Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:37
- Nahlásit

Tak jsem zase zapomněla, jak sem vkládat obrázky ... )

byli jsme v poledne na plácku u vodárny a dorazila tam tahle tříměsíční holčička ... bylo tam ještě 5-6 dalších hafanů, možná víc, krásné venčení

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 07:03 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

dorazila tam tahle tříměsíční holčička ...
Vypadá jako na startovní čáře. Nebo pejsci hráli čáru?

worick
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 07:37
- Nahlásit

Drakopes
Tak já jsem na to kouknula asi ve chvíli, kdy jsi to tam dala, protože to bylo původně jinak A říkala jsem si:,,Ája nám tam dá fotku, ale bez popisu, no, předpokládám, že jsou to jejich kluci, neboť to levé vypadá jako Niels..... Ale kdo je pak ta prcoňa?!
Tak už víme...
My jsme potkali jen jedno labradoří šťěňátko, se kterým se nám vyhnuli a jednoho bígla na vodítku jsme těsně míjeli a řval jak tur Woriček byl na ,,musherka", ale Berry na volno - tak páníčci bígla v očích smrt

worick
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 07:51
- Nahlásit

Když jsem otevřela fotku, hlásilo mi to infekci! Už se mi to stalo tento týden podruhé. Asi to je na ImageShack....
Vstanu - na budíku 6.07 - tudíž 7.07 (doufám, že to říkám dobře? ) Tom mi večer hlásil, že jestli vstanu brzo, tak v 7h startuje Velká cena Austrálie - formule. Letím vedle zapnout telku - nic Zmatená jak sysel hledám nějaké info. Sakra, tak v kolik to má vlastně startovat?! Aha v 8h! Tak to mi řekl starý čas a já tady blázním od,,6h"

Kessie
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 09:56
- Nahlásit

worick
já takový blázen do Formulí nejsem tedy, ale Honzík se kouká pravidelně... tentokrát si to dal ovšem nahrávat...

Janinkaprcek
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 10:12
- Nahlásit

Drakopes
Zdravíme,půjdem s Ailou na louku kolem 12...Budete tam? ))

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 10:46
- Nahlásit

Janinkaprcek

půjdeme kolem 13. hodiny letního času ...

worick
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 11:08
- Nahlásit

Janinkaprcek
Zdravím Vy asi budete od té berňuchové holčičky? Ten Nick je výstižný

worick
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 11:14
- Nahlásit

Kessie
já takový blázen do Formulí nejsem tedy, ale Honzík se kouká pravidelně... tentokrát si to dal ovšem nahrávat... - Tom tuším ne a chrápal jak zabitý, chodila jsem na něj nahlížet, kdy si to pustí, abych mohla zpátky dokoukat ze své postýlky Probudil se v polovině Kvůli zranění bohužel letošní sezónu prošvihne můj favorit (jelikož můj jmenovec - ale o příbuzenském poměru nevím, škoda ) tudíž letos nevím, komu fandit

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 11:32
- Nahlásit

formule?? kouzelnické formule?, ona někde běží soutěž v čarování?? to jsou věci

Janinkaprcek
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 11:44
- Nahlásit

Drakopes..OK..My by jsme tam měly bejt ))
worick..Ano,ta malá slečinka je moje )..No jo,jsme obě malý holky,akorád s tím rozdílem že Aila vyroste,já už asi nee...))

LuckaM
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 12:32
- Nahlásit

Janinkaprcek
worick
Zdravím
Zrovna jsem chtěla napsat, že nick je výstižný teď, ale co za půl roku ....ale když je malá i panička, tak to pak jooo

worick
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 12:58
- Nahlásit

Janinkaprcek
LuckaM
No jo,jsme obě malý holky,akorád s tím rozdílem že Aila vyroste,já už asi nee...
Zrovna jsem chtěla napsat, že nick je výstižný teď, ale co za půl roku ....ale když je malá i panička, tak to pak jooo

Já jsem taky ,,malé pivo" Vedle teďka těch mladých 175cm holek, si připadám jak školačka

A ještě mi to připomělo Když jsem se dívala na to svoje video, tak jsem zjistila, že chodím jak ,,robot Emil" Bože, kde je má ,,ladná chůze"??!
Jsem se nad tím zamyslela, když jsem onehdá šla s klukama a pozorovala se a zjistila jsem že: když mám na vodítku Worička (což je vždy ) tak mám zatnutou horní polovinu těla a hýbám se jen do pasu je to proto, abych ho udržela, když případně za něčím vystartí, nebo jak on prostě jde stylem: metelím na doraz flexiny, cvak, škub - panička letí. Já stojím, počkám sekundu na paničku - metelím na doraz, cvak, škub, panička letí.....No a já, abych se nezabila, jsem zatnutá jak ,,železný Zekon"

LuckaM
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 14:08
- Nahlásit

worick
chodím jak ,,robot Emil"

Jinak já jsem taky malý pívo - se svými 163, možná 164 cm po ránu sotva vidím přes barový pult

LuckaM
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 14:11
- Nahlásit

teď koukám, že možná ta věta vyzní jinak, než jsem chtěla. Pro vysvětlenou to po ránu, nepatří k na barový pult ale k těm 164 cm...jako že ráno je člověk o něco vyšší, když se měří, než večer. Ne že po ránu sotva vidím přes barový pult - i to se občas stává, ale výška v tom asi moc roli nehraje

worick
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 14:43
- Nahlásit

LuckaM
Já bych to radši moc nevysvětlovala, jelikož ono to tady vždycky vyzní nějak jinak.... Teď už víme, že jsi občas pod pultem už dooběda

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 15:11
- Nahlásit

Tak jsme se s Ailou a její paničkou sešli a udělali velký venčící okruh. Na plácku u vodárny prošel chlapec (typ blboň) s háravkou. Sice spolupracoval při odchytu, ale zůstal na místě. Když se naši chlapci pokoušeli vyrvat lavičku, ke které jsem je uvázala, tak jsme raději změnili revír my)
Fotila Janinkaprcek, takže případná dokumentace je na ní Dovedete si představit, jakou jsme s třemi berňáky budili pozornost
Aila už teď ukazuje, že je velice chytrá - okamžitě pochopila, že když přivolávám "klucííí!", bude následovat rozdělování mlsek, takže zasedávala na špičky mých bot jako první

Janinkaprcek
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 16:10
- Nahlásit

Drakopes: Prochajda bya super - Aila je půlně tuhá....Fotky zde:http://janinkaprcek.rajce.idnes.cz/27.3.11_Ail a,Alfons_a_Niels/

Janinkaprcek
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 16:15
- Nahlásit

Drakopes: Naše stránky http://www.ailuska.estranky.cz/

worick
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 16:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Dovedete si představit, jakou jsme s třemi berňáky budili pozornost - parádní berňácké stádečko
Dovedu si to představit My když vyrazíme někam s klukama, tak koho potkáme, tak taky jásá nad ,,krásnýma pejskama" O to víc, když jste velcí a mimi Jé, nemysleli kolemjdoucí, že je to mamka a taťka s dcerunkou?

Včera jsme vyjížděli autem do kopce k začátku výletu - na chráněné louky. Je to hodně rozsáhlé území a vypadá trochu jako africká savana: velké údolí pokryté loukou a posedé jednotlivýma stromama. Když jsme vyjížděli na ten kopec, tak jsme na jedné louce míjeli nějaké holky sudokopitníky ale nemohli jsme se dohodnout co to vlastně bylo zač (daněk, muflon?) a Tom se smál, že to vypadá spíš jako nějaká antilopa. Když jsme dorazili nahoru, v dálce jelo auto s nějakým vozíkem - tak jsme se smáli, že to právě asi rozváží ty antilopy pro turisty A já jsem měla trošku obavy (neb je tam opravdu obrovský rozhled) že než Worička ,,okšíruju" tak kolem proběhnou ty ,,antilopy" a bude v tahu
Tady je odkaz, jestli chcete mrknout http://www.cittadella.cz/europarc/index.php?p=inde x&site=NPR_certoryje_cz I když tady nejsou zrovna vypovídající fotky....pokud zadáte název - našla jsem v různých odkazech lepší

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 16:42
- Nahlásit

Jé, nemysleli kolemjdoucí, že je to mamka a taťka s dcerunkou?

přesně - několikrát jsme reagovali na dotaz, jestli je to jedna rodinka ) Říkali jsme, že jsme "náhodná známost"

LuckaM
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:30
- Nahlásit

My dnes byli taky na společné venčící procházce, jen škoda, že se to neobešlo bez konfliktu. Byl s námi husky a Barney mu bohužel moc nepadl do oka a párkrát po něm vyjel - a já blbec tam ještě strčila ruku, takže ji mam prokousnutou. Ale až na tento incident to bylo pěkné odpoledne.

URL

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:49
- Nahlásit

máte krásné fotečky všichni
Berni nám kulhá, nevím proč, ale odlehčuje levou přední. zatím to nebudeme řešit, snad to přejde - klidový režim jí nasadit nelze, je to tajfun - a když s ní pojedeme na veterinu, dostane prášky na bolest a bdue řádit ještě víc. tak uvidíme. jinak vydatně pomáhala při stříhání stromků a při stavbě užívá si, když jsme tam celý den a snaží se nás mít jen pro sebe

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:54
- Nahlásit

Janinkaprcek
Naše stránky
Tak jsem, s dovolením, také navštívila Vaše stránky a máte je moc pěkné. A na Vaši první výstavu budeme s Barneym držet palce i tlapky My jsme tu naší první měli tak před týdnem, ale s tím rozdílem, že Barney už není štěně ale dospělý pes.

Janinkaprcek
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 19:18
- Nahlásit

MartinaBarney ěkuji za chválu stránek... No my budeme mít první,a bude tamvééélkááá konkurence,tak jsem zvědavá jak dopadnem..Aila je navíc vypelichaná - oškubaná jako slepice.. Tak uvidíme..Jak dopadl Barney na výstavě a co měl za známku?

Janinkaprcek
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 20:19
- Nahlásit

Drakopes:Prosím pěkně jaký jsou stránky na to krmení,kde kupujete?Opět jsem to zapoměla...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 21:00
- Nahlásit

Janinkaprcek

allpet.cz

já tam mám ještě 12% slevu ... můžem se domluvit

worick
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 21:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Jé, to je bezva, tady tolik fotek spokojených pejsků
A vůbec, tady to teďka žije, tolik mlaďochů....Snad si budu muset zavést deníček s poznámkama kdo je kdo a kdo má koho, taky už skleróza útočí...
Janinkaprcek
koukla jsem k vám na stránky, moc pěkné i jsem si trochu pobrečela nad Amálkou (ach jo, tak mladinká )

Janiii
to je taky dost, že mrkneš i když - to info teda nic moc Snad jen na staveništi špatně stoupnula někde...Přilbu má ale musí ještě nosit takové ty okované bagančata, aby jí cihla nerozplácla pacinu

LuckaM
On se tam haskoun cítil asi nejmenší, tak se šponoval Vypadadá to, že kousal z nejistoty - podle fotek. Barney je na fotkách podobný na Berrynka Máš ty chlapy oba fešáky Jste moc hezká rodinka A ten balonek máme taky, jenomže už asi 4tý, jelikož ta Woruša-opica tam schválně zapíchává zuby A dobře mu tak, protože pak přijde s hubou ,,rožglábenou" s prosíkem, ať mu ho z těch zubů sundáme

Kessie
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 21:46
- Nahlásit

jééé, moc krásný fotečky máte všichni...
Zatím nemám fotečky stáhnuté z foťáku, ale taky brzy dodám pár procházkových...
Totiž...konečně jsme vyrazili na prochajdu v normálním čase, hlásíme konec hárání!!! supeeer!
Hezký vstup do dalšího týdne přejeme!

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 22:05
- Nahlásit

Janinkaprcek
Byli jsme na Krajské výstavě a konkurence byla malá - jen jeden pes v naší třídě (mezitřída). Ale napoprvé mi to stačilo. Hodnocení jsme dostali V1, Vítěz třídy, Krajský vítěz třídy. A k tomu moc pěkný posudek. V odpolední soutěži jsme ale už nepostoupili. To mi ale vůbec nevadilo

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání