| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:24
- Nahlásit
Evey
A válčili nich zase chlapi... Proč se diplomaticky nedomluvili?
Protože jako záminka to stačí a válka je oblíbená zábava. A jsou tam ty prachy, jak správně poznamenala worick.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 14:32 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
ale něco se mi vybavuje s Helenou Trojskou - to jtaky jediné, na co jsem si vzpoměla
Já tady asi dneska zhebnu, my máme zase 31st! Nesnáším když dřepím a pleju a ksicht mám pod kloboukem úplně rožhavený a stéká mi po něm čůrkem pot, blééé
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 16:35
- Nahlásit
Alfréd měl na čenichu klíště, ani nebylo nacucané, asi ho sebral teď v poledne v parku.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 16:56 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Stávka mě úplně zklamala. Myslel jsem, že budou na silnici stopařky, ale asi stávkují.
Je tady bouřka až drnčí okna. Leje. Holky zalezly do boudy.
Alfréd měl na čenichu klíště
Nelina měla klíště nad okem a nechtěla ho vydat.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 17:16
- Nahlásit
Evey
No jo, tak to bývá, chlap dělá kraviny a ženská za to trpí...
No, zrovna jí to jenom prospělo. Protože ta tam dělala jenom scény (a ne jenom tam), Tomáša pořád hlídala, aby si náhodou nedal o jedno pivo navíc....
A navíc, když se brali, tak se Tomášovi přítel nabídl, že mu bude vozit na svatbě a mým autem, aby to jako vypadalo na úrovni trochu. A ona pak řekla, že jestli já přijdu na její svatbu, tak se nebude vdávat Na svatbu nakonec nešel samozřejmě ani přítel, a já už vůbec ne A důvodem prý bylo, že chodím líp oblíkaná než ona a že jako pocházím z rodiny, která má peníze a kdesi cosi.....někteří lidi mě fakt baví!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 17:40
- Nahlásit
MartinaBarney
mě (a worick) tyhle věci vůbec nezajímají, my s tebou budeme kamarádit jen a pouze kvůli hafanům a klidně si choď venčit s diamantovými naušnicemi
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 18:58 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
mě (a worick) tyhle věci vůbec nezajímají, my s tebou budeme kamarádit jen a pouze kvůli hafanům a klidně si choď venčit s diamantovými naušnicemi -
add klíšťata
sem tam jedno máme pořád...už jsem tahala zase i kočkám Kluci v pohodě zvládají i na choulostivých místech :čenichy, kolem očí...Woriček mívá dokonce až v řasách Berry někdy odvrací hlavu, Worka mi čmárá packou po ruce,,nech ňa" ale po rozumné domluvě to v klidu vytáhneme Zrovna jsme hodily dneska řeč s Gogovou paničkou, jelikož Bobina měla jedno na hlavě, tak jsem sáhnula do kapsy pro pinzetu a vytočila jí ho. Marťa se řehtala, že jsem teda vybavená a prý mám pinzetu ukázat Gogovi a uvidím jak odpeláší...Prý na sebe nechce nechat šáhnout a zdrhá Tak tohle fakt neznám
Strejda
Stávka mě úplně zklamala. Myslel jsem, že budou na silnici stopařky, ale asi stávkují. -
Je tady bouřka až drnčí okna - okna by drnčet nemusela, ale to sprchnutí a ochlazení Ti celkem závidím...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 22:17 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Strejda
tak taky nevěřím, že výskyt bakterie E Coli nějak souvisí přímo s bio potravinami - jsem velmi ráda, že přestože vůbec nerozumím oboru potravinářství a ani oboru zemědělství, můžu vůbec říct, že souzním s tímto názorem... dávno tvrdím, že jestli vůbec tolik lidí umřelo kvůli nějaké záhadné bakterii, tak je to určitě nějaká látka, která se omylem (nebo i ne omlylem, kdo ví) dostala mezi běžný lidi... a kdo ví, co za tím je... médiím věřím možná tak "dobrý den"...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 22:25
- Nahlásit
Drakopes
klidně si choď venčit s diamantovými naušnicemi - - to jsem se pobavila - jen při té představě...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 22:28
- Nahlásit
MartinaBarney
- já to prásku (doufám, že nevadí) - nebo spíš připomenu, Marťa sama to sem psala minulý týden... zítra ji čekají státnice!!! Tak Marti, držíme Ti všechny pěstičky i tlapičky!!! a určitě nám dej brzy vědět!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 22:32
- Nahlásit
no a ještě jednou já, když už se k psaní sem dostanu, tak toho využívám!!! někdy přemýšlím, že když sem za váma někdy nestihnu přijít aspoň to všechno pročíst, tak mi ten den něco chybí... takže milí přátelé, už jsem si na vás moc zvykla a chyběli byste mi... a dneska jsem se dozvěděla, že všichni moji maturanti, které jsem připravovala na novou státní maturitu z ANJ, zvládli maturitu přímo báječně... na 1 - 3... nikdo neměl čtyřku a všichni prošli!!! mám z toho ohromnou radost!!!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 22:39
- Nahlásit
worick
Tak jsem zvědavá, jak se ta vražda Tvé studentky vyvine, protože by mne zajímalo, proč si kohosi pustila do bytu, tedy kohosi cizího...myslím, že s ním byla domluvená, jelikož tam byla poznámka, že na něj přišli podle záznamů telefonních hovorů...Vyprovodila přítele na noční a dala si rande s nějakým magorem - no a nakonec to přesně tak bylo... spousta lidí, kteří jí znají tvrdí, že určitě s ním nic neměla... prostě to byl odmítnutý nápadník... na druhou stranu, kdo ví, jak to doopravdy bylo... život už jí to nevrátí a je hrozná škoda, že devatenáctiletá holka nemá rozum třicetileté, některý holky svoje neúspěchy opláčou, tahle bohužel musela zemřít... nesnáším, když mi umírají žáci, co mají život před sebou... bohužel Martina není první...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 23:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
prostě to byl odmítnutý nápadník... - i tak....je to děs Si představ, že ta holka se se ním už nějakou dobu pravděpodobně scházela bože, nakonec si ho mohla třeba i vzít a podle té jeho výpovědi (on nic, tu hlavu si uřízla sama ) to vypadá vážně na těžkého magora Možná, že už to i tušila...jenom se s ním měla sejít někde na veřejnosti a ne ho brát do bytu To aby se člověk bál s někým promluvit....kdoví, co se z něj vyklube...
MartinaBarney
- já to prásku (doufám, že nevadí) - nebo spíš připomenu, Marťa sama to sem psala minulý týden... zítra ji čekají státnice!!! - blééé, to je taky děs To bych umřela strachy zrovna tak
- nééé Marti, nechci Tě děsit (škola je moje noční můra ) Ty to zmákneš v pohodě a bude to za Tebou Palce samozřejmě držet budem Mají pejsci palečky? No, teoreticky jo, ale prakticky naprd - chápavé na držení je nemají Tak já budu držet i jejich
Kessie
....a dneska jsem se dozvěděla, že všichni moji maturanti, které jsem připravovala na novou státní maturitu z ANJ, zvládli maturitu přímo báječně... - přiznám se, že mi šlo onehdá hlavou:,,velice Kessie zveš na návštěvu, ale uvědom si, milá zlatá, že je to chytrá holka-úča....o čem se ty-tupík, asi s ní budeš bavit??!" Ale neboj, pokecáte s Tomem - toho máme doma za toho chytrého
- teda děcka, já z vás budu za chvíli mít těžký mindrák Strejdovy stopařské úspěchy - to jsem radši ani nekomentovala, jen jsem pomyslela, že holky už by strčily do kapsy i Rexe
Áji, Tobě mám odepisovat na mailíka, díky za něj, jste fakt skvělí ....... no kéž bych já měla takové úči, jako jste vy holky tady - možná bych to byla bývala dotáhla dál, než k motyce
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 00:02
- Nahlásit
Kessie
Teď jsem si smazal nechtěně příspěvěk.Možná by to ani nevadilo.Tak znova.
Doba je zlá a přeje cynizmu.Současná mladá generace vychovaná televizí Nova nám to bohužel dokazuje.
Za nás byl slib slib a nebylo ani třeba nic psát.(nebo si to idealizuju).Hltali jsme foglarovky,mayovky,verneovky atd.a ne ty stupidity made in usa.
To vedro je pro Báru hrozdný,moc nežere a denně z ní vyčešu tak igelitku chlupů.Má se mnou trpělivost a drží.Možná je i ráda.Včera jsme byli u rybníka ,ale do vody se ji nechce.Máte někdo jinou zkušenost z BSP?
Teď jsem byl zase vyhodit ze zahrady ježka.Bára řvala, jak bych si představoval na cizí lidi,co jdou k nám do baráku.(řemeslníci)A né vrtět ocasem a ulízat je k smrti.
Kolikrát už mě taky napadlo,jestli se někdo z vás zná osobně?
Drakopes+worick tam je to jasné,ale někdo další?
Už to radši pošlu,nebo to zase vymažu.
brou
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 05:58
- Nahlásit
Kessie
všichni moji maturanti, které jsem připravovala na novou státní maturitu z ANJ, zvládli maturitu přímo báječně... na 1 - 3... nikdo neměl čtyřku a všichni prošli!!!
Gratuluju, jseš dobrá ůča.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 06:01
- Nahlásit
worick
Strejdovy stopařské úspěchy -
Nepřeháněj.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 06:30
- Nahlásit
Strejda
Myslel jsem, že budou na silnici stopařky, ale asi stávkují. Ty bereš stopařky? Nebojíš se, že ti ublíží?
Tá ta
Máte někdo jinou zkušenost z BSP? Tu samou, do vody max. po břicho.
worick
U nás je hledání klíšťat (pro psy) vítanou činností. Máme na to speciální povel "vyval se", což znamená lehni si na bok. Bříškama prstů jakoby masíruji těsně na kůži a hledám po hmatu.
MartinaBarney
Držím palce.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 06:33
- Nahlásit
jestli se někdo z vás zná osobně?
ještě znám janinkuprcka, ale ta sem moc nechodí
a vy jste osobní setkání prošvihli, jak jste nepřišli pomoc sázet ty vrby )
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 06:50
- Nahlásit
Díky Všem za držení palců=) Sice mám ted pocit, že vůbec nic neumím, ale tak co, termín v září to jistí
Dobrý je, že jsem zatím kupodivu klidná...akorát teda, že jsem nemohla usnout a jenom jsem se převalovala pořád. A přemýšlela, proč ten pes na té zahradě tak lítá v 1:00 v noci, když má spat. Šla jsem na wc a před otevřenou ventilačku slyším, jak někdo volá na Barneyho...tak si říkám, který blbec na něho může volat ted v noci. Pak slyším jen: ,,No, to si děláš prdel! Vždyť oni ted už všichní spí! Barney, Barney! Fredy, Fredy, pocem!´´ Bylo mi to hned jasný. Soused přes ulici šel venčit štěně. A Fredík, jak uviděl Barneyho za brankou,tak se za ním protáhl (tradičně). Takže jsem šla Fredyho vydat panu Vymazalovi, ten byl očividně štastnej jak blecha a mám prý u něj čokoládu. No a tím mě myšlenky na státnice přešly a tak jsem konečně usla.
Tak nic, ač se mi nechce, tak musím už jet....jde se boje!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:19
- Nahlásit
Evey
Ty bereš stopařky? Nebojíš se, že ti ublíží?
Ne proč? Nejlepší jsou holky, co se učí na cukrářky. Vždycky mi navoní auto vanilkou.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:58
- Nahlásit
Strejda
Ne proč? Nejlepší jsou holky, co se učí na cukrářky. Vždycky mi navoní auto vanilkou. Tak to jo, ty už máš vytipované mírumilovné cukrářky.
Možná jsem moc úzkostlivá, ale já bych asi stopaře ani stopařky nebrala.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:00
- Nahlásit
Tá ta
Včera jsme byli u rybníka ,ale do vody se ji nechce.Máte někdo jinou zkušenost z BSP? - absolutně stejnou a to s oběma psy. Gogová to taky říkala, stejně jako Evey - po břicho je maximum a to už musí být cosi
S mazáním příspěvků mi ani nemluv Tady si smažu jen občas, ale když jsem to psala na tom notebooku, tak každý nejmíň 3x - byla jsem na prášky Kór když vezmeš rozsah mých příspěvků
Evey
U nás je hledání klíšťat (pro psy) vítanou činností. Máme na to speciální povel "vyval se", což znamená lehni si na bok. Bříškama prstů jakoby masíruji těsně na kůži a hledám po hmatu. - zrovinka stejně jenom povel máme teda heeeezčí ,,udělěj mimi"
MartinaBarney
Já v noci taky nespala...strašné vedro, ale bála jsem se nechat si francouzské okno dokořán (i když v patře ) protože Tom je v Rusku a mně by normoš ukradli když tedy spím - nevzbudí mně strašná bouřka - prostě nic (půl noci mi řvala telka ) Až to budeš číst, snad už to budeš mít šťastně za sebou
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:10
- Nahlásit
worick
čááááu, žijeme a marodíme chytla zase psincovej kašel. To je vždycky, když jedeme na očkování na veterinu, tak si ho přiveze. Nástup to mělo hroznej, zkroucená, nechtěla chodit, koukala po mě jako - pomoz mi, prosím. Tak jsme jí večer naložili a jeli do Vedilabu na pohotovost. Mají jí tam do 20 hodin. Dostala píchnutý ATB, v sobotu a v pondělí jdeme ještě na dvě injekce. Teď se chystamm do školy. Chybí mi dvě zkoušky a já to snad nedam . Jestli to nedodělam, tak mě asi šlehne a půjdu taky někam na injekci . U vás vše ok?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:20
- Nahlásit
Drakopes
A co by dělali děti školou povinné? .Ještě tam ty vrbičky máte?Nebo už je někdo zlikvidoval?
MartinaBarney
Hodně úspěchu.
Strejda
Ty tady o sálámech křemešniku,buřtech na ohni atd a přitom jsi na sladké
Vanilka je dobrá volba
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:07
- Nahlásit
Evey
Možná jsem moc úzkostlivá, ale já bych asi stopaře ani stopařky nebrala - tak já stopaře taky ne, jenom když jsme jeli s bráchou nedaleko od nás a on houknul:,,zastav mu, to je bla, bla od nás" - já ho jako vždy neznala (on zná taky fakt každého ) no a stopařky sem tam vezmu - třeba když vidím, že jedou nějaké holky ze školy To si jenom říkám:,,jenom je, šmarjá, někde nevykoť"
Tá ta
Strejda
Ty tady o sálámech křemešniku,buřtech na ohni atd a přitom jsi na sladké
Vanilka je dobrá volba -
Čéče, vanilku mám taky ráda a jelikož jsem si někde přečetla, že chlapy v parfému neuvěřitelně přitahuje vanilka jeden takový jsem si pořídila. Tom neříkal nic (nic ve smyslu:,,jé, Ty hezky vonííííš...") a mně se z něho zvedá kufr
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:12
- Nahlásit
ankaras
Jé, Ty taky pořád studuješ a zkouškuješ....to musí bavit, có?!
Teda ten psincovej kašel u vás nějak řádí, tady o tom ani nikdo neví, natož aby to měl. Tak to vypadá, že Ayruš už je na to nějak háklivá či co
U nás všechno při starém, tedy celkem naprd: mamka s nervama hyn, Tom volal z Ruska, že to tam balí nadobro....takže vážně ,,paráda"
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:17
- Nahlásit
Tá ta
Ty tady o sálámech křemešniku,buřtech na ohni atd a přitom jsi na sladké Sladké přichází na řadu po křemešníku a buřtech. Dezert nakonec.
worick
že chlapy v parfému neuvěřitelně přitahuje vanilka V parfémech ji taky nemusím, navíc bych měla strach, že na mě budou sedat vosy...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:41
- Nahlásit
Podívejte se, jak je Nelinka pracovitá.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:51
- Nahlásit
Strejda
Podívejte se, jak je Nelinka pracovitá. A kdyby holka věděla, že výsledek té dřiny bude zdokumentován a zveřejněn, tak by se jistě snažila daleko víc.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 16:54
- Nahlásit
Konečně jsem dorazila domů a můžu s radostí oznámit, že to mám úspěšně za sebou! Dám si relax, protože jsem po celým dni docela K.O. a jdu slavit....a zítra taky! Takový nervy to byly, tak se to musí řádně! Teď už jen přijímačky na VUT podnikatelku.
|