Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Tá ta
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:11
- Nahlásit

worick
Prdel si nedělám.Možná se pletu,ale štěnda jsou úplně stejný.Jak říkáš obrácená panda a mají černý fleky.Radši bych se zeptal prodejce co to má za rasu a v případě že neví kdo je otec bych zbystřil.

Evey
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:17
- Nahlásit

Kessie
Ty jsi z Jesenicka? Jsme tam s našima trávili každý rok dovolenou na chajdě u Nových Losin... Ano jsem. Nové Losiny znám, je to tak cca 15 km.
Tá ta
Proto se těch štěňat snaží zbavit takto malinkých, to ještě nejde moc rozpoznat co z toho bude.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:22 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit

Tá ta
akorát že tam ho nabízejí pod jménem Středoasijský pastevecký pes
No, středoasiat to naštěstí v našem případě nebude I když se mi teda jako pes hodně líbí. Ale babička viděla oba dva rodiče toho štěněte a jsou to opravdu špicové
I když teda - bůhví, kdo tu fenku nakryl, že jo?!

Drakopes
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 13:57
- Nahlásit

Maya je teď velmi rozšířené jméno .. teda u psů. Večer na kopečku se tam scházejí hned tři . z toho dvě jackrusselové ...

Kessie
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:03
- Nahlásit

worick
Já tomu moc dobře rozumím... přesně to stejné miluju taky... já teda ještě k tomu i ty hory a skály... celkově přírodu a nesnáším přeplněný města... jak jsme s Honzíkem bydleli v podnájmu tady v Brně, trpěli jsme oba jak koni...
tuhle krásu jsi myslela? Je to shodou okolností ze Švýcarska, který pro jejich krásnou přírodu zbožňuju (myslím, že jsem sem už jednu z fotek dávala):

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

worick
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:05
- Nahlásit

Kessie
Ano, ano přesně tohle myslím A pamatuju si, že sem někdo to Švýcarsko dával, jen jsem si nebyla jistá, která jste to byla, tak abych zase něco nežblebtnula My bydleli v Praze (sorry Ájo, ale Ty jsi městský člověk, to je jiná já si tam připadala úplně ,,ztracená" ) pak 10 let ve Zlíně - no, to už bylo lepší, ale co furt ve městě?

worick
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:06
- Nahlásit

MartinaBarney
I když teda - bůhví, kdo tu fenku nakryl, že jo?! - středoasiat

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:03
- Nahlásit

Kessie
jak jsme s Honzíkem bydleli v podnájmu tady v Brně, trpěli jsme oba jak koni...
Mě stačí, když jedu 2x v týdnu do Brna do školy. A to jsem z toho úplně otrávená. Dřív jsem si i přála byt v centru všeho toho dení, ale čím jsem starší, tím víc jsem ráda, že bydlím tam, kde bydlím. Už ani neříkám, že Vyškov je díra. A že v Brně, tam to aspoň žije.
Ale jo, občas mám potřebu si zajet do velkoměsta. Když táta nepronajímal byt v Praze, tak jsme občas zajeli s přítelem tam. Ale fakt jen na ten víkend. Stačilo

Michall
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:25
- Nahlásit

Takže přidávám dokumentaci dnešní prochajdy a inzerat.

Kessie
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:28 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

worick,MartinaBarney
přesně... celý život jsem bydlela v domku s velkým dvorem a veeeliiikánskou zahradou, bylo to pro mě těžký, ten omezený prostor, který jsem měla vymezený v podnájmu v Brně - první jaro jsem byla jak lev v kleci ale vybrala jsem si to sama, uznávám - byla to supr zkušenost ... napřed jsem bydlela s kámoškama v 3+1, kde jsme každá měla svůj pokoj a společnou kuchyň a koupelnu, naštěstí tam byl aspoň balkón... pak jsme bydleli už s Honzíkem v podnájmu 1+1 - byt byl krásnej, rekonstruovanej a v Kohoutovicích, tedy jedné z nejhezčích brněnských částí - za domem jsme už měli les a ten výhled v noci... na druhou stranu, chtěli jsme něco vlastního, to je jasný a venkovana už prostě nepředěláš... - tak opravujeme domeček a tady u nás je taky krásně... vchod do domu je téměř u náměstí (za parčíkem), zahrada je do mírného kopečku a na konci zahrady jsem na konci vesnice a v dálce vidím Brno jako na dlani (je to asi 30km) - od kohoutovické vodárky až po líšeňský vysílač a v noci krásně svítí Špilberk...

Kessie
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:50 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Michall
juuu, Baruška už je taky veliká... krásná kočka! teda pejska... moc jí to na fotce sluší!

Kessie
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:55
- Nahlásit

worick
Zlín mám taky moc ráda... ten byl zase asi 20km od nás (tedy když jsem bydlela u rodičů) - často jsme tam jezdili fandit hokejovým medvědům!

Michall
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:55
- Nahlásit

Kessie
vyřídím děkujeme akorát bychom ji asi měli také zvážit

Michall
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 22:02
- Nahlásit

moc jí to na fotce sluší!
Zjistil sem že je nemožné Báru naštelovat pro fotku když jsem na to sám, já jí řeknu tady se posaď a ona jo ale hned se převalí a natočí jak potřebuje aby pořád měla přehled

Tá ta
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 22:19 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

MartinaBarney
Ať to porovnávám jak to porovnávám.....radši bych babičku varoval.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 00:13 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Michall
Baru bych nevážila, ať z toho nemá trauma Já se v rámci zachování duševního zdraví od podzimu taky nevážím, stačí mi ty stresy každé ráno, při oblékání kalhot Vždycky si říkám:,,proč všichni můžou mít anorexii, bulimii...jenom na mně nic takového navleze?!"
Co se týká focení....náhodou, tahle fotka je zrovna moc povedená. Já když fotím a kluci mně zmerčí, hned se ženou ke mně
Tá ta
radši bych babičku varoval - nestraš
Když to porovnám já, tak může být Marťa v klidu: tyhle štěnda jsou hladcí cvaldové s velkýma pacinama, což je předpoklad velkého psa, zatím co Betka je ,,naježený vysavač", prcek a packy vypadají taky malé, jako má i Woriček.
Večerní zastávka u minimaxů. Vepředu byla jen holka Molina, u které jsem myslela, že je to kluk - se mi zdála velká Po minutě vyběhla paní a pouštěla Mazlíka zezadu, vzápětí vyšel i pán. Mám podezření, jelikož chodíme ve stejném čase, že na nás číhá celá rodina
http://img34.imageshack.us/i/wdg.mp4/
http://img135.imageshack.us/i/j4c.mp4/

Noemi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 08:07
- Nahlásit

přesně... celý život jsem bydlela v domku s velkým dvorem a veeeliiikánskou zahradou, bylo to pro mě těžký, ten omezený prostor, který jsem měla vymezený v podnájmu v Brně
Já mám město ráda, ale na střídačku. V Praze máme vcelku velký byt, sice třetí patro bez výtahu, ale z jedné strany výhled přes celé město na Pražský hrad a z druhé strany na Vinohrady a Žižkov (když jsme se stěhovali, tak jsme z toho byli úplně paf a teď se sotva kdy mrknu z okna... ) a hned u parku na Jezerce, všude kousek na tram, metro, bus, ale je tu ticho... V létě je slyšet jen fontána z parku. Až bych někdy řekla, že mám Prahu raději než vesnici, ale na druhou stranu v PRaze se člověk v pondělí nadechne a než stačí vydechnout, tak je pátek a jede se na víkend pryč :-/... To se mi ani poletech ještě nepodařilo nijak zvrátit....

Strejda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 08:31
- Nahlásit

worick
Večerní zastávka u minimaxů.
Na těch videích se mi nezdá, že by si šli nějak po krku. Ještě je oddělují?

Strejda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 08:33
- Nahlásit

Město vs vesnice
Nějaký čas jsem byl v Praze a přes dva roky v Liberci. Jsem rád, že bydlíme na vesnici.

Evey
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 09:41
- Nahlásit

worick
Chodí s minimaxama taky někdy ven, nebo je mají jen za plotem?

Jsem se domnívala, že když se někdo přihlásí na kynologickou školu, tak má ke psům pozitivní vztah... URL

LuckaM
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 10:08
- Nahlásit

Já bych vesnici taky neměnila. Tři roky jsem byla na koleji v Liberci - můžu říct, že to byli nejlepší tři roky mýho života, ale né kvůli městu, ale spíš těm lidem. Do města jako takovýho jsem snad ani nepáchla. Jediný, co jsem hojně využívala a tady to trochu postrádám byla sportovní hala na kolejích - sauna, fitko, tenis atd na dosah ruky...

MartinaBarney
štěndo je krásný, jen škoda, že tak mlaďounký..ale to stejně teď už nezměníš, tak se radujte z prťavky...taky bych se nebála, že z toho bude monstrum. Kamarádce se teď narodila štěňátka Landseera (Novofudland, který je bílý s černýma flekama) a vypadají taky úplně jako Betka (Maya) - bude to jen podoba ;)

LuckaM
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 10:13
- Nahlásit

Evey
Tak to je strašný tohle teda!!! Že jsou lidi všelijaký, to už jsem si tak nějak zvykla, ale proč jde někdo takový studovat kynologii, tak to teda nepochopím!!!

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 10:20
- Nahlásit

Noemi
ale je tu ticho... V létě je slyšet jen fontána z parku
Taky jsem byla překvapená, že tam, kde se nachází tátův byt je naprostý klid a ticho. A to ten bytový komplex je kousek od Nuselskýho mostu, pěšky 20 min na Václavák. Takže jsem z toho byla překvapená. A výhledem na noční Prahu jsme se taky kochali...

worick
Večerní zastávka u minimaxů
Krásní pesani. A jak píše Strejda , taky mi nepřijde, že by se nemuseli.

Janinkaprcek
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 11:35
- Nahlásit

LuckaM:jo jo,svět je sakra malej...Chovku má Kačka Šabatová..Super ženská!!

Tá ta
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 11:50
- Nahlásit

Jak vás to dnes baví v práci?Radši bych šel s Baru ven!Takhle hezky...

Evey
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 11:54
- Nahlásit

Tá ta
Právě jsem se vrátila z oběda, sluníčko, blankytně modrá obloha, šla jsem kolem nádraží, tak jsem přemýšlela jestli nemám zamířit rovnou tam.

Strejda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 11:55
- Nahlásit

Tá ta
Jak vás to dnes baví v práci?
Ráno jsem se nemohl dočkat, až tady budu. Zkrátil jsem i ranní vycházku a byli jsme v lese jen půl hodiny. Naštěstí tady můžu zůstat dlouho do večera.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 13:31
- Nahlásit

Já se teď vrátila z prochajdy a musím tedy konstatovat, že je tam krásně, ale vedro! Neumím odhadnout, kolik může být stupňů, ale domů jsem se vracela už jen v tričku a stejně jsem byla ufuňěná až hrůza. Dali jsme prochajdu do města, koupili nylonovej košík (kdyby bylo někdy potřeba), stavili se za kámoškou v optice a valili zase domů...krásná prochajda - takových 10 km to být mohlo.

Michall
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 14:26 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

Podávám zpravodajství 21°C ani mráček a bezvětří. Vyrážíme na prochajdu....

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 15:04 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit

Já se taky teď vrátila z procházky. Vedro jak nikdy, takže jsem Barneymu říkala, že začnem nejspíš vyrážet ven až navečer.
Ale hlavní bod naší procházky...vzala jsem to ke cvičáku, kde teče potok a táhne se až ke kravínu. Podél potoka jsem to vzala úmyslně, aby se mohl Barney osvěžit. Jenže je docela těžké najít místo, které by nebylo pro Barneyho tak kolmé. Nakonec jsem na jednom místě zakotvila a povzbuzovala jsem Barneyho, jakože to nic není, když tam vleze a že se není čeho bát. Úspěch se konal! Barney už se nebojí vlézt do potoka z vyššího místa
To horší teprve přišlo...Barney se rozhodl, že do potoka vleze, ale nevrátí se za mnou na břeh, ale poletí zkontrolovat na cestu, které vede od kravína, jestli tam náhodou neprochází nějaký pes. Přeskakovat potok se mi nechtělo, a tak jsem se rozhodla utíkal po své straně směrem pryč. Zabralo to, Barney se vrátil pěkně přes potok až za mnou. Chvíli jsme se tedy plácali u potoka, jenže v tu chvíli od kravína vycházela holka s labradorem. Barney ho uviděl....Moje možnosti: vrátit se kus ke cvičáku, přeběhnout přes most a běžet kus ke kravínu nebo přeskočit potok. Ano, zvolila jsem druhou možnost. Naštěstí jsem se do potoka nesvalila, jen jsem si trochu od bahna zašpinila botu. Díky bohu!!! Pak kousek přes pole a byla jsem u psa.

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání