronickej ohradník od Dog Trace?

Jinak jsem se tak jako rozhodla, že obojek už ti nevrátím, a postupně doplatím,ju? Sice ho teď už prakticky nepoužíváme, leč obávám se, že s příchodem zimy až se zvěř zase stáhne k barákům to budeme řešit znovu

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:04
- Nahlásit

MartinaBarney
Moc povedenej dortík - by mu ho člověk až záviděl!
v Kiku mají akci ,,Cestování se psem´´ a hračky tam mají od 29,-, pak v letáku nabízí třeba Cestovní set - deka s tlapkama, cestovní miska, 3 hračky, hřeben a plno dalších věcí. Tak se pojedu podívat po těch hračkách a budu doufat, že nebudou velikostí odpovídat jen malým psům
Jako v KIK Diskont? Jetsli to tak tam zítra letím jak namydlenej blesk- hraček není nikdy dost

Jinak my jsme se tenhle víkend exhibovaly s Dafkou na závodech v Třešti.
Kupodivu to nebylo tak hrozní jako před měsícem v Budějkách, ale stejně jsem jí místama měla chuť zatlouct do země
Jen jsem se uklidňovala tím, že to je URČITĚ tím že má po hárání (už měsíc :lol
A tady je náš jediný "úspěch" (4.místo)

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:29
- Nahlásit

Dines
Jako v KIK Diskont?
Tak jsem našla odkaz na aktuální leták KIK. Nabídka pro psy je skoro na konci URL

worick
téda, ten ale vypadá krásně, Ty jseš holka šikovná
Děkuju. Inspirovala jsem se na Facebooku. Byla tam soutěž o Psí kuchařku, tak tam lidi posílali různé recepty a taky fotky dortů.
A jak jsi donutila Barneyho krásně pózovat a neslintat u toho? To se divím taky, že neslintal Protože jindy, cokoliv jím a on mě u toho chytne, tak mu tečou sliny o sto šest.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:47
- Nahlásit

MartinaBarney
To se divím taky, že neslintal Protože jindy, cokoliv jím a on mě u toho chytne, tak mu tečou sliny o sto šest - Berůňa si nejradělehne za náma na zahradní lehátko. Vypadá to pak tak, že já tam sedím opřená jak skrčenec, aby Berunka měl dost místa na ležení. Po pokusu sedět a něco jíst, kdy se Berry okamžitě posadí ksichtem ke mně a slintá mi do klína mu, když si nesu na lehátko jídlo, hlásím:,,Berunko, já jdu papat, teďka mi sem nelez!" a Berča se teda v půl cestě otočí a jde si lehnout na své oblíbené místo u baráku Za odměnu mu teda po skončení říkám:,,Berry, už můžeš..." A on nadšeně vyleze nahoru za mnou a alespoň mi přečichá ksicht aby zjistil, co se podávalo
Dines
nemáš náhodou doma někde zahrabanej ještě elektronickej ohradník od Dog Trace? - to teda nemám, i když se sama divím.... Teď bych potřebovala něco typu: když se přiblíží Worka ke slepici blíž jak na metr, tak ho to praští
Jinak jsem se tak jako rozhodla, že obojek už ti nevrátím, a postupně doplatím - jistě, však jsme se tak domlouvaly, že si můžeš vybrat

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:52
- Nahlásit

Dines
Jinak my jsme se tenhle víkend exhibovaly s Dafkou na závodech v Třešti. - jako....když s tím můžete vůbec ,,vylézt" na závody - tak to asi nebude vůbec hrozné, o čemž svědčí 4.místo No jasně, každý by chtěl, aby jeho pes byl úplně ten nejlepší z nejlepších Hele, já jsem skromná, mě by stačilo, kdyby Worka nelovil

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:54
- Nahlásit

worick
však jsme se tak domlouvaly, že si můžeš vybrat
No jasné - jen písám, že už jsem si vybrala ;)
to teda nemám, i když se sama divím....
škoda
Teď bych potřebovala něco typu: když se přiblíží Worka ke slepici blíž jak na metr, tak ho to praští
Co třeba nějakou umělou slepici? Probíjející

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:56
- Nahlásit

worick
erča se teda v půl cestě otočí a jde si lehnout na své oblíbené místo u baráku To je aspoň vychovanej kluk!
U nás to vypadá tak, když třeba jím ovoce a sednu si k jídelnímu stolu, tak se Barney nenápadně přikrade až ke mě a sedne si...to já už jeho pohledu neodolám, tak s ním vyjdu zase na zahradu a dopadá to tak, že Barney sní 3/4 banánu a na paničku zbyde 1/4 Tak je to i s nektarinkama, jablkem atd. Ale to je taky tak jediný, o co se s ním dělím. Ještě jsme si jednou spolu dávali musli tyčinku A dneska stejnou snídani: já - nakrájený jablko s jahodovým jogurtem, Barney - nakrájený jablko s bílým jogurtem Dvojka jak vyšitá...

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:57
- Nahlásit

worick
jako....když s tím můžete vůbec ,,vylézt" na závody - tak to asi nebude vůbec hrozné, o čemž svědčí 4.místo No jasně, každý by chtěl, aby jeho pes byl úplně ten nejlepší z nejlepších
No hele, fakt to byla katastrofa.... Dafka se táhne jako smrad, odmítačky na skočkách taky dost dobře nechápu... snad to je ještě stále "jen" pohárací stav pomatení.
Hele, já jsem skromná, mě by stačilo, kdyby Worka nelovil
Hele musim se pochlubit - jsem bez obojku (ležel doma na botníku) uřvala na louce Dennyho od králíka.... jenže on to vyřešil tak, že cca 20metrů ode mě si dřepnul na prdel a odmítal se kamkoliv hnout...tak jsem se pro něj brodila metrovou rozkvetlou trávou (mám alergii na pyl), a přemýšlela jestli ho pochválit nebo zmlátit

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 14:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Od rána se nemůžu mamce dovolat Jestli žije, tak ji nejspíš zabiju sama protože mně dovede nasrat totálně, když nenosí sebou mobil. Respektive je vždycky jinde než ho má Chtěla jsem zjistit, co ta slepice poněvadž: se mi v noci zdálo o zubech a to vypadá, že někdo umře Vůbec nejsem pověrčivá a většině takovýchhle blbostí nevěřím (černé kočky, kanály... ) jenomže bohužel v rodině tyhle věštecké schopnosti nějak dědíme. Respektive nic jiného, jenom ,,ty zuby" Sestřenky totálně: když se něco ,,chystá" tak se jim zdá o zubech denně, třeba měsíc Já se jim vždycky smála, že jsou čarodějnice, ale do rána se mi zdálo, že se mi ulomil zub...a mě se o zubech nikdy nezdává... Tak mně to celkem vyděsilo

Evey
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 14:09
- Nahlásit

worick
se mi v noci zdálo o zubech a to vypadá, že někdo umře Nestraš. Anebo ať je to ta slepice... Žádná škoda, stejně to nebyl žádný perspektivní jedinec, když nestihla zdrhnout...

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 14:10
- Nahlásit

Dines
uřvala na louce Dennyho od králíka.... - týý volééé to musí být už působením toho obojku Tohle bych neměla šanci, to ani náhodou ...to Worick mně přestane vnímat už na vodítku, když uvidí sousedovy slepice. Být na volno, tak ho neodvolám ani od nich - 20m ode mne. To prostě neposlechne

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání